5_6080373089139425544.mp3
4.88M
═════✦✪✦══════
«کبوترم هوایی شدم»
〖 #حاج_محمدرضا_بذری 〗
@zarrhbin
شاعر و پاییز یک دردِ مشترک دارند... هردو عاشقند. من مطمئنم پاییز عاشق است که اینگونه درد عشقش همه را دُچار می کند. هزاران نفر برای محبوبشان از پاییز می گویند، از زیبایی هایش ، از رنگارنگ بودن طبیعت، از اینکه چقدر خوب می شود اگر در کوچه ای قدم بزنند که خش خشِ برگها زیرِ پای آنها سکوت کوچه را بشکند. از اینکه درختِ سرِ کوچه وقتی رَختِ زرد و سرخ به تن می کند زیباتر است. پاییز مطئمنا عاشق است که دچار می کند. پاییز به دردِ خودش می سوزد و آدم ها عشق می کنند. دقیقا مثل شاعرها که هزاران نفر را عاشق کرده اند. شاعرها از دردشان می نویسند، انگار حرف دل دیگران را برای محبوبشان می زنند، انگار می دانند آدم که عشقش سرد می شود باید کجای دلش را گرم کرد تا زنده بماند، انگار می دانند آدم که تنها می شود چطور باید دوام بیاورد، چطور بسازد، چطور فراموش کند. شاعرها می سوزند و آدم ها عشق می کنند. شاعر و پاییز درد مشترک دارند...
@zarrhbin
✅کوتاه و کاربردی از زیارت عاشورا(2)
🔻تاکنون به #شیوه_لعن در زیارت عاشورا دقت کرده اید؟
ما معمولا پلیدترین دشمن امام حسین را شمر میدانیم. در حالیکه شمر ملعون فقط کسی بود که سر را از بدن جدا کرد. مهم #جریان_های_پشت_صحنه اند. ترتیب لعن اینگونه است: آل زیاد، آل مروان، بنی امیه و نهایتا عمرسعد و شمر!
#ترتیب_لعن در فرازهای زیارت عاشورا به ما یاد می دهد که باید #جریان_باطل را بشناسید و صرفا به #افراد در میدان دشمن نگاه نکنید.
🔸حالا تازه میفهمم چرا مقام معظم رهبری حتی در بدترین جنایات داعش هم می فرمودند داعش دشمن اصلی نیست، #دشمن_اصلی آمریکاست!
✍حامدکمالی
@zarrhbin
🌷🌷🌷
میخریم تا کمیاب و گران شود!
🔹دیگر کشورها نمیخرند تا ارزان شود اما ما میخریم تا کمیاب و گران شود.
🔹کار به جایی رسیده که دیگر خشم و نهیب راه به جایی نمیبرد و هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکند.
🔹مردم در شهرهای مختلف مغازه به مغازه هجوم میبرند و خرید میکنند تا از قحطی نیامده فرار کنند.
🔹یک روز به برنج فروشیها هجوم میبرند و برنجها را گونی، گونی در خانهها احتکار میکنند و یک روز روغن، یک روز نوار بهداشتی و دستمال کاغذی و روز دیگر گوجه فرنگی.
🔹مشخص نیست که قرار است چه اتفاقی در این کشور رخ دهد؟ گویا دیگر بنیآدم اعضای یکدیگر نیستند و اگر دردی به فردی وارد شود دیگران میگویند : چه خوب که ما نبودیم!
🔹ما با دیگر کشورها خیلی خیلی متفاوتیم. آنها نمیخرند تا ارزان شود اما ما میخریم تا کمیاب و گرانتر شود.
🔹میگویند 23 سال پیش اولین تحریم گرانفروشی توسط مردم آلمان انجام شد.
🔹مردم آلمان به شدت مصرف شیر و لبنیات را برای سلامتی خود ضروری میدانند و حتماً در روز دو تا سه لیوان شیر مصرف میکنند اما پس از اینکه صنایع خصوصی و دولتی لبنیات کشور آلمان تصمیم به افزایش قیمت گرفتند مردم آلمان به طور کاملاً خودجوش و مردمی به مدت 14 ماه لبنیات و مخصوصاً شیر را از سفرههای خود حذف کردند تا اینکه صنایع لبنیاتی با برگشت قیمت شیر به 14 ماه پیش از آن موافقت کردند.
این مسئله در دیگر کشورهای دنیا هم شکل گرفت:
🔹آمریکاییها تنها سه ماه تلفن همراه موتورولا را نخریدند تا قیمت به عقب بازگشت.
🔹گرانفروشی بلیت فوتبال در اسپانیا و تحریم فوتبال توسط مردم تنها دو ماه رخ داد و پس از آن قیمتها برگشت.
🔹گرانفروشی شیر در برزیل تنها 9 ماه به طول انجامید و پس از آن قیمتها شکست.
🔹اما در کشور ما در یک دقیقه، شش میلیون نفر خواهان خرید از شرکت سایپا بودند. اگر هر نفر 25 میلیون تومان بخواهد در این شرکت هزینه کند، میشود 150000 میلیارد تومان.
🔹با این مبلغ میشد در یک سرمایهگذاری بسیار سودآور سهام بسیاری از شرکت های بزرگ جهان را خرید.
به راستی ایراد از اقتصاد به تنهایی است یا فرهنگمان هم ایراد دارد.
🔹وقتی در زمان جنگ در جبههها جوانان داوطلبانه بر روی میدان مین پا میگذاشتند و گروهان دسته میشد تا معبری باز شود در تهران و دیگر شهرها در زمان بمباران میگفتند: خدا را شکر که موشک بر روی خانه ما فرود نیامد و این تفکر کماکان وجود دارد. مردم میگویند اصل این است که ما زنده باشیم؛ همسایه کارگرمان به ما چه؟
ارسالی
@zarrhbin
📌 چهار اشتباه رایج در روایت وقایع #عاشورا
👈 اشتباه اول: اوج #عزاداری امام حسین علیه السلام ده روز اول ماه محرم الحرام است. بین سخنرانان و مداحان، مشهور است که هر شب را به یکی از شهدای کربلا اختصاص دهند؛ مثلاً شب سوم برای حضرت رقیه و تاسوعا را نیز به حضرت عباس(ع) اختصاص می دهند. همین قرار داد بین مداحان و منبری ها باعث شده است که عده ای گمان کنند حضرت ابالفضل(ع) در روز تاسوعا به شهادت رسیده است.
👈 اما #حقیقت این است که تمام #شهدای کربلا در روز #عاشورا به شهادت رسیده اند و حضرات #اباالفضل، علی اکبر و همه #قبل از امام حسین(ع) و در روز #عاشورا در پیکار با سپاه #عمرسعد کشته شده اند.
👈 اشتباه دوم: باور عمومی این است که حضرت حسین بن علی(ع) و اهل بیت و اصحابش سه شبانه روز #آب ننوشیدند و سپس تشنه کام به مقابله با دشمن رفته اند؛ اما #حقیقت این است که عمر سعد سه روز قبل از عاشورا #عمروبن_حجاج را با پانصد سوار فرستاد تا کنار #شریعه فرود آیند و میان یاران #حسین و #آب فاصله اندازند. اما این به این معنی نیست که هیچ #ذخیره آبی در خیمه ها نبوده است.
👈 در کتاب ارشاد نوشته #شیخ_مفید آمده است: « در شب عاشورا زینب... دست بر گریبان برده...و بیهوش بر زمین افتاد. حسین(ع) برخاسته آب بر روی خواهر پاشید و...» این نقل معتبر نشان می دهد که تا شب عاشورا هنوز آب در خیمه ها بوده و #اصل تشنه کامی به روز #عاشورا، گرمی هوا و شدت مبارزه مربوط است.
👈 #شیخ_عباس_قمی در منتهی الامال می گوید: «شب عاشورا امام حسین(ع)، حضرت علی اکبر(ع) را با سی سوار و بیست پیاده فرستاد که چند مشک آب آورند و اهل بیت و اصحاب خود را فرمود که از این آب بیاشامید، آخر توشه شماست و وضو بسازید و غسل کنید.»
👈 اشتباه سوم: یکی از معروف ترین #تحریفها ماجرای حضرت #لیلا مادر حضرت علی اکبر(ع) است وچه #روضه_ها که در این زمینه خوانده نمی شود؛ در روضه ها ذکر می شود که حضرت علی اکبر قبل از رفتن به میدان با مادرش چه #نجواهایی می کرد، یا اینکه حضرت لیلی در خیمه ها رفته و در آنجا دعا کرده که خداوند حضرت علی اکبر را #سالم برگرداند که #متاسفانه این موضوع محور بعضی #تعزیه_ها نیز شده است.
👈 اما #حقیقت این است که اصلاً #لیلایی در #کربلا نبوده است؛ البته لیلی مادر حضرت علی اکبر(ع) هست؛ اما حتی یک #مورخ هم به حضور آن حضرت در کربلا و روز عاشورا #گواهی نمی دهد.
👈 اشتباه چهارم: مطلب بعدی مربوط به حضرت علی اکبر(ع) این است که آن حضرت قبل از رفتن به #معرکه جنگ از پدر #رخصت خواست و آن حضرت اذن میدان نداده اند و مثلاً فرموده اند که تو هنوز #جوانی و حیف است که از دست بروی و چه #اشعار و تعزیه ها که #پیرامون آن نساخته ایم؛ اما #حقیقت این است که تمام #مورخین نوشته اند، هر کس از امام حسین(ع) اذن میدان می خواست، اگر می شد حضرت برایشان #عذری می آورد ولی در مورد #جناب_علی_اکبر گفته اند: «فاستأذن اباه،فأذن له» یعنی تا اجازه خواست گفت برو.
📚 حماسه حسینی، جلد۱، استاد شهید مرتضی مطهری.
📩 سمیّه خیرزاده اردکان
📌 واقعا درآوردن #اشک مردم به چه قیمتی؟!؟!؟! به قیمت #تحریف واقعه ی بزرگ روز #عاشورا!!! گاهی با توجه کردن به مستحبات، از واجبات دور می مانیم! ای کاش اصل و #هدف را گم نکنیم. و ارزش و بزرگی اتفاقی در تاریخ که درس های زیادی برای مخاطب دارد را با تنگ نظری خود،کوچک جلوه ندهیم. #التماس_تفکر
@zarrhbin