♦️ روایت مجلس
🔷 گزارشی در مورد برخی امور اداری و منابع انسانی مجلس
1️⃣ از لحاظ نیروی انسانی هر نماینده امکان بکارگیری دو نفر به عنوان نیروی دفتری یا همراه را دارد که هزینههای آنها به عنوان بخشی از هزینههای ماهیانه دفتری از طرف مجلس پرداخت میشود. علاوه بر این حسب قانون آییننامه داخلی مجلس نمایندگان می توانند ۵ نفر را نیز به عنوان مشاور از دستگاهها و سازمانهای دیگر به دفتر خود مامور کنند. همچنین یک نفر نیرو برای هر دو نفر نماینده، نیز در دفتر تهران از کارمندان مجلس تخصیص دادهاند، که کار پاسخ به تماس ها و ثبت نامهها را انجام میدهد.
2️⃣ دفاتر محلی نمایندگان مشهد در گذشته بر اساس تفاهم شفاهی به صورت رایگان در اختیار آنها گذاشته میشد. با پیگیری نمایندگان جدید مشهد جهت دور جدید قرارداد اجاره ای بین شهرداری و نمایندگان بسته شد. بنده از بعد از انتخابات مجلس در دفتر دکتر بحرینی که قبل از ایشان نیز آقای دکتر شیران در آن مستقر بودهاند، مستقر شدم.
3️⃣ در تهران نیز هر دو نفر نماینده در یک دفتر مشترک مستقر هستند که موجب میشود، تداخل جلسات نمایندگان با یکدیگر بعضا مشکلاتی ایجاد کند. البته بنا هست در آینده دفاتر نمایندگان به ساختمان دیگری در نزدیکی ساختمان شیخ فضل الله منتقل شود که در آنجا هر نماینده دفتر مستقلی خواهد داشت.
5️⃣ جهت دسترسی به سامانههای مجلس مانند سامانه قانونگذاری و نظارت و اتوماسیون و ...، تبلتی در اختیار نمایندهها می بایست قرار میگیرد. جهت ملاحظه مسائل امنیتی غیر از ارتباط با شبکه داخلی مجلس، این تبلت هیچگونه امکان انتقال فایل، نصب نرمافزار و اتصال به اینترنت و ... نخواهد داشت. البته تا کنون این امر محقق نشدهاست و بخش فناوری اطلاعات مجلس دلیل تاخیر را عدم تصمیم گیری هیئت رئیسه در مورد مشخصات این تبلت ها میخواند. این تاخیر باعث شده است که عملاً امکان دسترسی به سامانههای مجلس در ایامی که در تهران نیستیم برای ما سلب شود و در تهران نیز صرفاً از طریق رایانه مسئول دفتر امکان این امکان را داریم.
6️⃣ جهت اسکان نمایندگان شهرستانی در تهران، نمایندگان امکان انتخاب دو گزینه را دارند. استفاده از خانههای سازمانی مجلس یا دریافت مبلغی به عنوان رهن و اجاره از مجلس که در هر دو مورد هزینه مربوطه در طول دوره از هزینه پرداختی ماهیانه دفتری کسر خواهد شد. انتخاب من استفاده از منازل سازمانی مجلس است. به نظرم هم به دلیل نزدیکی به مجلس و هم ثبات در طول دوره ۴ ساله گزینه مناسب تری است. البته به دلیل عدم تخلیه برخی منازل توسط نمایندگان سابق هنوز در این زمینه اقدامی نشدهاست.
#گزارش
#روایت_مجلس
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
♦️بازدید از شرکتهای دانش بنیان
🔹همراه با آقای دکتر خالقی معاون پارلمانی صندوق نوآوری و شکوفایی و دکتر اسماعیلی رییس پارک علم و فناوری خراسان یک روز را صرف بازدید و جلسه با مدیران شرکتهای دانش بنیان استان کردیم.
ارائه تسهیلات بانکی با سود پایین، ضمانت شرکتهای دانش بنیان در بانک ها، کمک به شرکت آنها در نمایشگاههای بینالمللی و تسهیل ثبت برند در کشورهای دیگر از جمله کمکهایی است که صندوق به این شرکتها ارائه داده بود.
🔹مهمترین مشکلاتی که شرکتها نیز بیان میکردند، در درجه اول تامین مالی طرحهای توسعه ای و سرمایه در گردش، رقابت شرکتهای بخش عمومی و دولتی ( مانند مپنا) با آنها و همچنین عدم رعایت قانون منع واردات کالاهای دارای تولید داخل بود.
#بازدید
#دانش_بنیان
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ مسئله زیارت و دولت جدید
🔷 بخشی از گفتوگو با روزنامه قدس
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
♦️دیدار مردمی
🔷 دکتر میثم ظهوریان ابوترابی (نماینده مردم شریف مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی)
❗شنبهها صبح ❗
🔷 برای هماهنگی حضور از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ با شماره تلفن ۳۷۰۵۰۳۶۰_۰۵۱ یا ۰۹۱۵۳۸۰۷۵۰۳ تماس بگیرید.
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ بازدید از شرکتهای دانشبنیان مشهد
بخش اول
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
ظهوریان
♦️تغییر مرز تقسیمات کشوری بجای اصلاح حریم شهر
🔸بخشی از گفت و گو با روزنامه قدس درباره بلاتکلیفی مرز محدوده و حریم مشهد
🔹 یکی از موضوعاتی که برای سالها در نظام اداری کشور بلاتکلیف بوده تعیین تکلیف مرز محدوده و حریم شهر مشهد است که این مسئله به ویژه پس از شکل گیری شهرستان طرقبه شاندیز تشدید شد و عملاً بلا تكليف ماند و عمده ترین مسئله ای که سبب ایجاد این مشکل شده نبود تطابق مرز تقسیمات کشوری شهرستانها با محدوده و حریم شهرهاست.
🔹یکی از اسنادی که میتوانست این مسئله را تا حدودی حل کند تعیین تکلیف طرح جامع مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری مبنی بر تعیین تکلیف مرز محدوده و حریم شهر مشهد است که در این سند محدوده و حریم شهر مشهد به طور صریح مشخص شده است اما اخیراً مطلع شدیم استانداری بنا دارد در شورای برنامه ریزی استان برخلاف طرح جامع مصوب مشهد، محدوده و حریم شهر مشهد را در بخش غربی تحدید یا محدود کند.
🔹نخستین نکته ای که در این چارچوب لازم است به آن توجه شود تبعات اجتماعی مسئله است. در منطقه مورد اختلاف هسته های سکونتی و روستایی وجود دارد که به طور سنتی خود را متعلق به شهر مشهد میدانند و جدا شدن این مناطق از شهر مشهد می تواند نارضایتی جدی در مردم ایجاد کند. یکی از نقدهای جدی ما نمایندگان مردم مشهد این است که این جنس از تصمیم ها نیاز به پیوست و مطالعه اجتماعی دارد و در حال حاضر هیچ گونه مطالعه ای در مورد نوع نگرش مردم به این مسئله و تبعات اجتماعی و امنیتی احتمالی این تصمیم صورت نگرفته است.
🔹 هرگونه تغییر در محدوده و حریم مصوب شده در طرح شورای عالی شهرسازی و معماری منجر به بی برنامگی و طولانی شدن برنامه ریزی و آسیب هایی مانند ریزدانه شدن اراضی و افزایش خرید و فروش قولنامه ای خواهد شد. همچنین تغییر محدوده و حریم مصوب طرح جامع و تفصیلی را با چالش مواجه خواهد کرد.
🔹 از سوی دیگر در ماده یک قانون تعاریف محدوده و حریم شهر و روستا و شهرک و نحوه تعیین آنها که در سال ۱۳۸۴ در مجلس مصوب شده است بر لازم الاجرا بودن ضوابط و مقررات شهرسازی در محدوده شهر تأکید شده، بنابراین نقض طرح جامع مصوب شورای عالی شهرسازی با این قانون در تضاد است.
🔹 در حوزه اقتصادی نیز عمده کارفرمایان و کارگران کسب و کارها و واحدهای تولیدی مستقر در این محدوده در شهر مشهد زندگی میکنند که عملاً الحاق این مناطق به شهر دیگر این واحدها را در انجام امور جاری اداری با چالشهای زیادی رو به رو خواهد کرد.
🔹 در نامه ای که از طرف مجمع نمایندگان شهرستانهای مشهد و کلات به استاندار خراسان نوشتیم به استناد ماده یک قانون تعاریف محدوده و حریم و همچنین تبصره ذیل بند ۲ دستورالعمل اجرایی این قانون که تأکید شده در مواردی که استانداری تشخیص بدهد میتوان به جای اصلاح حریم شهر مرز تقسیمات کشوری بخش و شهرستانهای ذی ربط را تغییر داد تا مغایرت رفع شود. از استاندار خواسته ایم تا تصمیم گیری در مورد محدوده مورد اختلاف به شکلی باشد که محدوده و حریم مصوب در طرح های جامع و تفصیلی شهر مشهد رعایت و تثبیت شود.
#حریم_مشهد
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️راه های ارتباط با مردم
🔷 بخشی از گفت و گو با برنامه اشاره صدا و سیما
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
♦️ بازدید از مرکز ناشنوایان مهرآفرینان سرزمین سکوت
🔹به مناسبت روز بهزیستی در بازدید از مرکز ناشنوایان مهرآفرینان سرزمین سکوت به گفتگو با ناشنوایان پرداختم.
🔸 مسائلی مانند گرانی شدید سمعک، عدم ارائه گواهینامه موتور به ناشنوایان و ناتوانی در آزمونهای شفاهی و کتبی گواهینامه رانندگی از جمله مهمترین مسائل این قشر بود.
مرکز مذکور دستگاهی برای آموزش رانندگی به ناشنوایان ابداع کرده بود که از نقاط مختلف کشور متقاضی آموزش داشت. همچنین امکان برگزاری امتحان کتبی به زبان ناشنوایان را فراهم کرده بود که از عدم استفاده راهنمایی و رانندگی از این ابزار به شدت گله داشتند.
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نطق با موضوع اولویتهای کشور ناظر به لحظه تکوین و تولد دولت چهاردهم
🔷استمرار پروژه احیای عدالت
🔷ایجاد و ارتقاء یک نظام چند لایه و جامع رفاهی
🔷مسئله کار و کارگر و سه موضوع تشکل یابی کارگران، نظام جبران خدمت و امنیت شغلی
🔷مسئله عدالت آموزشی و سه موضوع عدالت تربیتی، کیفیت بخشی به آموزش دولتی و هویت
🔷ضرورت محوریت توانمندی حل مسائل مردم به جای سهمیه بندیهای قومیتی سیاسی و جنسیتی در انتخاب اعضای کابینه
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
ظهوریان
#نطق با موضوع اولویتهای کشور ناظر به لحظه تکوین و تولد دولت چهاردهم 🔷استمرار پروژه احیای عدالت 🔷
#متن_نطق میان دستور دکتر میثم ظهوریان
🔸اولویتهای کشور ناظر به لحظه تکوین و تولد دولت چهاردهم
🔹اکنون و در نقطۀ تولد و تکوین دولت چهاردهم، برای استمرار پروژۀ احیای عدالت به عنوان اساسی ترین ارزش برآمده از انقلاب اسلامی که به تعبیر رهبر انقلاب مشروعیت تمام مسئولین جمهوری اسلامی از جمله ما نمایندگان مجلس به تلاش در جهت تحقق آن است، راهی جز طلب کارکرد دولت در زمینۀ تحقق عدالت و رفاه عمومی وجود ندارد. اگر چه مبنای حکمرانی دینی می بایست بر از بین بردن زمینه های بی عدالتی باشد، اما تا زمانی که این زمینه های قوی وجود دارند، جبران آن مستلزم سیاست های رفاهی قوی است. لذا دولت باید به جای تعلیق سیاست رفاه اجتماعی و تحمیل سیاست تعدیل بر مردم، «بازآفرینی رفاه» را مسئولیت نخست خود بداند و محوری ترین تلاش خود را احیای اصل 43 قانون اساسی قرار دهد.
🔹از ابتدای دهۀ هشتاد و تصویب «قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی»، تا میانۀ دهۀ 90 و ابلاغ محور «استقرار نظام جامع و چندلایۀ تأمین اجتماعی کشور» در سیاستهای کلی برنامۀ ششم توسعه تا انتقال همین بند به سیاستهای کلی برنامۀ هفتم و سپس ابلاغ سیاستهای کلی تأمین اجتماعی توسط رهبری، همواره استقرار یک نظام رفاهی جامع، یک ضرورت معطلمانده بوده که اگر چه در اسناد مختلف مورد تاکید بوده اما کموبیش مورد بیتوجهی دولتها قرار گرفته است.
🔹در این زمینه مسئلۀ «کار و کارگر» و به طور کلی طبقات حقوق بگیر می تواند یکی از اولویت های دولت آینده باشد که مباحث مرتبط با آن را می توان ذیل سه دسته اصلی اول تشکل یابی این طبقات (ایجاد اتحادیه های قوی کارگری و کارمندی که به خودی خود بتوانند حقوق این قشر را در نظام سیاستگذاری کشور احیا کنند)، دوم نظام حقوق و دستمزد و به وِیژه نسبت آن با تورم تحمیلی بر اقتصاد کشور که عمده بار آن بر دوش همین طبقات حقوق بگیر است ولی علیرغم قوانین و اسناد بالادستی مجلس و دولت حاضر به افزایش سالیانه آن به میزان تورم نبوده اند و سوم امنیت شغلی و مسائلی مانند ساماندهی قراردادهای موقت تعریف کرد.
🔹موضوع کلیدی دیگری که در پیش روی دولت چهاردهم قرار دارد، احیای عدالت در نظام آموزش و پرورش است. ناظر به این دغدغه مهمترین اولویتها در میان نظام مسائل آموزشوپرورش در زمانه کنونی ما سه کلان مسئله عدالت تربیتی، کیفیت بخشی به آموزش (به ویژه آموزش دولتی) و ارتقای هویت ملی و دینی است. طبیعتاً مسئله اصلی در این سهگانه، عدالت است و باید نظام حکمرانی ما درک کند، عدالت آموزشی مبدأ بسیاری از مسائل دیگر مانند امکان بخشی به تحرک طبقاتی و انسجام اجتماعی نیز هست و بالعکس بی عدالتی در نظام آموزش و پرورش، فقر و محرومیت ساختاری تولید می کند که دائما در چرخه ای تشدید می شود.
🔹مسئولین نظام آموزش و پرورش باید توجه کنند، تمرکز بر مدرسه دولتی و کیفیتبخشی به آن، باعث خواهد شد از طبقاتی شدن جامعه پیشگیری شود، خانوادهها برای آموزش باکیفیت وادار به کوچ به مدارس غیردولتی (حتی با تحمل فشار اقتصادی) نشوند و مدارس دولتی به تبعیدگاه طبقات مستضعف تبدیل نشوند.
🔹معتقدم باید معیار کلان انتخاب وزاری پیشنهادی به مجلس و رای اعتماد مجلس به وزرا اعتقاد عمیق به چنین نظام ارزشی بر آمده از انقلاب اسلامی و البته برخورداری از توان کافی برای مواجهه با این مسائل و حل آن ها باشد. اگر چه حق رییس جمهور است که کابینه را از افراد همفکر خود انتخاب کند اما به این نکته نیز باید توجه شود که کابینه پیشنهادی نمی بایست شرکت سهامی احزاب و جناح های سیاسی باشد. علاوه بر آن تبدیل کابینه به شرکت های سهامی جنسیتی یا قومیتی نیز اصل انتخاب افراد شایسته و محوریت حل مسائل مردم را به محاق خواهد برد. دولت مقتدر از دل کابینه منسجم قابل تولد است و نه سهمیه بندی هایی که هیچ ریشه ای در حکمرانی عقلایی و دینی ندارد.
والسلام علیکم و رحمه الله
#نطق
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
🔹 برای بررسی مسائل دهستان کارده ۴ مرداد همراه با جمعی از مدیران استان از این دهستان بازدید داشتیم.
🔹روال کار ما در بازدید از روستاها به این شکل است که ابتدا اعضای کمیته روستایی دفتر ضمن بازدید از روستاها و گفتگو با دهیاران مسائل هر دهستان را احصا میکنند. سپس در روز بازدید اصلی مدیران مرتبط با هر یک از این مسائل دعوت میشوند.
🔹پس از بازدید از روستاها در جلسهای با دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستا مطالب و مسائل طرح میشود و تصمیماتی در قالب مصوبه برای هر یک از این مسائل اخذ میشود که مصوبات بعد از جلسه برای هر دستگاه ارسال و اجرایی شدن آن پیگیری میشود.
🔹در این جلسه هم علاوه بر فرماندار مشهد مدیران ادارات راه، کمیته امداد، مخابرات، بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی، سازمان شهرداریها و دهیاریها و ... حضور داشتند که هر کدام پاسخگوی مسائل طرح شده توسط شوراها و دهیاریها بودند.
🔹تامین نیمی از هزینه لایروبی قنوات، تامین باتری خطوط مخابرات، پیگیری تامین ماشین جمع آوری زباله برای دهستان و ... از جمله ۱۷ مصوبه این برنامه بودند.
#بازدید_میدانی
#دهستان_کارده
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
#روایت_مجلس ۶
🔸گزارشی از دیدار با وزیر راه و شهرسازی
▫️در دیدار با دکتربذرپاش و معاونان ایشان، درمورد برخی پروژههای مهم مشهد و استان خراسان رضوی به گفتوگو پرداختیم.
• پروژه راهآهن چابهار، زاهدان، مشهد و سرخس
• پروژه راهآهن سریعالسیر مشهد تهران
• آزادراه مشهد چناران
• پروژه ساخت ۲۰۵۲ واحد مسکونی
🔹 در مسأله راههای روستایی دستور تأمین ۱۰۰۰تُن قیر جهت آسفالت به رئیس سازمان راهداری داده شد.
🌐 http://Zohurian.ir
📌 @zohurian