هدایت شده از تبیان
⭐️شهادت رسول الله (صلی الله علیه واله) نماد وحدت مسلمانان
اخیرا متنی از آقای مسائلی «طرح عنوان شهادت پیامبر(ص) با هدف گسترش تقابل مذهبی» پخش شده که این متن دارای ایراداتی است و از باب «وَذَكِّرْ فَإِنَّ الذِّكْرَى تَنْفَعُ الْمُؤْمِنِينَ» داده می شود:
🔺اول: بهتر و زیباتر بود نویسنده محترم به جای این عنوان: «طرح عنوان شهادت پیامبر(ص) با هدف گسترش تقابل مذهبی» عنوان می زد «شهادت رسول الله (صلی الله علیه واله) نماد وحدت مسلمانان» چون شهادت رسول الله (صلی الله علیه وآله) را هم شیعه و هم اهل سنت در طول تاریخ قبول دارند و در کتاب های حدیثی و ... خودشان ذکر کردند. همانطوری که اسلام یجمعنا و حب الحسین یجمعنا، شهادت رسول الله (صلی الله علیه وآله) یجمعنا.
💥متاسفانه آقای مسائلی بیشتر مطالب این متن را قبلا تحت عنوان «اثبات شهادت پیامبر(ص) یا رحلت ایشان؟» در سال 1395 ش پخش کرده است.
https://mobahesat.ir/9412
🔺دوم: آقای مسائلی نوشتند: «در سالهای اخیر افرادی تلاش میکنند تا هرمناسبت اسلامی را به سمت تقابل مذهبی سوق دهند. با این رویکرد چندسالی است عدهای موضوع مسموم و شهید شدن پیامبر اکرم(ص) به دست بعضی از زنانشان را مطرح کرده و مطالبی را دراین باره منتشر میکنند».
⚡️متاسفانه نویسنده به صرف ادعا بسنده کرد و سندی ارائه نداده است. همچنین ذکر موضوع مسمومیت و شهادت رسول الله (صلی الله علیه وآله) «جدای از کیفیت شهادت» ربطی به تقابل مذهبی ندارد!! لذا خوب بود نویسنده محترم به مشترکات این شهادت، و اصل شهادت اشاره می کرد که یکی از بهترین نماد وحدت اسلامی است. نویسنده می توانست با ذکر شهادت رسول الله (صلی الله علیه وآله) یهود ستیزی را به جامعه اسلامی القاء کند.
🔺سوم: آقای مسائلی مدعی است: «عدهای با گزیدهبرداری از داستان «لُدود»(یعنی داستان دارو دادن به پیامبر)، آن را به مسموم کردن پیامبر(ص) ارتباط دادهاند. اما این داستان موهن را شیعه قبول ندارد و بسیاری از علمای شیعه دلیل جعل آن را توجیه نسبت هذیان به رسولخدا(ص) دانستهاند»
⚡️اولا: خوب بود نویسنده محترم برای این ادعای خودش «شیعه این روایت را قبول ندارد و بسیاری از علمای شیعه چنین فرمودند» دلیل ارائه می داد و چند نفر از این علمای شیعه را نام می برده است.
⚡️ثانیا: بله شیعه اگر استناد به روایات اهل سنت می کند از باب قاعده الزام است که چرا برخی از همسران رسول الله (صلی الله علیه وآله) دست به چنین کاری زدند؟؟ و به زور دارو به رسول الله (صلی الله علیه وآله) دادند مگر این آیه «وَمَا يَنْطِقُ عَنِ الْهَوَى - إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْيٌ يُوحَى» را نخواندند و نشنیدند؟! وقتی رسول الله (صلی الله علیه وآله) نسبت به آن دارو حساسیت و کراهت داشته چرا به زور به او دارو دادند؟ مگر این آیه قران «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيِ اللَّهِ وَرَسُولِهِ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ» را نخواندند؟!!
⚡️ثالثا: نویسنده ادعا می کنند این داستان جعلی است و به کلام ابن ابی الحدید استناد می کند در حالی که محدثین بزرگ اهل سنت همچون بخاری و دیگران این داستان را در منابع حدیثی خودشان ذکر کردند و اهل سنت در دواران امر، بین بخاری و ابن ابی الحدید قول بخاری و روایات خودشان را مقدم می دارند . این استناد به قول ابن ابی الحدید نشان از این است که نویسنده منهج اهل سنت را نمی شناسد.
#مسائلی
#شهادت
#نقد
#وحدت
@Tebyan110110
هدایت شده از عصر آب
خدای درون.mp3
10.03M
📌 #نقد_و_نظر 6️⃣
🔰 نقدی بر سخنان دکتر هادی وکیلی درباره دینی بودن خدای درون.
🕳🕳🕳
خلاصه: دکتر وکیلی از اساتید مطرح حوزه معنویتهای جدید معتقدند، از خدای درون میتوان دفاع نمود و انرا دینی دانست./ آیه : اقرب الیه من حبل الورید، حدیث: عند المنکسرة القلوب و العبودیة جوهرة کنهها الربوبیة از جمله دلایل دینی است./ آیه قران اشاره به احاطه علمی خدا دارد . آن دو سخن عربی نیز از جعلیات صوفیان است و در منابع معتبر حدیثی شیعه و سنی نیست و برخی رجالیان بزرگ سنی چون ملاعلی قاری آنرا از موضوعات میدانند. مرحوم قزوینی در حاشیه قوانین الاصول نیز تبیین خوبی از این سخن عربی دارد.
〰️〰️〰️
دریافت صوت کامل استاد وکیلی.
#خدای_درون
#معنویت
🔻کانال عصر آب 👇
╔═🍃🌸════╗
@Age_of_water
╚════🌸🍃═╝
هدایت شده از عصر آب
822.6K
ویژهنامه_فاطمیه
➖➖➖
🎙#ندای_فاطمیه (نقد و بررسی شبهات فاطمیه) .
7️⃣0️⃣ : آیا وجود تاریخی محسن بن علی قابل اثبات است؟
💠 خلاصه جواب : |تلفظ درست نامش«مُحَسِن » است.قبل از تولدش رسول الله(صلی الله علیه واله) او را بدین نام نهاد.در بیش از صد منبع از منابع عامه و خاصه از او یاد شده است.بیست و شش نفر از دانشوران عامه و اجماع علمای شیعه در شهادتش در اثر سِقط شدن است.از جمله منابع خوب در شناخت این شهید ولایت، کتاب : «المحسن السبط مولود ام سقط» و مقاله:«بررسی اخبار محسِّن بن علی در منابع فرقین» هست. |
▫️⏱ : پنج دقیقه
➖➖➖
•┈┈••✾••┈┈•
@Age_of_water
هدایت شده از عصر آب
المحسن السبط، مولود أم سقط - السيد محمد مهدي السيد حسن الموسوي الخرسان.pdf
16.41M
#پیوست 1
📕 المحسن بن علی مولود ام سقط،سید حسن الموسوی الخرسان
🔅 در 626 صفحه
•┈┈••✾••┈┈•
@Age_of_water
هدایت شده از عصر آب
محسن بن علی(ع)در منابع.pdf
563.2K
#پیوست 2
📜 محسن بن علی در منابع فرقین،دکتر جباری
•┈┈••✾••┈┈•
@Age_of_water
هدایت شده از عصر آب
#یاد_داشت 4️⃣4️⃣
#مناسبتی
#تاریخی
📝📝 موضوع: روز بزرگداشت شمس (فرسته اول)
⏬⏬⏬
1.نسبنامه
محمد بن علی بن ملک داد تبریزی (متولد 582 و متوفای پس از 645 هَ. ق.) معروف به شمس تبریزی، شمس پرنده و شمس آفاقی . در تبریز متولد شد اما به آسیای صغیر و شام و بغداد سفر نمود. سلسله تصوف او به استادش شیخ ابوبکر سله (=زنبیل) باف میرسد.
تذکره نویسان درباره او اعتراف دارند که زندگیاش بسیار اسرارآمیز است؛ و تا قبل از ملاقات با مولوی اطلاع دقیقی از وی نداریم. بنا بر اذعان چیتیک مولوی بوده است که شخصیتی اسطوره ای به شمس داده است. (چیتیک،من و مولانا،ص31.)
استاد عبد القائم شوشتری در سخنی بدون دلیل، وی را سیَّد دانسته است، که نسبش با بیست واسطه به امام صادق(ع) می رسد. (موسوی مطلق، قبول اهل دل، ص 51.)
به جهت رفع حالات عرفانی که بر او ظاهر میشد مَشاقی (آبکشی و حمالی) میکرد. (سپهسالار، زندگينامه مولانا جلال الدين مولوى، ص 125.)مرحوم فروزانفر گزارش میدهد مردم قونیه وی را ساحر میدانستند .(فروزانفر، زندگی مولانا، ص 67. شفیعی کدکنی، غزلیات شمس تبریز، مقدمه، ص 12.)
•┈┈••✾••┈┈•
@Age_of_water
هدایت شده از عصر آب
#یاد_داشت 4️⃣4️⃣
#مناسبتی
#تاریخی
📝📝 موضوع: روز بزرگداشت شمس (فرسته دوم)
⏬⏬⏬
2. شمس در نگاه مولوی
پس از دیدار جلال الدین مولوی با وی،مریدش گشت. روزی برای نظربازی و عشقبازی از مولوی سه چیز درخواست کرد: یکی همسر مولوی، یکی پسر مولوی که هنوز بالغ نشده بود و اَمرَد بود و دیگری شراب از محله زرتشتیان؛ مولوی هر سه را برای استاد خویش فراهم نمود .(جامی، نفحات الانس ص 466.)
=-=
و: « تو مرا غیر شمس دین مشمر/روح ما یک بود گذر زصور» به نقل خوارزمی پس از دیدار خداوندگار با شمس، وضع ظاهرش نیز شبیه مرادش شد.
مولوی در جایجای آثارش به تقدیس وی پرداخته است. چیتیک در این زمینه می نویسد: «...مولوی خودش را در شمس محو کرده و وی را مطلوب آشکار و نهانِ محبت خویش ساخته بود.دیوان شمس تمام درباره عشق به خداوند است اما در شرحی که مولوی از محنت ها و خوشی های عشق به دست می دهد،شمس صرفا یک انسان نیست.او حتی یک هدایت کننده به شیوه پیامبران هم نیست بلکه تجسم واقعی و زنده محبوب حقیقی است،یعنی خداوند. »(چیتیک،من و مولانا،ص32.)فرانکلین لوئیس هم می نویسد: «مولانا،با انکه در دیوان غزلیات،شمس را به چهرهای خداگونه در می آورد ویژگیهای واقعی بسیاری را درباره شمس برای ما حکایت نمی کند »(لوئیس،مولانا دیروز تا امروز ،شرق تا غرب،ص178.) و «به راستی، مولانا در غزلیات دیوان خود شمس را اوصاف ربوبی می بخشد. » (همان،ص221)
=-=
شمس در نظر مولوی شارع حکم بود. زیرا از شیخ نباید انتظار داشت که متابعت احکام شرع کند.عقل و شرع عصای دست کوران است و چشم روشن بین نیازی به عصا ندارد.قداست و حرمت شرع از ان جاست که خدا آنرا خواسته است.اصل خواست خداست و خواست اولیا همان خواست خداست.« هرچه دلخواه وی است آن است شرع/ اوست اصل و شرعها از وی چو فرع** هرچه او ورزد بود آن عین دین/هرچه او بگزیند آن باشد گزین» (رباب نامه،ص205.)
=-=
متقابلاشمس نیز درباره مریدش گفته :« نفاق کنم یا بی نفاق گویم؟این مولانا مهتاب است.به آفتاب وجود من دیده در نرسد،الا به ماه در رسد.» (مقالات شمس،ص115.)
=-=
سلطان ولد استغراق مولوی در شمس پس از غیبتش را چنین توصیف کرده است:
« روز وشب در سماع رقصان شد/بر زمین همچو چرخ گردان شد** سیم و زر را به مطربان می داد/هرچه بودش زخان و مان می داد** یک نفس بی سماع و رقص نبود/روز و شب لحظه ای نمیاسود** غلغله اوفتاده اندر شهر/شهرچه بلکه در زمانه و دهر** خلق از وی زشرع و دین گشتند/همگان عشق را رهین گشتند** حافظان جمله شعر خوان شدهاند/به سوی مطربان دوان شدهاند** پیر و برنا سماع باره شدند/بربراق ولا سواره شدند** ورد ایشان شده است بیت و غزل/ غیر این نیستشان صلوة و عمل** کفر و اسلام نیست در رهشان/شمس تبریز شد شهنشهشان ** کارشان مستی است و بی خویشی /ملت عشق هست بی کیشی** گفته منکر زغایت انکار/ نیست بر وفق شرع و دین این کار ** جان دین را شمرده کفر آن دون/عقل کل را نهاده نام جنون** هم بر او بازگردد این گفتار/چه زند پیش شیر نر کفتار »
(سلطان ولد،ولدنامه،تصحیح:جلال الدین همائی،ص47-48)
•┈┈••✾••┈┈•
@Age_of_water
هدایت شده از عصر آب
#یاد_داشت 4️⃣4️⃣
#مناسبتی
#تاریخی
📝📝 موضوع: روز بزرگداشت شمس (فرسته سوم)
⏬⏬⏬
3. مذهب شمس
شمس پیرو شافعیان است. اوگوید: «آخر فقیه بودم؛ تنبیه و غیر آن را خواندم ».(مقالات شمس، ص 252. و چاپ موحد ص183.) کتاب التنبیه فی فروع الشافعیه یکی از نوشتههای مذهب شافعیان است.
+
4. شمس و معصومان
او پیامبر (ص) را به ندانستن متهم می کند! (مقالات،ص154).وی قرآن معجزه جاویدان پیامبر را کتابی کودکانه مینامد(همان،ص321.) و سماع را قرآن فارسی و ناطق پاک دانسته است. (همان،ص306)
او حضرت فاطمه (س)سرور اولین و آخرین را عارف ندانسته، بلکه زاهد می داند.(همان،ص141) همچنین گریستن بر مصائب اهل بیت(ع)را جایز نمیداند و آنرا تقبیح کرده است. (همان،ص271 و 341.)
+
5. شمس و خلفاء
او مدعی است چهل سالی که عمر بن الخطاب بت پرست بود خداوند پاسخش را میداد.(همان،ص273). ابوبکر را زاهدی بی بدیل خوانده که هرگز چشم برهم زدنی به دنیا و ما فیها مشغول نشد و همواره خدا را در یاد داشت. (همان،ص67) بر حجاج یوسف ثقفی نیز رحمت می فرستد. (همان،ص343)
+
6. شمس و دیگر صوفیان
هرچند شمس مولوی را به بزرگی یاد می کند لیکن از ابن عربی بیزار است. و حتی ابن عربی را دربربر مولوی سنگ ریزه می داند (چیتیک،من و مولانا،ص38.) درباره اش می نویسد: « شگرف مردی بود شیخ محمد؛اما در متابعت نبود »(مقالات شمس،تصحیح مودحد،ص299.)
👈 البته برخی اندیشمندان معتقدند این «محمد» در مقالات شمس ابن عربی نیست و صوفی دیگری است.
+
7. مرگ شمس
درباره نحوه مرگ شمس و محل قبرش بین پژوهشگران اختلاف است. هرچند قصه های فراوانی در این زمینه هست. لیکن نمی توان یقین کرد فرجام شمس چه بوده است.دکتر صاحب الزمانی نیز معتقد است از سرنوشت شمس، به درستی اطلاعی در دست نیست. (صاحب الزمانی، خط سوم، ص 61.) معصوم علیشاه نیز چنین اعتقادی دارد. (معصوم علیشاه، طرائق الحقایق، ج 2، ص 317.)
•┈┈••✾••┈┈•
@Age_of_water
ویرایش 2.pdf
2M
🔔جدید🔔
📚فایل کتاب " سجاده نشین باوقار (شرحی بر مجالس سبعه مولوی)
به نظر میرسد برای نخستین بار در اثر پیش رو به شرح احادیث مورد استشهاد مولوی در سخنرانیهایش پرداخته شده است. مشخص گردید علاوه بر احادیث صحیح، در غالب موارد ،جلال الدین از احادیث ساختگی و موضوع و ترکیب خبر برای مباحثش استفاده کرده است.
💰هزینه دانلود: صلوات بر محمد و آل محمد(ص)
@Age_of_water
May 11