عقاید استدلالی جلد 1 PDF.pdf
1.42M
کتاب مکمل درس #اندیشه_اسلامی 1 و 2: #عقاید_استدلالی جلد1و2
🌱 #امیرالمؤمنین علی علیه السلام :
🍀 و قَالَ (عليه السلام): مَا ظَفِرَ مَنْ ظَفِرَ الْإِثْمُ بِهِ ، وَ الْغَالِبُ بِالشَّرِّ مَغْلُوبٌ
🌸 و درود خدا بر او فرمود: پیروز نشد آن كس كه گناه بر او چیرگی یافت، و آنكه با بدی پیروز شد شكست خورده است.
📚 #نهج_البلاغه ، #حکمت ۳۲۷
عَنِ الْأَصْبَغِ بْنِ نُبَاتَةَ قَالَ قَالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ ع قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص): «إِذَا غَضِبَ اللَّهُ عَلَى أُمَّةٍ وَ لَمْ يُنْزِلْ بِهَا الْعَذَابَ 1. غَلَتْ أَسْعَارُهَا 2. وَ قَصُرَتْ أَعْمَارُهَا 3. وَ لَمْ تَرْبَحْ تُجَّارُهَا 4. وَ لَمْ تَزْكُ ثِمَارُهَا 5. وَ لَمْ تَغْزُرْ أَنْهَارُهَا 6. وَ حُبِسَ عَنْهَا أَمْطَارُهَا 7. وَ سُلِّطَ عَلَيْهَا شِرَارُهَا.» (الكافي، ج5 ، ص317) فرمود: هر گاه خدا بر امتى خشم گیرد و عذاب بر آنها فرو نياورد؛ نرخهاشان گران مىشود و عمرهاشان كوتاه مىشود و بازرگانيشان سود ندهد و ميوههاشان خوب نشود و جويهاشان پر آب نباشد و بارانشان نبارد و بدانشان بر آنها مسلط شوند.
http://mesbahyazdi.ir/node/7117 علامه مصباح يزدي: وظیفه روحانیت، پاسخگویی به شبهات بنیادین، در کنار امر به معروف و نهی از منکرهای اجتماعی، و رعایت اولویتهای مقطعی است.
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برشی از نشست بررسی وضعیت آموزش و پرورش با حضور وزرای سابق، مدیران فعلی و کارشناسان این حوزه
✅ @saeedjalily
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شرح حدیثی اخلاقی از حضرت امام سجاد علیهالسلام توسط حضرت آیتالله خامنهای
🏴 سالروز شهادت حضرت سجاد علیهالسلام
@Farsna
هدایت شده از تبیین
🇮🇷 نسخه نویس تسلیم!!! (مهم)
رهبر معظم انقلاب، در جمع پرشور یکصد هزار نفری بسیجیان:
🔻" آن روشنفکرِ راحتطلب و ریاکار و منافق که اساس #دشمنی_آمریکا را انکار میکند و نمیفهمد و #نسخه_تسلیم در مقابل آمریکا برای ملت و دولت مینویسد، اگر عامل دشمن نباشد، حداقل مرد میدان پیشرفت کشور نیست."
#نسخه_نویس_تسلیم
🔴 عضو کانال تبیین شوید:
@tabyin
#شرح_احادیث_اخلاقی_در_بیان_مقام_معظم_رهبری
موضوع : 🔅 آثار سخن نیکو🔅
متن و شرح :
بسماللهالرحمنالرحیم
الحمدلله رب العالمین
متن و شرح :
حَدَّثَنا أَبُوحَمزَة الثُّمالِی عَن عَلِیِّ بنِ الحسین علیهالسلام: القولُ الحَسَنُ یُثرِی المالَ
[ابوحمزهی ثمالی از حضرت امام سجاد علیهالسلام روایت میکند که] حضرت فرمود: سخن نیکو مال دنیا را برای انسان زیاد میکند.
و یُنَمِّی الرّزقَ
رزق انسان را زیاد میکند و نماء میدهد.
و ُینسِئُ فی الأجل
اجل انسان را به تأخیر میاندازد.
و یُحَبِّبُ إلى الأهل
انسان را در میان اهل خود و خانوادهی خود محبوب میکند.
اینها همه آثار دنیایی سخن نیکو و قول حسن است؛ یعنی سخنی که هم با موازین شرع منطبق است [مانند] اسم خدا و پیغمبر و قیامت و دنیا و حدیث و زندگی دینی و سعادتمندانه و ضمناً با روی خوش [بیان شود]؛ قول حسن طبعاً لازمهاش این است که با روی خوش و با زبان خوش ادا بشود. آثار دنیویاش اینها است.
و ُیدخِلُ الجَنّة
این هم اثر اخرویاش است که انسان را به بهشت میکشاند.
۱) الامالی شیخ صدوق، صفحهی 50
📌نشانی اینترنتی: http://farsi.khamenei.ir
IMG_20181019_231306.jpg
64K
یک آلمانی روی شیشه عقب ماشینش نوشته:
نه فیس بوک،نه وات ساپ،نه توییتر،نه اینستاگرام داره
اما یک میلیارد و هشتصد میلیون دنبال کننده داره
اون کسی نیست جز
#محمدرسول_الله 💚💚💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنان آمریکایی در پیاده روی اربعین
@negarmath گروه بزرگ آموزش ریاضی با مطالب آموزشی و متنوع در پیام رسان سروش. از اعضای عزیز کانال معارف اسلامی دعوت می شود هم خود عضو شوند و هم به دوستان خود معرفی کنند.
نگاه 45 سال پیش رهبر انقلاب به پیادهروی اربعین
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری فارس، آیتالله خامنهای پیش از انقلاب اسلامی در یکی از سخنرانیهای خود در مشهد مقدس، زوایای مختلفی از اربعین حسینی را بیان میکنند که گزیدهای از آن در ادامه آمده است.
زیارت الاربعین؛ میدانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است. اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همینی است که من گمان کردم.
شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزاء متشتت در جریان بود.
مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضاء فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه(ع).
این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی(ع) به ما ارائه دادند.»
ــــــــــــــــــــــــــــ
* سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی(ع)، مشهد در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۵۲ مصادف با جمعه بیستم صفر۱۳۹۴ هجری قمری.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻پذیرایی از زائران امام حسین(ع) توسط یکی از کوچکترین خادمان آن حضرت🔻