هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی حادثه آبادان
@Farsna
هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
پیام آیت الله العظمی جوادی آملی در پی رخداد تلخ و غمبار آبادان
▫️ پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در پیامی ضمن تسلیت رخداد تلخ و سانحه سنگین و غمبار آبادان بیان داشتند: جامعه اعم از مسئول و مردم عادی موظف اند یعنی #همه_ما_موظفیم که اساس فکر، عقل، درایت، اندیشه و انگیزه را بر #اعتقاد_صائب و #عمل_صالح بنیان گذاری کنیم.
▫️ این گونه از رخدادهای تلخ در اثر نبود عقیده صائب و ایمان سالم است. کسی که لرزان می اندیشد و مضطرب فکر می کند، مضطرب می سازد! آن که #انگیزه_اختلاسی و #اندیشه_نجومی دارد، فکرش را، فکرتش را، فطرتش را بر لبه لرزان سقوط، بنیان گذاری کرده است، خواه از مسئولین خواه از مردم! و کسی که باور صحیح، اعتقاد صائب و ایمان سالم داشت، او در زمین مستحکم خانه می سازد.
متن کامل پیام معظم له بدین شرح است:
متن کامل پیام معظم له بدین شرح است:
👇👇👇👇
#مشاوره_علمی
سلام جناب رفیع پور،یه سوالی داشتم ممنون میشم توضیح بفرمایید
چطور میشه دو شخص عالم،عارف،صاحب کرامات و مکاشفات و برخورداری از علوم غریبه وقتی درباره یک شخص واحد قضاوت میکنن و نظر میدن خیلی پیش میاد که نظرات کاملا متفاوتی رو ارائه میدن؟اگر اون شخص قضاوت شونده انسان خوبیست پس باید نظر هر دو خوب باشد یا اگر بد است نظر هر دو بد باشد چون هر دو صاحب علومی هستندکه عوام از ان بی خبرند...
اگر برای مثال هر دو عارف حقایقی براشون معلوم هست،نمیشه یکی از انها شخص مورد نظر رو انسان نیکو صفتی ببیند و دیگری بگوید نه ان شخص انسان بدی است
____
سلام علیکم مکاشفات عارفان در موارد بسیار زیادی کامل و تمام نیست و لذا در موارد تعارض روشن میشود که یکی از دو و یا هردو مکاشفه واقع نمایی کاملی نداشته و عارف را به اشتباه انداخته است.
بر همین مبنا انسانها فقط موظف به پیروی از معصومین علیهم السلام هستند و مکاشفات عارفان جز برای خود آنها ( با داشتن شرایط) حجیت ندارد و نباید در جامعه به آن ضریب زیادی داد.
بله در راستای تایید آیات و روایات و براهین معتبر عقلی میتوان از مکاشفات هم در حد تأیید بهره برد...
۱۴۰۱/۳/۶
#عرفان
#مکاشفات
https://t.me/hadis_keramat
https://eitaa.com/Menhajalsalehin
حدیث آرزومندی
تدبرات قرآنی تفسیر قرآن کریم #سوره_انسان آیه#سوم_ششم جلسه چهارم ۱۴۰۱/۱/۱۰ @Menhajalsalehin
mix_33m11s (audio-joiner.com).mp3
31.86M
تدبرات قرآنی
تفسیر قرآن کریم
#سوره_انسان
جلسه پنجم
۱۴۰۱/۳/۶
__&&&
تذکر: فایل یکی دو دقیقه متاسفانه تقطیع دارد...
https://t.me/hadis_keramat
@Menhajalsalehin
امام صادق علیه السّلام فرمودند:
(اوضاع)مؤمن جز به سه خصلت درست نشود:
فهم عمیق در دین،
تدبیر نیکو در زندگی(به ویژه در امور مالی)
و بردبارى بر ناگوارى ها.
🔅لَا يَصْلُحُ الْمُؤْمِنُ إِلَّا عَلَى ثَلَاثِ خِصَالٍ التَّفَقُّهِ فِي الدِّينِ وَ حُسْنِ التَّقْدِيرِ فِي الْمَعِيشَةِ وَ الصَّبْرِ عَلَى النَّائِبَةِ.
تحف العقول، ص ٣٥٨
#حدیث
#امام_صادق علیه السلام
#زندگی
#ایمان
https://t.me/hadis_keramat
https://eitaa.com/Menhajalsalehin
دیدار با حضرت آیتالله کریمی جهرمی
هشتم خرداد۱۴۰۱.
مقداری درباره خالی شدن شهرها از عالمان برجسته گفتگو شد. از جمله تبریز و تهران و نام عدهای به نیکی برده شد.
فرمودند:
زمانی که در نوجوانی برای ادامه تحصیل حوزوی از جهرم به شیراز آمدم چهار پنج مجتهد کامل و صاحب رساله در شهر بود که الان نه تنها یکی از آنها نیست بلکه کسی نزدیک به آنها هم وجود ندارد!
یکی از آنها مرحوم آیت الله سید عبدالمحمد آیت اللهی بود، فرزند مرحوم آقا سید عبدالحسین لاری ره.
ایشان در آن زمان از مراجع شیراز بود و علاوه بر شیراز در جهرم و لار و خیلی از شیخ نشین ها مقلد داشت. من چندبار ایشان را دیده بودم...خیلی هم نسبت به گرفتن وجوهات شرعی مردم بی اعتنا بود و مثلا به طرف می گفتند ببر قم یک سید حسین بروجردی هست به ایشان بدهید.»
#کریمی_جهرمی
https://t.me/hadis_keramat
@Menhajalsalehin
#پرده_اعتبار_من
هرچه کنی بکن مکن ترک من ای نگار من
هرچه بری ببر مبر سنگدلی به کار من
هرچه هلی بهل مهل پرده به روی چون قمر
هرچه دری بدر مدر پردۀ اعتبار من
هرچه کشی بکش مکش باده ببزم مدعی
هرچه خوری بخور مخور خون من ای نگار من
هرچه دهی بده مده زلف به باد ای صنم
هرچه نهی بنه منه پای به رهگذار من
هرچه کشی بکش مکش صید حرم که نیست خوش
هرچه شوی بشو مشو تشنه بخون زار من
هر چه بری ببر مبر رشتۀ الفت مرا
هرچه کنی بکن مکن خانۀ اختیار من
هرچه روی برو مرو راه خلاف دوستی
هرچه زنی بزن مزن طعنه به روزگار من
#شوریده_شیرازی
https://t.me/Sharhsadr/3561
✅حضرت آیت الله نوری همدانی: انتظار ما از مسئولین رسیدگی به وضعیت موجود است/ تاکید بر همراهی حوزه علمیه و طلاب با مردم
🔹حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی گفتند: متاسفانه مردم از نظر معیشت و گرانی در مضیقه هستند و انتظار ما از مسئولین رسیدگی به وضعیت موجود است. مردم بدانند که حوزه علمیه قم و ما طلبه ها با این مردم هستیم
https://fa.shafaqna.com/?p=1382728
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔 @shafaqna_farsi
🔹 «التزام آیةاللهالعظمیٰ علوی گرگانی به نگارش دعای فرج در ابتدای اکثر دفاتر، و نیز نگارش عبارتِ یا صاحب الزّمان أدرکني در بالای صفحات، نمونهٔ عملیِ توسّل به ساحت حضرت ولیّ عصر (علیه السّلام) و درس بزرگی برای همهٔ طلّاب است که فراموش نکنند تحصیلشان در مسیر سربازی امام زمان باشد، و در این راه باید از وجود قدسی آن حضرت کمک بگیرند.
🔸 من حدس میزنم که معظّمٌله در این عمل، به سیرهٔ مرحوم آیةالله حاج شیخ محمّدتقی آملی اقتدا کردهاند. آیةاللهالعظمی علوی گرگانی در اینباره نقل میکردند:
🔹 زمانی که در قم طلبهٔ جوانی بودم، آیةالله شیخ محمّدتقی آملی را زیارت نکرده بودم و تنها شنیده بودم که مرد باتقوا و زاهدی است. و چون دوست داشتم از محضر بزرگانِ معنویّت و تقوا استفاده کنم، روزی تصمیم گرفتم به حضور ایشان شرفیاب شوم. از اینرو به تهران رفتم و منزل ایشان را پیدا کردم. در زدم. ظاهراً در باز بود. صدای ضعیفی از اتاق شنیدم که به درون دعوت کرد. داخل شدم. سلام کردم. هیچکس خدمتشان نبود.
🔸 به دیوار تکیه داده و مشغول نوشتنِ اواخر نکاح کتاب مصباح الهدیٰ بود. دیدم بالای هر صفحه، ایشان نوشته بود : یا صاحب الزّمان أدرکني.
🔹 پرسید: جنابعالی که باشید؟ گفتم: بنده علوی هستم. نگاهی به من کرد و فرمود: مثل اینکه تا به حال پیش من نیامدهاید. گفتم: بله، اوّلینباری است که خدمت شما شرفیاب شدهام. نگاهی به من کرد و فرمود: به نظرم این آخرینباری باشد که پیش من میآیید! گفتم: خدا نکند، ما آرزو داریم بیشتر خدمت شما برسیم. گفت: بنده اینگونه میبینم؛ دیگر من توفیق دیدار شما را ندارم. این از پیشگوییهای ایشان بود و محقَّق هم شد و من دیگر ایشان را ندیدم. بعد فرمودند: من میخواهم وصیّتی به شما بکنم؛ شما حاضرید عمل کنید؟ گفتم: اگر مقدور باشد، عمل میکنم.
🔸 فرمود: اوّل طلبگی، وقتی از آمل به قم آمدم، ورود من به قم با ماه محرّم مصادف شد. دههٔ عاشورا در صحن جدید روضهخوانی بود، و احتمالاً حاج برهان منبری بود. او نفس گرمی داشت. روز عاشورا در صحن، پای منبر و روضهٔ او نشستم و خیلی منقلب شدم. پس از روضه، از دری که به میدان آستانه باز میشد، بیرون آمدم. آنموقع، آنجا قبرستان بود. به اموات سلام کردم: السّلام علیکم یا أهل الدّیار... . ناگهان دیدم ارواح بزرگان در ارتفاعِ دو متری بر من اشراف دارند. ارواح اموات در پاسخ به من گفتند: علیک السّلام یا محمّدتقی! دوباره گفتم: السّلام علیکم یا أهل الدّیار. دوباره پاسخ دادند. وقتی دفعهٔ سوم این قضیّه تکرار شد، به خود آمدم. حالی که در آن عاشورا به من دست داد، هیچ روز دیگری ندیدم.
🔹 سپس به من فرمود: خواهشی که از شما دارم این است که هرگاه به قبرستان شیخان رفتید، از طرف من هم فاتحهای برای اموات بخوانید. گفتم: چشم! من زنده باشم بعد از شما، این کار را انجام میدهم. و لذا من از همان زمان، هر موقع به شیخان میروم، یک حمد و سوره از ، طرف ایشان میخوانم. مدّتی بعد از جریان، ایشان از دنیا رفت».
📖 (سیّد حسین کشفی؛ مصاحبه با هفتهنامهٔ حریم امام، سال هشتم، شمارهٔ ۴۲۷، پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۲۶ ربیع الأوّل ۱۴۴۲؛ ص۱۰ - ۱۱)
#تجلی_ارادت
#علوی_گرگانی
#شیخ_محمدتقی_آملی
https://t.me/cheraghe_motaleeh