دو نکته برای مجالس قرائت
امام خامنهای در محفل قرائت قرآن در اول #رمضان به نکاتی توجه کردند از جمله :
۱، قرائت به قصد اثر گذاری نه آواز خوانی
۲.لزوم وارد شدن ترجمه به محافل قرائت
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
شبی بر گزیده در ماه مبارک #رمضان
1آنگاه شبى از شبهاى اين ماه برگزيد و بر شبهاى هزار ماه برترى داد. و آن شب را «ليلة القدر» ناميد.
2در آن شب، فرشتگان و روح، به فرمان پروردگارشان، بر هر يك از بندگان او- كه بخواهد- نازل مىشوند، همراه با تقديرى تغيير ناپذير.
3آن شب، شب سلام و درود فرشتگان است و دامنه بركاتش تا سپيدهدم كشيده شود.
ثُمَّ فَضَّلَ لَيْلَةً وَاحِدَةً مِنْ لَيَالِيهِ عَلَى لَيَالِي أَلْفِ شَهْرٍ، وَ سَمَّاهَا لَيْلَةَ الْقَدْرِ، تَنَزَّلُ الْمَلائِكَةُ وَ الرُّوحُ فِيها بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ سَلامٌ، دَائِمُ الْبَرَكَةِ إِلَى طُلُوعِ الْفَجْرِ عَلَى مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ بِمَا أَحْكَمَ مِنْ قَضَائِهِ.
صحیفه سجادیه ، دعای 44، ترجمه آیتی
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
کثرت مدعی و قلت وفا دار
در آیات ۲۴۶ تا ۲۵۱ از سوره بقره داستان گروهی از بنی اسرائیل را بیان می کند که توسط جالوت از خانه و مساکن خود اخراج شدند :
۱. از پیامبر در خواست حکمران برای جهاد عليه جالوت را خواستند و قول دادند که در جهاد شرکت کنند
۲ هنگام فرمان جهاد فقط اندکی همراه شدند
۳ حکمران تعیین شده یعنی طالوت را نپذیرفتند
۴تقابل دو ملاک : ملاک آنها مال بود که طالوت نداشت و ملاک خدا علم و توان بود که او داشت
۵.جعبه به یاد گار مانده از وسائل موسی و هارون که موجب آرامش بود نشانه او بود که معلوم شود از جانب خداست
۶در مسیر رسیدن به جبهه طالوت دستور داد که از آب یک رودخانه ی که از آن عبور می کنند جز یک مشت ننوشند و الا از لشکر جهادی نخواهند بود و فقط اندکی ننوشیدند
۷ این اندک هم لشگر جالوت را دیدند ترسیدند و گفتند ما طاقت جنگ با این ابرقدرت را نداریم
۸اندکی از آن میان اعتقاد درست داشتند و به خدا اعتماد کردند
۹ با این همه ریزش مرحله به مرحله لشگر طالوت پیروز شد و جالوت توسط داوود کشته شد
۱۰از مدعیان پرشور گر چه جز اندک نماندند اما همان اندک پیروزی را به ارمغان آورند و همه بهره مند شدند
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
هدایت شده از ❇️مَهدیُّ الاُمَم❇️[عج]
#ماه_رمضان_و_مهدویت
#قسمت_دوم
⏺تجلی مهدویت در ادعیه ی ماه رمضان
🔶اهتمام به موضوع مهدویت در صدر معارف اهل بیت علیهم السلام است وماه مبارک رمضان به عنوان مبارکترین و برترین ماه سال و ماه عبادت و بندگی ،یکی از فرصتهاییست که در آن موضوع مهدویت به شکل پررنگ تر از سوی اهل بیت علیهم السلام به آن پرداخته شده و در قالب دعا به شیعیان آموزش داده میشود.
🟢یکی از دعاهای عالی المضامین که شباهت فراوانی به لحاظ محتوایی به دعای کمیل و نیز مناجات شعبانیه دارد ،دعای افتتاح است که در چند فراز به شکل مفصل به موضوع مهدویت پرداخته است که نکات فراوانی میشود از آن برداشت کرد.
🟠ما در قالب چند پست صرفا عین دعا و ترجمه ی آن را منعکس میکنیم و تحلیل و شرحی فعلا نخواهیم داشت.
در فراری از دعای افتتاح میخوانیم:
❇️اللّٰهُمَّ وَصَلِّ عَلَىٰ وَليِّ أَمْرِكَ الْقائِمِ الْمُؤَمَّلِ، وَالْعَدْلِ الْمُنْتَظَرِ، وَحُفَّهُ بِمَلائِكَتِكَ الْمُقَرَّبِينَ، وَأَيِّدْهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ يَا رَبَّ الْعالَمِينَ . اللّٰهُمَّ اجْعَلْهُ الدَّاعِىَ إِلىٰ كِتابِكَ، وَالْقائِمَ بِدِينِكَ، اسْتَخْلِفْهُ فِى الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفْتَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِ، مَكِّنْ لَهُ دِينَهُ الَّذِى ارْتَضَيْتَهُ لَهُ، أَبْدِلْهُ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِ أَمْناً، يَعْبُدُكَ لَايُشْرِكُ بِكَ شَيْئاً .
✳️خدایا، درود فرست بر ولی امرت، آن قائم آرزو شده و دادگستر مورد انتظار، و او را در حمایت فرشتگان مقرّبت قرار ده و به روحالقدس حمایتش کن ای پروردگار جهانیان. خدایا او را دعوتکننده به کتابت و قیامکننده به آئینت قرار ده، او را جانشین خود روی زمین گردان، چنانکه پاکان پیش از او را جانشین خویش قرار دادی، دینی را که برایش پسندیدهای به دست او پابرجا بدار و ترسش را به امنیت تغییر ده تا با اخلاص کامل تو را بپرستد.
🆔https://eitaa.com/mahdilomam
هدایت شده از ❇️مَهدیُّ الاُمَم❇️[عج]
🔶#ماه_رمضان_و_مهدویت
🔸#قسمت_سوم
🔻فرازی دیگر از دعای افتتاح در موضوع مهدویت
🟡اللّٰهُمَّ أَعِزَّهُ وَأَعْزِزْ بِهِ، وَانْصُرْهُ وَانْتَصِرْ بِهِ، وَانْصُرْهُ نَصْراً عَزِيزاً، وَافْتَحْ لَهُ فَتْحاً يَسِيراً، وَاجْعَلْ لَهُ مِنْ لَدُنْكَ سُلْطاناً نَصِيراً . اللّٰهُمَّ أَظْهِرْ بِهِ دِينَكَ وَسُنَّةَ نَبِيِّكَ حَتَّىٰ لَايَسْتَخْفِىَ بِشَىْءٍ مِنَ الْحَقِّ مَخافَةَ أَحَدٍ مِنَ الْخَلْقِ . اللّٰهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِى دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَأَهْلَهُ، وَتُذِلُّ بِهَا النِّفاقَ وَأَهْلَهُ، وَتَجْعَلُنا فِيها مِنَ الدُّعاةِ إِلَىٰ طاعَتِكَ، وَالْقادَةِ إِلىٰ سَبِيلِكَ، وَتَرْزُقُنا بِها كَرامَةَ الدُّنْيا وَالْآخِرَةِ؛ اللّٰهُمَّ مَا عَرَّفْتَنا مِنَ الْحَقِّ فَحَمِّلْناهُ، وَمَا قَصُرْنا عَنْهُ فَبَلِّغْناهُ .
🟢خدایا، توانمندش بدار و به دیگران توسط او توانمندی بده و یاریاش کن و به دیگران از سوی او یاری ده و یاریاش ده، یاری پیروزمندانه و پیروزی آسان برایش بگشا و از پیش خود برای او سلطنتی پیروزی آفرین قرار ده. خدایا، به وسیله او دینت و روش پیامبرت را آشکار کن تا چیزی از حق، از ترس احدی از مردم پنهان نماند. خدایا، بهسوی تو مشتاقیم برای یافتن دولت کریمهای که اسلام و اهلش را به آن توانمند گردانی و نفاق و اهلش را به وسیله آن خوار سازی و ما را در آن دولت از دعوتکنندگان بهسوی طاعتت و رهبران بهسوی راهت قرار دهی و کرامت دنیا و آخرت را از برکت آن روزی ما کنی؛ خدایا، آنچه از حق به ما شناساندی تاب تحملش را نیز عنایت کن و آنچه را در رسیدن به آن کوتاهی کردیم، ما را به آن برسان،
🆔https://eitaa.com/mahdilomam
اوصاف روزه داران :
روزه داشتن فقط به تشنگی و گرسنگی نیست بلکه روزه دار باید با همه ی فکر و اعضای بدن خود از حرام بپرهیزد و در خدمت خدای خویش باشد ، امام سجاد علیه السلام در صحیفه سجادیه با اشاره به اوصاف روزه دراران گوشه ی از آن را مطرح و از خداوند طلب می کند و می فرماید :
بار خدايا، درود بفرست بر محمد و خاندانش و شناخت فضيلت اين ماه و بزرگداشت حرمت آن و پرهيز از هر چه در اين ماه ما را از آن منع كردهاى. به ما الهام كن ، و ما را به روزه داشتن يارى ده آن سان كه اعضاى بدن خويش از معاصى تو بازداريم و در آنچه سبب خشنودى توست به كار داريم، تا:
1 به هيچ سخن بيهوده گوش نسپاريم
2 و به هيچ لهو و بازيچه ننگريم
3و به هيچ ممنوع دست نگشاييم
4و به سوى هيچ حرامى گام بر نداريم
5 و چيزى جز آنچه تو حلال كردهاى در شكمهاى خود جاى ندهيم
6 و زبانمان جز سخن تو نگويد
7 و رنجى بر خود هموار نكنيم جز آنكه ما را به ثواب تو نزديك سازد
8و كارى نكنيم جز آنچه ما را از عقاب تو در امان دارد.
9 اى خداوند، از تو مىخواهيم كه اين همه اعمال را از رياى رياكاران و آوازه در افكندن آوازه افكنان دور نگه دارى.
10و چنان باد كه كسى را در عبادت با تو شريك نسازيم و جز تو براى خود مرادى نجوييم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَلْهِمْنَا مَعْرِفَةَ فَضْلِهِ وَ إِجْلَالَ حُرْمَتِهِ، وَ التَّحَفُّظَ مِمَّا حَظَرْتَ فِيهِ، وَ أَعِنَّا عَلَى صِيَامِهِ بِكَفِّ الْجَوَارِحِ عَنْ مَعَاصِيكَ، وَ اسْتِعْمَالِهَا فِيهِ بِمَا يُرْضِيكَ حَتَّى لَا نُصْغِيَ بِأَسْمَاعِنَا إِلَى لَغْوٍ، وَ لَا نُسْرِعَ بِأَبْصَارِنَا إِلَى لَهْوٍ ، وَ حَتَّى لَا نَبْسُطَ أَيْدِيَنَا إِلَى مَحْظُورٍ، وَ لَا نَخْطُوَ بِأَقْدَامِنَا إِلَى مَحْجُورٍ، وَ حَتَّى لَا تَعِيَ بُطُونُنَا إِلَّا مَا أَحْلَلْتَ، وَ لَا تَنْطِقَ أَلْسِنَتُنَا إِلَّا بِمَا مَثَّلْتَ، وَ لَا نَتَكَلَّفَ إِلَّا مَا يُدْنِي مِنْ ثَوَابِكَ، وَ لَا نَتَعَاطَى إِلَّا الَّذِي يَقِي مِنْ عِقَابِكَ، ثُمَّ خَلِّصْ ذَلِكَ كُلَّهُ مِنْ رِئَاءِ الْمُرَاءِينَ، وَ سُمْعَةِ الْمُسْمِعِينَ، لَا نُشْرِكُ فِيهِ أَحَداً دُونَكَ، وَ لَا نَبْتَغِي فِيهِ مُرَاداً سِوَاكَ.
صحیفه سجادیه دعای 44 ترجمه آیتی
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
هدایت شده از جرعه ناب
گاهی بین دوتا دوست صمیمی هم اختلاف پیش میاد بین شان بحث می شود
وقتی یکی نتواند به هیچ شکلی طرف مقابل را قانع کند
میگوید با آن همه خوشی هایی که باهم داشتیم
ازت بیشتر ازین ها انتظار داشتم انتظار داشتم جوابم را بدی اگر اشتباهی بوده به حرمت دوستی بین ما نادیده بگیری
امام سجاد علیه السلام در دعای ابوحمزه می فرماید خدایا درست است که ما نافرمانی ات کردیم ما بنده تو هستیم خدایا
ما آرزوی طولانی و فراوان و امید بزرگ به تو داریم امید داریم مارا ببخشی گناه مارا بپوشانی وقتی ترا میخوانیم و دعا میکنیم اجابت کنی و جواب بدهی
رَبِّ انَّ لَنا فیکَ امَلًا طَویلًا کَثیراً، انَّ لَنا فیکَ رَجآءً عَظیماً، عَصَیْناکَ وَنَحْنُ نَرْجُو انْ تَسْتُرَ عَلَیْنا، وَ دَعَوْناکَ وَ نَحْنُ نَرْجُو انْ تَسْتَجیبَ لَنا،
(دعای ابو حمزه ثمالی)
#ابوحمزه_ثمالی
https://eitaa.com/jorenab
شیخ مفید
شب سوم #رمضان 413 وفات محمد بن محمد بن نعمان بن سلام بغدادی در بغداد است .
دوست و دشمن به تشييع جنازهاش حاضر گشتند و بر او مىگريستند و جمعيت به حدى بود كه ميدان «اشنان» بر مردم تنگ شد و آنچه از شيعه حاضر گشته بود هشتادهزار بود، و اما از عامه پس عدد آنها را نقل نكردهاند. پس سيد مرتضى بر او نماز گذاشت و قبر شريفش فعلا در بقعه مطهّره كاظميه در پايين پاى حضرت جواد عليه السّلام در جنب قبر شيخ خود، ابو القاسم جعفر بن محمد بن قولويه قمى واقع است.
بیشتر مطالب مورد منازعه بین شیعه و سنی را در مصنفات خود آورد .
وجه لقب شیخ به «مفید» :
آنچه مشهور است بين مردم آن است كه اين لقب را على بن عيسى رمانى به او داده است به سبب آن مناظرهاى كه با او نمود.
چنانكه ابن ادريس در آخر سرائر، و شيخ و رّام در تنبيه الخواطر و قاضى نور اللّه در مجالس و ديگران آن حكايت را نگاشتهاند و قاضى نور اللّه آن حكايت را به دو وجه ذكر كرده و من آن وجه دوم را كه از مصابيح القلوب نقل كرده ايراد مىنمايم. فرموده كه،
روزى قاضى عبد الجبار معتزلى در بغداد در مجلس درس نشسته بود و ائمه فريقين همه حاضر بودند. شيخ مفيد كه در آن عصر مجتهد شيعه بود و قاضى نام او را شنيده بود اما هرگز او را نديده بود حاضر شد و در صف نعال بنشست و بعد از لحظهاى خطاب به قاضى كرد و گفت: اگر اجازت باشد سؤالى دارم به حضور ائمه بپرسم؟ قاضى گفت: بپرس. گفت: آن خبر كه طايفه شيعه روايت مىكنند كه، «من كنت مولاه فعلىّ مولاه» مسلّم است كه پيغمبر در روز غدير گفته يا شيعه فراهم بافتهاند؟
گفت: لابد خبر صحيح است. گفت: به لفظ مولا چه مىخواهد؟
گفت: اولى.
شيخ گفت: پس اين خلافها و خصومتها چيست؟
قاضى گفت: اى برادر، اين خبر روايت است و خلافت ابى بكر درايت، و مردم عاقل از بهر روايت ترك درايت نكنند.
شيخ مفيد اين مسأله را فروگذاشت و گفت: چه مىگوييد در اين خبر كه پيغمبر على را گفت: «حربك حربى و سلمك سلمى».
قاضى گفت: صحيح است.
شيخ مفيد گفت:پس در حق اصحاب جمل چه مىفرماييد؟ همانا به قول تو كافر بوده باشد.
قاضى گفت: اى برادر، ايشان توبه كردند.
شيخ مفيد گفت: ايّها القاضى، حرب درايت و توبه روايت است و خود در سؤال حديث غدير فرمودى كه مردم عاقل درايت را به روايت از دست ندهند.
قاضى متحيّر فروماند و ساعتى سر در پيش افكند و بعد از آن سر برآورد و گفت: تو چه كسى؟
گفت: من خادم تو محمد بن محمد بن النعمان الحارثى.
قاضى برخاست و شيخ مفيد را دست بگرفت و بياورد و بر جاى خود نشانيد و او را گفت: «أنت المفيد حقا؛ شيخ مفيد به حقيقت تويى».
علماى مجلس را آن سخن خوش نيامد و سخت برنجيدند و همهمه در ايشان افتاد. قاضى ايشان را گفت كه، اى فضلا و علماى دين، اين مرد مرا الزام كرد و من جواب او را ندارم. اگر شما جواب او را داريد بفرماييد تا برخيزد و به جاى خود برود .
محدث قمی ، الفوائد الرضویة فی احوال العلماء الجعفریه ج 2 صص 967 – 973
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
هدایت شده از خبر بابل
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای دهکده ای در فرانسه که همه اهالی آن مسلمان شده و به مذهب شیعه گرویده اند و منتظر ظهور #امام_زمان (عج)هستند.
شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۲.
🔸 کانالاطلاع رسانی #خبر_بابل
🔸بزرگترین کانال خبری مازندران در ایتا
https://eitaa.com/khabarbabol
هدایت شده از جرعه ناب
#چرائی_بدرگاه_الهی_رفتن
حضرت امام زین العابدین علیه السلام در چرائی به درگاه الهی رفتن می فرماید
خدایا اگر به سوی تو آمدم
1 – نه برای این است که من بگونه ای هستم که این حق را دارم تو به حرفهایم گوش بدهی و آنچه می خوام را انجام دهی
2- وهمچنین برای این نیست که گرچه بخاطر گناهان به تو جسارت کردم ولی عملکرد من بگونه ایست که مستوجب بخشش هستم پس اول مرا می بخشی ودوم خواسته مرا اجابت می نمایی
3-بلکه اگر به سوی تو آمدم از آن جهت که به غیر تو نمی شود اعتماد کرد چون هرکس به تو اعتماد کرد تو کفایتش می کنی
«وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ »([1])
حتی اگر همه عالم روی گردان شوند تنها خداوند کافی است
اگر آنها (از حق) روی بگردانند، (نگران مباش! ) بگو: «خداوند مرا کفایت می کند. هیچ معبودی جز او نیست. بر او توکّل کردم. و او پروردگار عرش عظیم است
فَإِن تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِیَ اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ ۖ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ ۖ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ (توبه:۱۲۹)
وهرگاه وعده بدهی انسان مطمئن هست که وعده محقق خواهد شد .زیرا راستگو تر از تو نیست
« وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ قِيلا»([2])
ازینرو هیج گاه خلف وعده نخواهی کرد
« إِنَّ اللَّهَ لا يُخْلِفُ الْمِيعاد»([3])
به درگاه تو استغاثه وپناه می جویم ودر دعا نمودن به تو متوسل می شوم نه برای آنکه من لایق آن باشم که سخنم بشنوی ویا مستحق بخشش باشم بلکه بخاطر اعتماد به کرمت وآرامش به صدق وعده تو.
وَ جَعَلْتُ بِكَ اسْتِغَاثَتِي وَ بِدُعَائِكَ تَوَسُّلِي مِنْ غَيْرِ اسْتِحْقَاقٍ لِاسْتِمَاعِكَ مِنِّي وَ لَا اسْتِيجَابٍ لِعَفْوِكَ عَنِّي بَلْ لِثِقَتِي بِكَرَمِكَ وَ سُكُونِي إِلَى صِدْقِ وَعْدِكَ»
(دعای ابوحمزه ثمالی)
-طلاق :3[1]
-نساء : 122[2]
-آل عمران : 9[3]
@jorenab
نماز روزه داران
خدایا در ماه #رمضان توفیق نماز های یومیه در اوقات آن ، با حدود ، واجبات و وظايف آن عطا فرما
جایگاه نمازگزاران واقعی را به ما عطا فرما ، کسانی که :
مراتب نماز را درک کردند
ارکانش را حفظ نمودند و انجام دادند
نماز را در اوقات آن بر سنت نبی اکرم صلی الله علیه وآله در رکوع و سجود و همه فضیلتهای نماز ، با پاک ترین و فرا گیر ترین طهارت و نهایت خشوع انجام دادند
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ قِفْنَا فِيهِ عَلَى مَوَاقِيتِ اَلصَّلَوَاتِ اَلْخَمْسِ بِحُدُودِهَا اَلَّتِي حَدَّدْتَ ، وَ فُرُوضِهَا اَلَّتِي فَرَضْتَ ، وَ وَظَائِفِهَا اَلَّتِي وَظَّفْتَ، وَ أَوْقَاتِهَا اَلَّتِي وَقَّتَّ
وَ أَنْزِلْنَا فِيهَا مَنْزِلَةَ اَلْمُصِيبِينَ لِمَنَازِلِهَا، اَلْحَافِظِينَ لِأَرْكَانِهَا ، اَلْمُؤَدِّينَ لَهَا فِي أَوْقَاتِهَا عَلَى مَا سَنَّهُ عَبْدُكَ وَ رَسُولُكَ - صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ - فِي رُكُوعِهَا وَ سُجُودِهَا وَ جَمِيعِ فَوَاضِلِهَا عَلَى أَتَمِّ اَلطَّهُورِ وَ أَسْبَغِهِ، وَ أَبْيَنِ اَلْخُشُوعِ وَ أَبْلَغِهِ.
دعای ۴۴ صحیفه سجادیه
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
اوصاف روزه داران
و ما را در آن ماه توفيق ده،كه:
۱ با نيكى و بخشش،به خويشاوندانمان صله رحم انجام دهیم .
۲و با بخشش و عطا، همسايگانمان را دلجويى نماييم.
۳و دارايىهايمان را از مظالم خالص گردانيم و آن را با بيرون كردن زكاتها پاك كنيم
۴و به كسى كه از ما دورى نموده،باز گرديم
۵و با كسى كه به ما ظلم نموده،منصفانه رفتار كنيم
۶و با كسى كه با ما دشمنى كرده،مسالمت نماييم.مگر آنان كه در راه تو و براى تو با آنها دشمنى شده.كه او دشمنى است كه با او دوستى نمىكنيم و حزبى است كه با او صميمى نمىشويم
وَ وَفِّقْنَا فِيهِ لِأَنْ نَصِلَ أَرْحَامَنَا بِالْبِرِّ وَ اَلصِّلَةِ، وَ أَنْ نَتَعَاهَدَ جِيرَانَنَا بِالْإِفْضَالِ وَ اَلْعَطِيَّةِ، وَ أَنْ نُخَلِّصَ أَمْوَالَنَا مِنَ اَلتَّبِعَاتِ، وَ أَنْ نُطَهِّرَهَا بِإِخْرَاجِ اَلزَّكَوَاتِ، وَ أَنْ نُرَاجِعَ مَنْ هَاجَرَنَا، وَ أَنْ نُنْصِفَ مَنْ ظَلَمَنَا، وَ أَنْ نُسَالِمَ مَنْ عَادَانَا حَاشَى مَنْ عُودِيَ فِيكَ وَ لَكَ، فَإِنَّهُ اَلْعَدُوُّ اَلَّذِي لاَ نُوَالِيهِ، وَ اَلْحِزْبُ اَلَّذِي لاَ نُصَافِيهِ.
دعای ۴۴ صحيفه سجادیه عليهالسلام
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/MohammadGelayeri