هدایت شده از یا علی
با سلام و احترام
برگزاری رفراندوم، اری یا نه؟
موضوع برگزاری رفراندوم از طرف جریان های سیاسی به کرات مطرح شده و در بین بسیاری از جوانان و به خصوص دانشجویان مکرر مطرح می شود.
در خصوص برگزاری رفراندوم چند نکته قابل ذکر است:
اولا در هیچ جای دنیا، سابقه ندارد که درباره «اصلِِ حاکمیت» رفراندوم برگزار شود.
ثانیا اگر بحث رفراندوم در برخی از کشورها مطرح می شود در خصوص یک موضوع خاص هست نه اصل حاکمیت کما اینکه طبق اصل ۵۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی، رفراندوم فقط در حوزه قانونگذاری (در حد اختیارات مجلس شورای اسلامی)، قابلاجراست.
ثالتا جریان هایی که در شیپور رفراندم می دمند عموما افراد مغرضی هستند که رفراندوم را بهمثابه یک چماق، بر سر نظام میکوبند و بهانه ای جز تشویش افکار عمومی ندارند زیرا بعد از برگزاری رفراندوم:
الف) اگر با مشارکت بالای مردم باشد؛ به دروغ، ادعای تقلب میکنند، همانگونه که مشارکت ۸۵ درصدی مردم در انتخابات ۱۳۸۸ را با شعار کذب «تقلب» خدشهدار کرده و مدتها در کشورِ اغتشاش راه انداختند!
ب) اگر مشارکت مردم، به دلیل شانتاژ، تحریم و تبلیغ سوءِ این جریان، پایین باشد؛ نظام را متهم میکنند که مردم از آن روی گردانند لذا به شیطنتِ خود در راستای ضربه زدن به نظام ادامه خواهند داد (اغتشاش و...). همانگونه بعد از انتخابات دولت ۱۳ و مجلس ۱۱، از یکسو، خودشان انتخابات را تحریم کردند! سپس، نتایج آن را زیر سؤال بردند!
نتیجه: رفراندوم، بهمثابه یک چماق است در دست معاندان، همانند بهانههای دیگر!
یا علی.
هدایت شده از محمد گلایری
طلب آزادی و دوستی با #ماه_رمضان
هر انسانی در گرو عمل خودش است "کل نفس بما کسبت رهینه" (مدثر ۳۸) اما عفو الهی می تواند شخص را از گرو آزاد کند ، و یکی از راه های به دست آوردن عفو او دوستی با ماه رمضان است، پس:
خداوندا بر محمّد و خاندانش درود فرست و چنانچه در هر شب از شبهاى اين ماه ما،براى تو بندگانى باشد،كه عفو تو،آنها را آزاد مىكند،يا گذشتت ايشان را مىبخشد،پس ما بندگان را از آن بندگان قرار ده.
و ما را براى ماهمان از بهترين خويشان و ياران قرار ده
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ إِذَا كَانَ لَكَ فِي كُلِّ لَيْلَةٍ مِنْ لَيَالِي شَهْرِنَا هَذَا رِقَابٌ يُعْتِقُهَا عَفْوُكَ، أَوْ يَهَبُهَا صَفْحُكَ فَاجْعَلْ رِقَابَنَا مِنْ تِلْكَ اَلرِّقَابِ، وَ اِجْعَلْنَا لِشَهْرِنَا مِنْ خَيْرِ أَهْلٍ وَ أَصْحَابٍ.
دعای ۴۴ صحیفه سجادیه عليهالسلام
۱اشاره است به آنچه در روایات فراوان از عفو و نجات از آتش در ماه رمضان وارد شده است
۲ اهل و اصحاب کنایه از ملازم و همراه بودن است
#رمضان
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
هدایت شده از ❇️مَهدیُّ الاُمَم❇️[عج]
❇️#شخصیت_شناسی_نفس_زکیه
نفس زکیه
⏺یکی از علامات ظهور که در برخی روایات آن را از علائم حتمیه ی ظهور دانستند[صدوق کمال الدین،۱۳۹۵ق،ج۲،ص۶۷۰،ح۷] سید جوان و باتقوایی از نسل امام حسین[ عیاشی، تفسیر العیاشی، ۱۳۸۰ق، ج۱، ص۶۵.]به نام محمدبن حسن[شیخ صدوق، کمالالدین، ۱۳۹۵ق، ج۱، ص۳۳۱، ح۱۶.]در بین رکن و مقام[علامه مجلسی، بحار الانوار، ۱۴۰۳ق، ج۵۲، ص۳۰۷.] به طرز خاصی به شهادت میرسد.
✅در روایتی آمده است:
🔶نفس زکیه از یاران امام مهدی(ع) است که او را برای هدایت مردم مکه میفرستد. امام مهدی خطاب به یارانش میگوید: اهل مکه مرا نمیخواهند، اما من کسی را به سوی آنها میفرستم تا حجت بر آنان تمام شود. هنگامی که نفس زکیه خود را معرفی میکند که نماینده حضرت مهدی است، مردم بر او هجوم آورده و بین رکن و مقام سرش را میبرند[پیشین]
🟢در کمالالدین از امام صادق(ع) روایت شده است که بین قیام قائم آل محمّد و کشتن نفس زکیه پانزده شب فاصله خواهد بود[شیخ صدوق، کمالالدین، ۱۳۹۵ق، ج۲، ص۶۴۹، ح۲]
🔶امام صادق(ع)
🟢«قَبْلَ قِيَامِ الْقَائِمِ خَمْسُ عَلَامَاتٍ مَحْتُومَاتٍ الْيَمَانِيُّ وَ السُّفْيَانِيُّ وَ الصَّيْحَةُ وَ قَتْلُ النَّفْسِ الزَّكِيَّةِ وَ الْخَسْفُ بِالْبَيْدَاءِ؛
پیش از قیام قائم، پنج نشانه خواهد بود که همگی از علائم حتمی ظهور است: یمانی، سفیانی، صیحه آسمانی، کشتن نفس زکیه و فرو رفتن زمین در بَیداء.»
[صدوق، کمالالدین، ۱۳۹۵ق، ج۲، ص۶۵۰، ح۷.]
🔶ملا صالح مازندرانی احتمال داده است که اوهمان سید حسنی در روایات باشد[مازندرانی، شرح الکافی، ۱۳۸۰ق، ج۱۲، ص۴۱۴]
🔹 اما از نظر نگارنده این احتمال با روایاتی که اورا از نسل امام حسین میداند همخوانی ندارد.
☑️حدود ۱۷ روایت در خصوص نفس زکیه در منابع روایی فریقین آمده که میتوان گفت در حد استفاضه می باشد واگر استفاضه را نپذیریم تنها سه روایت صحیح وجود دارد والبته همین سه روایت در احراز حقیقت این امر در پیش از ظهور کفایت میکند.
🆔https://eitaa.com/mahdilomam
هدایت شده از خبر بابل
امامجمعه امامزاده عبدالله آمل:
امروز عده ی کمی حرمت ماه رمضان را در اطراف امامزاده شکستند و به همراه مردم آتش به اختیار به آنها تذکر لسانی دادیم.
حجت الاسلام حسین زاده برسمنانی امام جمعه بابلی امامزاده عبداللهآمل :
بخش امام زاده عبدالله(ع) با وسعت جغرافیایی ۸۲۰ کیلومتر مربع بخش وسیعی از شهرستان را با مکان های ییلاقی و تفریحی فراوانی به خود اختصاص داده است که وضعیت امروز سبب ناراحتی خانواده های معظم شهدا و متدینین شده است.
از حضور برادران بسیجی حوزه های احد و امام خامنه ای، پاسگاه انتظامی امام زاده عبدالله، نیروهای انتظامی و بسیجی شهرستان برای احترام گذاشتن مسافران در ماه رمضان و ۱۳ فروردین تشکر می کنم.
🔹بنده به خاطر اهمیت مساله صبح زود خدمت فرماندهی محترم انتظامی و فرماندار محترم شهرستان آمل رسیدم و سپس در بازدید مناطق جنگلی رفتم (و البته مسئول اجرایی نبودم)
🔹به خاطر سوالات فراوان فقط راجع به حرم مطهر عرض کنم که اوقاف شهرستان و استان نظرشان این بود دربهای ورودی حرم نباید بسته شود و ابلاغیه ای در این زمینه وارد نشده است لذا بسته نشد ولی متاسفانه سبب ورود مسافران و روزه خواری علنی برخی ها شده است.
🔹و حقیر با همت بچههای بسیج موقع ظهر متوجه این هتک حرمت برخی ها در حیاط حرم مطهر و برخی نقاط شدم.
🔹 لذا با همکاری هیات امنای امام زاده، دعوت از جوانان آتش به اختیار جبهه مردمی هزار سنگر، حمایت فرماندهان سپاه و انتظامی شهرستان وارد حیاط حرم و بازار شدیم و با تذکر لسانی و تاکید بر جمع آوری بساط ناهار، قلیان به خاطر روزه خواری علنی، مقداری محدود کشف حجاب و موسیقی تقریبا موفق به جمع آوری شدیم.
🔹و انصافا جمعیت زیادی هم روزه دار بودند و خودشان را برای افطار و نماز مغرب آماده می کردند.و جمعیت کمی سبب این ناراحتی مومنان و مومنات شدند.
🔹در نهایت به صورت ویژه از حضور جوانان جبهه مردمی هزار سنگر شهرستان آمل تشکر می کنم و قطعا در مراحل بعدی از این عزیزان بیشتر استفاده خواهد شد
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
یکشنبه، ۱۳ فروردین ۱۴۰۲.
🔸 کانالاطلاع رسانی #خبر_بابل
🔸بزرگترین کانال خبری مازندران در ایتا
https://eitaa.com/khabarbabol
هدایت شده از محمد گلایری
خدایا بگذر قبل از این که #رمضان بگذرد
خداوندا بر محمّد و خاندانش درود فرست و با محو شدن هلال ماه،گناهان ما را محو كن و با گذشتن روزهايش سختىهايمان را از ما بكن.تا(اين ماه)در حالى از ما بگذرد كه ما را در آن از خطاها پاكيزه ساختهاى و در اين(ماه)از بدىها خالصمان نمودهاى
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ اِمْحَقْ ذُنُوبَنَا مَعَ اِمِّحَاقِ هِلاَلِهِ، وَ اِسْلَخْ عَنَّا تَبِعَاتِنَا مَعَ اِنْسِلاَخِ أَيَّامِهِ حَتَّى يَنْقَضِيَ عَنَّا وَ قَدْ صَفَّيْتَنَا فِيهِ مِنَ اَلْخَطِيئَاتِ، وَ أَخْلَصْتَنَا فِيهِ مِنَ اَلسَّيِّئَاتِ.
دعای ۴۴ از صحیفه سجادیه عليهالسلام
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
هدایت شده از ❇️مَهدیُّ الاُمَم❇️[عج]
⏺#شخصیت_شناسی_سید_یمانی
#قسمت_اول
❇️یمانی، لقب فردی است که بنا بر روایات، پیش از ظهور امام زمان(عج) قیام میکند[۱نعمانی، الغیبه، ۱۳۹۷ق، ص۲۵۳-۲۵۲.] و مردم را به سوی وی دعوت میکند.[نعمانی، الغیبه، ۱۳۹۷ق، ص۲۵۵-۲۵۶؛ فتلاوی، رایات الهدی و الضّلال فی عصر الظّهور، ۱۴۲۰ق، ص۱۰۱.]
❇️نام اصلی یمانی، در احادیث شیعه ذکر نشده است؛ اما او از نسل امام حسین(ع)[صدوق، کمالالدین، ج۱، ۱۳۹۵ق، ص۲۵۱.] و یا از نوادگان زید بن علی[ابن طاووس، فلاح السائل،۱۴۰۶ق، ص۱۷۱.] دانسته شده است. گفته شده در برخی منابع اهل سنت نام او جهجاه، حسن و یا حسین است.[آیتی، «یمانی درفش هدایت»، ص۲۰] نویسنده کتاب «رایات الهدی و الضّلال فی عصر الظّهور» گفته است که اگر چه به نَسَب یمانی در روایات تصریح نشده، اما دلایل قطعی ثابت میکند که وی از اهل بیت و از نسل امام حسین(ع) است.[فتلاوی، رایات الهدی و الضّلال فی عصر الظّهور، ۱۴۲۰ق، ص۱۰۰.]
❇️در روایتی از پیامبر اکرم(ص)، از یمانی با عنوان منصور یاد شده که یاریدهنده حضرت مهدی است.[نعمانی، الغیبه، ۱۳۹۷ق، ص۳۹-۴۰.] همچنین منابع اهل سنت، او را قحطانی[ابن حماد، الفتن، دار الکتب العلمیه منشورات محمدعلی بیضون، ص۷۵؛ مقدسی، البدء و التاریخ، مکتبة الثقافة الدینیة، ج۲، ص۱۸۳.] و منصور یمانی نیز خواندهاند. قحطانی منسوب به شخصی به نام قحطان استکه عربهای یمن نسبشان به او میرسد.
❇️در روایات، قیام یمانی از علائم ظهور معرفی شده است. بر پایه روایتی در کتاب کمالالدین شیخ صدوق، از امام صادق(ع)، قیام یمانی در کنار صیحه آسمانی، خروج سفیانی، قتل نفس زکیه و خسف بیداء از نشانههای قطعی ظهور معرفی شده است.[صدوق، کمالالدین، ۱۳۹۵ق، ج۲، ص۶۵۰، ح۷.] به گفته برخی پژهشگران،۳۶ حدیث درباره قیام یمانی در منابع شیعه و سنی وجود دارد[مهدویراد، «بررسی تطبیقی روایات یمانی از منظر فریقین»، ص۲۶.] و در بیشتر این روایات، به حتمی بودن قیام یمانی به عنوان نشانه ظهور اشاره نشده[ برای نمونه نگاه کنید به؛ صدوق، کمالالدین، ۱۳۹۵ق، ج۱، ص۳۲۸، ج۲، ص۶۴۹، ح۱؛ نعمانی، الغیبه، ۱۳۹۷ق، ص۲۵۳، ۲۵۲؛ لیثی، عیون الحکم و المواعظ، ۱۳۷۶ش، ص۲۴۴؛ ابن طاووس، فلاح السائل، ۱۴۰۶ق، ص۱۷۱.] و از روایات شیعی تنها در دو روایت، حتمیت آمده است.[آیتی، «یمانی درفش هدایت»، ص۱۷.] از اینرو برخی از محققان، در قطعی بودن قیام یمانی به عنوان نشانه ظهور تردید کردهاند[آیتی، «یمانی درفش هدایت»، ص۱۷-۱۹؛ مهدویراد، «بررسی تطبیقی روایات یمانی از منظر فریقین»، ص۲۶.] و به این استناد کردهاند که در برخی از نسخههای این دو حدیث، قید حتمیت وجود ندارد[کلینی، الکافی، ۱۴۰۷ق، ج۸، ص۳۱۰، ح۴۸۳؛ مجلسی، بحارالانوار، ۱۴۰۳ق، ج۵۲، ص۲۳۳.] و احتمال دادهاند که این قید از سوی راویان به حدیث اضافه شده است.
#ادامه_دارد
🆔https://eitaa.com/mahdilomam
هدایت شده از تلنگر مهدوی
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه آیت الله محمدی (حفظهالله) برای ماه مبارک:
طبق تقلید از دعایافتتاح، بیشتر به یاد امام ع باشید...
که ان شاءالله خود آقا جواب این محبت شما رو میده!
@sobhezhoor
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
واکنش عطاءالله مهاجرانی به غلامحسین کرباسچی که ماجرای ماست را به چیزهای دیگر ربط داده: یک کاسه ماست ظرفیت چنین تفسیر جهان شمولی نداشت
@TasnimNews
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔸 ندانستن مقدار مسافت شرعی
✅ اگر مسافر به دلیل جهل به موضوع، روزه بگیرد؛ مانند اینکه رفتن به محلی را قصد کند که در واقع به اندازه مسافت شرعی است ولی به دلیل جهل به مقدار مسافت، روزه بگیرد، روزهاش باطل است.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۹۵۲
📱 رسانه KHAMENEI.IR بهمناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، احکام روزهداری مطابق با فتوای حضرت آیتالله خامنهای را به مرور منتشر میکند.
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از افق افق۱
48.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیـدار مرحـوم آیت الله فاضـل - رحـمه الله با آیت الله محمدی
خرداد ۱۳۹۲
گروه طلاب جوان👇
https://eitaa.com/joinchat/2926968910C7e36d39e52
هدایت شده از ❇️مَهدیُّ الاُمَم❇️[عج]
⏺#شخصیت_شناسی_سید_یمانی
#قسمت_دوم(پایانی)
❇️زمان و مکان
بنابر روایات، قیام یمانی همزمان با خروج سفیانی خواهد بود.[۱] بر پایه روایتی از امام باقر(ع) خروج سفیانی، یمانی و خراسانی در یک سال، یک ماه و یک روز خواهد بود.[۲]
🔶امام صادق(ع) در روایتی خروج سفیانی را در ماه رجب دانسته است.[۳] برخی با کنار هم گذاشتن این دو روایت، خروج یمانی را نیز در ماه رجب دانستهاند.[۴]
❇️ برخی از نویسندگان، وقوع این رخدادها را در یک روز، کنایه از شدت پیوستگی قیام یمانی و خروج سفیانی با هم دانسته و معتقدند این امر منافاتی با وجود فاصله اندک میان آن دو ندارد.[۵]
✅همچنین در برخی منابع اهل سنت، روایاتی از فرود آمدن عیسی و خروج دجال در زمان او،[۶] و خروج او پس از مهدی(عج)[۷] وجود دارد. از نظر نویسندگان شیعی این روایات معتبر نیستند چرا که از معصوم صادر نشدهاند[۸]
◀️و نیز به دلیل آنکه روایتی که خروج او را پس از حضرت مهدی (عج)میداند، ناسازگار با احادیثی است که قیام یمانی را از نشانههای ظهور حضرت مهدی معرفی میکند.[۹]
🟢قیام یمانی بنابر روایات از یمن خواهد بود.[۱۰] در روایات مربوط به قیام یمانی، به شهرهای صَنعا، عَدَن، کِنده و منطقه اَبین اشاره شده است.[۱۱]
🔶🔶اما روایات مربوط به صنعا، مستفیض و از طریق شیعه و اهل سنت نقل شده و اشاره به مرکزیت آن دارند.
📚#پی_نوشت
1⃣نعمانی، الغیبه، ۱۳۹۷ق، ص۳۰۵؛ طوسی، الغیبه، ۱۴۱۱ق، ص۴۴۷.
2⃣ نعمانی، الغیبه، ۱۳۹۷ق، ص۲۵۵-۲۵۶.
3⃣صدوق، کمالالدین، ۱۳۹۵ق، ج۲، ص۶۵۰.
3⃣آیتی، «یمانی درفش هدایت»، ص۲۶.
4⃣آیتی، «یمانی درفش هدایت»، ص۲۶-۲۷.
5⃣ابن حماد، الفتن، دار الکتب العلمیه منشورات محمدعلی بیضون، ص۲۹۱.
6⃣ابن حماد، الفتن، دار الکتب العلمیه منشورات محمدعلی بیضون، ص۲۸۵؛ مقدسی، البدء و التاریخ، مکتبة الثقافة الدینیة، ج۲، ص۱۸۴.
7⃣آیتی، «یمانی درفش هدایت»، ص۳۶.
8⃣برای نمونه نگاه کنید به؛ صدوق، کمالالدین، ۱۳۹۵ق، ج۱، ص۳۲۸، ج۲، ص۶۴۹، ح۱؛ نعمانی، الغیبه، ۱۳۹۷ق، ص۲۵۳، ۲۵۲؛ لیثی، عیون الحکم و المواعظ، ۱۳۷۶ش، ص۲۴۴؛ ابن طاووس، فلاح السائل، ۱۴۰۶ق، ص۱۷۱.
9⃣صدوق، کمالالدین، ۱۳۹۵ق، ج۱، ص۳۳۱؛ لیثی، عیون الحکم و المواعظ، ۱۳۷۶ش، ص۲۴۴.
🔟 فتلاوی، رایات الهدی و الضّلال فی عصر الظّهور، ۱۴۲۰ق، ص۱۰۱.
1⃣1⃣ همان
🆔https://eitaa.com/mahdilomam
طلب عدم انحراف
خداوندا بر محمّد و خاندانش درود فرست
۱و اگر در این ماه كجروى كردهايم،پس ما را بازگردان
۲ و اگر در آن منحرف شدهايم،ما را استوار بدار.
۳و اگر دشمن تو شيطان، بر ما چيره شده،پس ما را از او رهايى ده
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ إِنْ مِلْنَا فِيهِ فَعَدِّلْنَا، وَ إِنْ زُغْنَا فِيهِ فَقَوِّمْنَا ، وَ إِنِ اِشْتَمَلَ عَلَيْنَا عَدُوُّكَ اَلشَّيْطَانُ فَاسْتَنْقِذْنَا مِنْهُ.
دعای ۴۴ صحیفه سجادیه عليهالسلام
https://eitaa.com/MohammadGelayeri