فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️عبادت حدی داره ...!
🎙#استاد_مسعود_عـــالے
قَالَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ (ع) :
لِلْمُؤْمِنِ ثَلَاثُ سَاعَاتٍ فَسَاعَةٌ یُنَاجِی فِیهَا رَبَّهُ وَ سَاعَةٌ یَرُمُّ مَعَاشَهُ وَ سَاعَةٌ یُخَلِّی بَیْنَ نَفْسِهِ وَ بَیْنَ لَذَّتِهَا فِیمَا یَحِلُّ .
امیرالمؤمنین (ع) :
وقت هر انسان مؤمن سه قسمت است :
۱. یک وقت و ساعتی که برای مناجات و دعا و عبادت است ،
۲. یک وقت و ساعتی که برای کسب معاش و در آمد است ،
۳. یک وقت و ساعتی که برای تفریح و استفاده از لذتهای حلال است .
📙نهج البلاغه ، کلمات قصار ، ش 390 .
🔶 @Nahj_Et
✍مولای متقیان امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السَّلام میفرمایند:
چه بلندمرتبه است آن خدایی که در عین قدرتمندی بزرگوار است، و چه پستی تو که با آن همه ضعف بر نافرمانی او گستاخی، حال آن که در پناه عفو و پردهپوشی او به سر میبری و در فراخنای فضل و نعمت او میگردی و او فضل خود از تو دریغ نکرد و پردهای که بر گناهانت کشیده بود ندرید، بلکه نعمتی به تو ارزانی داشت؛ یا گناه دیگری از تو پوشاند یا بلای دیگری از تو دور کرد و لحظهای از لطف و فضل او دور نبودهای، حال اندیشه کن اگر فرمان او میبردی با تو چه میکرد؟!!
📚نهج البلاغه
🔶 @Nahj_Et
حکمت ۳۸ _ بخش ۲ _ ارزش و جایگاه بلند عقل و عقلانیت.mp3
5.45M
🌹سلسله جلسات درسهای نهج البلاغه
📒 #حکمت38
⭕️ ارزش و جایگاه بلند عقل و عقلانیت
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🔶 @Nahj_Et
🌼آداب امر به معروف ونهی ازمنکر
✍امام علی(علیه السلام) كسانی را كه به گفته هايشان مقيّد نيستند، نفرين كرده است:لعنت خدا بر آنان كه امر به معروف می كنند و خودترك مي كنند و نهی از منكر دارند و خود مرتكب می شوند.
📙 نهج البلاغه دشتی، ص٢۴٧، #خطبه_129
همراه بودن با عمل در امر به معروف و نهي از منكر، دعوت عملی از دعوت زبانی، مؤثرتر است. اگر كسی، خودش، به گفته هايش مقيّد نباشد، نمی تواند بر ديگران تأثير بگذارد.
🔶 @Nahj_Et
امام علی علیه السلام:
قُرِنَتِ الْهَيْبَةُ بِالْخَيْبَةِ، وَ الْحَيَاءُ بِالْحِرْمَانِ؛ وَ الْفُرْصَةُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ، فَانْتَهِزُوا فُرَصَ الْخَيْ
ترس(نابجا) با نااميدى مقرون است و کم رويى موجب محروميت است، فرصت ها همچون ابر در گذرند؛ ازاين رو، فرصت هاى نيک را غنيمت بشماريد
#حکمت_21 نهج البلاغه
🔶 @Nahj_Et
🔴گرمای شدید صحرای محشر🔥
⚫با توجه به اینکه جنس صحرای محشر از آتش است حرارت شدید موجب ریزش عرق و در نتیجه عذاب و شکنجه حاضران در محشر می شود:
💟امام باقر (علیه السلام) فرمود:
وقتی روز قیامت فرا رسد خداوند همه انسانها را در بیابانی گرد آورده در حالی که آنها پابرهنه و عریانند پس در صحرای محشر متوقف می شوند به حدی که دچار عرقی شدید می گردند تا آنجا که نفس کشیدنشان دشوار می شود...(153).
💟امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) در نهج البلاغه فرمود:
حتی اذا تصرمت الامور... و الجم العرق. آنگاه که کارها به انجام می رسد و روزگاران طی می شود و برانگیخته شدن انسانها فرا می رسد و آنها را (خداوند) از قبرها خارج می فرماید... عرق (از شدت وفور گرما) بر دهان ها لجام می زند.
🔶 @Nahj_Et