eitaa logo
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
2.1هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
592 ویدیو
28 فایل
https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0 در این کانال سعی میکنیم مطالب درست و حسابی درمورد "اصول کار تشکیلاتی" رو خدمتتون ارائه بدیم. ارتباط با ما: @YaFatEMH313 @A313_Z313
مشاهده در ایتا
دانلود
🌐 اگر تشکیلات سازمانی رسمی بر محور آدم‌ها و توانمندی آنها طراحی شود با رفتن آن افراد از تشکیلات ساختار رسمی تشکیلات از بین می رود. 🔻به عکس در تشکل‌های نهادی مثل هیأت بسیج کانون فرهنگی و... آدم‌های مبنای تشکیل ساختار هستند ❗️چرا که به تناسب توانمندی‌ها و حجم کاری آنها می‌توانند پای کار تشکیلات بیایند و کارها را انجام دهند. ✳️ در این جا اگر شما آرمان را محور قرار دهید افراد بیشتر از توان‌شان مسئولیت قبول می‌کنند و زده می‌شوند. 👌در اینجا شما باید نسبت‌های رفاقتی را تعریف کنید و بر اساس دغدغه جمعی فعالیت مشترک خودتان را پیش ببرید. 〽️در چنین وضعیتی کسی که خودش را بیشتر نشان دهد و بیشترین بار تشکیلات را بلند کند خود به خود رئیس تشکیلات می‌شود. 💢📡 ارتباطات آدم‌ها در اینجا اصل مهم در طراحی ساختار تشکیلات است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💪دست پرقدرت جمهوری اسلامی 🌷شهید والامقام و پدر موشکی ایران سردار طهرانی مقدم خطاب به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نوشته بود: «آقا و مولای ما می‌خواهم دستان الهی و پرقدرت شما را پُر کنم.» 🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار 🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی 🆔 eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5 💗اللﮩـم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجـْــ 🇸🇩🇮🇷🌐https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
🔅در هر دو صورت از قبلشما وهیچ چیز خاصی وجود نداشته است. 👈شما قصد دارید سلسله مراتب، مأموریت و ب
⚛ مأموریت‌ها در این تشکل‌ها كاملاً ناظر بر توانمندی آدم‌ها تعریف می‌شود تا فوق طاقت آنها کارسپاری انجام نشود. 👥 آدم‌ها باید در حد توان‌شان وسط میدان بیایند و علم مجموعه را بلند کنند. 🔸برنامه هم طبق همین توان آنها ریخته می‌شود. 🌐 تشکیلات هیأت نمونه بارز برنامه‌ریزی بر اساس توان آدم‌های تشکیلات است. 👈 بنابراین در تشکیلات نهادی سه‌گانه سلسله مراتب، مأموریت و برنامه بر پایه آدم‌ها و توانمندی آنها تبیین می‌شود،
🔹در حالی که در سازمان‌های رسمی این سه گانه مبتنی بر محور آرمان‌ها و اهداف تشکیلات کنار هم قرار می‌گیرد؛ 👌تا تداوم سازمان تضمین شود. 🔝 با عنایت به مطالب فوق، ⏪ می‌توان نتیجه‌گیری کرد: 📌که آدم‌ها در مواجهه با ساختار تشکیلات؛ 🔅باید به وجود یا عدم وجود ساختار در تشکیلات توجه کرده و در برهم زدن حفظ و نگهداری یا رشد ساختار موجود تشکیلات به نحوه نقش‌آفرینی خود توجه کنند. 👌مباحث این فصل بیان داشت که اثرگذاری آدم در تشکیلات، کاملاً درگرو نوع ساختاری است که حاکم بر تشکیلات است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
⚛ مأموریت‌ها در این تشکل‌هاكاملاً ناظر بر توانمندی آدم‌ها تعریف می‌شود تا فوق طاقت آنها کارسپاری ان
🌐 فصل پنجم: فضای تشکیلاتی ❓چیستی فضای تشکیلاتی: 👈 همان‌طور که در ابتدای کتاب توضیح داده شد، ترکیب دو ساحت فکر و روح تشکیلات فضا و فرهنگ حاکم بر تشکیلات را به وجود می‌آورد. ✨فکر تشکیلات ✨فضا و فرهنگ تشکیلات ✨روح تشکیلات ⚛ ساختار تشکیلات تصویر ایستایی از آرمان و نظم تشکیلات ترسیم می‌کند. ✴️ اما پویایی و حرکت آرمانی تشکیلات، منبعث از فضای تشکیلاتی حاکم بر آن است. ♻️ فکر و آرمان تشکیلات از یک سو در ساختار آن به شکل سخت افزاری تجلی می‌یابد و از سوی دیگر به شکل نرم‌افزاری در فضا و فرهنگ تشکیلات تجلی می‌یابد.
⏪ البته باید توجه داشت که روابط رسمی ساختار تشکیلاتی، الزاماً حرکت و جریان‌سازی به سمت آرمان را محقق نمی‌کند؛ 📌 برای این مهم همراهی مناسب فضای تشکیلاتی نیاز است. 👈 یکی از تفاوت‌های مهم سازمان و تشکیلات در همین فضا و فرهنگ تشکیلات است. 🔹کمرنگ شدن فضای تشکیلاتی و پررنگ شدن ساختار، ما را به سمت سازمان سوق می‌دهد؛ 👈از این‌رو اگر حرکت تشکیلات در مسیر تحقق آرمان‌ها، عملیاتی نشود و میزان رسیدن به آرمان به طور مستمر رصد و پیگیری نشود سازمان نمود بیشتری پیدا کرده است. 🔸بنابراین ایستایی آرمان یکی از تفاوت‌های تشکیلات با سازمان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
🌐 فصل پنجم: فضای تشکیلاتی ❓چیستی فضای تشکیلاتی: 👈 همان‌طور که در ابتدای کتاب توضیح داده شد، ترکی
⚛✨ در سازمان، افراد رأس ساعت به مجموعه می‌آیند، کارت می‌زنند و کارشان را هم انجام می‌دهند؛ 👈 ولی پویایی مورد نظر در مسیر تحقق آرمان‌ها مشاهده نمی‌شود. 💢 در مقابل در تشکیلات به میزانی که این پویایی به وجود می‌آید ⬅️ و مجموعه افراد تشکیلات دغدغه رسیدن به آرمان را دارا هستند، تشکیلات و نهاد موجودیت پیدا می‌کند.
🔻در این نوع تشکیلات، همه مراقب یکدیگر هستند تا وظیفه‌شان را در مسیر رسیدن به آرمان به خوبی ایفا کنند. 👈 با این نگاه، تواصی به حق و تواصی به صبر که در سوره عصر مطرح می‌شود: 🌸«و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر» در حرکت‌های تشکیلاتی معنا پیدا می‌کند. 📌تواصی، حاصل دغدغه مشترک افراد تشکیلات در مسیر رسیدن به آرمان است که فضای تشکیلات را همراه می‌کند. 🔺وقتی در یک مجموعه تشکیلاتی، فضای توصیه طرفینی یا امر به معروف و نهی از منکر شکل می‌گیرد؛ 👥 خود افراد تشکیلات، یکدیگر را بر اساس میزان رسیدن به هدف رصد می‌کنند و همگی پیگیر تحقق اهداف هستند.