اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
🔰 انجمن اسلامی دانشجویان مستقل؛ "بازگشت" به انقلابیگری 👌 دفتر تحکیم وحدت مجدد در سال ۷۸ دچار انشعا
♒️ انواع افراد تشکیلاتی
🔸 دسته اول سمپاتها یا بدنهی تشکلها هستند که جز هواداری و جو دادن در مراسمها کار خاص دیگری انجام نمیدهند یعنی خستهتر از آن هستند که بخواهند وارد فاز اجرایی و جریانسازی شوند!
🔸 دسته دوم یک مرحله بالاتر از سمپاتها هستند و اندکی مسئولیت اجرایی به عهدهشان است و گاهی برگزار کنندهی برنامههای فرعی هستند و اغلب در تکاچوی جذب نیروی هر چه بیشتر هستند.
🔹 دسته سوم که دسته اصلی نیز محسوب میشوند حکم سر جنبش دانشجویی را دارند و بار ایدهپردازی و جریانسازی به عهدهشان است و معمولا همان شورای مرکزی تشکیلات هستند. به شدت فعالاند.👌
💥 بار برگزاری برنامههای اجراییِ کلان و مهم مثل برنامههای ۱۶ آذر به عهدهشان است. و حکم سنگ زیر آسیاب را دارند.
چگونه به تشکلی شویم؟
🎊 جشن ورودیها
👌رایجترین و مهیجترین روش البته برای دانشجویان ورودی عضو شدن از طریق جشن ورودیهاست!
🎏 برپایی غرفه در مراسم جشن ورودیها با دکوراسیونهای هیجانانگیز یکی از فعالیتهای اصلی تشکیلاتیهاست. چون عمده جذب مخاطبانشان در آن جا اتفاق میافتد.👉
⚛ آنها سعی میکنند
*اهداف،*نوع فعالیت،
*جناح بندی و *مرامنامهشان را در غرفه عرضه کنند.
📢 همیشه در غرفه جشن ورودیها حجم زیادی فرم عضویت وجود دارد و در پایان روز جشن هر تشکّلی که بتواند حجم بیشتری فرم پر شده به دست بیاورد موفقتر است!✔️
& مراسمها
🔮 معمولا مراسمهایی که تشکیلاتها برگزار میکنند فرصت خوبی است تا جذب نیرو هم بکنند که دو حالت دارد:
⬅️ یا آنها با فرمهای عضویت از شما دعوت میکنند
⬅️ یا آوازهی آن تشکل به گوش شما رسیده
-- و حالا این مراسم فرصتی شده تا شما به آنها بپیوندید .
♥️ #اسوه_های_تشکیلاتی
🔰 #حاج_حسین_خرازی
◀️ فرمانده بیتوقع:
گفت: «امشب من این جا بخوابم؟» گفتم: «بخواب. ولی پتو نداریم.» یک برزنت گوشهی سنگر بود. گفت: «اون مال کیه؟» گفتم: «مال هیشکی. بردار بخواب.» همان را برداشت کشید رویش. دم در خوابید. صبح فردا، سر نماز، بچهها بهش میگفتند: «حاج حسین شما جلو بایستید.»
🏴 @Organizational_Work
♡••
یَلـــــــــــــــدا داࢪد از راھ مۍرسـد
اے اُمیــــدِ ما پستُـــۅڪۍ مۍآیۍ..؟
🍉 @Organizational_Work
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
♒️ انواع افراد تشکیلاتی 🔸 دسته اول سمپاتها یا بدنهی تشکلها هستند که جز هواداری و جو دادن در مراس
▫️▪️تفاوت تیم با گروه
❌ گروه کاری همان تیم نیست.
👥 گروه عبارت است از دو یا چند نفر که رابطه و وابستگی متقابل با یکدیگر دارند و گرد هم میآیند تا به هدفهای خاصی دست یابند و اصولاً به سبب وجود رابطه متقابل، اعضاء اطلاعات را مبادله کرده و به یکدیگر کمک میکنند تا تصمیمی گرفته شود و در حوزه مسئولیت خود یکدیگر را یاری میدهند.
👈 بنابراین عملکرد افراد در مجموع بصورت کار گروه در میآید و هر یک از افراد در انجام این کار نقش و سهم مشخصی دارند و به اصطلاح همافزایی مثبت مطرح نیست
💠 لیکن در یک تیم کاری پدیده همافزایی مشاهده میشود و تلاش افراد موجب عملکردی میگردد که از مجموع عملکرد اعضاء بیشتر است.
بنابراین: ⬇️
🔸 یک تیم صرفا متشکل از افرادی نیست که برای رسیدن به هدف و منظور مشترک با یکدیگر کار میکنند
🔹 بلکه تیم واقعی متشکل از افرادی با مهارتها، دانش و تجربیات گوناگون است که متکی به یکدیگر بوده و ارایه تعهدی دسته جمعی در زمینه رسیدن به اهداف تیم هستند.
درجه اعتماد✔️
اطمینان✔️
تعهد✔️
انسجام✔️
و هماهنگی یک تیم بیشتر از یک گروه است.✔️
& تیم:
👥 تعداد کمی از افراد با مهارتهای مکمل یکدیگر که متعهد به مقاصد، اهداف و رویکرد مشترک هستند که بر مبنای آنها با مسئولیت و پاسخگویی متقابل به هم پیوند خوردهاند.
✍ بنا بر نظر کاتزنباخ و اسمیت اعضای تیم به یکدیگر وابستهاند و این بدین معنی است که عدم فعالیت یک عضو از تیم باعث عدم انجام کار تیمی میشود. در واقع کار آنها اثر متقابل بر یکدیگر میگذارد.👌
🔀 اما به عکس، گروههای کاری، گروهی از افراد هستند که با یکدیگر کار میکنند و از راهنمایی یک نفر بهره میبرند. کار شخصی در آنها بیشتر نمود دارد؛☑️
در گروه اعضا بیشتر به فکر خود هستند 🔻
اما در تیم اعضا وابستگی متقابل دارند.🔹
در گروه اعضا نسبت به هدف حساس نیستند 🔻
اما در تیم اعضا هدف را از خود میدانند.🔹
🔻در گروه پیشنهاد تقویت نمیشود
اما در تیم برعکس.🔹
▪️در گروه اعتماد بین اعضا کم است ▫️ اما در تیم اعتماد زیادی بین اعضا حاکم است.
▪️در گروه اعضا مورد حمایت یکدیگر قرار نمیگیرند
▫️ اما در تیم برعکس.
💥 تعارض در گروه تهدید محسوب میشود
✅ اما در تیم فرصت محسوب میشود.
⭕️ در گروه صداقت بین اعضا زیاد نیست
✳️ اما در تیم صداقت بین اعضا زیاد است.
🔸 در گروه همرنگ جماعت شدن از نتایج مثبت مهمتر است
🔹 اما در تیم برعکس.
🔻اگر با این روحیه کار کنید، خسته نمیشوید...
🔹زیاد اتفاق میافتد افرادی که بدون اینکه کسی مطلع شود، بدون اینکه حتّی مافوق آنها یا زیردست آنها یا همکار آنها بداند، به یک کاری دلسوزانه رسیدهاند. وقت کار اداری هم تمام شده، گفته نیم ساعت یا یک ساعت دیگر میمانم و این کار را تمام میکنم. هیچ کس هم ملتفت نشده، کسی هم از او تشکر نکرده. بدانید اینها پیش خدا باقی است.
🔹آن روزی که چشمها و دلها همه محتاج لطف و رحمت و مغفرت الهیاند، اینها برای شما مایهی روشنی چشم و دل خواهد شد؛ اینها در آن روز سخت و هولناک قیامت، سایهای خواهد شد بر سر شما. بنابراین اجر الهی خیلی بالاتر است؛ به این اجر توجه کنید.
🔹بدانید هر خدمتی که به مردم میکنید، این در نزد خدای متعال مضبوط و محفوظ است. وقتی با این روحیه کار کنید، از کار خسته نمیشوید. کار، دیگر ما را فرسوده نمیکند.
🔸امام خامنهای - ۸۹/۸/۵
#اخلاق_تشکیلاتی
🌐 @Organizational_Work
🔹رهبری یعنی حاکمیت بر قلبها
🔸#رهبر تشکیلات کسی است که افراد را به دور یکدیگر جمع کرده و در راستای اهداف مجموعه، #سازماندهی میکند.
🔸رهبر کسی است که با ایجاد #انگیزه در آدمها و ترغیب و تحریض آنان برای رسیدن به هدف، افراد را از روی میل و علاقه و نه از روی تهدید یا تطمیع، هم جهت نموده و فرایند همکاری آنان را تسهیل مینماید.
🔸رهبر برای عینیت بخشی به این نقش حساس و کلیدی، باید قابلیت نفوذ بر افکار و اعمال انسانهای تشکیلات را داشته باشد. از این نفوذ فراگیر و عمیق رهبر بر آدمهای تشکیلات، میتوان تعبیر به #حکومت_بر_قلب_ها نمود.
🔸رهبری زمانی تعیّن مییابد که مدیر تشکیلات آنقدر توانمند باشد که بتواند با #نفوذ فکری و رفتاری بر آدمها، آنها را به یکدیگر متصل نموده و بر قلوب آنان حکومت نماید. هیچ مدیری به جایگاه رهبری نمیرسد مگر اینکه نیروهای تحت امرش، نه از ترس تنبیه و نه از شوق تشویق، بلکه به دلیل #ارادت_قلبی و علاقه درونی به مدیر، اوامر و دستوراتش را اجرا نمایند.
📗سیر تربیتی آدم تشکیلاتی
#تشکیلات_اسلامی
#دکتر_عرب_اسدی
🌐 @Organizational_Work
🔸استاد پناهیان بیان میکنن که: "خیلیها وقتی تنها زندگی میکنند، آدمهای خوبی هستند ولی در امتحانات اجتماعی آدم بدی میشوند. خیلیها در زندگی اجتماعی هم آدمهای خوبی هستند ولی در امتحانات تشکیلاتی که در جمع کاری پیش میآید، آدمهای بدی میشوند!"
📍با این فرض باید بگیم که افراد وقتی توی تشکیلات قرار بگیرن و درواقع مورد امتحان جمعی قرار بگیرن میتونن به ایرادات خودشون پی ببرن وگرنه تا وقتی خودشون با خودشون مشغول هستن و کسی نیست که اذیتشون کنه و مانع براشون ایجاد کنه یا اینکه نظراتشون رو رد کنه یا بهش ایراد وارد کنه که همه چی گل و بلبله و مشکلات فرد هم اصلاح نمیشه.
پس اهمیت تشکیلات در اینجا مشخص میشه!
🌐 @Organizational_Work
♡••
در گوشھاے ز صحن و سـرا جا بدھ مرا
آیا دلمـ ڪمـ از دلِ آهو شڪستھ است..؟
🏴 @Organizational_Work