💠 رابطه #سبک_زندگی و #حجاب_استایل
🔸قسمت اول
🔹در بحث فلسفه هنر مسألهای با این گذاره مطرح میشود:
آیا فرم و محتوا از هم قابل تفکیک هستند یا خیر؟
🔹این موضوع از نظرگاه متفکران و اندیشمندان هنر، مثل شهید آوینی مساله ای بسیار عمیق است
البته ایشان معتقدند فرم و محتوا از هم جدایی پذیر نیست
اگر کسی بخواهد هنر را یک ابزار و یک ظرف برای انتقال پیام تصور کند دچار یک خطای ذهنی و فلسفی شده و اساسا در فضای هنرِ غیر یا هنر تمدن مقابل مضمحل میشود.
🔹نکته اصلی که باید در نسبت سبک زندگی و حجاب استایل در نظر گرفته شود این است که حجاب استایل به عنوان یکی از مشتقات چندم صنعت مد واز دستاوردهای هنر تمدن غرب است، این هنر خودش دارای ذاتی با انتقال پیام و معنا است و غفلت از این پیام و معنا در ذات حجاب استایل به عنوان یکی از دستاوردهاي هنری تمدن غرب ما را مضمحل در آن خواهد کرد.
🔹لذا در نسبت پدیده ای به نام حجاب استایل و سبک زندگی باید دقت کرد که حجاب استایل به عنوان یک فرم از سبک زندگی که معنای خاصی از تمدن غرب را حامل است قطعا در هر فرهنگی منتشر خواهد کرد و این فرم از معنای خودش تفکیک پذیر نیست.
🔹سبک زندگی که تمدن غرب پیشنهاد میکند همان سبکی است که امروزه ما به عنوان چالش خانواده اسلامی با آن رو به رو هستیم.
↩️ ادامه دارد ....
✍شقایق شیخی
هدایت شده از برداشتهايي از اسلام و اقتصاد
🔸افزایش حقوق کارمندان و تورم
سال ۹۷ حقوق ۱۰٪ تورم ۳۱٪
۹۸ ۲۰٪ و ۴۱٪
۹۹ ۱۵٪ و ۴۸٪
۱۴۰۰ ۲۰٪ و ۴۵٪
۱۴۰۱ ۲۰٪ و ۴۶٪
۱۴۰۲ ۲۰٪ و ۴۵٪
۱۴۰۳ ۱۸٪ و ۳۵٪ (پیش بینی)
🔹اگر سال ۹۶ حقوق و تورم را ۱۰۰ واحد در نظر بگیریم، سال ۱۴۰۳حقوق به ۳۰۹ واحد و تورم ۱۱۳۲ واحد میرسن، یعنی حقوق حدود یک چهارم شده
🔸سوال اینجاست که این خلق و چاپ پولی که موجب اختلاف تورم و دستمزد شده اگر به جیب کارگر و کارمند نرفته، اکنون در جیب کیست؟
🔥اقتصاددان خارجی در بیت رهبری❗️
🔻دکتر«بودی یانا»Boediono دارای دکتری تخصصی #اقتصاد و همچنین سه دکتری افتخاری از دانشگاههای بین المللی و صاحب مقالات علمی فراوانی است و در دهه قبل به عنوان وزیر دارایی و #معاون_رییس_جمهور کشور ۲۷۵ میلیونی #اندونزی مسئولیت داشت.
🔻وی در سال ۱۳۹۱ در دیدار با رهبر حکیم انقلاب با اشاره به تخصص خود در زمينه اقتصاد، خطاب به امام خامنهای گفت: من ديدگاههاي جنابعالي را درخصوص #اقتصاد_مقاومتي مطالعه كرده ام و اين ديدگاهها بسيار جالب و جديد است.
🔸پ.ن۱: اما در کشور خودمان ایران امثال #دکتر_غنینژاد را داریم که پس از چند دهه که نظام مظلوم اسلامی، کرسی درجه اول تدریس و پژوهش و مشاورت را به انضمام میلیاردها تومان پول در اختیارشان قرار داده تا نسل جوان را مطابق ارزشهای اسلامی تربیت کنند؛ ناگهان پرده بر می اندازند و شمشیر لیبرالیسم را بر فرق اسلام فرود آورند و افتخار می کنند!!
🔸پ.ن۲:تفکر غنینژادی بجای اینکه در سال ۹۱ به راهبرد اقتصاد مقاومتی عمل کنند، با نسخههای اقتصاد لیبرالیستی یک دهه سقوط اقتصادی را بر کشور تحمیل کردند و امروز به جای شرمساری و عذرخواهی و پاسخگویی، نعل وارونه می زنند یکیشان از #رفراندوم و تغییر قانون اساسی سخن می گوید... و دیگری فریاد میزند خمینی و خامنهای که سخن خدا را بر لب دارند نباید سخن بگویند...!!
🔸پ.ن۳:این نمونهای از بی نهایت نمونههایی است که در آرشیو بیت خاک می خورد. کاش فیلم های اصلی این دیدارها منتشر شود تا دستان مستندسازان و پژوهشگران برای دفاع از حقیقت در برابر هجومها پُرتر باشد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو:👇
@Gaami_no
#یادداشت
🏷️ عدالت و نتیجه آن در اذهان عمومی جامعه و استمرار حاکمیت
🔹مفهوم عدالت این است که استحقاق های طبیعی و واقعی در نظر گرفته شود و به هر کس مطابق آنچه لیاقت دارد داده شود، اجتماع حکم ماشینی را پیدا می کند که هر جزء آن در جای خودش قرار گرفته است.
🔹عدالت فضیلتی است که تحول در جان آدمی و جوامع بشری منوط بدان است، فقدان عدالت در جامعه باعث پیدایش تبعیض، ستم و فساد و فقدان وفاق عمومی می شود و در نتیجه، جامعۀ سالم تبدیل به جامعه ای مبتنی بر نابرابری، تبعیض، بیعدالتی و ناهمگون می گردد.
🔹جامعه ای که از تبعیض و بی عدالتی آکنده گردد، از فضیلت، وفاق و همبستگی فاصله می گیرد و به سوی از هم پاشیدگی و اضمحلال می رود. قدرت سیاسی و حکومت مبتنی بر کفر و همراه با کفر دوام و استمرار می یابد ولی حکومت و قدرت مبتنی بر بی عدالتی و ستم بی دوام و ناپایدار است. در سایۀ عدالت، انسان عادل، قانون عدل و جامعۀ عادلانه تحقق می یابد و فقدان عدل انسان فاسق و ستمکار، قوانین غیر انسانی و جامعه ای آلوده و تباه را به دنبال دارد.
🔹تفکّر منظم و سازمانیافته دربارهی عدالت به دو بخش نظری و عملی تقسیم میشود. در بخش نظری که همان نظریهپردازی دربارهی محتوای عدالت اجتماعی است دارای وجوه و ابعاد متعددی است که بحث در مفهوم عدالت و تعاریف و اقسام آن و بحث در تعیین اصول عدالت بخشی از این ابعاد متنوع را تشکیل میدهد.
🔹حال با همه این تفاسیر آیا صرفا صحبت از عدالت و عدالت طلبی کافیست؟
آیا همین گفتگو ها کفایت میکند؟
عدالت اقسام گوناگونی دارد اما موضوعاتی از قبیل ماجرای #چای_دبش را باید شفاف و روشن بررسی کرد تا اذهان عمومی شاهد برخورد قاطع حاکمیت با این اتفاقات باشند!
کمااینکه مسئولین نباید اجازه بروز چنین اتفاقاتی را بدهند!
🔹بی توجهی به مسئله مبارزه با فساد، سبب فاصله طبقاتی بیشتر شده و این بی توجهی باعث گسترش فقر میشود.
#فساد یک معضل بزرگ در مسیر رشد اقتصادی کشور است و نیازمند برخورد قاطعانه است تا امنیت و پیشرفت در کشور حاصل شود.
🔹عدالت جز با برنامه ریزی صحیح ایجاد نخواهد شد، البته نمایندگان محترم مجلس شاید بعد از تصویب ارتقاء سن #بازنشستگی به این مسائل هم رسیدگی کنند!
البته گلایه ای هم نیست اگر رسیدگی نکنند، تا زمانی که مؤذن جامعه خواب باشد یا خودش را بخواب زده باشد وضعیت از این بهتر نخواهد شد!
🔹جنبش های دانشجویی در این سال های گذشته و در راستای #سیاست_زدایی از دانشگاه نسبت به مسائل مختلف بی تفاوت شده اند!
#دانشجویی که باید صدای بطن جامعه باشد حالا همصدا با عده ای #سرمایه_دار دارد لگد بر بدن کم جان #کارگر میزند!
امیدوارم دانشجویان به خودشان بیایند، قبل از آنکه دیر بشود !
🔹امام خامنه ای میفرمایند :
هزار سال است که امت اسلامی برای قسط و عدل دعا میکند. این نظام اسلامی به وجود آمده است؛ اولین کارش اجرای قسط و عدل است. قسط و عدل، واجبترین کارها است. ما رفاه را هم برای قسط و عدل میخواهیم.
#مؤذن_اذان_بگو
🕰️ مدت مطالعه: ۳ دقیقه
👤🖊️ #محمدامین_پارسا
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟧اشکالات قانون جدید بانکداری
🔴بانکها غلط میکنند بنگاهداری کنند، جلوی آنها باید گرفته شود.
🔴گروگان گیری اقتصاد کشور توسط بانکهای خصوصی
🟣آقای رئیسی مراقب باشید بانکها مثل دولت قبل زمینتان نزنند.
⛔️دو سوم اقتصاد در اختیار بانکهای خصوصی است.
❌مواردی که به نفع مردم و به ضرر بانک و نظام سرمایهداری بوده در قانون حذف شده است :
1️⃣ممنوعیت خلق پول توسط بانک های خصوصی
2️⃣ممنوعیت بنگاه داری توسط بانکها
3️⃣ممنوعیت حیله ربوی در بانکها
🟢«الگوی اقتصاد مقاومتی؛ الگوی نجات بخش اقتصاد ایران»
•┈┈••••✾🔸🇮🇷🔸✾•••┈┈•
🔰کانال رسمی حجتالاسلام دکتر احمدعلی یوسفی در پیامرسان ایتا
🆔 @ah_yosefi
بسماللهالرحمنالرحیم
سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی
با هدف تأمین رشد پویا و بهبود شاخصهای مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشمانداز بیستساله، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با رویکردی جهادی، انعطاف پذیر، فرصت ساز، مولد، درونزا، پیشرو و برونگرا ابلاغ میگردد:
1. تأمین شرایط و فعالسازی کلیه امکانات و منابع مالی و سرمایههای انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیتهای اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاریهای جمعی و تأکید بر ارتقاء درآمد و نقش طبقات کمدرآمد و متوسط.
2. پیشتازی اقتصاد دانش بنیان، پیادهسازی و اجرای نقشه جامع علمی کشور و ساماندهی نظام ملی نوآوری به منظور ارتقاء جایگاه جهانی کشور و افزایش سهم تولید و صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان و دستیابی به رتبه اول اقتصاد دانشبنیان در منطقه.
3. محور قراردادن رشد بهرهوری در اقتصاد با تقویت عوامل تولید، توانمندسازی نیروی کار، تقویتِ رقابتپذیری اقتصاد، ایجاد بستر رقابت بین مناطق و استانها و به کارگیری ظرفیت و قابلیتهای متنوع در جغرافیای مزیتهای مناطق کشور.
4. استفاده از ظرفیت اجرای هدفمندسازی یارانهها در جهت افزایش تولید، اشتغال و بهرهوری، کاهش شدت انرژی و ارتقاء شاخصهای عدالت اجتماعی.
5. سهمبری عادلانه عوامل در زنجیره تولید تا مصرف متناسب با نقش آنها در ایجاد ارزش، بویژه با افزایش سهم سرمایه انسانی از طریق ارتقاء آموزش، مهارت، خلاقیت، کارآفرینی و تجربه.
6. افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی (بویژه در اقلام وارداتی)، و اولویت دادن به تولید محصولات و خدمات راهبردی و ایجاد تنوع در مبادی تأمین کالاهای وارداتی با هدف کاهش وابستگی به کشورهای محدود و خاص.
7. تأمین امنیت غذا و درمان و ایجاد ذخایر راهبردی با تأکید بر افزایش کمی و کیفی تولید (مواد اولیه و کالا).
8. مدیریت مصرف با تأکید بر اجرای سیاستهای کلی اصلاح الگوی مصرف و ترویج مصرف کالاهای داخلی همراه با برنامه ریزی برای ارتقاء کیفیت و رقابت پذیری در تولید.
9. اصلاح و تقویت همهجانبهی نظام مالی کشور با هدف پاسخگویی به نیازهای اقتصاد ملی، ایجاد ثبات در اقتصاد ملی و پیشگامی در تقویت بخش واقعی.
10. حمایت همهجانبه هدفمند از صادرات کالاها و خدمات به تناسب ارزش افزوده و با خالص ارزآوری مثبت از طریق:
- تسهیل مقررات و گسترش مشوقهای لازم.
- گسترش خدمات تجارت خارجی و ترانزیت و زیرساختهای مورد نیاز.
- تشویق سرمایه گذاری خارجی برای صادرات.
- برنامهریزی تولید ملی متناسب با نیازهای صادراتی، شکلدهی بازارهای جدید، و تنوع بخشی پیوندهای اقتصادی با کشورها به ویژه با کشورهای منطقه.
- استفاده از ساز و کار مبادلات تهاتری برای تسهیل مبادلات در صورت نیاز.
- ایجاد ثبات رویه و مقررات در مورد صادرات با هدف گسترش پایدار سهم ایران در بازارهای هدف.
11. توسعه حوزه عمل مناطق آزاد و ویژهی اقتصادی کشور به منظور انتقال فناوریهای پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا و خدمات و تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج.
12. افزایش قدرت مقاومت و کاهش آسیبپذیری اقتصاد کشور از طریق:
- توسعهی پیوندهای راهبردی و گسترش همکاری و مشارکت با کشورهای منطقه و جهان بویژه همسایگان.
- استفاده از دیپلماسی در جهت حمایت از هدفهای اقتصادی.
- استفاده از ظرفیتهای سازمانهای بینالمللی و منطقهای.
13. مقابله با ضربه پذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز از طریق:
- انتخاب مشتریان راهبردی.
- ایجاد تنوع در روشهای فروش.
- مشارکت دادن بخش خصوصی در فروش.
- افزایش صادرات گاز.
- افزایش صادرات برق.
- افزایش صادرات پتروشیمی.
- افزایش صادرات فرآوردههای نفتی.
14. افزایش ذخایر راهبردی نفت وگاز کشور به منظور اثرگذاری در بازار جهانی نفت و گاز و تأکید بر حفظ و توسعه ظرفیتهای تولید نفت و گاز، بویژه در میادین مشترک.
15. افزایش ارزش افزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز، توسعه تولید کالاهای دارای بازدهی بهینه (براساس شاخص شدت مصرف انرژی) و بالا بردن صادرات برق، محصولات پتروشیمی و فرآوردههای نفتی با تأکید بر برداشت صیانتی از منابع.
16. صرفهجویی در هزینههای عمومی کشور با تأکید بر تحول اساسی در ساختارها، منطقیسازی اندازهی دولت و حذف دستگاههای موازی و غیرضرور و هزینههای زاید.
17. اصلاح نظام درآمدی دولت با افزایش سهم درآمدهای مالیاتی.
18. افزایش سالانه سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت و گاز تا قطع وابستگی بودجه به نفت.
19. شفافسازی اقتصاد و سالمسازی آن و جلوگیری از اقدامات، فعالیتها و زمینههای فسادزا در حوزههای پولی، تجاری، ارزی و ... .
20. تقویت فرهنگ جهادی در ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت، بهرهوری، کارآفرینی، سرمایه گذاری و اشتغال مولد و اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به اشخاص دارای خدمات برجسته در این زمینه.
21. تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی آن بویژه در محیطهای علمی، آموزشی و رسانهای و تبدیل آن به گفتمان فراگیر و رایج ملی.
22. دولت مکلف است برای تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با هماهنگسازی و بسیج پویای همهی امکانات کشور، اقدامات زیر را معمول دارد:
- شناسایی و بکارگیری ظرفیتهای علمی، فنی و اقتصادی برای دسترسی به توان آفندی و اقدامات مناسب.
- رصد برنامههای تحریم و افزایش هزینه برای دشمن.
- مدیریت مخاطرات اقتصادی از طریق تهیه طرحهای واکنش هوشمند، فعال، سریع و به هنگام در برابر مخاطرات و اختلالهای داخلی و خارجی.
23. شفاف و روانسازی نظام توزیع و قیمتگذاری و روزآمدسازی شیوههای نظارت بر بازار.
24. افزایش پوشش استاندارد برای کلیه محصولات داخلی و ترویج آن.
یکی از پایههای اصلی اقتصاد مقاومتی، مردمیسازی اقتصاد و اصلاح ساختار رانتی دولت و اقتصاد است، به گونهای که در 5 بند از سیاستهای 24 گانه اقتصاد مقاومتی بر مردمیسازی اقتصاد و در 3 بند بر رانتزدایی تاکید شده است.
وقتی از مردمیسازی اقتصاد صحبت میکنیم، به این معنی است که کار اقتصادی و فعالیت اقتصادی با محوریت مردم انجام شود و دولت به عنوان یک مسئول عمومی بر حسن اجرای فعالیتها نظارت میکند، تولید، کارآفرینی و اشتغال را هدایت میکند و با سیاستگذاریها، برنامهریزیها و توزیع مناسب، به کمک بخش خصوصی میپردازد.
اگر چه چارچوب اقتصاد مقاومتی در سال 1389 از سوی مقام معظم رهبری مطرح و در بهمن 1392 سیاستهای کلی آن تدوین و ابلاغ شد، اما در عمل وضعیت موجود اقتصادی کشور با این اهداف و سیاستهای تعیینشده به ویژه در دو حوزه مبارزه با رانت و فساد و مردمیسازی اقتصاد فاصله چشمگیری دارد.
ماهی نسبت به آب سراپا نیازه، آن به آن، لحظه به لحظه به آب محتاجه. زیبایی و پویایی و حیات ماهی به آب وابسته است. بدون آب میمیره، بدون آب میگنده، بدون آب متعفنه...
از اونطرف، آب نسبت به ماهی سراسر بی نیاز.چه نیازی؟! چه حاجتی؟! هیچ...
نسبت ما با خداوند، نسبت همین ماهی با آبه.با خدا باشیم همه چی داریم ولی بدون خدا نابودیم، بدون خدا منجلابیم، بدون خدا متعفّنیم. ولی خدا چی؟! نسبت به ما سرا پا بی نیاز.اصلاً یکی از نام های خدا: غَنی...
آیه ی 97 سوره ی مبارکه ی آل عمران
إِنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ عَنِ الْعَالَمِينَ ﴿۹۷﴾ : خدا از همه ی عالَمین، از همه ی کائنات بی نیاز است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتقاد رحیم پور ازغدی از مسئولین :
مسئولین جمهوری اسلامی حق ندارند فقیر به سر کار بیایند و ثروتمند بروند.
مسئولی که اختلاس کرد جلوی همه او را باید شلاق زد و اعدام کرد .
چرا از همان ابتدا اجازه دادید اختلاس میلیاردی دبش اتفاق بیفتد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻بزرگ مرد دست فروش
❌️حرفهای زیبای کودک دست فروشی که به صورت خودجوش در متروتئاترشهر تذکرحجاب داد.
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
🔴ارتباط داشتن حیا و عفاف با «اقتدار ملی»
🔰رهبر انقلاب فرموده اند:
" دشمن دنبال این است که این عوامل اقتدار ملّی را -که بنده عرض کردم- از بین ببرد؛ هدف دشمن این است. ایمان را از بین ببرد، #حیا و #عفاف را از بین ببرد، پایبندی به مبانی دینی را از بین ببرد ... "
https://khl.ink/f/35367
✍نکته:
🔻به خلاف نگاه برخی مذهبی های التقاطی که حجاب و عفاف را جزو مسائل پیش پا افتاده و عادی می دانند و نسبت به آن حساست ندارند، رهبر انقلاب، ایمان، حیا، عفاف و پایبندی به مبانی دینی را از عوامل « اقتدار ملی » می دانند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
*💠 گزارش ماهانه وضعیت بازار سرمایه در آبانماه 1402 منتشر شد.
📝 بر اساس گزارش ماهانه وضعیت بازار سرمایه کشور در آبانماه، ارزش بازار حدود 97,420هزار میلیارد ریال بوده است که نسبت به ماه گذشته 1.1% کاهش را نشان میدهد. همچنین ارزش معاملات بازار طی این ماه حدود 15,974هزار میلیارد ریال بوده که در مقایسه با ماه قبل 15.07% افزایش یافته است. جذب و تجهیز منابع مالی از طریق بازار سرمایه از دو روش سرمایهای و بدهی از ابتدای سال حدود 3.683 هزار میلیارد ریال میباشد.
🔗 دریافت [لینک](https://rdis.seo.ir/fa/common/news-detail/80/) متن کامل خبر
🔗 دریافت [لینک](https://rdis.seo.ir/media/seo_reports/Monthly_Report_Aban_1402.pdf) دانلود گزارش
✅ مرکز پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار
ولفگانگ اشتريک (١٩۴۶) جامعهشناس اقتصادی آلمانی و مدیر برجستۀ مؤسسه مطالعات جوامع ماکس پلانک در كلن است. پدر و مادر اشتریک مهاجرانی از اروپای شرقی بودند و زندگی فقیرانه و دشوار آنها در زمان کودکیِ اشتریک، باعث شد تا او بهعنوان یک اقتصاددان نسبت به بهبود زندگی فقرا و افزایش سطح رفاه عمومی دغدغهای جدی داشته باشد. از مهمترین کتابهای او میتوان به «سرمایهداری چگونه پایان مییابد؟» اشاره کرد.
کالین کراوچ (۱۹۴۴) جامعهشناس و متفکر علوم سیاسی اهل انگلستان است. او مدرک کارشناسی ارشد خود را از مدرسه اقتصاد لندن (LSE) و دکتری خود را از دانشگاه آکسفورد اخذ کرد. کراوچ اکنون استاد نهادهای اجتماعی تطبیقی در مؤسسه دانشگاه اروپایی فلورانس، استاد جامعهشناسی در دانشگاه آکسفورد و عضو کالج ترینیتی در آکسفورد است. کراوچ مؤلف کتاب «اتحادیههای کارگری: منطق کنش جمعی» نیز است.
کتاب «اقتصادسیاسی سرمایهداری مدرن» مجموعه مقالات اساتید رشتۀ اقتصاد، علوم سیاسی و جامعهشناسی است که با سرویراستاری اشتریک و کراوچ جمعآوری و تدوین شده است. نویسندگان در این کتاب با رجوع به نتایج تجربۀ جهانیشدن در کشورهای اروپایی، ایالات متحده و ژاپن نشان دادهاند که سرمایهداری یک نظام واحد و یکسان نیست؛ بلکه یک نظام متنوع است. سرمایهداری آلمانی با سرمایهداری سوئدی با سرمایهداری ایتالیایی با سرمایهداری بریتانیایی و با سرمایهداری آمریکایی متفاوت است. این تفاوت گاهی چنان عمیق و پررنگ میشود که حتی شاید بتوان آن را یک نظام دیگر نامید.
#اقتصاد_سیاسی
#جامعه_شناسی_اقتصادی
🆔 @SSL_Qasd
هدایت شده از شهیدهادی_تورجی زاده_حججی_آرمان_حاج قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چرا جادو ؟؟؟
آن هم در این زمان 😳😳😳
◽️کلیپ فوقالعاده زیبا
💚 کانال #شهیدهادی و
#شهیدتورجی_زاده 👇👇
@shahid_hadi124
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رحیمپور ازغدی: ۶۰ الی ۷۰ درصد امکانات اقتصادی اسرائیل از کشورهای مسلمان تامین میشود!
@sorayatv
#طوفان_الاقصی #فلسطین #غزه #قدس
🟢 چرا در زمستان دیگر برف نمی بارد!؟
☃️❄️❄️❄️🌧ا❄️❄️❄️☃️
🔴چرا هیچ کس تحقیقی نمیکند؟
چرا هیچ کس مشکوک نمیشود؟
💀جنگ آب و هوایی حقیقت دارد آنرا جدی بگیرید ....
آیا تاکنون از خودتان پرسیده اید که چرا در ایران به یکباره و ظرف مدت ده سال بسیاری از قناتها، رودخانه ها، تالابها و دریاچههای ما خشک شدند؟!
چگونه زاینده رود، ارومیه ، گاوخونی ، پریشان ، بختگان ، حورالعظیم ، هامون و صدها اکوسیستم دیگر از #پهنه جغرافیایی ایران ناگهان ناپدید گشتند؟
اگر این پرسش را از یک استاد دانشگاه در رشته محیط زیست بپرسید، بی درنگ خشکسالی و سد سازیهای اشتباه و چاههای غیرمجاز را عامل چنین وضعی میداند،
زیرا نگاهش فراتر از معلومات دانشگاهی اش نیست، اگرچه سدسازیها و حفر چاههای عمیق هم سهمی در ایجاد این وضع دارند.
اما همواره برایم این پرسش مطرح بوده، چرا سالهاست زمستانها، بهار شده و زمین و آسمان ایران با برف بیگانه شده است؟
اگر این وضع در سراسر دنیا حاکم بود، جای تعجب نداشت. اما به گونه ای مشکوک، این تغیرات تنها در #پهنه_ایران و فلات ایران به چشم میخورد.
اگر گرمایش جهانیِ زمین ، عامل این فاجعه است ، چرا در اروپا و آمریکا و افریقا شاهد فاجعه ای در این ابعاد نیستیم؟
چرا هنوز در دنیا، زمستانها برف میبارد ، اما در ایران ، باران هم نمیبارد؟
پیش از این میدانستم که با استفاده از فناوریهای نوین میتوانند ابرها را باروَر کرده و سبب بارش آنها شوند.
از خودم میپرسیدم:
*آیا عکسِ این موضوع نیز امکانپذیر است؟*
*یعنی ممکن است که دشمنان ایران و با رضایت و بعضا همکاری خائنین داخلی، توانسته باشند در یک نبرد پنهان ، مثل ناباور نمودن مردان و زنان ، سبب ناباروَری ابرها و گرمایش منطقه ای خاص از زمین شوند؟*
تا اینکه در 26بهمن 93 در روزنامه همشهری ، مقاله ای را دیدم که دقیقا وجود چنین فناوری ای را تائید میکرد.
شگفت آنکه مقاله از قول «گاردیَن» نقل قول کرده بود.
پس از خواندن مقاله ، توقع داشتم واکنش محافل علمی نسبت به آن پیگیرانه باشد.
اما متاسفانه جامعه ما که همواره به شنیدن و پذیرش خبرهای سطحی و روزمره عادت دارد، اصلا نفهمید چه مطلب حیاتیئی گفته شده است.
روزنامهها که همیشه غرق درگیریهای حزبی و جناحی هستند از کنار این مطلب گذشتند و معلومات دانشمندان ما هم، محدود به ترمهای دانشگاهی میباشد، چون سوادِ فنی و سیاسی برای درک موضوع را نداشتند، خودشان را به نشنیدن زدند و در نهایت چون حرفی برای گفتن نداشتند، این موضوع را شایعهای بیش ندانستند.
*حتما توقع داشتند ، «آنهایی که به چنین فناوریهای هولناکی دست یافته اند، خودشان بیایند و اعلام کنند که نابودی دریاچه ها و بیابان شدن ایران از جانب ماست!»*
حتی کسی به خودش زحمت نداد در اینباره کوچکترین تحقیقی بکند.
و متاسفانه صدا وسیما نیز سکوت پیشه کرد.
*آیا سلاحی از این ویرانگرتر برای نابودی یک کشور وجود دارد*؟
*روستاها* بر اثر خشکسالی تخلیه و کشاورزی نابود میشود و *شهرها* مملو از جمعیتِ غیر مولد و مصرف کننده خواهد شد و دولت ناچار خواهد بود برای سیر کردن شکم این جمعیت گرسنه ، تمام ذخایر ارزی خود را به وارد کردن مواد کشاورزی از خارج اختصاص دهد و *این یعنی بر باد رفتنِ استقلال مملکت و همان خواست دشمنان ایران.*
کجاست #امنیت_غذایی !؟
حتی دهها بمب هستهای و جنگ کلاسیک، نمیتواند چنین تخریبی برای کشور به بار آوَرَد.
هموطن من!
*جنگِ آب وهوایی* حقیقت دارد،
*جالب آنکه ، دنیا به ما هشدار میدهد، اما خودِ ما ، انگار نه انگار.*
کافیست تا در همین اینترنت به پژوهشی درباره آن دست بزنید تا از لابلای شایعات ، حقایق هولناک آن را دریابید.
تحقیق کنید پروژه و #سلاح_هارپ چیست؟ و چگونه میتواند بطور هدفمند، تنها بخشی از زمین را دچار خشکسالی نماید.
به جای آنکه خودتان را با «جوک» سرگرم کنید، سرتان را بلند کنید، ببینید دور و بَرتان چه میگذرد؟
*آنها در حال کشتنِ شما و فرزندانِ شما هستند*
وقتی آب نباشد، ما خواهیم مُرد
آبِ حمام و دستشویی شما، سرانجام روزی قطع خواهد شد ، آنگاه دیر خواهد بود ، تا بفهمید بر سر شما چه آورده اند.
آنگاه دیگر فایده ای نخواهد داشت .
اگر بفهمید ، در زمستان ، چرا دیگر برفی نمیبارد؟ و در بهار ، چرا باید کولرهایتان را روشن کنید.؟ و هر روز به سبب آلودگی هوا ، مدارس تعطیل شوند !!؟
شاید اکنون برایتان مشخص شده باشد که دلیل اینکه دانشمندان دلسوز محیط زیست ما را به حبس کشیده و بر دهانشان قفل زده اند چیست؟
امیدوارم شورای عالی امنیت ملی و کمیسیون امنیت ملی مجلس متوجه مسئولیت حیاتی خود گشته و در اینباره ، گروهی را برای تحقیق تشکیل دهد.
#تکمیلی
#امام_زمان
✅ نشر این پیام صدقه جاریه است
💠 مجله طب و تمدن اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2237792257Cc6bced9763
بنزین در ۱۴۰۳ گران نمیشود
🔹سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مجلس:
تغییرات در خصوص همسانسازی بازنشستگان از محل یک درصد مالیات بر ارزش افزوده است.
قیمت حاملهای انرژی در لایحه بودجه سال آینده تغییری نکرده و به کالاهای اساسی برای سال آینده ۱۵ میلیارد دلار اختصاص داده شده است.
رقم کلی بودجه ۲۴۶۲ هزار میلیارد تومان است.
🆔@Economy_tweet
بسم الله الرحمن الرحیم
☘ امام جواد علیه السلام:
کسی که بدون علم و دانش کار کند، فسادش بیش از اصلاح آن خواهد بود.
📚منتهی الامال/ج2/ص228
✍🏼 اگر انسان در کاری تخصص و دانشی ندارد بهتر است از پذیرفتن آن خودداری کند، چون بعضی مواقع آن قدر کار خراب می شود که شاید سالها نتوان آن را اصلاح کرد و در دنیا و آخرت مسئولیت دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📊 سخنگوی دولت: درحال حاضر بیش از ۱.۸ میلیون مسکن درحال ساخت است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بیش از ۶هزار کارخانه و کارگاه در دولت سیزدهم فعال شد/ کاهش دو درصدی نرخ بیکاری
🔹️از منظر اقتصادی، دهه گذشته قابل قبول نبود و در برابر تحریمهای فلجکننده، راهبرد ها به نتیجه نرسید و رشد اقتصادی در دهه گذشته نزدیک به صفر بود.
🔹️میانگین رشد اقتصادی در طول دو سال گذشته به بیش از ۴ درصد رسیده است؛ جبران توقف دهه گذشته نیازمند بازه زمانی طولانیتری است
🔹️براساس آمار میانگین رشد اقتصادی در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ به بالای ۶درصد رسیده که بخشی از آن مربوط به افزایش بهرهوری و بخش زیادی مربوط به نهضت فعالسازی کسب و کارهای تعطیل و نیمهتعطیل است
🔹️بیش از ۶هزار کارخانه و کارگاه در دولت سیزدهم فعال شد که در نتیجه آن رشد اقتصادی رقم خورد
🔹️این رشد اقتصادی به تدریج میتواند فاصله توان خرید مردم را برگرداند و سرانه عمومی افزایش مییابد که البته اثر اشتغالزایی هم دارد
🔹️نرخ بیکاری از ۱۰ درصد در ابتدای دولت به ۷.۹ درصد رسیده است.
@IRNA_1313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بعضی وقتا میتونی خدا رو توی وجود یه آدم ببینی👌
🔴 شرمندهایم که باید برای حقوق اولیه کارگران چانه بزنیم!
🔻دکتر احسان ولدان، پژوهشگر حوزه حقوق و دستمزد در #ثریا:
🔹با توجه به شواهدی که از اقتصاد دیگر کشورها و ایران داریم، ثابت شد که افزایش حقوق سبب ساز تورم نیست.
🔹ترکیه در سال گذشته و در دو نوبت افزایش حقوق ٣٠ و ۵٠ درصدی را اعمال کرد اما ما برای کارگران چه کرده ایم؟
🔹مسئولین با وجود اطلاع از عدم تاثیر افزایش حقوق بر تورم هنوز از گفتن آن لکنت دارند.
🔹از کارگران کشور عذرخواهی میکنیم که امروز باید برای حقوق اولیه آنها چانه بزنیم.