5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ صوتی
.#اصول_امام_شناسی 🌸 قسمت 3⃣8⃣
اصل هشتاد و سوم:
قدرت و معجزات امامان معصوم
آقای #پورولی
@Quranahlebayt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ صوتی
.#اصول_امام_شناسی 🌸 قسمت 4⃣8⃣
اصل هشتاد و چهارم :
شب قدر و امامان معصوم
آقای #پورولی
@Quranahlebayt
❣﷽❣
🌷 #مهدی_شناسی 🌷
قسمت 8⃣5⃣1⃣
🔹زیارت آل یاسین🔹
🌹 السلام علیك حین تركع وتسجد
السلام علیک حین تهلل و تکبِّر🌹
◀️ قسمت اول
📚در طول تاریخ انسانها همواره در جستجوی ارزش ها بوده اند، در فرهنگ دین ارزشمندها، با ارزشها شناخته می شوند، در واقع خدا ارزش ها را معرفی می كند تا ما ارزشمند ها را پیدا كنیم.
🔸در این سلام در واقع ما بیان میداریم كه ركوع و سجود كه برترین ارزشهاست و از بالاترین سطوح عبودیت هستند مساوی با ارزشمند یعنی حضرت مهدی«عجل الله تعالی فرجه الشریف» است.
👈🏻در واقع ارزشمند مطلق مساوی با ارزش است. امام زمان«عجل الله تعالی فرجه الشریف» در عین حال كه ارزش مطلق شده است، باز هم خدا دستور می دهد و امام می فرماید: مرا با این سبک صدا كنید. با این كار در واقع خدا می خواهد ارزش ها همواره ملاک باشند، با اینكه امام معصوم گارانتی شده است و خود ارزش شده است.
َ🔹خدا برای اینكه نیروی تشخیص ما از بین نرود و همیشه برای تشخیص ارزشها را مد نظر قرار بدهیم، از ما می خواهد كه با ارزشها به آن ارزشمند مطلق سلام دهیم.
🍃امام زمان«عجل الله تعالی فرجه الشریف» همیشه با حق هستند، حق را بر پا می دارند و باطل را نابود می كنند و ما در سلام به حضرت با این الفاظ، این مفاهیم را نیز بیان می كنیم. سلام بر تو ای امام زمان، آن هنگام كه ركوع یعنی خضوع می كنی و با سجده خودت بلندترین قله بندگی را فتح می كنی، در این سلام ها همیشه ارزشها و ارزشمندها را با هم می آوریم .
🌷سلام یعنی درود، تحیت، آفرین و زنده باد و وقتی به كسی می گوییم زنده باد یعنی او را تأیید می كنیم. وقتی می گوییم سلام به لحظات ركوع و سجود تو یعنی این لحظات، لحظات خاصی هستند، خیلی مورد توجه من هستند.
🔺وقتی به امام معصوم«علیه السلام» سلام می كنیم یعنی ركوع و سجود تو و تهلیل و تكبیر تو امام ركوع و سجود، تهلیل و تكبیر من است. هستی و حیات كردار و عبادت ما به حقیقت افعال و عبادات و كردار شما است. این احوال
(ركوع و سجود و تهلیل و تكبیر) حالات استثنایی است و ما باید از ایشان یاد بگیریم.
#مهدی_شناسی
#قسمت_صد_و_پنجاه_و_هشت
#زیارت_آل_یاسین
👈 #ادامه_دارد....
🌤اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
«#یاصَاحِبَ_الزَّمان_اَدْرِکنی»
«#یاصَاحِبَ_الزَّمان_أغِثنی»
@Quranahlebayt
❇️در همه امور از #خدا #مدد بگیریم
💠وَ قُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَ أَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَ اجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطاناً نَصِيراً «80»اسراء
🌱و بگو: پروردگارا! مرا با ورودى نيكو و صادقانه وارد (كارها) كن و با خروجى نيكو بيرون آر و براى من از پيش خودت سلطه و برهانى نيرومند قرار ده.
👈انسان به جايى مىرسد كه از «صديقين» مىشود، هرچه مىگويد عمل مىكند و هرچه را عمل مىكند، مىگويد. قلب و زبان و عملش يكى مىشود..
🔹خواستههاى خود را در برابر خداوند به زبان بياوريم. «وَ قُلْ رَبِّ»
🔹دعا كردن را هم بايد از خدا آموخت كه چگونه بخوانيم وچه بخواهيم. وَ قُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي ...
🔹بدون دعا و استمداد از خدا و دريافت امداد الهى ممكن نيست. «رَبِ أَخْرِجْنِي»
🔹همهى امور به دست خداست و بايد از او مدد خواست «أَدْخِلْنِي أَخْرِجْنِي اجْعَلْ»
🔹كسب قدرت براى اهداف مقدّس ارزش دارد. «وَ اجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطاناً»
🔹مؤمن، نصرت و امداد را تنها از خدا مىطلبد. «مِنْ لَدُنْكَ سُلْطاناً نَصِيراً»
📚تفسیر نور
༻🍃🌸🍃༺
@Quranahlebayt
💠 اتحاد امت اسلامی
▫️ خدای سبحان می فرماید : ﴿فَللّٰهِ الحَمدُ رَبِّ السَّمـٰوٰتِ ورَبِّ الاَرضِ رَبِّ العـٰلَمین﴾ ؛ یعنی ستایش ویژه خدایی است که پروردگار آسمان و اهل آن و زمین و اهل آن ، است؛ ولی برخی طاغیان مانند فرعون گاهی #ادعای_پروردگاری می کند ... .
این اختصاص به فرعون ندارد و اگر به او اختصاص داشت با مردنش نابود می شد و لازمش این بود که این بخش از قرآن بمیرد ، حال آنکه قرآن چنان که اهل بیت گفته اند مانند خورشید و ماه جریان دارد... .
▫️ فرعونی که چنان گفته ای داشت ادعای خالقیت یا واجب الوجودی برای خود نداشت ، بلکه مقصودش این بود که مردم باید از او پیروی کنند و سعادت آنان در گرو فرمانبرداری شان از اوست ... .
از این رو گفت : می ترسم موسی دینتان را تبدیل یا در زمین فساد ایجاد کند : ﴿اِنّی اَخافُ اَن یُبَدِّلَ دینَـکُم اَو اَن یُظهِرَ فِی الاَرضِ الفَساد﴾ . همین است قول #آمریکا_و_اسرائیل در این روزگار .
▫️ بر ما و همه مسلمانان در شرق و غرب عالم است که متّحد شویم . خدای سبحان در مدح #اتحاد آیه ای و در ذم اختلاف آیه ای دارد؛ در مدح اتّحاد می فرماید : ﴿واعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعًا و لا تَفَرَّقوا﴾ . این ریسمان افتاده بر زمین نیست . گرفتن ریسمان افتاده سودی ندارد .
گرفتن مفید ، گرفتن ریسمانی است که یک سوی آن در دست #امت_اسلامی و سوی دیگر به دست #خدا باشد . قرآن چنین حبل و ریسمانی است .
👈 وقتی ریسمان به دست خدا باشد و مسلمانان بدان چنگ زنند می بینند که #همه_نیرو_ها از خداست : ﴿اَنَّ القُوَّةَ للهِ جَمیعًا﴾
و #همه_عزت_ها از آن اوست : ﴿اِنَّ العِزَّةَ للهِ جَمیعا﴾ .
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#در_محضر_استاد
#لبنان
#فلسطین
📚 آفاق اندیشه ، ص102
@Quranahlebayt
“طعم هدیه”
روزی فردی جوان هنگام عبور از بیابان، به چشمه آب زلالی رسید.
آب به قدری گوارا بود که مرد سطل چرمی اش را پر از آب کرد تا بتواند مقداری از آن آب را برای استادش که پیر قبیله بود ببرد. مرد جوان پس از مسافرت چهار روزه اش، آب را به پیرمرد تقدیم کرد.
پیرمرد، مقدار زیادی از آب را لاجرعه سر کشید و لبخند گرمی نثار مرد جوان کرد و از او بابت آن آب زلال بسیار قدردانی کرد. مرد جوان با دلی لبریز از شادی به روستای خود بازگشت.
اندکی بعد، استاد به یکی دیگر از شاگردانش اجازه داد تا از آن آب بچشد.
شاگرد آب را از دهانش بیرون پاشید و گفت: آب بسیار بد مزه است.
ظاهرا آب به علت ماندن در سطل چرمی، طعم بد چرم گرفته بود. شاگرد با اعتراض از استاد پرسید:
آب گندیده بود. چطور وانمود کردید که گوارا است؟
استاد در جواب گفت:
تو آب را چشیدی و من خود هدیه را چشیدم.
این آب فقط حامل مهربانی سرشار از عشق بود و هیچ چیز نمی تواند گواراتر از این باشد.
@Quranahlebayt
هنگام اذان به افق تهران
اللهم عجّل لولیک الفرج
«إِنَّ اللهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَى النَّبِیِّ یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیما»
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ وَ الْعَنْ اَعْدٰاءَهُم ْاْجمَعین
با التماس دعای فرج و پیروزی رزمندگان مدافع اسلام و حریم اهل بیت (ع)
کانال مذهبی قرآن و اهلبیت علیهم السلام
@Quranahlebayt
❓ آیا تنها با #هم_عقیده_های خود دوست باشیم و بقیه مردم را #کافر بدانیم؟!
👈 در کافی از زرارة نقل می کند که گفت:
«با برادرم حمران- یا برادر دیگرم بکیر-بر امام باقر (ع) وارد شدیم؛ من به امام گفتم: ما افراد را با شاقول اندازه می گیریم، هر کس مانند ما شیعه باشد، خواه از اولاد علی و خواه از غیر آنها، با او پیوند دوستی (به عنوان یک مسلمان و اهل نجات) برقرار می کنیم و هر کس با عقیده ما مخالف باشد ما از او (به عنوان یک گمراه و اهل هلاک) تبرّی می جوییم.»
👈 امام فرمود:
«ای زرارة! سخن خدا از سخن تو راست تر است؛ اگر آنچه تو می گویی درست باشد، پس سخن خدا آنجا که می فرماید:" الّا المستضعفین من الرّجال و النّساء و الولدان لا یستطیعون حیلة و لا یهتدون سبیلا "کجا رفت؟! پس "المرجون لامر اللّه" چه شد؟! آنها که خدا درباره آنها می فرماید: " خلطوا عملا صالحا و آخر سیئا" کجا رفتند؟! اصحاب الاعراف چه شدند؟! المؤلفة قلوبهم چه کسانی هستند و کجایند؟!»
👈 حمّاد در روایت خود از زرارة درباره این ماجرا نقل می کند که گفت:
«در این هنگام کار من و امام به مباحثه کشید، فریاد هر دومان بلند شد که هر کس در بیرون در خانه بود می شنید».
👈 جمیل بن درّاج از زرارة در این ماجرا نقل می کند که امام فرمود:
«ای زرارة! حقّ است بر خدا که گمراهان (نه کافران و جاحدان) را به بهشت ببرد».
👈 اگر کسی در روایاتی که از ائمه اطهار(ع) رسیده است, که بیشترین آنها در «کتاب الحجّة» کافی و«کتاب الایمان و الکفر» کافی گرد آمده است, دقت کند می یابد که ائمه (ع) تکیه اشان بر این مطلب بوده که هر چه بر سر انسان می آید از آن است که حق بر او عرضه بشود و او در مقابل حق، تعصّب و #عناد بورزد، و یا لااقل در شرایطی باشد که می بایست #تحقیق و جستجو کند و نکند.
👈 اما افرادی که ذاتا و به واسطه قصور فهم و ادراک و یا به علل دیگر در شرایطی بسر می برند که مصداق منکر و یا مقصّر در تحقیق و جستجو به شمار نمی روند، آنها در ردیف #منکران و #مخالفان نیستند،
آنها از #مستضعفین و مرجون لامر اللّه به شمار میروند؛ و هم از روایات استفاده میشود که ائمه اطهار بسیاری از مردم را از این طبقه می دانند.
مرتضي مطهری, عدل الاهی , ص٣٥٥_ ٣٥٧
@Quranahlebayt
بسم الله الرحمن الرحيم
إِذَا وَقَعَتِ الْوَاقِعَةُ 1) لَيْسَ لِوَقْعَتِهَا كَاذِبَةٌ (2) خَافِضَةٌ رَّافِعَةٌ (3) إِذَا رُجَّتِ الْأَرْضُ رَجّاً (4) وَبُسَّتِ الْجِبَالُ بَسّاً (5) فَكَانَتْ هَبَاء مُّنبَثّاً (6) وَكُنتُمْ أَزْوَاجاً ثَلَاثَةً (7) فَأَصْحَابُ الْمَيْمَنَةِ مَا أَصْحَابُ الْمَيْمَنَةِ (8) وَأَصْحَابُ الْمَشْأَمَةِ مَا أَصْحَابُ الْمَشْأَمَةِ (9) وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ (10) أُوْلَئِكَ الْمُقَرَّبُونَ (11) فِي جَنَّاتِ النَّعِيمِ (12) ثُلَّةٌ مِّنَ الْأَوَّلِينَ (13) وَقَلِيلٌ مِّنَ الْآخِرِينَ (14) عَلَى سُرُرٍ مَّوْضُونَةٍ (15) مُتَّكِئِينَ عَلَيْهَا مُتَقَابِلِينَ (16) يَطُوفُ عَلَيْهِمْ وِلْدَانٌ مُّخَلَّدُونَ (17) بِأَكْوَابٍ وَأَبَارِيقَ وَكَأْسٍ مِّن مَّعِينٍ (18) لَا يُصَدَّعُونَ عَنْهَا وَلَا يُنزِفُونَ (19) وَفَاكِهَةٍ مِّمَّا يَتَخَيَّرُونَ (20) وَلَحْمِ طَيْرٍ مِّمَّا يَشْتَهُونَ (21) وَحُورٌ عِينٌ (22) كَأَمْثَالِ اللُّؤْلُؤِ الْمَكْنُونِ (23) جَزَاء بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (24) لَا يَسْمَعُونَ فِيهَا لَغْواً وَلَا تَأْثِيماً (25) إِلَّا قِيلاً سَلَاماً سَلَاماً (26) وَأَصْحَابُ الْيَمِينِ مَا أَصْحَابُ الْيَمِينِ (27) فِي سِدْرٍ مَّخْضُودٍ (28) وَطَلْحٍ مَّنضُودٍ (29) وَظِلٍّ مَّمْدُودٍ (30) وَمَاء مَّسْكُوبٍ (31) وَفَاكِهَةٍ كَثِيرَةٍ (32) لَّا مَقْطُوعَةٍ وَلَا مَمْنُوعَةٍ (33) وَفُرُشٍ مَّرْفُوعَةٍ (34) إِنَّا أَنشَأْنَاهُنَّ إِنشَاء (35) فَجَعَلْنَاهُنَّ أَبْكَاراً (36) عُرُباً أَتْرَاباً (37) لِّأَصْحَابِ الْيَمِينِ (38) ثُلَّةٌ مِّنَ الْأَوَّلِينَ (39) وَثُلَّةٌ مِّنَ الْآخِرِينَ (40) وَأَصْحَابُ الشِّمَالِ مَا أَصْحَابُ الشِّمَالِ (41) فِي سَمُومٍ وَحَمِيمٍ (42) وَظِلٍّ مِّن يَحْمُومٍ (43) لَّا بَارِدٍ وَلَا كَرِيمٍ (44) إِنَّهُمْ كَانُوا قَبْلَ ذَلِكَ مُتْرَفِينَ (45) وَكَانُوا يُصِرُّونَ عَلَى الْحِنثِ الْعَظِيمِ (46) وَكَانُوا يَقُولُونَ أَئِذَا مِتْنَا وَكُنَّا تُرَاباً وَعِظَاماً أَئِنَّا لَمَبْعُوثُونَ (47) أَوَ آبَاؤُنَا الْأَوَّلُونَ (48) قُلْ إِنَّ الْأَوَّلِينَ وَالْآخِرِينَ (49) لَمَجْمُوعُونَ إِلَى مِيقَاتِ يَوْمٍ مَّعْلُومٍ (50) ثُمَّ إِنَّكُمْ أَيُّهَا الضَّالُّونَ الْمُكَذِّبُونَ (51) لَآكِلُونَ مِن شَجَرٍ مِّن زَقُّومٍ (52) فَمَالِؤُونَ مِنْهَا الْبُطُونَ (53) فَشَارِبُونَ عَلَيْهِ مِنَ الْحَمِيمِ (54) فَشَارِبُونَ شُرْبَ الْهِيمِ (55) هَذَا نُزُلُهُمْ يَوْمَ الدِّينِ (56) نَحْنُ خَلَقْنَاكُمْ فَلَوْلَا تُصَدِّقُونَ (57) أَفَرَأَيْتُم مَّا تُمْنُونَ (58) أَأَنتُمْ تَخْلُقُونَهُ أَمْ نَحْنُ الْخَالِقُونَ (59) نَحْنُ قَدَّرْنَا بَيْنَكُمُ الْمَوْتَ وَمَا نَحْنُ بِمَسْبُوقِينَ (60) عَلَى أَن نُّبَدِّلَ أَمْثَالَكُمْ وَنُنشِئَكُمْ فِي مَا لَا تَعْلَمُونَ (61) وَلَقَدْ عَلِمْتُمُ النَّشْأَةَ الْأُولَى فَلَوْلَا تَذكَّرُونَ (62) أَفَرَأَيْتُم مَّا تَحْرُثُونَ (63) أَأَنتُمْ تَزْرَعُونَهُ أَمْ نَحْنُ الزَّارِعُونَ (64) لَوْ نَشَاء لَجَعَلْنَاهُ حُطَاماً فَظَلْتُمْ تَفَكَّهُونَ (65) إِنَّا لَمُغْرَمُونَ (66) بَلْ نَحْنُ مَحْرُومُونَ (67) أَفَرَأَيْتُمُ الْمَاء الَّذِي تَشْرَبُونَ (68) أَأَنتُمْ أَنزَلْتُمُوهُ مِنَ الْمُزْنِ أَمْ نَحْنُ الْمُنزِلُونَ (69) لَوْ نَشَاء جَعَلْنَاهُ أُجَاجاً فَلَوْلَا تَشْكُرُونَ (70) أَفَرَأَيْتُمُ النَّارَ الَّتِي تُورُونَ (71) أَأَنتُمْ أَنشَأْتُمْ شَجَرَتَهَا أَمْ نَحْنُ الْمُنشِؤُونَ (72) نَحْنُ جَعَلْنَاهَا تَذْكِرَةً وَمَتَاعاً لِّلْمُقْوِينَ (73) فَسَبِّحْ بِاسْمِ رَبِّكَ الْعَظِيمِ (74) فَلَا أُقْسِمُ بِمَوَاقِعِ النُّجُومِ (75) وَإِنَّهُ لَقَسَمٌ لَّوْ تَعْلَمُونَ عَظِيمٌ (76) إِنَّهُ لَقُرْآنٌ كَرِيمٌ (77) فِي كِتَابٍ مَّكْنُونٍ (78) لَّا يَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ (79) تَنزِيلٌ مِّن رَّبِّ الْعَالَمِينَ (80) أَفَبِهَذَا الْحَدِيثِ أَنتُم مُّدْهِنُونَ (81) وَتَجْعَلُونَ رِزْقَكُمْ أَنَّكُمْ تُكَذِّبُونَ (82) فَلَوْلَا إِذَا بَلَغَتِ الْحُلْقُومَ (83) وَأَنتُمْ حِينَئِذٍ تَنظُرُونَ (84) وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنكُمْ وَلَكِن لَّا تُبْصِرُونَ (85) فَلَوْلَا إِن كُنتُمْ غَيْرَ مَدِينِينَ (86) تَرْجِعُونَهَا إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ (87) فَأَمَّا إِن كَانَ مِنَ الْمُقَرَّبِينَ (88) فَرَوْحٌ وَرَيْحَانٌ وَجَنَّةُ نَعِيمٍ (89) وَأَمَّا إِن كَانَ مِنَ أَصْحَابِ الْيَمِينِ (90) فَسَلَامٌ لَّكَ مِنْ أَصْحَابِ الْيَمِينِ (91) وَأَمَّا إِن كَانَ مِنَ الْمُكَذِّبِينَ الضَّالِّينَ (92) فَنُزُلٌ مِّنْ حَمِيمٍ (93) وَتَصْلِيَةُ جَحِيمٍ (94) إِنَّ هَذَا لَهُوَ حَقُّ الْيَقِينِ (95) فَسَبِّحْ بِاسْمِ رَبِّكَ الْعَظِيمِ
@Quranahlebayt
✅ هفت حدیث گهربار از امام زمان
(عجلالله تعالی فرجه الشریف)
"حدیث اول!"
🌤️امام زمان(علیهالسلام) فرمود:
خود را براى دانستن آن چه از شما نخواسته اند به مشقت نیندازید.
📚 كمال الدین، ج2، ص485
"حدیث دوم!"
🌤️امام زمان(علیهالسلام) فرمود:
بین خداوند عزوجل و هیچ كس قرابت و خویشاوندى نیست، هر كه مرا انكار كند از من نیست، و راهِ او، راه فرزند نوح است.
📚 الغیبه طوسى، ص290
"حدیث سوم!"
🌤️امام زمان(علیهالسلام) فرمود:
دختر رسول خدا (صلیالله علیه و آله)، فاطمه زهرا (علیهاالسلام) براى من، اسوه و الگویى نیكو است.
📚 الغیبه طوسى، ص286، ح245
"حدیث چهارم!"
🌤️امام زمان(علیهالسلام) فرمود:
ما در رسیدگى و سرپرستى شما كوتاهى نكرده و یاد شما را از خاطر نبرده ایم كه اگر جز این بود، دشواری ها و مصیبت ها بر شما فرود میآمد و دشمنان، شما را ریشه كن مینمودند.
📚 احتجاج، ج2، ص323
"حدیث پنجم!"
🌤️امام زمان(علیهالسلام) فرمود:
براى شتاب در گشایش حقیقى و كامل، بسیار دعا كنید؛ زیرا، همانا فَرَج شما در آن است.
📚 كمال الدین، ج2، ص485
"حدیث ششم!"
🌤️امام زمان(علیهالسلام) فرمود:
در رویدادهاى زمانه، به راویان حدیث ما رجوع كنید. آنان، حجت من بر شمایند و من، حجّت خدا بر آنانم.
📚كمال الدین، ج2، ص484
"حدیث هفتم!"
🌤️امام زمان(علیهالسلام) فرمود:
اگر از خداوند، طلب مغفرت كنى، خداوند نیز تو را خواهد آمرزید.
📚 كافى، ج1، ص521
اللﮩـم عجـل لولیڪ الفـــرج
@Quranahlebayt