eitaa logo
گفتمان مقاومت
143 دنبال‌کننده
18.2هزار عکس
5.6هزار ویدیو
1.3هزار فایل
🔹موضوعات مربوط به «جبهه مقاومت» در قالب مباحث معرفتی 🔹اعضای محترم کانال می‌توانند نظرات و پیشنهادهای سازنده‌ی خود را برای این‌جانب ارسال نمایند. با تشکّر @sm_borhani 🔻کانال «تدبّر در قرآن» @TI_Quran 🔻کانال «آشنایی با سوره‌های قرآن» @Quran_meetings
مشاهده در ایتا
دانلود
959.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 مجموعه همنشین 🌷لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با امام شهید ⬅️ هر هفته شب‌های جمعه، قبل از خبر ۲۱ از شبکه اول سیما و رسانه KHAMENEI.IR
🏴 نگاهی دوباره به زیارت عاشورا / ۱۱ ✅ بخش اول زیارت عاشورا، امام شناسی است و بخش دوم، دشمن شناسی است که نوبت قبل به آن اشاره شد. در بخش سوم، اعلام آمادگی زائر برای فداکاری با عبارت «بأبی انت و امّی» آغاز می‌شود و از اینجا وارد فراز‌های بعدی می‌شویم. 🔹فاسئل الله الذی اکرم مقامک و اکرمنی بک ... تا پایان عبارت، انی سلم لمن سالمکم و ... 🔸دعا برای قرار گرفتن در صف خون‌خواهان حضرت ابا عبدالله (ع)، و اینکه خداوند ما را بواسطه امام، آبرومند گرداند. هدف، تقرّب به خدا و اولیای اوست و این امر، بدون تولّی با امام حاضر و تبرّی از دشمنان او میسور نیست، یعنی بودن و ماندن با جبهه حاضرِ حق شرط است نه صرفاً ارادت به جبهه حق در گذشته (مثلاً بودن دیروز در جبهه جنگ، با امام و شهدا و ارادت به آنان، کافی نیست!) 🔹در ادامه بار دیگر اعلام برائت مطرح می‌شود با این تفاوت که برائت از «دشمن شیعیان اهل بیت» در این قسمت اضافه شده است «علی اشیاعکم». امروز، ایران اسلامی، امّ القرای شیعه است و آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیزم و ... دشمنان اصلی آن. 🔸در ادامه مسأله تقرّب تکرار می‌شود با یک عبارت اضافی: «و موالاة ولیکم» یعنی موالات دوستان شما و با این تعبیر، زائر با هر فاصله زمانی و مکانی، به کربلا و عاشورا و امام حسین(ع) ملحق می‌شود. 🔹در بخش دوم زیارت، در خصوص اعلام دوستی و دشمنی و اعلام جنگ دائمی و صلح دائمی، می‌خوانیم: «الی یوم القیامه» در اینجا «و ولیّ لمن والاکم و عدوّ لمن والاکم» اضافه شده است تا ملاک شناسایی دوست و دشمن را برای همیشه تاریخ دریابیم.
صدای ایران ۳۶۹.pdf
حجم: 654.6K
🔴 صدای ایران / شماره ۳۶۹
🔴 درس نگرفتند / قسمت اول ✅ واکاوی بیانیه ضدایرانی آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس ▪️آمریکا به همراه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، یک بیانیه مشترک ضدایرانی منتشر کردند. این بیانیه بازتابی از تداوم محاسبات نادرست بازیگرانی است که هنوز حاضر نیستند واقعیت‌های جدید غرب آسیا را بپذیرند. جنگ چهل‌روزه علیه ایران، آزمونی بزرگ برای تمامی طرف‌های منطقه بود؛ آزمونی که نشان داد معادلات قدرت در منطقه تغییر کرده و دوره تصمیم‌گیری یک‌جانبه درباره امنیت غرب آسیا به پایان رسیده است. با این حال، مفاد بیانیه منامه نشان می‌دهد برخی دولت‌های عربی همچنان بر همان گزاره‌هایی اصرار دارند که شکست آن‌ها در عمل آشکار شده است. ▪️نخستین نکته قابل تأمل در این بیانیه، تأکید بر «مشارکت راهبردی» میان آمریکا و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس است. این گزاره در حالی مطرح می‌شود که جنگ اخیر دقیقاً خلاف آن را ثابت کرد. کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در جریان تجاوز نظامی به ایران، به اشکال مختلف در کنار آمریکا قرار گرفتند. اما نتیجه این مشارکت چه بود؟ آیا امنیت بیشتری برای این کشورها به همراه آورد؟ ▪️واقعیت این است که جنگ اخیر نشان داد میزبانی از نیروها و پایگاه‌های آمریکایی نه‌تنها امنیت‌آفرین نیست، بلکه این کشورها را به بخشی از میدان درگیری تبدیل می‌کند. حملات متقابل ایران و پیامدهای امنیتی ناشی از آن، به خوبی نشان داد هر کشوری که خاک خود را در اختیار عملیات علیه ایران قرار دهد، نمی‌تواند انتظار مصونیت از تبعات آن را داشته باشد. ▪️نکته مهم‌تر آنکه در جریان این درگیری‌ها، آمریکا نه توانایی واقعی و نه اراده سیاسی لازم برای دفاع مؤثر از شرکای عرب خود را نشان نداد. کشورهایی که سال‌ها میلیاردها دلار صرف خرید تسلیحات آمریکایی و میزبانی از نیروهای این کشور کرده‌اند، در لحظه‌ای که خود را در معرض تهدید دیدند، دریافتند که چتر امنیتی واشنگتن بیش از آنکه یک تضمین عملی باشد، یک شعار سیاسی است. همین مسئله باعث شد نگرانی از گسترش جنگ و آسیب‌پذیری زیرساخت‌های حیاتی، به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های دولت‌های عربی تبدیل شود.