eitaa logo
محفل تبلیغی معارج
187 دنبال‌کننده
64 عکس
6 ویدیو
24 فایل
محفلی برای ارائه : محتوای علمی اصیل روشی جدید ارتباط با ادمین کانال: @Ahtth3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣 نمونه منبر کوتاه یا بین نماز، موضوع: گفتگوی دنیویون با برزخیون امام علی عليه السّلام، وقتى از جنگ صفین برمی گشت، به قبرستان پشت دروازه كوفه رسيد. اصحاب به سبب وقایع این جنگ ناراحت بودند‌. ایشان رو به مردگان كردند و فرمودند: (یکی از روش های تبلیغ صحبت کردن با شخص سوم است که حضرت به کار می برند) می فرمایند: يَا أَهْلَ الدِّيَارِ الْمُوحِشَةِ، وَالْمَحَالِّ الْمُقْفِرَةِ، وَالْقُبُورِ الْمُظْلِمَةِ، يَا أَهْلَ التُّرْبَةِ، يَا أَهْلَ الْغُرْبَةِ، يَا أَهْلَ الْوَحْدَةِ، يَا أَهْلَ الْوَحْشَةِ.اى ساكنان خانه هاى وحشت زا، و محلّه هاى خالى و گروهاى تاريك، اى خفتگان در خاك، اى غريبان، اى تنها شدگان، اى وحشت زدگان، شما پيش از ما رفتيد و ما در پى شما روانيم، و به شما خواهيم رسيد. من علی برای شما سه تا خبر دارم: امّا خانه هايتان أَمَّا الدُّورُ فَقَدْ سُكِنَتْ،ديگران در آن سكونت گزيدند؛ و امّا زنانتان وَأَمَّا الازْوَاجُ فَقَدْ نُكِحَتْ با ديگران ازدواج كردند؛ و امّا اموال شما وَأَمَّا الامْوَالُ فَقَدْ قُسِمَتْ در ميان ديگران تقسيم شد. هَذَا خَبَرُ مَا عِنْدَنَا، فَمَا خَبَرُ مَا عِنْدَكُمْ؟. اين خبرى است كه ما داريم، حال شما چه خبر داريد؟ (سپس به اصحاب خود رو كرد و فرمود) بدانيد كه اگر اجازه سخن گفتن داشتند، شما را خبر مى دادند كه: انَّ خیر الزّاد التّقوی، بهترين توشه، تقوا است. نهج البلاغه، حکمت ۱۳۰ التماس دعا.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🗣 نمونه برای ایجاد انگیزه با داستان، موضوع: خمس حاج صمد تاجر کرمانی و خمس مال زمانی که دزد اموال کاروان های تجاری را می زد و کمتر کاروانی سالم به مقصد می رسید تاجر درستکاری به نام حاج صمد بود که با بیشتر تجار معتبر سراسر کشور کار می کرد و مال التجاره اش در طول چند سالی که مشغول تجارت بود به دزدان برخورد نکرد. زمانی مال التجاره بست و با کاروانی حرکت کرد در آن کاروان چند تاجر دیگر هم بودند از حاجی پرسیدند: «چرا تاکنون مال التجاره شما را دزد نبرده؟» حاجی گفت: «چون راضی نمی شوم ریالی از مال کسی را حیف و میل کنم، خمس و زکات مالم را هم می پردازم و در کارم انصاف دارم لذا خداوند نگهدار مال من است.» همراهان حرف او را باور نکردند و به او گفتند:«دزد زدن اتفاقی است و مربوط به حلال و حرام نیست» در حال بحث بودند که کاروان به چشمه آبی رسید و بارها را پایین گذاشتند حاج صمد خوابید رفقایش که دیدند او به خواب رفته نقشه کشیدند که او را بترسانند لذا مال التجاره او را کمی دورتر از چشمه بردند تا زیر شن ها پنهان کنند که وقتی حاجی بیدار شود و ببیند مال التجاره اش نیست از روی شوخی و مزاح به او بگویند دزدها آمدند و تمام اموال مردم را بردند. وقتی همگی جهت پنهان کردن اموال او از آنجا دور شدند اتفاقاً دزدان سر چشمه آمدند و هرچه آنجا بود را ربودند و با خود بردند فقط اموال حاج صمد که زیر شن ها مخفی بود محفوظ ماند. از این اتفاق همگی شگفت زده شده و به حرف های حاجی ایمان آورده و تصدیق کردند که مال حلال از دستبرد دزد در امان می ماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 نمونه برای اسلوب تعامل مصنوعی موضوع: منطق لذت خب من براي اينكه به شما ثابت كنم كه حتي اگه براي لذت بردن هم دنبال گناه كردن باشيد باز با خدامشكلي نداريد، رفتم يه لذت پرست مطلق رو با خودم آوردم كه با گفتگوي فرضي با اون به شما ثابت كنم كه لذت پرست ترين آدمها هم آدمهاي خوبي هستند ، فقط يك كم نادوني مي كنند.لذت پرست مطلق يعني چي ؟ آدمي كه اگه بدونه سرباباش رو لب جوي ببره لذت داره اين كار رو مي كنه !  خب آقا پسر شما كه لذت پرستيد، لذت كم دوست داريد يا زياد ؟ ـ حاج آقا لذت زياد، ما آخرشيم . ـ خب آفرين .شما آدامس نمي جويد؟ ـ چرا خب آدامس مي جويم . ـ خيلي عاشق آدامس جويدن هستيد؟ ـ نه خيلي ، ولي خوبه . ـ پس لذت كم هم مي بري ؟ ـ بله حاج آقا هم لذت كم هم لذت زياد دوست داريم. ـ پس لذت كم و زياد داره ؟ ـ بله حاج آقا - بعد شما تومرام خودتون لذت مادي و معنوي هم مي فهميد چيه ؟ ـ حاج آقا تو الان منو مي خواي ببري مسجد بگي نماز بخون تا لذت ببري. ـ نه بابا منظور من از لذت معنوي لذت عاطفيه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎭 نمونه برای تحریک احساس با مناجات موضوع: مناجات امام خامنه ای با امام زمان یک خطاب آخرى هم عرض کنم به مولامان و صاحبمان، حضرت بقیهاللَّه (ارواحنا فداه): اى سید ما! اى مولاى ما! ما آنچه باید بکنیم، انجام میدهیم؛ آنچه باید هم گفت، هم گفتیم و خواهیم گفت. من جان ناقابلى دارم، جسم ناقصى دارم، اندک آبروئى هم دارم که این را هم خود شما به ما دادید؛ همه‌ى اینها را من کف دست گرفتم، در راه این انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم کرد؛ اینها هم نثار شما باشد. سید ما، مولاى ما، دعا کن براى ما؛ صاحب ما توئى؛ صاحب این کشور توئى؛ صاحب این انقلاب توئى؛ پشتیبان ما شما هستید؛ ما این راه را ادامه خواهیم داد؛ با قدرت هم ادامه خواهیم داد؛ در این راه ما را با دعاى خود، با حمایت خود، با توجه خود، پشتیبانى بفرما.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا