آیا اجازه تطبیق علائم ظهور را به ما داده اند؟
https://tn.ai/3216145
✍علی محمدی هوشیار
خبرگزاری تسنیم
پرسشی از مریدان علی یعقوبی
✍علی محمدی هوشیار
همانطور که بهخوبی آگاه هستید، علی یعقوبی ادعا میکند که سرچشمه دانش و آگاهیهایش حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) است.
همچنین میدانید که موسسه ایشان از چندین گروه علمی تشکیل شده که در حوزههای مختلف پژوهش و فعالیت میکنند. حال، سوالی برای تأمل:
آیا کسی که مدعی اتصال علمی به حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) است، واقعاً به ایجاد گروههای مختلف علمی نیاز دارد؟
آیا بهتر نیست که تعالیم حضرت را بدون هیچگونه تغییر یا ارجاع به غیر معصومین، در دسترس شما قرار دهد؟
آیا شما موافقید که زحمات این گروههای علمی بهعنوان علوم دریافتی از حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) یا کشفیات یعقوبی مصادره شود؟
مشتاقانه منتظر نظرات و دیدگاههای شما در این خصوص هستیم
@ali_m_hoshyar
رابطه ارعاب و تقدس در فرقههای انحرافی
✍ علی محمدی هوشیار
سران فرقههای انحرافی با نمایش رفتارهای خارقالعاده، به عنوان موجوداتی قدرتمند برای دیگران ظاهر میشوند و اینگونه القاء میکنند که در صورت تخطی از مسیر و سخنان آنان، گرفتار تنبیههای سنگین خواهند شد.
در نتیجه ی این القاء؛ مریدان تحت تأثیر ترس قرار گرفته و سرکرده فرقه را موجودی فراتر از یک انسان معمولی میبینند تا جایی که قدرتنمایی های #ماورائی یا #پیشگویی های روانشناسانه او را نشانگر برخورداری از نیروهای مقدس و الهی تلقی کرده و او را تقدیس مینمایند.
به همین سبب، حتی تهدیدات سرکرده فرقه نیز بهعنوان آزمون یا تنبیه الهی پذیرفته میشود.
#علی یعقوبی از جمله کسانی است که با نمایشهای ویژه، خود را بهعنوان موجودی با عظمت و #مقدس و #قدرتمند نشان میدهد و از این طریق، وابستگی شدیدی برای مریدان خود ایجاد کرده است.
او با استفاده از همین روش، مخالفان خود را به گرفتاری در وادی «ضنکاً» یا به دچار شدن آنان به دُخان و دیّاران تهدید میکند تا کسی جرأت نقد یا مخالفت با او را نداشته باشد.
بنابراین؛ رابطه ارعاب و تقدس در فرقههای انحرافی، بهویژه فرقه علی #یعقوبی، یکی از پیچیدهترین روشهای کنترل فردی است که از روانشناسی ترس و نیروی اعتقادی بهره میبرد تا نفوذ و پایبندی اعضا حفظ شود.
@ali_m_hoshyar
مراجعه به ساحر و جن گیر
عَنِ الْهَیْثَمِ بْنِ وَاقِدٍ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام إِنَّ عِنْدَنَا بِالْجَزِیرَةِ رَجُلًا رُبَّمَا أَخْبَرَ مَنْ یَأْتِیهِ یَسْأَلُهُ عَنِ الشَّیْ ءِ یُسْرَقُ أَوْ شِبْهِ ذَلِکَت أَ فَنَسْأَلَهُ فَقَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه و آله مَنْ مَشَی إِلَی سَاحِرٍ أَوْ کَاهِنٍ أَوْ کَذَّابٍ یُصَدِّقُهُ بِمَا یَقُولُ فَقَدْ کَفَرَ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ مِنْ کِتَابٍ.
هيثم بن واقد گوید: به امام صادق علیهالسلام عرض نمودم: نزد ما در جزیره مردی هست که چه بسا به کسی که نزد او میرود در مورد چیز دزدیده شده یا مانند آن از او سؤال میکند خبر میدهد!، آیا (برای این موارد) از او سؤال کنیم؟ پس امام صادق علیه السلام فرمود: رسول الله صلی الله علیه و آله فرمودند: کسی که به سوی ساحر یا کاهن (خبر دهنده از گذشته و آینده و أمر پوشیده) یا کذّاب برود و در آنچه میگوید او را تصدیق کند، به تحقیق که به آنچه خداوند از کتاب نازل کرده است کفر ورزیده است.
السرائر، ج ۳، ص ۵۹۳.
@ali_m_hoshyar
هدایت شده از محمد شهبازیان /الف لام میم
2.65M
#تمایز_وظیفه_گرایی و #تطبیق_گرایی
پیرو پرسش متعدد دوستان از بنده نکاتی درباره #ظهور و درگیری های #سوریه و ارتباط میان #نشانه_های_ظهور تقدیم می شود.
محمد شهبازیان
@khaketeshneh-محمد شهبازیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابو علی شیبانی و علی یعقوبی: سه وجه مشترک برای بازاندیشی
#شیبانی و یعقوبی در سه اصل مشترکند:
1. تفسیر برأی قرآن کریم
2. ادعای داشتن «معلم پنهان من»
3. پیشگویی و غیبگویی
در این کلیپ مشاهده کنید که چگونه قائم را تفسیر کرده و میگوید: «معلم من اینچنین گفت».
برادران و خواهران گرامی که شیفته سخنان علی یعقوبی شدهاید، بیاندیشید که چه تفاوتی بین روش و ادعای ابو علی شیبانی که او را شیاد میدانید با روش و ادعای #یعقوبی وجود دارد؟
@ali_m_hoshyar
کتابی که هر محقق باید داشته باشد: "درسنامه نقد و بررسی جریان احمدالحسن" به قلم علی محمدی هوشیار.
🔍 در ۱۸ درس فشرده، به عمق این جریان بپردازید و با تحلیلهای دقیق و مستند، دیدگاههای نوینی را کشف کنید.
این کتاب یک منبع مناسب برای دانشجویان، اساتید و علاقهمندان به مطالعه درباره این جریان است.
ارتباط با ما برای جزئیات بیشتر و سفارش: [مراجعه از اینجا] و ارسال به سراسر کشور
با مطالعه این اثر، آگاهانهتر قضاوت کنید و در مسیر دانش گام بردارید.
اربعین سیدالشهداء علیه السلام نور ندارد!
✍علی محمدی هوشیار
علی #یعقوبی چند سالی است که مراسم پیاده روی اربعین را به دلیل اینکه #نور ندارد تحریم کرده است. وی بر این باور است که قبلا نوک پیکان نورالله تا سال 98 در #اربعین بود و کلاس نیز آنجا بود. الان نوک پیکان نورالله آنجا نیست و در امور است!
یعقوبی می گوید:
«من مراسم اربعین امسال را شرکت نمیکنم. چرا؟ چون میخواهم حواسم به حظ روحی نباشد، حواسم به رصد #امور باشد. اگر بخواهم در مراسم اربعین شرکت کنم یعنی که من میخواهم خودم حظ روحی ببرم؛ در حالی که نوک پیکان نورالله الان در امور است؛ اینجا چه مسئلهای پیش میآید؟
بخواهیم به کربلا برویم، ما منتفع میشویم. بخواهیم به مشهد برویم، ما میخواهیم منتفع شویم. این تا سال 98 نبود، تا سال 98 چون نوک پیکان نورالله تا عالم ارواح بود، اصل کلاس آنجا بود باید آنطور رفتار میکردیم، یعنی باید به اربعین میرفتیم. اما الان که نوک پیکان نورالله در امور است وظیفه فرق میکند». ۱۴۰۱٫۵٫۲۵
@ali_m_hoshyar
هدایت لحظهای | علی یعقوبی(۲)
✍ *علی محمدی هوشیار*
همانطور که در پست های قبلی گفته شد، علی #یعقوبی بر این عقیده است که روایات امکان هدایت در لحظه را ندارند و با این استدلال، ضرورت هدایت در لحظه را مطرح می نماید.[لینک متن اولیه]
این باور که روایات اهل بیت علیهم السلام برای ایجاد هدایت لحظهای کافی نیستند و انسان همواره به یک راهنمای قلبی نیاز دارد که بتواند او را در هر لحظه و هر شرایطی هدایت کند، میتواند بستر اختلاف و انحرافات را در جامعه دینی فراهم کند.
زیرا در شرایطی که یک فرد یا گروه، ادعای دریافت هدایت خاص و متمایزی از دیگران را داشته باشند، ممکن است بحرانهایی در باورها و انسجام جامعه رخ دهد.
در نهایت، این باور ممکن است ابزاری برای توجیه اعمال و رفتارهای نادرست از سوی برخی افراد یا گروهها شود؛ چرا که با ادعای دریافت هدایت مستقیم از سوی خداوند، دست به اقدامات خودسرانه و توجیهناپذیر میزنند.
@ali_m_hoshyar