🔵 پروژه جدید جیهفت برای سرمایهگذاری جهانی
🔻 یادداشت
🔰 در یادداشتی اندیشکده #مطالعات_راهبردی و بینالمللی با اشاره به نشست اخیر سران دولتهای گروه #جیهفت به سه پرسش درباره ابتکار جدید این گروه تحت عنوان «#نوسازی_جهانی بهتر»(B3W) که در تقابل با پروژه «یک کمربند، یک جاده» #چین محسوب میشود، پاسخ داده است.
🔶 زمینه ابتکار عمل چه بود؟
نگرانیهای مطرحشده از سوی دولت #بایدن در خصوص عدم شفافیت در مورد وامهای چین، فساد مالی «#یک_کمربندیک_جاده»، بدهیهای ناپایدار، تأثیرات زیستمحیطی نامطلوب و تأثیرات #اجتماعی آن، سبب گرایش این گروه به مقابله با چین شده است. انگیزه دیگر، ارائه پروژههایی در چارچوب طرح #آمریکا، در رقابت با چین در حوزه توسعه کشورهای آسیایی و آفریقایی بوده که آمریکا، #ژاپن، #هند و #استرالیا در این زمینه پیشقدم شدهاند.
🔶 دلیل تمرکز بر #بخش_خصوصی چیست؟
تقاضای جهانی برای توسعه #زیرساختها فقط با سرمایه عمومی تأمین نمیشود. صندوقهای بازنشستگی، صندوقهای #سرمایهگذاری_مشترک، شرکتهای بیمه و بورس، همه به دنبال بازدهی قابل اعتماد و بلند مدت هستند. طبق دادههای بانک جهانی، طی سالهای 2015 تا 2019 #سرمایهگذاران بخش خصوصی در کشورهای جیهفت حدود 22 میلیارد دلار برای پروژههای زیربنایی کشورهای در حال #توسعه هزینه کردهاند، در حالی که ظرفیت بیش از 200 میلیارد دلار را داشتهاند.
🔶 آمریکا چه باید بکند؟
تخصیص بخشی از #بودجه_عمومی برای آغاز پروژههای زیرساختی «نوسازی جهانی بهتر»، کمک به شکلگیری #قراردادهای_چندجانبه، تبلیغ این پروژه در میان رهبران جهان با تبیین سرعت و هزینه پایین آن در مقایسه با «یک کمربند، یک جاده» و سرانجام تلاش برای هماهنگی اقدامات ذیل این پروژه در دولت آمریکا در وزارتخانههای #خزانهداری و خارجه تا دادگستری و پنتاگون، اقداماتی است که آمریکا باید انجام دهد.
🔶 این پروژه برای تقابل با پکن نیازمند «#برندسازی» و ارائه مصادیقی است که بتواند جایگزین زیرپروژههای «یک کمربند، یک جاده» قرار بگیرد. امری که هم بودجه کافی و هم توان رسانهای بالایی میطلبد. باید دید واکنش عملی چین به این پروژه چه خواهد بود
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
هدایت شده از مبصرون گراف
امروزه بدلیل رشد روز افزون رسانه ها و گستردگی فضای مجازی و آمیختگی بیش از بیش زندگی روزمره با رسانه و فضای مجازی مساله ای تحت عنوان "سواد رسانه" مطرح گردیده است.
👌بنا داریم از نهج البلاغه مولا علی علیه السلام #درسها_ی_سواد_رسانه را ارائه نمائیم.
👈 درس اول :
انسان زیر زبان خود پنهان است. (حکمت۱۴۸)
اگر زبان، گویای شخصیت ، اندیشه و نحوه نگرش یک انسان است، بی تردید صفحه او ، توئیت او ، نوشته او در فضای مجازی هم گویای شخصیت، اندیشه و نگرش او نیز هست.
👈 اگر دیروز ضرب المثل اینگونه بود :
تا مرد سخن نگفته باشد
عیب و هنرش نهفته باشد...
👈امروز میشود آن را #تعمیم داد و گفت :
تا مرد توئیت(پست ،کامنت و..) نکرده باشد ☺️
عیب و هنرش نهفته باشد😉
👌پس هر مطلبی و... را در صفحه شخصی و...منتشر نکنیم.
🖌جعفر روحی کارشناس ارشد نهج البلاغه
❇️ قرار گاه سایبری نصر
🔵 آیا حملات راکتی از لبنان (به اسرائیل) کار ایران است و آیا این روال جدیدیست؟
🔻گزارش
🔸 روزنامه اسرائیلی «اورشلیمپست» در مصاحبه با مدیر یک موسسه تحقیقاتی در زمینه های چالشهای امنیتی در اسرائیل به بررسی حملات راکتی صبح سهشنبه از لبنان به داخل فلسطین اشغالی پرداخته است.
🔹 نویسنده با ذکر حوادث اخیر در مرزهای شمالی از جمله شلیک 4 راکت طی جنگ اخیر با غزه از لبنان میپرسد حمله راکتی اخیر چند ساعت پس از آن رخ داد که رسانههای سوری حملات هوایی در الصفیره در شمال سوریه در نزدیکی حلب را گزارش دادند؛ آیا حملات راکتی پاسخی به این حملات هوایی بود؟
🔹 پاسخ و استدلال «ساریت زهاوی» مدیر و بنیانگذار «مرکز تحقیق و آموزش آلما» که بر چالشهای امنیتی در شمال فلسطین اشغالی تمرکز دارد به شرح ذیل است:
🔹 فکر میکنم حملات راکتی از لبنان به دلیل وضعیت بینالمللی در لبنان که به لحاظ اقتصادی در حال فروپاشی است رخ نداد بلکه به واسطه اتحاد حماس-ایران-حزب الله و در پی عملیات نگهبان دیوارها (جنگ اخیر با غزه) رخ داد.
🔹 طی جنگ اخیر گروههایی در منطقه که با ایران مرتبط هستند و اغلب خود را محور مقاومت میخوانند گفتند که بر اساس وضعیت قدس به جنگ علیه اسرائیل می پیوندند. این شامل حماس، حزب الله، حوثیها و شبهنظامیان در عراق و سوریه میشود؛ همه آنها مطیع ایرانیها هستند که این کارزار را ایجاد کردند.
🔹 نمادهای استفاده شده در دیدار سیدحسن نصرالله با اسماعیل هنیه رهبر حماس مانند «قبه الصخره» نشان از دیدگاه آنها در منطقه و تصمیمشان برای رویارویی با اسرائیل دارد. این یعنی شلیک راکتها از لبنان ممکن است «واقعیت جدیدی» باشد.
🔹 ممکن است در ماهها و سالهای آینده حملات راکتی بیشتری از سوی لبنان شاهد باشیم که به گروههای فلسطینی منتسب شود تا به حزبالله و ایران توانایی انکار موجه بدهد.
🔹 اما واقعیت این است که هیچ کس در لبنان بدون تایید حزبالله راکت شلیک نمیکند. در بافت گستردهتر این ممکن است به معنی تایید یا دستورهایی باشد که مستقیماً از تهران میآید.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🍃 شهدا الگوی جاودانگی🍃
🌹شهید مهدی زین الدین
❈ ناهار خونه پدرش بودیم.
↫ همه دور سفره نشسته بودند و مشغول غذا خوردن.
❈ رفتم تا از آشپزخونه چیزی بیارم، چند دقیقه طول کشید.
تا برگشتم نگاه کردم دیدم آقا مهدی دست به غذا نزده
تا من برگردم و با هم شروع کنیم.
❈ اینقدر کارش برام زیبا بود
که تا حالا توی ذهنم مونده.
✍خاطرات همسر شهید زینالدین
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
خبر خوش سید ابراهیم رئیسی برای مردم خوزستان
🔹️رئیس جمهور منتخب: برای استان خوزستان استاندار ویژه تعیین می کنیم تا در جلسات هیئت دولت شرکت کند.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 استراتژی خاورمیانهای بایدن و ناکامی در بحران یمن
🔻گزارش
🔹 وبگاه روزنامه «جروزالم پست» در یادداشتی به بررسی استراتژی دولت جدید آمریکا در پرونده یمن پرداخته و ضمن انتقاد از رویکرد دیپلماتیک این راهبرد، معتقد است که این سیاست در نهایت منجر به حل بحران و پایان جنگ نخواهد شد. در ادامه بخشهایی از این گزارش میآید.
🔸 بایدن پس از روز کارآمدن، در مجموعه سیاستهای منطقهای آمریکا تغییراتی ایجاد کرده است. استراتژی او ایجاد تعادل در کاهش دخالت آمریکا در خاورمیانه بدون از دست دادن متحدان اصلی در منطقه، از جمله عربستان است.
🔸 جنگ در یمن نیز از الگویی مشابه پیروی میکند. سیاست بایدن در این حوزه نیز در گرو اعتماد به دیپلماسی و کاهش مداخله نظامی، به امید خروج نهایی از درگیری است. اولین قسمت این استراتژی توقف پشتیبانی از عملیات تهاجمی است. شاخه بعدی این استراتژی افزایش دیپلماسی با هدف حمایت از ابتكار سازمان ملل برای تحمیل آتشبس، گشودن كانالهای بشردوستانه و آغاز گفتگوهای بلندمدت صلح است.
🔸 اما با توجه به تشدید حملات حوثیها در داخل و خارج یمن، مشخص شد این استراتژی موثر نبوده زیرا نه اوضاع میدانی را تغییر داده و نه آنها را به میز مذاکره کشانده است. در پاسخ به این رویکرد حوثیها، دولت بایدن دو مقام ارشد نظامیشان را تحریم کرد که موجب تغییر رویکرد آنها نشد.
🔸 به گفته الانا دلوزیر، کارشناس موسسه واشنگتن «به نظر میرسد اراده سیاسی بینالمللی برای پایان جنگ یمن موجب تلقی اشتباه در حوثیها شده و آنها را جسورتر کرده است». منتقدان سیاست بایدن تأکید میکنند که استراتژی دیپلماتیک آمریکا موجب از دست رفتن اهرم فشار در مواجهه با حوثیها میشود. آنها همچنین معتقدند که ایران خواستار عقبنشینی انصارالله و پایان جنگ در یمن نیست زیرا میخواهد از این اهرم در مذاکرات هستهای با غرب استفاده کند.
✅ فعلاً به نظر میرسد که جنگ در یمن رو به پایان نیست و با استمرار بنبست در فضای سیاسی بازنده اصلی، مردم یمن هستند که از فاجعه بشردوستانه رنج میبرند. به نظر نمیرسد استراتژی بایدن در حال حاضر پایاندادن به جنگ باشد و این سوال ایجاد میشود که آیا جنگ در یمن پایان مییابد؟
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
(بسم الله الرحمن الرحیم)
✍اطلاعیه:
#اتحادیه_عماریون در راستای لبیک به توصیه و سفارش اکید مقام معظم رهبری در مورد فعالیت در فضای مجازی
👈مفتخر به همکاری با افراد فعال(گرافیک کاران📲 #مبتدی و حرفه ای و تمامی فعالین مجازی🎞)
خواهد بود✅
دوست عزیز شما تو هر زمینه ای فعال هستید
جهت همکاری به آیدی زیر مراجعه بفرمایید🙏
🆔@Ya_alimadad70
( مدیریت اتحادیه عماریون)
🆔 @Yavar_amar
سلام علیکم، دوستانی که در زمینه های مختلف اعم از اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، هنری، گرافیکی هر چند ابتدایی ، طنز، شهروند خبرنگار بصورت استانی، شعر و ادبیات، اعتقادی، نشر مطالب و امثالهم می توانند کمک کنند به آیدی @Ya_alimadad70 مراجعه کنند، با تشکر
🔵 پیشرویهای نیروهای دولت صنعاء در استانهای بیضاء و شبوه
🔹 نیروهای دولت منصورهادی و القاعده که توسط جنگندههای سعودی پشتیبانی میشوند، تلاش میکنند تا مانع پیشرویهای نیروهای دولت صنعاء در استان بیضاء شوند. درگیریهای مشابهی نیز بین دو طرف در منطقه «نُعمان» در کنار منطقه «بیحان غربی» در استان شبوه که غنی از گاز و نفت و در جوار ساحل دریای عرب است، در جریان است.
🔹 نیروهای دولت صنعاء همچنین موفق شدند عملیات تهاجمی نیروهای منصورهادی را در منطقه «الزَّاهِر» در جنوب استان بیضاء و منطقه «الحد يافع» در شمال استان لحج ناکام بگذارند. این تحولات در میان هشدارهای رهبران شورای انتقالی جنوب درباره تسلط مجدد نیروهای دولت صنعاء بر استان شبوه صورت میگیرد.
🔹 أحمد عمر بن فريد، نایب رئیس کمیته گفتگوهای خارجی شورای انتقالی جنوب از مجموعه تحولاتی که استان شبوه را در معرض سقوط مجدد توسط نیروهای دولت صنعاء قرار داده ابراز تأسف کرده و گفته «شرایط نظامی در شبوه مانند شرایط قبل عملیات ائتلاف سعودی در 2015 است که اجازه داد نیروهای حوثی بر شبوه مسلط شوند».
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
هدایت شده از مغز خاکستری
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
📢 گروه
"گفتمان عماریون"
برگزار می کند:
◽️موضوع کنفرانس: دکترین غرب علیه دولت انقلابی
👤 ارائه دهنده:
جناب آقای گودرزی
🗓زمان: یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۳
🕰 ساعت ۲۲
🔻دوستانتان را به گروه دعوت فرمایید.
🔻در ساعت اجرای برنامه ارسال پست 🚫
https://eitaa.com/joinchat/1907425297C40136ba990
🔵 استراتژی جهانی چین
🔻گزارش
🔹 مؤسسه آمریکناینترپرایز از اندیشکدههای محافظهکار مستقر در واشنگتن، در مقالهای نسبت به راهبرد کلان چین در ارتباط با توسعه نفوذ جهانیاش ابراز نگرانی کرده است. طبق این مقاله، چین پس از جنگ سرد و با ظهور تکقطبی آمریکا درصدد جایگزینی نظم جهانی مبتنی بر لیبرالدموکراسی با ایده «اقتصاد بازار سوسیالیستی» برآمد.
🔸 به نظر نویسنده، چین پس از حوادث تیانآنمن و با پیروزیهای آمریکا در جنگهای خلیج فارس و کوزوو به حفاظت از امنیت خود در برابر نفوذ آمریکا در شرق آسیا اندیشید و نقش آمریکا در انقلابهای رنگی آسیای میانه و بهار عربی موجب عزم بیشتر چین در اجرای این راهبرد شد.
🔸 پکن برای جلوگیری از تجزیهطلبی در تایوان، تبت، هنگکنگ و سینکیانگ، تصمیم گرفت ابتدا یک توسعه قدرتمند اقتصادی را تجربه کند و سپس این قدرت اقتصادی را به قدرت نظامی و دیپلماتیک تبدیل نماید. افزایش ثروت چین با استفاده از ایدهها و سرمایههای خارجی و اجازه مانور به بخش خصوصی، نتیجه این تصمیم بود.
🔸 چین پس از بحران مالی 2008، اجازه نداد مهار اقتصاد از کنترل حزب کمونیست خارج شود. به همین دلیل با اعطای وامهایی، تسلط بخش دولتی را حفظ کرد. پکن به مرور اقتدارگرایی داخلی خود را به حوزه پیرامونی ژئوپلتیک شرق آسیا تسری داد تا از تضعیف آمریکا ناشی از هزینههای جنگهای خارجی، نهایت بهرهبرداری را داشته باشد.
🔸 استراتژی بزرگ چین بر چهار پایه استوار است: تشکیل قدرتمندترین ارتش جهان، رشد فناوری و تکنولوژیک، توسعه ایدئولوژیک و سازمانهای اطلاعاتی و سرانجام شکلدهی «شبکههای مشارکت راهبردی» در سیاست خارجی که مانع توسعه نفوذ آمریکا شود.
✅ نویسنده معتقد است چین هنوز در حوزه تکنولوژی بهویژه در زمینه نیمههادیها، به شرکتهای غربی نیازمند است. به نظر میرسد قانون جدید کنگره آمریکا علیه چین نیز برخاسته از چنین تصوری باشد. در سوی دیگر چین نیز پیش از این با راهبرد «چرخه دوگانه» نسبت به این مسأله هشیار بوده است.
📎 پیش از این، در ارتباط با راهبرد چرخه دوگانه چین، مطالبی در قالب یادداشت، تحلیل کوتاه و گزارش کوتاه منتشر کردهایم که از طریق لینکهای زیر قابل مطالعه است.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
هدایت شده از مغز خاکستری
بی سبب نیست اگر عادتش احسان شده است
نوه ی ارشد سلطان خراسان شده است❤️
ولادت امام علی النقی مبارک باد🎊
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
🔵 خط لوله نفت اسرائیل و روابط با امارات
🔻گزارش
🔸 «موسسه واشنگتن» در تحلیلی با پرداختن به موضوع استفاده امارات از خط لوله نفت اسرائیل می نویسد کشمکش اداری در دولت ائتلافی بنت میتواند پیوندهای فزاینده اسرائیل با ابوظبی را تضعیف کند.
🔹 اخیراً وزارت حفاظت زیستمحیطی اسرائیل اعلام کرد اجرای یکی از بندهای مهم توافق عادیسازی روابط با امارات را به تاخیر انداخته است: بندی که به امارات اجازه میدهد از خط لوله نفت ایلات-عسقلان (از دریای سرخ به ساحل مدیترانه) استفاده کند. طبق اعلام این وزراتخانه شرکت اسرائیلی بهرهبردار از خط لوله یک «ارزیابی خطر» ناکافی ارائه کرده است.
🔹 فعالیتهای این خط لوله که در دهه 1960 برای واردات نفت از ایران ساخته شد در حالت محرمانه باقی مانده اما نزدیکی این مسیر به مناطق حساس زیستمحیطی و راهبردی واضح است. پایانه ایلات بین سواحل توریستی و مناطق حفاظتشده صخرههای مرجانی قرار دارد؛ بخش بیابانی آن از یک منطقه حفاظتشده عبور میکند و پایانه عسقلان هم فقط حدود یک مایل با مرز غزه فاصله دارد که آن را نسبت به حملات راکتی آسیبپذیر میسازد.
🔹 منطق امارات برای استفاده از این خط لوله هم دیپلماتیک است و هم تجاری. غالب نفت تولید امارات به کشورهای آسیایی فروخته میشود. خرید نفت اسرائیل نیز از روسیه و آذربایجان است. گزارشها نشان میدهد امارت از این خط لوله برای فروشهای موردی به اروپا استفاده خواهد کرد؛ اگر چه ممکن است انجام چنین انتقالاتی از طرق دیگر مانند ارسال نفتکش از کانال سوئز یا استفاده از خط لوله مصری «سومد» سریعتر باشد.
🔹 علاوه بر خط لوله، امارات تلاش میکند با خرید 22 درصد از سهام یک شرکت حفاری، در میدان گازی تامار اسرائیل سرمایهگذاری کند اما روند انجام این معامله کند بوده است. اگر چه مقامات اسرائیلی این تاخیر را به اقدامات احتیاطیِ مقرر نسبت میدهند یک رسانه منطقهای این گمانه را مطرح کرده که امارات بعد از جنگ اخیر غزه در این خصوص مردد شده است.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 تأثیر خط لوله نورداستریم2 بر روابط دو سوی آتلانتیک
🔻تحلیل
🔰 اندیشکده شورای #روابط_خارجی_اروپایی به ارزیابی اختلاف آمریکا و اروپا بر سر خط لوله انتقال گاز از #روسیه به آلمان پرداخته است. به گفته نویسندگان لغو کارکرد این #خط_لوله از سوی اروپا، تبعاتی برای مدیریت روابط دروناتحادیهای خواهد داشت که باید از سوی #آمریکا و اتحادیه مدیریت شود. به همین دلیل از سه منظر مورد ارزیابی قرار داده است.
🔶 از منظر #آلمان
اصرار برلین بر این خط لوله سبب خواهد شد اعتبار #سیاست_خارجی این کشور نزد متحدان غربیاش خدشهدار شود. زیرا این تصور را شکل میدهد که در سیاست خارجی آلمان، مؤلفهای مهمتر از #اقتصاد نیست و حاضر است منافع متحدان را فدای آن کند.
🔶 از منظر #آمریکا
سوءاستفاده از سلاح #تحریم علیه متحدان، پیام خوبی نخواهد داشت. بایدن باید رویه یکجانبه #ترامپ را کنار بگذارد و سعی نماید مسائل اختلافی با #اروپا را با گفتگو به نتیجه برساند. هزینه سیاسی این تحریم اقتصادی بر روابط دو سوی #اقیانوس_اطلس بالاست.
🔶 از منظر #روسیه
از نگاه روسیه، این بازی برد – برد است. اگر خط لوله عملیاتی شود که سهم روسیه از #بازار_گاز اروپا افزایش مییابد و اگر نشود، مستمسکی برای اختلافافکنی درون اتحادیه و #توسعه نفوذش در شرق اروپا خواهد داشت.
🔶 در عین حال که دولت #بایدن از ابتدا مواضع سختگیرانهای نسبت به مسکو اتخاذ کرده و سعی در جلوگیری از فعالیت این خط لوله داشته، ولی #مسکو قدرتی نیست که به راحتی مانند دیگر دولتهای رقیب یا دشمن آمریکا، در برابر مجازاتهای اقتصادی عقبنشینی کند. علاوه بر آنکه ایالات متحده نیز از موقعیت قدرتمند پیشین در اروپا برخوردار نیست
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 خروج نیروهای آمریکایی از عراق؛ تداوم «ابهام» در سیاست واشنگتن
🔻تحلیل
🔹 براساس بیانیه مشترک عراق و آمریکا در پایان دور چهارم گفتوگوهای راهبردی که شامگاه گذشته منتشر شد، نیروهای رزمی آمریکایی تا پایان سال جاری میلادی از عراق خارج خواهند شد. درباره این اعلام چند نکته وجود دارد:
🔸 آمریکا از مدتی پیش و پس از خیزش فزاینده چین، به دنبال کاهش نقش به اصطلاح حمایتی خود در مناطق گوناگون ازجمله غرب آسیا بوده است. در این چارچوب، تلاش میشود از هزینههایی که واشنگتن در منطقه انجام میداده کاسته و بیشتر بر منافع روشن و قابل دسترس تمرکز شود. این روند در عراق، لبنان، افغانستان و برخی دیگر از کشورها قابل مشاهده است.
🔸 علاوه بر نکته بالا، به نظر میرسد نفوذ فزاینده اقتصادی رقبایی ازجمله چین و ایران در بازارهای عراق و واکنش سخت مقاومت عراق به حضور نیروهای آمریکایی، واشنگتن را نه امروز، بلکه از سالها پیش به این جمعبندی رسانده که تداوم حضور نظامی به روال گذشته، برخلاف منطق هزینه و فایده است و باید این روند را تغییر داد. اعلام کاهش حضور نیروهای نظامی به 2 هزار و 500 و سپس اعلام خروج تا پایان 2021 در این چارچوب قابل تحلیل است.
🔸 خروج آمریکا از عراق، صرفا شامل نیروهای رزمی میشود و روابط امنیتی بغداد و واشنگتن در حوزههای مستشاری و آموزش نیروهای عراقی ادامه خواهد داشت. همچنین از تعداد نیروهای آمریکایی حاضر در عراق، آمار دقیقی وجود ندارد. به همین دلیل، پیچیدگیهای اجرای بیانیه مشترک بغداد-واشنگتن بسیار است. از اینرو احتمالا آمریکا بازهم از تاکتیک همیشگی خود، یعنی ابهام در اعلام و حتی اعمال سیاستها استفاده کرده و خواهد کرد.
✅ به نظر میرسد آنچه در سیاست خارجی واشنگتن تداوم داشته، ابهام است و جابهجایی نیروهای آمریکایی در منطقه طی چند ماه اخیر نیز از القای چنین ابهامی حکایت دارد. به همین دلیل درباره اعلام تصمیم خروج نیروهای رزمی آمریکا از عراق نیز نمیتوان از هماکنون اطمینان داشت؛ چهاینکه اساساً برآورد تحقق این تصمیم نیز -حداقل تا مقطع فعلی- چندان سازوکار روشنی ندارد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
هدایت شده از مغز خاکستری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام لذت عمرم همین است
که مولایم امیرالمونین است
#کلیپ
#غدیر
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
🔵 غدیر در روایات
🔻زنانه ترین روایت
روایاتی از حضرت معصومه (س) که در کتب شیعه و حتی اهل سنت بیانشده است، روایاتی که علیرغم محتوای همگانیش از آن جهت که سلسله راویان آن فقط زنان هستند به زنانهترین روایات مشهور شده است.
حدیث غدیر و منزلت
از فاطمه دختر على بن موسیالرضا علیهالسلام
از فاطمه معصومه دختر موسی کاظم علیهالسلام
از فاطمه دختر جعفر صادق علیهالسلام
از فاطمه دختر محمدباقر علیهالسلام
از فاطمه دختر علی بن حسین علیهالسلام
از أم كلثوم دختر امیر مؤمنان علیهالسلام
از مادرش فاطمهزهرا؛ دخت رسول گرامی اسلام (ص) نقلشده است: «أنسیتم قول رسولالله صلیالله علیهوالهوسلّم، یوم غدیر خم: من کنت مولاه فعلی مولاه.» و قوله صلیالله علیه و اله و سلّه: «انت منی بمنزلة هارون من موسی علیهالسلام.»
حضرت فاطمهمعصومه (س)، به نقل از حضرت زهرا (س) فرمودند:
آیا فراموش کردید سخن رسول خدا را که در روز غدیر خم فرمود: «من مولای هرکه هستم، علی هم مولای او است.» و همچنین فرمود: «تو (علی) برای من مانند هارون برای موسی هستی.»
چند نکته در این روایت قابل تأمل است: اول آنکه، سلسله راویان این حدیث زناناند: فاطمه دختر امام رضا علیهالسلام، فاطمه معصومه دختر امام موسی کاظم علیهالسلام، فاطمه دختر امام صادق علیهالسلام، فاطمه دختر امام باقر علیهالسلام، فاطمه دختر امام سجاد علیهالسلام، فاطمه دختر امام حسین، امکلثوم و حضرت فاطمه سلامالله علیها؛ بهطوریکه شاید بتوان این حدیث را زنانهترین روایت موجود دانست.
نکته بعد، نام راویان است که جز یک مورد، همه فاطمه هستند؛ ازاینرو این روایت را به نام حدیث فواطم (فاطمهها) مینامند.
نکته بعد ، آن است که راویان، همه از بنیهاشم و دختران معصوماند و البته هر یک عمه راوی بعد هستند
نکته آخر اینکه منبع این روایت کتب اهل سنت است:
اسنى المطالب فى منافب سیدنا على بن ابى طالب از ابوالخیر شمس الدین محمد بن محمد بن جزرى شافعى،
امینی، الغدیر، ج1، ص196-197
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🍃 شهدا الگوی جاودانگی 🍃
🌸چه ڪسی فڪرش را می ڪرد اينجا زيارتگاه شود!
كمتر كسی فكرش را می كرد كه يڪ جای دور، يک روستای كوچک به اسم «دهلاويه» كه قبل از جنگ كمتر كسی نامش را شنيده بود، اين همه زائر پيدا كند و مردم از خاكش براي خود يادگاري بردارند.
دهلاويه، در شمال غربی سوسنگرد، در كنار جاده بستان است.
💢 حڪايت اين روستاے ڪوچڪ شنيدنے است
اواخر آبان ۱۳۵۹بود. عراقی ها قصد حمله به دهلاويه را داشتند، ولی نيروهای رزمنده دهلاويه خيلي كم بودند. وضع بدی بود. يک كمک كوچك رسيد: در خوزستان چند تا كاميون از انتهای جاده دهلاويه خودشان را نشان دادند.
رزمنده های تبريزی بودند؛ اين همه راه را از آذربايجان آمده بودند برای دفاع از روستای دهلاويه. بچه ها اشك شوق می ريختند.
توان دفاعی دهلاويه بالا رفته بود، ولی آب و غذا داشت تمام می شد. برنامه ريزي ها به هم خورده بود.
كسي نبود كه از بيرون شهر، غذا بياورد. مردم شهر هم كه دلشان می خواست اسلحه داشته باشند، اما كسی نبود كه آنها را مجهز كند. نيروهای مدافع شهر هم يا شهيد شده بودند و يا در جبهه دهلاويه مستقر بودند.
🍂سوسنگرد هم در محاصره بود. درخواست نيرو شد، گفتند اقداماتی براي اعزام نيرو انجام شده، ولي تجهيز و اعزام آنها از استان های ديگر، حداقل دو هفته وقت لازم داشت؛ زمان به سرعت می گذشت اما جنگ نابرابر كه وقت نمی شناخت.
باران آتش بود از گلوله خمپاره گرفته تا توپ و كاتيوشا. جنگ بود و دفاع از دهلاويه و سوسنگرد و تنها پنجاه پاسدار تبريزی و نيروهای مردمی و سپاه سوسنگرد. همين!
گفتم همين، ولی همين هم كم نبود. چنان مقاومتي بچه ها از خود نشان دادند كه عراقی ها با بيسيم گزارش داده بودند: «كار در دهلاويه گره خورده است»!
نيروهای عراقی از سه طرف به سمت شهر پيش روی مي كردند. ۱۲۵ تانک، خودرو و نفربر؛ هيچ راهي براي نجات زخمي ها و تخليه شهدا وجود نداشت، مگر از طريق رودخانه كه آن هم بلم نياز داشت. دهلاويه سقوط كرد...
🌹 چمران دست به كار شد. بين ارتش، سپاه و نيروهای داوطلب مردمی هماهنگی ايجاد كرد. به بچه ها تاكتيک هاي جديد نظامی ياد داد. منتظر دستور امام(ره) بود. بالأخره نيمه های شب ۲۵ آبان اين دستور ابلاغ شد و صبح ۲۶ آبان نيروهای ايرانی با جديت بيشتری، حمله كردند.
در جريان بازپس گيری دهلاويه دكتر چمران زخمی شد. آمار شهدا هم بالا بود؛ خيلی.
اما فتح دهلاويه برای رزمنده ها مهم بود. بچه های ستاد جنگ های نامنظم، يک پل ابتكاری و چريكی روی كرخه ساختند تا راهی برای ورود به اين شهر هموار كنند.
⬅️ خرداد ۶۰درگيری در دهلاويه بالا گرفت. نيروهای دو طرف آن قدر به هم نزديک شده بودند كه با نارنجک می جنگيدند.
مناجات معروف شهيد چمران با اعضا و جوارحش، در همين شرايط نوشته شده است:
🌺«ای قلب من! اين لحظات آخرين را تحمل ڪن... به شما قول مے دهم ڪه پس از چند لحظه همه شما در استراحتے عميق و ابدی، آرامش بيابيد....»🌺
دهلاويه برای هميشه آزاد شد، اما برای اين آزادی اش تاوان بزرگی را داد ...
تاوانی به قيمت خون پاک ترين فرزندان اين سرزمين؛ تاوانی به بزرگی خون چمران و دوستش سرگرد احمد مقدم.
چمران و ديگر يارانش همان جا از قيد زمان و مكان رها شدند و به ياران شهيدشان پيوستند و دهلاويه را زيارتگاه كردند كسی فكرش را نمی كرد اين روستای كوچک روزی اين همه زائر داشته باشد.
🌹یاد شهدا با صلوات 🌹
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 علم به همه اسرار قرآن در نزد علی (ع) است!
✍قرآن کریم در آیهای نورانی از شخصی سخن میگوید که او را عالم به تمام کتاب میداند؛ و بیان میکند «علم الکتاب» یعنی علم به تمام این کتاب مقدس، در نزد اوست:
«مَنْ عِنْدَهُ عِلْمُ الْكِتاب؛[رعد/43]» یکی از بحثهای مهم ذیل این آیه، این است که به راستی این شخص چه کسی بوده است و منظور از قرآن کریم کیست؟
اگر به کتب روایی و تفسیری شیعه و اهل سنت مراجعه کنیم، خواهیم دید که روایات بسیاری از نبی اکرم(صلیاللهعلیهوآله) نقل شده است که منظور از این شخص در آن زمان، تنها «امیر المومنین»(علیهالسلام) بوده:
1⃣ «حاكم حسكانى» از «ابو سعيد خدرى» نقل میکند:
«سَألْتُ رَسُولَ اللّهِ(صلّىاللّهعليهوآله) عَنْ قَوْلِ اللّهِ تَعَالَى:
«وَ مَنْ عِنْدَهُ عِلْمُ الْكِتابِ». قَالَ: ذَاكَ اَخِى عَلِىُّ بْنُ اَبِيطَالِبٍ؛ از رسول خدا درباره اين آيه سوال كردم، فرمودند:
عالم به كتاب برادر من على بن ابیطالب(علیهالسلام) است».
👈همچنین خود او از «ابو صالح» نقل میکند: «مراد از عالم به كتاب در آيه مباركه، على بن ابیطالب(علیهالسلام) است».
2⃣ «قندوزى حنفى» از «عبد اللّه بن عطّار» در کتاب خود نقل میکند: «امام محمد باقر(عليهالسلام) فرمودند: كسى كه علم كتاب نزد اوست، على بن ابیطالب(علیهالسلام) است».
🔹 همچنین او از «ابن عباس» نقل میکند: «مراد از عالم به كتاب در آيه مباركه، على بن ابیطالب(علیهالسلام) است».
👈اگر به منابع معتبر شیعه هم نگاه کنیم، خواهیم دید روایات متعددی وجود دارد که ائمه اطهار(علیهمالسلام) فرمودهاند منظور از این آیه، امیرالمومنین(علیهالسلام) بوده و بعد از ایشان، این علم به امامان بعدی رسیده است؛ به طور مثال «یزید بن معاویه عجلی» میگوید از امام باقر(علیهالسلام) راجع به تفسیر آیه «عنده علم الکتاب» پرسیدم؛ حضرت در پاسخ فرمودند:
«ايّانا عنى، و علىّ افضلنا و اوّلنا و خيرنا بعد النّبى(صلّىاللّهعليهوآله): خداوند در اين آيه ما را اراده كرده است، و علىّ بن ابیطالب(علیهالسلام) با فضيلتترين و مقدمترين و بهترين ماست، بعد از نبى مكرم(صلّىاللّهعليهوآله)».
👈همچنین از «ابو سعيد خدرى» روايت شده که از رسول خدا درباره آيه «عِنْدَهُ عِلْمٌ مِنَ الْكِتاب» سئوال كردم؛ حضرت فرمود: این درباره وصى برادر من، سليمان بن داود است؛ عرض كردم: اى رسول خدا(صلّىاللّهعليهوآله) مراد از آيه «مَنْ عِنْدَهُ عِلْمُ الْكِتابِ» كيست؟ فرمود: برادر من علىّ بن ابیطالب(علیه السلام) است».
🔹روایات شیعه در این موضوع، بسیار زیاد است و به چند روایت ختم نمیشود؛ لذا هیچ شکی وجود ندارد که منظور از این آیه تنها امیرالمومنین(علیهالسلام) بوده است و بعد از ایشان علم وی، به ائمه بعدی(علیهمالسلام) رسیده است.
🌴غدیر را گرامی بداریم 🌴
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 حکایت
📖 زمانی علمای اهل تسنن مرحوم علامه امینی (صاحب کتاب الغدیر) را برای صرف شام دعوت می کنند، اما علامه امینی امتناع می ورزد و قبول نمی کند. آنها اصرار می کنند که علامه امینی را به مجلس خود ببرند.
📍به علت اصرار زیاد، علامه امینی دعوت را می پذیرد و شرط می گذارد که فقط صرف شام باشد وهیچ گونه بحثی صورت نگیرد و آنها نیز می پذیرند.
📍 پس از صرف شام، یکی از علمای اهل سنت که در آن جمع زیادی از علما نشسته بود (حدود ۷۰ الی ۸۰ نفر) می خواست بحث را شروع کند که علامه امینی فرمودند قرار ما این بود که بحثی صورت نگیرد.
📍اما باز آنها گفتند: پس برای متبرک شدن جلسه از همین جا هر نفر یک حدیث نقل کند تا مجلس نورانی گردد.
📍ضمناً تمام حضار درجلسه حافظ حدیث بودند و حافظ حدیث به کسی گفته می شود که صد هزار حدیث حفظ باشد.
📍 آنان شروع کردند یکی یکی حدیث نقل کردند تا اینکه نوبت به علامه امینی رسید. علامه به آنها گفت بود شرطم بر گفتن حدیث این است که ابتدا همگی بر معتبر بودن یا نبودن سند حدیث اقرار کنید.
📍همه قبول کردند.
سپس علامه امینی فرمود:
قال رسول الله (صلی الله علیه وآله) من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة: هر کس بمیرد و امام زمان خود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است.
سپس از تک تک حضار جلسه در رابطه با معتبر بودن حدیث اقرار گرفت و همه حدیث را تأييد کردند.
📍سپس گفت حال که همه حدیث را تأييد کردید یک سؤال از شما دارم. بعد از کل جمع پرسید:
آیا فاطمة الزهرا (سلام الله علیها) امام زمان خود را میشناخت یا نمیشناخت؟
اگر میشناخت، امام زمان فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چه کسی بود؟
تمام حضار مجلس به مدت طولاني ساکت شدند و سرشان را به زیر انداختند و چون جوابی برای گفتن نداشتند یکی یکی جلسه را ترک کردند وباخود میگفتند اگربگوییم نمیشناخت، پس باید بگوییم که فاطمه (سلام الله علیها) کافر از دنیا رفته است و حاشا که سیده نساء العالمین کافر از دنیا رفته باشد و اگر بگوییم میشناخت چگونه بگوییم امام زمانش ابوبکر بوده؟ درحالی که بخاری (از سرشناس ترین علمای اهل سنت) گفته: ماتت و هی ساخطة علیهما - فاطمه (سلام الله علیها) در حالی از دنیا رفت که به سختی از ابوبکر غضبناک بود - و چون ديدند كه مجبورند بر اقرار به حقانیت مولا، جلسه را ترک کردند.
🌴 غدیر را گرامی بداریم🌴
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 سند ذکر «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» کجاست؟
برخی میپرسند عبارت «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» که پس از صلوات بر محمد و آل محمد (ص) فرستاده میشود، آیا در احادیث معصومان(ع) وارد شده و مَنصوص است و یا از چیزهایی است که علاقه مندان و ارادتمندان به آقا امام زمان(عج)، خودشان، پس از صلوات، آن را اضافه کرده اند؟
🌕 در پاسخ به این پرسش، به حدیث زیر توجه کنید که امام صادق علیه السلام می فرمایند:
.
«مَنْ قالَ بَعدَ صَلوةِ الْفَجْرِ و بَعدَ صَلوةِ الظُّهرِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و اَلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُمْ لَمْ یَمُتْ حَتّی یُدْرِکَ الْقَائِمَ مِن اَلِ مُحَمَّد صلی الله علیه و آله و سلم؛ هر کس پس از نماز صبح و نماز ظهر بگوید: «اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم»، از دنیا نمیرود مگر آن که قائم آل محمد (ص) را درک می کند.
📚 بحار الانوار ج۵۳ ص۱۷
❤️ «اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم»،
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
🔵 تجربه دیپلماسی اقتصادی ترکیه
✍ محمدمهدی بازگیرخوب
🔰 تنش در روابط #سیاسی و دیپلماسی آنکارا و واشنگتن و زندانیشدن برونسون، کشیش آمریکایی به اتهام همدستی با شبکه فتحالله گولن و پ.ک.ک موجب آن شد که دونالد #ترامپ در سال۲۰۱۸ بر ترکیه سخت گرفته و سیاستهای #تحریمی و اخذ هزینه #گمرکی و مالیاتهای سنگین از اجناس وارداتی ترکیه همچون #فولاد و دیگر محصولات را اعمال کند و این تنش و مسائل دیگر باعث شد ترکیه در سالهای اخیر نرخ رشد اقتصادی کاهشی را داشته باشد.
❇️ ﺩﻭﻟﺖ #ﺗﺮﮐﯿﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﺤﺮﯾﻤﯽ #ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﺮ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﺗﺮﮐﯿﻪ، #ﺩﯾﭙﻠﻤﺎﺳﯽ_ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺭﺍ ﻓﻌﺎﻝﺗﺮ ﮐﺮﺩ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﺳﺘﺎ ﺍﺭﺩﻭﻏﺎﻥ، ﺭﺋﯿﺲﺟﻤﻬﻮﺭ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻭ ﻭﺯﺭﺍﯼ ﺗﯿﻢ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺩﻭﻟﺖ ﺑﺎ ﻣﻘﺎﻣﺎﺕ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﺍﺭﻭﭘﺎﯾﯽ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ ﺍﺯ ﻗﺒﯿﻞ #ﺭﻭﺳﯿﻪ، ﺭﺍﯾﺰﻧﯽ ﮔﺴﺘﺮﺩﻩﺍﯼ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ. ﻭﯼ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﺎ ﺭﻭﺳﺎﯼ #ﺷﺮﮐﺖﻫﺎﯼ_ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﻣﻄﺮﺡ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﮐﺸﻮﺭ ﻧﯿﺰ ﺟﻠﺴﺎﺕ ﻭ ﻧﺸﺴﺖﻫﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ کرد ﻭ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﺟﻬﺖ #ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬﺍﺭﯼ ﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖﻫﺎﯼ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﻭ ﺗﺠﺎﺭﯼ ﺩﺭ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﺁﻭﺭﺩ.
❇️ ﺩﻭﻟﺖ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺗﺠﺎﺭﺕ ﺑﺎ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﯼ #ﭘﻮﻝ_ﻣﻠﯽ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺮ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﯿﻼﯼ ﺩﻻﺭ ﺑﺮ ﺭﻭﺍﺑﻂ #ﺗﺠﺎﺭﺕ_ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﻮﺭﮐﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩ.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion