هدایت شده از نویسندگان حوزوی
🔴 نگاه بخشی به تمدن، دوام نخواهد آورد
⚡️نگاه بخشی و غیر عمیق به مسأله تمدن سازی دوامی ندارد و در نگاه های موجود منحل خواهد شد!/ مبنای تمدن اسلامی قبل از ظهور "تصرف شئ پایه" در عالم است!
👌در فرآیند تمدن سازی داشتن یک نگاه جامع اولین مسئله است و داشتن یک نگاه جامع با اولویت بندی مسائل در مقام عمل منافاتی ندارد. مبتنی بر این اصل، در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی برای ده ها مسئله تمدنی نظریه فقهی پیشنهاد کرده ایم؛ که نقطه آغاز همه این نظریات مجموعه ای از پرسش های اساسی است.
👌یکی از مسائل تمدنی، تحلیل مسئله مکاسب است و برای تحلیل مسئله مکاسب در گام اول باید به پنج پرسشِ ۱- طبقه بندی فقهی مشاغل کدام است؟، ۲-الگوی تولید چگونه باشد؟، ۳- الگوی بازار در فقه چگونه است؟، ۴- تعریف پول و خاصیتِ عقود مبادله در فقه اسلامی چیست؟ و ۵- چرا و چگونه با تجارت، کفر را تقویت نکنیم؟ پاسخ عمیق و کاربردی دهیم! (فقه المکاسب)
⚡️لینک خبر:
http://nro-di.blog.ir/1399/11/04
#تمدن_اسلامی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
هدایت شده از قول سدید
💠آیا جناب عبدالحميد تغییر مذهب داده است؟
🔸جناب عبدالحميد پرسیده است: «مگر شیعه و سنی با هم برابر نیستند؟ چرا اهلسنت در ایران اسلامی نتواند رئیسجمهور شود؟ این سؤالیست که بنده مطمئنم کسی پاسخی برای آن ندارد».
🔹اما در پاسخ ایشان باید گفت:
اولا: علمای اهل سنت از دیرباز تقدیم مفضول بر افضل را جایز می دانند، لذا بر فرض اینکه ایشان و نمايندگانشان از همه روسای جمهور ایران تا کنون برتر و أفضل باشند، طبق عقاید جنابشان جای اعتراضی نیست که مفضول هم می تواند رئیس جمهور شود.
🔸ثانیا: طبق عقاید علمای اهل سنت، ریاست و امامت امری جبری است که خداوند خودش بهتر می داند آن را کجا قرار دهد، لذا طبق عقاید جنابشان، اگر خداوند صلاح بداند، مجرای امور را چنان خواهد کرد که ریاست به ایشان برسد. از این رو باز هم جای اعتراضی نیست.
🔹ثالثا: در ایران، اهل سنت در قوه مقننه، حق قانونگذاری و نظارت بر دولت را دارند. از جناب عبدالحميد می پرسم در کدام کشور که برادران اهل سنت اکثریت هستند و حکمرانی می کنند، شیعیان و مسیحیان و سایر مذاهب حق نمایندگی در مجلس را دارند!؟
🔸رابعا: بیش از سی سال است جنابعالی امام جمعه و رییس حوزه اهل سنت زاهدان هستید، اگر واقعا نگاه مذهبی ندارید و اسلام برایتان مهم است، بگذارید چند صباح یک عالم شیعه این وظیفه را به عهده بگیرد شاید اثرات بهتری شامل حال اهالی آن دیار شود.
🔹خامسا: بر فرض تغییر قانون اساسی، لطف کنید برنامه تان برای اداره کشور، در حوزه اقتصاد و سیاست خارجی و داخلی و سایر امور چیست!؟ قرار است طبق فتاوی اهل سنت عمل کنید؟
🔸سادسا: تا کنون روسای جمهور ایران با رایهای قاطع و در دوره های اخیر نزدیک 25 میلیون به ریاست رسیده اند، طبق نظر اهل سنت اجماع امت بر خطا نخواهد رفت، از این رو شایسته است جناب عبدالحميد که قرار است مبلغ عقاید اهل سنت باشد، به این امور پایبند باشد و اگر در ایشان تغییر اعتقادی رخ داده و با مسلمات اهل سنت تعارضی پیدا کرده است، این مطلب را روشن برای ملت و اهل سنت بازگو کند.
اجمالا اینها را پاسخ بفرمایید...
#قول_سدید
#مهدی_عامری
هدایت شده از تعلیقات
#آیت_الله_مصباح_یزدی
#اسوه_تواضع
#خاطره6
❇️ یکی از اساتید بزرگوار چندی پیش خاطره ای نقل کردند 🔻🔻
☘ روزی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی بودم، بطور اتفاقی آیت الله #مصباح_یزدی را دیدم. نزدیک رفتم و سلام دادم و گفتم: خیلی نگران پسرم هستم و شرایطی دارد که من را برای آینده اش نگران کرده، لطفا برای عاقبت بخیری اش #دعا بفرمایید...
☘ آیت الله مصباح فرمودند چشم دعا می کنم. خداحافظی کردیم هنوز چند قدم از هم دور نشده بودیم که رو به من کردند و با حالتی خاص فرمودند:
شما هم برای #تقی و بچه های تقی و نوه های تقی دعا کنید...
🆔 @yadhaa
مراقبه_ماه_رجب@ostadyoobi.pdf
669.7K
📝 #جدول_مراقبه اعمال مشترک ماه #رجب
🕯 هدیه به روح بلند حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره)
🌱 فایل آماده جهت چاپ
▫️نسیم عبودیت :: مرجع رسمی نشر بیانات استاد ایوبی
🕋 @ostadayoobi
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 صحبت های دقیق مجری برنامه مخاطب خاص شبکه سه خطاب به رییسی معاون وزیر بهداشت پیرامون بسته شدن بدون دلیل مسیر عتبات عالیات
🔥 @Moohem
هدایت شده از در محضر استاد احمد عابدی
ماه رجب و امام زمان (عج)
استاد احمد عابدی:
آنقدر که دعا در ماه رجب از امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف نقل شده است در هیچ ماهی نیست حتی ماه مبارک رمضان.
🆔 @Ahmad_aabedi
هدایت شده از کشکول یک طلبه
🔺 پاسخی به جناب #مولوی_عبدالحمید...
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
#اختصاصی
🔄 تغییر معنا و استعمال «آیت الله»
🔻 القاب امور اعتباری هستند که برای تجلیل از افراد به کار گرفته می شود. یکی از این القاب رایج در فضای حوزه "آیت الله" است که زمانی برای مجتهدان و فقیهان زحمت کشیده به کار می رفت که در هر عصری به تعداد محدودی شأنیت این لقب را داشتند.
🔻اما اخیرا این لقب برای فضلا و تحصیل کردگان فارغ از کفایه نیز به کار می رود و افرادی که فقط یک سال ونیم شرکت در درس خارج را در کارنامه دارند را "آیت الله" می خوانند.
🔻 افرادی که حتی یک روز یک متن حوزوی را تدریس نکرده اند و با مطالعه آثار هگل و مارکس و یا اگزیستانسیالیست ها درصدد تاسیس فلسفه و تغییر منطق حجیت فقه و اصول هستند.
🔻و یا افرادی که فقط مشغول به کار تربیتی و نگارش اثار ذوقی و استحسانی در فهم قرآن و حدیث بوده اند را نیز امروز "آیت الله" می خوانند.
🔻از آنجا که این الفاظ اعتباری محض هستند و واقعیت را نشان نمی دهند، پیشنهاد این است که هر فارغ التحصیل کتابهای مکاسب و کفایه را "آیت الله" بخوانیم تا دیگر کسی #دروغ نبافد و افراد معمولی را در وزان فقیهان و حکیمان بزرگ نپندارند.
#حوزه_علمیه #اجتهاد
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
🔻ما کجاییم و ملامتگر بی کار کجاست
بعد از حواشی مربوط به دفن و کفن علامه مصباح یزدی که در آن جسارتی نیز به آیت الله حق شناس شد میخواستم به عنوان نویسندهی شرح حالش توضیحاتی را مرقوم کنم، ولی چون معلوم بود قضیه صد در صد سیاسی است که ترکشهایش مرحوم آقای حق شناس متوفای سال ۱۳۸۶ را نیز گرفته منصرف شدم تا اینکه جوابیهی آقای حسین شریعتمداری را خواندم و واقعا معلومم نشد نوشتهی ایشان جوابیه بود یا تحت دفاع از شخصیت علامه مصباح یزدی یک رپرتاژآگهی برای برادر گرامی احمدتوکلی رفته اند!
در جوان آنلاین 🌐 بیشتر بخوانید
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
هدایت شده از مباحثات
⚡ قم و نجف تحت الشعاع یک دیدار!
(به بهانهی اظهارنظر آقای مهدی نصیری درباره سفر پاپ به عراق)
✏ یادداشت وارده
🔹 آقای مهدی نصیری از فضلای صاحب قلم و اندیشه در قم به مناسبت سفر آتی پاپ به عراق در صفحه توئیتر خود چنین نگشاتهاند:«میزبانی قریبالوقوع آیتالله سیستانی از رهبر کاتولیکهای جهان در نجف اشرف، به معنای سبقت حوزه سنتی نجف از حوزه مدرن قم، در فهم اولویتهای جهانی و بکارگیری دیپلماسی الهیاتی است. حوزه رسمی و فربه قم، همچنان دلمشغولی دوقطبی انقلابی و سکولار در درون خویش است.»
🔹 به نظر میرسد آقای نصیری علیرغم مطالعهی گستردهی خود پیرامون ماهیت و وضعیت امروز غرب، در اظهارنظر فوق آراء و نظریات خود را کنار گذاشته و تحت تاثیر دوگانهسازی ژورنالیستی «مکتب قم، مکتب نجف» اظهار نظر کردهاست. لذا تذکر چند نکته ضروری است:
🔹 اگرچه دیدار رهبر کاتولیکهای جهان با مرجعیت اعلای نجف اتفاق مهمی است و امیدواریم ثمرات فراوانی هم داشته باشد، اما اساسا هدف اصلی سفر پاپ به عراق این دیدار نبودهاست و وی قرار است از چند کلیسای عراق که قدمتی کهن در فرهنگ مسیحیت دارد و همچنین مسیحیان آسیب دیده از هجوم داعش دیدار کند. در واقع سفر وی به عراق مانند سایر سفرهای پاپ اهدافی کاملا درون دینی دارد و بدیهی است دیدار با عالیترین چهرهی دینی کشور میزبان هم در برنامهی سفر گنجانده شود.
🔹 اما انجام یک دیدار هرچند بسیار مهم نمیتواند مبنای قضاوت دربارهی دو حوزهی علمی با ساحتهای بسیار زیاد و متفاوت باشد. حوزهی نجف میراث گرانبهایی دارد که تمامی حوزههای تشیع از جمله قم مدیون آن بودهاند، اما بیش از سه دهه تحت سیطره و سرکوب حزب بعث قرار گرفت و تمام تلاش زعمای آن حوزه تنها حفظ اصل این درخت پربار بود. دقیقا در همین ایام حوزهی علمیه قم رشد و شکوفائی خود را آغاز کرد و توانست عرصههای بسیار وسیعی را تحت سیطرهی فقه و سایر علوم حوزوی درآورد.
لذا دو حوزه با زمینههای اجتماعی و سیاسی کاملا متفاوت هریک ساحتی مختص به خود دارد و نمیتوان قضاوتی مطلق درباره هرکدام داشت. اما از سوئی دیگر «روحیهی خودکمبینی» آفتی در تمامی شئون زندگی است که گاهی در عرصه علمی و قضاوتهای آن هم رسوخ میکند.
🔹 اگرچه دیدار پیشرو از جهات مختلف بویژه دیپلماتیک به نفع جهان اسلام و تشیع است اما نیمنگاهی به روابط بینالملل حوزهی علمیه قم در سه دههی اخیر هم نشان میدهد این حوزه روابط علمی قابل توجهی با واتیکان و مراکز علمی آکادمیک در کشورهای مختلف داشتهاست. قطعا نتایج «روابط علمی» و آثار عمیق و بلندمدت آن کمتر از دیدارهای دیپلماتیک نیست. جا داشت جناب آقای نصیری جستجوئی درباره سفرها و دیدارهای اساتید حوزه با پاپ و سایر شخصیتهای علمی کلیسا میداشتند.
🔹 برخی از کارشناسان به بهانهی این سفر به تنزل قابل توجه جایگاه پاپ در بین مسیحیان پرداختهاند. به اعتقاد این افراد«پاپ ژان پل سوم، تقریباً آخرین نسل از رهبران واتیکان بود که در میان کاتولیکها جایگاه یک پدر معنوی داشت.بعد از او، بندیکت شانزدهم به علت رسواییهای عدیده و عزل نزدیک به ۴۰۰ کشیش برجسته به علت رسواییهای اخلاقی و کنارهگیریاش بعد از این رسواییها و سپس پاپ فرانسیس که در اوج مفاسد، به مقام پاپی رسید، نتوانستند آن جایگاه پاپهای سابق را که مردم با دیدنشان اشک شوق میریختند و صدها میلیون نفر در جهان، آرزوی بوسیدن دستانشان را داشتند و یک لحظه حضورشان را پشت پنجرههای برج کلیسا به انتظار مینشستند، به دست آورند.»
بدون تایید یا اظهارنظر درباره نظر فوق جا دارد در زمانی مستقل و بدون ارتباط با برنامهی دیدار آتی، این موضوع هم توسط جناب آقای نصیری بررسی شود.
🔹 اما آخرین بخش از متن آقای نصیری به «دلمشغولی دو قطبی انقلابی و سکولار در درون حوزه» اشاره دارد. به نظر میرسد ایشان عملکردهای هیجانی و اشتباه عدهای معدود از طلاب با تابلوی انقلابی را به تمامی شئون حوزههای علمیه که دغدغهی انقلابیبودن و انقلابیماندن دارند، تعمیم دادهاند. اعتقاد راسخ ما این است ریشههای انقلاب در حوزههای علمیه - با خوانشهای گوناگون ، مراتب و اوج و فرودهایش – بسیار مستحکمتر از آن است که تلاشهای دشمنان یا کجرفتاری برخی مدعیان، آن را بخشکاند.
http://mobahesat.ir/23275
🔻🔻🔻
@mobahesat
هدایت شده از بوی عطر خدا
🔰همه ضرر و زیانهای جامعه در اثر چهار صفت
✍️من مواعظ حضرت علی علیه السلام: من استطاع أن یمنع نفسه من أربعة اشیاء فهو خلیق بأن لاینزل به مکروهٌ أبداً قیل: وما هنّ یا أمیرالمؤمنین! قال: العجلة واللجاجة والعُجب والتّوانی.
📚تحف العقول صفحه 222
┄┅┅┅┅┅┅┅┅┄
هرکس این چهار صفت را از خود دورکند خواه فرد باشد، خواه مجموعه دستاندرکاران و رؤسای جامعه، هیچگاه حادثه و واقعه ناخوشایندی، متوجه او نخواهدشد:
1️⃣عجله، بدون تأنّی و دقت، تصمیمگیری کند یا کاری را اجراء نماید (عجله غیر از سرعت در عمل است).
2️⃣ لجاجت، یکی از مسائل خطرناک و بلاهای دامنگیر، اصرار و پافشاری ناحق، در مسألهای است که چون این حرف را گفته و یا چنین موضعی اتخاذ کرده حاضر نیست عقبنشینی کند و لو خلاف آن ثابت شود.
3️⃣مغرورشدن و خودشگفتی، که انسان نقصها و ضعفهای خود را ندیده و احیاناً محسناتش را بزرگ بشمرد.
4️⃣کاهلی و سستی، کار امروز را به فردا افکندن و تأخیر انداختن. بنده، در اثر تجربیاتی که در سالهای متمادی پیدا کردم به این نتیجه رسیدم که این سخن علی (علیه السلام) واقعاً حکمت تمامی است و همه ضرر و زیانهایی که متوجه جامعه شده است در اثر این امور بوده. خداوند ان شاءاللّه ما را با مجاهدت خودمان و با توفیق خودش از این صفات دور بدارد.
📚شرح حدیث از امام خامنهای ۷۸/۱۰/۲۶
#امام_خامنه_ای
#حدیث
@atrekoda
هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚔ جوانی که به جرم مداحی اهل بیت (ع) اعدام شد!
👈 جنایت وهابیون و مداحی قدیمی این شهید جوان که زبانحال خودش بود:
🔹مورد ظلم و ستم واقع شدهايم
🔹با حزن و اندوه زندگی کردیم
🔹و بدون اینکه گناهی مرتکب شویم
🔹جاهلانه ما را لگدمال کردند
🔹تنها گناه مان این است
🔹که به خاندان آل محمد(ص) دل بستهایم
🔹ما را جاهلانه تار و مار كردند، در حالیکه گمراه هستند.
💥 تلنگر: کسانی که فضای ایران را به خفقان مذهبی متهم میکنند، بد نیست در یک مقایسه منصفانه بین وضعیت اهل سنت ایران با شیعیان مظلوم در عربستان، بحرین، پاکستان، افغانستان، سوریه و... نگاهی واقعگرا داشته باشند.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
هدایت شده از تعلیقات
صدا 006.m4a
36.31M
#آیت_الله_مصباح_یزدی
#در_کلام_دیگران
#روایت1
🔻🔻 #استاد_مهدوی_نیا
💢 خاطرات حجت الاسلام و المسلمین مهدوی نیا از آیت الله مصباح یزدی
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
⏰ زمان: 37 دقیقه
@shabname_hekmat
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @yadhaa
العالم بزمانه
#آیت_الله_مصباح_یزدی #در_کلام_دیگران #روایت1 🔻🔻 #استاد_مهدوی_نیا 💢 خاطرات حجت الاسلام و المسلمین م
حتماً گوش بدید برخی از خاطرات رااولین بار هست میشنوید
هدایت شده از مرتضی رجائی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌تأسیس و افتتاح یک پل در کوتاهترین زمان بدون حضور هیچ مسئولی
یاد حاج حسین یکتا به خیر که میگفت: روز قیامت اعمال ما را با امیرالمؤمنین مقایسه نمیکنند؛ برای اثبات کم کاری و بی عرضگی ما مقایسه با مجاهدت شیخ زکزاکی هم کافی است.
این هم یک نمونه دیگر!
نشانی در همه پیامرسانها:
🆔️ @mrajaaei
هدایت شده از عبدالحسین خسروپناه
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
◼️ ارتحال اندیشمند ولایی دکتر جلال الدین رحمت را به همه شیعیان به ویژه کشور اندونزی تسلیت عرض می کنم.
او شخصیتی بود که با تحقیق عالمانه و مطالعه محققانه مکتب اهل بیت علیهم السلام را از طریق مدرسه امام خمینی رضوان الله تعالی علیه برگزید و شیفته رهبر فرزانه انقلاب آیت الله العظمی خامنه ای شد.
نگارنده در دیداری که در جاکارتا در مهر ماه ۱۳۹۳ با ایشان داشتم وی را شخصیتی فکور و منصف و عاشق اهل بیت و مروج منظومه امامین انقلاب یافتم.
فعالیت های او در ترویج مذهب اهل بیت با عقلانیت و محبت و با سخنرانی های حکیمانه و ترجمه های متقن از آثار بزرگان شیعه در اندونزی همراه بود که باعث جذب و گرایش میلیونها نفر در این کشور به مکتب اهل بیت علیهم السلام شد. شیعیانی که در شب شهادت امام سجاد علیه السلام شاهد عشق عقلانی و واقعی آنها به امامان عظیم الشان بودم.
او سازمان اهل بیت علیهم السلام و مجتمع آموزشی شهید مطهری را تأسیس کرد و با مدیریت فرزند صالحش دکتر مفتاح توسعه یافت.
آسمانی شدن این عالم فرزانه در سالروز شهادت امام هادی علیه السلام نشان از ذوب او در ولایت اهل بیت دارد.
رضوان و جنت الهی و ضیافت علوی و ولوی در جهان برزخ و قیامت نصیب او باد.
طوبی له و حسن مآب
✍ عبدالحسین خسروپناه
حوزه علمیه قم
۲۷ بهمن ۱۳۹۹ مصادف با سوم رجب المرجب ۱۴۴۲ مصادف با سالگرد شهادت امام هادی علیه السلام
🆔 @khosropanah_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13991129_40559_128k.mp3
11.97M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی، در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز. ۱۳۹۹/۱۰/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
🖼 ساعاتی پیش در مراسمی در سالن همایشهای مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، حکم رهبر معظم انقلاب در انتصاب «اعضای هیأت امنای و مدیریت آن مؤسسه» توسط حجت الاسلام و المسلمین محمدی عراقی، معاون امور روحانیت دفتر رهبر معظم انقلاب قرائت شد.
🏴 @meabahyazdi_ir
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 انتصاب ریاست جدید و هیأت امنای مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
📝 متن حکم امام خامنهای
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ مؤسسهی آموزشی و پژوهشی امام خمینی (رحمةاللهعلیه) یادگار ارزنده و پربرکت عالم فقیه و مجاهد مرحوم آیتالله مصباح یزدی است.
✅ برکات این مؤسسهی مبارک باید بر اساس اهداف ترسیمشده به وسیلهی خود آن عالم فقید دنبال شود.
🔹 بدین منظور لازم است هیأت امنائی متشکل از حجج اسلام آقایان:
1⃣ حاج شیخ محمود رجبی
2⃣ حاج شیخ غلامرضا فیاضی
3⃣ حاج شیخ محمود محمدی عراقی
4⃣ حاج شیخ علی مصباح یزدی
5⃣ و حاج شیخ مجتبی مصباح یزدی
تشکیل گردد.
💠 و #مدیریت آن به تبعیت از تشخیص و تصمیم مرحوم آیتالله مصباح بر عهدهی حجت الاسلام آقای حاج شیخ محمود رجبی بوده باشد.
توفیقات حضرات آقایان را از خداوند متعال خواستارم.
🖋 سیدعلی خامنهای
📅 ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
#مؤسسه_امام_خمینی
@Manahejj
هدایت شده از روزنه
پنج نکته پیرامون حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی در انتصاب هیئت امنا و مدیر #مؤسسه_امام_خمینی(قدس)
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
⭕️متن حکم مقام معظم رهبری، بسیار پرنکته و از جهات مختلفی منحصر به فرد است که جای تحلیل و بررسی بسیار دارد.
عجالتا در این باب، ذکر چند نکته خالی از لطف نیست؛
۱.در این متن رهبری معظم انقلاب اسلامی بار دیگر به تجلیل از شخصیت متعالی #علامه_مصباح پرداختهاند و به #فقاهت، #علمیت و #مجاهدت به عنوان سه عنصر اصلی شخصیت ایشان اشاره فرمودهاند.
۲) تصریح به برکات و دستاوردهای مؤسسه که نتیجه طراحی و مدیریت علامه مصباح بوده از یک جهت و تأکید بر امتداد این برکات، بر اساس همان الگوی پیشین، نکته بسیار مهم و تعیین کنندهای است که در احکام و انتصابات رهبری، کمتر مشاهده میشود.
با توجه به این نص، ایشان خط و مشی مجموعه را به افکار و ایدههای مرحوم آیتالله مصباح ارجاع دادهاند.
این نکته از یک جهت نشان از بزرگواری بی مثال رهبری عزیز انقلاب اسلامی است که جلوه دیگری از کرامت خویش را نشان دادند و در حالی که در این موارد معمولا همگان منتظر تعیین خط و مشی توسط ایشان هستند، استمرار مسیر پیشین و وفاداری به چارچوب مطلوب علامه مصباح را خواستار شدند. از دیگر سو، وفاداری و اعتماد ویژه رهبری به علامه مصباح و صحه گذاردن بر مسیر پیشین مؤسسه را نشان میدهد.
برخی بدخواهان، خاصه #سکولارهای_حوزوی(در حوزه و خارج از حوزه)، پنهان و آشکار، در تدارک اقداماتی جهت فاصله گرفتن مجموعه از مسیر پیشین بودند که این نقشه شوم، با تدبیر حکیمانه رهبری عزیز، ناکام و ناتمام ماند!
۳) ترکیب هیئت امنای مجموعه نیز نشان میدهد که اشخاص #عالم، #انقلابی، #وفادار و آشنا به مبانی آیتالله مصباح مدنظر رهبری معظم انقلاب اسلامی قرار گرفتهاند که این مسئله نیز حاکی از جهتگیری و جنس انتظارات ایشان از این مجموعه خدوم و انقلابی است.
انتخاب هیئت امنا در عصر فقدان علامه مصباح، نشانگر آن است که برای پر کردن خلا آن مجاهد فقید، حضور فعال مجموعهای از فضلای انقلابی آشنا به مبانی ایشان، ضروری است.
۴) حضور فرزندان فرهیخته و انقلابی علامه مصباح در ترکیب هیئت امنا نیز نشان میدهد که این انتخاب ها بر اساس صلاحیتها صورت گرفته و مثل همیشه، انواع فضاسازی های منفی رسانهای و سیاسی پنهان و پیدا، در آن هیچگونه مدخلیتی نیافته است.
این دو فاضل انقلابی که تا قبل از ارتحال پدر در سایه نام بلند حضرت علامه، در محافل عمومی کمتر مشهور بودند، اکنون با حکم مقام معظم رهبری، به عنوان سرمایههای علمی و اجتماعی و سیاسی جبهه انقلابی، باید به طور حداکثری مورد استفاده قرار گیرند.
۵)در انتخاب مدیر مؤسسه نیز مقام معظم رهبری، بار دیگر تصمیم و تشخیص آیتالله مصباح را تأیید فرمودند تا این پیام تاریخی بعنوان میراث ماندگار معنوی و سرمایه اجتماعی مؤسسه، زمینه را برای امتداد پرقدرت و حداکثری آرمانها و ایدههای آیتالله مصباح فراهم سازد و انشالله همچون گذشته به عنوان #عقبه_تئوریک_نظام به نقش آفرینی بپردازد.
@rozaneebefarda
هدایت شده از اصالت اندیشه
4_5974524960159301665.mp3
950.5K
📢بشنوید: 👇
🎙نظر استاد آیت الله سید احمد مددی درباره لیلة الرغائب
🔹سند لیلة الرغائب حدیثی است که آثار جعل در آن، من راسه الی ذیله واضح است/ لیلة الرغائب از لیالی مشهور اهل سنت پس از تراویح است
@hadihoseiniasl
هدایت شده از شعله ی طور
ﻫﻠﻪ ﻧﻮﻣﯿﺪ ﻧﺒﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﯾﺎﺭ ﺑﺮﺍﻧﺪ
ﮔﺮﺕ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺮﺍﻧﺪ ﻧﻪ ﮐﻪ ﻓﺮﺩﺍﺕ ﺑﺨﻮﺍﻧﺪ
ﺩﺭ ﺍﮔﺮ ﺑﺮ ﺗﻮ ﺑﺒﻨﺪﺩ ﻣﺮﻭ ﻭ ﺻﺒﺮ ﮐﻦ ﺁﻥ ﺟﺎ
ﺯ ﭘﺲ ﺻﺒﺮ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺳﺮ ﺻﺪﺭ ﻧﺸﺎﻧﺪ
ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺮ ﺗﻮ ﺑﺒﻨﺪﺩ ﻫﻤﻪ ﺭﻩﻫﺎ ﻭ ﮔﺬﺭﻫﺎ
ﺭﻩ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﺑﻨﻤﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﮐﺲ ﺁﻥ ﺭﺍﻩ ﻧﺪﺍﻧﺪ
♦️المکتوبات فی النجف الاشرف
@sholeye_toor
هدایت شده از مباحثات
15.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️مباحثات
🔹برگی از تاربخ
پس از صدور «منشور روحانیت» حضرت امام، کدام سطح از حوزویان محور پیگیری و تحقق آن شدند؟
🔹بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب چطور؟
🔻🔻🔻
@mobahesat