📚📚📚
معرفیابزار پژوهشی
✅سامانه پیشینه پژوهش
دسترسی آسان به پیشینه مسئله پژوهش
💠بسیاری از پژوهشهای دانشگاهی در پاياننامهها و رسالهها انجام میشوند و بخشی از مقالههای علمی نیز دستاورد همین پژوهشها هستند.
💠آسانیدستیابی به اين منابعکلیدی و کاربست دستاوردهای آنها در فرایند پژوهش برای پژوهشگران و در چرخه توليد برای صنعت کشور بسيار ارزشمند است.
💠پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) کار ثبت، سازماندهی، و اشاعه اطلاعات علم و فناوری کشور را بر عهده دارد و از ديرباز مرکز دريافت نسخهای از پاياننامهها و رسالهها و ارائه خدمات اطلاعرسانی آنها به جامعه علمی کشور بوده است.
💠ایرانداک با این پشتوانه، سامانه پیشینه پژوهش را برای خدمت به نظام علمی کشور راهاندازی کرده است و به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران کمک میکند تا از پیشینه کار خود، بهویژه در پایاننامهها و رسالههای انجام شده در کشور آگاهی یابند و از کار دوباره پرهیز کنند و با منابع موجود درباره پژوهش خود نیز آشنا شوند.
💠گفتنی است که درخواست پیشینه پژوهش و پاسخ ایرانداک، هیچگونه حقی را برای درخواست کننده پدید نمیآورد. برای کاربست این سامانه، پس از ثبت نام و تأیید آن، وارد سامانه شوید و پس از ارائه اطلاعات و موضوع پژوهش خود و پرداخت هجده هزار تومان برای هر جستوجو (غیر قابل برگشت)، پاسخ خود را در ده روز کاری (به جز روزهای پنجشنبه، جمعه، و تعطیل رسمی) دریافت کنید
(نمونه پیشینهیابی)
💠کاربران گرامی، خود نیز میتوانند با جستوجوی رایگان در پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج) ، پیشینهپژوهش خود را بررسی نمایند.
🆔آدرس دسترسی به سامانه
(برای دسترسی،نیاز به ثبتنام است)
https://pishine.irandoc.ac.ir/
💠ارتباط با پشتیبانی سامانه:
https://pishine.irandoc.ac.ir/Home/ContactUs
#پیشینه
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
سالروز میلاد سراسر نور غریب الغربا، معین الضعفا، علی بن موسی، امام رضا علیهالسلام تبریک و تهنيت باد.
آقای روشن ضمیر.m4a
22.49M
📚📚📚
🔰صوت
🔰نشست علمی
نشست علمی دکتر روشن ضمیر
معاون پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی و عضو هیات علمی گروه قرآن و حدیث
۱۴۰۲/۲/۱۳
💠سرفصلهای این نشست عبارتند از:
۱. اهمیت و جایگاه پژوهش
۲. انگیزه پژوهش(ترجیح رضایت الهی بر منافع خود)
۳. مسئله محوری (تقاضا محوری)
-- فرق بین سوال و مسئله
۴. معنی فرضیه
-- اهمیت فرضیه
-- مطالعه فراوان
-- موضوع مورد علاقه
۵. حقیقت جویی
۶. استناد به منابع معتبر
-- جمله الناس علی دین ملوکهم ج ۱۰۲ ص ۸ بحارالانوار
*سخن علامه مجلسی نیست.
*مربوط به رساله فیض قدسی مرحوم میرزا حسین نوری است.
* اصلا حدیث نیست.
۷. امانت داری
کتاب روش شناسی تفسیر علمی نوشته دکتر شادی نفیسی نمونه مناسبی برای نقل قول با بیان مولف میباشد.
۸. معرفی جزئیات مقاله
-- عنوان. مقدمه. چکیده(IMRD). متن. نتیجه
#نشست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 به جوانها توصیه میکنم وصیتنامه امام را بخوانید
✳️ امام مجسم در همین وصیتنامه است
📲 لینک دانلود:
http://emam.com/posts/view/28809
✅فراخوان نخستین جایزه کتاب سال خانواده و جمعیت
آخرین مهلت ارسال آثار تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۲ است.
✅آدرس ارسال آثار: قم،شهرک پردیسان، خیابان آقا یوسفی، کوچه ۱۲ پلاک ۱۴ دبیرخانه نخستین جایزه کتاب سال خانواده و جمعیت با کدپستی: ۳۷۴۹۱۳۹۵۳۹
ارسال کنند.
شماره تماس دبیرخانه: 09196652353
آیدی ارتباطی در ایتا و بله: @m_a365
#خانواده
#جمعیت
🌹🌹🌹🌹
🔰 تبریک استاد سید میرهاشم حسینی به شهید آرمان علیوردی و خانواده محترم ایشان، جهت مقام اول مقاله شهید در بخش ویژه جشنواره علامه حلی (ره)، طلاب مقدماتی و سطح یک حوزه های استان تهران ( اعلام شده توسط جشنواره علامه حلی در ۸ خرداد ۱۴۰۲)
💠 آرمان عزیز، آرمان علیوردی!
برگزیده شدن آخرین مقاله علمی ات در بخش ویژه جشنواره علامه حلی (ره)، میان حوزه های استان تهران را محضر حقیقت ملکوتی و آسمانی ات تبریک و تهنیت می گویم. روح بلند پروازت همچنان که مراتب قرب خداوند را در آسمان ها طی می کند، آثار اعمالت در زمین بیشتر نمایان می شود. زندگی شاهدانه توی میان آدمیان گرفتارِ عاداتِ کورکورانه، روزنهی نجاتی بود برای آزاد شدن از خاک به افلاک؛ تجلی حیات طیبهای بود برای زدودنی آلودگی های روزمرّگی مان؛ و حالا بعد از گذر ماه ها از عروج جریان سازت، مسیر علمیای که پشت سر گذاشته بودی به ثمر نشسته است.
تحیت و دورد خداوند بر تو که ثمره گام های علمی ات در راه شناختن و شناساندن حق و دفاع از حق، حائز زیبنده ترین درجات علمی در دنیا شد و اجر زندگانی شهیدانهات سرانجام شهادت شد؛ اما تو بعد شهادت تمام نشدی و حیاتی دوباره از سر گرفتی و جانی مضاعف بر بدنه امت اسلامی دمیدی، و خون تو در جدال حق و باطل مصداق جَآءَ ٱلۡحَقُّ وَزَهَقَ ٱلۡبَٰطِلُۚ شد.
آفرین و صد رحمت بر چنین مادر و پدری که فرزندشان مایه فخر اسلام و مسلمین چه در حیات خاکی و چه در حیات افلاکی می شود و خودشان نیز از برکات این روز های مجالس مؤمنین هستند.
🌹🌹🌹🌹
سلام بر تو روزی که به دنیا آمدی و در دنیا سرافراز بودی و سلام بر تو روزی
🌹🌹🌹🌹
❀؛﷽؛❀
🔖 خوب ... حال سوال اینجاست که باید در مقدمه چه بنویسیم!؟؟
📨 در ابتدای مقدمه، مهمترین مطلب 👈 شرح مساله یا موضوع تحقیق است که باید با بیانی واضح، روان و البته جذاب برای خواننده، نوشته شود.
🔖 در این بخش مقدمه، مخاطب میبایست با چارچوب و ابعاد مختلف پژوهش شما آشنا، و متوجه شود که شما میخواهید چه چیزی را در این تحقیق تشریح کنید و مقصد و هدف اصلیتان از پرداختن به این موضوع و پژوهشِ پیرامون آن چیست؟!
📨 همچنین در خصوص دلایل و انگیزههایتان از انتخاب این موضوع و اهمیت آن به صورت مختصر توضیح دهید و پس از آن به ذکر دلایلتان برای لزوم پرداخت بیشتر به موضوع موردنظر و انجام مطالعات جدید بپردازید تا ضرورت و ارزشمندی انجام تحقیق و پژوهش شما برای مخاطب بیشتر مشخص شود.
🔖 پس از آن نیز، به تحقیقات و مطالعات دیگران پیرامون ایدهی پژوهشی شما خصوصا جدیدترین آنها باید اشاره کنید. بدین معنی که پیشینهی بسیار مختصری از تحقیق تان را به خواننده ارائه دهید!
پژوهش اصفهان
#پژوهش
#مقدمه_نویسی
#معرفی_نرمافزار
✍🏻 پاکنویس؛ دستیار هوشمند نگارش فارسی
💽 نرمافزار ویراستاری متن با قابلیتهایی مثل اصلاح انواع خطاهای املایی و نگارشی، استانداردسازی نویسهها، اصلاح نشانهگذاری و انواع غلطهای فاصلهگذاری، تبدیل ارقام انگلیسی و عربی به فارسی، اصلاح یکبارهٔ خطا در کل سند و ... را با نصب پاکنویس تجربه کنید.
💻 پاکنویس روی جدیدترین نسخههای ورد (۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱) نصب میشود.
🎁دانلود رایگان از سایت پاکنویس
🔆🔆🔆🔆🔆
🔸روز زیارتی امام رضا(ع)
بیست و سوم ماه ذی القعده سال ۲۰۳ هجری قمری(قول معروف) طبق برخی روایات روز شهادت امام رضا(ع) بوده و زیارت آن حضرت در چنین روزی مناسب است(هر چند معروف در شهادت آن حضرت(ع) آخر ماه صفر است)
📚منتهی الآمال، تاریخ زندگانی امام رضا(ع)
🔹صلوات خاصه امام رضا(ع)
«اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَىٰ، الْاِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ، وَ حُجَّتِکَ عَلیٰ مَنْ فَوْقَ الْاَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرىٰ، اَلصِّدّيقِ الشَّهيدِ، صَلاٰةً كَثيرَةً نٰامیَةً زٰاكِيَةً مُتَوٰاصِلَةً مُتَوٰاتِرَةً مُتَرٰادِفَةً، کَاَفْضَلِ مٰا صَلَّيْتَ عَلىٰ اَحَدٍ مِنْ اَوْلِيٰآئِکَ»
کارگاه آموزشی تولید مساله_190170044934.pdf
831.9K
✍ کارگاه آموزشی تولید مساله پژوهشی
🔰 استاد: مهدی محقق فر
📋 دو کار مهم برای تولید مساله
🔸 تجزیه
🔸 ترکیب
🔰 نمونه تجزیه: مدل خورشیدی
🔰 نمونه ترکیب: الگوی سه جزئی
🔰 مثال تولید مساله
#مساله
#تولید_مساله
#کارگاه_آموزشی
🔰 پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
.
🔔 دوره آموزشی کسب مهارت🌟
«پایاننامه نویسی فقط در سه ماه»
👥ویژه طلاب و دانشجویان
سه ماه دیگه از پایاننامهات دفاع کن🔥
به همراه پشتیبانی و مشاوره پژوهشی🎁
💯به صورت رایگان فقط تا عید قربان
🔲 سرفصلهای دوره:
▫️چرا باید پایاننامه بنویسم؟
▫️مراحل نوشتن پایاننامه
▫️نحوه برنامه ریزی صحیح برای نوشتن
▫️توضیح سیر منطقی پایاننامه
▫️آموزش پیدا کردن محتوای مناسب
▫️اصول نگارش به همراه نکات کاربردی
▫️بهرهمندی از پایاننامه و تبدیل به کتاب
📣 این دوره فوق کاربردی رو از دست نده...
🎬 دوره به صورت آفلاین برگزار میشه
برای ثبتنام در دوره عدد 1 رو به آیدی زیر ارسال کنید:
🆔 @Poshtibany_payannameh
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
📖تحلیل تفسیری رابطه آیه دحو الارض با دانش بشری
https://b2n.ir/f66037
#دحوالارض
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
ريز موضوعات کنگره.pdf
331K
🔰ریز موضوعات پیشنهادی
🔰کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی امام خامنه ای
▫️شخصیت و سیره قرآنی امام خامنه ای
▫️مرجعیت قرآن
▫️سبک زندگی قرآنی
▫️و....
#موضوعات_پیشنهادی
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
💥 آیتالله میرباقری در گفتوشنود با مدیران تلویزیون:
◀️ مأموریت رسانههای انقلاب اسلامی، تربیت انسانِ عصر ظهور است نه انسانِ توسعۀ غربی.
🔷 انقلاب اسلامی طنین مجدد نبأ نبیاکرم(ص) و نبأ عظیم در عالَم است و درگیری در حال حاضر در این مقیاس تعریف میشود؛ رسالت انقلاب اسلامی مقابله با یک خبر فاسقی که در جهان امروز، در مقابل نبأ نبی اکرم(ص) قرار گرفته است.
🔷 رسانههای مدرن، متعهد به بسترسازی برای تحقق الگوی توسعه در مقیاس جهانی هستند و تمام رفتارشان معطوف به بستر اقامه حیات مادی است. در مقابل، رسانههای ما باید بستر تحقق پیشرفت و تمدن اسلامی باشند.
🔷 مأموریت رسانهای ما، تربیت انسان در تراز تمدن اسلامی، انقلاب اسلامی و عصر ظهور است. کما اینکه ماموریت رسانه غرب، تربیت انسان در تراز عصر روشنگری است با مختصاتی که برایش تعریف میکند.
🔷 پس از اشراف رسانه نسبت به میدان درگیری و رسیدن به تصویری روشن از انسان و جامعه ترازی که قصد ساختن آن را دارد، از مهمترین نکاتی که در قدم بعد باید حتما در ذهن ما باشد بحث تصویر است. باید تصویر جامعی از حیات پیش روی انسانها بگذاریم تا بتوانند حرکت کنند.
بهترین ابزار ما داشتن تصویری روشن از هدف و مسیری است که البته واجد نظام معقول باشد. بهترین شکل ساماندهی اراده انسان این است که از طریق تصویری جامع، رابطه او با افعال خرد و جزئیاش برقرار شود و بتواند افعال خود را در بستر آن تصویر بفهمد.
🔷 وظیفه دستگاه هنر و هنرمند این است که باید از آن آینده روشن در جهان امروز متولد شود سپس جهان امروز را به سمت چنین آیندهای هدایت کند.
رسانه باید تصویر روشنی به ملت منتقل کند و تمام فعالیتهایش پیوست آن تصویر را داشتهباشد. شکل اندیشهای این تصویر، ابتدا یک نظام فکری بزرگ است که در آن کل نظام هستی و مسیر حرکت انسان به سمت غایات دیده میشود.
🔷 خاصیت تلاوت کثیر قرآن ارائه همان تصویر به انسان است. یعنی انسانی که دائم قرآن میخواند آن تصویر در روحش جا میگیرد و به سمت آن حرکت میکند؛ هستی و نظام آفرینش را مشاهده میکند و میتواند تصویری از مسیر خود تا ظهور، رجعت، قیامت، عوالم ملکوت و ملک و نظایر آن داشتهباشد. او درگیریهای این میدان و دستگاه شیطان را با تمام وسعتش میبیند و با اطلاع از پایان، از مراحل درگیری و ابتلائات، تصویری روشن دارد.
ما باید دنبال چنین نظام فکری باشیم و آن را به جامعه دهیم تا رابطه بین رفتار خودش با آن نظام اعتقادات ایمانی را بفهمد.
🔷 ما برای پیشبرد انقلاب اسلامی نیاز به دولت مردم هم داریم که این دولت مردم، قرارگاهی است. باید در لایههای مختلف، یک رسانه قرارگاهی مردم، تاسیس شود تا چنین رسانهای بتواند لکوموتیوی برای به حرکت درآوردن خود این رسانه شود.
به خلاقیتهای مؤمنانه در حوزه تصویر بها دهید تا ببینید چقدر برایتان تصویر خرد و کلان درست میکنند. باید یک رسانه مردم، به راه انداخت که قرارگاهی و جهادی باشد. در این صورت امکان مقابله با رسانه فراگیر دشمن فراهم میشود.
#انسان
#عصر_ظهور
#رسانه_انقلاب_اسلامی
🔗 منبع: روزنامه جام جم:
https://jamejamdaily.ir/Newspaper/item/181807
#دوره_تخصصی #عفاف
📣آموزشکده آشنا برگزار میکند:
🔰دوره تخصصی"مسئله عفاف"
🔸مفهوم شناسی عفاف درلغت و اخلاق اسلامی
🔸مفهوم شناسی عفاف در #فقه و #قرآن کریم
🔸چرایی عفاف از منظر عقلی(فواید فردی،خانوادگی و اجتماعی)
🔸مرزهای حجاب و عفاف
🔸بایسته های زیست عفیفانه
🎤مدرس دوره: جناب دکتر مهدی شجریان، معاون پژوهش #مرکز_پژوهشی_مبنا و عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
📌شروع دوره۱۴۰۲/۴/۷
🗓 دوشنبه ها و چهارشنبه ها
⏱ ساعت: ۱۴ الی ۱۶
✅ تخفیف ویژه برای مبلغان و کنشگران فرهنگی
📜همراه با ارائه گواهی وزارت علوم تحقیقات و فناوری
📝 هماهنگی و ثبت نام:
@Ashena_Amoozeshkade
🌐اطلاعات بیشتر در سایت مرکز پژوهشی مبنا
🆔@mabna_center
📚📚📚
#مناسبتی
#معرفیمقاله
سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران تسلیت
🌐 مشاهده مقالات مرتبط با ایشان در پایگاه نورمگز :
https://noo.rs/LEMvs
#مقاله
#شهیدچمران
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
#تازه_های_نشر
📗معناشناسی قرآن؛ روشها و نظریهها
Semantics of the Qur'an; Methods and Theories
🖌مؤلف: دکتر محمدباقر سعیدی روشن
🔸ناشر: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢اطلاعات بیشتر + #دانلود_رایگان 30 صفحه اول:
http://rihu.ac.ir/fa/book/37417
📝 چکیده کتاب:
معناشناسی قرآن چه سازوکاری دارد؟ مبانی آن کدام است؟ فرایندآن چیست؟ آیا میتوان یکی از الگوهای معناشناسی جدید را بر قرآن منطبق و بر اساس آن معانی و مقاصد قرآن را کشف کرد؟ هدف این پژوهش مطالعه علمی معناشناسی قرآن است. این اثر نظریههای معناشناسی معاصر و چارچوبهای معرفتی آنها را تحلیلکرده، صائبترین روش معناشناسی قرآن را منطق اجتهادی میداند. این روش انسجامگرا و نظامواره است و اساس معنای زبانی را وضعگروی قصدپایه و معنا را معلول عوامل گوناگون میداند. بر این نظر واحدهای زبانی و بافت متن نقش خاص در ماهیت معنا دارد. بافت اجتماعی و فرامتن اثرخود را دارد. بازیگر اصلی در تولید معنا، علم و قصد آفریننده متن وحیانی است که زبان را وسیله ارسال پیام خود گرفته است. روش اجتهادی شیوه تلفیقی مستند به همه دلالتهای زبانی، قرائن درونمتنی، سیاق کاربرد، سنت معصوم، قرائن فرامتن، زمینه پیدایش متن، شخصیت ماتن، و تدبرعقلی است.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
طلاب عزیز ، طلبگی رشد کردن در بوستان امامت و ولایت است.پویندگان طریق حقیقت، حقیقت طلبی ذاتی است و ریشه فطری دارد و از انگیزه ریشه ای تر و اصیل تر کمال خواهی انسان منشعب می گردد. که جایگاه و منزلت گوهر تابنده پژوهش و تحقیق را مشخص می نماید .
🔰🔰 پژوهشگر ارجمند
سرکار خانم سیده بشری میرسپاسی طلبه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام، منتخب چهاردهمین جشنواره علامه حلی ره ، با عنوان اثر: دلاله حب النبی ابی طالب من مصادر العامه علی اسلام ابی طالب و ایمانه، خدمت شما طلبه جوان بوستان امامت و ولایت تبریک عرض می نماییم .توفیقات روز افزون شما را در اعتلای فرهنگ پژوهش از خداوند متعال خواستاریم.
#طلاب
#میرسپاسی
#جشنواره_علامه_حلی_ره
#مدرسه_علمیه_الزهرا_علیها_السلام
🔰 پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
noormags-دعای_عرفه_پیوست_فرهنگی_قرآنی،_قیام_عاشورا-1994519 (1).pdf
1.17M
🔰دعای عرفه پیوست فرهنگی قرآنی قیام عاشورا
▫️سید محمدرضا علاالدین
#دعای_عرفه
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🔰🔰🔰🔰
▫️چرا اگر ماجرای غدیر نبود دین ناقص بود؟
▫️در روز غدیر استمرار داشتن حکم رسالت پس از او توسط کسی که در قول و فعل مثل اوست ابلاغ گردید
▫️مطابق آیه اکمال در آن روز (الیوم) چهار جهت جمع شده است.
▫️در این روز هم کافران مأیوس شدهاند؛ «الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَرُوا مِنْ دینِکُمْ»
▫️هم دین کامل شده؛ «الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دینَکُم»
▫️هم نعمت خدا بر مردم اتمام یافته؛ «وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتی»
▫️هم خداوند آئین اسلام را به عنوان آئین نهایى مردم جهان پذیرفته و به آن رضایت داده است؛ «وَ رَضیتُ لَکُمُ الْإِسْلامَ دیناً».
هر کدام از این جهات به تنهایی برای تبیین اهمیت یک روز کافی است چه رسد به اینکه در این آیه چهار جهت ویژه در توصیف این روز بیان نموده است که حکایت از اهمیت فوق العاده این روز دارد.....
https://b2n.ir/a85227
#غدیر
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
؛﷽
💠عید غدیر را فرمودهاند: «عید اللَّه الاکبر»؛ از همهی اعیاد موجود در تقویم اسلامی این عید بالاتر است؛ پرمغزتر است؛ تأثیر این عید از همهی این اعیاد بیشتر است. چرا؟ چون تکلیف امت اسلامی در زمینهی هدایت، در زمینهی حکومت، در این حادثهی غدیر معیّن شده است. ۱۳۸۸/۹/۱۵
💠به مناسبت عید الله الاکبر معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام برگزار می کند:
📚نشست علمی
📚موضوع:
فلسفه بیعت و اهمیت آن در خطبه غدیر
◽️ارائه دهنده:
▫️سرکار خانم فاطمه فرحزادی
▫️استاد حوزه
▫️دانش آموخته مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
🗓زمان: چهارشنبه ۱۴ تیر ماه ۱۴۰۲
🕰ساعت: ۱۰:۳۰ الی ۱۱:۳۰
🏢مکان: مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
🔰آدرس برخط نشست علمی:
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
#غدیر
#نشست_علمی
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
هدایت شده از Alim__5
noormags-بررسی_شیوه_های_مدیریتی_امیرالمؤمنین_(ع)_در_مقابله_با_دشمنان_برگرفته_از_زیارت_غدی-2012836.pdf
838.5K
🔰بررسی شیوه های مدیریتی امیرالمومنین علیه السلام در مقابله با دشمنان برگرفته از زیارت غدیریه امام هادی علیه السلام
▫️نظریه مطالعات حدیث پژوهی
#زیارت_غدیریه
#امام_هادی_ع
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh