دکتر کاظمی:
محمد:
اپلیکیشن احادیث معنوی
15. قَالَ أَبَا جَعْفَرٍ علیه السلام إِنَّ مَلَكَيْنِ هَبَطَا مِنَ السَّمَاءِ فَالْتَقَيَا فِي الْهَوَاءِ فَقَالَ أَحَدُهُمَا لِصَاحِبِهِ فِيمَا هَبَطْتَ قَالَ بَعَثَنِيَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَى بَحْرِ إِيلٍ أَحْشُرُ سَمَكَةً إِلَى جَبَّارٍ مِنَ الْجَبَابِرَةِ اشْتَهَى عَلَيْهِ سَمَكَةً فِي ذَلِكَ الْبَحْرِ فَأَمَرَنِي أَنْ أَحْشُرَ إِلَى الصَّيَّادِ سَمَكَ الْبَحْرِ حَتَّى يَأْخُذَهَا لَهُ لِيُبَلِّغَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ غَايَةَ مُنَاهُ فِي كُفْرِهِ فَفِيمَا بُعِثْتَ أَنْتَ قَالَ بَعَثَنِيَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فِي أَعْجَبَ مِنَ الَّذِي بَعَثَكَ فِيهِ بَعَثَنِي إِلَى عَبْدِهِ الْمُؤْمِنِ الصَّائِمِ الْقَائِمِ الْمَعْرُوفِ دُعَاؤُهُ وَ صَوْتُهُ فِي السَّمَاءِ لِأُكْفِئَ قِدْرَهُ الَّتِي طَبَخَهَا لِإِفْطَارِهِ لِيُبَلِّغَ اللَّهُ فِي الْمُؤْمِنِ الْغَايَةَ فِي اخْتِبَارِ إِيمَانِهِ ...
امامباقر علیه السلام فرمود: دو ملک از آسمان فرود میامدند به هم رسیدند یکی از آندو به دیگری گفت مأمور به چه کاری هستی؟ گفت: گفتهاند به دریای ایل برو و ماهیانش را بسوی تور ستمگری بران زیرا هوس ماهی کرده است و خدا میخواهد همه آرزوهای این کافر را برآورده سازد. سپس از دیگری پرسید تو بسوی چه کاری رهسپاری؟ او گفت: مرا به مإموریتی عجیبتر فرستادهاند. مرا فرستادهاند تا بسوی آن بنده مؤمن که همیشه شبخیز و روزهدار است و دعایش در آسمان معروف است بروم او برای افطارش چیزی پخته من باید بروم و دیگ او را واژگون سازم تا بدینوسیله به غایت درجه از اختبار و امتحان الهی برسد.
#شرح_حکمت ۲۷
❣️ امیرالمؤمنین علی علیهالسلام میفرمایند:
✨ إمْشِ بِدَائِكَ، مَا مَشَى بِك
💠 تا درد همراه توست تو نيز با او همراهى كن.
✍️ سخن امام اشاره به این دارد که تا زمانى که بیمارى فشار شدید نیاورده بگذار بدنت بدون نیاز طبیبان و دارو آن را دفع کند. البته هرگاه نیروى دفاعى بدن عاجز بماند باید با استفاده از طبیب و دارو به کمک او شتافت تا بیمارى را دفع کند.
🔹 به علاوه انسان وقتى در مقابل بیمارى تسلیم مىشود و با مختصر ناراحتى در بستر مىخوابد به خودش تلقین بیمارى مىکند، تلقین خود اثر تخریبى دارد. به عکس اگر برخیزد و کار روزانه خود را ادامه دهد عملا تلقین سلامت کرده و در روح او بسیار مؤثر است.
🔹همچنین انسان باید در برابر حوادث و مشکلات و بیمارىها خویشتن دار باشد و تا مىتواند با مشکلات بسازد و زبان به شکایت نگشاید که با روح رضا و تسلیم سازگار نیست.
═══✙❆♡❆✙═══
💝 @nahjol_balagheh_1
═══✙❆♡❆✙═══
حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای عزیز(حفظه الله تعالی):
☀️استغفار کردن در وقتی است که گناهی از انسان صادر میشود.
💢شب و روز ما مبتلا است به معاصی و ذنوبِ کوچک و بزرگ؛ بعضی را میفهمیم، بعضی را هم خودمان ملتفت نیستیم،عادی شده برایمان!
🔊👈از آن ذنب و گناهی که وقتی انجام دادیم و ملتفت شدیم، بلافاصله استغفار کنیم
✅ استغفار هم فقط گفتنِ «استغفر اللّه و اتوب الیه» نیست؛ یعنی واقعاً عذرخواهی کنیم.
✅استغفار یعنی عذرخواهی از پروردگار، معذرتخواهی؛ [یعنی] پروردگارا! معذرت میخواهم؛ این استغفار است.
✅این موجب میشود که موانع استجابت دعا برداشته بشود، موانع صدور دعا برداشته بشود، موانع تضرّع برداشته بشود.
✅خصوصیّت استغفار این است: اَللّهُمَ اغفِر لِیَ الذُّنوبَ الَّتی تَهتِکُ العِصَمَ، تُنزِلُ النِّقَمَ، تُغیِّرُ النِّعَمِ، تَحبِسُ الدُّعاء.
۱۳۹۷/۰۷/۰۱🎞
به کانال توصیه های معنوی امام خامنهای عزیز خوش آمدید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2433089585C1ac8bef9db
#گناه
🔻 لطماتی که انسانها میخورند گاهی به این دلیل است که مثلا دارد به حرم میرود یک صفت بد از او ظهور و بروز میکند، این پایه و مایهای برای یک مشکل در آینده میشود؛ چونکه در این محدوده و در این حریم [بیشتر باید رعایت کرد و گناهان اثرات بیشتر و شدیدتری دارند]
🔸 یا بعضی اولیائی که دارند به حرم میروند و میآیند اگر انسان را در آن حال بد ببینند اشمئزاز آنها ایجاد مشکل میکند. در حالی که همین فرد اگر در خانهی خود این مشکل را داشت، شاید بابی برای ایجاد مشکل برای او مفتوح نمی شد.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔹 تلگرام و ایتا: @Nasery_ir
🔸 واتساپ: www.al-hady.ir
⭕️امتحانات الهی
🔹ما در حال #امتحان دادنیم. در برجستگیهای دوران زندگی است که امتحانهای سخت پیش میآید. در روال عادی زندگی امتحان هست، لیکن امتحانهای برجسته و نفسگیر معمولاً مال آنجائی است که انسان وارد مقاطع حساس میشود؛ که از جملهاش همین مسئولیتهای ماها است. گاهی یک نفر سالهای طولانی از عمر خود را با امانت و طهارت گذرانده است، بعد میرسد به یک #مقطع_امتحان؛ اگر نتواند در این مقطع امتحان، #توانایی_خودش را در #مهار_نفس نشان دهد، لغزش پیدا خواهد کرد. این مقطع حساس، نمایندگی مجلس است؛ مسئولیتهای دولتهایی است؛ مسئولیتهایی از قبیل مسئولیت این بندهی حقیر است. اینها آن مقاطع حساس زندگی ما است؛ اینجاها باید #مواظب خودمان باشیم، #مراقب باشیم. گاهی انسان در حال عادیِ زندگی، خوب زندگی میکند؛ اما وقتی به پرتگاه رسید، وقتی به نقطهی حساس رسید، وقتی به پیچ خطرناک رسید، نمیتواند درست کنترل کند. این را باید به یاد داشته باشیم. «فی تقلّب الأحوال علم جواهر الرّجال؛ در #دگرگونى_احوال گوهرهاى مردان شناخته شود»؛ [۱] ما خودمان را هم در یک #چنین_مقاطعی میتوانیم درست #محک بزنیم.
پینوشت
[۱] نهجالبلاغه، قصار ۲۱۷
بیانات مقام معظم رهبری ۹۲/۳/۸
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
#امتحان #امتحان_الهی #نفس #مراقبه
#امام_خامنهای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠موشن گرافیک احکام: این ها مصداق دروغ است
🔸احکامی که باید بدانیم
#آموزش_احکام
@ahlolbait
#نهج_البلاغه
💎وَالْحِرْفَةُ مَعَ الْعِفَّةِ خَيْرٌ مِنَ الْغِنَى مَعَ الْفُجُورِ
🌗درآمد (کم) همراه با پاکى و درست کارى بهتر از ثروت فراوان توأم با فجور و گناه است»;
📘#نامه_31
@nahjol_balagheh
🔴عزت ناپايدار دنيا
#نهج_البلاغه
🌟اوصيكم بالرفض لهذه الدنيا التاركة لكم، و ان لم تحبوا تركها ... فلا تنافسوا في عز الدنيا و فخرها ... فان عزها و فخرها الي انقطاع.
💎شما را به رها كردن اين دنيا توصيه مي كنم، دنيايي كه شما را رها مي كند هر چند رها كردن آن را دوست نداشته باشيد ... پس، در عزت دنيا و افتخارات ان رقابت نكنيد، زيرا عزت و افتخارات دنيا از بين رفتني است.
📘#خطبه_99
@nahjol_balagheh
🌹 اگر خواستیم ببینیم آیا با خدا مأنوسیم یا نه، باید ببینیم از خواندن قرآن كه سخن خدا با ماست و از خواندن نماز كه سخن ما با خداست، احساس ملال میكنیم یا احساس نشاط...
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
🌷 علامه حسن زاده :
✍️ از اَمل (آرزو) چشم بپوش و در عمل بکوش . مرد جستجوی باش نه گفتگوی .
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
✍️علامه حسنزاده آملی
زنى ديدم پسرش مُرد، برخاست چشمش را بست و او را پوشاند و گفت جَزع و گريه چه فائده دارد؟ آنچه را پدرت چشيد تو هم چشيدى و مادرت بعد از تو خواهد چشيد، بزرگترين راحتها براى انسان خواب است و خواب برادر مرگ است؛ چه فرق میكند در رختخواب بخوابى يا جاى ديگر، اگر اهل بهشت باشى مرگ بحال تو ضرر ندارد و اگر اهل نارى زندگى بحال تو فايده ندارد، اگر مرگ بهترين چيزها نبود، خداوند پيغمبرِ خود را نمیميراند و ابليس را زنده نمىگذاشت...
📚هزار و یک نكته
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عیدی شما امشب این لبخندهای زیبای آقایمان باشد!👌😊
🆔 @sireh_agha
#حدیث_روز
✍️امیرالمؤمنین عليه السلام: خوشبخت، كسى است كه به آنچه از دست رفته بى اعتنا باشد
📚میزان الحکمه جلد5 صفحه298
━━💠🍃🌺🍃💠━━
📳 لینک عضویت در کانال طرح ولایت طلاب در ایتا و سروش:
🆔 @tarhe_velayat_tollab
لینک ارتباط با ادمین:
🆔 @T_Velayat_T
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#مقام_معظم_رهبری
❤️ جذب دلها
◽️ قُلُوبُ الرِّجَالِ وَحْشِيَّةٌ فَمَنْ تَأَلَّفَهَا أَقْبَلَتْ عَلَيْهِ.
💎دل هاى مردم گريزان است، به كسى روى آورند كه خوشرويى كند
📘#حکمت۵۰
🍁🌾🍁🌾🍁🌾
🌷کانال نهجالبلاغه🌷
@nahjol_balagheh
📎نور چشم و یار صدیق امام خمینی(ره)
سید مصطفی خمینی نخستین فرزند
امام خمینی(ره) در30 آذر 1309 در شهر قم دیده به جهان گشود.
در 15سالگی به تشویق پدر به تحصیل علوم اسلامی پرداخت و در حدود 22 سالگی سطح را به پایان رساند و از آن پس در درس خارج آیتالله بروجردی و امام خمینی(ره) شرکت کرد.
در 27سالگی به درجه اجتهاد نایل شد و این در حالی بود که از نظر اطرافیان و حتی حضرت امام که در این زمینه بسیار سختگیر بودند، از 25 سالگی به مرحله اجتهاد رسیده بود.
در همین سن و سال، به تدریس علوم نقلی و عقلی پرداخت و دست به تألیفات متعددی زد. در میان فضلا و علمای متعدد نجف نیز جایگاه ویژهای داشت.
دوری از کسب شهرت با عنوان آقازاده
با وجود اینکه فرزند یکی از مراجع طراز اول بود، در تمام مراحل زندگی سادهزیست بود و سطح زندگیاش از حد زندگی یک طلبه ساده فراتر نرفت.
این مسئله در وصیت نامهاش کاملاً مشهود است؛ آنجا که تنها به کتابهای خوداشاره کرده و یادآور میشود: «چیز دیگری ندارم مگر بعضی مختصرات، آن هم دیگر احتیاج به گفتار ندارد...».
سید مصطفی در هیچ یک از مراحل زندگی از موقعیت آقازادگی خود بهرهبرداری نکرد و شخصیتی کاملاً مستقل داشت چرا که عقیده داشت کسب شهرت با عنوان آقازاده و آیتاللهزاده دون شأن یک مسلمان و آزاده است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/228459
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖊 #علامه_حسن_زاده_آملی ره:
حرف های لغو و بیهوده آزار می کند. حرف های زائد آزار می دهد، دل را تیره می کند. خواندن داستان ها و رمان ها انسان را کج و معوج می کند.
چرا با آنها ؟
چرا با کلام الله نباشیم! چرا قرآن نخوانیم!
چرا وحدت و خلوت نداشته باشیم!
چرا شب و روز یک وقتی با ملکوت عالم ننشینیم و با او نگذرانیم...
@erfaneeslami
🔅👇🔅👇🔅
https://eitaa.com/joinchat/2400124981Cc8b982030d
🌷 علامه حسن زاده آملی :
✍️ بدانید هر کاری که انجام می دهید و هر حرفی که میزنید و هر نگاهی که می کنید. همه اینها دائم همراه شما و دنبال شما هستند چه کار وعمل خوب انجام دهید وچه عمل بد.
👌 انسان دائم با دو گروه از اعمال خوب وبدش در حرکت است.
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
🌷 علامه حسن زاده آملی :
☘️ اگر آدم چانهاش را مواظب باشد حرفش را مواظـب باشد ، در این صـورت است که اگر سخن گفت سخنشحکمتاست و وجودشان در میـــان مــردم بــرڪـت است.
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
🌷 علامه حسن زاده آملی :
💠 آدمى به دو سالگى (بچه،كودك) به حرف درمیآيد اما تا خاموشى اختيار كند سالها طول میكشد.
☘️ به حرف درآمدن زود است اما سكوت خيلى مشكل است و خيلى رياضت میخواهد ، و چقدر زحمت میخواهد و چقدر كشيك نفس كشيدن میخواهد تا سكوت اختيار شود و تا حرفها جمع و جور و غربال گردد تا هرزه گو و هرزه خوار نباشد و روى حساب حرف بزند سپس كم كم میبينيد كه قلمش سنگين میشود وعبارتهاى او وزين میگردد.
🌱 و لذا آدم ساكت و آرام كه حرف نمیزند يك وقتى میبينيد كه به حرف درآمده هر جمله اش كتابى میشود و اگر دست به قلم شود و چيزى بنويسد بايد نوابغ دهر جمع شوند تا آن را شرح كنند.
🌿 چنين انسانى با سكوت در گفتارش بركت پيدا میكند و قول ثقيل میشود: «إنا سنلقى عليك قولا ثقيلا» دیگر حرف و قول او سبک نیست و لذا افراد ساکت دیرگو و گزیده گو میشوند مثل معروفى هم هست كه: «المكثار مهزال» پرگو بالأخره هرزه گو و هزلگو میشود.
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
#مکتب_امام
🔹شکست مال کسانی است که معتمد به شیطانند
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
👈 متأسفانه اهتمام لازم به شبکه ملی اطلاعات و تشکیل شورای عالی فضای مجازی نمیشود
🔻رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت روحانی:
🔹موضوع فضای مجازی بسیار مهم است؛ ما هم اهمیت فضای مجازی را و اینکه بخشی از زندگی مردم شده است، قبول داریم اما بحث ما در مورد فضای مجازی این است که این عرصه از خارج مدیریت و هدایت میشود و ما نمیتوانیم مردم را بیپناه رها کنیم
🔹 عوامل مسلط بینالمللی در فضای مجازی به شدت فعال هستند؛ تأکید مکرر بر شبکه ملی اطلاعات و تشکیل شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی و شرکت رؤسای سه قوه در آن به همین علت است اما متأسفانه اهتمام لازم به این موضوع نمی شود
🔹شبکه ملی اطلاعات اجزایی دارد که این اجزا از زمانبندی ها عقب هستند//
⭕️ @shenakhte_rahbari
دم خروس حمله سایبری از دهان اسرائیل بیرون زد،
معلوم شد که سوزش اخیر ارسال گازوئیل و مازوت به لبنان آنقدر به صهیونیستها فشار آورده که مجبور به حمله سایبری به زیر ساخت های بنزینی شدند!
گویا روی واکنش میدانی و اغتشاش خیلی حساب کرده بودند که البته تیرشون مثل همیشه به سنگ خورد...
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
🔹درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
♦️نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
🔹حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
♦️در عین حال جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔹نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
♦️در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
🔹طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
♦️اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
🔹"اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
✍️محمد ایمانی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat