◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۹۲ #فرزندآوری #بارداری_بعداز_35_سالگی #قسمت_اول سال ۷۴ ازدواج کردم با پسر خاله مادرم،
#تجربه_من ۹۲
#فرزندآوری
#بارداری_بعداز_35_سالگی
#قسمت_دوم
هرچه دکتر و بیمارستان و متخصص و فوق تخصص و درمانگاه و آزمایشات فراوان و ام ار ای و سی تی اسکن و ازمایش مغز استخوان و .. انجام دادیم بیماری مشخص نمیشد که نمیشد.
خلاصه این بیماری ۸ سال طول کشید و من حسابی ضعیف و لاغر و پژمرده شدم و قوای جسمیم تحلیل رفت و در آخر در یکی از بیمارستانهای معروف شهرمون با همکاری و لطف رییس بیمارستان، یه کمیسیون پزشکی تشکیل شد و ۱۵ پزشک متخصص در رشته های مختلف پزشکی با دیدن همه مدارک پزشکی بیماری من رو یک بیماری خود ایمنی تشخیص دادن و از روی همون آزمایشات و مدارک گفتن که شما تخمدانتون از بین رفته و رحم خشک شده و بعد کورتون های قوی رو شروع کردن تا شش ماه و بعد ماه به ماه کمترش میکردن...
خدا رو شکر رفته رفته حالم بهتر میشد تا اینکه چند ماه بعد دوباره حالت تهوع اومد سراغم، همه دوباره ترسیدن و گفتن بیماری عود کرده ولی خودم به چیز دیگه شک کرده بودم درمانگاه که بردنم ازشون خواهش کردم یه تست بارداری ازم بگیرن و نتیجه رو فقط به خودم بگن و در کمال تعجب نتیجه مثبت بود، من در سن ۴۱ سالگی بعد از ۱۷ سال با بیماری مزمن ناشناخته، یائسگی زودرس، تنی نحیف ، مصرف کورتون و با دوپسر ۱۷و۱۸ ساله باردار شدم!!
فقط میتونم بگم لطف خدا بود و بس. عجیب تر اینکه همه فامیل (البته غیر از شوهرم که ایشون هم بخاطر خودم نگران بود) خوشحال شدن و تبریک میگفتن و شکر خدارو بجا میاوردن، از هیچکس طعنه و سرزنش و حرفایی که تو این شرایط به همه میزنن نشنیدم البته غیر از غریبه ها که از هیچی خبر نداشتن و دکترا، و همین روحیه م رو بالا میبرد. پسرام از خوشحالی پر درآورده بودن... دیگه پسر و دختر بودنش اصلا مهم نبود چه برا خودم چه دیگران...
بخاطر ضعیف بودن بدنم پسرم سه هفته زودتر از موعد بدنیا اومد با وزن دوکیلو، اسمش رو گذاشتم امیر حسین، چون میدونستم فقط لطف خدا و مدد آقا امام حسینه... با بدنیا اومدن امیرحسیینم همه مریضیهای من دود شد رفت هوا...
سالم سالم شدم بطوری که الان هیچ دارویی استفاده نمیکنم و ، هنوز پیش دکترم که تحت نظرش بودم هم نرفتم ...
شده تمام زندگیمون شیطنتاش، بازیگوشیاش، خنده هاش، ورجه وورجه هاش، قند تو دلمون آب میکنه...
باباش میگه اگه میدونستم اینقدر بچه شیرینه مخالفت نمیکردم و چه حیف وصد حیف که دیگه فرصت فرزندآوری رو نداریم سنمون بالا رفته و دیر شده، اگه مریضی به سراغم نمیومد و شوهرم هم مخالفت نمیکرد حالا لااقل هفت هشت تا بچه داشتم.
توصیه من به همه مخصوصا ااعضای کانال اینه : «نگذارید دیر بشه انسان از آینده خبر نداره، هزاران هزار اتفاق و مسأله ممکنه بیفته که شما حتا یک درصدش رو هم پیش بینی نمیتونید بکنید. حالا چند سال دیگه، تا خونه دار بشیم، تا ماشین بخریم، تا بریم شهرمون، تا پولدار بشیم، تا فلان مدرک رو بگیریم، تا فلان شغل رو پیدا کنیم وووواینارو بهونه نکنید ( چون خیلی زود دیر میشه) پشت سر هم بچه بیارید وبزرگ کنید خدا خودش از همه نظر کمک میکنه، مطمئن باشید ...
من خودم عاشق بچه هستم و حوصله بچه رو هم خیلی زیاد دارم، بماند هرجا با امیر حسین میرم میگن نوه ات هست منم با افتخار میگم نه بچه خودمه و چشما گرد میشه از تعجب، و نگاه ها عمیقتر، و من شادتر...
🆔 @asanezdevag
✨ #استاد_قرائتی
📌گاهی تبلیغات به جای #شیر_مادر از شیر خشک تبلیغ می کنند، قوطی های قشنگ با عکس دختر و پسر توپول، چشمهای زاغ و موهای بور... هر زنی به هوس اینکه بچه من هم اینطوری، بله از این قوطی باید استفاده کنی!!
📌سالها برای شیر خشک تبلیغ کردن و حالا در جمهوری اسلامی بارها کنگره برای ضررهای شیر خشک که من چند جلسه آن را رفتهام....
✨امام علی علیه السلام:
«هیچ شیری برای تغذیه نوزاد، با برکت تر از شیر مادرش نیست.»
📚 وسائل الشیعه، جلد 15، ص ۱۷۵
🆔 @asanezdevag
🍃 #رهبر_انقلاب
❌مبادا بروید پول قرض کنید، #جهیزیه درست کنید. مبادا خودتان را به زحمت بیندازید. مبادا خانوادهتان را به زحمت بیندازید. مبادا خیال کنید که دخترتان اگر جهیزیهاش کمتر از دختر همسایه و قوم و خویش بود، این سرشکستگی است. نه این سرشکستگی نیست.
✅ جهیزیۀ فاطمه زهرا علیها السلام به قدری بود که شاید دو نفر آدم با دست میتوانستند از این خانه بردارند ببرند آن خانه... آیا پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله نمیتوانستند یک جهیزیّه مفصل تشکیل دهند؟! چرا نکردند؟! این برای این است که من و شما #یاد_بگیریم.
📌و الاّ بنشینیم و تعریف کنیم و خوشمان بیاید و بعد هم یاد نگیریم، چه فایده ای دارد؟ استفادهاش را نمی بریم... باید #عمل_کنیم تا بهرهاش را ببریم. رژیم غذایی را باید عمل کنید تا فایدهاش را ببرید. اینها رژیم غذایی روح است، رژیم غذایی صحّت جامعه است. صحت خانواده است باید عمل شود. ساده برگزار کنید.
«خطبه عقد، ۷۵/۰۹/۰۵، ۸۱/۰۳/۲۹»
#ازدواج_آسان
🆔 @asanezdevag
🚫 حق با من است:
🔸 همین که شما بخواهید همیشه برتری و قدرتتان را اثبات کنید به دردسر خواهید افتاد.هیچکدام از شما عقل کل نیستید و هر دو اشتباه می کنید !
🆔 @asanezdevag
❌ ۱۴ نکته ای که بسیاری از زنان در مورد غربالگری بارداری نمی دانند!
💢غربالگری بارداری عبارت از انجام یک آزمایش خون و سونوگرافی است که برای تشخیص سه بیماری ژنتیکی در هفته ۱۱ تا ۱۳ بارداری انجام می شود. بیش از ۹۰ درصد زنان باردار به توصیه اکید مراقبین سلامت بارداری (پزشک، ماما يا بهورز) این آزمایش را انجام می دهند.
ولی اکثر این مادران چیز زیادی از این غربالگری نمیدانند.
1⃣ بسیاری از مادران نمی دانند که غربالگری کمکی به سلامت خود یا جنین شان نمی کند و تنها برای شناسایی بیماری جنین و سقط و کشتن اوست.
2⃣ بسیاری از مادران نمی دانند که از بین سه بیماری که برای تشخیص شان غربالگری می شوند، تنها سندرم داون (مونگولیسم) امکان حیات دارد و در بیماری دیگر که به شدت نادر هستند، اکثرا خود به خود سقط می شوند یا پس از تولد از دنیا می روند.
3⃣ بسیاری از مادران نمی دانند که احتمال سندرم داون داشتن فرزندشان تا قبل از سی سالگی یک به ۱۵۰۰ است. یعنی از بین ۱۵۰۰ مادر زیر ۳۰ سال ۱۴۹۹ نفر نوزاد سالم خواهند داشت. (۹۹٫۹۳٪ فرزندشان سالم است)
4⃣ بسیاری از مادران نمی دانند که احتمال سندرم داون داشتن فرزندشان تا قبل از سی و پنج سالگی یک به ۱۰۰۰ است. یعنی از بین ۱۰۰۰ مادر زیر ۳۵ سال ۹۹۹ نفر نوزاد سالم خواهند داشت. (۹۹٫۹۰٪ فرزندشان سالم است)
5⃣ بسیاری از مادران نمی دانند که حتی بالای ۴۰ سالگی هم ۹۹٪ فرزندشان سالم است و تنها یک درصد ممکن است فرزندشان سندرم داون داشته باشد.
6⃣بسیاری از مادران نمی دانند که در کشورهای توسعه یافته بین ۳۰ تا ۳۵ درصد زنان (آنهایی که سنشان بالای ۳۵ تا ۴۰ سال است یا سابقه فرزند مبتلای قبلی دارند) غربالگری می شوند و بقیه زنان غربالگری نمی شوند.
7⃣ بسیاری از مادران نمی دانند که اگر جواب غربالگری آنها مثبت یا پرخطر باشد به این معنا نیست که فرزندشان به احتمال زیاد سندرم داون دارد، بلکه به این معناست که تنها ۱ تا ۲٪ ممکن است فرزندشان مبتلا باشد و ۹۸ تا ۹۹٪ فرزندشان سالم است.
8⃣ بسیاری از مادران این موضوع را نمی دانند و از ترس بیماری فرزندشان بدون انجام آزمایش تکمیلی به صورت غیر قانونی سقط می کنند...(این مادران بیش از ۲۰ مادر در هر ۱۰۰۰ بارداری هستند).
بسیاری از مادران هم موضوع بالا را نمی دانند و بدون انجام آزمایش تکمیلی تا آخر بارداری را در ترس و اضطراب سپری می کنند.
9⃣ بسیاری از مادران نمی دانند که اگر برای نمونه گیری از مایع دور جنین بروند ممکن است فرزندشان سقط و کشته شود. در حالیکه بالای ۹۸ درصد این فرزند سالم است و قربانی شده است.
🔟 بسیاری از مادران نمی دانند که سالانه نوزادهایی با سندرم داون به دنیا می آیند که غربالگی آنها منفی بوده است.
1⃣1⃣ بسیاری از مادران نمی دانند که غربالگری عمومی بین زنان زیر ۳۵ سال که احتمال بروز سندرم داون بسیار کم بوده و تنها دستاوردش هزینه مالی و روانی است، در اکثر کشورها هرگز توصیه نمی شود.
2⃣1⃣ بسیاری از مادران هیچ یک از موارد بالا را نمی دانند و به آنها توصیه می شود وارد این روند غربالگری شوند و اگر نخواستند باید امضا بدهند که قبول دارند فرزندشان بیماری ژنتیکی داشته باشد و با این حال ادعا میشود که غربالگری بارداری «اختیاری» است!!
3⃣1⃣ بسیاری از مادران نمی دانند پزشکان و مراقبین بهداشت بارداری از ترس عواقب تولد فرزند سندروم داون و دادگاهی و محکوم شدن ناچارند همه زنان باردار را به غربالگری توصیه کنند و در صورت عدم انجام، از آنها تعهد کتبی بگیرند و باز هم ادعا می شود که غربالگری اختیاری است.
4⃣1⃣ اکثر خانواده ها هیچ یک از موارد بالا را نمی دانند و این را هم نمی دانند که روند فوق سالانه برای گروهی محدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان گردش مالی ایجاد می کند......
🆔 @asanezdevag
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 از تفاوتهای واقعا بارز پسرای امروزی با پدرهامون و بهعبارتی مردای نسل قبل،مسئولیتناپذیری و راحتطلبیه.
بیشتر ما وقتی به مسیری که پدرهامون از خواستگاری تا امروزشون طی کردن میبینیم که چهقدر سختی کشیدن و چهجوری از صفر یه زندگی ساختن با مادرامون و تا جایی که تونستن حتی تو سختترین شرایط اقتصادی تلاش کردن نذارن آب تو دل ما و خواهر برادرامون تکون بخوره.
مردهایی که تو آلبوم عکس بچگیامون علیرغم داشتن هزارویک چالهچوله و بحران و مساله، با لب خندون ظاهر شدن و به قول خودشون پاشونو که از در خونه میذاشتن داخل دیدن ما و مامان خونه مثل آب رو آتیش بوده براشون برای از بین بردن خستگی روزشون و انگیزه گرفتن برای فرداشون.
چرا راه دور بریم؟ هر کدوم ما اگر پدر خودمون رو هم الگوی خودمون قرار بدیم منتظر لقمه آماده و زندگی مجهز و مرفه نمیمونیم و رو خودمونم واسه تلاش و جنگندگی برای ساختن یه زندگی حساب باز میکنیم و میریم سراغ #ازدواج!
🆔 @asanezdevag
📌 کاهش فرزندآوری یکی از پیامدهای مهم اشتغال بانوان است...
🔷 حجت الاسلام زیبایی نژاد، مسؤل مرکز تحقيقات زن و خانواده:
🔻زنی که شاغل است توانایی تربیت بیش از ۲ فرزند را ندارد و مجبور است فرزندان خود را به دست مهد کودک بسپارد و این کار پیامدهای تربیتی بسیاری دارد.
✅ در الگوی دینی ما اولویت برای زن نقش همسری است و نقش مادری در رتبه بعدی قرار دارد و اولویت آخر حضور اجتماعی است.
در جامعه سنتی اولویت را برای زن در مادری و بعد خانه داری و سپس همسری میدانند.
❌در فضای مدرن اولویت را برای زنان در حوزه اجتماعی تعریف میکنند و در مرحله بعدی میان نقش خانه داری و مادری مردد هستند و اولویت آخر را به جایگاه همسری زن اختصاص میدهند.
🔰 به نظر میرسد در شرایط کنونی به جای نفی اصل اشتغال زنان باید الگوی اشتغال آنها را تغییر داد.
#اشتغال_زنان
#فرزندآوری
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶🎥 مادرهای استانبولی که بچه بین یکماهه تا ۴ سال دارند، میتونن با «کارت مادر» به صورت رایگان از حمل و نقل عمومی استفاده کنند. | #ببینید
#جامعه_سازی
#نعمت_مادر
🆔 @asanezdevag
🔅 #پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله فرمود:
✍️ مَنْ اَرْضى والِدَيْهِ فَقَدْ اَرْضَى اللّهَ وَمَنْ اَسْخَطَ والِدَيْهِ فَقَدْ اَسْخَطَ اللّهَ.
🔸آنكه #پدر و #مادرش را خشنود كند، #خدا را خشنود كرده و كسى كه پدر و مادر خودرا به خشم آورد، خدا را به خشم آورده است.
📚كنز العمال، ج 16، ص 470 .
____
🆔 @asanezdevag
📌#نمک_زندگی
اسکلت های ۷۰۰ ساله ی یک زن و شوهر،
که زنه هنوزم داره حرف میزنه😄
🆔 @asanezdevag
👌بزنی، میزنم !!
🔹استاد بزرگواری داشتیم که از شاگردان شیخ رجبعلی خیاط بود. ایشان اولاد زیادی داشت. میفرمود: اولادهای من پشت سر هم آمده بودند و در خانه شلوغ میکردند.
🔹هرچه میگفتم ساکت شوید، میخواهم استراحت کنم، باز شلوغ میکردند. صبرم از دست رفت. بلند شدم مشتم را گره کردم تا به آنها بزنم.
🔹مکاشفهای شد و در بیداری دیدم مولا امیرالمومنین علیه السلام دست مبارک را مشت کردند و بالای سر من گرفتند و فرمودند: فلانی! بزنی، میزنم!
✨ #استاد_فرحزاد
🆔 @asanezdevag
✅ ایمن شدن در مقابل #خانواده_همسر!
👇👇
🖇 ۱) در مورد اختلافاتتان با #خانواده هایتان صحبت نكنید:
اولین و مهمترین مسالهای که باید بدانید این است که معمولا نباید مسایل و اختلافهای خود را بدون اطلاع #همسر تان با خانوادههای خود در میان بگذارید چون بعد از مدتی شما با همسرتان آشتی میکنید اما خانوادهها همچنان تصور میکنند زندگی شما پر از بدبختی و مشکلات است و سعی می کنند هر طور شده مانع از این #ازدواج شوند یا در بهترین حالت از شما به عنوان عروس یا داماد تازه واردشان کینه به دل می گیرند.
✨ آنها وقتی که فکر میکنند زندگی شما با مشکل روبرو است، براساس اطلاعات ناقصی که دارند، شروع به دادن راهکارها و راهحلهای اشتباه میکنند.
مساله دیگر این است كه وقتی والدین از روابط شخصی شما باخبر میشوند، ناخودآگاه رفتارشان با همسرتان تغییر میکند و حتی زمانی که شما با او آشتی كردهاید، این تغییر رفتار ادامه دارد.
🖇 ۲) هرگز وفاداری خود را بین خانواده و همسرتان تقسیم نکنید:
از همین ابتدای زندگی تمرین کنید که بعد از ازدواج شخص مقابلتان مهمترین فرد در زندگیتان است و باید رضایت او را به دست بیاورید تا زندگی آرام و با تفاهمی داشته باشید.
البته این به معنی شکستن دل پدر و مادرتان نیست باید طوری که خانواده تان نرنجند، محدوده روابطتان را با آنها تنظیم کنید.
🖇 ۳) موضع واقعی تان را مشخص کنید:
باور غلطی وجود دارد که بر اساس آن پدر و مادرها فکر میکنند اگر فرزندشان همسر خوبی باشد، فرزند خوبی برایشان نیست.
برعکس، زوجها هم به غلط تصور میکنند که اگر همسرشان فرزند خوبی برای والدین است، پس همسر خوبی برای آنها نخواهد بود. برقرارکردن تعادل در چنین شرایطی خیلی سخت است. اگر بتوانیم به همسر و پدر و مادرمان بقبولانیم كه هریک جایگاه خاص خودشان را دارند، یک نوع هنرمندی است.
🖇 ۴) مرزهای خانواده را پررنگ کنید:
قبل از ازدواج، بدون کوچکترین رودربایستی و تعارفی، با همسر خود در مورد الگوی رابطه با خانوادههای طرفین از نظر میزان و نحوه رفتوآمد، نحوه ارتباط اقتصادی، برنامه زمانبندی ارتباطها و... مذاکره کنید.
👌 #زن و #شوهر باید درباره میزان کمکهای احتمالی مالی به خانواده پدریشان به همدیگر اطلاع بدهند و در مورد آن با هم مذاکره کنند.
در بسیاری از موارد زن یا مرد از الگوی رفتوآمد یا الگوی مالی همسرش ناراضی است و وقتی آن را با همسرش در میان میگذارد، با واکنش تند و غیرمنطقی او مواجه میشود و پس از آن ترجیح میدهد سکوت کند و خشمش را در درون خود نگه دارد.
هیچ خشمی برای به هم ریختن عاطفهها در خانوادهها به اندازه این خشمهای فروخورده قدرتمند نیست.
🌷 زن و مرد باید درباره هر مشکل و تصمیم مهمی قبل از اینکه آن را با دیگران در میان بگذارند، با همسرشان مشورت کنند. باید دانست كه تا چه اندازه به مشاوره افراد دیگری غیر از همسر نیاز است و با چه کسانی میتوان مشورت كرد و چه نوع صحبتهایی را میتوان با آنها در میان گذاشت؟
یکی از مهمترین عوامل اختلاف همسران این است که فرد ابتدا تصمیمها را به صورت فردی یا با مشورت خانواده پدری یا دوستانش میگیرد و آخرین کسی که از این تصمیم باخبر میشود، همسر اوست. این پدیده باعث میشود که همسر فرد احساس کند جایگاه واقعی در زندگی همسرش ندارد، این احساس در درازمدت منجر به سست شدن روابط عاطفی میشود.
🖇 ۵) دایره دخالت ها را تنگ تر کنید:
دخالت با دلسوزی و مشورت فرق دارد. کسی که در زندگی شما دخالت می کند، کفایت شما را نادیده گرفته و سعی دارد در هر مورد ریز و درشتی نظر خود را اعمال کند و اگر جز به نظر او رفتار کنید، شما را سرزنش خواهد کرد.
اگر كسی درباره مسایل شما اظهارنظر و دخالتی كرد، از محبت و توجه او با احترام زیاد تشکر کنید اما در نهایت بگویید که تصمیم نهایی را با مشورت همسرتان خواهید گرفت.
________
🆔 @asanezdevag