❌جریان تحریف سراغ منشا تحریفها رفته است
🔻محسن هاشمی طی نامه ای به رییس صدا و سیما در اعتراض به تخریب شخصیت آقای #هاشمی در صداوسیما نوشت:
چرا به جعل، تقطیع و تحریف می پردازید؟
بهتر است دوربین های صداوسیما را به اندرونی بسیاری از مدعیان انقلابی گری بفرستید که عیار مردمی بودن شان مشخص شود.
گویا #جریان_تحریف سراغ #منشا_تحریف_ها نیز رفته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تحلیل گفتگوی تلویزیونی رهبر انقلاب به مناسبت عید سعید قربان
🎥 حضرت آقا: یکی از حوادث پر جاذبه، دلبستگی ها و دلخوشی هام دیدار های با مردم بوده همیشه
🔹قرار بود بخاطر محرومیت از دیدار با مردم این برنامه را با خدمتگزاران وادی سلامت و کمک مومنانه و اینها [ تصویری] داشته باشیم
🔸که بخاطر مصوبه ستاد ملی کرونا اون رو تعطیل کردیم
✍صدای ایران:
🔹اولا- خدا را شاکریم که [برخلاف دیگر آقایان که دلخوشی هایشان سفر به کیش، آنتالیا، استرالیا، آمریکا و... هست] دلخوشی رهبر انقلاب دیدار های مردمی است و بابت نعمت داشتن چنین رهبری واقعا خرسندیم و کاش قدرش را بدانیم
🔸دوما- حضرت آقا قرار بود با جهادی ها و خدمتگزاران وادی سلامت و کمک مومنانه دیدار داشته باشند که این نشان دهنده اهمیت بسیار بالای این موضوع هست که نباید نادیده گرفته شود
🔹سوما- حضرت آقا همچنین عنوان کردند که بخاطر مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا این دیدار لغو شده که این نیز نشان دهنده اهمیت عمل به مصوبات این ستاد هست که انقلابیون و مردم هم باید به تبعیت از مرجع تقلید و رهبر انقلاب به این مصوبات [ چه در محرم چه غیره] اهمیت ویژه ای بدهند و بدهیم.
🔴 شأن و زیّ طلبگی چیست❓
🔹 روحانیت دارای قداست است. مردم به من و شما که نگاه میکنند، به خاطر لباسمان، شأنمان و شغلمان، حساب خاصی برای ما باز میکنند و یک تقدسی قائلند. بعضی از گناهانی که خودشان میکنند، خیال میکنند ماها نمیکنیم؛ بعضی از کارهای خیری که خودشان انجام نمیدهند، خیال میکنند ما انجام میدهیم؛ خیال میکنند ماها دائم در حال ذکر الهی و توجه به پروردگار - که غالباً از آن غفلت میشود - هستیم؛ یک چنین تصوراتی دربارهی ما دارند. البته این تصورات را نباید تقویت کرد.
🔹 امام سجاد (سلاماللَّه علیه) در یکی از ادعیهی صحیفهی ثانیهی سجادیه از خدای متعال شش چیز میخواهد، که یکیاش این است: «و لبّاً راجحاً»؛ باطنم از ظاهرم بهتر باشد. ماها در این زمینه گرفتاریم. باید باطنمان از ظاهرمان بهتر باشد. این قداست را چگونه حفظ کنیم؟ حفظ قداست با سلامت مالی، سلامت اخلاقی و حفظ زیّ طلبگی است. نمیگوییم عبای پاره به دوشمان بیندازیم؛ معنای زیّ طلبگی این نیست. معنایش این است که در دنیاطلبی مثل دنیاطلبان عمل نکنیم؛ هر چه هوس کردیم، بخواهیم.
🔹 من قبلها روایتی دیدم که هر کس هر چه دلش خواست بپوشد، هر چه دلش خواست بخورد و هر مرکوبی که دلش خواست سوار شود، این شخص پیش خدای متعال ملعون است. این شأن پولدارها و پولپرستهاست. ما هم فلان چیز را هوس میکنیم، اما حالا پول نداریم، بهمجردی که پول گیرمان آمد، فوراً میرویم آن را تهیه میکنیم؛ منتظریم که از این صد جزء اشرافیگری، وقتی این یک جزئش فراهم شد، نود و نه جزء دیگر را هم در فرصتهای دیگر همینطور بتدریج فراهم کنیم. این شأن طلبگی نیست. شأن طلبگی این است که انسان یک زیّ متوسطی همراه با قناعت، سلامت مالی و سادگی به طور نسبی برای خودش نگه دارد. سلامت اخلاقی، خیلی مهم است. آن وقت قداست حفظ خواهد شد.
حضرت امام خامنهای(مدظله العالی)
۱۳۸۵/۰۸/۱۷
📩 #طلبگی
📩 #روحانیت
📩 #زی_طلبگی
📩 #شأن_طلبگی
📩 #سلامت_اخلاقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
🤲 از امیرالمؤمنین سلام الله علیه درخواست کنیم، التماس کنیم اجازه دهد، قدمی در راه ولایتش، برداریم.
✅ #غدیر
#حامد_کاشانی
#ادب_وآداب_قرآنی ١٠
🔆 «الَّذينَ يُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ في سَبيلِ اللَّهِ ثُمَّ لا يُتْبِعُونَ ما أَنْفَقُوا مَنًّا وَ لا أَذىً لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ»
🔆 «كسانى كه اموال خود را در راه خدا انفاق مىكنند، سپس به دنبال انفاقى كه كردهاند، منت نمىگذارند و آزارى نمىرسانند، پاداش آنها نزد پروردگارشان (محفوظ) است؛ و نه ترسى دارند، و نه غمگين مىشوند.»
📔 سوره مبارکه بقره، آیه ۲۶۲
❇️ *آیه اشاره زیبایی به نیت انفاق و عملکرد پس از آن دارد.*
🌀 ۱- انفاق باید فی سبیل الله و جهت رضای خداوند انجام شود.
🌀 ۲- نبايدهیچ منت و اذیتی از سوی انفاقکننده به انفاق شونده صورت گیرد.
🌀 ۳- اگر انفاق خالصانه و برای رضای خداوند و بدون منت و اذیت انجام شود علاوه بر درک لذت حضور در محضر الهی پاداشی مخصوص انفاق کننده خواهد داشت. تاکید اين پاداش بدین معناست که جوایز یا عمومی و جمعیاند مانند هدایایی كه برای عدهای يك شكل تهیه میشود و یا هديه خاص است که به فراخور هدیهگیرنده تهیه میگردد. پاداش انفاقکننده از قسم دوم است.
🌀 ۴- اثر انفاق خالصانه بدون منت و اذیت، امنیتی بدون ترس و وحشت و بدون حزن و اندوه را در پی دارد.
🌀 ۵- در کار بدون منت، فرد خود را فاعل خیرات خویش ندیده بلکه خدا را فاعل علی الاطلاق میداند. و برای عملی که انجام شده توقعی از هیچ کس نداشته انتظار جبران و یا تشکر ندارد زیرا فاعل خیرات خداوند است و بندگان فقط نقش واسطه فیض را ایفاء مینمایند.
🌀 ۶- اگر انفاقکننده نسبت به گذشته و یا آینده خود نگران بوده و ناآرام است انفاق او خالصانه نبوده و اثری راکه بایدبه دنبال داشته باشد، ندارد.
🌀 ۷- انفاقکننده خود را مستحق پاداش الهی نمیبیند زیرا آیه فرموده «لهم اجرهم نفرموده فلهم اجرهم». فلهم اجرهم بدین معناست که پاداش الهی طلبی است که از خداوند داشته است. انفاقکننده هرگز از خداوند طلبکار نبوده خود را مستحق دریافت هیچ اجری نمیداند.
🌀 ۸- در بسیاری از مواقع افراد با خداوند درگیر هستند، زیرا خود را طلبکار مطالبات خویش میدانند. در حالیکه همه خیرات از سوی حضرت حق است و خداوند با فضل و کرم خویش بندگان را واسطه خیرات قرار میدهد، بنابراین هیچکس مستحق ثواب نبوده و اجر و پاداش الهی، فضل و رحمتی است که شامل بندگان میگردد.
20.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🌺#عید_غدیر، عید الله اکبر 🌺
✅در کلام امام خامنه ای
13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 امام جمعه بغداد: عصر امام خامنه ای عصر پیروزی و پایان شکست هاست
حریمداری در مجازآباد
👨👩👧👦 چگونه از حریم خانواده و همسر در فضای مجازی مراقبت کنیم؟
قبل از اینکه اینترنت از طریق گوشیهای هوشمند به دست بیشتر ما برسد، باید سبک زندگی مجازی و خصوصا تعهد در فضای مجازی را میآموختیم. اما هیچوقت برای یادگیری دیر نیست. در این یادداشت نکاتی در مورد تعهد و حفظ حریم خانواده در فضای مجازی بیان میکنیم.
1⃣ مراقبت اخلاقی را جدی بگیرید
وقتی در فضای مجازی مطالب همسرتان را میخوانید و علاقهمندیهایش را میبینید ممکن است به مرور متوجه تغییراتی در او شوید. این وظیفهی شما به عنوان نزدیکترین محرم اوست که اگر به راه نادرستی میرود، آگاهش کنید. رهبر گرانقدرمان میفرمایند: «زن اگر میبیند شوهرش در معاملات بد افتاده، در رفیقبازیهای بد و معاشرتهای بد افتاده، یا مرد میبیند زنش افتاده در بعضی تجملپرستیهای غلط یا ولنگاریهای غلط، نباید بگوید: حالا او خودش است. نه! شما هر کدام نسبت به هم وظیفه دارید. باید همت خود را متمرکز کنید. زن و مرد میتوانند بر روی هم اثر بگذارند (3/8/1379).».
قرار نیست مثل نگهبان یا آقا بالاسر تعقیبش کنید؛ مثل یک رفیق دلسوز هوایش را داشته باشید.
2⃣ همیشه و همه جا متعهد بمانید
اگر اعتماد از خانواده برود، سنگ روی سنگ بند نمیشود. چیزی که اعتماد بین همسران را میسازد، وفاداری و تعهد است. حضرت آیتالله خامنهای در این زمینه توصیه میکنند: «اگر میخواهید محبت طرف مقابلتان به شما زیاد باشد، وفاداری کنید، حس اعتماد او را جلب کنید. یکی از چیزهایی که محبت را در خانواده به کلی به هم میریزد، بیاعتمادی زن و شوهر به همدیگر است (19/7/1379).».
یکی از مصادیق تعهد در فضای مجازی این است که از تمام ارتباطات و فعالیتهایی که میدانید همسرتان را ناراحت میکند، بپرهیزید؛ حتی اگر مطمئن باشید او هرگز باخبر نمیشود!
3⃣ حسادت و غیرت همدیگر را تحریک نکنید
احتمالا یکی از صفحاتی که همسرتان مشتاقانه پیگیری میکند صفحهی شما و فعالیتهای شما در فضای مجازی است. مراقب لایکها و کامنتهای خود باشید. شاید به زعم خودتان حرف خاصی برای صاحب یک مطلب ننوشته باشید، اما آن جمله همسرتان را دلگیر کند و غیرت یا حسادتش را برانگیزد. در انتخاب عکس پروفایل دقیق و حساس باشید؛ عکسی را که میدانید همسرتان نمیپسندد قرار ندهید.
رهبر فرزانهمان میفرمایند: «من همیشه به مردهای جوان توصیه میکنم، که در معاشرت با نامحرم و حتی محارم، کاری نکنید و حرفی نزنید که زنان خود را وادار به حسادت کنید. به دختران جوان هم سفارش میکنم، که در برخورد با مردهای بیگانه، کاری نکنید و حرفی نزنید که حس حسادت و غیرت شوهرانتان را تحریک نمایید. این حسادتها بدبینی میآورد و پایههای محبت را سست میکند و از ریشه میسوزاند (10/9/1379).».
مراقب باشید به خاطر آدمها و فعالیتهای مجازی، محرمترین فرد زندگی واقعیتان را دلزده و رنجیدهخاطر نکنید.
4⃣ چشمتان را درویش کنید
فضای مجازی بیدر و پیکر است و بعضی افرادش بیبند و بار. پس مراقب نگاهتان باشید و به هر چیزی آلودهاش نکنید. شاید این آلودگی در حد کلیک روی عکس پروفایل یک نامحرم و تماشای آن باشد یا ورود به صفحهی او و دید زدن تمام عکسهایش! دینمان ما را به نگه داشتن نگاه توصیه میکند تا به هر طرفی کشیده نشویم و نسبت به همسرمان وفادار بمانیم.
رهبر عزیزمان میفرمایند: «اینکه اسلام آن قدر گفته است که چشمتان را ببندید، به نامحرم نگاه نکنید... به زن یک جور گفته و به مرد یک جور دیگر گفته، برای این است که وقتی چشم به یک طرفی رفت، آن وقت بخشی از سهم آن کسی که همسر شماست، آن طرف خواهد رفت. حالا چه شما مرد باشید و چه زن باشید، فرقی نمیکند. یک قسمتی میرود آنجا. وقتی اینجا کم گذاشتی، محبت ضعیف خواهد شد. محبت که ضعیف شد، بنای خانوادگی متزلزل میشود (17/2/1375).».
5⃣ فریب ظواهر را نخورید
فضای مجازی است و دروغ و دغلهایش. اما شما تحت تأثیر این دروغها زندگیتان را تلخ نکنید. تصاویر زیبا و خوشآب و رنگ زندگیهای لوکس فریبتان ندهد. خیلیهایشان به صورت اجارهای یا رایگان به دست منتشرکنندهی عکس رسیده است! زیباییها و جذابیتهای ظاهری افراد این سؤال را به ذهنتان نیاورد که «پس من یا همسرم چرا این شکلی هستیم؟!». پشت این عکسهای «همین الان یهویی» ساعتها آرایش و صحنهآرایی جا خوش کرده.
حتی اگر تمام امکانات و زیباییهایی که میبینید واقعی باشند، باز هم ارزشش را ندارد که برای به دست آوردن مقداری از آنها زندگی خودتان و همسرتان را تلخ کنید و خودتان را تحت فشار بگذارید.
6⃣ همه را در جریان نگذارید
حریم خانه و خانوادهی خود را پاس بدارید و از گوشه و کنار زندگی، تفریحات، سفره و... خود عکس منتشرنکنید. واقعا لازم نیست همهی اتفاقات و داشتههایتان را مستندسازی و منتشر کنید تا دیگران ببینند و در موردشان نظر بدهند.
شاید همسرتان هم ترجیح بدهد وضعیت خانه، زندگی و خورد و خوراکتان به سمع و نظر تمام اهالی فضای مجازی نرسد و همه خبردار نشوند که چه کم و کسرهایی دارید!
#تحریریه_ریحانه
#پرونده_ازدواج
🌸 امام هادی میفرمایند: «اگر در زمان غیبت قائم شما، علمایی که مردم را به سوی او دعوت می کنند، و به سوی او راهنمایی می کنند، نبودند، هیچکس بر روی زمین باقی نمیماند مگر اینکه از دین خدا برمیگشت.» (معجم اَحادیث الامام المهدی؛ ج۶)
🌺 ولادت #امام_هادی علیه السلام را به محضر آخرین نور هدایت، امام زمان عجل الله فرجه و شما عزیزان تبریک میگوییم.
🔴فرضا غدیر نبود
فرض کنید #غدیر اصلا نبوده که پیامبر جلوی هزاران نفر امیرالمؤمنین رو به جانشینی منصوب کنه
یکی از احادیثی که در فضیلت #امیرالمؤمنین هست و #شیعه وسنی اونو نقل کردن، #حدیث_منزلت است. معاویهای که دستور به لعن امیرالمؤمنین داده بود، این حدیث رو نقل کرده، نمیتونست انکار کنه. چون اکثر مردم بارها از زبان پیامبر در جاهای مختلف شنیده بودن. متن حدیث اینه
(یاعلی) أنتَ مِنّی بِمَنزلةِ هارونَ مِنْ مُوسی، اِلّاأنـّه لانَبیّ بَعدی.
(ای علی) تو نسبت به من بهمنزله هارون نسبت به موسى هستی جز اینکه بعد از من پیامبری نخواهد بود
چندتا آیهای که درباره حضرت موسی(ع) و هارون(ع) درقرآن هست رو بیاریم، و بهجای هارون، نام امیرالمؤمنین رو جایگزین کنیم، ببینیم معنی چطور میشه
#آیه_اول
(موسی از خدا خواست) از اهل بیت من وزیر ومعاونی برایم قرار بده، هارون برادرم را، پشتم را به او گرم کن و اورا شریک امر من کن(طه، 29)
تو همین آیه بهجای موسی وهارون، پیامبر(ص) وعلی(ع) رو قرار بدیم:
پیامبر از خدا خداست، از اهل بیت من وزیر و معاونی برایم قرار بده، علی برادرم را، پشتم را به اون گرم کن و اوراشریک امر من کن
#آیه_دوم
ای موسی به زودى بازویت را به [وسیله] برادرت هارون نیرومند خواهیم کرد(قصص35)
ای محمد بزودی بازویت را به(وسیله) برادرت علی نیرومند خواهیم کرد
#آیه_سوم
و از لطف و مرحمتی که داشتیم برادرش هارون را نیز به او(موسی) عطا کردیم (مریم53)
و از لطف و مرحمتی که داشتیم برادرش علی را نیز به او(محمد) عطا کردیم
#آیه_چهارم رو دقت کنید
و موسی به برادرش هارون گفت: تو اکنون جانشین من در قوم من باش(اعراف142)
و محمد(ص) به برادرش علی گفت: تو اکنون جانشین من در قوم باش
خیلی جالبه، وقتی حضرت موسی به ملاقات خدا در کوه طور رفت و هارون رو جانشین قرار داد، مردم از هارون فاصله گرفتن و جانشینیش رو نادیده گرفتن و رفتن سراغ سامری و بعد از کلی معجزه، گوسالهپرست شدن. وقتی موسی برگشت، از هارون پرسید چرا جلوشونو نگرفتی؟ هارون گفت من تلاشمو کردم ولی اینا نزدیک بود منو بکشن(اعراف150) و ترسیدم که تفرقه بین امت بنی اسراییل بوجود بیاد(طه 94)
چقدر این اتفاق آشناس، وقتی پیامبر به ملاقات خدا میرفت، قبلش علی(ع) رو بعنوان جانشین معرفی کرد، مردم از علی فاصله گرفتن و به سمت شخص دیگری رفتن و علی(ع) برای اینکه تفرقه در امت بوجود نیاد و اسلام از بین نره صبر کرد
درقرآن 20آیه درباره هارون داریم که اکثرا جانشینی موسی مدنظره
هارونِ موسی کجا، علیِ محمد کجا
#حسین_دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨پرتاب شئ مشکوک به سمت محل آتش سوزی و همزمان انفجار اصلی...
خبر ها حاکی از آنست قبل از انفجار؛ ۴ هواپیمای گشتی شناسایی آمریکا با قابلیت شنود و اسکن بر فراز منطقه مشاهده شده است...
🔰انسان ۲۵۰ ساله | امام هادی علیهالسلام و گسترش شبکههای شیعه در قم، ری و خراسان
💠حضرت آیتالله خامنهای: «در شهر سامرا عدهای از بزرگان شیعه جمع شدند و حضرت هادی علیه السلام توانست آنها را اداره کند و به وسیلهی آنها پیام امامت را به سرتاسر دنیای اسلام برساند. این شبکههای شیعه در قم، خراسان، ری، مدینه، یمن و در مناطق دوردست را همین عده توانستند رواج بدهند و تعداد افراد مؤمن به این مکتب را زیادتر کنند.»
۱۳۸۳/۰۵/۳۰
سهگانه.doc
43K
نسخه word
❇️یادداشت اختصاصی/ سهگانه فریب، انحراف و تحریف
✅به قلم دکتر علی مرادزاده - کارشناس مسایل سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ دندان شکن جوان لبنانی در منطقه انفجار بیروت به شبکه الحدث سعودی:
نمیتوانید بین ما تفرقه بیندازید؛ مرگ بر آلسعود
🔴 #سرخط l تحریف عدالتخواهی با شعار انقلابیگری‼️
#بخش_اول
🔻 این روزها بیش از هر زمانی سخن از جریان تحریف است ؛ یکی از شاخه های خطرناک تحریف، تحریف در باب عدالتخواهی است. حتما شما هم این روزها در بستر فضای مجازی بارها خواننده قصه ی تلخ جریان تحریف با عنوان عدالتخواهی یا افشاگری انقلابی بوده اید و نگارنده ی یادداشت در مقام مدرّس، این روزها بیش از گذشته شنونده ی تکرار برخی اتهام های ناصواب و غیرمنصفانه در کلاس های آموزشی از سوی برخی دوستان انقلابی میباشد!
🔹 نیک میدانیم هیچ نهاد و شخصی مصون از خطا و محفوظ از نقد منصفانه و عالمانه نیست اما گاهی خواسته یا ناخواسته وقتی عدالتخواهی با انحراف همراه میشود شاهد تولد دوباره ی نوخوارج هایی هستیم که روزگاری دغدغه عدالت داشته اند و امروز با چنگ زدن به "کلمه الحق" به دنبال "یراد بها الباطل" هستند و به بهانه اصلاح امور با شمشیر تیز انتقاد بی منطق و افراطی خود ، همه را اعم از خادم و خائن از دم تیغ میگذرانند! ؛ به زبان ساده تر گاهی به نام انتقاد انتقام میگیرند و گاهی به نام عدالتخواهی، عدالتخواری میکنند!
🔹 این جماعت کاسب به نام عدالتخواهی با دوری از انصاف و تقوا و بصیرت ، یک روز سپاه خادم و حامی ملت که خار چشم دشمنان انقلاب است را پیر و محافظه کار میدانند و روز دیگر نوک پیکان تهاجم خود را به سمت شورای نگهبان و قوه قضائیه میگیرند و یک روز هم به بیت رهبری و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه میتازند و قس علی هذا...
🔹 از سویی تا اندکی نقد محترمانه بر روش عدالتخواهی شان شود غزل اناالمظلوم می سرایند و ندای "هل من ناصرنی" سر داده و نقدها را به حساب مخالفت نهادهای انقلابی با عدالتخواهان گذاشته و بهانه ای پیدا میکنند برای تاختن بیشتر علیه نهادهای انقلابی!
🔹 به یقین مطالبه گری و آرمان خواهی یک ضرورت عقلایی و از الزامات انقلابیگری است لیکن تورّق دفتر تاریخ و سرنوشت تلخ برخی برادران دیروزی شهادت میدهد اگر عدالت خواهی منهای معنویت و عقلانیت شد و اگر مبتنی بر شاخص و همراه با بصر و صبر انقلابی نباشد گاه موجب به بیراهه رفتن راه بلدان میشود!!
🔹 بیراهه ای که شاید گاه لایک خور باشد و گاه به ظاهر قهرمان ساز ، اما بازخوانی حکایت کارگردان دیروز توبه نصوح و بازیگر امروز توطئه ی عکا و حیفا؛ و حکایت ابوذر دیروز کیهان نویس و عروسک امروز جنگ رسانه ای ضدانقلاب به ما میگوید عدالتخواهی منهای عقلانیت و معنویت پایانی بس تاریک دارد جناب عالیجناب!!
#ادامه_دارد ⏮
🖌 #علی_باغچقے
🔴 #سرخط l تحریف عدالتخواهی با شعار انقلابیگری‼️ ( بخش دوم)
➡️ #ادامه
🔹حقیقتاً انحراف برخی عدالتخواهان نگران کننده است اما آنچه که این نگرانی را مضاعف میکند دو موضوع است: نخست حرکت این جماعت با تابلوی انقلابیگری! و موضوع دیگر انحراف ناخواسته برخی جوانان متدین و انقلابی است که به دلیل سطحی نگری ، ضعف در مبانی معرفتی، غلیان احساسات و نهایتاً جذابیت صدای فریاد در فضای مجازی نمازشان را به عدالتخواران اقتدا فرموده و ساعت تحلیل شان با افق آنان تنظیم می نمایند. جوانانی که سوار بر موج ایجاد شده ، فریب ظواهر و زیبایی سخن خورده و با تکمیل پازل دشمن، به نام انقلابیگری با رگ برافروخته سخن دشمن را تکرار میکنند!
🔹 جوانان عزیز متدین و انقلابی: از مولفه های بصیرت انتفاع از عبرت های تاریخ است. تاریخ تکرار میشود پس بایست عبرت گرفت از جمعی از جوانان متدین اول انقلاب که به دلیل نداشتن مبانی معرفتی تبدیل به پشیمان های انقلاب شدند و حتی مقابل انقلاب ایستادند و نبایست فراموش کنیم از دانشجویان جوانی که در سالهایی نه چندان دور با علم عدالت خواهی علیه ولایت نامه ی سرگشاده نوشتند!
🔹سخن آخر: توصیه های حکیمانه رهبرانقلاب در باب عدالتخواهی و تحول خواهی میتواند مهم ترین شاخص و اصلی ترین سرخط دفتر عدالتخواهان باشد تا مباد ناخواسته در دام صیادان عدالتخواهی انحرافی گرفتار آیند:
1⃣ مطالبه گری بایستی با شکل های #منطقی باشد...مطالبه گری فقط اعتراض نیست، اگرچه در آن اعتراض هم وجود دارد، انتقاد در کنار پیشنهاد؛ اینکه ما صرفا انتقاد کنیم، صرفا اعتراض کنیم، این کار را پیش نمیبرد. این #مطلقاً فایده جدی و ماندگاری ندارد،... ضمنا مطالبه گری را با پرخاش و بدگویی هم همراه نکنید
2⃣ انقلابیگری هم فقط در #بستر نظام قابل انجام است؛ اینجور نباشد که [کسی] نظام را نفی کند که ما انقلابی هستیم. انقلابیگری به معنای ویرانگری و #تخریب نظام نیست
3⃣ «خیلیها قضاوت میکنند در فضای مجازی؛ و ...در واقع در موضع یک قاضی قرار میگیرند و رأی میدهند و بر اساس این رأی عمل میکنند؛ گاهی دشنام میدهند، گاهی تهمت میزنند و کارهایی مانند اینها میکنند؛ همه مراقب باشند.... ؛ وجود فساد و مفسد، خیلی خطرناک است امّا تعدّی به بیگناه به معنای واقعی کلمه از این خطرناکتر است»
4⃣ تحولخواهی اولاً با «کارهای سطحی» میسر نیست و دیگر اینکه البته «تدریجی» است و نیازمند «صبوری»!
🖌 #علی_باغچقے
#قبیله_تحریف!
⛔️مروری بر ده ویژگی مهم فکری و رفتاری جریان #تحریف
🔹از جمله نکات راهبردی و مهم در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز عید قربان، توجه دادن به مسئله تحریف به عنوان یکی از ابزار موثر دشمنان نظام اسلامی بود که ایجاب میکند در شناخت ماهیت و مسلک طایفه تحریفگران غرب اندیش، بیشتر بیاندیشیم و سخن بگوئیم. از همین باب در این یادداشت، ده نکته به اختصار تقدیم میگردد:
1- کدخدا گرایی بجای خدا گرایی
مهترین ویژگی این قبیله، ارادت قلبی، رفتاری و فکری به غرب مخصوصا آمریکا و تبعیَّت محض از فرامین آنها است.
کدخدا برای آنها قبله آمال، بهشت برین و خنیاگر آرامش و کمال است!
از تقی زاده تا تاجزاده، از کسروی تا فیرحی، از میرزا ملکم خان تا جعفریان، از حاج سیاح تا حاج فرج دباغ،
از آقاخان محلاتی تا سروش محلاتی، از آخوندزاده تا آخوندی، از واعظ اصفهانی تا خطیب سرخه ای؛ همه و همه غرب را اوج تمدُّن بشری می دانند.
اینان اغلب حاضرند خدا را برای تقدیس کدخدا نقد کنند و برای ستایش مرام قبله آمال خود، دین و مذهب را سر بِبُرَند. پس عجیب نیست اگر در حفظ معشوق خود دشنه از نیام برآرند، غوغا کنند، فتنه ها کنند و حاضر شوند برای دستمالِ دشمن قیصریه وطن را به آتش بکشند!
2- مرغ همسایه غاز است!
یکی از ویژگی های رفتاری این جماعت از بزک کردن غرب و خصوصا آمریکاست.
اگر صدای اعتراضی از آنجا بلند شود آنرا نشانه دموکراسی می دانند و اگر در کشور ما کسی اعتراض کند، آنرا نتیجه ضعف ساختاری می دانند. کرونا برای ما نشانه ضعف است و برای آنها امری طبیعی!
نشان دادن قیام عظیم مردمی در کشور آمریکا، فرار کردن از مشکلات جاری کشور و تجمع عده معدود در کشور ما نشان از نارضایتی عمومی مردم!
3- اگر ما بودیم!
این جریان اگر بر عریکه قدرت تکیه نزده باشند. مخالفان خود را به ضعف مدیریتی و ساختاری محکوم می کنند و مدام می گویند: «مردم یادتان هست؟!»
4- تافته جدا بافته!
این جماعت هیچ گاه نخواسته اند زیر بار مسئولیت گفتار و افعال خود بروند. گویی سقف آسمان سوراخ شده و فقط این حضرات به زمین افتاده اند. همه را در مقابل خود کوچک می دانند و حاضر نیستند به کسی پاسخ گو باشند.
5- تناقض رفتاری و گفتاری
این جماعت به مراتب دچار تناقضات گفتاری و رفتاری می شوند. روزی مردم را از دلار 5000 تومانی می ترسانند و آنروز که با ضعف مدیریتی و فکری خود دلار به 25000 تومان می رسد ، دم فرو می بندند و مسئولیت بی عملی خود را به گردن این و آن میاندازند!
6- تشویق دشمن و تحقیر ملت
این کج اندیشان، به هر بهانه ای بدنبال تحقیر نظام و ملت عزیز هستند. هر امر غرور آفرین ملت را یا کوچک می شمارند یا نشانه عقب ماندگی! امَّا اگر خاری در غرب بشکفد، آنرا گلستان بهشتی ترسیم می کنند.
7- سلاح ترس و تحقیر
برای پیشبرد ، اهداف خود همیشه از سلاح #ترس و #تحقیر استفاده می کنند. سایه جنگی درست می کنند و ملَّت را از آن می ترسانند. اگر برای رای گرفتن از مردم، می ترسانند که اگر ما نباشیم، دلار به 5هزار تومان می رسد! و هر از چند گاهی عوامل غرور ملی را وارانه جلوه می دهند و تحقیر می کنند. اگر سابقه بسیار بزرگ در تمدن و علم داشته باشیم هیچ گاه به زبان نخواهند آورد. تاریخ را آنگونه تحریف می کنند که نتیجه اش حقارت و نتوانستن باشد. این جماعت اصرار دارند که ما نمی توانیم و نخواهیم توانست و #غرب_وحشی، توانسته و تا ابد خواهد توانست!
8- خود را طرفدار ملَّت نشان می دهند
از حرف هایشان متعجب می شوی که چقدر طرفدار مردم اند امَّا به هنگام سیل و زلزله و یا آنجا که به کمک شان نیاز باشد، به گوشه ای میخزند، و حتی در صفجات مجازی شان هم پیدایشان نمیکنی!
مردم و مردم گرایی برای آنها ابزار رسیدن و ماندن در قدرت است.مردم تا آنجا برای آنها محترمند که مخالفشان نباشند.
9- گزینشی عمل کردن
این جماعت به شدت علاقه به قبیله گرایی و گزینشی عمل کردن دارند.خوبی و بدی و عدل و ظلم از نگاه اینان مفاهیم قراردادی است که باید مطابق میل حضرات تعریف شود. قانون و خواست مردم تا آنجا محترم است که مطابق میل آنها باشد. والا آتش #فتنه برپا می کنند.
خمینی کبیر و اصول و آرمان های انقلاب هم تا جایی که مضر به منافع شان نیست، ارزشمند است و الا از #تحریف و روایتهای مخدوش ابایی ندارند!
10- قبیله همیشه طلبکار
از همه طلبکارند و خود را بدهکار هیچ چیز نمی دانند. اگر جوانی از جان خود بگذرد تا حضرات به آرامش برسند، اگر نظامی هست که امنیت و آزادی برایشان فراهم آورده، برایشان مهم نیست و اصلا به آن فکر نخواهند کرد. این قبیله از مردم و نظام که هیچ، از مقدسات و دین هم طلبکارند!
آنقدر تکبر دارند که بجای سرافکندگی و پاسخگویی در مقابل ...یت ها و کارنامه خود،طلبکارند!
#روزنه
🔴 #لبنان | پرواز کرکسهای سعودی در آسمان غم زده بیروت‼️
🔻 انفجاربعد از ظهر روز سه شنبه در بیروت پایتخت لبنان که بنا به اعلام مقامات رسمی این کشور ناشی از انفجار اولیه انبار مواد محترقه آتش بازی و سرایت آن به یک انبار محل نگهداری ماده منفجره نیترات آمونیوم بوده است، موجب شکل گیری فاجعه ای بهت آور و بسیار تاسف بار در این کشور شد.
🔹موضوع قابل توجه در این رخداد تلخ موضع گیری حیرت آور شبکه تلویزیونی العربیه وابسته به عربستان سعودی است که با انتشار اخبار کذب در خصوص این حادثه اعلام نمود که انفجار انبارهای مهمات حزب الله عامل بروز این رخداد بوده است.
🔹بدون شک انتشار اخبار جعلی از این دست که با مواضع رسمی اعلام شده از سوی دولت لبنان نیز مغایرت دارد ضمن آن که رفتاری منزجر کننده و مصداق لاشخوری سیاسی است،هدفی بغیر از ایجاد انشقاق در انسجام مردم لبنان را دنبال نمی کند.
🔹رفتار تاسف آور عربستان سعودی به عنوان یک کشور عربی مدعی رهبری در جهان اسلام در این حادثه تلخ نشان داد که حکام این کشور حتی از فرصتی که حزن و اندوه ودرد مردم لبنان برای این رژیم فراهم کرده نیز برای تسویه حساب با جبهه سرافراز مقاومت نمی گذرند.