👈اعمالی که در ماه رجب به سیر سالک در مسیر حق، سرعت می بخشند
1️⃣ عیادت مریض
🔹سر زدن به مَرضی (مریضها) و عيادت كردن از آنان و همچنین رسيدگى به امور بيماران به حال انسان سرعت مى بخشد.
2️⃣ زیارت اهل قبور
🔸هفته ای يكبار به قبرستان رفتن و طلب مغفرت برای آنها كردن، آن هم نه ظهر و شب، (بلکه) بين الطلوعين (از اذان صبح تا طلوع آفتاب) پنجشنبه انسان برود در قبرستان.
🔹بايد انسان در قبرستانی برود كه نگاه به اين قبرستان او را تكان بدهد، بلرزاند، او را متوجّه كند فردا نوبت توست، امروز برای اين و فردا می آيند سر جنازه تو را می گيرند، شوخی هم ندارد. برويم بنشينيم يك نيم ساعتی، يك ساعتی به سكوت بگذرانيم، اين سكوت از قرآن خواندن (در قبرستان) اثرش در نفس بيشتر است. حالا يك سورۀ تباركی ، يك سورۀ يس بخوانند اشكالی ندارد انسان برای اهداء ثواب برای آنها بخوانند. مهم اين است كه در خود انسان اين مسئله اثر مثبت داشته باشد.
3️⃣ صله رحم كردن
🔸انسان به رَحِمَش سر بزند، ببيند گرفتاری دارد، برطرف كند به زيارتش برود.
4️⃣ اصلاح ذات البين
🔹اگر كدورتی بين او و بين كس ديگر است، درصدد برطرف كردنش بر بيايد، اگر مسئله ای هست خود او اقدام كند، اينها را می گويند تهيّؤ! اگر بين دو نفر نِقارى (کینه و کدورت) است انسان آن نِقار را برطرف كند اين اثر بسيار عجيبى دارد، بسيار اثر عجيبى دارد.
5️⃣ مطالعۀ احوال بزرگان
🔸مطالعه احوال بزرگان، اشعار بزرگان و اولياء را گاهی زمزمه كردن و توجه كردن به آن معانی. هر روز انسان مثلاً چند خط از شعر خواجۀ شيراز، و مفاد او را در حدود وُسع و ظرفیت خودش مطالعه كند. يا اشعار مولانا، يا اشعار اولياء ديگر، بزرگان ديگر .
📕شرح حدیث عنوان بصری، علامه حسینی طهرانی(ره)
@ayeha313
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران
💐 از آیت الله ميرزا جواد آقا ملکی تبریزی سوال کردند:
▪️آقا! چطور میشود یک عده در ماه مبارک رمضان از این ماه خسته میشوند و منتظرند زود تمام شود، اما یک عده به آن عشق میورزند؟
🌻فرمودند: برای اینکه آنها در ماه رَجَب المُرَجَّب از گناه پاک نشدهاند. 🌧
@ayeha313
🔵چه کسانی بدون حساب و کتاب وارد بهشت میشوند؟
🌺ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ صلی الله علیه و آله ﻣﯽ ﻓﺮﻣﺎﯾﺪ:
ﺭﻭﺯ ﻗﯿﺎﻣﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎﻝ ﺩﻭ ﺑﺎﻝ ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎ ﻣﺮﺣﻤﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
🕊که ﻫﻤﭽﻮﻥ ﺟﻌﻔﺮ ﻃﯿﺎﺭ، ﺑﺎ ﺑﺎﻝ ﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ، ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﻑ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻃﺮﻑ.
🌟ﻣﻼﺋﮑﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ:ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺁﻣﺪﯾﺪ ؟ ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ که ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺎﺯ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﺳﺖ!
✨ﺁﯾﺎ ﺷﻤﺎ ﺣﺴﺎﺏ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﯾﺪ؟
🔹ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﻧﻪ .
✨ﺍﺯ ﭘﻞ ﺻﺮﺍﻁ ﺭﺩ ﺷﺪﯾﺪ؟
🔹ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﻧﻪ،ﻣﺎ ﭘﻞ ﺻﺮﺍﻁ ﻫﻢ ﻧﺪﯾﺪﯾﻢ.
✨ﺁﯾﺎ ﺟﻬﻨﻢ🔥ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﯾﺪ؟
🔹ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﻣﺎ ﺟﻬﻨﻤﻢ ﺭﺍ ﻫﻢ ﻧﺪﯾﺪﯾﻢ.
ﻣﺎ ﺍﺻﻼ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪﯾﻢ!
🌹ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻼﺋﮑﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ:
ﺷﻤﺎ ﺍﻣّﺖ ﮐﺪﺍﻡ ﭘﯿﻐﻤﺒﺮ ﻫﺴﺘﯿﺪ؟
💠ﺁﻧﻬﺎ ﭘﺎﺳﺦ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺍﻣﺖ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ ﺁﺧﺮ ﺍﻟﺰﻣﺎن حضرت محمد(صلی الله علیه و آله) هستیم.
🔆ﺳﭙﺲ ﻣﻼﺋﮑﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ : ﻗﺴﻢ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺷﻤﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺧﺪﺍ،ﺑﮕﻮﯾﯿﺪ ﮐﻪ ﻋﻤﻠﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﭼﻪ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ مستحق ﺍﯾﻦ ﻧﻌﻤﺖ ﻋﻈﻤﺎ ﺷﺪﯾﺪ؟
♻️ ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺁﻥ ﺟﻤﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﭘﺎﺳﺦ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﻣﺎ ﺩﻭ خصلت داشتیم:
1⃣ ﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﺧﻠﻮﺕ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺣﯿﺎ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﮐﻪ ﮔﻨﺎﻩ ﮐﻨﯿﻢ.
2⃣ ﺑﻪ ﮐﻤﯽ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻮﺩﯾﻢ.
📙ﺑﺮﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺯ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﯽ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﺠﺘﻬﺪﯼ ره
@ayeha313
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران
🌹خدایا در این
🌿یکشنبہ زیبا
🌹از ماه بهمن
🌿تمنا دارم درهای
🌹رحمتت را به
🌿روی دوستان و
🌹عزیزانم بگشایی
🌿و روزی حلال
🌹سلامتی و تندرستی
🌿و آرامش را
🌹برای همه آنها مقرر بفرمایی
آمیـــن یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام 🙏
ای صاحب جلال و بزرگواری 🙏
@ayeha313
امام حسین علیه السلام:
🌾 هرکس برای خیر رسانی به برادرش عجله کند، فردا که عرصه قیامت بر او دشوار شود، آن خیر را خواهد یافت.
📚بحارالأنوار، ج۷۵، ص۱۲۱
@ayeha313
#قسمت_اول
منظور از #تناسب در ازدواج چیست؟
✅اولین نکته؛ منظور از تناسب در ازدواج، بیشتر تناسب اعتقادی، اخلاقی، رفتاری، فکری، فرهنگی و خانوادگی میان دختر و پسر است، امّا گاهی برای امور ظاهری؛ یعنی اندام و قیافه نیز از این اصطلاح استفاده میشود که دختر و پسر علاوه بر تناسبات مذکور، از جهت ظاهری نیز باهم تناسب داشته باشند.
👌روایتی از پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) که دراینباره فرموده است: «اُطلُبوا الخَيرَ عِندَ حُسانِ الوُجُوه؛[1] خير و خوبیها را نزد زيبا چهرهها جستجو كنيد.» لذا داشتن همسری زيبا، از سعادت و خوشبختی است.
✍🏻مسلماً زيبايی، یک امتياز برای فرد بهحساب میآید و در شيرينی و سعادت زندگی زناشويی همسران نیز تأثير به سزايی دارد. حُسن ظاهر و جمال از اهميت قابل توجهای برخوردار است و گفته نشود دختر موردنظر که دارای معيارهای اساسی مثل ايمان، اخلاق، صداقت و... است، پس هر نوع ظاهری که داشت، بايد انتخاب و اقدام به ازدواج کرد، بلكه بايد از جمال و زيبايی (مورد پسند) نیز برخوردار باشد.
#ادامه_دارد
@ayeha313
💬 سوال: نحوه پوشش در برابر اعضای خانواده چگونه باید باشد؟
✍️ پاسخ: بین برخی خانواده ها تصور نادرستی وجود دارد که چون اعضای خانواده با هم محرم هستند، هیچ گونه محدودیتی از جهت پوشش وجود ندارد و اعضای خانواده می توانند به تمام بدن همدیگر نگاه کنند. بین تمام افراد خانواده، فقط زن و شوهر، هیچ گونه محدودیتی در دیدن اعضای بدن هم ندارند و بر بقیه افراد خانواده واجب شرعی است که از نگریستن به مواضع خاص بدن دیگری بپرهیزند.
به جز مواضع خاص بدن که پوشاندن آنها از فرزند بر مادر واجب است، توصیه می شود قسمت های تحریک کننده بدن نیز پوشانده شود. این مسئله درباره پدر و دختر نیز صادق است.
گاهی پوشش در حد مناسبی است؛ اما نوع آن، بدن نما یا چسبان و تنگ است که می تواند آثار بدی بر کودک داشته باشد.
مسئله پوشش نامناسب مادر یا پدر برای پسر یا دختر از شش سالگی به بعد، اهمیت ویژه ای می یابد؛ زیرا ممکن است سبب بلوغ زودرس شود و زمینه انحراف جنسی کودک را در دوران نوجوانی فراهم سازد.
بررسی موارد انحراف کودکان نوجوانان نشان می دهد زمینه بسیاری از انحرافات، همین بی احتیاطی های پدران و مادران بوده است.
🔺 برگرفته از کتاب «احکام مصور پوشش بانوان»، اطلس تاریخ شیعه، ص 117.
@ayeha313
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران
🌱آیه های زندگی🌱
🔰 مقایسه_انقلابها از لحاظ وضعیت حکومتها پیش از انقلاب 🛑 قسمت_اول 🔵 الف) از لحاظ نظامی 🔺 ۱- فرا
🔰 مقایسه_انقلابها از لحاظ رهبری در انقلابها
قسمت_دوم
الف) عنصر رهبری
۱- فرانسه:
میرابو تا ۱۷۹۰ لافایت تا ۱۷۹۱ دانتون تا ۱۷۹۳ روبسپیر تا ۱۷۹۴ رهبری مقطعی کوتاه، آن هم بر گروهی از انقلابی ها را بر عهده داشتند و هیچ کدام به عنوان راهبر انقلاب، از ابتدای تکوین انقلاب تا انتهای استقرار و تثبیت نظام جدید نتوانست در راس باشد
۲- روسیه:
تروتسکی به عنوان معاون اصلی لنین اعتراف میکند که انقلاب فوریه رهبر مشخصی نداشت و رهبران با سقوط حکومت تزاری وارد صحنه شدند لنین در دو برهه مهم انقلاب روسیه، یعنی ژانویه ۱۹۰۵ و فوریه ۱۹۱۷، حضور نداشت و هر بار پس از پیروزی موقت انقلاب، خودش را به روسیه رساند و نتوانست قدرت را در دست بگیرد. این سازمان حزبی انقلابی ها بود که اثر می گذاشت و رهبران در سالهای پس از انقلاب به عنوان عضو حزب بلشویک ها روسیه را اداره می کردند
۳- ایران:
انقلاب ایران بدون هیچ سازمان حزبی پیشرو، با محوریت شخصیت امام خمینی از ۱۳۴۲ آغاز و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید. در صبحگاه پیروزی، همه طیفها و جناح های مذهبی و غیرمذهبی از حزب توده تا جبهه ملی و مجاهدین خلق، او را یگانه رهبر مطلق انقلاب می دانستند همانطور که موقع بازگشتش به وطن چند میلیون به استقبالش رفتند هنگام رحلتش هم ۱۰ میلیون به تشییع جنازه اش رفتند.
ب) کیفیت انتقال قدرتها
۱- فرانسه:
انتقال خونین و مکرر قدرت و نگارش چندباره قانون اساسی نهایتاً منجر به ترور رهبر انقلاب توسط همراهانش در ژوئن ۱۷۹۴ شد که به ترمیدور معروف شد پس از آن حکومت شورایی چند سالی دوام آورد و در نهایت نوبت به استبداد ناپلئونی تا ۱۸۱۴ رسید
۲- روسیه:
در ۲۱ ژانویه ۱۹۲۴ پس از مرگ لنین، استالین رهبری انقلاب روسیه را در دست گرفت و تروتسکی که مدنظر رهبر انقلاب بود تبعید شد، استالین در هنگام بیماری لنین هزاران نفر از مخالفینش را به قتل رساند. استالین تا ۱۹۵۲ زمامدار روسیه بود.
۳- ایران:
در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ پس از رحلت امام خمینی و رهبری انقلاب به طور قانونی و بدون چالش به رهبر بعدی آیت الله خامنه ای منتقل شد، نکته عجیب در جلسه انتخاب رهبر، مخالفت شخص آیت الله خامنه ای به انتخاب خود به عنوان رهبر بود ادامه مسیر بنیانگذار در دوران رهبر جدید، نشان از آن داشت که رهبری ولی فقیه، ساختاری سیاسی، متکی به ایدئولوژی انقلاب یعنی اسلام است.
@ayeha313
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران
❌ پاسخ به شبهات
هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در دوزخ آن دنیا چه سودی برای مردم ستم دیدهی این دنیا دارد! نیچه
✅ پاسخ
🔹 اگر واقعاً نیچه سخن فوق را گفته باشد، حق دارد، چون با دینی مواجه بوده که ظلم پذیری را تجویز میکند و مجازات ظالمین را به دنیای دیگر حواله میکند!! (از مهمترین آموزههای مسیحیت این است که اگر کسی به طرف راست صورتت سیلی زد، طرف چپ را برای سیلی خوردن به طرفش بگیر و به حساب خدا بگذار!)
اما در اسلام به هیچ عنوان ظلمپذیری مجاز نیست و حتی ظلم پذیر در ظلم ظالم، شریک دانسته شده است. ( مثلاً پيامبر اعظم ص میفرماید: اِسْتَعيذوا بِاللّه ... مِنْ اَنْ تَظْلِموا اَوْ تُظْلَموا؛ به خدا پناه ببريد از اين كه ظلم كنيد و يا زير بار ظلم برويد. نهج الفصاحه، ح ۲۷۸)
در آموزههای اسلامی، به هر شکل ممکن باید از ستمگری جلوگیری کرد و اگر ظلمی اتفاق افتاد، نه در آن دنیا بلکه در همین دنیا ستمگر را مجازات کرد.
اما اینکه ستمگر در آن دنیا میسوزد، برای نفع و سود ستمدیده نیست، بلکه نتیجهی طبیعی عمل ظالم است، همانند اتفاقی که برای کسی که «سَم» خورده است، میافتد؛ کسی او را مجازات نکرده، بلکه نتیجهی طبیعی رفتار خود شخص است. بنابراین مجازات اخروی مانند مجازاتهای دنیا نیست (که مثلاً دزدی را به زندان میافکنند تا از ارتکاب مجدد جرم جلوگیری شود؛ یا درس عبرتی برای دیگران شود؛ یا باعث خشنودی فرد ستمدیده شود)، خیر، مجازات اخروی (همانند پاداش بهشتی) صورت باطنی و حقیقی اعمال خود انسان است که به آن «تجسم عمل» گفته میشود
@ayeha313
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران.
#ترفند
🌸 #براق_کردن_سینک_ظرفشویی
ابتدا سینک رو شسته سپس جوش شیرین بپاشید با سیم بسابید دوباره سینک رو بشویید و با دستمال خشک کنید 🚿
@ayeha313
#معرفی_کتاب
📚کتاب صعود چهل ساله
این کتاب نوشته محمدحسین راجی و سید محمدرضا خاتمی درباره دستاوردهای چهل ساله که در طول دوران انقلاب اسلامی رخ داده صحبت می کند. مزیت این کتاب این است که نویسنده تمام آمارها را بر اساس آمارهای بین الملی در کتاب آورده است.شما با مطالعه این کتاب به صورت دقیق می توانید بخشی از یک جریان اثرگذار فرهنگی در برابر کسانی باشید که سیاه نمایی کرده و این انقلاب را بدون دستاورد می دانند
@ayeha313
نیایش صبحگاهی
🌺خدایا!
💫مرا متبرک گردان تا
💗عشق ورزیدن و
💫خندیدن را بیاموزم
💗به همه,حتی کسانی که
💫مرا درک نکرده اند
💗یا با من بدی کرده و مرا
💫رنجانده اند,عشق ورزم.
💗مرا بیاموز تا در همه موفقیتها و
💫 شرایط زندگی بخندم
💗و بدانم درهر آنچه روی می دهد
💫نیکی نهفته است.
🌺آمیـن
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#قسمت_اول منظور از #تناسب در ازدواج چیست؟ ✅اولین نکته؛ منظور از تناسب در ازدواج، بیشتر تناسب اعتق
#قسمت_دوم
منظور از #تناسب در ازدواج چیست؟
بهعبارتدیگر؛ باید دختر با پسر موردپسند هم باشند. غفلت از اين نكته و يا بیاهمیت جلوه دادن آن و بیتوجهی به اين تناسب (ظاهری)، چهبسا موجب مشكلاتی در زندگی مشترك شود؛ زيرا اگر دختر و پسر از نظر ظاهری موردپسند هم نباشند، شيطان و نفس انسان، او را به گناه میكشاند.
👌نكتۀ ديگر: زيبايی ظاهری، ارتباط مستقيم با لذت بردن و ارضاء غرايز جنسی دارد؛ بنابراين میل به همسری زيبا در جوانان، امری طبيعی است و حتی كسانی كه ساير شرايط از قبيل ايمان، اصالت و شرافت خانوادگی و... را در انتخاب همسر مدنظر قرار میدهند، دوست دارند كه همسرشان از زيبایی برخوردار باشد.
🌸البته بايد توجه داشت كه #زيبايی دارای معيار، اندازۀ معين و قانون استاندارد نیست، بلكه تا حدودی به سليقۀ افراد، بستگی دارد. حتی ممكن است فردی در نظر كسی، زيبا باشد و در نظر ديگری زشت.
اگر کسی، قيافۀ ظاهری و اندام همسرش را نپسندد و او را دوست نداشته باشد، ممكن است بهطور ناخواسته به او ستم و جفا كند و با بهانهگیری و ایراد، زندگی را بر او تلخ بگیرد. در واقع، زيبايی به اندازهای لازم است كه دختر و پسر، همديگر را بپسندند و جذابيت كافی برای همديگر داشته باشند.
✖️بنابراین زیبایی در #انتخاب_همسر ، به اندازۀ پسند قلبی کافی است؛ یعنی شما پس از بررسی تناسب، شایستگی و پاکی در طرف مقابل، او را برای ازدواج مناسب خود ببینید و قلباً تمایل به ازدواج با او را داشته باشید. این مقدار علاقه، حداقل مقدار لازم برای ازدواج است و بیش از این نیازی نیست.
#پایان
@ayeha313
💢آیا اعتراف و یا بازگو کردن گناهان نزد دیگران اشکال دارد؟
پاسخ:
✅از نظر اسلام انسان اجازه ندارد گناهان (کوچک یا بزرگ) خود را در مقابل دیگران بازگو کند و اسرار خود را فاش نماید. چون اولا: آبروی و ارزش انسان ها آنقدر زیاد است که اعتراف به گناه تنها باید در پیش گاه پروردگار متعال آنهم به جهت توبه و درخواست بخشش باشد.
انسان با اعتراف به گناه نزد خداوند کسب ارزش و آبرو می کند. و این ویژگی مخصوص خداوند است اما غیر خداوند هر چند رازدار باشد توانایی برگشت دادن ارزش و آبروی از دست رفته انسان (در اثر اعتراف نزد آنان) را ندارند تا چه رسد به زیاد نمودن آن. ثانیا: از نظر اسلام و براساس بینش توحیدی تنها موثر حقیقی در جهان هستی خداوند است، غیر خداوند بدون اذن و اجازه خداوند، نمی توانند تأثیری داشته باشند و در منابع دینی اسلام به شخص یا شخصیتی مقام بخشش گناهان داده نشده است.
در این رابطه توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
۱-اعتراف در مقابل بنده ی خدا گناه نیست مگر آنکه سبب تحقیر و ذلت فرد گردد، مثلا انسانی مرتکب گناهی شده است به اشتباه خود پی برده است و به این اشتباه خود در نزد دیگران اعتراف می کند.
۲-حقوق در منظر تربیت دینی بر دو قسم است: ۱-یا حق الله است ۲-یا حق الناس، این قضایا هم حق الله است در صورتی که حقوق بندگان در آن دخیل نباشد در این صورت رضایت صاحب حق باید در نظر گرفته شود.
۳-اینکه خداوند سبحان به یک طریقی می خواهد انسان را رها نکند و با او در ارتباط باشد و بنده اش به این نتیجه برسد که همه چیزش خداست.
۴-اینکه این کار یک سری آثار پسندیده دارد و یک سری آثار غیر پسندیده.
آثار پسندیده آن این است که انسان به خطای خودش اعتراف می کند و از دیگران کمک میگیرد ودر صد جبران و رضایت بر می آید البته به شرط آنکه آن بنده که در نزد او اعتراف به خطا می کنیم راز دار باشد و راهنمائی خوب، آثار غیر پسندیده آن این است که در آینده ممکن است برای معترف در دسر ساز باشد واینکه بهترین راز دار خدا است و فقط حرف دلت را با او مطرح نما که ستار العیوب و بینا به حال بندگانش است.
۵-اعتراف کردن به گناهان در نزد بنده خدا روشی است مرسوم در بین کنیسه ها و این روش صحیحی نیست.
البته اعتراف به گناه در واقع نوعی پشیمانی است و پشیمانی از گناه توبه است وبه فرموده امام باقر (ع) پشیمانی خود توبه است وشخص ممکن است با اقرار به کار خود ندامت خود رانشان بدهد. و حرفش را میخواهد برای کسی بگوید که او را سرزنش نکند ودر واقع او را در راه رسیدن به هدفش یاری نماید.
📚خصال ترجمه مدرس گیلانی ج۱ص / ۱۴
@ayeha313
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران
#بهبود_تربیت_فرزند
والدین گرامی به یاد داشته باشید که وقتی شما برای آرامشِ کودکِ آسیب دیده، دیوار یا اسباب بازی را می زنید و می گویید: " اینو زَدمش، دیگه گریه نکن" کودک، انتقام گیری را می آموزد.
@ayeha313
❌ پاسخ به شبهات
رهبر را خبرگان تعیین میکند، خبرگان را شورای نگهبان و شورای نگهبان را رهبر تعیین میکند، یک دور آشکار!
ولایت_فقیه
✅ پاسخ
🔹اوّلاً رهبر فعلی توسط خبرگانی انتخاب شده است که در زمان رهبر قبلی (امام خمینی) تشکیل شده است. همینطور اعضای شورای نگهبانی که آن خبرگان را تأیید کردهاند توسط رهبر قبلی انتخاب شدهاند.
طبیعی است که در مورد رهبر بعدی نیز همینطور است یعنی رهبر آینده توسط خبرگانی تعیین میشوند که در زمان رهبر فعلی انتخاب شدهاند. بنابراین هیچ دوری در کار نیست.
🔹 نکته مهم دیگر در این مغالطه، حذف نقش مردم و انتخاب آنها توسط شبهه افکنان است. چون شورای نگهبان خبرگان را تنها تایید میکنند نه تعیین. این مردم هستند که خبرگان را انتخاب میکنند.
@ayeha313
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران
#بی_بی_فاطمه_استرآبادی
زادهٔ: ۱۲۷۴ هجری قمری
نوکنده از روستاهای بندرگز از توابع استرآباد
درگذشت: ۱۳۳۹ یا ۱۳۴۰ هجری قمری
تهران
ملیت: ایرانی
دیگر نامها: بیبیخانم استرآبادی وزیری
پیشه: نویسندگی، آموزش
همسر(ها): موسیخان وزیری
فرزندان: حسنعلی وزیری
مولود وزیری
علینقی وزیری
خدیجه افضل وزیری
علیاصغر وزیری
علیرضا وزیری
فتحعلی وزیری
والدین: محمدباقرخان انزانی
خدیجه ملاباجی
#نام_آوران_ایران
بیبیخانم استرآبادی یا بیبیفاطمه استرآبادی از نویسندگان و فعالان حقوق زنان در دوران مشروطه است. بیبیخانم فرزند محمدباقرخان استرآبادی (ایشیک آقاسی باشی و بزرگ ایل انزاب) و خدیجه خانم (ملاباجی دربار شاه) بود و در نوکنده به دنیا آمد. مادر بیبیخانم به بهانهٔ زیارت، نوکنده را ترک کرد و به دربار شاه در تهران بازگشت و به کودکان درباری تدریس میکرد. این گونه بیبیخانم که همراه مادرش به این سفر رفته بود، هم از مادرش سواد آموخت و هم توانست محیطحرمسرای شاه و دنیای بیرون را توأمان تجربه کند. او علیرغم مخالفت خانواده، با یک نظامی اهل قفقاز به نام موسیخان وزیری ازدواج کرد و از این پیوند صاحب هفت فرزند شد.
بیبیخانم زنی باسواد و اهل مطالعه بود و از خط و بیان خوبی بهرهمند بود. مهدیقلی هدایت در کتاب خاطرات و خطرات بیبیخانم را زن «نقاله و قواله» نامیده و از زبانفاضلخان گروسی چنین جوانی او را وصف میکند: «در جوانی خوشمنظر، عشوهگر، شیطانه، فتانه، مردانهپوش، پیمانهنوش، با یک عالم ناز و آتشانداز خرمن پیر و جوان.» بیبیخانم مجالس زنانهای در خانهاش برگزار میکرد و حتی در کهنسالی فردی شوخطبع بود.
بیبی خانم آواز هم میخواند و ضرب (تمبک) مینواخت.
بیبی از حامیان نهضت مشروطیت بود و در زمان استبداد صغیر به نمایندگان مجلس کمک مالی میکرد و با جمعآوری پول، در تهیهٔ اسلحه به مشروطهچیان کمک میکرد. او در یکی از نامههایی که همراه کمکهای خود فرستاده بود، برای نمایندگان نوشت «اگر خیانت کنید، این لچک من به سرتان!» و لچک خود را همراه نامه فرستاد.
این نامه را در مجلس با صدای بلند خواندند.
بیبیخانم نهایتاً در سال ۱۳۰۰ شمسی، برابر با ۱۳۳۹ یا ۱۳۴۰ هجری قمری، درگذشت.
بیبی با افسر جوانی از اهالی قفقاز به نام موسیخان وزیراُف، که به تهران مهاجرت کرده بود، آشنا شد. این دو به هم علاقهمند شدند و چون خدیجه باجی با وصلتشان مخالف بود، پس از دو سال عاشقی، بیبی از خانه گریخت و با موسیخان ازدواج کرد. آن گونه که نوهٔ بیبی خانم روایت کردهاست، بیبیخانم هنگام ازدواج ۲۳ ساله بود و موسیخان ۱۹ سال داشت. حسن جوادی میگوید اگر داستان حقیقت داشته باشد، فرار دختری از طبقهٔ بیبیخانم در آن جامعه، یک رسوایی برای او و خانوادهاش محسوب میشد. بیبیخانم خود مخالفت داییاش را عامل تعویق ازدواج دانسته و گفتهاست نهایتاً با پشتیبانی مادرش توانست پس از چهار سال تحمل موافقت خانواده را جلب کند. موسیخان وزیراُف که بعدتر به موسیخان وزیری تغییرنام داد، در بریگاد قزاق به رتبهٔمیرپنج رسید و به زبان فارسی مسلط شد (زبان مادری او ترکی آذری بود). او به حقوق برابر زنان و مردان باور داشت و در عصر ناصرالدین شاه، رسالهای در باب سبک زندگی شهوتگرایانه نگاشت.
این ازدواج منجر به تولد هفت فرزند شد: مولود، علینقی، فتحعلی، حسنعلی، خدیجه افضل، علیرضا و علیاصغر. فرزند دیگری هم به نام خدیجه، در همان طفولیت درگذشت. در میان فرزندان، علینقی وزیری از موسیقیدانان برجسته، حسن وزیری از نقاشان برجسته و خدیجه افضل وزیری و مولود وزیری ادامهدهندهٔ فعالیتهای آموزشی مادرشان بودند. از آنجا که بیبی خود در حرمسرای قصر بزرگ شدهبود، دوستانی در آنجا داشت که درون دربار ازدواج کرده و بچهدار شده بودند و به همین خاطر زیاد به آنجا دعوت میشد و این برای آیندهٔ فرزندانش که در آنجا دوستانی مییافتند، خوب شد.
بیبیخانم در روزنامههای حبل المتین، تمدن و نشریه مجلس مقاله مینوشت. بیشتر مقالات او در دفاع از آموزش دختران است. بیبیخانم همچنین اولین دبستان دخترانه ایران را به نام «مدرسه دوشیزگان» بنیان گذاشت و در این راه با مشکلات و موانع مواجه گردید. گروههای مذهبی علیه او فتوا صادر کرده، به توهین و فحاشی پرداخته و خانهاش را به آتش کشیدند. گرچه این مدرسه در اثر فشارهای علما مدتی تعطیل شد ولی مجدداً با رعایت محدودیتهایی، بازگشایی شد.
اثر مهم بیبیخانم استرآبادی کتابی به نام معایب الرجال است که آن را در پاسخ به رسالهٔ تأدیب النسوان نوشت و از دیدگاهمردسالارانه نویسندهٔ ناشناس رسالهٔ مذکور انتقاد نمود. این کتاب دیدگاههای اسلامی و غربی دربارهٔ زنان را در هم آمیخته و با لحنی گاه طنز و گاه با آوردن آیات و احادیث، یکی از نخستین بیانیههای فمینیستی در ایران را ثبت کرد.
در حدود سال ۱۳۰۰ قمری (۱۲۶۲ شمسی) نویسندهای ناشناس، یحتمل از شاهزادگان قاجاری، اثری به نام تأدیب النسواننوشت و منتشر کرد. هر فصل این رساله به نحوه اصلاح رفتار و کردار ناپسندی میپردازد که نویسنده منتسب به زنان میداند: فصل اول دربارهٔ «سلوک زن»، فصل دوم «حفظ زبان»، فصل سوم «گلهگزاری»، فصل چهارم «قهر کردن»، فصل پنجم «طرز راه رفتن»، فصل ششم «آداب غذا خوردن»، فصل هفتم «پاکیزه نگه داشتن بدن و استعمال بعضی از عطریات»، فصل هشتم «طرز لباس پوشیدن»، فصل نهم «آداب خوابیدن» و فصل دهم دربارهٔ «آداب صبح برخاستن از خواب» است. این کتاب دیدگاهی مرد سالارانه داشت و میکوشید زنان جامعه را از احقاق حقوقشان به عقب راند. چند سال بعد، در سال ۱۲۶۸ قمری (۱۲۷۰ شمسی)، اندکی قبل از ترور ناصرالدین شاه، بیبیخانم استرآبادی کتابی به نام معایب الرجال نوشت که ردیهای بر کتاب تأدیب نسوان بود. بیبیخانم به دو شکل کتاب مذکور را نقد میکند؛ آن دسته از آیات و روایات مذهبی که بدان استناد شد را پذیرفته و بازتعریف میکند و با تفسیر متفاوت ارائه میدهد ولی به دستهٔ دیگر که مربوط به عرف، سنت فرهنگ و ادبیات هستند میتازد و آنها را مردود میشمارد.
در بخشی از کتاب هم بیبی خانم به شرح داستان زندگی خود و داستان بیوفایی شوهرش پرداختهاست. رسالهٔ معایب الرجال «نخستین دفاعیهٔ مکتوب زنان» در تاریخ ایران است،و بیبیخانم اولین فردی بود که موفق به نوشتن کتابی در حمایت از نوگرایی زنان ایرانی شد و یکی از نخستین بیانیههای فمینیستی در ایران را ثبت کرد