❌ شبهه
علمای دینی را ترور نمیکنند اما دانشمندان هستهای ترور میشوند؟
✅ پاسخ
🔹 اقدامات و دشمنیهای دشمن دقیق و حساب شده است.
نقش علمای دینی بیشتر تاثیرگذاری فکری است، بنابراین حذف فیزیکی آنها نه تنها مانع انتشار افکار آنها و استفاده جامعه از دانش علما نمیشود، بلکه موجب گسترش افکار آنها میشود. (مانند شهید مطهری که پس از شهادتش آثار او بیشتر منتشر شد به طوری که بعضی از آثار او بیش از ۱۰۰ بار تجدید چاپ شده است) بنابراین بهترین راه برای مقابله با علمای دین، #ترور_شخصیت آنها است. شایعات، تهمتها و حملات رسانهای علیه حضرات آیات مکارم، مصباح، علمالهدی و سایر علما مخصوصاً ائمهی جمعه در همین راستا است.
🔹اما نخبگانی مانند دانشمندان هستهای و دفاعی نقش فنی دارند بنابراین حتی اگر ترور شخصیت شوند می توانند علم خود را برای جامعه به کار بگیرند، به همین خاطر لازم است حذف فیزیکی شوند تا دانش آنها به کار گرفته نشود.
🔹 این نیز گفتنی است که گاهی دشمن وجود جسمی علما را هم نتوانسته تحمل کند و آنها را به شهادت رسانده
@ayeha313
میلاد دختر نبوت✨همسر ولایت✨مادر امامت حضرت زهرا(سلام الله علیها)🌹
🍀و همچنین ولادت امام خمینی ره
🌺و روز زن
بر همگان به ویژه همسران و مادران گرامی تبریک و تهنیت باد.🌷🌸
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام کتاب: #حیدر مولف: #آزاده_اسکندری
لحظه به لحظه حال فاطمه بدتر میشد.
از شدت درد بیهوش میشد و به سختی چشم باز میکرد.
تنها دلخوشی ام شده بود اینکه کنار رختخوابش بنشینم و محو چهره ناآشنایش شوم.
جبرئیل به خانه مان آمد و شد داشت.
برای آرام کردن فاطمه از مقام پیامبر در بهشت می گفت.
از آینده خبر میداد و من تند تند مینوشتم...
کتابی با طعم متفاوت از آسمانی ترین زوج زمینی✨
کتاب حیدر روایتی یکدست با بهره گیری از ۱۲۰ منبع متقن ، ۹ سال زندگی مولی الموحدین علی (ع) با حضرت فاطمه (س) را روایت میکند
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰 چرا خداوند يکي رو ثروتمند و يکي رو فقير کرده ؟،چرا بايد يک ثروتمند ( باايمان، نه بي دين و حرامخور)هم تو اين دنيا بخاطر ثروتش لذت ببردو هرچي بخواد بتونه به راحتي فراهم کند و حتي با ثروتش کار هاي خوبي انجام دهد(يعني آخرتش را با پولش بسازد) و هم اون دنيا بخاطر کارهاي خوبي که انجام داده ؟
ولي يک فقير (مومن)فقط در دنياي آخرت بخاطر اعمال نيکش شاد باشد و در اين دنيا چون خداوند او را در خانواده ي فقيري قرار داده زجر بکشد؟
✍️پاسخ:
✅ اولا: عدل الهي هرگز به معناي اين نيست كه خداوند مي بايست همه انسانها را در شرايط مساوي قرار دهد و به همه توانايي هاي يكسان دهد ، بلكه يه اين معناست كه از هر كسي به اندازه توانايي هاي او بازخواست كند و شرايط و زمان و مكان و نوع توانايي آنها را در هنگام سنجش اعمال و داوري در اعمال آنها لحاظ كند و از هر كسي به اندازه توانايي هاي او تكليف بخواهد؛ قرآن نيز به اين اصل اشاره كرده و مي فرمايد :" لَا تُكلَّفُ نَفْسٌ إِلَّا وُسْعَهَا؛
هيچ كس موظّف به بيش از مقدار توانايى خود نيست!"(1) پس اگر خداوند حكيم شخصي را غني و شخص ديگر را فقير قرار دهد هيچ مانعي ندارد. البته در صورتي كه تكليف اين دو در هنگام باز خواست يكي نباشد.
ثانيا: مي توان گفت اين فقر مي تواند امتحاني از جانب خداوند متعال باشد و اينكه او در آن شرايط چگونه عمل مي كند، آيا گناهي مرتكب مي شود يا خير؛ كما اينكه همين فقر مي تواند جلوه اي از رحمت الهي باشد چرا كه خداوند ظرفقيت انسان ها را خوب مي داند و چه بسا غني شدن آدمي سبب طغيان او گرديده و او را نسبت به پروردگار عاصي وطغيان گر كند و به گناه و معصبت بكشاند؛ در اين صورت هم اين فقر با عدالت الهي منافاتي ندارد.
ثالثا: ريشه بسياري از فقرها اعمال انسانها و گناهان آنها است چراكه در رواياتي كه از معصومين (عليهم السلام ) وارد شده است به اين موضوع اشاره شده است و بيان كرده اند بعضي از گناهان روزي آدمي را كم مي كند و باعث فقر مي شود؛
از طرفي در بعضي از موارد ديده شده آدمي بر اثر ندانم كاري و اشتباه خود فقير مي شود، لذا در اين دو مورد هم اين فقر اصلا با عدالت الهي منافات ندارد، چرا كه مسبب آنها خود انسان است.
حضرت علي(ع) مي فرمايد: هر کس بر رنج(ناشي از کار) بردباري نورزد، بايد فقر را تحمل کند. همچنين مي فرمايند: آن گاه که اشياء جفت شوند تنبلي و کم کاري با هم جفت گردند و فقر تولد يابد(2). همچنين بي برنامگي يا برنامه ريزي نادرست به پيدايش فقر در سطح افراد و جوامع مي انجامد. به همين جهت امام علي(ع) نداشتن برنامه در زندگي و سوء تدبير را عامل فقر دانسته است.
برخي از روايات نيز اسراف را سبب زوال نعمت دانسته اند که در واقع نوعي بي برنامگي و عدم رعايت اعتدال در مصرف است. البته در سطح کلان اسراف گستره يي فراتر مي يابد و هر نوع تضييع اموال کشور(اموال عمومي يا خصوصي) يا عدم بهره برداري بهينه از آن ها اسراف تلقي مي شود.
پي نوشت:
1. بقره (2) آيه233.
2- ميزان الحکمه 251
@ayeha313
الهی به حق خانم فاطمه زهرا (س)💚
آرزوهاتون براورده
غصه هاتون به شادی
دردهاتون درمان
همه قهرها به آشتی تبدیل شه
و الهی که همگی حاجت روا باشید🙏
الهی آمین 🙏
قدر مامان های گلتون را بیشتر بدونید👵❤️
اگر مادرتون از دنیا رفته روحشون شاد🙏
و اگر از نعمت مادر بهرمندید هر روز طوافش کنید❤️
@ayeha313
#روز_مادر_مبارک
💢حق مادر
✅مردی ، مادر خود را به دوش گرفته بود و به سختی، دور کعبه طواف میداد.
در آن هنگام، حضرت محمد(ص) را دید و به ایشان گفت:
«آیا حق مادرم را به جا آوردم؟»
رسول الله فرمودند:
«نه! هرگز نمی توانی حتی یکی از نالههای مادرت، هنگام وضع حمل را جبران نمایی!»
📚فی ظلال القرآن، ج ۵، ص ۳۱۸
@ayeha313