🌱آیه های زندگی🌱
🔴چرایی ترور سردار سلیمانی ✍🏻 دکتر #رضا_سراج 🔹ترور سردار سلیمانی توسط آمریکا در چارچوب استیصال سردم
🔴چرایی ترور سردار سلیمانی (قسمت دوم)
✍ دکتر #رضا_سراج
🔹اتخاذ راهبرد #مقاومت_فعال در برابر راهبرد "فشار حداکثری" آمریکا، رفتار ایران را بیش از گذشته تهاجمی نمود. همزمان شدن این رفتار تهاجمی و چالشهای ترامپ در حوزه داخلی از یک سو و شکستهای منطقهای و همچنین ناتوانی آمریکا از دفاع در برابر متحدانش از دیگر سو، سرمداران کاخ سفید را ناگزیر به انجام اقدامی تروریستی و فاقد محاسبه نمود.
🔹آمریکا و چند شریک همپیمان او با این انگاره و ادراک که ترور حاج قاسم #سلیمانی به عنوان پرچمدار رفتار تهاجمی ایران، راهبرد #مقاومت_فعال را با شکست مواجه نموده و جمهوری اسلامی را منفعل خواهد ساخت؛ یکی از پر اشتباهترین تصمیمات خود طی چند دهه اخیر را عملیاتی نمودند.
♦️اهداف آمریکا از ترور سردار سلیمانی
1⃣به مُحاق بردن موضوع استیضاح ترامپ
2⃣مهار چالشهای رقبا در انتخابات آینده
3⃣منفعل نمودن محور مقاومت در منطقه
4⃣ممانعت از ادامه رفتار تهاجمی ج.ا.ایران
5⃣معتبر ساختن ادراک تهدید برای ایران
6⃣برساخت دوگانه "جنگ-صلح" در ایران
7⃣تغییر محاسبات ایران و پذیرش مذاکره
8⃣ممانعت از گامهای نهایی خروج از برجام
9⃣ترمیم چهره آمریکا پس از شکستهای اخیر
🔹اما آنچه که در محاسبات آمریکا لحاظ نشده بود؛ تاثیر شهادت سردار #قاسم_سلیمانی به عنوان یک "ابر رویداد" بود. این واقعه بسیار عظیم، همزمان تحولی شگرف و رستاخیزی غیر قابل تصور در تمامی روندهای محیط داخلی، منطقهای و فرامنطقهای ایجاد کرد.
🔹"ابر رویداد" شهادت #سردار_سلیمانی محیط داخلی ایران را سرشار از انسجام و فرصت نمود. محیط منطقهای را برای توسعه کمی و کیفی محور مقاومت و خروج آمریکا از منطقه مهیا ساخت. چالشهای ترامپ را در محیط داخلی آمریکا فزآینده کرد. از این پس #شهید_سلیمانی برای انقلاب اسلامی کارآمدتر و برای آمریکا، اسرائیل و آل سعود خطرناکتر از #سردار_سلیمانی شده است.
#انتقام_سخت
@ayeha313
ادامه دارد
❌ شبهه
علمای دینی را ترور نمیکنند اما دانشمندان هستهای ترور میشوند؟
✅ پاسخ
🔹 اقدامات و دشمنیهای دشمن دقیق و حساب شده است.
نقش علمای دینی بیشتر تاثیرگذاری فکری است، بنابراین حذف فیزیکی آنها نه تنها مانع انتشار افکار آنها و استفاده جامعه از دانش علما نمیشود، بلکه موجب گسترش افکار آنها میشود. (مانند شهید مطهری که پس از شهادتش آثار او بیشتر منتشر شد به طوری که بعضی از آثار او بیش از ۱۰۰ بار تجدید چاپ شده است) بنابراین بهترین راه برای مقابله با علمای دین، #ترور_شخصیت آنها است. شایعات، تهمتها و حملات رسانهای علیه حضرات آیات مکارم، مصباح، علمالهدی و سایر علما مخصوصاً ائمهی جمعه در همین راستا است.
🔹اما نخبگانی مانند دانشمندان هستهای و دفاعی نقش فنی دارند بنابراین حتی اگر ترور شخصیت شوند می توانند علم خود را برای جامعه به کار بگیرند، به همین خاطر لازم است حذف فیزیکی شوند تا دانش آنها به کار گرفته نشود.
🔹 این نیز گفتنی است که گاهی دشمن وجود جسمی علما را هم نتوانسته تحمل کند و آنها را به شهادت رسانده
@ayeha313
میلاد دختر نبوت✨همسر ولایت✨مادر امامت حضرت زهرا(سلام الله علیها)🌹
🍀و همچنین ولادت امام خمینی ره
🌺و روز زن
بر همگان به ویژه همسران و مادران گرامی تبریک و تهنیت باد.🌷🌸
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام کتاب: #حیدر مولف: #آزاده_اسکندری
لحظه به لحظه حال فاطمه بدتر میشد.
از شدت درد بیهوش میشد و به سختی چشم باز میکرد.
تنها دلخوشی ام شده بود اینکه کنار رختخوابش بنشینم و محو چهره ناآشنایش شوم.
جبرئیل به خانه مان آمد و شد داشت.
برای آرام کردن فاطمه از مقام پیامبر در بهشت می گفت.
از آینده خبر میداد و من تند تند مینوشتم...
کتابی با طعم متفاوت از آسمانی ترین زوج زمینی✨
کتاب حیدر روایتی یکدست با بهره گیری از ۱۲۰ منبع متقن ، ۹ سال زندگی مولی الموحدین علی (ع) با حضرت فاطمه (س) را روایت میکند
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰 چرا خداوند يکي رو ثروتمند و يکي رو فقير کرده ؟،چرا بايد يک ثروتمند ( باايمان، نه بي دين و حرامخور)هم تو اين دنيا بخاطر ثروتش لذت ببردو هرچي بخواد بتونه به راحتي فراهم کند و حتي با ثروتش کار هاي خوبي انجام دهد(يعني آخرتش را با پولش بسازد) و هم اون دنيا بخاطر کارهاي خوبي که انجام داده ؟
ولي يک فقير (مومن)فقط در دنياي آخرت بخاطر اعمال نيکش شاد باشد و در اين دنيا چون خداوند او را در خانواده ي فقيري قرار داده زجر بکشد؟
✍️پاسخ:
✅ اولا: عدل الهي هرگز به معناي اين نيست كه خداوند مي بايست همه انسانها را در شرايط مساوي قرار دهد و به همه توانايي هاي يكسان دهد ، بلكه يه اين معناست كه از هر كسي به اندازه توانايي هاي او بازخواست كند و شرايط و زمان و مكان و نوع توانايي آنها را در هنگام سنجش اعمال و داوري در اعمال آنها لحاظ كند و از هر كسي به اندازه توانايي هاي او تكليف بخواهد؛ قرآن نيز به اين اصل اشاره كرده و مي فرمايد :" لَا تُكلَّفُ نَفْسٌ إِلَّا وُسْعَهَا؛
هيچ كس موظّف به بيش از مقدار توانايى خود نيست!"(1) پس اگر خداوند حكيم شخصي را غني و شخص ديگر را فقير قرار دهد هيچ مانعي ندارد. البته در صورتي كه تكليف اين دو در هنگام باز خواست يكي نباشد.
ثانيا: مي توان گفت اين فقر مي تواند امتحاني از جانب خداوند متعال باشد و اينكه او در آن شرايط چگونه عمل مي كند، آيا گناهي مرتكب مي شود يا خير؛ كما اينكه همين فقر مي تواند جلوه اي از رحمت الهي باشد چرا كه خداوند ظرفقيت انسان ها را خوب مي داند و چه بسا غني شدن آدمي سبب طغيان او گرديده و او را نسبت به پروردگار عاصي وطغيان گر كند و به گناه و معصبت بكشاند؛ در اين صورت هم اين فقر با عدالت الهي منافاتي ندارد.
ثالثا: ريشه بسياري از فقرها اعمال انسانها و گناهان آنها است چراكه در رواياتي كه از معصومين (عليهم السلام ) وارد شده است به اين موضوع اشاره شده است و بيان كرده اند بعضي از گناهان روزي آدمي را كم مي كند و باعث فقر مي شود؛
از طرفي در بعضي از موارد ديده شده آدمي بر اثر ندانم كاري و اشتباه خود فقير مي شود، لذا در اين دو مورد هم اين فقر اصلا با عدالت الهي منافات ندارد، چرا كه مسبب آنها خود انسان است.
حضرت علي(ع) مي فرمايد: هر کس بر رنج(ناشي از کار) بردباري نورزد، بايد فقر را تحمل کند. همچنين مي فرمايند: آن گاه که اشياء جفت شوند تنبلي و کم کاري با هم جفت گردند و فقر تولد يابد(2). همچنين بي برنامگي يا برنامه ريزي نادرست به پيدايش فقر در سطح افراد و جوامع مي انجامد. به همين جهت امام علي(ع) نداشتن برنامه در زندگي و سوء تدبير را عامل فقر دانسته است.
برخي از روايات نيز اسراف را سبب زوال نعمت دانسته اند که در واقع نوعي بي برنامگي و عدم رعايت اعتدال در مصرف است. البته در سطح کلان اسراف گستره يي فراتر مي يابد و هر نوع تضييع اموال کشور(اموال عمومي يا خصوصي) يا عدم بهره برداري بهينه از آن ها اسراف تلقي مي شود.
پي نوشت:
1. بقره (2) آيه233.
2- ميزان الحکمه 251
@ayeha313
الهی به حق خانم فاطمه زهرا (س)💚
آرزوهاتون براورده
غصه هاتون به شادی
دردهاتون درمان
همه قهرها به آشتی تبدیل شه
و الهی که همگی حاجت روا باشید🙏
الهی آمین 🙏
قدر مامان های گلتون را بیشتر بدونید👵❤️
اگر مادرتون از دنیا رفته روحشون شاد🙏
و اگر از نعمت مادر بهرمندید هر روز طوافش کنید❤️
@ayeha313
#روز_مادر_مبارک
💢حق مادر
✅مردی ، مادر خود را به دوش گرفته بود و به سختی، دور کعبه طواف میداد.
در آن هنگام، حضرت محمد(ص) را دید و به ایشان گفت:
«آیا حق مادرم را به جا آوردم؟»
رسول الله فرمودند:
«نه! هرگز نمی توانی حتی یکی از نالههای مادرت، هنگام وضع حمل را جبران نمایی!»
📚فی ظلال القرآن، ج ۵، ص ۳۱۸
@ayeha313
#قسمت_اول
🔹برای رسیدن به یک ازدواج موفق چه مراحلی باید طی شود؟
چند شاخص ضریب ازدواج موفق را بالا میبرد، اما نیازمند طی مراحلی است که عبارتند از:
1- فرد انتخابشده از بافت مطمئنی انتخاب شده باشد. آشنایی در دانشگاه با آشنایی در یک مهمانی یا فضای مجازی بسیار متفاوت است.
2- انتخاب، از منابع مطمئن و شناختشده صورت گیرد و شناخت انجام شود. استفاده از تمام منابعِ در دسترس، شناخت را کاملتر میکند.
3- پیش از اینکه از انتخاب مطمئن شوند، بهتر است از رابطه جسمی و حسی پرهیز کنند. آدمهایی که معمولاً پیش از ازدواج رابطه جسمی برقرار کردهاند، ضریب ازدواج موفق پایینتری دارند.
#ادامه_دارد
@ayeha313
💬#سوال
آیا پوشیدن لباس قالب اندام( چسبان) برای آقایان در مقابل نامحرم جایز است؟
✅️ مراجع:
🔹 پاسخ (آیت الله بهجت (رحمة الله علیه))
اگر معرضيت براي فتنه و فساد دارد، اشكال دارد.
استفتائات، ج4، ص184، با استفاده از س5248
🔹 پاسخ (آیت الله خامنه ای (دام ظله العالی))
چنانچه موجب ترتب مفسده باشد جایز نیست.
🔹 پاسخ (آیت الله سیستانی (دام ظله العالی))
به خودی خود اگر مفسدهای بر آن مترتب نشود حرام نیست.
🔹پاسخ (آیت الله شبیری (دام ظله العالی))
اگرنوعاً موجب تحریک شهوت نامحرم شود جایز نیست.
🔹 پاسخ (آیت الله صافی (دام ظله العالی))
چنانچه موجب توجه نامحرم و تحرک میشود جایز نیست.
🔹پاسخ (آیت الله مکارم شیرازی (دام ظله العالی))
خالي از اشكال نيست.
🔹پاسخ (آیت الله وحید خراسانی (دام ظله العالی))
اگر موجب هیجان و شهوت در آنها(نامحرم) میشود، جایز نیست.
📚 #احکام_دین
@ayeha313
📌متن شبهه👇
چرا پیامبر اسلام، دخترش را در خردسالی شوهر داد؟
برخی می گویند که پیامبر چنین کاری انجام داده تا خودش بتواند با عایشه خردسال ازدواج کند!
این ادعا چقدر می تواند صحیح باشد؟
📌پاسخ به شبهه👇
1️⃣ بر اساس تحقیقات تاریخی، سن جناب عایشه هنگام ازدواج با پیامبر، 18 یا 19 سال بوده است
2️⃣ سن ازدواج در جوامع مختلف، بیش از هر چیز به فرهنگ عمومی آن جامعه مرتبط است. بنابراین، ما بر اساس معیارهای فرهنگی قرن بیست و یکم نمی توانیم درباره رویدادی مربوط به 14 قرن پیش قضاوت کنیم.
🔹 کودک همسری قطعاً بد و غیر اخلاقی است، اما آیا می توان یک سن خاص را برای دختران مشخص کرد و کمتر از آن را کودک و بیشتر از آن را بزرگسال نامید؟
👈 قطعاً خیر.
🔆 زیرا وقتی می گوییم کودک همسری بد است، از این جهت است که کودک به بلوغ فکری و جسمی مناسب برای تشکیل خانواده نرسیده است. این بلوغ فکری در یک شخص ممکن است در 10 سالگی ایجاد شود و در شخصی دیگر در 18 سالگی.
❌ ما نمی توانیم ازدواج حضرت زهرا (س) را نوعی کودک همسری قلمداد کنیم؛ زیرا:
👈 آنچه که از تاریخ و زندگانی ایشان به دست می آید، این است که آن حضرت در هنگام ازدواج با امیرالمؤمنین علی (ع) از بلوغ فکری و جسمانی برخوردار بوده است. چنانچه فرازهایی از زندگی مشترک این دو بزرگوار نشانگر عشق و محبّت و سازگاری تمام عیار بین ایشان است.
⁉️ آیا ممکن است رسول گرامی اسلام(ص)، آن پیامبر رحمت که نسبت به دشمنانش هم مهربان بود، دخترش، نورچشمش، پاره تنش، عزیزترینش در دنیا را در حالی که بلوغ فکری و جسمی نداشته به ازدواج درآورد و به او ستم کند؟
✅ بنابراین، صِرف توجه به سنّ حضرت زهرا(س) هنگام ازدواج و نادیده گرفتن جوانب دیگر مسئله، به قضاوت صحیحی منجر نخواهد شد.
3️⃣ پیامبر اسلام، دخترش را به مردی 21 ساله شوهر داد. اما خودش هنگام ازدواج با عایشه در دهه شصتم زندگی اش بود. ازدواج دخترش با یک مرد 21 ساله، چطور می تواند توجیهی برای ازدواج مرد 54 ساله با یک زن جوان باشد؟
4️⃣ بر اساس اسناد معتبر تاریخی و معجزه قرآن کریم، حضرت محمد(ص) پیامبر الهی بوده است.
بر اساس دلیل عقلی، پیامبر باید معصوم از هرگونه خطا و گناه و آلودگی باشد.
👈 بنابراین، نسبت دادن رفتاری که برای یک انسان معمولی بعید است، به پیامبر اسلام، هیچ توجیهی ندارد.
➕ ضمن اینکه بر اساس گزارش های معتبر تاریخی و قرآن کریم، نبی مکرّم اسلام، شخصیتی مهربان، خوش خلق و با کرامت بود. اگر کسی با شخصیت نبی مکرم اسلام آشنا باشد، به هیچ وجه بروز چنین رفتار شنیعی از وی را به ذهن نمی آورد.
#روز_زن
@ayeha313
🔳 إنَّـا لِـلَّـهِ وَ إِنَّـا إِلَـیْـهِ رَاجِـعُـونَ
شهادت مظلومانه تعدادی از هموطنان عزیزمان در حادثه تروریستی زائران گلزار شهدای کرمان تسلیت عـــــرض مینماییم
#کرمان_تسلیت
#حادثه_تروریستی
روحیه زنان را با #تبعیض از بین نبرید
زن در میدان کربلا نقش مرد را کامل میکند و ج.هاد او را به اتمام می رساند. برای آنکه زن بتواند این رسالت را به دوش بگیرد و برای تحمل سنگینی آن آماده شود، باید او را پرورش داد.
ما نمی توانیم با زن آنگونه که برخی از مردم برخورد میکنند، مواجه شویم. فی المثل نباید پس از زایمان، اگر کودک دختر بود، همه خانه را ناراحتی فرابگیرد؛ نباید زن را در خانه خوار و ذلیل کرد؛ نباید برادر را بر خواهران مسلط کرد؛ نباید روحیه زن را تضعیف کرد.
بسیاری اوقات زنان زیر فشار شوهران هستند. در برخی مناطق با زن به مثابه ابزار تولیدمثل برخورد می شود. در مناطق دیگر او را ابزاز لذت جویی یا تابلویی هنری میدانند که مرد میخواهد آنرا همیشه در برابر چشمان خود قراردهد. با این برخوردها روحیه زن را از او میگیریم، گوهر وجودی او را می گیریم و به او ثابت می کنیم که نمیتواند رسالتی را بعهده داشته باشد و هیچ امتیازی جز بهره جنسی و زیبایی و خدمت کردن به مرد ندارد.
بدین ترتیب، ما با این روش روحیه زن را از بین می بریم، در حالیکه رسول خدا'ص' می فرمود: "بهترین فرزندان شما دختران هستند." پیامبر'ص' دست فاطمه'س' را می بوسید....
📚کتاب سفر ش.هادت امام حسین'ع' پیشرو اصلاحگری، بند ۱۷۴
#امام_موسی_صدر
@ayeha313
⁉ چرا حضرت فاطمه (س) زهرا نام گرفت؟
از احادیث بر میآید که نامگذاری فاطمه زهرا (س) به وسیله حکیم علیالاطلاق یعنی خدای عالمیان انجام گرفته است.
👤 ابن عماره از پدرش گزارش نموده که گفت: از امام صادق (ع) درباره حضرت فاطمه(س) پرسیدم که چرا زهرا نامیده شد؟
فرمودند: زیرا هرگاه در محرابش می ایستاد، نور او برای آسمانیان چنان می درخشید که نور ستارگان برای اهل زمین. این فروغ جسم فاطمه (س) است که وقتی در محراب عبادت قرار می گرفت، روی تابناکش برای فرشتگان و ملکوتیان بدان گونه جلوه و تلألؤ داشت که ستارگان در شب برای زمینیان شکوه و درخشش دارند. از این رو آن بانوی مجللّه زهرا نامیده شد.
👤ابو هشام گوید:از حضرت عسکری (ع) پرسیدم: چرا فاطمه (س) زهرا نام گرفت؟
امام فرمودند:
چون رخسار او در آغاز روز، مانند خورشید که از مشرق سر برآورد و طلوع کند برای امیر مؤمنان (ع) می درخشید و در نیم روز بسان ماه تابان جلوهگری می نمود و هنگام غروب آفتاب همچون ستارهای روشن می تابید.
🌷می دانیم پیغمبر اکرم (ص) در همان کودکی مادر خود را از دست داد، ولی این دختر از همان خردسالی از هیچ گونه محبت و دلسوزی درباره پدر بزرگوارش فروگذار نکرد.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🔴چرایی ترور سردار سلیمانی (قسمت دوم) ✍ دکتر #رضا_سراج 🔹اتخاذ راهبرد #مقاومت_فعال در برابر راهبرد
🔴چرایی ترور سردار سلیمانی (قسمت سوم)
✍️ دکتر رضا_سراج
🔹این احتمال قوی وجود دارد که عملیات ترور سردار_سلیمانی نقطه آعاز و عزیمت یک طرح بزرگ راهبردی و چند مرحلهای آمریکایی، اسرائیلی و سعودی برای منطقه بوده باشد که بخشی از پازل آن میبایست در قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اجرایی میگردید و بخش مهمتر آن به انتخاب مجدد ترامپ موکول میشد. طرح مذکور را در چارچوب یک سناریو، میتوان به شرح زیر روایت کرد.
🔹در بخش اول این طرح بسیار خطرناک برای منطقه، میبایست با ترور سردار_سلیمانی رفتار تهاجمی ایران متوقف و جبهه مقاومت منفعل میگردید و با بیثباتی مجدد در عراق و لبنان، یک اتفاق مهمی در سوریه به منصه ظهور میرسید. این رویدادها احتمالا با اشغال الحدیده در یمن، و کانالیزه کردن انصارالله به فرآیند مذاکره و سازش با آل سعود، به تحقق بخش مهم دیگری از سناریو منجر میشد.
🔹در ادامه این روند، دو پرده بعدی سناریو همزمان عملیاتی میگردید. معامله قرن با الحاق بخشهای دیگری از فلسطین به اسرائیل، قطعی شدن عدم بازگشت فلسطینیان آواره به کشورشان و نهایی شدن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، باید اجرایی میشد و از سوی دیگر ایران نیز با شکاف ملی ناشی از جنگ سیاسی که در بخشهای گذشته یادداشت توضیح داده شد، وادار به نشستن پای میز مذاکره میگردید.
🔹پرده نهایی در طرح راهبردی و بسیار خطرناک مذکور، پس از انتخاب مجدد ترامپ به نمایش در میآمد. با سوزانده شدن برگهای برنده ایران و ناتوان نمودن بازوان منطقهای جمهوری اسلامی از یک طرف و شکاف ملی ناشی از دوگانهی "سازش-مقاومت" از طرف دیگر، تهدید نظامی معتبر میگردید و به زعم طراحان آمریکایی - اسرائیلی سناریو، ایران در لبه پرتگاه جنگ، یا باید تسلیم محض میشد و یا متحمل جنگ میگردید.
🔹با این اوصاف آنچه در طرح آمریکا و رژیم صهیونیستی لحاظ نگردید، محاسبات تاثیر "ابر رویداد" شهادت سردار قاسم_سلیمانی بود. این واقعه عظیم، به همراه خروش اقیانوس ملت ایران و دیگر ملتهای جهان، همزمان تمامی روندهای محیط داخلی، منطقهای و فرامنطقهای را دچار تحولی شگرف نمود و در ادامه سیلی محکم سپاه به عنوان بخشی از روند انتقام_سخت عملا سناریوی مذکور را قبل از انتقال به فاز اجرا دچار اختلال کرد.
@ayeha313
#پایان
" سلام علیکم و رحمه الله...؛"
"لا اله الا الله الملک الحق المبین"
روزتون بخیر و شادی و وجودتان مالامال از شور و شادی...؛
الهی لبخند رضایت و تائید خداوند ؛ سایه سار و قامت پوش وجود نازنینتان باشد و در کنار خانواده آخر هفته خوب و خوشی داشته باشید...؛
🌸💐 الهی آمین 💐🌸
@ayeha313
امیرالمومنین امام علی علیه السلام :
التَّكَبُرُ عَلَی المُتكبِّرِ هُوَ التّواضُعِ بِعَيْنِهِ*
تكبر در برابر متكبر(چه شخص باشد چه گروه ) ؛ عين تواضع است و مورد قبول...؛
منبع : 👇
نهج البلاغه، حكمت ۴۱۰
در دورانی که اشرار سیاسی و دنبلان های صهیونیسم جهانی ؛ بر دنیای متوحش امروز حکمفرمایی میکنند ؛ یگانه راهبرد ایمانی نظام اسلامی در برابر مستکبرین عالم ؛ همانا مجهز شدن به ابزار تکبّر ورزی است و غرّش موشک ها امروز جلوه ای تام از تکبر راستین امت اسلامی در برابر گردنکشان بین المللی بوده و حقیقت این تکبر راستین ؛ همان تواضع و خشوع در برابر خداوند متعال میباشد.💐
🤲اَللّهُمَّ عجِّل لِولیِّکَ الفرج
@ayeha313
☘9 نکته که دختر خانم های #مجرد باید بدانند☘
👌 مواردی وجود دارد كه #دختر خانمها را در همان شروع انتخاب و تصمیم گیری برای ازدواج به اشتباه می اندازد. به عبارت دیگر، باید برای #انتخاب_شوهر مناسب از این نکات دوری كنید:
🔻1) تهیه یك فهرست بلند بالا از خصوصیات #همسر مورد نظر با تمام جزئیات و ریزه کاریها اشتباه است. درست است كه باید فردی را انتخاب كنید كه خصوصیات او به نظرات شما شبیه تر باشد اما اگر زیاده از حد محافظه كارانه عمل كنید و تمام زیر و بم او را مورد قضاوت قرار دهید، بالاخره مواردی پیش می آید كه با فهرست شما همخوانی ندارد و همین موضوع باعث میشود به دلیل مسائل جزئی، فرد مورد نظر را قبول نكنید.
🔻2) اگر تا یك سنی #ازدواج نكرده اید و حالا فكر میكنید دیر شده و دیگران شما را زیر ذره بین قرار داده اند و بعد فقط به همین دلیل، فورا به یك خواستگار بله میگویید، اشتباه میكنید.
🔻3) مقایسه همیشه كار را خراب میكند. اگر دائم خواستگارها را با هم یا با سایر افرادی كه اطرافتان هستند و مورد تایید شما قرار گرفته اند، مقایسه كنید، مطمئنا نمیتوانید تصمیم درستی بگیرید.
🔻4) گاهی بعضی دختر خانمها اعتماد به نفس پایینی دارند و فكر میكنند پر از اشكال هستند و مورد تایید دیگران قرار نمیگیرند، در حالی كه اگر به نكات مثبت خودشان توجه كنند، از خیلیها بهتر به نظر میرسند.
🔻5) در مواردی، دختر خانمها انتظار دارند فورا #عشق و #علاقه شدید و رویایی بین آنها و همسر آیندهشان به وجود بیاید و به عبارتی طرف مقابل فورا یك دل نه صد دل عاشقشان بشود. وقتی چنین توقعی دارند و زلزله مورد نظر آنها اتفاق نمیافتد، فورا دلسرد شده، عقب میكشند. اگر انتظار دارید در همان برخورد اول یك رابطه شدید #عاشقانه به وجود بیاید؛ جلوی این ازدواج، یك پرچم قرمز بزرگ نگه داشتهاید. با این كار واقعبینی را كنار گذاشته اید، در حالی كه دنیای ما كاملا واقعی است.
🔻6) مرد ایده آل زندگی شما با مردهای به اصطلاح ایده آل فیلمها كاملا فرق میكند. به عبارتی منتظر چنین موجوداتی نباشید، چون فقط به فیلمها تعلق دارند.
🔻7) تمركز روی نكات منفی خطای بزرگی است. یادتان باشد اگر به هر دلیلی درباره #مرد ها احساسات منفی در شما وجود داشته، آنها را كنار بگذارید و با دیدگاه مثبت، انتخابی مناسب داشته باشید.
🔻8) بعضی دختر خانمها كه تحصیل و شغل مناسبی دارند، فكر میكنند به دلیل رفع نیاز مالی میتوانند از موضع بالا صحبت كنند و به كمك یك مرد احتیاج ندارند. این دختر خانمها با این طرز تفكر سد بزرگی مقابل خودشان ایجاد میكنند و نمیتوانند درست انتخاب كنند، چون مدام دیگران را از خود می رنجانند.
🔻9) ایثار و فداكاری بیش از حد، به دیگران بیش از خود فكر كردن و نیاز دیگران را به خود مقدم دانستن اشتباه بزرگی است كه بعضی دخترها مرتكب میشوند. اگر به هر دلیل بار مسوولیتی به دوش شماست قبول؛ اما باید اول به خودتان، نیازهایتان و آینده شخصیتان فكر كنید و موقعیتها را از دست ندهید.
@ayeha313