🌱آیه های زندگی🌱
ن روند ادامه داشته تا بهش میگن باید سوپر گروه بزنی و به ازای جذب هر 500 نفر ممبر واقعی و فعال، هزار
#حجره_پریا
قسمت28
مطلب اول درباره طرح بزرگی بود که سالهاست در حال اجراست اما کسی سر و صداش درنیاورده بود و خیلی مثلا چراغ خاموش حرکت میکردن... ولی از سال 92 و با روی کار آمدن دولت جدید در ایران، ساز و کارها به سمتی پیش رفت که تونستند فضای جدیدی به وجود بیارن و اون طرح چراغ خاموش که از دوره اصلاحات دنبالش بودند اما موفق نشده بودند را رسما کلید بزنند!
اون طرح چراخ خاموش در پوشش طرح جامع علمی آمریکا به نام طرح «فولبرایت» طراحی و عملیاتی شد!
و اما اینکه «فولبرایت» چیه و چه ربطی به عطا پیدا کرد را خواهش میکنم با دقت به چیزایی که میگم گوش کنید:
فولبرایت یک برنامه آموزشی وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا است که افراد مستعد را از سراسر جهان شناسایی و سپس وارد این پروسه آموزشی میکند. پروسه جذب این افراد نیز به این شکل است که ابتدا با توجه به دارا بودن سه ویژگی 1 ــ مستعد بودن 2 ــ از کشور درحال توسعه 3 ــ مستعد ادامه تحصیل بودن. توسط هشت معتمد محلی در کشورهای مختلف شناسایی میشوند و از بین تعداد فراوانی که معرفی شدهاند به شورای فولبرایت مستقر در سفارتخانه آمریکا در آن کشور (شامل سفیر، نفر دوم سفارت، که معمولاً آدم امنیتی هست، و مسئول آموزش و بودجه) معرفی میشوند.
به گزارش وزارت خارجه آمریکا توسط سفارت این کشور در کابل 300 نفر در فولبرایت وارد میشود که معمولاً به مقامات عالی اجتماعی ــ سیاسی میرسند که میشود از خاور سولانا، محمد بنگلادشی، بان کی مون و همینطور 29 فرمانده ارتش کشورهای اسلامی نام برد. سپس بر اساس برآورد و نیازی که جامعه اطلاعاتی آمریکا به آنها گفته است آنها را جذب میکند. لازم به ذکر است برنامه فولبرایت برنامه وزارت امور خارجه آمریکا است که از محل بودجه امنیت ملی تأمین میشود، چون به این نتیجه رسیدهاند که جنگ و دخالتهای نظامی مستقیم جواب نمیدهد بنابراین بهروی بحث آموزش افراد بهمنظور تربیت رهبران کشورهای مختلف اقدام کردهاند.
در گزارش ذکر شده است که در سفارت آمریکا در کابل ادعا شده این برنامه (فولبرایت) در 155 کشور دنیا وجود دارد همچنین اشاره شده فارغ التحصیلها در فولبرایت همه رؤسای دولت، وزرای کابینه، سفیر یا نماینده پارلماناند و یا فردی درطراز این مسئولیتها که وارد فعالیت حرفهای شدند. یکی از افراد در افغانستان در سال 70 الی 85 لیسانس و سه مدرک دکترا در افغانستان میگیرد و دو مقاله با موضوع همجنسبازی از نگاه فقه مینویسد، ایشان آشنای با فقه دارد چون رشته تحصیلی وی حقوق بوده است.
همچنین در این گزارش به این موضوع اشاره شده است که سالانه 8هزار نفر بورس میشوند که 4 نفر از آن غیرآمریکاییاند. جالب است که در برخی کشورهای مثل مصر هم مبارک و هم مرسی که اختلاف نظر 180درجهای داشتند بورس فولبرایتاند.
در قسمت آمریکا نحوه آموزشی فرق میکند، آنهایی که در بورس فولبرایت قبول میشوند و در دانشگاههای آمریکا درس میخوانند و دو نوع آموزش میبینند؛ یک آموزش سیاسی ــ عقیدتی و دوم آموزش علمی که تمرکز تحصیلی آنها تحصیل در 30 دانشگاه است که نام جرج تاون که یک دانشگاه سرویسی است تا هاروارد در آن دیده میشود، سپس وقتی فرد فارغ التحصیل میشود به یک عنصر تمامعیار برای سیستم و نظام آمریکایی تبدیل میشود.
اشاره کردیم که از دیپلم فرد را شناسایی میکنند تا پست داک مثلاً خانم ندا ناطق دختر 19سالهای است که میرود آمریکا بعد دکترای ریاضی میگیرد و در همان استنفورد عضو هیئت علمی میشود.
حالا وقتی فولبرایت تمام شد با گرفتن PhD بلافاصله به فرد پست داک میدهند، پست داک هم به این شکل است که هیچ آداب و ترتیب خاصی ندارد، صرفاً باید تحقیق کنی و سرچ کنی و سفر کنی به کشورهای مختلف و بگویی مسئله چیست. دو نفر دانشجو هم به فرد میدهند، باید از آن مسئله سالی چند مقاله ارائه دهد. بعد از این وقتی این مرحله هم تمام شد و فارغ التحصیل شدند باید بروند مؤسسه NED که بهصورت قرارگاهی عمل میکند، یک صورت دیگر هم دارد؛ آن این است که اگر فردی در کشورش بدون استفاده از فولبرایت سیستم بزرگ شد وی را مستقیماً جذب NED میکنند.
🌱آیه های زندگی🌱
#حجره_پریا قسمت28 مطلب اول درباره طرح بزرگی بود که سالهاست در حال اجراست اما کسی سر و صداش درنیاور
این سند، سند ملی دموکراسی آمریکا است و تنها نهادی که با نظارت مستقیم کنگره و ریاست جمهوری اداره میشود که تنها مسئلهای نیز هست که دغدغههای حزبی برایشان مطرح نیست و با هر گرایش حزبی به انجام آن تعهد دارند نکته مهم این است که بعد از قضایای برجام و توافق هستهای یک قسمت بهزبان فارسی نیز در سایت اضافه کردند که بتوانند بهزبان فارسی از گروههای هدف خود پشتیبانی کنند، نکته اصلی در قسمت مربوط به نفوذ هست. NEDیک برنامه بورس بهنام ریگان فاستر هست که یک فرصت بورس بین المللی را به فعالترین دانشمندان، روزنامه نگاران مؤسسه NED در واشنگتندیسی فراهم میسازد تا به تحقیقات مستقل در زمینه مباحث دموکراسی و چالشهای آن در سراسر دنیا بپردازد.
در واقع باید به این نکته اشاره کرد که فولبرایت یک برنامه عام است که از هر رشتهای که هستند در آن بورسیه میشوند اما وقتی فردی بخواهد به رشته سیاست گذاری وارد شود هدایت و راهبردی آن را NED بهعهده میگیرد. این به این معنی نیست که مؤسسات دیگر کاری نمیکنند بلکه NED مرکز ثقل هست. NED درواقع نماد اعاده برای دموکراسی است که پشتیبانی های مالی ــ آموزشی و ایدئولوژی را بهعهده دارد که علاوه بر آن یک نشریه دموکراسی را تحت نظر دارد که سردبیر آن فرانسیس فوکویاما است، افراد دیگری هم که حضور آنها جالب توجه است یکی جیمز کلاسن و خانم آذر نفیسی هست. این مؤسسه هرساله دو دوره 5ماهه برگزار میکند که در آن شرکت کنندگان تماموقت بر سر پروژه تحقیقاتی کار میکنند و فعالین به راهکارهای بهترین شیوههای اجرایی دموکراسی میپردازند، مثلاً مقاله آقای حسین بشریه در 1374 با عنوان بسیج تودهها نتیجه بورس NED برای جمعیت ایران است.
در قسمتی از این برنامه آمده است «دانشمندان میتوانند با هدف انتشار پروژههایی را با ابعاد اقتصادی، سیاسی اجتماعی، حقوقی برای توسعه دموکراسی تعریف کنند که سیر حرکت و روش شناسی متعددی را در بر داشته باشد» .
سپس مؤسسه NED برای وی بورس اعطا میکند و فرد باید در خاتمه، گزارشی از اقدامات خود ارائه دهد.
همچنین فعالین و دانشمندان از آمریکا و کشورهای دیگر دورههایی برگزار میکردند که مثلاً دوره را هرنت کوهن صدراعظم سابق آلمان برگزار میکند.
شرایط حضور در این دورهها به این شکل است که فرد باید مدرک دکتری یا معادل آن را داشته باشد و به یکی از زبانهای اصلی نیز تسلط داشته باشد. بعضی از افراد مثل افشاری، زیدآبادی، خلجی و بشریه در این دورهها شرکت داشتهاند. علاوه بر آن یک هندبوک برای سفرا و دیپلماتها بهمنظور توسعه دموکراسی ارائه میدهند.
ساختار این کتاب هم بهشکلی تداعی کننده ساختار اجرایی کردن نظام سلطه است، که قالب آن در شکل برنامههای فرهنگی و اجتماعی و ... برای توسعه دموکراسی میباشد.
نتیجه پروسه این میشود که افرادی جذب فولبرایت میشوند و بهصورت یک نخبه در میآیند و به مؤسسه NED میروند و در کشور خودشان برنامههای موافق با اهداف آمریکا را پیاده میکنند و اهداف آنها را در مسیر شبکه سازی هدایت میکنند.
شما در ایران میبینید یک روزنامه نگاری بهیکدفعه زندگیاش متحول میشود، که بهعلت حمایت این شبکهها و صندوقها از وی هست که به عنوان مثال می توان به خانم «آ-ن» اشاره کرد که از حمایت همه جانبه این طرح قرار گرفت.
اگر بخوام خیلی رک و راحت بهتون بگم؛ در واقع از این طریق ساختار نفوذ در کشور شکل میگیرد و بهصورت عملیاتی در میآید. هرکسی که در راستای ترویج و اشاعه دموکراسی وحقوق بشر فعالیت میکند، میتواند درخواست کمک مالی داشته باشد. از آن طرف هم سالانه 165هزار دلار برای هدف حقوق بشری به ایرانیها دادهاند که البته باید گفت که NED کار عملیاتی نمیکند بلکه از مؤسسات و افرادی که در حوزه آزادی کار میکنند حمایت مالی و لجستیکی میکنند. چون معتقدند «آزادی» و «دموکراسی» در ایران با توسعه نهادهای مردمی تحقق خواهد یافت. جالبه که این دو تا کلمه، از اول دولت خاتمی به صورت شعار مشخص مطرح و اشاعه داده میشد و از همون اول دولت خاتمی، این طرح به صورت چراغ خاموش در حال بومی سازی بود.
خب حالا اینا یه طرف...
ولی مشکلی بالاتر از این چیزا در کشور در حال جریانه....
🌱آیه های زندگی🌱
این سند، سند ملی دموکراسی آمریکا است و تنها نهادی که با نظارت مستقیم کنگره و ریاست جمهوری اداره میش
مسئله اصلی که از سال 1392 در هفته های اول روی کار آمدن دولت آقای حسن روحانی شکل گرفت بنظرتون چیه؟! دقیقا از اولین طرح هایی که وزارت امور خارجه ما بهش پرداخت و وزارت علوم هم به این مسئله با صدای بلند لبیک گفت و تمام قد ازش حمایت کردند، همین طرح «فولبرایت» بود!
اون چیزی که سبب شد این چیزا را وسط حجره پریا بگم، این بود که در سیستم عطا حنیف نژاد و فایل هایی که هاجر هک و ذخیره کرده بود، نامه ها و مقالات مهمی پیدا شد که بین عطا و افرادی رد و بدل شده بود که در خرداد تا آبان ماه سال 92 به ایران رفت و آمد داشتند!!
حالا اونا کی بودند؟! و چرا عطا باهاشون ارتباط داشت؟!
✔️نفر اول: «ویلیام میلر» عضو شورای امنیت ملی آمریکا و رئیس سازمان جستوجوی زمینههای مشترک اسرائیل که در دوران اصلاحات، در قالب برنامه پوششی «تبادل علمی» به ایران سفر کرد.
«میلر» تاکنون چندین نوبت تحت عنوان استاد دانشگاه هاروارد به ایران آمده است و اتفاقاً در دوره مدیریت یکساله جعفر توفیقی بر وزارت علوم در دوره اصلاحات، اولین طرح «تبادلات علمی» میان ایران و آمریکا بدون واسطه وزارت علوم را امضا کرده است.
اینجاست که مشخص میشود نقش دولت در پرونده آن دانشجویان بیگناهی که بهواسطه قانونگذاری بیفکر دولت و تشویق اعضای هیئت علمی دانشگاههای داخلی در دام اساتید و مدیران حرفهای آژانس امنیت ملی آمریکا، آژانس توسعه ملی آمریکا یا دپارتمان دیپلماسی عمومی وزارت خارجه کشورهای غربی بهواسطه طرحهایی همچون بورسیه دانشجویان ایرانی، طرح «فولبرایت» یا «تبادل علم» افتادند و پس از مهندسی ذهنی تبدیل به عمله جنبشهای برانداز ضدنظام شدند تا چهحد بالاست!!
✔️نفر دوم: «جوئل سسمن» شبهجاسوس دیگری است که بهبهانه برگزاری یک نشست علمی به ایران سفر کرده است!
ماجرای سفر وی را باید در قالب «پروژه سزامی» بررسی کرد. این پروژه از ابتدا توسط یونسکو، با هدف «رفع تخاصم و ایجاد سازش میان مسلمانان و صهیونیستها» در خاورمیانه در سال 1378 طراحی شد.
سزامی عنوان پروژهای است که با همکاری چند کشور منطقهای در اردن برگزار شده است و یکی از عوامل شناسایی دانشمندان هستهای کشورمان توسط عوامل جاسوسی سیا و موساد همین پروژه بهظاهر علمی بوده است.
نشست سزامی در ایام 8 تا 11 آذرماه در دانشگاه صنعتی اصفهان در سایه سکوت رسانهای برگزار شده است. در این نشست که حدود 70 نفر از متخصصان و کارشناسان شماری از کشورهای جهان در آن حضور داشتهاند، سسمن سخنرانی کرده است.
وب سایت سزامی در سندی که آذر 82 منتشر کرد مدعی شد در نشست سزامی (برگزارشده در اصفهان)، «جوئل سسمن» جاسوس صهیونیست همراه با «سوچی واکاتسوکی» از ژاپن درباره بیولوژی ساختاری سخنرانی کرده است.
برپایه این گزارش، این ماجرا کمترین بازتابی در رسانههای داخلی نداشت و مشخص نشد وزارتخانههای امور خارجه و اطلاعات وقت چطور به سسمن صهیونیست ویزای سفر به ایران اعطا کردهاند؟!!
✔️نفر سوم: زار ذاکا جاسوس دورگه لبنانی ــ آمریکایی که بهعنوان کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات به ایران آمده است!
همایش «هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسیزبانان» در شهریورماه 1393 اولین بهانه ورود این جاسوس متبحر به ایران بوده است. این همایش از سوی سازمان «نظام صنفی رایانهای کشور» برگزار شد.
در نشست خبری که برای برگزاری این همایش برگزار شده بود، نصرالله جهانگرد، رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزاری این همایش را اقدامی مؤثر و نو و نشاندهنده بلوغ سازمان دانست و از حمایت همهجانبه دولت نیز از این همایش خبر داد.
ماجرای ورود نزار ذاکا به ایران به همین همایش محدود نمیشود بلکه شرکت در چندین همایش تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات را نیز در کارنامه این جاسوس فعال میتوان مشاهده کرد.
حضور نزار ذاکا این جاسوس آمریکایی فقط به حوزه وزارت ارتباطات و مطبوعات کشور ختم نمیشود و در تاریخ 26 شهریورماه نیز نزار ذاکا در نشست تخصصی بینالمللی «زن، امنیت، توسعه پایدار» که در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شده حضور پیدا میکند و چندی بعد هم عکس این جاسوس آمریکایی در کنار مولاوردی معاون رییسجمهور در رسانهها دیده میشود. عکسی که راه انکار را بر مسئولان ما میبندد!
نزار ذاکا که از وی بهعنوان گنج پنهان یاد میشود، برنامههای متنوعی را برای نفوذ در سطوح مختلف نظام در دستور کار خود داشته است اما وی سرانجام شناسایی و بازداشت شد.
✔️نفر چهارم: «جفری دیوید ساکس» فعال انقلابهای رنگی و مشاور جورج سوروس پدر انقلابهای رنگی در پوشش مشاور دبیرکل سازمان ملل متحد و در سکوت خبری محض به ایران آمد و رفت! دیوید ساکس در اولین برنامه خود بهمحض ورود به ایران به سازمان محیط زیست رفت و با معصومه ابتکار دیدار و گفتگو کرد.
🌱آیه های زندگی🌱
مسئله اصلی که از سال 1392 در هفته های اول روی کار آمدن دولت آقای حسن روحانی شکل گرفت بنظرتون چیه؟! د
حضور ساکس در ایران با اعتراضات دانشجویان انقلابی و متعهد دانشگاه امیرکبیر روبهرو شد اما متولیان امور بدون توجه به این انتقادات زمینه حضور و سخنرانی او را در این دانشگاه فراهم کردند!
مختارتبار دبیر انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر بهعنوان نماینده دانشجویان معترض با این جاسوس آمریکایی دیدار کرد. بعدا او گفت: «جفری دیوید ساکس» به ارتباط خود با جورج سوروس اذعان کرد ولی ادعا کرده است برای ارتباط خود با سوروس پولی از وی و مؤسسه او دریافت نکرده است.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: «دیوید ساکس» منکر ارتباط و کار برای دولت آمریکا شد و حتی گفت که در موارد بسیاری با مواضع دولت آمریکا بهویژه در قبال روسیه مخالف بوده است.
پیگیریهای خبری نشان میدهد حضور این جاسوس آمریکایی در ایران بهدعوت «مسئولان دانشگاهی دانشگاه امیرکبیر» صورت گرفته است. به همین راحتی!!
از اون با حال تر اینه که معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در حاشیه حضور ساکس در این دانشگاه به خبرنگاران گفت: «سفر جفری ساکس به ایران بهدعوت سازمان حفاظت محیط زیست و با همکاری وزارت خارجه صورت گرفته است.»
عطا با این چهار نفر ارتباط و مکاتباتی داشت که معلوم بود حسابی تونسته توی دل این آدما جا کنه و نظرشون را جلب کنه! حتی عطا تونسته بود دوستانی که در ایران داشت را به این افراد لینک کنه و بساط پناهندگی و تزریق مالی و علمی اونا را جفت و جور کنه!
👈🏾 اما این چهار نفر، با تیم هایی که هر کدومشون داشتند، نوچه های یک کفتار پیر و گرگ بیابان ها و چاله های امنیتی خاور میانه بودند! شخصی به نام «آلن گودمن» !
گودمن در اوایل ریاست جمهوری محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات با عنوان رئیس دانشگاهی در آمریکا و به اسم هیئتی علمی بارها به ایران سفر و با برخی دولتمردان دیدار کرد!!
او که بازنشسته سازمان سیا بود، به عنوان رئیس و مدیرعامل اجرایی مؤسسه آموزش بینالمللی (IEE) و مقام ارشد معاونت تبادل علمی و فرهنگی «سازمان سیا» در خرداد 94 (ینی در روزهای اولیه ای که برجام امضا شده بود) به همراه یک تیم علمی و پژوهشی وارد ایران شدند و طی یک هفته حضور در ایران از بیش از 13 دانشگاه کشور بازدید به عمل آوردند. متوجهید؟! سیزززززده دانشگاه ایران!!
‼️ بذارید راحتتون کنم: 👈🏾 برجام، اولین اقدامش این بود که پای این جک و جونورهای جاسوس را به بهانه طرح منحوس و آشغال «فولبرایت» به ایران عزیزمون باز کرد! طرحی که برای تربیت رهبران آینده جهان در آمریکا طراحی شده! از همه جا تونستنه بودند جذب کنند الا ایران! که از خرداد 94 به این طرف، به راحتی به دانشگاه های ایران سفر میکنند و شناسایی میکنند و جذب و حمایت و اون طرف و پرواز و .... کلاغ، پر پر پر... مغز، پر پر پر ... حیثیت ملی، پر پر پر... امنیت علمی، پر پر پر ...
ادامه دارد...
@ayeha313
خـدایا 🙏🌸
در این روز زیبـا
تمنا دارم درهای
مهربانیت را بروی🌸
دوستان و عزیزانم گشوده
و روزی حـلال،
سلامتی و تندرستی
مهربانی و آرامـش را 🌸
برای همگیشان مقدر بفرما🙏
آمیـــن یا اَرْحَمَ الرّاحِمین 🙏
ای مهربان ترین مهربانان 🙏
@ayeha313
💠 امام کاظم علیه السلام:
🍂كن فِي الدُّنيا كَساكِنِ دارٍ لَيَست لَهُ إنَّما يَنتَظِرُ الرَّحيلَ.
🍂 در دنیا مانند کسی باش که در خانه ای ساکن است که مال او نیست و منتظر رفتن است.
📚 تحف العقول، ص 398
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#مجردانه 💠نکته های مهم#آمادگی_برای_ازدواج که باید هر دختر و پسری بداند 🔹️قسمت هفدهم 🔘چگونه خود
#مجردانه
💠نکته های مهم#آمادگی_برای_ازدواج که باید هر دختر و پسری بداند
🔹️قسمت هجدهم
🔸️چرا در تصمیم گیری اشتباه رخ میده؟
• سوال و تست آمادگی ازدواج کافی نمیپرسین.
• علائم هشدار دهنده رو کتمان میکنید یا نادیده می گیرین.
• عجولانه سازش می کنید(تغییر ارزش ها، رفتارها، عادت ها).
• تسلیم زرق و برق مادی می شوید.
• تعهد رو بر تفاهم مقدم میشمارید.
• وارد روابط بی سرانجام می شید.
• تردیدهاتون رو نادیده میگیرین.
• باور “من او را تغییر میدهم” رو دارین.
• باور “بعد ازدواج مشکلات کم میشه “رو دارین.
💥بزرگترین لطفی که میتونید در حق خودتون کنید اینه که حتما قبل از اردواج، از یک مشاور پیش از ازدواج حرفهای کمک بگیرید!
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
#فرزندداری
بعد از دیدن فیلم با موضوع کودکربایی توسط بچهها چه کنیم؟
🔸درباره غیرواقعی بودن این داستانها توضیح بدید، در اغلب اوقات کودکان زیر هفت سال این داستانها رو جدی و واقعی در نظر میگیرن و با قهرمانان داستان همذات پنداری میکنن.
🔸به کودک احساس امنیت بدید. مطمئن کنیدش که در کنارش هستید و همیشه مراقبش خواهید بود. درباره افرادی که میتونه از اونها کمک بگیره صحبت کنید تا اطمینان کودک جلب بشه.
🔸اگه میزان اضطراب و ترس کودک شدیدتر شد و بر وضعیت روزمره و تحصیلیش تأثیر منفی گذاشت، حتما با یک روانشناس حوزه کودک در ارتباط باشید تا ترس و اضطراب کنترل بشه.
@ayeha313
🔸 چگونه میتوانیم کسب و کارمان را به عبادت تبدیل کنیم
🌱انسان مسلمان در هر پست و مقام و هرشغلی باشد ، میتواند در تمام کارها خدا را طرف حساب خود قرار دهد و همه چیز را به حساب خدا بگذارد ؛
بنابراین در همه شغل ها ، میتواند شغل و فعالیت خود را که در واقع نوعی کارگشایی است، بهترین عبادت به شمار آورد و افزون بر پاداش دنیوی از ثواب های آخروی و الهی برخوردار شود . در اسلام هر نوع کار و درآمد زایی مشروع ، مقدس و اشتغال به آن نوعی عبادت است .
🌱 پیامبر اکرم(ص)فرمودند:
عبادت هفتاد جز است ، و برترین آن ها ، به دست آوردن مال حلال است .
@ayeha313
💠#بدون_اجازه
#برداشت_های_نادرست_از_احکام
💬 بعضی از زن و شوهرها بدون اجازه دست تو جیب و کیف هم میکنن و هرچی میخوان، برمیدارن.
📛 در حالی که این درست نیست.
🔹 بدون اجازه حق نداریم اموال هیچ کسی رو برداریم، حتی اموال همسر و بچه و پدر و مادرمون رو.
🔹مگر اینکه بدونیم راضی هستن.
📚امام، تحرير الوسيله، كتاب غصب، مسائل 6 و 7؛ تبريزى، توضيح المسائل، مسئله 2424؛ فاضل، توضيح المسائل، مسئله 2483.
#احکام
📚 #احکام_دین
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
آیا خوشبینی همیشه به نفع ماست؟ بخش سوم/ پیامدهای منفی خوشبینی با اتکا به تحقیقات علمی دروغ گفتن
آیا خوشبینی همیشه به نفع ماست؟
بخش چهارم/
پیامدهای منفی خوشبینی با اتکا به تحقیقات علمی
ایجاد توهم کنترل
4⃣ نتیجه طبیعی سوگیری خوشبینی اینه که ما فکر میکنیم نسبت به چیزی که واقعاً هست، کنترل بیشتری بر نتایج رویدادها داریم، این «توهم کنترل» هست.
🔸مثلا قماربازها غالباً طعمه چنین توهمی از کنترل میشن، اونا معتقدن که با پایبندی به خرافات و انجام مناسک خوششانسی، میتونن بهطور قابلتوجهی شانسشونو برای پیروزی بزرگ بهتر کنن. تفکر مثبت ما رو از نگاه کلینگر و واقعگرایانه منحرف میکنه.
پرورش رضایت خاطر کاذب
5⃣ در تحقیقی به افراد گفته شد که خودشونو تو انجام هرکاری به بهترین شکل ممکن تصور کنن(مثلا برنده شدن تو یک مسابقه)،نتایج نشون داد که سطح انرژی اونا کم میشه و درنتیجه نسبت به شرکتکنندگانی که به اونا گفتهشد نتایج واقعبینانه یا منفیتر رو تصور کنن،عملکرد بدتری ارائه دادن.
🔸خیالپردازی درباره دستیابی به نتیجه ایدهآل میتونه انگیزه فرد رو برای دستیابی به هدف کم کنه،چون ذهن تجربه دستیابی به هدف رو پیشاپیش تجربه کرده.
@ayeha313
ایام_فاطمیه
💢اينكه گفته مي شود بعد از رحلت حضرت رسول (ص) فاطمه زهرا(س)چهل شبانه روز در خانه اصحاب را مي زد از آنها درباره غدير سوال و طلب استمداد و شهادت مي كرد در چه منابع اي ذكر شده است؟
پاسخ:
✅در برخي كتاب ها چنين آمده است. بعد از رحلت نبي گرامي اسلام (ص) و غصب خلافت و كنار گذاشتن حضرت علي (ع) از صحنه سياسي و تصميم گيري در امور جامعه اسلامي، آن بزرگوار لحظه اي درنگ نكرد و براي باز پس گيري حق مسلّم خويش تلاش بسيار نمود.
امام علي - طبق گفته "ابن قتيبه دينوري" - شبها حضرت فاطمه را سوار بر چارپايي ميكرد و در مجالس انصار ميگردانيد. فاطمه(س) از آنها ميخواست از امام علي پشتيباني كنند، آنان در پاسخ ميگفتند:
اي دختر رسول خدا ! بيعت ما با ابوبكر انجام شده و كار از كار گذشته است. نميتوانيم نقض بيعت كنيم. اگر شوهر تو قبل از ابوبكر به سوي ما ميآمد، به او مراجعه كرده و رهبري او را مي پذيرفتيم.
📚 ابن قتيبة الدينوري، الامامة والسياسة، ج۱، ص۲۹.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام کتاب: #سطح_آلفا نویسنده: #سفانه_الهی موضوع: روانشناسی
🔶️درباره کتاب
انسان معاصر به شدت گرفتار و در پی آرامش و قدرت است.
در حالی که راه مستقیمی که اسلام به بشر نشان داده او را دقیقا به همین نقطه میرساند اما او احساساتی و عجول است و در یک شبکهٔ عبری غربی به دنیای پر از اوهام و خیال وارد میشود و پس از گرفتاری در دام اجنه راهی جز جنون یا خودکشی ندارد.
🔸سطح آلفا داستانی دربارهٔ چالشهای انسان معاصر و مشکلاتی است که غرب به وجود میآورد.
@ayeha313
سبک زندگی حضرت زهرا(س) از زبان رهبرانقلاب
مهریه و جهیزیه ساده
🔸در دوران پس از هجرت، در آغاز سنین تکلیف، وقتی فاطمه زهرا سلام الله علیها، با علیبن ابیطالب علیهالصّلاةوالسّلام، ازدواج میکند، آن مهریه و آن جهیزیه اوست؛ که همه شاید میدانید که با چه سادگی و وضع فقیرانهای، دختر اوّل شخص دنیای اسلام، ازدواج خود را برگزار میکند. ۱۳۷۱/۰۹/۲۵
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
حضور ساکس در ایران با اعتراضات دانشجویان انقلابی و متعهد دانشگاه امیرکبیر روبهرو شد اما متولیان امو
#حجره_پریا
قسمت29
عطا با این تیم چهار نفره که در واقع، سران چهار جریان جاسوسی تحت حمایت سازمان سیا بود در ارتباط بود. البته شواهد ما میگه که به احتمال زیاد، عطا نمیدونسته که اینا کین و چیکارن و از کجا تغذیه میشن؟! چون متن نامه ها و جواب هایی که عطا به اونا داده بود، اینو میرسونه و نمیشه از همین اولش عطا را خفت کرد و انگ جاسوسی به پیشونیش زد!
حتی عطا را میخواستن با خودشون برای شرکت در یکی از همایش ها به ایران بیارن اما مشکلی برای عطا پیش میاد و نمیتونه اونا را همراهی کنه. میخواستن عطا را به عنوان یک جوان موفق تحصیلکرده و صاحب ایده در منطقه غرب آسیا معرفی کنند. البته این پیشنهاد را به عطای تنها ندادن و چندین نفر دیگه هم باهاشون بودن که بررسی رزومه و زندگی اون افراد، خودش حکایت دیگری است!
به طرز عجیبی، طبق شواهدی که ما در دست داشتیم و همچنین استعلامی که صابر از بچه های مقیم ترکیه کرد، عطا قاطی کثافت بازیای میت و سیا و موساد نشده بود! علتش چی بوده؟ نمیدونیم... اما هیچ سند و مدرکی که دلالت بر قاطی شدن عطا یا حتی ملاقات مستقیم عطا با سازمان های جاسوسی باشه پیدا نکردیم.
بذارید همین جا این نکته را بگم که؛ اغلب بچه های ایرونی خودمون هم که یا برای فرصت مطالعاتی و یا برای ادامه تحصیل، در کالج های اروپایی و آمریکایی شرکت میکنند، دقیقا شرایطی مثل عطا براشون پیش میاد. ینی نامه های فدایت شوم و قربونت چشمات بشم مراکز جاسوسی را به نام موسسات تحقیقاتی دریافت میکنند و بعد از اینکه مدت ها باهاشون همکاری کردند و مثلا رزومه علمی و پژوهشی خودشون را با روابط به اصطلاح علمی و جهانی اون موسسات پر و پیمون کردند، با پیشنهاداتی از طرف اونا مواجه میشن که دیگه نمیتونند زیرش بزنن و تمکین نکنن و بگن التماس دعا و یاعلی!
حتی مورد داشتیم که علاوه بر ثبت مقاله آبکیش در نشریات معتبر جهانی و دریافت پولهای گزاف و ارتباط با دو سه تا موسسه تحقیقاتی دیگه، فهمیدن که نیاز جنسی داره و همون لحظه براش تامین کردند! اون که بی سواد بود، اونجوری بهش حال دادند! چه برسه به عطا حنیف نژاد باسواد با قدرت جذب و مدیریت مجازی بالا !
بذارید یه مثال خیلی ساده از این وضعیت در فایل های به دست آمده براتون بگم:
ظاهرا در مقطعی از زمان تحصیلش، عطا دچار رخوت تحصیلی و روحی میشه. واسطه عطا و سازمان میت، اونو به مرکزی برای مشاوره و درمان معرفی میکنه. من فقط بخش هایی از نتیجه آزمایشاتی که عطا داده و بهش اعلام شده را براتون ارسال میکنم و بخونید تا بدونید چه خبره؟ :
«از: موسسه تحقیقات جامع انسانی و روان پژوهی
به: آقای عطا حنیف نژاد!
موضوع: نتیجه آزمایشات و تست های روان شناسی
باسلام
شما از نظر کارشناسان ما دارای روحیه اکتیو و بیش فعالی هستید که لازم است به شما فرهیخته گرامی تبریک بگوییم. در حال حاضر، شما دچار نوعی رخوت و رکود طبیعی شده اید. جای هیچ نگرانی نیست. چرا که کارشناسان ما معتقدند که شما به علت درگیری بیش از حد به مسائل علمی و پژوهشی، نیازهای اصلی و انسانی خودتون را فراموش کرده اید. این مشکل، با نوعی طراوت و تجربه لذیذ «جنسی» که برای شما بی خطر و آرام بخش باشد به راحتی قابل حل می باشد.
به پیوست این نامه، آلبومی از دختران و بانوان جوان اهل علم که دقیقا مشکل شما را داشتند اما با راهکار هدایت جنسی این موسسه مشکلشان برطرف شده و حتی حاضر به کمک به همنوعانشان هستند ارسال میشود که اتفاقا تعدادی از آنها هم فارسی زبان و ایرانی مقیم ترکیه هستند.
آنها به صورت رایگان و به راحتی، در دسترس شما می باشند. آدرس و شماره تماس آنها برای هر مدت که نیاز داشتید در لیست دوم پیوستی وجود دارد. کافی است که فقط یکبار با آنها تماس بگیرید. امیدوارم از زندگی کوتاه هر یک از ما انسان ها و جوانی غیر قابل بازگشتتان با عشق و لذت، نهایت استفاده را ببرید. داوود آغلو... رییس موسسه تحقیات جامع انسانی و روان پژوهی»
این یه نمونش... بگذریم...
طرفای ساعت هشت صبح بود که کارشناس امنیت ملی اداره باهام تماس گرفت. اونم نشسته بود و با کمک چند تا کارشناس دیگه آنالیز کرده بودند. وقتی صحبت کردیم و از نتایح هم آگاه شدیم، فهمیدیم که نتایجمون یکسان بوده و خیلی مسئله پیچیده و گنگی نیست. همه به این نتیجه رسیده بودیم که عطا دانسته یا نادانسته با مراکز حساس ضد اطلاعاتی و ضد امنیتی ترکیه، مخصوصا سازمان میت، به صورت موقت همکاری داشته اما نمیشه بهش جاسوس گفت و صفات 30 گانه جاسوس خرد یا جاسوس کلان را نداره! (یادم باشه یه موقع براتون از این 30 مشخصه بگم. الان ضرورتی به بیانش نیست.)
همچنین ما تا اون موقع، به این نتیجه رسیدیم که نباید حکم تیر برای دستگیری عطا بدیم و با آنالیزی که من از شخصیت عطا در اون شب کرده بودم، فهمیدیم که با یک جانی و آدمکش حرفه ای مواجه نیستیم.
🌱آیه های زندگی🌱
#حجره_پریا قسمت29 عطا با این تیم چهار نفره که در واقع، سران چهار جریان جاسوسی تحت حمایت سازمان سیا
خب اینا برای عطا خوب بود نه برای ما ! برای ما نتایج ساده ای نبود. بلکه شروع درک شرایط پیچیده ای بود که اگر اثبات میشد، نشان دهنده دخالت مستقیم سازمان میت در ایجاد ناامنی در درون مرزهای ما بود و ابعاد بین المللی پیدا میکرد و کلی مشکلات و مسائل دیگه!
اما همچنان یک بعد وحشتناک از ماجرا داشت چشمک میزد که میترسیدم برم سراغش!!
یادتونه در قسمت های قبل گفتم: « اما اون چیزی که خیلی باعث تاسف هست، دو تا مطلبه که حتی اگر کسی با شنیدن اون دو تا مطلب، از غصه دق کرد و مرد، نه تنها منعی نداره بلکه باید بهش به خاطر غیرتش تبریک گفت! و اون دو مطلب، یکیش پرده از خیانت بعضی به اصطلاح رجال سیاسی در یکی از طرح هایی برمیداره که سازمان میت، از طرق دانشگاه های ایران به دنبالش بوده و هست! و دومی هم... امان و افسوس از جایی که به کسی مثلا بگن عالم و آیت الله اما ذره ای بصیرت در کار نباشه... »
خب از نفوذ در دانشگاه ها که خیلی مختصر و تلگرافی گفتم. همین طرح فولبرایت و بازدید از سیزده دانشگاه ایران (که البته این آمار، تا اسفند سال 94 هست و از آمار سال 95 اطلاع ندارم) این یک نفوذ خیلی آشکار و مارکدار و روشن بود. دیگه بیان نفوذ در سیستم های مدیریتی دانشگاه ها و اساتید و هیئت علمی ها و پروژه های تحقیقاتی نظامی دانشگاه های نظامی و اینا بماند.....
اما...
مطلب دوم، پیرامون نفوذ در حوزه ها و جریانات معنوی منسوب به حوزه و این حرفهاست که یکی از رسالت های اصلی داستان «حجره پریا» همین مسئله است.
مطالبی که در پوشه های هک شده عطا توسط هاجر مربوط به این بخش وجود داشت، خیلی کم و محدود بود و نمیشد به وسعت مرحله قبل ازش چیزی فهمید. به خاطر همین سراغ نرم افزار حساس «سوژه یاب» توسط متد «واژه یابی نطقه ای» رفتیم.
کار با این نرم افزار خیلی مشکله. البته برای من مشکله. حتی یادمه که وقتی ادارمون دوره آموزشی کار با این نرم افزار را گذاشته بود، دو جلسش رفتم و چون گرفتار یه پرونده سنگین بودم، عمار را جای خودم فرستادم تا حداقل کارمون لنگ نمونه. بگذریم...
دست به دامن بچه های شبکه شدم. خودمم بیکار ننشستم و با اسناد موجود ور رفتم. باید معمای گیر دادن عطا به اون هفت تا دختر طلبه حل میشد. وگرنه باید همین طور، تا صبح قیامت مینشستیم و دربون در خونه این خانما میشدیم... بدون اینکه سر دربیاریم رفیقمون چرا شهید شده و الان از جون اون هفت تا دختر طلبه چی میخوان؟!
نتیجه کلمات اصلی و کلیدی این برنامه اینطوری اعلام شد: «قم... طلبه... دختر... رابرت والاس... پریا... نسیم...»
خب ظاهرا خیلی کار سختی نبوده و چیز خاصی نیست! اما کاش اینجوری بود. چون وسط این همه کلمه آشنا و مثلا مرتبط، اسم شخصی وجود داشت که همه ما را پاک گیج کرده بود. و اون شخصیتی به نام «رابرت والاس» بود!!
کمتر کسی از ماموران قدیمی و حتی جدید امنیتی در عرصه برون مرزی هست که اسم رابرت والاس را نشنیده باشه. رابرت که «مدیر سابق دفتر خدمات فنی سازمان سیا» بود، (بر خلاف عمده بازنشسته های ما که یا احساس تکلیف کرده و به شوراهای شهر سرازیر میشن یا به باغ داری و ملک و املاک و مسائل مالی و امثال ذلک روی میارند) موسسه های متعددی را پس از بازنشستگیش تاسیس کرد که به نام خودش ینی «موسسه تحقیقاتی رابرت» معروفه!
این موسسه به علاوه چندین موسسه دیگر که آمارشون را داریم و میدونیم که مثلا یکیش در تل آویو اسرائیل و یکی دیگش در استانبول ترکیه و یکی دیگه هم در ریاض عربستان و چند جای دیگه هست، دارای شاخه ای برای «جذب» و «تربیت» اشخاصی هستند که یا در «لباس روحانیت» بتونند در ایام محرم و صفر و فاطمیه و تابستون و ماه مبارک رمضان به شهرها و روستاها رفته و اهداف خودشون را دنبال کنند. و یا ماموریت دارن که افرادی که الان «طلبه» یا «عالم» یا حتی پتانسیل «مرجعیت» دارن و میشه روی اونا حساب کرد، توسط نفوذ به بیت و منازل و کلاس درس و دفتر اون شخصیت حوزوی، جذب و هدایت و خط دهی کنند!
اما...
جالبه بدونید که اونا برای این کار، از 10 روش عمومی «فنی» و 10 روش «نرم» برای این منظور استفاده میکنند که به طور خلاصه باید این بیست روش را خدمتتون عرض کنم... چون درباره اون هفت تا دختر طلبه هم همین برنامه را داشتند...
ادامه دارد...
@ayeha313