eitaa logo
بهار هستی
70 دنبال‌کننده
656 عکس
105 ویدیو
6 فایل
بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) شهرضا
مشاهده در ایتا
دانلود
مجنون شدم که راهی صحرا کنی مرا گاهی غبار جاده ی لیلا، کنی مرا کوچک همیشه دور ز لطف بزرگ نیست قطره شدم که راهی دریا کنی مرا پیش طبیب آمده‌ام، درد می‌کشم شاید قرار نیست مداوا کنی مرا من آمدم که این گره ها وا شود همین! اصلا بنا نبود ز سر وا کنی مرا حالا که فکر آخرتم را نمی­کنم حق می­دهم که بنده دنیا کنی مرا من، سالهاست میوه ی خوبی نداده‌ام وقتش نیامده که شکوفا کنی مرا آقا برای تو نه ! برای خودم بد است هر هفته در گناه، تماشا کنی مرا من گم شدم ؛ تو آینه‌ای گم نمی‌شوی وقتش شده بیائی و پیدا کنی مرا این بار با نگاه کریمانه‌ات ببین شاید غلام خانه زهرا کنی مرا.
♦️نقش متولیان فرهنگی در اشاعه سبک زندگی مهدوی در میان جوانان ✅ اگر بحث سبک زندگی منتظرانه را به عنوان پیام در نظر بگیریم و این پیام را بخواهیم در اختیار مخاطبین خود قرار دهیم. عدم پذیرش این پیام ممکن است از چند جهت باشد. ✅ مشکل شاید از جهت این باشد که یا انتقال پیام یا انتقال محتوا صورت نمی گیرد یا خوب صورت نمی گیرد. در حالت اول یعنی وقتی انتقال پیام صورت نگیرد، نشانه اش این است که چیزی از سبک زندگی به مردم نرسیده است. مثلا در میان انواع شبکه های رسانه ملی این نوع محتوا در هیچ کدام از شبکه جای ندارد. یا در مواقعی که این محتوا ارائه می شود. در شبکه ای است که مورد توجه جوانان است، پخش نمی شود. ✅ گاهی در بعضی از موارد محتوایی به نام سبک زندگی در اختیار جوان قرار داده می شود، اما این محتوا با شرایط و مقتضیات مخاطبی به نام جوان مناسب نیست، یعنی نیازمندی و ویژگی که در جوان است و به دنبال مسائلی زندگی که هست، با این شرایطی که در حال ارائه شدن است، همخوانی ندارد. ✅مانع مسئله دیگر که در بحث رغبت جوانان به سبک زندگی مهدوی است، عادت کردن جوان به نوعی از سبک زندگی که در تعارض با زندگی مهدوی است. در واقع سبک زندگی که از غرب به میان جوانان ما نفوذ کرده مانعی است که اجازه نمی دهد جوان به سبک زندگی اسلامی و مهدوی فکر و گرایش پیدا کند. ✅ جوانان خصوصیت بالایی به نام آرمان خواهی دارند و در سبک زندگی مهدوی بر این موضوع تأکید می شود. اگر بتوانیم روحیه آرمان خواهی جوانان تقویت کنیم و از آنها بخواهیم مواظب عمر خود باشند تا این سرمایه الهی به سادگی از بین نرود.
ها_و_پاسخهای مهدوی بازگشت عیسی مسیح در روایات اسلامی چگونه تفسیر می‌شود؟ 🔹مسلمانان در فرود آمدن حضرت مسیح از آسمان، در آخرالزمان اتفاق نظر دارند و بیش‌تر مفسران این آیه را که: «و از اهل‌کتاب، کسی نیست مگر آن‌که پیش از مرگ خود حتماً به او ایمان می‌آورد، و روز قیامت [کسی نیز] بر آنان شاهد خواهد بود»، به همین معنا تفسیر کرده‌اند. ازجمله روایاتی که به حتمی بودن این امر اشاره دارد روایت ذیل است. پیامبر اکرم(ص) فرمود: چگونه خواهید بود آن‌گاه که عیسی بن مریم در میان شما فرود آید و پیشوای شما از خود شما باشد. در بعضی از روایات آمده است که حضرت مسیح پشت سر امام مهدی نماز می‌گزارد و هر سال به خانۀ خدا مشرف می‌شود و مسلمانان به همراهی وی با یهود، روم و دجال می‌جنگند. آن حضرت مدت چهل سال زندگی می‌کند و آن‌گاه خداوند جان او را می‌گیرد و مسلمانان وجود مقدس او را به خاک می‌سپارند. در روایتی آمده است که حضرت مهدی مراسم دفن او را به‌طور آشکار و در برابر دیدگان مردم برگزار می‌کند که دیگر مسیحیان حرف‌های گذشته را بر زبان نیاورند و پیکر او را با پارچه‌ای که دست‌باف حضرت مریم است، کفن می‌کند و در کنار قبر مادر در قدس به خاک می‌سپارد. به نظر می‌رسد، نخستین اثر سیاسی پدیدۀ ظهور مسیح، کاهش خصومت دنیای غرب و نهایت گرایش آن‌ها به اسلام و مسلمانان باشد. به شهادت روایات، اقتدای آن حضرت به نماز حضرت مهدی، می‌تواند اعلان موضع صریح حضرت عیسی باشد که وی در جبهۀ اسلام قرار دارد و کسانی که حقیقتاً منتظر مسیح بوده‌اند، با دیدن این کنش از موعود خویش، به اسلام خواهند گروید.
ها_و_پاسخ های_مهدوی 🔸راه شناخت امام زمان ع چیست؟ بهترین راه شناخت امام عصر کدام است؟ 🔹همان‌گونه که روش‌های گوناگونی برای شناخت خدا وجود دارد و والاترین روش سلوک صدیقین و شناخت خدا با خودش است (شناخت مقام الوهی خدا) نه شناخت او به واسطۀ آثارش، بهترین راه شناختن پیامبر هم شناخت او با شناخت مقام پیامبری است (نه شناختن با معجزه). بهترین راه شناخت امام هم شناختن مقام امامت است، چنان‌که در روایتی می‌خوانیم: اعرفوا الله بالله والرسول بالرسالة وأولی الامر بالمعروف والعدل والاحسان؛ خدا را با مقام الوهیت، و پیامبر را با مقام رسالت، و امام (اولوالامر) را با مقام ولایت که معروف، عدل و احسان از جنبه‌های آن است (سنت علمی و عملی) بشناس. پس بهترین راه شناخت، شناخت قلبی و فهم شاهدانه الوهیت، نبوت و امامت است. مرتبۀ دیگر از شناخت امام، با بررسی‌ دعاها و زیارت‌هایی که مربوط به امامان است به دست می‌آید؛ زیرا معارف بسیار بلند دربارۀ مقام امامت در آن‌ها نهفته است. فرازهای زیارت جامعۀ کبیره، بیان‌گر مقام والای امامت می‌باشد. در روایات، مخصوصاً نهج‌البلاغه، جنبه‌های مختلف امامت به ویژه رهبری سیاسی اجتماعی امام مورد بررسی قرار گرفته است. هرکس به اندازۀ توان علمی و عملی خود می‌تواند به درجه‌ای از مقام امامت دست یابد. در این راه مراجعه به علمای ربانی و کتاب‌های متقن راه‌گشاست.
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا اباعبدالله. روز شمار محرم:روز سوم