هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢غدیر و ضرورت جهاد تبیین
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸مورخان اسلامی نوشتهاند که پس از حجةالوداع در سال دهم هجری، پيامبر اکرم(ص) همهی حجگزاران انبوه همراه خود را مدت سه روز در محل #غدیر خم، نگه داشت تا فرد فرد آنان، که به گفتهی پارهای از مورخان اهل سنت، 120 هزار نفر بودند، با علیبنابيطالب علیه السلام با عنوان «اميرالمؤمنين» و خلیفه بعد از رسول رب العالمین، بيعت کنند و همگان هم بیعت کردند. اما کمتر از سه ماه بعد، و در حالی که هنوز بدن مطهر پیامبر اکرم(ص) دفن نشده بود، عدهای از آنان در سقیفه بنیساعده جمع شدند، و با زیرپا گذشتن خواسته خدا و پیامبر و شکستن عهد و پیمان و بیعت خود، «کردند آنچه را که نباید میکردند» و «شد آنچه که نباید میشد»!
♦️این واقعه دردناک که شکاف و شقاقی عظیم در عالم اسلام ایجاد کرد و مسیری انحرافی در مدیریت کلان جامعه اسلامی ایجاد کرد، درس عبرتی است که هماکنون نیز باورمندان به اسلام، باید وظیفه خود را در تبیین حقایق و تشریح دستاوردهای ملی و بینالمللی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی به درستی و با جدیت انجام دهند. و در زمان حاضر لازم است که در تشریح و تبیین دقیق و هنرمندانه خدمات بینظیر دولت خدوم، جهادی و خستگیناپذیر سیزدهم کوتاهی نکنند. و الا تردید نکنید که دشمنان انقلاب و ملت کاری میکنند که جای «جلاد و شهید» و «خائن و خادم» در ذهن و باور مردم جابجا شود. و آنگاه مجدداً کسانی بر جامعه حکومت خواهند کرد که دل و دین در گرو غرب و غربیان داشته باشند تا جایی که حتی آبخوردن مردم را نیز به «آرزوی محال ارتباط با آمریکا» گره بزنند؛ کسانی که در اثر بیکفایتی خود ذخائر طلا و ارز کشور را خالی کردند؛ دستان آلوده نزدیکترین کسانشان به غارت بیتالمال مشغول بود و بعضاً هم هنوز در زنداناند! کسانی که پرداخت یارانه ۴۵ هزارتومانی را «مصیبت عظمای دولت» میدانستند و نهایتاً خزانه خالی را تحویل دولت شهید رئیسی دادند و تصریح کردند که حتی از پرداخت حقوق کارکنان دولت عاجزند! کسانی که میانهای با آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی ندارند، و ایران را به عنوان یکی از دهکدههای کدخدا میخواهند و نه «ایرانی قوی و قدرتمند» و «محوری شکستناپذیر برای جبهه مقاومت» و «امیدی برای مستضعفان و مظلومان جهان».
#انتخابات
#امیرمؤمنان
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢«ولایت» و «انسجام اجتماعی امت»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹یکی از مهمترین برکات اجتماعی و سیاسی ولایت و امامت، «نظم و انسجام مدنی امت» و «اتحاد و همدلی اجتماعی ملت» است.
🔸#حضرت_زهرا سلام الله علیها در خطبه فدکیه، در تشریح فلسفه امامت دو کارویژه اجتماعی و سیاسی ولایت و امامت را به زیباترین وجه، در دو جمله حکیمانه بیان کردند:
فَفَرَضَ اللَّهُ عَلَيْكُمُ ... طَاعَتَنَا نِظَاماً لِلْمِلَّةِ، وَ إِمَامَتَنَا لَمّاً [اماناً] لِلْفُرْقَةِ؛ خدای متعال پیروی از اهل بیت را به هدف ایجاد نظم و انسجام جامعه اسلامی، بر امت اسلامی واجب کرد؛ و پذیرش رهبری و امامت آنان را به هدف جلوگیری از تفرقه و تشتت و انشقاق اجتماعی واجب کرد.
#امام_رضا علیه السلام نیز در حدیثی مشهور و مهم، #امامت را «شیرازه دین»، «مایه نظم و انسجام مسلمین»، «تأمین کننده خیر و صلاح دنیوی اهل دین» و »عزت و اقتدار مؤمنین» میداند و میفرماید:
إِنَّ الْإِمَامَةَ زِمَامُ الدِّينِ وَ نِظَامُ الْمُسْلِمِينَ وَ صَلَاحُ الدُّنْيَا وَ عِزُّ الْمُؤْمِنِين.
🔻در حوادث یک ماه اخیر نعمت و برکت وجودی ولایت فقیه و نائب المهدی در جمهوری اسلامی را با تمام وجود درک کردیم. رئیس جمهوری خدوم، خستگیناپذیر و جهادی به همراه تعدادی دیگر از افراد عالیرتبه نظام در سانحهای هوایی به شهادت میرسند، اما نه تنها خللی در کشور ایجاد نمیشود، بلکه این تهدید بالقوه به یک فرصت بینظیر تبدیل میشود، این سوگ عمیق به حماسهای کمنظیر در بدرقه و تشییع پیکرهای پاک آنان تبدیل میشود. و الان هم کشور، در یک رقابت تنگاتنگ و بسیار جدی، آماده برگزاری چهاردهمین دوره ریاست جمهوری و انتخاب جایگزینی شایسته برای تداوم راه خدمت و مجاهدت است. چنین نظم و انضباط و انسجام و اقتداری در هیچ جای دیگری در دنیا نمونه ندارد:
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوَلَايَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةِ ع
#سیاست
#انتخابات
#غدیر
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
https://virasty.com/Ahmadhoseinsharifi/1719136219190346978
🟣میزان نقشآفرینی در عقیمسازی مردم؟
✍️ احمدحسین شریفی
عقیمسازی مردان و زنان ایرانی از مهمترین ابزارهای کنترل جمعیت در دولتهای سازندگی و اصلاحات بود!
بعد از گذشت چند دهه نوبت آن است که نقش «وزرای بهداشت و درمان» و «رؤسای دانشگاههای علومپزشکی» آن دوران در این زمینه، به مردم گزارش داده شود و معلوم شود که هر کدام، چه میزان زن و مرد ایرانی را عقیم کردهاند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸 گفتنی است برخی از مسؤولان مربوطه در آن دوران هماکنون نامزد ریاستجمهوری هستند و با افتخار از خدمات بهداشتی و درمانی خود به مردم و روستاها سخن میگویند، بسیار مناسب است کارنامه خود در این موضوع و دلیل تبعیت از سیاستهای استعماری «سازمان بهداشت جهانی» در عقیمسازی مردم ایران را نیز به صورتی شفاف با مردم در میان بگذارند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
تا زمانی که ایده حکمرانی منقح و مجمع علیه در جریان انقلابی شکل بگیرد، تنها شاخص، موازنه به سمت جریان انقلاب است.
باید کاری کنیم که موازنه به سمت جریان انقلابی شکل بگیره.
همین تغییر موازنه میتواند زمینه را برای تبلور ایدههای انقلابی فراهم کند.
لذا تا اطلاع ثانوی، انتخابات، محل تغییر موازنه است.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
استراتژیهای پیش روی جریان انقلابی:
۱- اجماع به منظور پیروزی در دور اول
۲- همافزایی به منظور حضور دو کاندیدای انقلابی در دور دوم
انتخاب میان این استراتژیها چندان آسان نیست. اما این انتخاب حداقل در سطح خود کاندیداها باید به سرعت انجام شود تا راه برای تحقق باز باشد. اگر دیر تصمیم گرفته شود...
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
اگر گرفتار لحن گفتار کاندیداها هستید و به محتواها و توانمندی ها توجه نمی کنید، احتمالا رئیس جمهور را با گوینده تلویزیون اشتباهی گرفته اید.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
✳️ راهکار نامزدهای محترم ریاست جمهوری برای این نه مسئله صنعت نفت چیست؟
▪️همانطور که استحضار دارید صنعت نفت، گاز و پتروشیمی ایران واجد پتانسیلهای عظیم برای پیشرفت کشور است. این نعمت خدادادی می تواند فرصت های زیادی برای منابع درآمد ارزی، ایجاد اشتغال، توسعه زیرساخت ها و رونق سایر بخش های اقتصادی ایجاد کند.
🔻با این حال، این صنعت با چالشهایی نیز روبرو است. لطفا نامزدهای محترم ریاست جمهوری برنامه دقیق و عملیاتی خود را برای این 9 چالش مطرح نمایند:
🔸کمبود سرمایهگذاری: به دلایل متعدد، این صنعت نیاز به سرمایه گذاری قابل توجه دارد. سرمایه گذاری مورد نیاز در صنعت نفت ایران برای بخش های مختلف بالادستی، گاز، پالایش و پخش و پتروشیمی می باشد. این امر برای توسعه و نوسازی زیرساختها و همچنین بهروزرسانی فناوریها الزامی است.
🔸فرسودگی زیرساختها: بخش قابل توجهی از زیرساختهای صنعت نفت، گاز و پتروشیمی ایران، به ویژه در بخشهای بالادستی مانند میادین نفتی و پالایشگاهها، به دلیل کمبود سرمایهگذاری و عدم نوسازی فرسوده شدهاند. این امر موجب افت تولید، افزایش هزینهها و مخاطرات زیستمحیطی میشود.
🔸موانع بروکراسی و مقرراتی: وجود قوانین و مقررات پیچیده و بعضا متناقض، فرآیند صدور مجوز و انجام فعالیتهای اقتصادی در این صنعت را با کندی و چالشهای متعددی روبرو میکند.
🔸نبود تنوع در محصولات: تمرکز اصلی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی ایران بر روی صادرات مواد خام و فرآوردههای میانی است. این امر در حالی است که توسعه زنجیره ارزش و تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر، میتواند منافع اقتصادی بیشتری برای کشور به ارمغان آورد. همچنین، فقدان تنوع در سبد محصولات، قدرت رقابتپذیری صنعت پتروشیمی ایران در بازارهای جهانی را کاهش میدهد. علاوه بر آن، بخش قابل توجهی از محصولات پتروشیمی ایران به صورت خام یا نیمهخام صادر میشود. این امر موجب میشود تا این صنعت در برابر نوسانات قیمت مواد اولیه و شرایط بازارهای جهانی آسیبپذیر باشد.
🔸ملاحظات زیستمحیطی: فعالیت در این صنعت، پیامدهای زیستمحیطی منفی مانند آلودگی هوا، آب و خاک به همراه دارد. توجه ناکافی به این مسائل، میتواند صدمات جبرانناپذیری به محیط زیست وارد کند.
🔸کمبود همکاریهای علمی و پژوهشی بینالمللی: توسعه همکاریهای علمی بینالمللی با کشورهای دیگر در زمینه فناوری، سرمایهگذاری و تبادل دانش میتواند به انتقال دانش و فناوریهای نوین به صنعت پتروشیمی ایران و ارتقای سطح آن کمک کند.
🔸نوسانات قیمت نفت: قیمت نفت در بازارهای جهانی به شدت نوسان دارد و این امر میتواند درآمدهای حاصل از صادرات نفت و گاز ایران را تحت تاثیر قرار دهد. افزایش ناگهانی و چشمگیر درآمدهای نفتی میتواند ارزش پول ملی را افزایش دهد که این امر باعث کاهش صادرات غیرنفتی و از دست رفتن مزیت رقابتی در سایر بخشهای اقتصاد میشود. تمرکز بیش از حد بر روی درآمدهای نفتی و عدم توجه به توسعه بخشهای غیرنفتی، میتواند اقتصاد را تکمحصولی کرده و آن را در برابر نوسانات قیمت نفت آسیبپذیرتر کند. با کاهش قیمت نفت، درآمدهای حاصل از صادرات نفت نیز کاهش مییابد. این امر میتواند منجر به کاهش بودجه دولت و در نتیجه، محدودیت در سرمایهگذاری در بخشهای مختلف کشور شود. به طور کلی، با کاهش قیمت نفت، ارزش پول ملی نیز تضعیف میشود. این امر میتواند به ضرر واردکنندگان باشد و قدرت خرید مردم را کاهش دهد.
🔸رقابت در بازارهای جهانی: ایران در بازارهای جهانی نفت، گاز و پتروشیمی با رقبای قدرتمندی مانند عربستان سعودی، روسیه و آمریکا مواجه است. حفظ سهم بازار در این شرایط رقابتی، نیازمند افزایش کارایی، ارائه محصولات با کیفیت و قیمت مناسب و توسعه بازارهای صادراتی جدید است.
🔸ملاحظات ژئوپلیتیکی: حفظ امنیت خطوط انتقال انرژی و دسترسی به بازارهای صادراتی اهمیت بسیار زیادی دارند. روابط ایران با متحدان ژئوپلیتیکی خود نقشی کلیدی در تعیین شرایط و چشمانداز صنعت نفت این کشور ایفا میکند. توسعه روابط با این متحدان و استفاده از ظرفیتهای آنها میتواند به نفع صنعت نفت ایران و اقتصاد این کشور باشد.
🖋 دکتر مهدی صدیقی
(عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه قم)
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
◀️ راد؛رسانه اختصاصی استادان دانشگاهها : 👇
🆔 https://eitaa.com/ostad_tv
هدایت شده از قاباندیشه | دکتر مهدی لطفی
نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران، از دو ماهیت اسلامیت به عنوان باطن حکومت و جمهوریت به عنوان شکل و قالب ظاهری حکومت تشکیل شده است و مبنای دعوت و مشارکت از مردم در انتخابات هیچگاه اجرای الگوی دموکراسی غربی نبوده است، بلکه در حقیقت اجرای مردم سالاری دینی است که در صدر اسلام در حکومت اسلامی براساس بیعت عمل می کردند و امروز با آرای مردم براساس جمهوریت و صندوق رأی است که شکل متفاوت از تابع شرایط زمان است.
✍دکتر مهدی لطفی
┈┉┅━❀❀━┅ ┉┅━❀❀━┅┈
#مهدی_لطفی | عضوشوید 👇
https://eitaa.com/MahdiLotfi_IR
🔻بومیگزینی تنها راه تحقق ارتباط دانشگاه با خانواده نیست
🔹عضو هیات علمی دانشگاه قم در پاسخ به اینکه آیا بومیگزینی تنها راه تحقق ارتباط دانشگاه با خانواده است، بیان کرد: راهکارهای دیگری نیز وجود دارد؛ سند دانشگاه اسلامی به عنوان یک سند بالادستی باید مورد توجه ما باشد؛ اما در جزئیات و روشها باید نگاهمان را جامع تر کنیم و در اجرای آن باید گستردهتر عمل کنیم.
دکتر عباس حبیب زاده
مدیرگروه علوم تربیتی دانشگاه قم
👈مشروح خبر را اینجا بخوانید
🤝روابطعمومی دانشگاه قم🤝
ایتا ا روبیکا ا لینکدین
#سرآمدی_علمی_تربیت_ولایی_نشاط_معنوی
✴️سلسله دروس مهارت نوآوری
💫بخش اول: نوآوری در مدل سود
✨درس اول: پشتیبانی از راه تبلیغات
🤵♂تو با فراهم کردن محتوا یا خدمات رایگان برای یک بخش، مخاطبان این بخش رو جذب می کنی در حالی که همزمان شنوندگان و بینندگان رو به بخشی دیگه می فروشی.
https://eitaa.com/drrezayounesi
░▒▓█ گروه آموزشی دکتررضا █▓▒░
✴️سلسله دروس مهارت نوآوری
💫بخش اول: نوآوری در مدل سود
✨درس دوم: مزایده
🤵♂در این مدل از سودآوری؛ بازار، مخاطبان و کاربران، خدمات و محصولات شما را قیمت گذاری می کنند.
https://eitaa.com/drrezayounesi
دکتر رضا یونسی
دکترای الهیات و عضو مطالعات میان رشته ای
✅ نظر نامحبوب ولی واقعی...
با تمام تلاش اصلاح طلب و اصولگرا و... هنوز درجامعه فضای پرشور انتخاباتی حاکم نیست؛ عکس های سال ۹۶ را با الان مقایسه کنید، تا الان هیچ کاندیدی یک تجمع پرشور۲۰ هزارنفره نداشته است.
ظاهرا ۵۰ درصد جامعه همدل نیستند و این یعنی هرکس رئیس جمهور شود ۵۰ درصد + طرفداران کاندیدهای دیگر با او همراه نخواهد بود و اگر واقع بین باشیم به نظر میرسد با این حالت هیچکس پیروز نیست و هیچکس نمیتواند بدون حمایت اکثریت مردم، کار اساسی بکند.
مشکل اساسی هم نگاه جناحی است و باید از این نگاه و کلکل های سیاسی عبور کرد.
جامعه هم بی اخلاقی فاضلی را میفهمد گرچه اصلاح طلبان ماله طلایی بکشند هم بی اخلاقی های زاکانی رو ، گرچه انقلابی ها او را تانک خطاب کنند و فکر کنند با چنین روش هایی پیروز میدان هستند و نهایتا از هر دو منزجر میشوند و هر دورا رها میکنند.
اگر به نگاه فراجناحی و ملی رسیدیم و خلقیات خوب هرکدام از نامزدها را تحسین کردیم و نواقص هرکدام را نقد کردیم، همه میدانند موضوع #ایران است و ما هرکسی خلاف پیشرفت ایران حرفی بزند نقد میکنیم و هرکس در راستای تعالی ایران حرفی بزند تشویق میکنیم.
حداقل نصف جامعه از این کلکل ها خسته اند و همه ی مسئولین را یک کاسه میبینند ولی این به معنای گذر از نظام و انقلاب و براندازی هم نیست بلکه به معنای این است که آنها میبینند خلاف شعارهای انقلاب عمل شده است وگرنه دیدیم جریان برانداز هم ۱۰ درصد مقبولیت اجتماعی ندارند. وقتی شما با او کاری نداری و سخنانت ناظر به دغدغه های او نیست او هم همراهی نمیکند.
امروز دیگر فرصتی نیست و اگر معجزه ای نشود انتخابات با حدود ۵۰ درصد جامعه برگزار و نهایتا یکی رئیس جمهور میشود ولی باید نشست و فکری کرد تا ۴ سال دیگر ۵۰ درصد دیگر چنین خاموش نباشد. مخلصیم. یاعلی...
شیخ فرهاد فتحی
مدرس سطوح عالی حوزه علمیه قم
فارغ التحصیل سطح ۴ حوزه علمیه قم
خادم قرارگاه غدیر تا ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ افق نگاه هر کسی متفاوته؛ یکی مگس نظر و دیگری #سیمرغ
#اخلاق
#فضای_مجازی
#هوش_مصنوعی
#انتخابات
#ریاست_جمهوری
#رئیس_جمهور
✅ استاد: سیدامیر سخاوتیان
♦️استاد حوزه و دانشگاه
♦️دبیر رسانه ای دانشگاه آزاد اسلامی قم
✅با ما از آینده دنیا خبردار شوید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1145045055Cfee8e34ada
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️❗️❗️به نظر شما؛ #رئیس_جمور خوب کیه؟!
⛔️ به نظر شما تعهد مهمتره یا تخصص؟
✅ ما رییس جمهوری می خواهیم که ضمن تخصص، هم به دین و ملت و حتی تخصص خودش تعهد داشته باشه.
#اخلاق
#فضای_مجازی
#هوش_مصنوعی
#انتخابات
#ریاست_جمهوری
#رئیس_جمهور
✅ استاد: سیدامیر سخاوتیان
♦️استاد حوزه و دانشگاه
♦️دبیر رسانه ای دانشگاه آزاد اسلامی قم
✅با ما از آینده دنیا خبردار شوید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1145045055Cfee8e34ada
#اخلاق_انتخاباتی 15
کسی که در معرکۀ سیاست، آن هم در میدان رقابت، از خط قرمز تقوا تجاوز نمیکند، یک قدّیس و شهید زنده است. #شهید_رئیسی نماد این روحیه در زمان ما بود.
خودمان را محک بزنیم: آیا در #انتخابات در دایرۀ تقوا هستیم یا از آن خارج شدهایم؟
محاسبۀ خویش در دل رقابت، کار سختی است. از خدا بخواهیم کمکمان کند!
نشانی صفحه ویراستی حجت الاسلام عباسی ولدی:
https://virasty.com/mohsen_abbasivaladi
#محسن_عباسی_ولدی
@abbasivaladi
19.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 صدا و تصویر حاج آقا #محسن_عباسی_ولدی
را ملاحظه میکنید.
🎥 مجموعه کلیپ #اخلاق_انتخاباتی
قسمت هفتم: دروغ در مورد رقیب ممنوع
🔴 نقاط قوت نامزدها را غیر واقعی جلوه ندهیم
⚫️ غیر واقعی جلوه دادن توانایی ها مثل اتهام
زدن به دروغ گویی است
#حماسه۱۴۰۳
#انتخابات
#اخلاق_انتخاباتی
#جهاد_تبیین
برای خلق حماسه ۱۴۰۳ به ما بپیوندید:
ایتا | بله | روبیکا | روبینو | تلگرام
@hemase1403
نمیگذاریم فعالیتهای انتخاباتی موجب کمرنگ شدن بزرگداشت #عید_غدیر شود. با بزرگداشت #غدیر و اطعام در این عید بزرگ، همگی متوسل میشویم به مولایمان امیرالمومنین علی علیه السلام و از مهربانترین پدر دنیا میخواهیم که در #انتخابات پیش رو بهترینها را برای فرزندانش در ایران اسلامی رقم بزند.
#عید_غدیر #انتخابات
نشانی صفحه ویراستی حجت الاسلام عباسی ولدی:
https://virasty.com/mohsen_abbasivaladi
#محسن_عباسی_ولدی
@abbasivaladi
24.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 صدا و تصویر حاج آقا #محسن_عباسی_ولدی
را ملاحظه میکنید.
🎥 مجموعه کلیپ #اخلاق_انتخاباتی
قسمت هشتم: خدا را فراموش نکنی...
🔴 در این ایام از یاد امام زمان علیه السلام
غافل نشویم
⚫️ به وظیفه عمل کنیم و مصلحت را بخواهیم
#حماسه۱۴۰۳
#انتخابات
#اخلاق_انتخاباتی
#جهاد_تبیین
محسن عباسی ولدی
فقه: حوزۀ علمیۀ قم و جامعه الزهراء سلام الله علیها.مبانی تربیت و رشد اسلامی، حوزۀ علمیۀ قم اخلاق: جامعه الزهراء سلام الله علیه
برای خلق حماسه ۱۴۰۳ به ما بپیوندید:
ایتا | بله | روبیکا | روبینو | تلگرام
@hemase1403
﷽
تأثیرگذار واقعی بر سرنوشت کشور، نه اشخاص و نه گرایشها و سلایق سیاسی که فرهنگ و سلامت روحی و میزان دانایی مردم است. در قضایای چون انتخابات، مردم خوب و دانا بهترین انتخاب را میکنند و مردم بد، بدترین انتخاب را.
به همین دلیل است که کوشش اصلی و سرمایهگذاری کلان کنشگران سیاسی و گروههای مرجع اجتماعی، به جای تبلیغ و هزینهکرد برای «اشخاص»، باید به سمت ترویج «شاخصها» و تبیین و آگاهی و دانایی مردم معطوف شود.
بهترین رئیس، بدترین است اگر مردم او بدترین باشند، و بدترین رئیس، چندان ويرانگر نيست، اگر مردمش آگاه و دانا باشند.
#ما_به_کمتر_از_رئیسی_راضی_نیستیم
#انتخابات(۱)
✍️ دکتر علی خسروی
استاد روانشناسی و رسانه و علوم ارتباطات دانشگاه جامعه المصطفی
┏━━━ °•🖌•°━━━┓
@bahr_dar_koze
┗━━━ °•🖌•°━━━
«یک پرسش مهم و البته مغفول در یافتن اصلح»
🔹مناظرات و میزگردها عموما در عرصههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و مانند آن برگزار میشود و حال آنکه یک پرسش مهم در قوه مجریه و دولتی که اتفاقا در ایران، خیلی بزرگ است، وجود دارد؛ «شما به عنوان نامزد ریاست جمهوری، این دولت بزرگ را چگونه اداره می کنید؟ نه ناظر به عرصهها، بلکه خود این دولت به مثابه سازمان عظیم را؟»
🔸این پرسش را برای فهم بهتر میتوان به سوال_مثالهای زیر خرد کرد؟
_ ایده شما برای ارتباط موثر با کارکنان دولت چیست؟
_ رفتار سازمانی شما چگونه خواهد بود؟
_ با کارمندانی که از نظر گفتمانی با شما مخالفند، چگونه برخورد میکنید؟
_ آیا میدانید اراده رئیس دولت تا به پاییندست دولت برسد میتواند با چه موانعی روبرو شود؟
_ در میان میلیونها کارمند دولت، «دستور» تا چه میزان کشش دارد؟
_ آیا میدانید اگر تعدادی از کارمندان فقط در ارجاع نامه های شما چند روز تعلل کنند، چه اتفاقی در نتیجه میافتد؟
_ گروههای ذینفوذ و گروههای ذینفع در وزارتخانهها و استانداریها را چگونه مدیریت میکنید؟
_ تضادهای میان کارکنان دولت را چگونه مدیریت میکنید؟
_ مثلا میدانید دو مدیر کل استانی اگر به تضاد بخورند اساسا اراده شما در یک ایده متوقف میشود؟
_ شکاف مهارتی کارکنان دولت را چه می کنید؟
_ در طول چهار سال، چقدر میتوانید کارمندان این دولت عظیم را جابجا، اخراج، مواخذه یا تنبیه کنید؟
_ چه مقدار همترازی میان کمالگرایی شما با کمالگرایی کارکنان دولت لازم است تا شما موفق شوید؟
_ «عدم قطعیت» یعنی نامطمئن بودن برخی کارکنان به ایدههای شما. میدانید عدم قطعیت چه مقدار کار شما را کند میکند؟
_ میدانید که کارمند قوی، ایده دارد و ممکن است مقابل ایده و دستور شما براحتی مطیع نباشد و کارمند بیایده هرچند مطیع است اما اساسا کاربرد ندارد. با این دوگانه چه میکنید؟
_ «برنامه ریزی بیش از حد» چه مقدار مخل حرکت دولت خواهد بود؟
_ اساسا چهار سال مدیریت دولت با میلیون ها کارمند، چقدر وقت برای تحولگرایی شما باقی میگذارد؟
_ساحت اجرا، چه بایسته هایی دارد؟
🔹اینها فقط بخشی از گره های عادی و پیشروی رئیسجمهور در اداره دولت است.
🔸بنگرید ببینید کدامیک به این پرسشها پاسخ بهتر و البته برآمده از تجربه دارند؟ «اداره» نوعی تجربه زیسته میخواهد.
احمد اولیایی
عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
@ahmad_olyaei
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur
18.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥☕️ کافه اقتصاد۵
🗳 موضوع: بررسی دیدگاه اقتصادی نامزدهای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری
🔻رمزگشایی از کلمه «کارشناسی»🔻
🎤کارشناسی که آقایان پزشکیان و پورمحمدی میگویند همان کارشناس اقتصاد لیبرال 🗽 است.
این کارشناسان چه میگویند❓️
1️⃣ همه چیز را به بازار آزاد بسپارید. مثلا در عرصه قیمتگذاری بنزین ⛽️، بنزین باید به قیمت جهانی عرضه شود.
2️⃣ یارانه دادن به مردم بیمعنی است.
3️⃣ دولت نباید در اقتصاد و قیمتگذاری مداخله کند حتی اگر این کار منجر به افزایش قیمت دلار 💸 تا ۲۵۰ هزار تومان شود.
🗣 سید محمدرضا رضی
استاد دانشگاه قم
دکترای اقتصاد اسلامی دانشگاه امام صادق
#کافه_اقتصاد #انتخابات #رضی #ویدیو
به همت:
⚜️رهام، رسانه اقتصاد مردمی
🎬 @raham_media
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
☕️کافه اقتصاد ۵
◽️ علم منسوخ شده
📝 اشکال دیگر استفاده از مدلهای منسوخ و قدیمی در اقتصاد است. مانند اینکه اکثر نامزدها بر محوریت سرمایه در رشد اقتصادی تاکید میکنند. در حالی که در مدلهای جدید علم اقتصاد در کنار جذب سرمایههای فیزیکی بر مفاهیمی مانند سرمایه انسانی و اجتماعی تاکید شده است.
✍️ حجتالاسلام سید محمدرضا رضی
#کافه_اقتصاد #حجتالاسلام_رضی #انتخابات #عکس_نوشته
⚜️رهام، رسانه اقتصاد مردمی
🎬 @raham_media
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
⭕️ششمین نشست مجازی هم اندیشی مسئله محور با عنوان:
انتخاب اصلح، معیارها و مصادیق
✍️ بحث و گفتگو به صورت مجازی بر روی گروه "هم اندیشی مسئله محور استادان و نخبگان کشور " که در ایتا دایر است، برگزار خواهد بود.
🔹انشاالله گروه از ساعت 18شنبه دوم تیرماه تا زمان نهایی شدن انتخابات، باز خواهد شد.
https://eitaa.com/joinchat/220463264C5153c0a4ff
🔹منتظر استفاده از نکته نظرات همه اساتید و نخبگان کشور هستیم.
#اساتید
#استان_قم
#نشست_بصیرتی
#خرداد۱۴۰۳
#مثل_رییسی
#متفکر_انقلابی
سازمان بسیج اساتید دانشگاههای استان قم
@Basijasatidk
🔥رئیسی حلقه وصل دریا تا دریا
🔻یادگار تاریخی و استراتژیک #رئیسی_عزیز_برای_ایران که فواید سرشار اقتصادی و امنیتی برای کشور دارد، اتصال ریلی دریای خزر به خلیج فارس بود که یکماه پس از شهادت ایشان افتتاح شد.
🔻اگر رئیس جمهور جدید راه رئیس جمهور شهید را ادامه ندهد خسارت سنگینی به ایران وارد می شود.
در #انتخابات دقت کنیم.
✍حمیدرضا ابراهیمی
دانشگاه فرهنگیان قم
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
🔶 شرکت در انتخابات، تقلیل مرارت یا تحکیم حکومت؟
✍🏾 جعفر نکونام 2 تیر 1403
1️⃣ شرکت در انتخابات، تحکیم حکومت
🔸تحریمکنندگان تمام مرارتهای اجتماعی ایران را بر اثر حکومت دینی یعنی حکومتی میشمارند که وجهۀ همتش تحمیل ارزشهای ایدئولوژیک بر مردم کشور و بسیج سرمایههای کشور برای صدور انقلاب و پرپایی حکومت جهانی آخرالزمانی است؛ چون به نظر آنان، همین عامل باعث شده است، تمام مرارتهای ملی و بین المللی از جمله تحریمهای جهانی و تورم اقتصادی و توقف توسعۀ علمی و فناوری و تباهی سرمایههای مادی و معنوی نصیب مردم ایران بشود؛ از این رو، آنان شرکت مردم در انتخابات را با تصور این که به تحکیم حکومت دینی میانجامد، تحریم کردهاند.
🔸تلقی آنان این است که با عدم شرکت مردم در انتخابات، مشروعیت حکومت دینی زایل میشود و به فروپاشی نزدیک میگردد؛ لذا مردم را به عدم شرکت در انتخابات توصیه میکنند.
🔸تلقی تحریمکنندگان ناصواب است؛ چون:
▪️اولاً، حکومت دینی، با عدم شرکت مردم در انتخابات هرگز مشروعیتش را لااقل به نظر متولیانش از دست نمیدهد؛ چون تلقی آنان این است که مشروعیت حکومت دینی، الهی است و بر رأی مردم مبتنی نیست.
▪️ثانیاً، هرگز با عدم شرکت مردم در انتخابات، حکومت دینی دچار فروپاشی نمیشود؛ چون آن نهایتاً مشابه بسیاری از حکومتهایی میشود که در آنها یا هیچ انتخاباتی نیست و یا انتخاباتشان صوری است و در عین حال برقرارند و دچار فروپاشی نشدهاند.
▪️ثالثاً، هیچ حکومتی جز با تضعیف پایههای فکریاش دچار فروپاشی نمیشود. تضعیف پایههای فکری هم با استدلال و گفتگو صورت میگیرد؛ نه با به زیر کشیدن صاحبان فکر. بدیهی است که شرکت در انتخابات و حضور در ارکان قدرت، بستر مناسبی را برای گفتگو و استدلال و به زیر کشیدن فکر ناصواب و به کرسی نشاندن فکر صحیح فراهم میسازد.
2️⃣ شرکت در انتخابات، تقریر مرارت
🔸آقای مصطفی ملکیان یکی از وظایف مهم روشنفکران را تقلیل مرارت یعنی کاستن از درد و رنج مردم برشمرده است. حال باید گفت، به فرض که سخن تحریمکنندگان انتخابات صحیح باشد، مبنی بر این که مرارتهای مردم از ذات حکومت دینی ناشی شده است، اما هرگز عدم شرکت مردم در انتخابات باعث نمیشود که مرارتهای مردم کاهش پیدا کند؛ بلکه باعث میشود، همان کسانی که در نظر آنان عامل این مرارتها بودهاند، تمام قوا از جمله قوۀ مجریه را به انحصار خود بگیرند و از این رهگذر، میدان برای یکهتازیهای آنان خالی شود و بر اثر آن، مرارتهای مردم تعمیق و گسترش یابد.
🔸این در حالی است که اگر اکثریت مردم در انتخابات شرکت کنند و رئیس جمهوری را که منتخب خودشان است، برگزینند، باعث میشود، با حضور او در ارکان قدرت و زبان مردم شدن و انجام اصلاحاتی ولو حداقلی، پارهای از مرارتهای مردم را تقلیل دهد.
🔸ممکن است، گفته شود، رئیس جمهور در حکومت دینی مسلوبالاراده و به تعبیر برخی سرباز ولایت فقیه است؛ لذا او در حکم تدارکاتچی خواهد بود و مجال هیچ اصلاحاتی به او داده نمیشود و اگر بخواهد هر اصلاحی صورت بدهد، به طور پیوسته برای او بحرانآفرینی میکنند؛ لذا بسا با عدم شرکت در انتخابات و روی کار آمدن رئیس جمهور دلخواه خودشان، مرارتهای مردم کمتر شود.
🔸اما این سخن قابل دفاع نیست؛ چون بحرانآفرینی اصحاب قدرت برای رئیس جمهور منتخب، مبتنی بر این فرض است که او بخواهد با اصحاب قدرت، رویکرد تقابلی داشته باشد؛ اما اگر بخواهد با آنان رویکرد تعاملی داشته باشد، بحرانآفرینی بیوجه خواهد شد. در هر حال، هیچ گزینۀ بهتری برای اصلاح هیچ نظام حکومتی جز رویکرد تعاملی یعنی گفتگوی منطقی و اخلاقی و مسالمتآمیز وجود ندارد؛ چون رویکردهای تقابلی نه تنها به هیچ اصلاحی منجر نخواهد شد؛ بلکه سرمایههای مادی و معنوی مردم را تباه خواهد کرد و بسا تمامیت ارضی کشور را هم به مخاطره خواهد افکند.
3️⃣ نمونه مرارتهای تقلیلپذیر مردم
🔸تحریمکنندگان برخی از مهمترین مرارتهای مردم را چنین برشمردهاند:
▪️مرارت تحمیلهای دینی نظیر حجاب اجباری
▪️مرارت اخراج نخبگان و روی کار آمدن پخمگان
▪️مرارت خالصسازی و انحصارطلبی جناحی نظیر اخراج استادان و دانشجویان
▪️مرارت سلب آزادیهای سیاسی و اجتماعی
▪️مرارت تحریمهای بین المللی
▪️مرارتهای فقر و تورم و بیکاری
▪️مرارت بازماندن از توسعه
▪️مرارت تحقیر شدگی و نومیدی و سرخوردگی و افسردگی
🔸شکی نیست که انتخاب رئیس جمهوری که مبتنی بر رأی اکثریت مردم باشد، اگرچه منجر به تغییر حکومت نمیشود، اما میتواند با حضور در قوۀ مجریه بسیاری از مرارتهای مذکور را کمابیش تقلیل دهد.
🔸یادداشتهای مربوط به انتخابات
https://t.me/dineaqlani
🔶 شش دلیل بر ضرورت شرکت در انتخابات
🔸نگاهی به ادلۀ ششگانۀ آقای ابراهیم نبوی بر ضرورت شرکت در انتخابات با عنوان «چرا به پزشکیان رأی میدهم»
✍🏾 جعفر نکونام 2 تیر 1403
آقای ابراهیم نبوی ادلۀ ششگانهای را در لزوم شرکت در انتخابات بیان کرده است که در خور تأمل است. اگرچه ممکن است، با برخی از ادلۀ ایشان موافق نبود، اما ملاحظۀ آن خالی از فایده دانسته نمیشود. او نوشته است:
چرا رای میدهم؟ پس از جنبش زن زندگی آزادی، تصور من بر این بود که رأی دادن دیگر بیمعنی است، اما امروز معتقدم که رأی دادن درستترین عمل برای رسیدن به یک آیندۀ خوب برای ایران است. برای این ادعای خود چند دلیل دارم:
▪️نخست، اینکه اگر بپذیریم که اصلاحطلبی به خاطر اینکه نتوانسته حکومت را تغییر بدهد، به همین دلیل باید آن را کنار نهاد، به طریق اولی براندازی به دلایل مختلف، از جمله سرنوشت جنبش زن، زندگی و آزادی، عملکرد اپوزیسیون خارج از کشور در یک سال و نیم گذشته، ناتوانی جنبش اعتراضات خیابانی در تغییر حکومت، براندازی نیز به بنبست رسیده است. تنشها و دعواهای میان ده پانزده رهبر جنبش براندازی عملا جز یأس و سرخوردگی ثمری نداشته است. به همین دلیل گمان میکنم رأی دادن و انتخاب یکی که بهتر از دیگری است، به گمان من راهی است گشوده به سوی مردم.
▪️دوم، اینکه در دو انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری و ۱۴۰۲ مجلس، نامزدهای رقیب تقریباً هیچ فرقی با هم نداشتن، اما در حال حاضر مسعود پزشکیان کاندیدایی است که کاملا با پنج نفر دیگر متفاوت است. او خردمند، دوستدار ایران، دارای سابقۀ اجرایی خوب، معتقد به تغییر و حامی آزادیهای اجتماعی و سیاسی است و نگاهش به سیاست خارجی نگاه درستی است که با انتخاب ظریف به عنوان همکار خودش تعریف میشود.
▪️سوم، اینکه به گمان من اگر تحریم انتخابات برای وادار کردن جمهوری اسلامی به تغییر در برگزاری انتخابات بود، حالا این اتفاق افتاده است... از همین رو باید وجود پزشکیان را یک پیروزی برای جنبش اعتراضی ایران دانست و با حضور فعال او را روی صندلی ریاست جمهوری نشاند.
▪️چهارم، اینکه پزشکیان جز اینکه تنها امکان برای انتخاب یک رئیس جمهور خردمند و عاقل است، حتی اگر رقبایی مانند جهانگیری یا آخوندی یا حتی خود ظریف یا حتی سید محمد خاتمی و میرحسین موسوی هم نامزدهای تائید صلاحیت شده بودند، باز هم من به پزشکیان رأی میدادم. او شیوۀ گفتگو با حکومت را میداند، با عرضه است، شریف و سالم است، روراست و درستکار است و میتواند یک کابینۀ خوب و توانمند برای چهار سال آینده شکل بدهد.
▪️پنجم، اینکه ممکن است برخی افراد که این متن را میخوانند این بخش نوشته مرا غیرمنطقی یا غیرواقعی بدانند، ولی من به این موضوع معتقدم. به گمان من ... نظام از دورۀ ریاست جمهوری ابراهیم رئیسی درس خوبی گرفته است. ... با روی کار آوردن رئیسی گمان میکرد که اگر یک حکومت یکدست را ایجاد کند، امنیت بیشتری ... ایجاد میکند؛ اما نتیجه این بود که تمام مشکلات کشور تحت مسئولیت رئیسی قرار گرفت و ... تقصیر کار را کسی نمیتوانست گردن او بیاندازد. ... حالا هم امیدوار است با یک دولت اصلاحطلب دوباره همان وضعیت ایجاد شود. ....
▪️ششم، اینکه اما و هزار اما که دلیل من برای اینکه دوست دارم، پزشکیان با رأی بالایی رئیس جمهور شود، از عشق سرشارم به ایشان نیست. بیش از این معتقدم که سقوط جمهوری اسلامی در شرایطی رخ میدهد که شکاف جدی در درون حکومت وجود داشته باشد....
...، به نظرم این پنج نفر رقیب پزشکیان نیستند. رقیب اصلی پزشکیان تحریم و تحریمیهاست. و حتی تحریم در خارج از کشور هم اهمیتی ندارد. به گمان من اصلا روی خارج از کشور نه باید تبلیغ کرد و نه انتظار داشت که مردمان خارج از کشور در انتخابات شرکت کنند. من با دهها نفر در خارج از کشور گفتگو کردم که همۀ طرفدار رأی دادن به پزشکیان بودند، ولی فقط سه چهار نفر آنها حاضر بود که این موضوع را به طور علنی اعلام کند. ....
انتخاب پزشکیان یکی از راههای معدودی است که برای نجات ایران باقی مانده است. مسئله را جدی بگیرید.
🔸یادداشتهای مربوط به انتخابات
https://t.me/dineaqlani
🔸کودکان به والدین نیاز دارند ، نه بازدید کنندگان نیمه وقت با یک چک لیست . هیچ پول ، هدیه یا اسباب بازی وجود ندارد که بتواند جایگزین زمان کافی شما بشود . ممکن است با آن ها از لحاظ جسمی حضور داشته باشید ، اما اگر شما همیشه مشغول نگاه کردن به تلفن خود باشید ،این زمان کافی نیست .
چگونه می توانید زمان خود را به آنها اختصاص بدهید ؟ با گوش دادن به آنچه می گویند ، صحبت کردن با آن ها و انجام کار ها با همدیگر . این باعث تفاوت زیادی در زندگیشان می شود.
با هم کتاب بخوانید؛ با آن ها بازی کنید یا با همدیگر به مسجد و برنامه های هیأتی و مذهبی بروید . به یاد داشته باشید ، برای اینکه در آینده در خاطرشان باشید، امروز باید در زندگیشان باشید.
دکتر محمد جعفري
دانشيار و مدیر گروه کلام موسسه امام خميني ره
🆔@mjafari_ir
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur
با #نظر_کثیف شاید چند #رأی_کثیف بتوانید جمع کنید، اما فردا باید پاسخگوی تک تک کلماتی باشید که امشب در #پرونده_کثیف شما ثبت شد!
✍🏻محسن انبیائی
عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام و دکتری فلسفة دین مؤسسة آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره و عضو شورای عالی فضای مجازی
https://eitaa.com/joinchat/3025535223C80e574a5aa
✍دکتر حسن حسن خانی
دکتری اقتصاد و مدرس دانشگاه قم
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur