فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پروفسور جان مرشایمر، نویسنده کتاب «لابی اسرائیل و سیاست خارجی آمریکا»: همه گزینههای اسرائیل در برخورد با حزبالله شکست خوردهاند...
🔹اسرائیل در بنبست عمیقی قرار دارد و از آنجایی که آمریکا بدون قید و شرط از آن حمایت میکند، آمریکا نیز در بنبست عمیقی قرار دارد!
@barsakht
۱۳ آبان ماه و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ایران.aac
15.12M
👨💻محمد رضوی قره قشلاق
در این فایل صوتی ۲۰ دقیقه ای به طور کامل با داستان تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ایران آشنا شوید
۱۳ آبان ماه ۱۳۵۸ و تسخیر لانه جاسوسی انقلابی مهمتر از انقلاب سال ۵۷ در تاریخ جمهوری اسلامی ایران ...
@barsakht
۱) ریشههای تسخیر لانه جاسوسی
۲) نمایندگان ۴ دانشگاه مهم تهران برای تصرف سفارت
۳)جزئیات اقدام برای تسخیر سفارت
۴) اولین کسانی که از درب سفارت بالا رفتند چه کسانی بودند
۵) واکنش دولت موقت به تسخیر سفارت
۶)موسوی خوینیها در تسخیر سفارت چه اقدامی میکرد
۶) تبعات تسخیر سفارت آمریکا بر شکست کارتر در انتخابات ۱۹۸۰ آمریکا
۷) رمزی کلارک چرا به ایران آمد
۸) قطع روابط آمریکا با ایران در ۱۸ فروردین سال ۱۳۵۹
۹) بحران ۴۴۴ روزه چگونه پایان یافت
۱۰) اختلاف دانشجویان با برخی از اعضای شورای انقلاب بر سر چه بود
۱۱) بهزاد نبوی در پرونده تسخیر لانه جاسوسی دارای چه مسئولیتی بود
۱۲) مفاد مهم بیانیه الجزایر
۱۳) دستاوردهای تسخیر لانه جاسوسی
@barsakht
🔹نشریه تحلیلی نشنال اینترست گزارش داده است که کمکهای تسلیحاتی آمریکا به اسرائیل و همچنین انجام عملیات نظامی این کشور در غرب آسیا از زمان آغاز جنگ غزه، دستکم ۲۲.۷۶ میلیارد دلار هزینه داشته است.
🔹این نشریه تأکید کرده است که ارسال سامانه دفاع موشکی تاد و ۱۰۰ پرسنل آمریکایی برای عملیات و پشتیبانی از آن، هزینه حمایتهای آمریکا را بیشتر هم کرده است، ایالات متحده این سامانه را از بیم حملات سهمگین ایران به سرزمینهای اشغالی ارسال کرده بود.
فراموش نکنیم که در اعتراضات مردم آمریکا بر علیه جنگ افروزی نتانیاهو نیز بحث اصلی این بود که چرا بخش قابلتوجهی از مالیات مردم آمریکا صرف ماجراجوییهای اسرائیل در منطقه می شود.
@barsakht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ناامن ترین کشور دنیا برای زنها!
🔹کدام کشور رتبه اول جهان در تولید و استفاده از فیلمهای مستهجن است؟
🔺#فقیرترین و #ثروتمندترین افراد دنیا در کدام کشور ساکنند؟!
@barsakht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فایز الدویری، ژنرال بازنشسته پاسخ میدهد:
🔹چگونه حزب الله در یک جنگ نامتقارن ، بلند مدت و پارتیزانی و البته با حملات پهپادی خود دغدغه و هراسی جدید برای اسرائیل به وجود آورده است؟
آیا تونل های حزب الله برای حملات موشکی آماده میشوند؟؟
@barsakht
آیا ایران به حمله اسرائیل پاسخ میدهد؟
@barsakht
🔹اسرائیل در ۲۶ اکتبر ۲۰۲۴ به تعدادی از اهداف نظامی در داخل ایران حمله کرد و این اولین باری بود که تلآویو رسماً مسئولیت یک عملیات نظامی مستقیم علیه تهران را بر عهده میگرفت. این رویداد بیسابقه، پرسشهای بیشماری را در مورد ماهیت و دامنه تهاجم مطرح کرده است.
🔹بلافاصله پس از حمله، برداشت عمومی این بود که این عملیات کمجانتر و بیرمقتر از آن چیزی بود که اسرائیلیها به مدت چند هفته آن را تبلیغ میکردند. اما منابع اسرائیلی به مرور کارزاری رسانهای آغاز کردند تا روایت ماجرا را به نفع خود تغییر دهند.
🔹مقامات دفاعی ایران نیز اعلام کردند که سامانههای پدافند هوایی ایران به طور مؤثر عمل کرده و خسارات وارده محدود بوده است. این موضعگیری باعث شد ناظران خارجی گمانهزنی کنند که ایران ممکن است این حمله را به قدری بیاهمیت بداند که از پاسخ مستقیم به آن صرفنظر کند.
🔹سکوت مقامات ارشد ایرانی در جریان روز حمله، گمانهزنیها در مورد اقدام احتمالی یا عدم اقدام تهران را بیشتر کرد و بر ابهامات افزود. با آشکار شدن واکنشهای رسمی ایران، یک گزاره به عنوان وجه مشترک موضعگیریها پدیدار شد: تهران حق خود را برای «پاسخ مناسب» در «زمان مناسب» محفوظ میدارد.
🔹تأکید همزمان بر تأثیر محدود حمله و تصمیم تهران برای پاسخ، عدم قطعیتی را بر فضای گمانهزنیهای ناظران بینالمللی حکمفرما کرد. تاثیر بر محدود بودن حمله، به عنوان تمایل به کاهش تنش تفسیر میشد؛ حال آنکه، وجه دوم حتمی بودن پاسخ ایران را به تصویر میکشید.
🔹حمله اسرائیل نهتنها حاکمیت ایران را نقض کرد، بلکه منجر به شهادت تعدادی از نیروهای ارتش ایران شد؛ اقدامی که قابل چشمپوشی نیست. علاوه بر این، برخی از اهداف در نزدیکی پایتخت ایران قرار داشتند که بر ماهیت تحریکآمیز حمله میافزود.
🔹در هر درگیری هم مشت اول مهم هست و هم ضربه آخر. به همین دلیل در رفت و برگشتهای نظامی که عنصر بازدارندگی نیز در آن لحاظ میشود، اینکه چه کسی ضربه نهایی را وارد میکند، موثر بوده و بر شکلگیری ادراک طرفین از هم و همچنین برداشتهای بینالمللی موثر است.
@barsakht
🔹یکی از گزارههای بسیار مهم در سخنرانی روز یکشنبه رهبر انقلاب این بود که اسرائیل در محاسبه خود در قبال ایران دچار خطا شده و این اشتباه محاسباتی باید به هم بخورد. این نکته کلیدی یک هدف استراتژیک را ترسیم میکند مبنی بر اینکه نه تنها به حمله پاسخ داده شود، بلکه سیستم محاسباتی اسرائیل در مورد تکرار اقدام نظامی مستقیم علیه ایران نیز بازتنظیم شود.
🔹به نظر میرسد ایران با تمرکز بر تغییر محاسبات استراتژیک اسرائیل، به دنبال پاسخی است که فراتر از صرفا یک پاسخ به حمله اخیر باشد. هدف، تحمیل هزینه بیشتر به اسرائیل برای چنین عملیاتی است، که در نتیجه آن بازدارندگی تقویت شده و از تجاوزات آینده جلوگیری شود.
🔹گمانهزنیهای زیادی در مورد ماهیت و زمان پاسخ احتمالی ایران وجود دارد. ایران ممکن است پاسخی فراتر و شدیدتر از حملات قبلی را در نظر داشته باشد. انتخاب روش و زمان احتمالاً تحت تأثیر عوامل بیشماری، از جمله تحولات منطقهای و بینالمللی، خواهد بود.
🔹پاسخ ایران به دنبال دستیابی به حداکثر تأثیر راهبردی خواهد بود. تأملات ایران در مورد پاسخ خود به اسرائیل، نشاندهنده یک هدف استراتژیک است که نه صرفاً انتقامگیری، بلکه تغییر اساسی در محاسبات آینده اسرائیل را دنبال میکند.
@barsakht
✍️ایران نوانس
🔷 الکترال کالج آمریکا چیست؟
@barsakht
۱. هر ایالت آمریکا با توجه به جمعیتی که دارد، سهمیه یا آراء الکترال مشخصی دارد که مساوی با مجموع تعداد نمایندگان آن ایالت در سنا و مجلس نمایندگان است. (هر ایالت دو سناتور و متناسب با جمعیت، تعدادی نماینده مجلس دارد)
۲. تمام ایالات آمریکا مجموعاً ۵۳۸ سهمیه الکترال دارند. بیشترین سهمیه را کالیفرنیا با ۵۵ رای الکترال دارد. آلاسکا، داکوتای جنوبی و شمالی و چند ایالت دیگر فقط سه سهمیه الکترال دارد. تگزاس ۳۸ و فلوریدا و نیویورک هرکدام ۲۹ سهمیه رای الکترال دارند. بقیه ایالات بین ۳ تا ۲۰ سهمیه الکترال دارند.
۳. هرکدام از کاندیداها که در یک ایالت پیروز شوند، تمام سهمیه الکترال آن ایالت را از آن خود میکنند و کاندیدای شکست خورده هیچ سهمیهای از آراء الکترال آن ایالت را کسب نمیکند.
۴. هر کس نصف بعلاوه یک، یعنی ۲۷۰ رای الکترال از مجموع ۵۳۸ رای الکترال را کسب کرد، رئیسجمهور میشود.
۵. در جلسهای نمادین و تشریفاتی به نام مجمع الکترال، حزب پیروز هر ایالت تعدادی افراد مساوی با سهمیه آن ایالت را به نمایندگی به این مجمع میفرستد و رئیسجمهور کسی خواهد بود که رای الکترال بیشتری کسب کرده و این جلسه تشریفاتی است.
۶. برخی ایالات به دلیل بافت جمعیتی و نژادی و فرهنگی خود در یکصد سال گذشته همواره طرفدار دموکراتها یا جمهوریخواهان بودهاند، بنابراین اهمیت آنها در رقابت انتخاباتی کمتر است. مثلاً مردم کالیفرنیا همیشه به دموکراتها رای دادهاند. پس کار کاندیدای دموکرات مثل هریس در کالیفرنیا برای پیروزی سخت نیست و انتخابات در این ایالت رقابتی نیست.
@barsakht
#برساخت
🔴نتیجه انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا چه زمانی مشخص خواهد شد ؟
از آنجایی که نتیجه این انتخابات عملاً در هفت ایالت کلیدی و نوسانی شامل پنسیلوانیا (19 رای الکترال)، کارولینای شمالی (16)، جورجیا (16)، میشیگان (15)، آریزونا (11)، ویسکانسین (10) و نوادا (6)، مجموعا 93 رای کالج الکترال ، رقم خواهد خورد ، دنبال کردن نتایج شمارش آرا در این ایالت ها در اولویت رصدگران خواهد بود و تا اعلام نتایج شمارش آرا در این ایالت ها ، عملاً نباید انتظار مشخص شدن نتیجه این انتخابات را داشته باشیم.
🔻شعب اخذ رأی در این ایالت ها بین ساعت 7 بعد از ظهر تا 10 شب به وقت شرقی آمریکا ( 5.30 تا 8.30 صبح چهارشنبه به وقت ایران) بسته خواهند شد.
🔻برخی از اولین نتایج احتمالاً از جورجیا میآیند ، جایی که قانون ایالتی مستلزم آن است که همه آرای اولیه شمارش شده و تا ساعت 8 بعد از ظهر به وقت شرقی (6.30 صبح چهارشنبه ) گزارش شود.
🔻سپس نتایج کارولینای شمالی خواهد آمد. در این ایالت، آرا در طول شب شمارش و گزارش می شود و نتایج کامل تا نیمه شب (9.30 صبح چهارشنبه ) اعلام خواهد شد.
🔻در سال 2020، نتایج در ایالت نوادا به کندی اعلام شد و تا پنج روز پس از روز انتخابات، نتیجه نهایی این ایالت مشخص نشد . اما از آن زمان، قوانین این ایالت تغییر کرده اند و انتظار می رود این بار روند اعلام نتایج در این ایالت سریعتر پیش برود. با این حال، نتایج ممکن است در شب انتخابات مشخص نشود. ایالت اجازه می دهد تا رای نامه های پستی دیرتر شمارش شوند، بنابراین ممکن است چند روز طول بکشد تا نتایج نهایی را بدانیم.
🔻در ایالت سرنوشت ساز پنسیلوانیا که ظاهرا رقابت اصلی در میان این 7 ایالت در آنجا رقم خواهد خورد ، در انتخابات 2020 ، تا چهار روز پس از روز انتخابات، نتیجه نهایی مشخص نشده بود. در این انتخابات نیز احتمالا نتیجه نهایی پنسیلوانیا پس از چند روز مشخص خواهد شد.
🔻در میشیگان ، شمارش آرا میتواند سریعتر از انتخابات قبلی انجام شود باشد، زیرا اکنون به مقامات اجازه میدهد تا قبل از روز انتخابات پردازش رایهای پستی را آغاز کنند، اما کماکان زمان مشخصی برای اعلام رای نهایی وجود ندارد.
🔻در آریزونا ، مقامات می توانند به محض دریافت برگه های رای پستی، پردازش آنها را آغاز کنند. انتظار میرود اولین نتایج حدود ساعت 10 شب به وقت شرقی (8.30 صبح چهارشنبه)، یک ساعت پس از بسته شدن رایگیری، گزارش شود.
🔻در نهایت، در ویسکانسین ، برگزار کنندگان انتخابات نمیتوانند تا روز انتخابات پردازش آرای پستی را آغاز کنند، که به این معنی است که ممکن است تاخیرهایی مانند پنسیلوانیا وجود داشته باشد.
👈با این شرایط ، می توانیم انتظار داشته باشیم تا حوالی 9 صبح فردا چهارشنبه ، تصویری کلی از وضعیت شمارش آرا در ایالت های آمریکا نمایان شود اما با توجه به نزدیکی بسیار زیاد دو کاندیدا در این 7 ایالت کلیدی ، انتظار می رود مشخص شدن نتیجه نهایی و پیروز این انتخابات انتخابات بیش از 1 روز زمان ببرد. در نتیجه چهارشنبه هم منتظر نتیجه نهایی نباشید. شاید جمعه !
🔺ترامپیسم ترامپ را برگرداند!
@barsakht
ترامپ به قدرت بازگشت. برد او و باخت هریس در سپهر داخلی آمریکا حاوی دلالتهای فراحزبی مهمی در جامعه آمریکاست؛ هم برونداد فربهتر شدن ترامپیسم و راست هویتطلب و نیز لاغرتر شدن لیبرالیسم که از نوعی قبیلهگرایی درونی و بحران گفتمانی رنج میبرد.
سال ۲۰۲۰ پس از پیروزی بایدن نیز طی یادداشتی با عنوان "باخت ترامپ و برد ترامپیسم" تاکید شد که این باخت به معنای پایان او و ترامپیسم نیست و این پدیده در حال رشد است. نتیجه انتخابات ۲۰۲۴ انعکاسی از همین واقعیت است.
البته ترامپ خالق این مکتب نیست، بلکه خود مولود آن است که گمشده خود را در ۲۰۱۶ در او دید و دوباره در ۲۰۲۴ به قدرت بازگرداند.
در سایه رشد ترامپیسم و هویتطلبی در آمریکا بعید نیست که دموکراتها برای پیروزی در آینده ناچار به چرخش گفتمانی شوند.
پیروزی ترامپ بار دیگر نشان داد که در مواجهه با نظرسنجیها باید وسواس و دقت نظر بیشتری داشت و نمیتوان هر نوع نظرسنجی را و لو این که روزنامهای چون نیویورک تایمز انجام داده باشد، به عنوان سنجه دقیقی در نظر گرفت.
نگارنده چند روز قبل ضمن اشاره به نظرسنجی «اطلس اینتل» شانس پیروزی ترامپ را بیشتر دانست؛ اما با سیلی اعتراضگونه از پیامها و فوروارد نظرسنجیها مواجه شد که ارسال کنندگان با استناد به آنها بر پیروزی هریس تاکید داشتند.
هنوز میزان دقیق مشارکت در انتخابات مشخص نیست، اما منابعی آن را بیشتر از ۶۶.۸ درصد ۲۰۲۰ برآورد میکنند. اگر همین میزان هم باشد، باز صرف نظر از شکاف اجتماعی کنونی در آمریکا، این سطح مشارکت در یک نظام سیاسی حدودا ۲۵۰ ساله اتفاقی نیست که به توان به سادگی از کنار آن گذشت و همین نشان میدهد که ساختار قدرت در آمریکا هنوز میتواند در چارچوبی متعارف این شکافها و تناقضات را مدیریت کند.
نظر به تاثیرات انتخابات آمریکا بر سیاست و اقتصاد جهان، پس از پیروزی ترامپ بازار تحلیلها درباره سیاستهای پیشروی او داغ خواهد بود.
نه متحدان و نه رقبا و مخالفان آمریکا نگاه واحدی نسبت به پیروزی او ندارند. در حالی متحدان آمریکا در اروپا ناراضی به نظر میرسند که بیشتر متحدان خاورمیانهای همچون اسرائیل، عربستان، امارات از این بازگشت خرسند هستند.
اما در میان مخالفان و منتقدان آمریکا نیز روسیه که خوشحال است و چین و ایران احتمالا ناخرسند باشند.
در هر صورت ترامپ چهار سال در قدرت خواهد بود و بر اساس متمم بیست و دوم قانون اساسی آمریکا مصوب ۱۹۵۱ نمیتواند بیش از دو دوره رئیس جمهور باشد. اکنون هم بیشتر بازیگران منطقه و جهان، سیاستهای خود را متناسب با بازگشت ترامپ به قدرت در این چهار سال تنظیم میکنند.
در این میان، پرسش کانونی درباره سیاست ترامپ در قبال ایران و نوع مواجهه مطلوب تهران با اوست.
واقعیت این است که ترامپ هر چند همچنان کاملا پیشبینی پذیر نیست؛ اما اکنون شناخت خوبی درباره او وجود دارد و همین خود میتواند محمل مناسبی برای تعیین نوع مواجهه واقعبینانه با دوره او باشد.
غیر از متغیرهای کلان آمریکا، چهار عامل پیشران سیاست خاورمیانهای ترامپ است؛ نخست ماهیت شخصیت منحصر به فرد او، دوم نزدیکانش چون جی دی ونس معاون تندرویش با دیدگاه آخر الزمانی، سوم بدنه اجتماعی اوانجلیستی (مسیحیان طرفدار اسرائیل)، چهارم قرابت خاصش با برخی طرفهای منطقهای مانند بنسلمان و نتانیاهو که فورا به عنوان اولین مقام خارجی به ترامپ تبریک گفت و آن را آغاز دوره جدیدی دانست.
چهار مولفه بالا، چشمانداز تیره و تاری برای سیاست او در قبال ایران ترسیم میکند، اما ارائه تصویری آخر الزمانی نیز از سیاست خاورمیانهای او هم شاید چندان واقعبینانه نباشد.
در این میان اگر بایدن همچنان در دو ماه و نیم آینده اقدامی جدی برای پایان جنگ غزه و به ویژه لبنان نکند، چه بسا ترامپ بر خلاف انتظارات بخواهد چنین کاری انجام دهد و وعده خود به برخی فعالان مسلمان در آمریکا را عملی کند.
اقتصاد اولویت نخست ترامپ است و این میتواند تا حدودی کنترل کننده سیاست خارجی او به ویژه در خاورمیانه و عدم همراهی کامل با نتانیاهو باشد.
در کنار آن هم حال که تابوی ارتباط و مذاکره با آمریکا سالهاست شکسته شده و ایران هم تاکید میکند تفاوتی میان روسای جمهور آمریکا نیست، چه بسا کاربست نوعی روانشناسی شناختی، زدن پلی ارتباطی و شروع مذاکره با ترامپ (همانند مذاکره با بایدن) به مدیریت شرایط کمک کند.
همچنین «آشتی» ایران و عربستان دستکم در ظاهر از شدت لابیگری قبلی ریاض علیه تهران کاست و تحکیم روابط نیز میتواند کمک بیشتری به مدیریت شرایط پس از بازگشت ترامپ کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️چرا ترامپ رای آورد؟
🔹عملکرد سال آخر ترامپ قابل قیاس با عملکرد سال آخر بایدن نیست و عملکرد دموکرات ها بهتر بوده است.
🔹اما چرا هریس رای نیاورد و ترامپ پر سر و صدا با کلی پرونده قضایی رای آورد.
🔹 این ویدئو از زاویهای متفاوت به این موضوع پرداخته است.
@barsakht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا جنگنده های F35 رژیم صهیونیستی توانستند وارد ایران شوند؟
https://eitaa.com/barsakht/734
@barsakht
1_14609243283.pdf
4.58M
🔰 کتاب واژههای سیاسی
✍ #خسرو_روزبه
🔹کتاب حاوی واژههای سیاسی با مباحث مربوط به حزب طبقه کارگر، مقولات اساسی علم اجتماع و تاریخ، مباحث روز، مطالب تاریخی و اقتصادی ...
#واژه_های_سیاسی
#کتابخانه
@barsakht
🔷 چشم انداز پیروزی ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا:
@barsakht
۱. شصتمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تنها شاهد پیامدهای داخلی نخواهد بود و اصلیترین تأثیر آن در عرصه جهانی بهویژه در حوزه غرب آسیا خواهد بود. به گونهای که بر اساس نتایج یک نظرسنجی جدید نشان میدهد که شهروندان آمریکایی به شدت نگران گسترش درگیریها در منطقه غرب آسیا هستند.
۲. براساس نظرسنجی مؤسسه AP-NORC، از هر دو نفر آمریکایی، یک نفر ابراز نگرانی عمیق از تبدیل شدن تنشهای فعلی به یک جنگ منطقهای گسترده کرده است.
۳. آمار نشان میدهد، 60 درصد از دموکراتها معتقدند رژیم اسرائیل نقش پررنگی در تشدید و ادامه بحران دارد. این در حالی است که تنها یک چهارم جمهوریخواهان، این رژیم را در این زمینه مقصر میدانند.
۴. درباره مواجهه آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، بر اساس داده های مختلف، تقویت جریانهای رادیکال و هستههای سخت اپوزیسیون همچون منافقین، سلطنتطلبها و سازماندهی عملیاتی آنها برای درگیر ساختن ایران به بحرانهای داخلی و اعتراضات اجتماعی و همچنین مهار ایران در دستیابی به انرژی صلحآمیز هستهای در دستور کار دولت ترامپ در دور جدید قرار گیرد.
۵. ترامپ مطمئناً به روابط نزدیک با رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد. بنابراین تمام طرحهای وی برای پایان دادن به جنگ تا حد زیادی به نفع رژیم خواهد بود.
۶. احتمالا ترامپ برای پایان بخشیدن به جنگ غزه فشار بیشتری بر نتانیاهو وارد و دست او را برای انجام اقداماتی که منجر به فشار بیشتر جبهه مقاومت شود بازتر میکند.
۷. داشتن رابطه گرم با ریاض و تمایل به دستیابی به یک توافق میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی شبیه به توافق ابراهیم در سال 2020، از اصول مهم ترامپ خواهد بود.
۸. برخی کارشناسان معتقدند که در دوره جدید ترامپ با توجه به خصومتی که وی با زلنسکی دارد بحران اوکراین تا حدودی به نفع روسیه خاتمه یابد.
۹. در عرصه بین الملل به نظر میرسد اولویت دولت ترامپ بر چین تمرکز یابد و رقابت با چین خصوصا در عرصه اقتصادی پررنگتر شود.
۱۰. نحوه مواجهه ترامپ با اتحادیه اروپا نکته بعدی است. اگر رفتار اروپاییها به سبک گذشته ادامه یابد شاهد محیط تنش آلودی بین طرفین باشیم.
@barsakht
https://eitaa.com/barsakht
1_14307519118.pdf
12.27M
@barsakht
📝 امام خامنهای مدظلهالعالی: کتاب پروتکل های دانشوران صهیون را بخوانید و از خواندن آن غفلت نکنید...
🔸کتاب پروتکل های دانشوران صهیون، توسط گروه اتاق تحلیل #برساخت خلاصه شده و در قالب یک فایل PDF، تقدیم عزیزان می شود.
@barsakht
https://eitaa.com/barsakht/738
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آذربایجان بخشی از ایران تاریخی
@barsakht
رسول قلیاف، رئیس پیشین پارلمان جمهوری آذربایجان در مصاحبه با تلویزیون آذربایجان:
«میگویند ستارخان به دنبال جدایی آذربايجان از ایران بوده، کمتر دروغ بگویید اصلا از این خبرها نبوده... تاریخدانان ما گرفتار بازی های سیاسی شدهاند... ما توسط روسیه از امپراتوری ایران جدا شدیم، اگر این خاک اشغال نشده بود امروز بخشی از ایران بودیم!... راننده های ایرانی که بازداشت کردهایم همه آذری هستند... بعضی میگویند ایران را درهم میکوبیم، از این خبرها نیست، ایران خطرناک است و شوخی بردار نیست... امارات و عربستان از ترس به ایران نزدیک نمیشوند!»
این مصاحبه فوق العاده را با زیرنویس فارسی میبینید.
@barsakht
https://eitaa.com/barsakht/739
میدان اصلی نبرد را گم نکنیم!
@barsakht
اولویت اصلی «بنیامین نتانیاهو» در برخورد با ایران نه حمله نظامی که بمباران تبلیغاتی است.
او 12 سپتامبر 2002 در جلسه استماع «کمیته اصلاحات دولتی» مجلس نمایندگان آمریکا با تأکید بر اینکه استفاده از گزینه نظامی در مقابل ایران برخلاف عراق لازم نیست؛ گفت:
«ایران برای مثال 250 هزار دیش ماهورهای دارد؛
اینترنت دارد؛
به رؤسای سیا گفتم اگر میخواهید در ایران تغییر رژیم انجام دهید، لازم نیست [جاسوسبازی] کنید فقط کافی است فرستندههای خیلی بزرگ و قوی بگیرید و سریالهای «محله ملرُز»، «بورلی هیلز» و از این چیزها برای مردم ایران پخش کنید.
همینها باعث خرابکاری و توطئه میشود. مردم و جوانها نگاه میکنند و میخواهند همانطور باشند و اینها ظرفیتهای موجود داخلی برای ایجاد اختلاف در ایران است؛ کشوری که بازترین جامعه را در منطقه دارد.»
@barsakht
🎭 دو لنگه کفش !
@barsakht
🔴 #فیدل_کاسترو تفاوت بین دو حزب ایالات متحده #آمریکا را چه شیرین بیان کرد !
🔹سال 1960 بود که از فیدل کاسترو پرسیدند : ترجیح می دهی #نیکسون رئیس جمهور شود یا #کندی ؟
🔸 وی در پاسخ اظهار داشت :
" تفاوت قائل شدن بین دو لنگه کفشی که یک شخص به پا کرده غیر ممکن است.
#آمریکا توسط یک حزب اداره می شود و آن #حزب_صهیونیست است و این حزب دو شاخه دارد .
شاخه #جمهوری_خواه که خط افراطی قدرت صهیونیزم را نمایندگی میکند و شاخه #دموکرات که قدرت نرم صهیونیزم را نمایندگی می کند ...
در اهداف و راهبردها، #هیچ_تفاوتی بین آنها وجود ندارد ...
در شیوهها و ابزار، تفاوت کوچکی بین آنهاست "
@barsakht
هدایت شده از محمد رضوی قره قشلاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور " کوکاکولا " فرهنگ آمریکا رو تغییر داد!
@barsakht
ابعاد عملیات رژیم صهیونیستی و رزمایش شهدای امنیت
@barsakht
اقدام تجاوزکارانه اخیر رژیم صهیونیستی به دنبال ترمیم شکستی بود که رژیم پس از وعده صادق 2 متحمل شد. تحلیل و راهبرد اتاق فکر رژیم صهیونی بر این اصل استوار بود که ایجاد چالشهای درونی، میتواند در شدت پاسخ ایران تأثیر بگذارد.
🔸در قدم اول سناریوی چالشهای اجتماعی ـ امنیتی کلید خورد. این سناریو با توئیت اکانت «ارتش دفاعی اسرائیل» شروع شد. توئیتی که با انتشار تصاویر زنان خلبان، تلاش در ترندکردن هشتگ «زن، زندگی، آزادی» داشت. بلافاصله پس از آن شبکههای مختلف، از جمله VOA و ایران اینترنشنال اخبار دخترانی را که پوشش خود را کنار گذاشته بودند، منتشر کردند. به دنبال آن، پیاده نظامهای دشمن تلاش کردند سمت و سوی خاصی به برخی تجمعات اعتراضی در کشور بدهند.
🔹از سوی دیگر، سناریوهای ضدامنیتی به جریان افتاد. این راهبرد در یکی از جلسات خصوصی از سوی افسر سازمان تروریستی موساد به «مصطفی هجری» دبیرکل حزب دموکرات گفته شده بود که موتور محرک آشوب در ایران اسلحه گروهکی است! در فروردین امسال همزمان با حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، 18 تبعه تاجیک افغان که در پوشش سوخت وارد کشور شدند، همزمان به پنج نقطه از اماکن عمومی، نظامی و انتظامی در شهرستانهای راسک، چابهار و پارود در استان سیستان و بلوچستان حمله کردند که با عملیاتهای جداگانه نیروی زمینی سپاه تمامی آنها به هلاکت رسیدند. جنایت دیگری از گروهک تروریستی «جیشالظلم» در منطقه تفتان رخ داد؛ ده نفر از نیروهای خدوم مرزبانی به شهادت رسیدند. اقدامات هماهنگ این گروهکهای تروریستی با رژیم صهیونیستی را نمیتوان اتفاقی دانست.
@barsakht
🔸حقیقت آن است که گروههای تروریستی و رژیم صهیونیستی دو روی یک سکهاند و دشمن تلاش دارد با سوء استفاده از گروههای تروریستی عملیاتهای نیابتی را در منطقه انجام دهد تا با افزایش هزینهها برای رقیب مانع پاسخ مستقیم جمهوری اسلامی شود؛ سلاحهای آمریکایی کشف شده از تروریستهای معدومی در رزمایش عملیاتی اخیر نیروی زمینی سپاه مؤید همین مطلب است. رزمایش عملیاتی شهدای امنیت از تاریخ 5 آبان با بهکارگیری یگانهای اطلاعاتی و رزمی در چند سطح طرحریزی شد و به اجرا درآمد. اولویت هلاکت تروریستهایی بود که مرتکب جنایت تفتان شده بودند.
🔹در سطح بعدی امنسازی منطقه کلید خورد؛ محدودیتهایی از جمله ایجاد و افزایش ایستگاههای کنترل تردد و بازرسی در بخشی از جادههای اصلی و فرعی به مرحله اجرا درآمد. تروریستهای جنایتکار که قصد بر هم زدن امنیت کشور را داشتند، اکنون با اقدام مناسب کشور پاکستان، حتی آن سوی مرزها هم برایشان امن نیست. این میتواند نمودی از شکست این مدل بازیگری دشمن باشد؛ از این رو به نظر میرسد پس از اتمام این رزمایش عملیاتی، تقویت و توسعه ظرفیتهای منطقه جنوب شرق میتواند این منطقه را به یک مرکز اقتصادی مهم در کشور تبدیل کند؛ چرا که امنیت میتواند بستر توسعه اقتصادی باشد.
@barsakht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جایی که وزیر خارجه رژیم اشغالگر صهیونیستی بر لزوم حمایت از قوم گرایی کردی در ایران و کشورهای منطقه تاکید می کند¡!!
@barsakht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این «مارک روبیو» گزینه احتمالی ترامپ برای وزارت خارجه آمریکاست. او چهره واقعی جنتلمنهای قاتل آمریکایی و صهیونیستی را نشان میدهد. جالب اینجاست که جماعتی در داخل ایران و برخی دولتمردان همچنان به این جنتلمنها امید بستهاند!
eitaa.com/barsakht