6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطور " کوکاکولا " فرهنگ آمریکا رو تغییر داد!
@barsakht
ابعاد عملیات رژیم صهیونیستی و رزمایش شهدای امنیت
@barsakht
اقدام تجاوزکارانه اخیر رژیم صهیونیستی به دنبال ترمیم شکستی بود که رژیم پس از وعده صادق 2 متحمل شد. تحلیل و راهبرد اتاق فکر رژیم صهیونی بر این اصل استوار بود که ایجاد چالشهای درونی، میتواند در شدت پاسخ ایران تأثیر بگذارد.
🔸در قدم اول سناریوی چالشهای اجتماعی ـ امنیتی کلید خورد. این سناریو با توئیت اکانت «ارتش دفاعی اسرائیل» شروع شد. توئیتی که با انتشار تصاویر زنان خلبان، تلاش در ترندکردن هشتگ «زن، زندگی، آزادی» داشت. بلافاصله پس از آن شبکههای مختلف، از جمله VOA و ایران اینترنشنال اخبار دخترانی را که پوشش خود را کنار گذاشته بودند، منتشر کردند. به دنبال آن، پیاده نظامهای دشمن تلاش کردند سمت و سوی خاصی به برخی تجمعات اعتراضی در کشور بدهند.
🔹از سوی دیگر، سناریوهای ضدامنیتی به جریان افتاد. این راهبرد در یکی از جلسات خصوصی از سوی افسر سازمان تروریستی موساد به «مصطفی هجری» دبیرکل حزب دموکرات گفته شده بود که موتور محرک آشوب در ایران اسلحه گروهکی است! در فروردین امسال همزمان با حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، 18 تبعه تاجیک افغان که در پوشش سوخت وارد کشور شدند، همزمان به پنج نقطه از اماکن عمومی، نظامی و انتظامی در شهرستانهای راسک، چابهار و پارود در استان سیستان و بلوچستان حمله کردند که با عملیاتهای جداگانه نیروی زمینی سپاه تمامی آنها به هلاکت رسیدند. جنایت دیگری از گروهک تروریستی «جیشالظلم» در منطقه تفتان رخ داد؛ ده نفر از نیروهای خدوم مرزبانی به شهادت رسیدند. اقدامات هماهنگ این گروهکهای تروریستی با رژیم صهیونیستی را نمیتوان اتفاقی دانست.
@barsakht
🔸حقیقت آن است که گروههای تروریستی و رژیم صهیونیستی دو روی یک سکهاند و دشمن تلاش دارد با سوء استفاده از گروههای تروریستی عملیاتهای نیابتی را در منطقه انجام دهد تا با افزایش هزینهها برای رقیب مانع پاسخ مستقیم جمهوری اسلامی شود؛ سلاحهای آمریکایی کشف شده از تروریستهای معدومی در رزمایش عملیاتی اخیر نیروی زمینی سپاه مؤید همین مطلب است. رزمایش عملیاتی شهدای امنیت از تاریخ 5 آبان با بهکارگیری یگانهای اطلاعاتی و رزمی در چند سطح طرحریزی شد و به اجرا درآمد. اولویت هلاکت تروریستهایی بود که مرتکب جنایت تفتان شده بودند.
🔹در سطح بعدی امنسازی منطقه کلید خورد؛ محدودیتهایی از جمله ایجاد و افزایش ایستگاههای کنترل تردد و بازرسی در بخشی از جادههای اصلی و فرعی به مرحله اجرا درآمد. تروریستهای جنایتکار که قصد بر هم زدن امنیت کشور را داشتند، اکنون با اقدام مناسب کشور پاکستان، حتی آن سوی مرزها هم برایشان امن نیست. این میتواند نمودی از شکست این مدل بازیگری دشمن باشد؛ از این رو به نظر میرسد پس از اتمام این رزمایش عملیاتی، تقویت و توسعه ظرفیتهای منطقه جنوب شرق میتواند این منطقه را به یک مرکز اقتصادی مهم در کشور تبدیل کند؛ چرا که امنیت میتواند بستر توسعه اقتصادی باشد.
@barsakht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جایی که وزیر خارجه رژیم اشغالگر صهیونیستی بر لزوم حمایت از قوم گرایی کردی در ایران و کشورهای منطقه تاکید می کند¡!!
@barsakht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این «مارک روبیو» گزینه احتمالی ترامپ برای وزارت خارجه آمریکاست. او چهره واقعی جنتلمنهای قاتل آمریکایی و صهیونیستی را نشان میدهد. جالب اینجاست که جماعتی در داخل ایران و برخی دولتمردان همچنان به این جنتلمنها امید بستهاند!
eitaa.com/barsakht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ دم خروس زد بیرون و مشخص شد که عروسکهای خیمه شببازی زنزندگیآزادی با دست چه کسی تکان میخوردند.
جالب اینجاست که قاتل چند صد هزار زن از شعار زن و زندکی حرف میزند!
eitaa.com/barsakht
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر رامین کامران، پژوهشگر دانشگاه سوربن فرانسه:
«مشکل اساسی غرب با ایران بر سر استقلال تثبیت شده ایران است».
از نگاه آمریکا خصوصا در دوره ریاست ترامپ، مذاکره برد-برد بیمعنا است؛
خواست آمریکا تنها و تنها تسلیم بدون قید و شرط است که با استقلال ایران امکانپذیر نیست.
@barsakht
🇮🇷دربارۀ دیدار پزشکیان با عناصر «تجزیۀ قومی» و ضدّ هویت ایرانی:
@barsakht
۱- در تاریخ ایران، هیچ رئیس جمهور و شاهی نمیتوان یافت که با عناصر ضد هویت ملی یا فعالان تجزیۀ قومی جلسۀ دوستانه برگزار کند.
۲- در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، عناصر قومگرا و ضد هویت ایرانی، یک ستاد تبلیغاتی در تبریز برای پزشکیان گشوده بودند. ساماندهی این کار بر عهدۀ چه کسانی بود؟
۳- پس از ورود پزشکیان به پاستور، برخی عناصر فعال جریان تجزیۀ قومی و دارای سابقۀ اغتشاش و فعال در فضای رسانه به نفع برخی دولتهای همجوار با او دیدار کردهاند. از جمله اتهامات یکی از اینها که مصاحبۀ خود با پزشکیان را منتشر کرده بود، توزیع پول در اغتشاشات قومیتی سال۸۵ بود.
۴- یکی از اعضای جلسۀ دیدار با رئیس جمهور، زمان عضویت شورای شهر، فقط در یک مورد آشکار شده ۳۰ هزار دلار رشوه دریافت کرده و به حکم دادگاه مجازات شده است!
۵- در تمام دنیا، مواضع، دیدارها و حتی حرکات بدنی شخصی در حد رئیس جمهور کشور مهمی مثل ایران را دارای «پیام» دانسته و آن بررسی و تحلیل میکنند. پیام جلسۀ یک ساعتۀ پزشکیان با عناصر ضدّ هویت ملی و دارای سوابق سوء سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و مشتهر به ضدیت با ایران چیست؟
۶- اقدام پزشکیان در جلسه گذاری با عناصر یادشده، چه تاثیری میتواند در رویکرد دستگاههای دولتی مناطق آذرینشین به موضوع قومیتگرایی و عناصر ضدایرانی داشته باشد؟
@barsakht
۷- آیا جلسهگذاری رئیس جمهور با عناصر خط تجزیۀ قومی که آشکارا از حمایت رسانهای و سیاسی برخی دولتهای همجوار و آمریکا و اسراییل برخوردارند، گامی در راستای قبحزدایی از تجزیهطلبی و وطنفروشی نیست؟
۸- مسئول ارتباط پاستور با خط تجزیۀ قومی کیست؟ برخی کسانی که از تبریز به پاستور رفتهاند، شائبۀ دو تابعیتی دارند (لیست کمیسیون امنیت مجلس پیشین) و برخی هم حداقل نسبت به تجزیۀ قومی حساسیتی ندارند!.. از مهدی پزشکیان سخن میگویند که در فضای مجازی، نشانههای ارتباط او با عناصر تجزیهگرا وجود دارد. آیا مهدی هاشمی را به یاد میآورید؟ او با دولت هاشمی چه کرد؟ هیچ پسری، مسئول عمل پدر نیست...اما پسر پزشکیان حتما میداند، چند صد هزار پدر به خاطر ایران بیپسر شدهاند؟
۹- پزشکیان، پزشک است و چنانکه بارها گفت، کارشناس نیست. اما حرفهای غیرکارشناسی در ایام انتخابات از او صادر شد که مشوق پانترکیسم بود. از جمله گفت: «اگر پانترکیسمی وجود دارد بهخاطر بیعدالتی ماست!»
۱۰- جلسه با عناصر تجزیۀ قومی چنان قبیح بود و اعتراضها چنان زیاد که معاون اطلاعرسانی ریاست جمهوری دربارهاش توضیح داد. آن جلسه حتی اعتراض طرفداران بنام پزشکیان را برانگیخت. اقتصاددان طرفدار او در همایشی به صراحت غیرقابل تحمل بودن چنان جلسهای را متذکر شد؛ «رئیس جمهور مردم ایران باشید، ایران...»
۱۲- از سال ۷۶ در سایۀ مناقشات سیاسی داخلی، دور تازهای از فعالیتهای سازمان یافتۀ «جریان تجزیۀ قومی» در مناطق مختلف ایران از جمله آذربایجان آغاز شد. مقام معظم رهبری ۱۹ تیر۷۹ در جمع کارگزاران نظام و رئیس جمهور وقت؛ « مطلب هشتم، مقابله جدّی با عوامل تجزیه قومی در کشور است...
بخصوص خطاب من به کسانی است که در این بخش صاحبان مسؤولیتند؛ چه در وزارت کشور، چه در جاهای دیگر. توجّه کنید؛ امروز انگیزه تحریک قومیتها جدی است...
اقوام ایرانی مسلمانند و به این آب و خاک دلبستهاند؛ عزّت و رفاه خودشان را در ایرانِ سربلند و آزاد مشاهده میکنند؛ اما دشمن مشغول تحریکات است. تحریکات دشمن را نباید دست کم گرفت. مراقب باشید. این از جمله مسائل بسیار مهم است...»
✍ استاد جلال محمدی ( تحلیلگر و کارشناس مسائل قفقاز)
@barsakht