فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دلار نزدیک ۲۰ هزار تومن
سکه ۸ میلیون تومن
بنزین ۳ هزار تومن! 😐😂
@basirat283
🔻سردار نجات به سمت جانشین قرارگاه ثارالله سپاه منصوب شد
🔹فرمانده کل سپاه طی حکمی سردار حسین نجات را به سمت جانشین قرارگاه ثارالله سپاه منصوب کرد.پیش از این سردار کوثری عهدهدار این مسئولیت بود.
🔹سردار نجات پیش از معاونت فرهنگی سپاه، جانشین ریاست سازمان اطلاعات سپاه و فرمانده سپاه ولی امر را نیز برعهده داشته است.
@basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 انتقادات تند باران کوثری از روحانی و خاتمی؛همه گول خوردیم!
🔶 به یکسری قهرمان توخالی پوشالی دل بستیم
✍ یک عده #سلبریتی_بی_مغز_جو_گیر پدر ملت را دراوردند و حالا خدا میداند چه نقشه ای دارند برای دور بعد رقابتهای انتخاباتی که از حدود بهمن ماه آغاز خواهد شد.
#سلبریتی_بی_شرافت
#سبلریتی_بی_سواد
@basirat283
#پاسخ_به_شبهه ؛
⁉️متن شبهه:👇👇
یه نگاه به پیشنهادها و کارهای این چند روز نمایندههای مجلس بندازیم
✖️خواندن قرآن در مجلس
✖️گفتن مرگ بر آمریکا برای دفاع از مردم مظلوم آمریکا
✖️طرح ازدواج اجباری ۲۸ سالهها
✖️نامگذاری خیابان به اسم جرج فلوید
واقعا ممنون که با هوشیاری و ذکاوت بینظیرتون دارید همه مشکلات مردم رو حل میکنید!
حالا این وسط دلارم شده ۱۸ تومن اصلا مهم نیست! خونه و ماشین برای جوون شده یه آرزو مهم نیست!
لپتاپ و موبایل انقدر گرون شده که برای خریدش باید بریم وام بگیریم هم مهم نیست!
اجاره خونه سر به فلک کشیده و مستاجرا کمرشون زیر بار اجاره خم شده هم مهم نیست!
حقوق کارگر دو میلیونه و خط فقر پنج میلیون که دیگه اصلا مهم نیست!!
ما مردم ایران به داشتن مسئولان و نمایندگانی چون شما واقعا افتخار میکنیم.
✅ پاسخ شبهه: 👇👇
🔸همانهایی که از کل مراسم افتتاحیه مجلس، ۴۰ثانیه را تقطیع کرده بودن و به عنوان کل استراتژی مجلس پخش میکردن حالا هم چند تا شایعه را کنار هم چیدن تا نشون بدن از همین ابتدای شروع به کار مجلس کاری جز تخریب و لجن پراکنی علیه اون ندارن!!!
🔸موضوع ازدواج اجباری را محمد ادریسی، سردبیر نشریهٔ سراج طی پیشنهاداتی برای دولت و مجلس که به عنوان قوانینی برای ازدواج نوشته، مطرح کرده است. این متن را دو سال قبل سایت پارسینه بدون نام منتشر کرد. اکنون پس از ۲ سال این متن توسط بیماردلان بهعنوان طرح مجلس یازدهم در فضای مجازی انتشار یافته است.
https://plink.ir/ckx6W
🔸طرح تغییر نام فرودگاه مهرآباد توسط رحیم زارع نماینده اصلاحطلب مجلس مطرح شده که امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس، در توئیتی در این خصوص نوشت:
«این روزها برخیها طرحهایی را منتشر میکنند که هدف آن تخریب مجلسی است که مردم به آن امیدوارند. مسئول طرحها در هیئت رئیسه بنده هستم. طرحهایی مثل ازدواج اجباری یا تغییر نام فرودگاه مهرآباد تحویل نگردیده. ضمن این که مسئول نامگذاری فرودگاهها وزارت راه است.»
https://plink.ir/sEUJ6
🔸در متن جوری از مشکلات اقتصادی و تورّم و بیکاری و خط فقر و... گفته شده که گویا این مسائل یا پس از تشکیل مجلس یازدهم به وجود آمده یا اینکه قبلا نه دولتی سرکار بوده و نه مجلسی!!!
🔸با تشکیل مجلس یازدهم به نظر میرسد جریاناتی که در سالهای اخیر با بیکفایتی در دولت و مجلس مشکلات فراوانی را برای مردم و کشور به وجود آورده اند، از برنامههای مجلس جدید که این روزها از زبان رئیس و نمایندگان مجلس شنیده میشود به وحشت افتادهاند و تمام سعی و توان خود را جهت تخریب و ناکارآمد جلوه دادن مجلس جدید به کار میبرند!!!
@basirat283
✅ چند راهکار ساده برای شناسایی و شکست شایعات و خبرهای جعلی کرونایی:
✍ معصومه نصیری
عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانهای ایران
1⃣ بر روی لینکهای ذیل محتواها کلیک کنید. در اکثر شایعات، "لینکهای ساختگی" مورد استفاده قرار میگیرند. با یک کلیک ساده به بدون منبع بودن متن پی خواهید برد.
2⃣ اگر در داخل متن به مصاحبه یک فرد با یک رسانه اشاره شده بود، حتما با یک جستجو، منبعی که ذکر شده را بررسی کنید. خواهید دید اصلا چنین متنی در منبعی که گفته شده وجود ندارد.
3⃣ متنهایی که کلیدواژه های منبع آگاه، منبع مطلع، یک مقام مسوول، جمعی از استادان، گروهی از پژوهشگران و.... را نخوانید و باور نکنید. بیمنبعی یا منبعِ نامشخص داشتن، از نشانههای شایعه و خبر جعلی است.
4⃣ کلیدواژه های فوراً، خواهشاً برای همه بفرستید، توجه توجه و.... در صدر محتوا باید شما را یک قدم از متن فاصله بدهد.
شایعات، فوریت بخشیِ ساختگی دارند و احساسات شما را بر میانگیزند تا شما بدون بررسی، متن را برای سایرین ارسال کنید.
5⃣ منبع معتبر را فراموش نکنید.
«منبع معتبر» یعنی رسانههایی که در قبال مخاطب و محتوا دارای مسولیت حقوقی، اخلاقی و اجتماعی هستند. پس کانالها و صفحات شبکههای اجتماعیِ ناشناس، منبع معتبر نیستند چرا که گردانندگان آن را نمیشناسیم و آنها با استفاده از همین ویژگی ناشناسی برای نشر شایعه بهره میبرند.
#پاسخ_به_شبهه
#سواد_رسانهای
@basirat283
🔴 برخی اخبار و گمانهزنیهای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰
🔻پستهای بعدی را بخوانید...👇👇
@basirat283
🔴 گمانهزنیهای انتخاباتی ۱۴۰۰ در جبهه انقلاب (قسمت اول)
🔻پس از پیروزی قاطع اصولگرایان در انتخابات مجلس شورای اسلامی، تحرکات گزینههای احتمالی ریاست جمهوری جریان اصولگرایان بیشتر خواهد شد.
🔸عدهای از گزینههای جریان انقلابی در حال تدوین برنامههای تحوّلی و گفتگوی با موثرین سیاسی، صاحبنظران اقتصادی و پژوهشکدههای علمی و حکمرانی جهت بررسی و تحلیل آرا و تنظیم سیاستهای احتمالی خود هستند و تعدادی نیز فارغ از تکاپوهای سیاسی، بیشتر تمرکز خود را بر حوزههای تحت مدیریت فعلی خود کردهاند.
🔸مهمترین گزینه احتمالی جریان انقلاب، «آیتالله رئیسی» میباشد.
مردمیسازیِ مناسبات قوه قضائیه، مبارزه عینی، شفاف و بدون حاشیه با مفسدین اقتصادی و ارتباط مستقیم با لایههای مردم و همچنین ارتباطات بدون درگیری با سایر قوا و نهادها باعث ایجاد نوعی مدیریت انقلابی و مورد توجه شده است به گونهای که ورود ایشان به معنای عدم حضور هیچ جریان یا فردی از جریان اصولگرا و انقلابی در عرصه انتخابات خواهد بود.
حال اینکه در جریان اصلاحطلب, فرد یا جریان خاصی قابلیت رقابت با این سبک از مدیریت انقلابی را داشته باشد مجال دیگری میطلبد.
🔸گزینه مطرح و شناخته شده دیگری که به گمان تحلیلگران سیاسی قابلیت و تمایل ورود به عرصه انتخابات را دارد «دکتر محمدباقر قالیباف» است.
این تمایل البته با نقدهایی همراه خواهد بود که البته در بدو ورود ایشان به بهارستان عیان شد, تا جایی که بسیاری از نمایندگان مجلس شرط حمایت از ایشان را تعهد شفاف ایشان دال بر عدم حضور وی در انتخابات ۱۴۰۰ دانستند.
گویا قالیباف در محافل خصوصی این تعهد را پذیرفته است هرچند هیچگاه بصورت رسمی و رسانهای این تعهد مطرح نشده است.
قالیباف انتخابات تهران را اول شده است, لیکن اختلاف آراء وی با ادوار قبل حداد عادل حدود دویست هزار نفر بوده است که آین آرا البته محصول وحدت جریانات مختلف از جمله پایداری با ایشان بوده است و طبیعتاً اگر این وحدت محقق نمیشد میزان آرای ایشان کمتر از یک میلیون میبود و این زنگ خطر جدی برای وی خواهد بود.
طبیعتاً اگر قالیباف بتواند به خوبی مجلس کارامد، انقلابی، پیشرو ، قدرتمند و نظارتگر را تبلور کند میتواند گرایشهای مختلف اجتماعی و سیاسی و حتی گفتمانی را به سمت خود سوق دهد.
نکته دیگر اختلافات عمیق درون جریانی و برون جریانی و حتی تودگانی مردم با قالیباف است به گونهای که میزان انتظار برخی جریانات اصولگراییِ ناظر به قالیباف از نقد به چالش رسیده است و این مسأله، کار را برای وی بسیار پیچیده خواهد کرد.
🔸«مهندس فتاح» گزینه سوم و شاخصی است که بنظر میرسد سودای ریاست جمهوری داشته باشد.
مدیریت پاک و کمحاشیه، شخصیت غیر سیاسی و مدیریت در حوزههای امدادی و حمایتی از ایشان چهرهٔ قابل احترام و مورد اقبال نشان داده است.
فتاح خطقرمز کمتر جریانی از اصولگرایان است. البته نوع کارهای رسانهای وی و افراط در گزارش عملکرد و مصاحبههای تند و تلخش, نوعی تلخی در ذهن را متبادر میکند که این سوالات نیاز به دقتنظر و بررسی بیشتری خواهد داشت.
مواجهه نسبتاً دوستانه با طیفهایی از اصلاحطلبان نیز سوالاتی را برای برخی از اصولگرایان و مخصوصاً جوانترهای انقلابی ایجاد کرده است.
🔸«دکتر مهرداد بذرپاش» تشکیلاتیترین و جوانترین گزینه اصولگرایان است.
او نه محبوب پایداری است و نه محبوب ائتلافیون؛ لیکن به همان میزان هم منفور هیچ کدام از این دو جریان نیست و جالبتر آنکه در شورای مرکزی هر دو طیف، نزدیکان جوان بسیاری دارد.
قدرت مناظرهگریِ وی حتما برگ برنده و تیغ تیز وی خواهد بود.
تیم سازی قوی در حوزههای رسانهای، محتوایی و تشکیلاتی و انرژی جوانی در آستانه گام دوم و ورود به چهل سالگی، همیّت وی را جهت حضور در انتخابات بیشتر خواد کرد.
البته چگونگی کارکرد او در شرکتهای خودرویی و اختلاف برخی از بدنه و افسران انقلابی با ایشان میتواند پاشنه آشیل وی قلمداد شود.
🔸«مهندس عزتالله ضرغامی» نیز گزینه دیگریست که اراده کرده است نشان دهد بدون ستاد و تشکیلات و صرفاً بر اساس صرف صبحانه و بر ابتنای استفاده بهینه از صفحات و عالم مجازی و خاصه توئیت و بدون صرف هزینههای ستادی و تشکیلاتی میتوان رئیس جمهور شد.
ضرغامی از جمله فرهنگ شناسان و رسانه شناسان اصولگراست که طبقه متوسط را بهتر از دیگران تحلیل میکند و البته نمیداند که رئیس جمهوریِ یک کشور نیاز به برنامه، گفتمان و تشکیلات دارد.
🔻 #ادامه_دارد
@basirat283
🔴 گمانهزنیهای انتخاباتی ۱۴۰۰ در جبهه انقلاب (قسمت دوم)
🔸«دکتر سعید محمد» نیز یکی از جمله چهرههای کمتر شناخته شدهای است که به تازگی در تحلیلها به زبان میآید.
فرماندهٔ کتوشلواری قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء که در ۵۰ سالگی به سر میبرد, تاکنون پروژههای ملی و محلی بزرگ و نام آشنایی را طراحی و عملیاتی کرده است و از جمله مدیران عملگرا و خوش نام محسوب میشود.
چهره جوان، دانشگاهی و شخصیت تصمیمگیر و عملیاتی، فساد ستیزی و سلامت اقتصادی از جمله خصوصیاتی است که پیرامون ایشان گفته میشود.
عدم شناخت جامعه نخبگانی و مردم از وی, مهمترین سوالیست که نسبت به وی وجود دارد و اینکه آیا در این کارزارِ تند و تیزِ سیاسی قابلیت رقابت دارد یا خیر؟
نداشتن وابستگی و تشکیلات سیاسی نیز خطر و سوالی هست که وی باید پاسخ یا آلترناتیوش را داشته باشد.
🔸«حجةالاسلام قمی» نیز که به جذابیتِ شمایل مشهور است و با جذب دهها نفر از فعالین سابق و لاحق ، خوشنام و فعال در سازمان تبلیغات مشغول به خدمت است نیز چهرهٔ بدیع جریان اصولگرا خواهد بود.
فهم رسانهای، داشتن تشکیلات جوان و دانشجو در سراسر کشور میتواند امکان ورود و رقابت را برای ایشان جدی کند.
البته در اینکه میزان تسلّطش بر حوزههای اقتصادی، سیاسی و بینالمللی به چه میزان است سوالات اساسی وجود دارد و آنچه بدیهیست عدم تجربه کلان ایشان در حوزههای عمرانی، سیاسی، اقتصادی کشور میباشد.
🔸«مهندس نیکزاد» وزیر خوشنام و عملگرایی که در عین سلامت اقتصادی، پروژههای بزرگ عمرانی کشور را مدیریت کرده است و اخیرا نیز با آراء نمایندگان نایبرئیسی را به دست آورد.
آنچه میتواند نیکزاد را با چالش مواجه کند عدم تسلط ایشان به حوزههای سیاستگذاری و تسلط گفتمانی در حوزههای مختلف فرهنگی، سیاسی و دیپلماسی میباشد .
🔸«سعید جلیلی»، محور مذاکرات تاریخی هستهای و فرد انقلابی و دکترای علوم سیاسی دیگر گزینه جدی خواهد بود.
شاید تا چهار سال پیش در بین برخی, ناکارآمد تلقی میشد لیکن به مرور عمق ژرف اندیشی و مقاومت انقلابی را به همگان نشان داد.
حالا دیگر اکثر ملت میدانند در دیپلماسی، جلیلی دیپلماتتر از بسیاری از مدعیان و لاف زنان است.
جلیلی یکبار دیگر میخواهد بیاید و از سایه خارج شود لیکن هنوز مردم و حتی قاطبه اصولگرایان بر مدیریت اجرایی وی سوالات اساسی دارند. فهم و شناخت مسائل شرط لازم برای ریاست جمهوری هست لیکن کافی نیست.
🔸فرمانده نام آشنای جنگ، او فردی است که همگان او را به صلابت، قدرت در عملیات و حتی فهم گسترده در حکمرانی یاد میکنند.
اهل برنامههای بزرگ میباشد، اما شاید بزرگترین ایراد او در عدم سیاست ورزی میباشد .
«محسن رضایی» به میزانی که از سیاست دور شود، سیاستورز تر میشود و به میزانی که نزدیک به سیاست شود، غیرسیاسی میشود و لذا بهتر است اینبار صحنه گردان باشد نه بازیگر. در واقع او مربی خوبی است نه بازیکن خوب.
⭕️ اگر بخواهیم جریان اصولگرایی را به اندازهای موسع کنیم که در برخی حوزهها قلب با اصلاحطلبی صورت گیرد نیز میتوان به گزینههایی از جمله "علی لاریجانی" و "مخبر دزفولی" ستاد اجرایی فرمان امام هم اشاره کرد که البته انقلابیون اینگونه توسعه و بیضابطگی گفتمانی را حتما نخواهند پذیرفت.
🔻 #ادامه_دارد
@basirat283
🔴 در قسمتهای بعدی, به برنامههای انتخاباتی جریان اصلاحات و همچنین تحرّکات اخیر احمدینژاد خواهیم پرداخت.
#با_ما_همراه_باشید...
@basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسمه تعالی
جناب دکتر ظریف!
خاطرتان هست در این سالها، چند بار از «شکاف بین اروپا و امریکا» سخن گفتید؟
حالا پاسختان درباره قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس که با پیشدستی "سه کشور اروپایی" تصویب شده، چیست؟
والله که به اندازه یک دانشجوی ترم اول علوم سیاسی هم مناسبات دنیا را نفهمیده اید و در این ۷ سال فقط به منافع یک ملت ضرر رساندید. نتیجه سالها زحمت دانشمندان هسته ای را با لبخند و وعده نسیه غربی ها عوض کردید و حالا وضعیت پرونده هسته ای ایران را نه به ۸ سال قبل که به ۱۶ سال قبل بردید. روزی که در دولت اصلاحات همه جوره امتیاز دادید و در نهایت شورای حکام آژانس ۷ قطعنامه علیه ایران تصویب کرد.
مگر شما زبان دنیا را بلد نبودید؟ مگر به زبان انگلیسی مسلط نبودید؟ پس نتیجه آن همه ادعا و مذاکره با اروپا و امریکا چه شد؟ بر فرض که دشمن بدعهدی نمود و تحریم ها را بیشتر کرد، شما چرا ساده انگارانه عمل کردید و توان هسته ای ایران را محدود کردید؟
پیشنهاد میشود با سعید جلیلی، کسی که در این سالها با تمام توان و به ناحق تخریبش کردید مشورت کنید تا یاد بگیرید چطور باید مذاکره کرد که اگر حداقل تحریم ها را هم نمیشود لغو کرد، خودمان با دست خودمان توان هسته ای کشور را نابود نکنیم.
و من الله التوفیق
🔺به نقل از کانال امیرحسین ثابتی
@basirat283