هدایت شده از رمان صوتی
سه دقیقه در قیامت 19.mp3
37.37M
🔈 شرح و بررسی کتاب #سه_دقیقه_در_قیامت
🔈 تجربه نزدیک به مرگ جانباز مدافع حرم
🔊 جلسه نوزدهم
* شباهت و تفاوت مرگ و خواب
* انسان در زمان مرگ چه تمثّلاتی میبیند؟
* حقیقت ولایت صورتهای فراوانی دارد
* همه انسانها هنگام مرگ امیرالمومنین را میبینند، اما حضرت را با کدام اسم دیدن مهم است؟
* رابطه سنخیت و شاکله
* انسان به کسی که با او هم سنخیت است، تعلق دارد
* علاقهها از جنس اعتباری نیست
* توضیحاتی پیرامون جنسیت ملائکه و شیاطین
* عُلقه و علاقه انسان با شیطان و ملائکه به چه صورت است؟
* با دروغگویی آدم آقا نمیشود
* به فکر "خود واقعی" مان باشیم
📅98/12/19
@beytonoor
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ به وطن فروشان داخلی توصیه میکنیم شرافت را از #اردشیر_زاهدی یاد بگیرند.
این حرفها را باید به آن خائن و وطنفروشهایی زد که نشستند و نوکری آمریکا،اسرائیل،اروپا و عربهای نوکر آمریکا را میکنند:
🔹 آنهایی که در خارج از ایران نشستهاند و علیه کشور صحبت میکنند ایرانی نیستند؛ آنها همان کسانی هستند که سینه مادرشان را گاز میگرفتند. مام میهن جایی است که همه ما در دامنش بزرگ شدهایم.
🔹من به سردار سلیمانی افتخار میکردم، افتخار میکنم و افتخار خواهم کرد.
🔹در عصر پهلوی ما پول می دادیم تا هواپیما و اسلحه و ... بخریم اما امروز این جوانها خودشان هواپیما و زیردریایی می سازند. من در مقابل چنین جوانهایی سر تعظیم فرود می آورم...
⭕️ پ.ن: خودتان قضاوت کنین وطن پرست کیست؟ مجلسی که با رهبری لاریجانی fatf را امضا میکند تا سردار بی نظیر بین المللی ما را ترور کنند یا این نخست وزیر فراری؟؟
خائن کیست؟ روحانی و وزرای خودفروخته که چهل سال به عنوان نفوذی انگلیس خبیث انجام وظیفه کردند و بچه هایشان را امروز به بهانه تحصیل به کشورهای دشمن می فرستند تا به عنوان جاسوس تربیت شوند یا این پیرمرد نود ساله که ۴۰ سال است بیرون از مرزهای ایران زندگی میکند و اخبار کشورش را رصد میکند و امروز در حمایت از ایران و حقوق آن اینطور سخن میراند؟
#خائن و #وطن_فروش کیست؟
#سیاسی
@beytonoor
موسسه بیت النور کرج
#پاورپوینت #نموداری 🔺گام دوم انقلاب @beytonoor
🔅تحلیل و بررسی نظام مسائل و اهداف و ماموریت ها و روش تحقق آن ها
💥حجت الاسلام عبدالحمید واسطی، عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در این نشست با استناد به متن این بیانیه گفت:
💥بیانیه راهبردی رهبر معظم انقلاب در هفت محور قابل تحلیل است:
۱- هویت و جنس بیانیه، ۲- مأموریت ارائه شده، ۳- راهبرد اصلی برای تحقق این مأموریت، ۴- سیاست لازم برای تحقق این راهبرد، ۵- ابزار لازم برای تحقق این سیاست، ۶- زمینه لازم، ۷- نقطه شروع و اهرم اصلی.
💥تولید «فرآیندهای عملیاتی عدالتورزی»؛ مهمترین مأموریت در گام دوم انقلاب
💥«افق سازی برای آینده» جنس بیانیه گام دوم انقلاب
🌱وی در توضیح محورهای فوق، #جنس این بیانیه را «افق سازی برای آینده» دانست که از #خصلتهای یک رهبر در سازمان و جامعه است؛ و ماموریت ارائه شده در بیانیه را «امیدافزایی به تحقق تمدن نوین اسلامی» بیان کرد.
🌿این محقق حوزوی در ادامه با اشاره به اینکه #تحلیل_مفاهیم_کلیدی_بیانیه به یک #عامل_مرکزی در تحقق ماموریت بیانیه اشاره دارد، #راهبرد اصلی برای تحقق ماموریت بیانیه را «ایجاد مهارت عدالت ورزیِ» فردی، خانوادگی، سازمانی، کشوری، بین المللی و بین نسلی دانست و در محور سیاست لازم برای تحقق این راهبرد گفت: اگر قرار باشد که تمدن اسلامی شکل بگیرد و اگر #مهارت_عدالت_ورزی، #راهبرد اصلی آن است، و اگر #عدالت_ورزی صِرفا یک دانش نیست بلکه #مهارت است، نیاز به «فرآیندهای عملیاتی عدالت ورزی» داریم، لذا #تولید و #تمرین این #فرآیندها، #سیاست اصلی برای تحقق ماموریت بیانیه است.
🔸حجت الاسلام #واسطی، در محور بعدی، #ابزار لازم برای تحقق سیاست فوق را «تمرکز بر ایجاد مهارت خلاقیت در تولید و بهینه سازی فرآیندها» دانست و از آن با عنوان «دانش و تکنولوژی فرآیندها» نام برد.
💥مأموریت بیانیه گام دوم انقلاب:
🍂عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: زمینه لازم در دهه آینده برای شکوفایی این مهارت، تمرکز بر نسل بین ۲۰ تا ۴۰ سال است که مخاطب اصلی این بیانیه بودند و در نهایت، این استاد حوزه و دانشگاه نتیجه گرفت که نقطه #شروع و #اهرم اصلی برای تحقق ماموریت بیانیه «تمرکز بر دست یابی به مهارت تولید و بهینه سازی فرآیندهای عدالت ورزی» است.
🍃وی دو پیشنهاد نیز ارائه داد و گفت: دهه آینده تحت عنوان «دهه بهینه سازی فرآیندها» نام گیرد و همه فعالیتها بر روی آن متمرکز شود؛
و در پیشنهاد دوم چنین عنوان کرد که #هجوم_رسانهای_دشمن، #ماموریت_اصلی این بیانیه را که #امیدافزایی نسبت به #تحقق_تمدن_نوین_اسلامی است هدف گرفته است اگر مردم، با #مغالطات_رسانهای آشنا شوند، به هر خبر و هر جریانی اعتنا نخواهند کرد.
لذا به نظر میرسد #اولویت_اورژانسی در #پدافند_اجتماعی، #آموزش_مهارت_کشف_مغالطات_فضای_رسانهای است.
#تحلیل و بررسی نظام مسائل و اهداف و ماموریت ها و روش تحقق آن ها
#فرآیندهای عملیاتی عدالتورزی
#اهداف
#ماموریت ها
#تبیین_مساله_عدالت
#تبیین_نظام_مسائل
#تحلیل_نخبگان
#گام_دوم_انقلاب
@beytonoor
—◇— 🍃🌺🌸🌹🌸🌺🍃—◇—
#کلام_امیر
🌴 #نهج_البلاغه
🌴 #حکمت_شماره_242
✍و قال عليهالسلام
اِتَّقِ اللّهَ بَعْضَ التُّقَى وَ إِنْ قَلَّ، وَ اجْعَلْ بَيْنَكَ وَ بَيْنَ اللّهِ سِتْراً وَ إِنْ رَقَّ.
✅ شرح و تفسير
امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه، افراد ضعيف الايمان را از پردهدرى كامل برحذر مىدارد و مىفرمايد: «تقوا و پرهيزكارى پيشه كن، هرچند كم باشد و ميان خود و خدا پردهاى قرار ده، هرچند نازك باشد»
روشن است كه مخاطب در اين كلام حكمتآميز، اولياء اللّه و پاكان و نيكان و پرهيزكاران سطح بالا نيستند، بلكه مخاطب، تودههاى مردمند كه گاه لغزشى براى آنها پيدا مىشود و به گناه نزديك شده و يا آلوده مىگردند.
گاه در ميان آنها كسانى يافت مىشوند كه همۀ پردهها را پاره كرده و به اصطلاح، پلهاى پشت سر خويش را ويران مىسازند و رابطۀ خود را به كلى با خدا قطع مىكنند.
امام عليه السلام به آنها خطاب كرده، مىفرمايد: اگر لغزشى هم پيدا كرديد، پردهدرى كامل نكنيد؛ لااقل بخشى از تقوا را حفظ كنيد كه اميد است شما را به سوى خدا بازگرداند و توفيق توبۀ كامل پيدا كرده از هرگونه گناه پاك شويد.
#تقوا مانند بسيارى از فضايل اخلاقى، داراى درجات متفاوتى است؛ گاه بهقدرى والاست كه به سرحدّ عصمت مىرسد و گاه به اندازۀ تقواى بزرگانى مىرسد كه در درجات بعد از معصومين عليهم السلام قرار داشتهاند؛ مانند سلمانها و ابوذرها و علماى راستين، و گاه بهقدرى ضعيف مىشود كه صاحبش را بر لب پرتگاه قرار مىدهد.
🔸 در قرآن مجيد به اينگونه افراد اشاره شده و در آيۀ ١٠٢ سورۀ «توبه» مىخوانيم: «وَ آخَرُونَ اعْتَرَفُوا بِذُنُوبِهِمْ خَلَطُوا عَمَلاً صالِحاً وَ آخَرَ سَيِّئاً عَسَى اللّهُ أَنْ يَتُوبَ عَلَيْهِمْ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ»؛ و گروهى ديگر، به گناهان خود اعتراف كردند و كار خوب و بد را به هم آميختند. اميد مىرود كه خدا توبۀ آنها را بپذيرد.
به يقين، خداوند آمرزنده و مهربان است!».
واژۀ «سَتر»(پرده) در واقع كنايه از حاجب و مانعى است كه انسان را از طغيان باز مىدارد و جملۀ «وَإنْ رَقَّ»(هرچند نازك باشد) اشاره به ضعيف بودن اين حاجب و مانع است.
🔸مرحوم «مغنيه» در شرح نهج البلاغۀ خود در جلد ٤، صفحۀ ٣٦١ مىگويد:
«گفتار امام عليه السلام مخصوصاً براى زمان ما كه عوامل گناه و شهوتپرستى زياد شده است صادق است؛ آنها كه دست كم اندكى از تقوا و ايمان داشته باشند همان مقدار إنشاءاللّه مايۀ نجاتشان مىشود. وى سپس به اين حديث معروف نبوى اشاره كرده كه مىفرمايد:
«يَأْتِي عَلَى النَّاسِ زَمَانٌ الصَّابِرُ عَلَى دِينِهِ مِثْلُ الْقَابِضِ عَلَى الْجَمْرَةِ بِكَفِّه؛ زمانى بر مردم فرا مىرسد كه آن كس كه دين و ايمان خود را حفظ مىكند مانند كسى است كه شعلۀ آتشى در كف دست خود نگاه داشته باشد».
در حديث ديگرى آمده است:
«لِلْعامِلِ مِنْكُمْ بِطاعَةِ اللّهِ مِثْلُ أجْرِ خَمْسينَ
فَقالَ رَجُلٌ مِنَ الصَّحابَةِ مِثْلُ أجْرِ خَمْسينَ مِنّا أوْ مِنْهُمْ؟ قالَ: بَلْ مِنْكُمْ؛ كسانى كه در آن زمان اطاعت فرمان خدا مىكنند معادل پاداش پنجاه نفر به آنها داده مىشود.
يكى از صحابه عرضه داشت: پنجاه نفر از آنها يا از ما؟ حضرت فرمود: از شما».
🔻در آيات قرآن مجيد اشارههاى ديگرى نيز به امثال اين گروه شده است؛ از جمله در آيۀ ٣١ سورۀ «نساء» مىخوانيم: «إِنْ تَجْتَنِبُوا كَبائِرَ ما تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئاتِكُمْ وَ نُدْخِلْكُمْ مُدْخَلاً كَرِيماً» ؛اگر از گناهان بزرگى كه از آن نهى مىشويد پرهيز كنيد، گناهان كوچك شما را مىپوشانيم؛ و شما را در جايگاه خوبى وارد مىسازيم».
همچنين در آيۀ ٣٢ سورۀ «نجم» مىخوانيم: «اَلَّذِينَ يَجْتَنِبُونَ كَبائِرَ الْإِثْمِ وَ الْفَواحِشَ إِلاَّ اللَّمَمَ إِنَّ رَبَّكَ واسِعُ الْمَغْفِرَةِ» ؛همانان كه از گناهان بزرگ و اعمال زشت دورى مىكنند، جز گناهان صغيره (كه گاه آلودۀ آن مىشوند)؛ آمرزش پروردگار تو گسترده است».
🔹كوتاه سخن اينكه اگر انسان راه خطا را مىرود لااقل بايد چنان باشد كه روى برگشت به درگاه خدا و تقاضاى عفو را داشته باشد و تمام پلها را پشت سر خود ويران نسازد.
به گفتۀ شاعر:
گرت هواست كه معشوق نگسلد پيوند/نگاه دار سر رشته تا نگه دارد
—◇—🍃🌺🌸🌹🌸🌺🍃 —◇—
@beytonoor