25.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کوتاهنما: جمعه سرخ
🔴واکنشهای سیاسی و مردمی نسبت به شهادت مرحوم فخریزاده و سؤالی چالشی از مسئولین کشوری🔴
«تقویم، جمعه هفتم آذر1399 را نشان میداد. تنها یک روز مانده به سالروز شهادت دانشمند هستهای ایران، مجید شهریاری، عوامل و مزدوران استکبار جهانی اندیشمند برجسته دیگری را از ما گرفتند و ملت ایران را داغدار کردند.
نام شهید محسن فخریزاده پیش از شهادت برای کسی شناخته شده نبود همانطور که نام حاج قاسم سلیمانی سالها بر همگان مخفی بود.
جایگاه والای شهید محسن فخریزاده در مناسبات هستهای باعث شد که برخی رسانهها از وی به عنوان «قاسم سلیمانی هستهای» یاد کنند اما...»
#محسن_فخریزاده
#شهيد_محسن_فخري_زاده
#انتقام
#ترور
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
✳️سادهزیستی و مردمی بودن، اولین ویژگی شهید میرزاکوچکخان
🔴به مناسبت سالروز شهادت میرزا کوچکخان
▫️«اولین ویژگی شهید میرزا کوچک خان ساده زیستی و مردمی بودن وی بود که در نهایت در راه مردم سر داد و تن به قدرت و مقام دنیوی نداد و نسبت به بیگانگان انزجار داشت و وعده های شرق و غرب بر عملکرد میرزا تاثیری نداشت .
▪️میرزا کوچک خان همیشه یاور مردم مظلوم و سازش ناپذیر نسبت به بیگانگان بود. در آغاز مسیر مبارزه با سطله گران بیگانه به دنبال ایجاد وحدت با نیروهای اسلامی بود و وعده های روس، انگلیس و شرق و غرب روی عملکرد وی تاثیری نداشت.
▫️از ویژگی ها و خصوصیات مشترک بین میرزا کوچک خان جنگلی و امام خمینی (ره) روحیه از خودگذشتی و تسلیم ناپذیری بود انسان های بزرگ روحیه تسلیم پذیری و سازش با دشمنان ندارند و در هر برهه تاریخ با مردم یک رنگ، همراه و صادق هستند.
▪️ زندگی و تفکر شهید میرزا کوچک خان جنگلی باید به شکل مبسوط و مفصل تشریح و بیان شود و الگویی برای جوانان و مسئولین باشد. (بخشی از سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین سید حمید روحانی در یادواره میرزاکوچک خان جنگلی ، رشت، آذر۹۸)
#امام_خمینی
#میرزاکوچکخان
#استکبارستیزی
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
⁉️حضور آیتالله مصباح در جلسات محرمانه حکومت اسلامی شهید بهشتی
🔹 آیتالله یزدی:
«یک بار شهید بهشتی قبل از پیروزی انقلاب به قم آمدند و در جلسه ای محرمانه با حضور ده-دوازده تن از علماء از جمله آقایان محفوظی، طاهری، #مصباح و آذری، شرکت کردند... آن شهید در ابتدای جلسه عنوان کردند که ما باید راجع به شکل حکومت اسلامی، در اینجا بحث کنیم و این بحث تا کنون در جایی مطرح نشده است. برای پربار شدن بحث، باید تمام اسناد و مدارک موجود در این رابطه اعم از قرآن و حدیث گردآوری شود و بعد کار طبقه بندی و تنظیم آنها صورت گیرد تا در نهایت بتوان به شکل کار تحقیقی و دانشگاهی ارائه نمود.» به روایت آیت اللّه یزدی، این جلسات فکری-مطالعاتی محرمانه برگزار می شد اما جالب آنکه، محرمانه بودن جلسات تنها از ترس ساواک نبوده، بلکه مخالفتهای برخی حوزویان نسبت به مسأله حکومت اسلامی نیز دلیل دیگر این مخفی کاری دانسته شده است:
🔹«وجه محرمانه بودن جلسه هم صرفاً ترس از #ساواک نبود، بلکه واهمه از حضراتی بود که تحقیق در خصوص مسأله حکومت اسلامی را نالازم و #مضر میدانستند!»(نخستین پیشنویس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ص87-86)
◀️پینوشت:
بنا بر اخبار رسیده وضعیت عمومی آیتالله مصباح وخیم است. امید است با دعای مؤمنین بهبودی کامل برای عمار انقلاب اسلامی و مطهری زمان حاصل گردد.
#آیتالله_مصباح
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
📅 از بیانیه انقلابی آیتالله خوئی برای مردم ایران تادعوت آیتالله جوادی آملی از مردم آمل برای برپایی تظاهرات انقلابی
🔻#روزهای_انقلاب
✳️دهم تا سیزدهم آذر 1357
🔹دهم آذر: #آیتالله_خوئی در بیانیه ای خطاب به عموم مردم و روحانیون یادآور شد که مردم ایران با شجاعت و پیروی از مراجع در خلال مبارزه با فساد و ظلم مجالی به مغرضان ندهند.
🔸یازدهم آذر: به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم #امام_خمینی پیامی خطاب به مردم ایران نوشتند. ایشان در این پیام ازسربازان خواستند تا با فرار از پادگان ها در خدمت ستمکاران نباشند و نیز از افسران ارتش خواستند تا به توده مردم بپیوندند.
🔹دوازدهم آذر: حدود ۵ هزار نفر از #مردم_لار پس از تجمع در حسینیه این شهر دست به راهپیمایی زدند و علیه رژیم شعار دادند.
🔸سیزدهم آذر: حدود ۴ هزار نفر از مردم آمل به دعوت آقایان #عبدالله_جوادی و علی اکبر احمدی راد تظاهراتی از مقابل مسجد حاج علی کوچک بر پا کردند که در پایان با حمله پلیس پراکنده شدند.
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
⁉️آیا جریانات سیاسی غیراسلامی، در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشتند؟
🔻صحیفهخوانی | #چهاردهم_آذر : جریان اسلامخواه؛ تنها جریان فکری کشور
🔹همواره در مبارزات سیاسی-اجتماعی جریاناتی سوء استفادهگر هستند که به محض پیروزی مبارزات و استقرار نظام به سهمخواهی رو میآورند و خود را مؤثرترین گروه در پیروزی انقلاب معرفی میکنند.
🔸در کنار این نکته، برخی مدعیان تاریخپژوهی تلاش میکنند با تحریف تاریخ قطعی مبارزات ملت ایران، نقش اصلی مبارزاتی را به گروههای ضداسلامی #چپ و یا #لیبرالها مانند #جبهه_ملی بدهند و جریان اسلامی اصیل مردم را به انزوا بکشانند.
⁉️اما آیا گروههای غیر اسلامی در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشتند؟ و آیا جریان مردمی غیر از جریان اسلامخواه وجود داشت؟ امام، در جریان مصاحبه با مجله « فردای آفریقا » به این پرسش پاسخ دادهاند:
🔹«[مصاحبهگر:] آیا جریانهای فکری دیگری به جز آنچه شما دارید، می توانند در پیشبرد این مبارزه شرکت داشته باشند؟
در ایران آنچه به صورت یک جریان فکری وجود دارد همان آرمانها و خواستههای اصیل اسلامی است. اگر مردم ایران خواستار برچیده شدن #رژیم_سلطنتی هستند و یا خواستار برقراری #حکومت_اسلامی و یا قطع سلطه اجانب از کشور اسلامی و یا مجازات همه آنها که به ثروتهای ملت تجاوز کرده اند و یا نظایر آنها، همه و همه از اصول و مبانی مترقی اسلامی ناشی میشود. و تمامی شعارها در تظاهرات شهرها و دهات ایران شاهد این واقعیت است، و آنچه را جز اسلام و آرمانهای اسلامی و نهضت اسلامی است، مطالبی است که نمی شود آن را یک جریان نامید، زیرا در میان مردم این مطالب هیچ گونه کاربردی ندارد.
🔸[مصاحبهگر:]آیا #جبهه_ملی را با کلیه اجزای متشکله اش حفظ خواهید کرد؟
هر فرد یا گروه و دسته ای که بتواند خود را با خواستههای #نهضت_اسلامی موجود در ایران که عموم ملت در آن شرکت دارند هماهنگ سازد، می تواند در ادامۀ کار، وظیفۀ خود را انجام دهد. در غیر این صورت، در میان مردم جایی ندارد و ملت ایران هوشیارانه این مسائل را تعقیب میکنند.»(14آذر1357، صحیفه امام ج5 ص172)
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.