امام کاظم سلام الله علیه فرمودند:
«هر کس با برادران و خانواده اش نیکوکار باشد، عمرش طولانی میشود.»
مفاتیح الحیاة صفحه ۲۳۸
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
احکام شرعی .mp3
833.2K
#احکام_شرعی
📬#سؤال:
آیا مجازیم با غسل جمعه، نماز واجب به جا بیاوریم؟
🎙پاسخ حجت الاسلام و المسلمین زین العابدین نماینده دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله جوادی آملی.mp3
4.61M
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«یک آخوند با عرضه وقتی برود در یک کشوری فضای فرهنگی را دینی بکند به اندازه.....»
درس تفسیر ۹۸/١٠/٢
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
26.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«آنها(عرفا) معتقد هستند که اگر گروهی «لِلَّه» شربت شهادت بنوشند، این زمینه ظهور ولیّ ای از اولیای الهی خواهد بود؛ حالا یا آن ولیّ پیغمبر است یا شاگرد پیغمبر است! یا امام معصوم است یا شاگرد او...
...شهادت در مکتب عرفان تنها این نیست که انسان به استقلال و آزادی برسد، اینها در نزد عارف برکتهای متوسط است، آن برکت مهمی که عارف از خون شهدا توقع دارد، ظهور ولیّ ای از اولیای الهی است! حالا یا امام است یا شاگرد امام، اینطور خواهد بود. اگر این حرفها را شما در کتابهای معارف قرآنی و روایی جمع بندی کنید، یک #پایان_نامه عالمانه ای خواهید نوشت و حق خون شهدا را به اندازه ای که مقدور ماست أدا خواهد کرد»
درس تفسیر ٩۴/١١/٢٠
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
امیر مؤمنان سلام الله علیه فرمودند:
هیچ نعمتی از نعمت های خدا را که نزد توست، ضایع نکن.
مفاتیح الحیاة صفحه ۵۷۹
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
مساله ۱۴۷۰.
مستحب است انسان صبر کند که نماز را به جماعت به جا آورد و نماز جماعت از نماز اول وقت که به تنهایی گزارده شود، بهتر است؛ نیز نماز جماعتی که کوتاه برگزار شود، از نماز تنهایی طولانی بهتر است.
#توضيح_المسائل
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
💠 واحد پاسخگویی به سوالات شرعی دفتر مرکزی _ قم :
☎️ 02537841841
📩سامانه پیام کوتاه : 100007233
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
معرفی کتاب صورت و سیرت انسان در قرآن اثر ارزشمند حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:
«بشریت امروز به بحرانی گرفتار شده كه رهایی از آن بسیار دشوار است. از این رو ساحلنشینان عقل و وحی رسالتی بس سنگین دارند. چهاردهمین جلد از مجموعۀ «تفسیر موضوعی قرآن كریم»، در این رسالت به بخشهای مختلف هستی انسان و جهات وجودی او میپردازد و میكوشد تا از دو جنبۀ علمی و عملی به تعریف انسان از دیدگاه قرآن بپردازد و با تشریح دو نحوۀ خلقت آدمی، اصل و فرع او را تبیین كند، پس در دو بخش و چندین فصل به صورت آدمی در كتاب الهی (مبادی سهگانۀ انسان در قرآن)، سیرت الهی انسان در قرآن كریم، خلافت و كرامت الهی انسان میپردازد.»
#آثار
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«اگر طلبه هستيد تا نفس می كشيد با كتاب باشيد مبادا يك وقت بگوييد من فارغ التحصيل شدم و اگر دانشجو هستيد تا نفس می كشيد با كتاب باشيد؛ البته انسان بعد از مدتی فارغ التحصيل می شود اما اينطور نيست كه همان خوانده ها را تكرار كند برای مردم بگويد اين از بدترين نقص هاست كه كسی بگويد الآن من بيست دور است دارم مكاسب ميگويم، اشتباه ميكنی؛ همان يك دور گفتی حداكثر دور دوم بس است، چرا بيست سال يكجا ماندی؟! كسی بگويد من الآن ده دوره شرح لمعه ميگويم، از بدترين اشتباه شماست چرا ده سال يکجا مانديد؟!فرمود: "ان الله عزّ و جل يحب معالي الامور و يكره سفسافها"[۱]»
[۱]وسائل الشیعه جلد ۱۷ صفحه ۷۳
#درس_اخلاق ۹۳/١/٢٨
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
«کهنسال در میان خاندانش، همانند پیامبر در میان امت خویش است.»
مفاتیح الحیاة صفحه ۳۹۹
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
#بخش_اول
#احکام_شرعی
مسأله ۱۵۷۰.از آغاز گرفتگی خورشید یا ماه، وقت ادای نماز آیه است و انسان باید نماز آیه را اقامه کند و بنا بر احتیاط واجب، به قدری تاخیر نیندازد که شروع به بازشدن کند.
مسأله ۱۵۷۷.
اگر بفهمد نماز آیه ای که انجام داده، باطل بوده، باید دوباره اقامه کند و اگر وقت آن گذشت، قضا کند.
#توضيح_المسائل
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
#بخش_دوم
#احکام_شرعی
شیوه نماز آیه
مسأله ۱۵۸۲
نماز آیه دو رکعت است و هر رکعت پنج رکوع دارد و به چند صورت میتوان آن را به جا آورد:
#صورت_یکم:نمازگزار پس از نیت، تکبیر بگوید و یک حمد و یک سوره تمام بخواند و به رکوع رود و سر از رکوع بردارد و دوباره یک حمد و یک سوره بخواند و باز به رکوع رود تا ۵ بار و بعد از سر برداشتن از رکوع پنجم دو سجده کند و برخیزد و رکعت دوم را هم مانند رکعت یکم به جا آورد و تشهد بخواند و سلام دهد.
#صورت_دوم:نمازگزار در نماز آیه، پس از نیت و تکبیر و خواندن حمد، آیه های یک سوره را پنج قسمت کند و یک آیه یا بیشتر از آن را بخواند و به رکوع رود و سر بردارد و بدون اینکه حمد بخواند، قسمت دوم از همان سوره را بخواند و به رکوع رود و همین گونه تا پیش از رکوع پنجم سوره را تمام کند؛ برای مثال، به قصد سوره «توحید»، «بسم الله الرحمن الرحیم» بگوید و به رکوع رود و سپس بایستد و بگوید «قل هو الله احد» و دوباره به رکوع رود و پس از رکوع بایستد و بگوید: «الله الصمد» و باز به رکوع رود و بایستد و بگويد: «لم یلد ولم یولد» و سپس به رکوع رود و سر بردارد و بگوید: «لم یکن له کفوا احد» و با رفتن به رکوع پنجم و سر برداشتن از آن دو سجده کند و رکعت دوم را هم مانند رکعت یکم به جا آورد و پس از سجده دوم، تشهد بخواند و نماز را سلام دهد.
#صورت_سوم: در یک رکعت از نماز آیه،پنج بار حمد و سوره را بخواند و در رکعت دیگر یک حمد بخواند و سوره را پنج قسمت کند و این کار مانعی ندارد.
#توضيح_المسائل
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
💠 واحد پاسخگویی به سوالات شرعی دفتر مرکزی _ قم :
☎️ 02537841841
📩سامانه پیام کوتاه : 100007233
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
دیدار مسئولین دانشگاه ادیان و مذاهب با آیت الله العظمی جوادی آملی
🔹 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسراء: جمعی از مسئولین دانشگاه ادیان و مذاهب امروز سه شنبه سوم آبان با حضور در بیت آیت الله العظمی جوادی آملی با معظم له دیدار کردند.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 دیدار
تاریخ: 1401/08/03
🌐 https://esra.ir
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli