فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩🎥 تو که در جان منی چه عراقی چه فراقی...
#اربعین
#حب_الحسین_یجمعنا
#به_تو_از_دور_سلام
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
هرکس امکان زیارت مارا ندارد، به شیعیانِ فقیر ما سر بزند.
امام کاظم (ع)
#کمک_مومنانه
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
«متن زیارت اربعین امام حسین(ع)»
🏴زیارت امام حسین(ع) و زیارت اربعین از اعمال چهلمین روز شهادت امام حسین(ع) عنوان شده است. زیارت اربعین بر دشمن شناسی و امام شناسی تأکید دارد.
التماس دعا
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
⭕️ طوفان توییتری جهانی شب اربعین حسینی
#حب_الحسین_یجمعنا
🏴تویی که نام تو در صدر سربلندان است
هنوز بر سر نی چهره تو خندان است
🔸موج اول پویش
📆چهارشنبه 16 مهرماه 99
⏱ساعت 19:30 به مدت 7 ساعت
🔸موج دوم
📆پنجشنبه 17 مهر ماه 99
⏱ساعت 2:30 بامداد
این پویش همزمان در بسیاری از کشورهای دنیا آغاز میشود.
#رسانه_باشید
هدایت شده از دفاع همچنان باقیست
زیارتاربعین-میثممطیعی﷽۩.mp3
10.02M
🕌 زیارت اربعین امام حسین (ع)
🎙 با نوای حاج میثم مطیعی
#اربعین
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
▪️هلاکت؛ نتیجه نهایی سکوت در برابر ظلم
از منظر قرآن، نهیازمنکر و مبارزه با ظلم یک وظیفه همیشگی است تا ظلم به یک رویه عادی در جامعه تبدیل نشود. لذا آیه ۱۶۵ سوره «اعراف» سکوتکنندگان در مقابل منکرات و ظلم را به عذابی سخت وعده داده است.
در آیات متعدد قرآن به مسائل سیاسی و اقتصادی پرداخته شدهاست؛ مواردی نظیر #اقتصاد و #معیشت مردم و آثار اجتماعی و سیاسی توجه یا بیتوجهی به آن از سوی حکومتها
🔸سبک زندگی اقتصادی مسئولان
🔸رعایت نکات شرعی در معاملات
🔸کمک به فقرا
🔸اهمیت عدالت و شیوه مناسب حکومتداری.
همچنین اشاره به موضوعاتی همانند:
🔹خمس
🔹قرضالحسنه
🔹زکات
🔹ربا
🔹رزق حلال
🔹اهمیت کار و تلاش و تولید
و سایر موضوعات نشاندهنده اهمیت این مقولات نزد خداوندمتعال است.
✔️ ظلمستیزی از منظر قرآن
ظلمستیزی و مبارزه با طاغوت از جمله دستورات و تأکیدات فراوان قرآن است به نحوی که ۲۹۰آیه به مبارزه با ستمکاران، ستمکاری و دفاع از مظلومان اختصاص یافته است. این ظلم نیز در ۳ سطح ظلم به خداوند مانند شرک و کفر و نفی آیات قرآن، ظلم به دیگران مانند قتل و دزدی و نیز ظلم به نفس مانند پیروی از هواهای نفسانی مطرح شده است.
یکی از این آیات که به مسئله ظلم و ستم با محوریت تبعات سکوت در مقابل ظالمان پرداخته، آیه ۱۶۵ سوره «اعراف» است که میفرماید: «فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ أَنْجَيْنَا الَّذِينَ يَنْهَوْنَ عَنِ السُّوءِ وَأَخَذْنَا الَّذِينَ ظَلَمُوا بِعَذَابٍ بَئِيسٍ بِمَا كَانُوا يَفْسُقُونَ؛ پس هنگامى كه آنچه را بدان تذكر داده شده بودند، از ياد بردند، كسانى را كه از [كارِ] بد باز مىداشتند نجات داديم؛ و كسانى را كه ستم كردند، به سزاى آنكه نافرمانى مىكردند، به عذابى شديد گرفتار كرديم.»
مرحوم علامه طباطبایی در تفسیر این آیه در المیزان بیان میکند: «مقصود از «فَلَمَّا نَسُوا ما ذُكِّرُوا بِهِ أَنْجَيْنَا الَّذِينَ يَنْهَوْنَ عَنِ السُّوءِ» فراموشى تذكرها و بیتاثير شدن آن در دلهاى ايشان است، هر چند به ياد آن تذكرها بوده باشند، زيرا اخذ الهى مسبب بیاعتنايى به اوامر او و اعراض از تذكرهاى انبياى او است، وگرنه اگر مقصود فراموشى باشد عقوبت معنا نداشت، چون فراموشى به حسب طبع خودش مانع از فعليت تكليف و حلول عقوبت است.
در هر تكرارى امكان معصيت در نظرش قویتر و اثر تذكرات ضعيفتر شده تا آنجا كه بطور كلى تذكرات در دلش بیاثر و وجود و عدمش يكسان میشود.
در آيه مورد بحث كه فرمود: «فَلَمَّا نَسُوا ما ذُكِّرُوا بِهِ...» مقصود از نسيان همين #بیاثرشدن_تذكرات است. نيز آيه دلالت میكند كه خداوند اعتراضكنندگان را به خاطر سكوتشان و ترك نكردن مراوده با ايشان شريك ظلم و فسق متجاوزين شناخته است و نيز آيه شريفه دلالت میكند بر يك سنت عمومى الهى ـ نه اينكه اين روش تنها اختصاص به بنىاسرائيل داشتهباشد ـ و آن سنت اين است كه جلوگيرى نكردن از ستم ستمگران و موعظهنكردن ايشان در صورت امكان و قطع نكردن رابطه با ايشان در صورت عدم امكان موعظه، شركت در ظلم است، و عذابى كه از طرف پروردگار در كمين ستمگران است، در كمين شركاى ايشان نيز است.»
آیتالله مکارم شیرازی نیز در تفسیر نمونه اینگونه بیان میکند: «بايد توجه داشت كه گاهى بيان حقايق و وظایف الهى بدون احتمال تأثير نيز واجب مىشود و آن در موردى است كه اگر حكم خدا گفته نشود و از گناه انتقاد نگردد، كم كم به دست فراموشى سپرده مىشود و ریالبدعتها_جان_مىگيرند و سكوت دليل بر رضايت و موافقت محسوب مىشود، در اينگونه موارد لازم است حكم پروردگار آشكارا همه جا گفته شود هر چند اثرى در گنهكاران نگذارد.
شك نيست كه اين فراموشى، فراموشى حقيقى كه موجب عذر است نبود، بلكه آنچنان بىاعتنایى به فرمان خدا كردند كه گویى به كلى آن را فراموش نمودهاند.»
🔻سکوت در مقابل ظلم؛ مشارکت با ظالمان
لذا از منظر قرآن به هیچوجه نباید در برابر ظلم و منکر بیتفاوت بود تا مانع از تبدیل آن به بدعت و رویه در جامعه شد، زیرا بیتفاوتی و سکوت در مقابل ظلم، به هر دلیل که باشد، در نهایت مُهر تأییدی بر اقدامات و روشهای ظالمانه است و ظالمان را در پیشبرد اقدامات خود گستاختر میکن.
در مجموع باید گفت نهی از منکر و ظلم یک وظیفه دائمی است که اگر به هدایت دیگران منجر نشود، قطعاً موجب نجات ناهیان از منکر خواهد شد و #افراد_بیتفاوت و #ساکت با کمک به توسعه و تعمیق ظلم در واقع در #جبهه_ستمکاران قرار دارند و طبق سنتالهی زمینه هلاکت خود را با این سکوت فراهم میکنند.
#امریکا
#افسادطلبان
#مسئولین_خائن
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنایه «محمدحسین پویانفر» مداح اهل بیت به رئیس جمهور:
🔹جلسه سران قوا برای حل مشکل مردم خطرناکتر از کسی است که هر هفته ریشتان را رنگ میکند؟
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
ما در این مجلس زمان قانونگذاری را کم کردیم یعنی یک روز از سابق کمتر در صحن حضور پیدا میکنیم. ما قان
یکسری مفاهیم در انتخابات مجلس نهم میان جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری مطرح شد مانند دوگانه «نتیجه یا تکلیف»، «کاندیدای اصلح یا صالح مقبول»، آن زمان جبهه پایداری خیلی روی این مسائل تأکید داشت. یک عده میگفتند که باید کاندیدای اصلح را انتخاب کنیم و برخی میگفتند شاید یک کاندیدایی اصلح باشد ولی مقبولیت نداشته باشد. آیا هنوز جبهه پایداری بر همان حرفهایی که در انتخابات مجلس نهم مطرح میکرد، چه استراتژی چه تاکتیک، همچنان اصرار دارد یا مقداری آن را تعدیل کرده است؟
ما هیچ دلیلی ندارد که از اصولمان عدول کنیم. البته هیچ وقت نگفتهایم نتیجه برای ما مهم نیست، اینکه خیلی نامعقول است. ما هیچ وقت نگفتیم من این کار را میکنم و هرچه میخواهد بشود. آیا واقعاً ممکن است ما در انتخابات ورود کنیم اما بگوئیم مهم نیست که نتیجه چه میشود؟ این به معنای تکلیف و وظیفه است؟ خیر. نتیجه جزو وظایف است. اصلاً فرایند تشخیص تکلیف، بدون در نظر گرفتن نتیجه، ناقص و ناکارامد است. شما وقتی میخواهید برنامهای را بریزید، اولین کار این است که هدف تعیین میکنید. اصول را معین میکنید و توجه میکنید که بهترین و نزدیکترین راه برای رسیدن به آن هدف کدام است. یکبار که رهبر انقلاب بحث نتیجه را مطرح کردند، برخی به سرعت گفتند که منظور رهبر انقلاب جبهه پایداری است. در واقع یک عده هستند که خود را مفسران انحصاری انقلاب و بیانات رهبر انقلاب میدانند.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
یکسری مفاهیم در انتخابات مجلس نهم میان جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری مطرح شد مانند دوگانه «نتی
وحدت از نگاه برخی یعنی اینکه من چیزی میگویم و اگر تو تأیید کنی یعنی وحدت و اگر تائید نکنی یعنی تفرقه ایجاد کردی.
صریح بگویم؛ ما این را قبول نداشتیم، نداریم و نخواهیم داشت.
یک عده واقعاً پدرسالارانه رفتار میکنند. به این ترتیب که قبلاً بین خودشان تصمیماتی گرفتهاند و میگویند هرکسی با ما بود که بود و اگر نبود، ضد وحدت است. چرا ما باید به این حرف عمل کنیم؟ در خصوص بحث اصلح که مطرح کردید، اگر کسی مقبول باشد، مثل آقای بنیصدر، و ۱۱ میلیون رأی هم داشته باشد ولی از طرفی میدانید که منحرف است و میخواهد کشور را بفروشد و زمین بدهد و زمان بخرد، آیا ممکن است بگویید چون این فرد مقبول است پس کشور را به او بدهیم؟ من به این فرد نه تنها رأی نمیدهم بلکه تلاش میکنم رأی نیاورد زیرا نظام را از بین میبرد.
اگر کسی را از میان دو نفر انتخاب کنیم و هر دو هم صالح باشند، نمره یکی ۱۸ و نمره دیگری هم ۱۸، اما به یکی از آنها بیشتر رأی میدهند، خب عقل آدم میگوید فردی که بیشتر رأی میآورد را انتخاب کنیم. ما برای نمره دادن، مجموعهای از شاخصها و پارامترهای مختلف را در نظر میگیریم که یکی از این آنها این است که فرد قابلیت رایآوری داشتهباشد. نه اینکه صرفاً رأی آوری را در نظر بگیریم و از شاخصهای دیگر غافل شویم و در واقع با ندانمکاری، باقی شاخصها و مسائل مهم و تعیین کننده را قربانی امکان رایآوری کنیم. اگر فردای رأی آوردن و پیروزی در انتخابات، مصداق مورد نظر بواسطه ضعف در باقی شاخصها دچار انحراف شد و یا به هر دلیلی درست عمل نکرد، چه کسی مسئولیتش را میپذیرد؟ مگر نمونههایش را ندیدهایم؟
شما بنی صدر را مثال زدید اما ما در انتخاباتها میخواهیم افراد را از بین نیروهای خودی قیاس کنیم.
در خودیها هم مراتب وجود دارد. ۲ نفر خودی هستند و امتیاز هر دو ۱۸ است. آیا نباید کسی که مقبولتر است را انتخاب کنیم؟ مقبول یعنی رأی بیشتر و شهرت بیشتری دارد و مردم زودتر رأی میدهند. مثلاً به آقا تهرانی زودتر و بیشتر رأی میدهند، برادرم هم هست، از منم بهتر است اما هیچکس او را نمیشناسد و رأی ندارد. یک زمانی یک فرد حدنصاب شاخصها را ندارد، اصلاً ولایتفقیه را قبول ندارد، قانون اساسی را قبول ندارد اما همه قبولش دارند، خب داشته باشند.
مرحوم آیتالله خوشوقت میفرمودند: «اول آدم صالح را پیدا کنید بعد ببینید چقدر به او رأی میدهند. اگر دیدید به او رأی نمیدهند بروید برای او رأی درست کنید و معرفیاش کنید. چون معمولاً آدمهای صالح دنبال این کار نمیآیند، میگویند چرا باید خودم را مدیون مردم کنم که آیا بعدها بتوانم جوابگوی مردم باشم یا خیر. خب این آدمها را باید پیدا کنیم و حتی منتشان را بکشیم که بیایند. در همین انتخابات اخیر مجلس، بنده خودم به خیلیها نامه نوشتم و تلفن کردم که بیایید و به زور بعضیها پذیرفتند که کاندیدا شوند. این خیلی تفاوت دارد با آقایی که زور میزند و پول خرج میکند و راست و دروغ را به هم میبافد تا رأی بیاورد.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
وحدت از نگاه برخی یعنی اینکه من چیزی میگویم و اگر تو تأیید کنی یعنی وحدت و اگر تائید نکنی یعنی تفرق
به مدلهای وحدت برای انتخابات ۱۴۰۰ فکر کردهاید؟ برخی پیشبینی میکنند به احتمال زیاد کاندیداهای زیادی در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت میکنند.
بنده هم فکر میکنم همینطور است. البته ما باید جلساتی داشتهباشیم و داریم تا مقداری جلوتر برویم.
بنده بعنوان خلاصه میگویم، ما بر اصولی که در مرامنامه پایداری قید شده، ملتزم هستیم و از تجارب گذشته خود برای حل مسائل آینده، بهره میگیریم و امیدوارم افراد خوب و واجد صلاحیت، کاندیدا شوند و مردم عزیز و خوبمان هم بهترینها را انتخاب کنند.
هنوز به مدل وحدت فکر نکردید؟ به نظر شما آن دعواهای چندساله دوباره تکرار میشود؟
ما به دنبال همدلی کامل هستیم ولی فکر میکنم دوستانمان باید معین کنند که چه کاری میخواهند بکنند زیرا شیوه کار و اصول حرکت جبهه پایداری، شفافتر از همه است. ما پای حرفی که میزنیم میایستیم و بازی را هم مثل برخی دوستان به هم نمیزنیم، قرار و مدارها را جدی میگیریم. اما دوستان دیگر را نمیدانم چه کاری میخواهند بکنند.
خدا کند این عزیزان هم از تجارب گذشته، بهره بگیرند و توجه داشتهباشند که صداقت شرط اولیه ورود به انتخابات است و در سیاست نیز رعایت اخلاق اسلامی ضروری است.
امروز جریان اصلاحات در این شیپور میدمد که در انتخابات ۱۴۰۰ با کاهش مشارکت مواجهیم و رقبا هم انتخابات رقابتی را نمیخواهند. چه پاسخی برای این ادعاها دارید؟ و تحلیل شما از تحرکات جریان اصلاحات و جریان منتسب به دولت چیست؟
اینکه رقبای اصلاحطلبان انتخابات رقابتی نمیخواهند، یک فرافکنی آشکار برای فرار از مسئولیتی است که به گردنشان است. چطور آن وقتهایی که در انتخاباتها پیروز میشوند، انتخابات هم آزاد است و هم رقابتی؛ اما به محض اینکه در جایگاه مسئولیت قرار میگیرند و با عملکرد ضعیف حمایت مردمی را از دست میدهند، انتخابات میشود غیر رقابتی؟ من فکر میکنم در این هنگام بالاخره برای توجیه شکستهای خود از این حرفها میزنند که خیلی نباید جدی گرفت. آنها موقعی که خوشحال از پیروزی بودند، خودشان را تضمین روحانی معرفی میکردند؛ اما حالا بجای اینکه پاسخگوی ناکارآمدیهای دولت باشند، با طرح این بحثها، درصدد تضعیف جایگاه مردم سالاری و انتخابات در کشور هستند.
اما راجع به تحرکات آنها برای ۱۴۰۰ طبیعی است و ما نباید انتظار داشته باشیم آنها کاری نکنند و حرفی نزنند. آنها هم در این نظام هستند، در انتخابات میآیند و نظر میدهند، موافقت و مخالفت هم میکنند. آنهایی که به این دولت رأی دادهاند میآیند و ما دلمان میخواهد که انتخابات حداکثری باشد و همه پای صندوقهای رأی بیایند و به کسی که میخواهند رأی بدهند. اما توجه کنند که به بهترین فرد رأی دهند. بعضی گروهها و دوستان از اول با کسی میبندند و میخواهند تا آخر هم جلو بروند. من معتقدم زمینه باز است و افراد مختلف کاندیدا میشوند، خب بشوند. ما تا الان تعامل با افراد مختلف را تجربه کردهایم. رئیسجمهور اصولگرا داشتیم، رئیسجمهور لیبرال داشتیم، رئیسجمهور سکولار داشتیم، رئیسجمهوری که میخواهد هوای همه را داشتهباشد، داشتیم. رئیسجمهوری که خیلیها با شوق و ذوق به او رأی دادند و بعد پشیمان شدند هم داشتیم. باید اینها را برای آینده اصلاح کرد. تبلیغات دروغ نکنیم. بعضی نسبتها را به دروغ ندهیم. مثلاً بگوئیم فلانی میخواهد بیاید در پیادهروها دیوار بکشد، این دروغها خیلی بد است. بدنبال خیر نظام باشیم، اگر نظام مشکل پیدا کرد، همه دچار مشکل میشویم. وضع امروز اقتصادی بخاطر بیتدبیری آقایان است و همه زجر میکشند و تحمل میکنند. حتی کسانی که رأی دادهاند، اذیت میشوند. چرا بهترین را انتخاب نمیکنیم؟ چرا به این سمت نمیرویم که در این مورد وحدت کنیم تا کسی که میآید بهترین باشد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: اگر کسی واقعاً توان پرداخت مهریه را نداشت نباید به زندان برود
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
19.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆🎥فیلمی جدید از اهانت عوامل بعثی-جوکری در #کربلا از بیداری ملّت که واقعیت حوادث و آشوب در شهر کربلای معلی را به تصویر کشیده
📌همان طور که قبلآ هم گزارش دادیم، روز سهشنبه و تنها دو روز مانده به برگزاری مراسم اربعین حسینی که دلداگان سعی میکنند برای عرض ارادت، خود را به کربلای معلی برسانند، گروهی از تظاهراتکنندگان، عمدتا افرادی نفوذی بودند، در مقابل حرم حسینی شروع به شعار دادن و برهم ریختن امنیت و فضای برگزاری مراسم اربعین کردند.
🔻این ویدئو گروهی از جوانان رو نشون میده که پرچمهایی که نه شباهتی به پرچم عراق و نه شباهت به بیرقهای حسینی داشتند، رو حمل میکردن، سپس این آشوبگران سطلهای زباله رو وسط خیابان آتش زدن در حالیکه تلاش برای زائران برای آرام کردن اوضاع بینتیجه بود.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist