🍂 گزارش به خاک هویزه ۸۳
خاطرات یونس شریفی
قاسم یاحسینی
┄═❁๑❁═┄
🔸 وقتی از تهران آمدم رفتم و در سوسنگرد مستقر شدم. سوسنگرد هنوز خالی از سکنه بود و مردم به آنجا بازنگشته بودند. خیلی دلم میخواست بدانم که سید حسین علم الهدی چگونه به شهادت رسیده است و دشمن چه رفتاری با او کرده است. بالاخره موفق شدم یکی از بچه هایی که از گروه علم الهدی زنده باقی مانده بود پیدا کنم و او ماجرا را برایم به طور کامل شرح داد.
ظاهراً بعد از آنکه ارتش دستور عقب نشینی به نیروهای خود میدهد این دستور به شهید علم الهدی نمیرسد و او با شش هفت نفر از یارانش از جمله حسن قدوسی خود را در بوته زارهای اطراف پنهان میکنند و در کمین تانکهای دشمن مینشینند. دشمن با همه قوایش مشغول پیشروی میشود. وقتی به صدمتری بچه های علم الهدی میرسد آنها با آرپی جی به شکار تانکهای دشمن می پردازند و موفق میشوند چهار پنج تانک دشمن را هدف قرار داده و از کار بیندازند. دشمن با تیربار تانک به شکار آرپی جی زنها می پردازد. در این میان تیری به سینه حسن قدوسی میخورد و او را نقش بر زمین میکند. او در آخرین لحظه ها صورت خود را با خون سینه اش سرخ میکند و دو، سه دقیقه بعد به شهادت میرسد. آنها در کمتر از یک ساعت همه بچه های آرپی جی زن را به شهادت میرسانند. در این میان شهید علم الهدی همچنان به مقاومت ادامه میدهد و سرانجام ایشان نیز مورد هدف گلوله مستقیم تانک قرار گرفته و بـه شهادت میرسد. با شهادت سید حسین علم الهدی خط مقاومت بچه ها به کلی متلاشی میشود و دشمن به قتل عام ۱۵۰ نفر از نیروهایی که هنوز مشغول مقاومت بودند میپردازد و جز یکی، دو نفر که موفق به فرار میشوند اغلب آنها را به شهادت میرساند یا به اسارت میگیرد. نیروهای دشمن که دل خونی از گروه علم الهدی و شخص ایشان داشتند با تانک روی جسد آنها میروند و عده زیادی را زیر تانک له و متلاشی میکنند. لودری آورده و روی اجساد شهدا را با خاک می پوشانند. ظاهراً چند نفر از بچه ها زنده بودند و دشمن با قساوت آنها را زنده به گور میکند و بدین وسیله انتقام خود را از بچه های سپاه هویزه و دانشجویان پیرو خط امام میگیرد.
برخی از قسمتهای حماسه شهادت علم الهدی و دانشجویان پیرو خط امام را من از برادر رزمنده علیرضا جولا که خودش در کنار شهید علم الهدی جنگیده بود شنیدم. در این ماجرا حدود ۸۰ نفر از بچه های ما به شهادت رسیدند و ۴۰ نفر نیز به اسارت دشمن در آمدند. در خلال عملیات بیت المقدس در اردیبهشت ماه ۱۳۶۱ هویزه پس از حدود یک سال و چند ماه از چنگ دشمن آزاد شد. هویزه بدون درگیری خاصی در این عملیات آزاد شد و دشمن ناچار به عقب نشینی از هویزه شد. هویزه که آزاد شــد مــن و قاسم نیسی در سوسنگرد بودیم. در واحد اطلاعات سپاه سوسنگرد فعالیت می کردم. هویزه روز هجدهم اردیبهشت ماه آزاد شد. فرماندار وقت سوسنگرد برادر عبدالله طرفاوی بود به اتفاق ایشان سوار ماشین شدیم و به طرف هویزه رفتیم.
وقتی وارد هویزه شدم آنجا را نشناختم. دشمن در طول یک سال و چند ماهی که آنجا را به اشغال خود در آورده بود، هویزه را به تلی از خاک تبدیل کرده بود. هیچ خانه ای را سالم و آباد نگذاشته بود. دشمن حتی به آثار باستانی این شهر هم رحم نکرده بود و همه را با خاک یکسان کرده بود. از جمله قلعه سید محسن از رهبران مشعشعیان را که در اطراف هویزه بود با خاک یکسان کرده بود و هیچ اثری از آن قلعه تاریخی بر جای نگذاشته بود. این قلعه متعلق به عصر صفویان بود.
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
#گزارش_بخاک_هویزه
کانال رزمندگان دفاع مقدس
@defae_moghadas 👈لینک عضویت
✧✧ ܭߊࡅ߭ߊܠܙ حܩߊܢܚܘ ܥܼࡅ߭ࡐܢߺ ✧✧
🍂
شاید یک قسمت بیشتر نمونده باشه
تلاش داریم در ارتباطی که با سردار خواهیم گرفت گپ و گفتی با ایشون داشته باشیم
دوستانی که این خاطرات رو خوندن میتونن سوالات و مطالب خودشون رو بفرستند تا با ایشون مطرح کنیم
🍂 عملیات کربلای ۴ همانند دیگر عملیات ها، هم موفقیت در خود داشت و هم عدم الفتح.
شاید از جنبه هایی بتوان گفت، این عملیات از عدم الفتح هایی بابرکتی بود که توانست در پیروزی عملیات سنگینی چون کربلای ۵ تاثیر مستقیمی داشته باشد. آنهم از جنبه زمینه سازی غافلگیری دشمن و نیز لو رفتن منطقه قابل نفوذی در شلمچه که توسط ۱۹ فجر شیراز شکسته شد و پیشروی هایی در آن صورت گرفت و موانع شکننده آنرا بخوبی نمایان ساخت.
از دیگر محورهایی که نمره قبولی در عملیات کربلای چهار کسب کرد، محور جزیره مینو روبروی تصفیه آب در جزیره سهیل در سمت راست محور لشکر ۷ ولی عصر (عج) با سه گردان (کربلای اهواز، بعنوان خط شکن، جعفرطیار اهواز و حمزه سیدالشهدای اندیمشک، بعنوان پشتیبان) که وارد منطقه شدند و پیشروی کردند و تلفات سنگینی بر دشمن وارد نمودند.
❅✾❅
بر آن هستیم تا با بازخوانی لحظه به لحظه عملیات این گردانها، به خلاصه ای از جریانات و اتفاقات شب و روز این عملیات بپردازیم .
با توجه به شور و حال موجود در این روایات، توصیه می گردد از دعوت دیگر دوستان خصوصا جوانان و نوجوانان غافل نشویم و پای آنان را به این روایات باز کنیم.
همراه باشید
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
#کربلای_چهار
کانال خاطرات رزمندگان دفاع مقدس
@defae_moghadas 👈لینک عضویت
◇◇ حماسه جنوب ◇◇
🍂
🍂 کربلای چهار
در گذر عملیات
دکتر کربلایی - جانشین گروهان غواص
┄┅═✼✦✦✼═┅┄
آموزشهای غواصی آموزشهای بسیار سختی بود. باید با لباس غواصی و فین ابتدا نرمش و ورزشهای مربوطه انجام می شد و بعد وارد آب می شدند.
ابتدا با لباس غواصی و بعد با وزنه و بعد از آن با وزنه و اسلحه و بعد با وزنه و اسلحه و لایف ژاکت .
وقتی لباس غواصی پوشیده میشد بدون وزنه و اسلحه روی آب می ماندیم و خودشان کار لاوژاکت را می کردند و وقتی که وزنه می بستیم، حکم مهماتی را داشت که بعدا می بستیم. این وزنه را گذاشته بودند که تداعی وزن مهمات باشد. به هر حال وقتی وزنه و اسلحه می بستیم دیگر نمی توانستیم خود را روی آب نگه داریم و باید حتما پا می زدیم تا روی آب بمانیم.
از دیگر کاربردهای لایف زاکت این بود که اگر کسی زخمی یا شهید میشد، بوسیله آن روی آب نگه داشته میشد .
این تمرینات، تمرینات بسیار سنگینی بود .
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
#کربلای_چهار
کانال خاطرات رزمندگان دفاع مقدس
@defae_moghadas 👈لینک عضویت
◇◇ حماسه جنوب ◇◇
🍂
🍂 کربلای چهار
در گذر عملیات
دکتر کربلایی - جانشین گروهان غواص
┄┅═✼✦✦✼═┅┄
ظهر امروز نماز خواندیم و بصورت خلاصه ناهاری خورده شد.
باید هر چه زودتر غواصها آماده رفتن به جزیره مینو می شدند.
لباس های غواصی در کیسه های مخصوص قرار گرفت تا نیروهای غواص بهمراه خود به نقطه صفر ببرند.
در این لحظات نقشه عملیات توسط برادر سیادت از طرف قرارگاه کربلا برای حاج اسماعیل فرستاده شد.
او در حالیکه کاملا آماده بنظر می رسید درب مقر گردان آمد و بعد از گرفتن نقشه، نگاهی به آسمان انداخت و آرام زیر لب گفت:"خدایا! میدونم که عملیات لو رفته ولی ما مکلفیم به انجام وظیفه"
نیروهای غواص آماده حرکت به طرف جزیره مینو و نقطه رهایی شدند تا در زیر ساختمان بتنی دیریفارم یا همان تصفیه خانه آب مستقر شوند.
شرح عکس: نمای منطقه عملیاتی کربلای ۴، روبروی جزیره مینو در غروبی غمگین
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
#کربلای_چهار
کانال خاطرات رزمندگان دفاع مقدس
@defae_moghadas 👈لینک عضویت
◇◇ حماسه جنوب ◇◇
🍂
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂 لحظات وداع رزمندگان
در شب عملیات کربلای چهار
🔸 گردان کوثر
لشگر ۱۷ علی بن ابی طالب (ع)
سوم دی ماه ۱۳۶۵
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
#کلیپ #نماهنگ #کربلای_چهار
کانال خاطرات رزمندگان دفاع مقدس
@defae_moghadas 👈لینک عضویت
◇◇ حماسه جنوب ◇◇
🍂