هدایت شده از کرامت و بصیرت
#پرسش_و_پاسخ
✳️ چرا چینش قومیتی و مذهبی مدیران، آثار و تبعات خطرناک امنیتی و اقتصادی برای کشور دارد؟
🔹 اولین بار است که در چینش مدیران کشور پس از یک انتخابات، قوم و مذهب و امتیازبندی شیعه- سنی به گفتمان مسئولان امر تبدیل میشود و این روند میتواند ابعاد خطرناکی پیدا کند. آنچه فاجعه است اینکه ابتدا ایران را تجزیه شده فرض میکنند و حقالسهم میدهند و سپس نام آن را «وحدت ملی» میگذارند و گویی ایران فقط دو قوم کرد و بلوچ دارد و تمام و به این فکر نمیکنند که بعدش چه خواهد شد.
🔹 اشکال دوم این است که اهل سنت را اقلیت فرض میکنند، حال آنکه در قانون اساسی جزء اصل مربوط به رئیسجمهور (پاسدار مذهب رسمی) موضوع صرفاً مسلمان مطرح است و اهل سنت ایران در قانون اساسی و در قوانین موضوعه اقلیت دینی محسوب نمیشوند، به همین دلیل نمایندگان آنان در مجلس نیز ثابت نیستند و بین ۱۸ تا ۲۲ نفر در نوسان هستند.
🔹 آنچه ریاکارانه و پرسروصدا انجام میشود، ایجاد قدرالسهم است. مثلاً تاکنون گفته شده است چند آذری در کابینه و استانداریها و ... باشند؟ یک وقت پنج آذری عضو کابینهاند، یک روز دو نفر و یک روز یک نفر و ممکن است یک دوره اصلاً نباشد. عدم تقسیم قومی یعنی همین. اهل سنت ممکن است چهار آدم شایسته وزارت و ۱۰ فرد شایسته استانداری و دهها معاون وزیر داشته باشد و این بدون توجه به مذهب آنان باشد. چرا باید آن چهار شایسته بشود یک نفر و منت هم بگذاریم. مگر رهبر معظم انقلاب که فرماندهی نیروی دریایی را به امیر شهرام ایرانی سپردند، به خاطر سنی بودن وی بود یا اعلام کردند که میخواهند چنین کنند؟ آن فرد، سرباز شایسته اسلام و کشور بود و حکم گرفت. آیا رهبری با این فرض به او حکم دادند که ارتش دارای چهار نیرو است و باید یک نفر از فرماندهان چهارگانه سهم اهل سنت باشد؟ حتماً خیر. وقتی همه مسلمان هستند، شایستگی نباید از دریچه مذهب و قومیت باشد. در دولت روحانی معاون وزیر اهل سنت و سفیر و ... بود، اما هیچ سروصدایی نبود. از منظر قومی، وقتی شما یک وزیر یا معاون وزیر کرد میگذارید یا یک بلوچ را منصوب میکنید (چون بلوچ است) به این فکر کردهاید القای این سهمیه میتواند قیام اقوام دیگر را به همراه داشته باشد؟ اگر کسی شایسته است نباید قوم و مذهب عامل شایستگی آن باشد. مگر همین ظریف یا طیبنیا را که وزیر گذاشتند ابتدا چک کردند که فارس و شیعه هستند، سپس منصوب کردند؟ مگر پزشکیان که تأیید صلاحیت شد، علت آن آذری بودن بود؟ به فردایی بنگرید که بختیاریها بگویند پس وزیر ما کو؟ لرستانیها بگویند استاندار ما کو؟ قشقاییها بگویند پس ما چه؟ عربها، کرمانجها یا ترکمنها و ... در مقام رقابت برآیند و حس کمتر بودن و تبعیض ریشه سراسری پیدا کند.
🔹 سهامی- قومی کردن مدیران کشور امری خطرناک است و فردا که روند شد، همه شایستگی را هم باید کنار گذاشت و حتماً باید از قوم من کسی در کابینه یا معاونین رئیسجمهور باشد، وگرنه ما نادیده گرفته شدهایم و حق ما ضایع شده است!
اگر اهل سنتی توانایی مثلاً وزارت جهاد را دارد، بسمالله، بدون توجه به مذهب اقدام کنید.
جناب ظریف در این فضای حساس حتی بلد نیست ادبیات مناسب را استخدام کند و امتیازبندی شیعه و سنی میکند و فکر نمیکند که توده چگونه باید درک کند... جایگاههای تخصصی روشن است و کاربلدی و ویژگیهای عمومی هم روشن است، اما اگر اصل اول انتصابات، قوم و مذهب شد، شما مرعوب سیلی خواهید شد که خود به راه انداختهاید و باید با توقعات قومی و ترس از مسائل امنیت ملی برای شما مدیر بچینند، نه شاخصهایی که رئیسجمهور انتخاب شده تجویز میکند.
🔹مثلاً فرض کنید با شاخصهای هجدهگانه رئیسجمهور از هموطنان عرب فردی پیدا نشد و شمایی که به اکراد و ترکمن به خاطر قوم و مذهبشان، وزیر دادهای چه جوابی به آنان خواهی داد؟ مثلاً اگر سه عرب در تراز وزارت بودند شما باید دو نفرشان را کنار بزنی، چون آنان باید یک سهمیه داشته باشند؟ این امور اقدامی است نه اعلانی و بوق و کرنایی.
🔹 نگارنده قبلاً به مسئولان عالی کشور کتباً این را نوشتهام که از شایستگان همه ملت باید بهره برد، اما اگر وزارتخانهها را بین ۱۰ قوم و دو مذهب و سه دین دیگر تقسیم کنید، تنها چیزی که نخواهید داشت یک «کابینه کاری» است.
✍ دکتر عبدالله گنجی
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
هدایت شده از نشریه عهد
.
1⃣🔹شیخ عبدالکریم و سیاست🔹
✍حجت الاسلام محمد صادق ابوالحسنی
💠 آیا آیتالله شیخ عبدالکریم حائری (ره) ذاتاً فردی سیاستگریز بود و هدف ایشان در تأسیس حوزه، جدا کردن روحانیت از سیاست بود یا خیر؟
در اینجا دو دیدگاه وجود دارد. جناب دکتر عبدالهادی حائری (از نوادگان حاج شیخ) قائل به سیاستگریزی حاج شیخ است و در این زمینه گمانهزنیهایی نیز دارد. ایشان معتقد است: «حائری، روحاً فردی غیرسیاسی به شمار میرفت و به نظر نمیرسد که در سراسر زندگیاش هرگز علاقهمند به درگیری در سیاست بود... همواره کوشش داشت که گام به پهنه سیاست ننهد... ویژگیهای شخصی حائری، او را وادار میکرد که از سیاست کناره گیرد». (تشیّع و مشروطیت در ایران...، ص 180-181).
جای شگفتی است که آقای عبدالهادی حائری، در جای دیگر (همان، ص 181) با اشاره به تبعید مراجع نجف به ایران، ریاستطلبی آیتالله حائری را امری طبیعی برمیشمارد و میگوید: حاج شیخ قاعدتاً توقف علمایی مثل میرزای نائینی و سید ابوالحسن اصفهانی را در قم دوست نمیداشت؛ زیرا بنا به خواستههای طبیعی بشر، انسان مزاحمان ریاست خود را دوست نمیدارد!
البته دیدگاه فوق آمده، حتی بین خاندان حاج شیخ نیز مخالفین جدی دارد. استاد عبدالحسین حائری، این حرف برادرش دکتر عبدالهادی حائری را بهشدت رد میکند و میپرسد: برادرم عبدالهادی از کجا و با کدام علم روانشناسیِ خود توانسته است، روحیّات جد ما را چنین تشخیص دهد؟! ( چالشهای روحانیت با رضاشاه،ص 123).
#سیاست
#صد_سالگی
#عهد ۸۰
📢لطفاً رسانه ما باشید
___ 🖇️کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
هدایت شده از نشریه عهد
.
2⃣🔹شیخ عبدالکریم و سیاست🔹
✍حجت الاسلام محمد صادق ابوالحسنی
💠 در نقطه مقابل، مرحوم آیتالله سید حسین بدلا، ماجرایی را روایت میکند که طبق آن، تأسیس حوزه اساساً برای مواجهه با اقدامات فرهنگی – سیاسی رضاخان بوده است. بر بنیاد اظهارات استاد بدلا، در بدوِ ورود آیتالله حائری به قم، بزرگانی مثل حضرات آیات حاج میرزا محمد ارباب و میرزا محمد فیض، دید و بازدیدهای مکرری با حاج شیخ عبدالکریم انجام دادند و نهتنها علمای قم او را از ورود به چالشهای سیاسی و فرهنگی منع نکردند، بلکه به حاج شیخ «پیشنهاد کردند که برای مقابله با مفاسد پنهان رضاخان، قم را برای سکنی انتخاب کنند و حوزۀ اراک را به قم منتقل نمایند». (هفتادسال خاطره از آیتالله بدلا، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، تهران 1378، ص 80-81).
آقای بدلا میگوید: «اینجوری بود قضیۀ تأسیس حوزۀ علمیۀ قم توسط حاج شیخ عبدالکریم که آقایان علما مخصوصاً حاج شیخ مهدی و حاج میرزا محمد ارباب اصرار داشتند روی این جنبه که رضاخان شروع کرده و مقابلهای میخواهد. روی این مصالح آقا شیخ عبدالکریم آمدند به قم و حوزه تأسیس شد». («مرجع دوراندیش و صبور آیتالله حائری...»
#سیاست
#صد_سالگی
#عهد ۸۰
📢لطفاً رسانه ما باشید
___ 🖇️کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
پخش زنده۱ _ ۰۳٫۰۴٫۳۱.mp3
34.36M
#فایل_صوتی پخش زنده ۱
#دکتر_علی_تقوی
🗓 یکشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳
🚨فـــوری و مهم
پاسخ به شبهات رایج امر به معروف و نهی از منکر
🔰لینک این پخش زنده
https://eitaa.com/aamerin_ir/30529
#نشر_حداکثری
ID: @aamerin_ir
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
پخش زنده ۲_ ۰۳٫۰۴٫۳۱.mp3
3.01M
#فایل_صوتی پخش زنده ۲
#دکتر_علی_تقوی
🗓 یکشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳
🚨فـــوری و مهم
پاسخ به شبهات رایج امر به معروف و نهی از منکر
🔰لینک این پخش زنده
https://eitaa.com/aamerin_ir/30530
#نشر_حداکثری
ID: @aamerin_ir
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
18.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روشنگری جدید سعیدیسم:
با توجه به حمایت حضرت آقا از رئیس جمهور منتخب، آیا هرکس به پزشکیان انتقاد کند ضد ولایت فقیه است؟
آیا تعاریف امام خامنه ای از خاتمی و روحانی را شنیده بودید؟ آیا بخاطر آن تعاریف پدرانه آنها را نقد نمیکردید؟
حتما ببینید و منتشر کنید 👌
هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
8.8M
⚫️تحلیلی صحبت اخیر حضرت آقا با مجلس
#شیخ_قمی
⭕️از بن دندان باید معتقد باشیم موفقیت پزشکیان موفقیت همه ماست.
⭕️ میخ آخر رهبری به شورای راهبری ظریف
⭕️ آقا صراحتا اشکالات ظریف را غلط دانست، یعنی او حتی درحوزه دیپلماسی مورد تائید رهبری نیست چه برسه تشکیل کابینه...
⭕️ شرطهای رهبری برای کابینه پزشکیان خط بطلان بر شورای راهبری #ظریف
🔴 حالا اگر پزشکیان حرف رهبری را گوشنده چی میشه؟ فتنه بزرگ وخسارت برای همهکشور
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از آنتی سکولار
♨️روزنامه نگار اصلاحطلب، محمد قوچانی که عضو حزب کارگزاران و داماد عمادالدین باقی است، در گفتگوی شبکه چهار اعتراف جالبی داشت. خوب است اهل بصیرت اصل بیان ایشان را مورد مداقه قرار دهند.
🔻قوچانی مدیرمسئول روزنامه سازندگی کسی که دبیر شورای تدوین، گردآوری و مستندسازی آثار حسن روحانی را بر عهده داشته حالا برافروخته و در رسانه ملی اعلام کرده چرا عدهای به ظریف اهانت کردند!
♨️ این سخن او واقعه تاریخی حمله لشکریان یزید توسط حسین بن نمیر به کعبه را زنده میکند، که وقتی با منجنیق به سوی کعبه آتش گشودند، عبداللهبن زبیر مانع خاموش کردن آتش پرده بیتالله الحرام شد. توجیه عبدالله این بود که بگذار کعبه بسوزد، تا همه بدانند ما بر حقیم.
⭕️ حالا شده قصه این ژورنالیست رسانهای سازندگی که در اغتشاشات و فتنههای اخیر، وقتی به مساجد، قرآن، پرچم عزای ابیعبدالله(ع)، پرچم مقدس ایران، ولایت فقیه، مرجعیت، مقدسات و حجاب و... آن همه اهانت شد، صدایی از او شنیده نشد، ولی زمانی که به بتساز برجام نافرجام، چیزی گفتند برافروخته شد.
تاریخ اسلام در حال تکرار است، خصوصا دهه پنجم انقلابها که بصیرت از نان شب هم واجبتر است.
✍ میثم میرطاهری
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
هدایت شده از حاج علی تی.وی 😎✌️
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 ویدئوی جدید #حاج_علی ✌️
👈 این قسمت: دیکتاتوری اصلاحطلبان ... 🔨
#انقلابیون
🖥 عضو کانال "حاجعلی تیوی" بشید 👇
https://eitaa.com/joinchat/3052077319Cc23b92694b
🔻 وداع ونزوئلا با ابرتورم، خارج از میز مذاکره
🔹افت تورم ونزوئلا از حدود ۳۰۰ هزار درصد در سال ۲۰۱۹ به ۵۱.۴ درصد در ژوئن امسال با این روایت همراه بود که دلیل مهار ابرتورم، توافق ۶ ماهۀدولت مادورو و بایدن در بازۀ اکتبر ۲۰۲۳ تا آوریل ۲۰۲۴ بوده است.
🔹اما طبق نمودار ونزوئلا، مدتها قبل از اجرای این توافق ۶ ماهه از ابرتورم گذر کرده که طبیعتا نمیتواند نتیجه این توافق کوتاهمدت باشد.
🔹اویل پرایس در سپتامبر ۲۰۲۳ و پیش از امضای توافق بین دولت مادورو و بایدن در گزارشی با عنوان «U.S. Sanctions Against Venezuela Have Failed» اشاره کرده که ونزوئلا توانسته تحریمهای نفتی را با کمک بلوک شرق و ایران بیاثر کند.
🔹در واقع آنچه آمریکا را وادار به امتیازدهی و تعلیق ۶ ماهه تحریم ونزوئلا کرد این بود که ابتدا دولت مادورو با همکاری با بلوک شرق خود را از گوشه رینگ تحریمی خارج کرد و سپس در موضع مذاکره قرار گرفت.
🔹اما جالب اینکه دولت مادورو با وجود دریافت معافیت تحریمی حاضر به تایید صلاحیت مخالفان خود طبق توافق نشد، یعنی امتیاز گرفت ولی امتیاز نداد؛ دقیقا خلاف آنچه در ماجرای برجام برای ایران رخ داد.
✅ @Rajanews_com
22.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهم
⭕️درباره قانون راهبردی مجلس
برای آگاهی مردم نشر دهید