30.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت پانچ تابستانه و خنک👌
امیدوارم بدوزید و بپوشید و لذتشو ببرید❤️
🪡🧵🪡🧵🪡
#خیاطی
#هنر_در_خانه
#تفسیر_قرآن
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۴۹ قرآن کریم 🌷
شیعه:
خداوند پس از اشاره به سرگذشت حضرت نوح، در این آیه می فرماید که یکی از شیعیان حضرت نوح، حضرت ابراهیم بوده است.
واژه ی «شیعه» در لغت به معنای گروهی است که از پیشوای خود پیروی می کنند، و در اصطلاح علوم اسلامی، به معنای پیروان امیر مؤمنان علی علیه السلام است که همراه او و بر ضد دشمنانش هستند، و پس از او، همین ارتباط را با امامان معصومی که از فرزندانش هستند، حفظ می کنند .
برخلاف ادّعای مخالفان شیعه، واژه ی شیعه را پیروان حضرت علی علیه السلام اختراع نکرده اند؛ بلکه شیعه واژه ای قرآنی است، و بر اساس روایات فراوانی که نقل شده، این واژه را بارها خود پیامبر صلوات الله علیه در مورد پیروان حضرت علی علیه السلام به کار برده است.
از جمله در حدیث معروفی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل شده که به امام علی علیه السلام فرمود: «تو و شیعیانت، رستگاران راستین هستید.»
در حدیث دیگری از امام باقر علیه السلام می خوانیم که آن حضرت به برخی از پیروان خود فرمود:
به شما به سبب داشتن این لقب(شیعه) تهنیت می گویم. یکی از آنان عرض کرد: مردم آن را برای ما ننگ می دانند! حضرت فرمود: مگر سخن خدا را نشنیده ای که فرموده است: «وَ اِنَّ مِن شیعَتِه؛ لَاِبراهیم» ؟
امامان معصوم ما، در کنار فضایل بسیار زیادی که برای شیعیان خود ذکر کرده اند ، ویژگی های فراوانی نیز برایشان برشمرده و تأکید کرده اند که شیعیان حقیقیِ آنان، کسانی هستند که آن صفات را در وجود خود تقویت می کنند؛ صفاتی مانند پرهیز از لقمه ی حرام، پاکدامنی، اخلاص و دوری از ریا، امیدواری به پاداش خدا، ترس از کیفر او ، پرهیزکاری، تلاش و کوشش در انجام وظایف، امانتداری، زهد و بی اعتنایی به تجملات دنیا، راز و نیاز و شب زنده داری، گزاردن زیارت خانه ی خدا (در صورت توان)، پرهیز از هر کار حرام ، تسلیم در برابر فرمان اهلبیت و عمل به آن، دشمنی با دشمنان اهل بیت، روزه داری و تحمّل تشنگی و گرسنگی برای خشنودی خدا، مهربانی، دوستداری دانش، بردباری، و صفات و ویژگی های خوب دیگر.
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
.#تفسیر_زیارت_عاشورا
⬅️ قسمت 7⃣
یک نکته: 👇
🔹نکته ای که بعضی از عزیزان می گویند نظر بعضی بزرگان هم هست ولی بعضی هم این نظریه را قبول ندارند. در زیارت عاشورا چند جا می گوید «و هذا يَوْمٌ» یعنی این روز، روز عاشورا را می گوید. ولی شما در ۳۶۴ روز سال غیر روز عاشورا زیارت عاشورا را می خوانید پس «هذا يَوْمٌ» آنچنان معنی ندارد چون غیر روز عاشورا هست.
بعضی می گویند به جای «هذا يَوْمٌ» بخوانید «اِنَّ يَوْمٌ بِقَتْلِهِمُ الْحُسَيْنَ» همانا روز قتل حسین (علیه السلام) یعنی می گویند جابه جا کنید.
👌اما بعضی از بزرگان این را به چند دلیل قانع کننده رد می کنند:👇
1⃣.در هیچ روایتی ما نداریم که گفته باشد اگر می خواهید غیر روز عاشورا این زیارت را بخوانید این لفظ «هذا يَوْمٌ» را تغییر دهید در هیچ روایتی چنین چیزی نداریم.
2⃣.حتی صفوان یا همان علقمه که این زیارت را نقل می کنند، صفوان در حرم امیرالمؤمنین (علیه السلام) در غیر روز عاشورا این زیارت را خواند جایی اشاره نکرد که من این لفظ را تغییر دادم یعنی به همین لفظ «هذا يَوْمٌ» خواند. همان چیزی که در زیارت عاشورا نوشته را به کار برد و تغییر نداد.
3⃣.دلیل سوم که این نظریه رد می شود دعاها و روایات به همان صورتی که وارد شده اند به همان صورت باید خوانده شوند و ما حتی حق تغییر یک کلمه را هم نداریم و اگر تغییر بدهیم خاصیت آن از بین می رود. یک چیزی هست در خواص حروف و اعداد، دقیقا این هم همین است.
📜مانند حدیث معروف که شخصی نزد امام صادق (علیه السلام) رفت و دعای غریق را یاد گرفت و گفت؛ «يا اَللَّهُ يا رَحْمنُ يا رَحِيمُ يا مُقَلِّبَ القُلُوبِ والابصار» امام صادق به او گفت: "والابصار" را اضافه نکن دعا را همانطور که من به تو یاد دادم به همان صورت بخوان، چیزی کم و زیاد نخوان. یا در دعای «اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ» بعضی ها در آخرش «بِرَحْمتک یا أرْحَمَ الرّاحِمیَن» را می گویند اما دعای «اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ» در آخر دعا «بِرَحْمتک یا أرْحَمَ الرّاحِمیَن» ندارد.
وقتی ندارد ما حق اضافه کردن چیزی به آن را نداریم.
⁉️بعضی ها می گویند چه اشکالی دارد⁉️ اشکالش این است که این کم کم باب می شود و بعد هر چیزی به قرآن و احادیث اضافه می کنند و می گویند چه اشکالی دارد، و اینطوری باب تحریف راحت آغاز می شود.
پس چون زیارت عاشورای اصلی ″هذا يَوْمٌ" دارد و هیچ روایتی هم نداریم که در روزهای غیر عاشورا تغییر به «اِنَّ يَوْمٌ بِقَتْلِهِمُ الْحُسَيْنَ» بدهید، پس ما حق این تغيیر را نداریم. این سه نظری است که علامه تهرانی در کتاب شفاء الصدور خودش آورده این نظریات را نقل کردیم.
📃زیارت عاشورا، از زبان دو امام نقل شده است امام باقر (علیه السلام) و امام صادق (علیه السلام). علقمه از امام باقر نقل می کند صفوان از امام صادق نقل می کند.
آن سندی که به صفوان می رسد یعنی از امام صادق نقل می کند در این سند اینطور ختم می شود که امام می گوید: ای صفوان‼️ من این زیارت را یافتم با همین.. (چون امام صادق قبلش اینطور می گوید من ضامن هستم که هر کس زیارت عاشورا را به این شیوه بخواند خدا حاجتش را می دهد و دست خالی رد نمی کند و فردای قیامت شفاعتش می کند)
👈ضمانت از پدرم، پدرم از پدرش.. تا رسول الله، رسول الله از جبرئیل و او از خدا گرفت. و خدا قسم خورد به ذات خودش که هر کس حسین را با این زیارت از دور یا نزدیک زیارت کند قبول می کنم زیارت او را، مطلب و خواست هایش به هر اندازه که باشد برآورده می کنم و نمی گذارم هیچ کس نا امید از در خانه من بیرون رود. پس آن سندی که از صفوان به امام صادق می رسد آنجا بحث حدیث قدسی بودن زیارت عاشورا اشاره شده.
🔹 ادامه دارد ...
استاد احسان عبادی
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
#لبیک_یا_حسین
#لبیک_یا_مهدی
#محرم
✾•┈┈••📚☆✦❀✦☆📚••┈┈•✾
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✍ امام على علیه السلام: فرصت ها چون ابر بهارى در میگذرند. پس آن را در انجام دادن انواع خير غنيمت بدانيد؛ زيرا در غير اين صورت، پشيمانى به بار میآيد ...
📚غررالحكم حدیث 3598
امروز دوشنبه
۷ مرداد ماه
۲۲ محرم ۱۴۴۶
۲۸ ژوئیه ۲۰۲۴
#نهج_البلاغه
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫ریشه افسردگی
نکات فوق العاده زیبا در قالب
طنز 👌
(حتما ببینید )
دکتر سعید عزیزی🎙
#سبک_زندگی_اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پشم شتر اواخر بهار و اوایل تابستان به این شکل از بدنش جدا می شود،
انگار یه پتو روی بدنش داره
#فتبارک_الله_احسن_الخالقین
#شگفتیهای_آفرینش
#خلقت_پروردگار