#قطرات_بارانی_۱۱۰
🌾ضمن اینکه « سلام و سلامتی » شما أعضاء محترم گروه را از بارگاه الهی مسئلت دارم،
🍂و ضمن اینکه این صبح یوم الله نهم دی ماه و روز فتنه شناسی و فتنه ستیزی مردم غیرتمندمان را به شما تبریک می گویم،
🍂در ادامه پاسخ به این پرسش که:
*« ازدواج چرا؟ »* عرض می کنم:
پاسخ دوم:
قرآن در آخرین آیه سوره أنعام می فرماید: .... وَ هُوَ الَّذي جَعَلَكُمْ خَلائِفَ الْأَرْضِ وَ رَفَعَ بَعْضَكُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجاتٍ لِيَبْلُوَكُمْ في ما آتاكُمْ إِنَّ رَبَّكَ سَريعُ الْعِقابِ وَ إِنَّهُ لَغَفُورٌ رَحيمٌ (أنعام/۱۶۵)
یعنی: خداوند، با رعایت *« اصل زیباآفرین تبعیض »* (اینکه هر مخلوقی منحصر به فرد است و خصوصیتی دارد که دیگران ندارند.)، شما را با *« با آنچه به شما سپرده می آزماید »*.
🍂*« ما آتاكُمْ »* شاملِ: تمامِ « تواناییهایِ جسمی، جنسی، عاطفی، علمی. مادی و معنوی *درونی* » و تمامِ « امکاناتِ فردی، خانوادگی، إجتماعی، سیاسی، إقتصادی .... » *بیرونی* می شود که خداوند به عنوان *« أمانت »* و برای *« آزمایش انسان »*، آنها را در اختیار هر فردی قرار داده است.
🍂پس هر فردی « موظف و مکلّف » است در « فرصت کوتاهی » که در دنیا به او داده شده « آن تواناییها و قابلیتها و لیاقتها » و « قدرِ بالقوهی » خود را *« به موقع »* ، *« ابرازِ »* کند و به فعلیت درآورد و آنها را *« به موقع »* به *« أهلش »* برساند.
🍂و چون *« مقدمه ی واجب، واجب است »* پس *« آزمون انسان »* اینست که آیا « تواناییها و قابلیتها و لیاقتهای اولیه ی » خودش را « با *« ازدواج »* و *« تلاش برای پدر یا مادر شدن »* و *« خیر رسانی به دیگران »*، ابراز می کند و خود را به « مقام وساطت » می رساند و « عامل کمال و تعالی و تقرب و طراوت و نشاط روزافزون و حیات طیبه » خودش می شود،
و یا با *« خودخواهی »* ، *« بخـــــل »* می ورزد و باعث *« محرومیت و افسردگی و فساد و سقوط »* خود می شود؟
🍃واژه: #نهم_دی #ازدواج #مقام_وساطت
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۱۱
با سلام و احترام به تمام أعضاء محترم گروه و تشكر از پاسخ أعضاء فعال گروه،
🌷پرسش این بود که: آیا « محبت » یکطرفه است؟ یا دوطرفه است؟.
🌿در پاسخ عرض شد:
با اینکه هر فعل، عمل، ارتباط، جریان، حرکت، ابراز، ظهور و مهر و محبتی، « دو طـــرفِ » دارد،
اما هر فعل، عمل، ارتباط، جریان، حرکت، ابراز، ظهور و مهر و محبتی، حتما و قطعا « فقط یکـــــطرفه » ابراز می شود و ظهور پیدا می کند و « ارتباط دو طرفه »،« محــــــال » است و اصلا شدنی نیست.
پس: بارش، یکطرفه است، رویش، یکطرفه است، تابش، یکطرفه است، آفرینش، یکطرفه است، هر افزایش و کاهشی، یکطرفه است، پرواز، یکطرفه است، شور و نشاط، یکطرفه است، حیات و زندگی، یکطرفه است، هر عبادتی، یکطرفه است، « تشکر »، یکطرفه است، « بوسیدن »، یکطرفه است، « خنده »، یکطرفه است، « لذت »، یکطرفه است، « عشق »، یکطرفه است،
🌷🌷و در ضمیمه آن پرسیده شد:
اگر انسان این « یکطرفه » بودن « تمام افعال و أعمال » را بفهمد، در تمام رفتارهایش به چه « صفت » بسیار ارزشمندی دست پیدا می کند؟
🌿🌿که پاسخ آن (همانطور که اکثرا متوجه شدند)، « اخــــــــلاص » است.
« أخلاص »،« عصاره زندگی نورانی و معطر أمیرالمؤمنین صلوات الله علیه است: از علی آموز إخلاص عمل.
اگر انسان، عاقلانه و مؤمنانه در رفتارهایش « اخلاص » داشته باشد، از دیگران (با اینکه انتــــــظار واکنش منطقی دارد، اما) از إحسان و إنفاق و إطعام و مهر و محبتش، از دیگران « هیچ توقــــعی » ندارد و برای هیچ یک از تلاشهایش، (از مخلوق) « أجر » نمی خواهد، « رحمه للعالمین » می شود، « جلوه کوثر » می شود و گرفتار « تکاثر » و « مقایسه » و « حسادت » و « بُـــخل » و « حرص » و « حس زشت طلبکاری » نمی شود.
لذا انسان مخلص، شخص عاقل و مؤمن و موحّدی است که: از تنگ نظری، اسارت نفس، بردگی ذهن، نوکری غرائز، دنیاگرایی، ظاهربینی، سطحی نگری، و از تمام رذائل، خودش را « خـــــــــلاص » و رها کرده است.
پس انسان مخلص می تواند با « جاهلین غرق در جاهلیت »، پیامبری کند و بهترین تمدن را بسازد،
انسان مخلص می تواند (مثل حضرت نوح علیه السلام و حضرت لوط علیه السلام) « با زن خائن خود » به پیامبری خود بپردازد و دختران خوبی هم داشته باشد.
انسان مخلص می تواند (مانند حضرت آسیه سلام الله علیها) با هر همسر کج و معوج و بداخلاقی برای خودش زیبا زندگی کند و با هر بیماری، طبابت کند، برای کوفیان هم امامت کند.خلاصه اینکه انسان مخلص، مثل « آینه ای شفاف »، أسماء و صفات و اراده الهی را « یکطرفه تجلّی » می دهد و هیچ خوف و حزن و غم و غصه ای هم ندارد. اللهم ارزقنا.
🍃واژه: #محبت یکطرفه_یا دوطرفه #اخلاص
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۱۲
با سلام و احترام و عرض صبح بخیر به تمام أعضاء محترم گروه.
🌷با مراجعه به دعای۳۳صحیفه سجادیه ببینم من چگونه باید « استخاره » کنم؟
و برای آن از خداوند چه چیزهایی را باید بخواهم؟
🌿 پاسخ:
۱ـ با « باور » اینکه فقط خداوند « عالم » به همه چیز است، از او می خواهم « با وساطت خاتم أنبیاء صلوات الله علیه و خاندان ایشان » به « خیر » برایم « حُکم » کند: أَسْتَخِیرُک بِعِلْمِک، فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اقْضِ لِی بِالْخِیرَةِ
(پس من دنبال « تفاّل و فالگیری » و « شانس و بخت آزمایی » نیستم.)
۲ـ از خداوند می خواهم « شناخت آن حکم خیر » را به « مــــا »،« الـــهام » کند: أَلْهِمْنَا مَعْرِفَةَ الِاخْتِیارِ
(پس در بیرون و در قرآن یا تسبیح دنبال جواب نیستم.)(بلکه برای دریافت الهام قلبی، تلاش می کنم « لیاقت و قابلیت و طهارت و ظرفیت و صلاحیتِ » خودم و اطرافیانم را افزایش می دهم.)
🌷🌷سئوال: با اینکه « من » استخاره می کنم چرا الهام را باید برای « ما » بخواهم؟
🌿🌿پاسخ: زیرا « من » از جهانیان و از مخلوقات و آفرینش، « جدا » نیستم و « أمر الهی »،« جامع » است. پس تا « شرائط عمومی و زمینه محیطی » فراهم نشود، « تحقق آن خیر » برای « من » فراهم نمی شود.
(مثلا دعای آخرین حجت الهی، برای ظهور خودشان، مشروط است به اینکه « ۳۱۳نفر » برای « نیابت » أمر ایشان در سراسر جهان به « قلّه صداقت و معرفت و اطاعت و تبعیت » و « سایر حامیان ایشان » به « آمادگی لازم » رسیده باشند و « نفرتِ جهانی از ظلم و جور » هم به حد نصابش برسد تا « اجابت دعا برای ظهور » تحقق پیدا کند.)
۳ـ با « استخاره »، من دنبال « تحمیلِ تقاضای خودم به خداوند نیستم » بلکه « رضایت الهی » برایم مهم است لذا هر « حکمی » بفرماید من « تسلیم » اویم: وَ اجْعَلْ ذَلِک ذَرِیعَةً إِلَی الرِّضــــَا بِمَا قَضَیتَ لَنَا وَ التَّسْلِــــیمِ لِمَا حَکمْتَ
۴ـ پس به هیچیک از صفات خداوند و « عالمانه و حکیمانه بودن حُکم او » نباید « شک » داشته باشیم: فَأَزِحْ عَنَّا رَیبَ الِارْتِیابِ،
۵ـ باید « از هر نوع توقع و منّت گذاشتن » بپرهیزیم و از « خودخواهی، خلاص شویم » تا لایق « یقین مخلصین » شویم: وَ أَیدْنَا بِیقِینِ الْمُخْلِصِینَ.
۶ـ باید تلاش کنیم « خیر » بودن « هر حُکم و أمر الهی » (در بیان قرآن یا بیان سفیرانش یا ابتلائاتش) را « بفهمیم »: وَ لَا تَسُمْنَا عَجْزَ الْمَعْرِفَةِ عَمَّا تَخَیرْتَ،(بفهمیم که: الخیر فی ما وقع)
۷ـ آنقدر « حکیمانه » بودن « أمر و نهی » تو را بفهمیم که از آنچه رضایت تو در آنست، « کراهت » نداشته باشیم: وَ نَکرَهَ مَوْضِعَ رِضَاک،(مثل اینکه: ازدواج از گرفتن مدرک پوچ دانشگاه مهمتر است، یا اینکه: جهاد زن فقط همسرداری است، یا اینکه: بچه برای پدر است و مادر بیشترین نقش را در رشد و هدایت فرزند دارد اما مسئول بچه نیست.)
۸ـ دنبال کاری باشیم « خوش فرجام » (نه مثل برجام) تا خلاف « عافیت » نباشد: وَ نَجْنَحَ إِلَی الَّتِی هِی أَبْعَدُ مِنْ حُسْنِ الْعَاقِبَةِ، وَ أَقْرَبُ إِلَی ضِدِّ الْعَافِیةِ،
۹ـ برای « دوست داشتن قلبی » از « هر أمر و نهی الهی » تلاش کنیم: حَبِّبْ إِلَینَا مَا نَکرَهُ مِنْ قَضَائِک،
۱۰ـ آنقدر برای إصلاح « نگاه و تحلیلمان » بکوشیم تا احکام الهی را « سخت » نبینیم: وَ سَهِّلْ عَلَینَا مَا نَسْتَصْعِبُ مِنْ حُکمِک،
۱۱ـ بهترین « خیری » که باید از خداوند بخواهیم اینست که « ضرورت و شیرینی فرمانبرداری و هماهنگی با مشیتش » را به ما الهام کند: وَ أَلْهِمْنَا الِانْقِیادَ لِمَا أَوْرَدْتَ عَلَینَا مِنْ مَشِیتِک،
۱۲ـ آنقدر « إقتضائات » را درست تشخیص دهیم که در « زمان شناسی »، نظر ما با نظر خدا، یکی شود: حَتَّی لَا نُحِبَّ تَأْخِیرَ مَا عَجَّلْتَ، وَ لَا تَعْجِیلَ مَا أَخَّرْتَ،
۱۳ـ آنقدر « خیرشناس » شویم که « ارزیابی » ما با « قضاوت خدا » یکی شود: وَ لَا نَکرَهَ مَا أَحْبَبْتَ وَ لَا نَتَخَیرَ مَا کرِهْتَ،
۱۴ـ آنقدر « نظر امروز مردم » برایمان بی أهمیت باشد که « خیر » را فقط در « زیبایی عاقبت و کرامت آخرتی هر کاری » بدانیم: وَ اخْتِمْ لَنَا بِالَّتِی هِی أَحْمَدُ عَاقِبَةً، وَ أَکرَمُ مَصِیراً،
خلاصه اینکه « استخاره » به معنی « اجازه گرفتن » نیست.
🍃واژه: #صحیفه_سجادیه۳۳ #استخاره #خیر
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۱۳
🌾تمام افراد بشر، *بدون منیت و نفسانیت* به دنیا می آیند اما در طول *دوران طفولیت*، اگر *سیادت خود را پیدا نکنند و تحقیر شوند* ، گرفتار ذهنیت و توهمی به نام *من* می شوند و از « تعلق » به هر چیزی که این من را بزرگتر نشان دهد، احساس « ارزشمندی » می کنند. (به دیگران می گویند: بسوز من دارم شما نداری)
و اگر آنها تا حدود راهنمایی (متوسطه اول)، عاقل و بالغ و مؤمن به خدا نشوند متأسفانه در مقطع دبیرستان، گرفتار *توهم تنهایی و بی ارزشی و حقارت* می شوند و « در معرض احساس تلخ پوچی » قرار می گیرند.
و برای *« رفع همین تنهایی واهی و احساس حقارت»* به: *أشیاء، حیوانات، گیاهان، افراد و عناوین، « پناه » می برند* تا با « تعلق و وابستگی و دلبستگی » به آنها « احساس ارزشمندی » پیدا کنند و از « احساس پوچی » بگریزند.
اما چون آن متعلقات، متزلزلند اینها هم دائما گرفتار تزلزل و هیجان و حرص و جوش و انواع افسردگی می شوند.
بنابراین بسیاری از جوانان، *فقط برای رفع تنهایی و بی ارزشی و پوچی* ، ازدواج می کنند و می پندارند که « همسر » می تواند آن « احساس تنهایی واهی و آن احساس بی ارزشی خیالی » آنها را درمان کند.
در حالی که هر چه جلوتر می روند و « آسیب پذیری » آن متعلقات یا معبودهای خود را می بینند نه تنها مشکلشان حل نمی شود که دردهایشان متراکمتر هم می شود لذا بخش کثیری از مردم با سواد جهان، از « انواع اعتیاد » به انواع « موسیقی، آدامس، سیگار، قلیان، رانندگی مهیج و مواد مخدر، .... » سر در آورده اند.
اما آنان که دوره « سیادت » را در خانواده خوب گذرانده اند و « هو معکم اینما کنتم » را در آستانه بلوغشان خوب فهمیده و باور کرده اند،
و ازدواج و همسر را « تکلیف الهی » و « نیاز طبیعی » و « بهانه » ای برای رشد و خودشکوفایی و بروز و ظهور خودشان می بینند،
با « هر همسری » و در « هر شرائطی » می توانند « هر روزشان بهتر از دیروزشان » باشد.
🍃واژه: #منیت #سیادت #ازدواج
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۱۴
🍂چه خوب می شود اگر بفهمیم که:
از *نور* ، *مهر* پدید می آید و از *مهر* ، *حُب و محبت* می جوشد و خودش را به *نورِ محبوب* می رساند و *منیت و نفسانیتش فانی* و خودش، *ظرف نور و آینه نور و مصباح نور و شمس الشموس و خود نور* می شود ....
🍃واژه: #نور #منیت
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۱۵
🌾با عرض سلام و صبح بخیر و تبریک سالروز میلاد فرخنده حضرت زینب کبری سلام الله علیها به تمام أعضاء محترم گروه.
🌴با هم دعای روز چهارشنبه را با یاد نورانی آن نورچشم حضرت زهرای أطهر سلام الله علیها و آن زینت أمیرالمؤمنین صلوات الله علیه بخوانیم و خودمان را بیش از پیش برای ظهور آخرین حجت الهی و استقرار تمام ارزش های دین بر تمام نقاط زمین آماده کنیم:
🍂بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ، الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى جَعَلَ اللَّيْلَ لِباساً وَ النَّوْمَ سُباتاً وَ جَعَلَ النَّهارَ نُشُوراً،
لَكَ الْحَمْدُ أَنْ بَعَثْتَنِى مِنْ مَرْقَدِى وَ لَوْ شِئْتَ جَعَلْتَهُ سَرْمَداً،
حَمْداً دائِماً لَايَنْقِطعُ أَبَداً وَ لَا يُحْصِى لَهُ الْخَلائِقُ عَدَداً،
اللّٰهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ أَنْ خَلَقْتَ فَسَوَّيْتَ وَ قَدَّرْتَ وَ قَضَيْتَ وَ أَمَتَّ وَ أَحْيَيْتَ وَ َأَمْرَضْتَ وَ شَفَيْتَ وَ عافَيْتَ وَ أَبْلَيْتَ وَ عَلَى الْعَرْشِ اسْتَوَيْتَ وَ عَلَى الْمُلْكِ احْتَوَيْتَ؛
به نام خداوند فرصت دهنده بسیار مهربان، ستایش خدای را که شب را جامه و خواب را مایه آرامش و روز را زمینه تکاپو قرار داده، ستایش تنها تو را سزاست که مرا از خوابگاهم برانگیختی و اگر میخواستی خوابم را جاودان میساختی، سپاس و ستایش دائم که هرگز پایان نیابد و سپاس بیکران که آفریدگان از شمارش آن ناتواناند،
خدایا؛ ستایش تنها شایسته توست که آفریدی و سامان دادی و قدر و ارزش بخشیدی و فرمان دادی و میراندی و زنده کردی و بیمار نمودی و درمان کردی و بهبودی عنایت فرمودی و فرسوده ساختی و بر عرش هستی استیلا یافتی و بر فرمانروایی جهان چیره گشتی؛
أَدْعُوكَ دُعَاءَ مَنْ ضَعُفَتْ وَسِيلَتُهُ وَ انْقَطَعَتْ حِيلَتُهُ وَ اقْتَرَبَ أَجَلُهُ وَ تَدَانَىٰ فِى الدُّنْيَا أَمَلُهُ و اشْتَدَّتْ إِلَىٰ رَحْمَتِكَ فاقَتُهُ وَ عَظُمَتْ لِتَفْرِيطِهِ حَسْرَتُهُ وَ كَثُرَتْ زَلَّتُهُ وَ عَثْرَتُهُ وَ خَلُصَتْ لِوَجْهِكَ تَوْبَتُهُ،
فَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ خاتَمِ النَّبِيِّينَ وَ عَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ،
وَ ارْزُقْنِى شَفاعَةَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ لَا تَحْرِمْنِى صُحْبَتَهُ إِنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ.
اللّٰهُمَّ اقْضِ لِى فِى الْأَرْبَعاءِ أَرْبَعاً:
۱ـ اجْعَلْ قُوَّتِى فِى طَاعَتِكَ،
۲ـ وَ نَشَاطِى فِى عِبَادَتِكَ،
۳ـ وَ رَغْبَتِى فِى ثَوَابِكَ،
۴ـ وَ زُهْدِى فِيَما يُوجِبُ لِى أَلِيمَ عِقَابِكَ ، إِنَّكَ لَطِيفٌ لِمَا تَشَاءُ.
تو را میخوانم مانند آنکه وسیلهاش ناکارا گشته و رشتهی چارهاش گسسته و اجلش نزدیک شده و آرزویش در دنیا کاستی یافته و سخت بر رحمت تو نیازمند گشته و حیرتش بر اثر کوتاهی فزونی یافته و لغزش و افتادنش بسیار گشته و بازگشتش بهسوی تو خالص شده است،
پس تمام توجه خود را بر محمّد خاتم پیامبران و بر خاندان پاکیزه و پاکنهاد او قرار ده و شفاعت محمّد را روزیام فرما و از همنشینی با او محرومم مساز، زیرا تویی فرصت دهنده ترین مهربانان،
خدایا؛ در چهارشنبه چهار حاجت مرا روا ساز:
۱ـ نیرویم را در طاعت خودت ۲ـ و نشاطم را در بندگی خویش، ۳ـ و رغبتم را در داشتن ثواب و ثیاب، ۴ـ و بیرغبتیام را در آنچه موجب عذاب دردناک توست قرار ده، همانا آنچه را بخواهی لطف می فرمایی.
و برای اینکه به *قابلیت و لیاقت و ظرفیت و استحقاق لازم برای « إجابت » این تقاضاها* برسیم، در لحظات مختلف امروز، صد بار خالق عزیزمان را با عبارت *« یا حی یا قیوم »* صدا می زنیم تا بفهمیم که در محضر اوئیم و از اوئیم و به سوی او برمی گردیم و *تنها او زنده و به خود متکی است*، پس باید حیات و زندگی و نشاط و بالندگی را فقط با *توجه به او* إحراز کنیم.
🍃واژه: #چهارشنبه #یاحی_یاقیوم
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۱۶
🌾دعـــــوت عمومی از تمام افراد بسیار محترم گروه:
🌴لطفا « زن و مرد، پیر و جوان، متأهل و مجرد، دانشگاه رفته و سالم مانده!!، سالم و بیمار، پولدار و بی پول، صاحبخانه و مستأجر » بپذیرید که امروز برای « هر کاری که انجام می دهیم »، (پاکیزگی، پاکی، زیبا و جذاب بودن، معطر بودن، خوش اخلاقی، خندان بودن، شاد بودن، آراستگی، آشپزی، خیاطی، نظافت، همسرداری، بچه داری، رانندگی، سلام کردن، مهربان بودن، انفاق کردن، شاکر بودن، ذاکر بودن، با وضو بودن، و برای هر کار خانوادگی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، هنری، آموزشی ... »، از هیچ یک از افراد اطرافمان، « هیچ توقـــــعی » نداشته باشیم.
و در پایان امروز خودمان را منصفانه ارزیابی کنیم و به خودمان « نمره » بدهیم. یا علی و یا زهرا
🍃واژه: #دعوت_عمومی #توقع #نمره_دادن
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۱۷
🌾 سلام علیکم
استاد از پاسخ هاتون سپاسگزارم
تشکر از وقتی که میگذارین: خیلی ممنوووونم استاد بزرگوار 🌸
🌷من فرمایش شما رو درست متوجه شدم یا خیر؟ صحبت شما اولویت بندی و میزان اهمیتی هست که یه خانم به همسر داری و بعدش کار بیرون میده، ینی اگه یه خانم کار بیرون داشته باشه، اما از زن بودن خودش و از همسرداری خودش غافل نشه، کار کردن او بلامانع است؟
و خواهشی که از شما داشتم اینه که در صورت امکان لطف کنین و بعضی مطالب رو که میفرمایید، راهکار عملی و کاربردیش رو هم بفرمایید، من واقعاً ممنون میشم.
مثلاً این هدایت نامحسوس رو که میفرمایید، توو عمل و رفتار ما دقیقا چطور باید باشه؟
استاد بزرگوار میخواستم بدونم
راه ارزیابی و سنجش خود در مسیر زن بودن و ایفای نقش زنانگی چیست!؟
بعد از اینکه متوجه شدیم نگاهمان به خود و ونقشمان غلط بوده و حالاباید روی ایفای نقش اصلی خودمان در خانه و در راستای همسرداری درست تمرکز بکنیم، باتوجه به نواقصی که در عمل و مهارت داریم، چطور می توانیم بسنجیم که مسیر درستی را طی میکنیم!؟
🌿 سلام به مقام والا و رسالت آسمانی زن.
از آنجا که تمام افراد بشر دنبال « سود » اند و از زیان و خسران گریزانند خواهش می کنم ماشین حساب یا چرتکه ای را آماده کنید و « سود و زیان » نمونه های زیر را منصفانه محاسبه کنید:
بانویی را در نظر آورید که منشی یک اداره یا فروشنده یک فروشگاه یا کارمند یا صندوقدار بانک یا مدیر یک مهد کودک یا معلم یک کلاس یا مدیر یک مدرسه یا رئیس یک دانشگاه یا شهردار و فرماندار و استاندار شده است.
به نظر شما « سهم » او در پیشرفت علمی، فرهنگی، عاطفی، اعتقادی، اخلاقی و سیاسی جامعه و « سود » او چقدر است؟
حالا سود چنین بانوانی را مقایسه کنید با سودی که حضرت هاجر سلام الله علیها با اطاعت از شوهر در آن سرزمین « غیر ذی زرع » بُرد یا سود و سعادتی که « همسر زهیر » در کربلاء با دوختن شوهرش (که مزدور معاویه بود) به اردوگاه أهل البیت بُرد یا سود و سعادتی که « همسر مقام معظم رهبری » از لحظه لحظه زندگیش می برد یا سود و سعادتی که « همسر جناب سید حسن نصر الله » یا « همسر سردار سلیمانی » .... از تلاش و نشاط و زندگی خود می برند؟
آیا وسعت نفوذ و نقش مفید کدامشان بیشتر است؟ اصلا اینها قابل مقایسه با هم هستند؟
این سه بانوی اخیر ، نه تنها کشور و نه تنها منطقه بلکه جهان را « به طور نامحسوس » در مشت خود گرفته و نقشه سیاسی منطقه و دنیا را تغییر داده اند.
انصافا « حضـــــور » این بانوان ظاهرا ساکت و بی نام و نشان (که شاید یک حساب بانکی هم ندارند)، از « ظهـــــور » هزاران هزار بانویی که هیچ حُرمت و ارزشی برای « زن » بودن خود قائل نیستند و « تشنة نگاه و توجه و احترام دیگرانند » و می کوشند رفتار پسرانه و مشاغل مردانه و ثروت دنیایی داشته باشند و با خودآرایی و اختلاط و تبرج و تحریک خود، خود را اسباب التذاذ رایگان هوسرانان معرفی می کنند ...
آیا این دو در سود و سعادت برابرند؟
آیا اتاق کار یک منشی، یک فروشنده، یک صندوقدار، یک معلم، یک مدیر، یک شهردار، یک فرماندار، یک استاندار .... وسیعتر است یا کوچکترین « خانه » ای که بانویی بااراده و هنرمند و مؤمن در آن خانواده داری میکند؟
چرا به آنها می گویند: شهــــــردار ، استانـــــدار و به اینها می گویند: خانــــه دار = سرایدار ؟؟؟؟
چرا آنها را « شاغل » می نامند اما اینها را « خانه دار » و « غیر شاغل » ؟؟؟؟
چرا از حضرت آدم تا آخرین انسان ، « شرط قبولی » عبادات و قربانی ها و ... « رو » به یک « بیت و قبله » بودن است؟ آیا آن « بیت » خیلی بزرگتر از کاخ ها و قصرها و تالارها و اهرام مصر است؟
👈 واژه: #همسرداری #کاربیرون از خانه #هدایت_نامحسوس
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۱۸
🌷 همسرم بازنشسته شده و دائما در منزل است و هیچ کاری انجام نمی دهد با او چه کنم؟
و خانم دیگری پرسیده اند : « هنر زن بودن » و « هنر هدایت نامحسوس » را بیشتر توضیح دهید.
🌿 باید بدانیم اینکه خداوند « جهاد و جنگیدن » را از دوش بانوان برداشته برای اینست که بانوان عزیز و شیرین زبان بتوانند « کار مهمتری » را انجام دهند و آن « جنگنده ساختن و مجاهد پروری » است.
لذا یکی از مهمترین راه های ابراز « هنر زن بودن » و « هنر هدایت نامحسوس » بانوان عزیز اینست که به جای « کار کردن » از همسر (و فرزندانشان)، « کارآفرین » بسازند.
و برای این منظور اول باید « نکات مثبـــــــت » محارم و خصوصا همسرشان را « در هر زمینه ای » کشف کنند و با شیرین ترین کلمات و جذاب ترین لحن و به « زیبایی » و به شکل « مناسبی » آن موارد را تشویق نماید به نحوی که « عقلانیت و اراده و ایمان و امید و خودباوری » آنها تقویت شود و شوق فعالیت پیدا کنند.
اقدام دوم: اینست که همسرشان را با هر ترفندی به پیاده روی با هم در اطراف منزل، پارک گردی با هم ، بازدید از موزه ها ، تماشای نمایشگاههای بین المللی ، تماشای میادین گُل ، تماشای بوستانهای مختلف، سفرهای کوتاه به قم ، جمکران و یا گردشگاههای اطراف هر شهر، زیارت امامزادگان متعددی که در هر شهر هستند و برکات فراوانی دارند.
و اقدام سوم: اینست که همسرشان را برای تعمیر وسائل برقی، چوبی، فلزی و شیرآلات حمام و ظرفشویی و غیره و تعمیر یا رنگ آمیزی در و پنجره و کمدها و کابینتها و دیوارها و نقاشی در فضاهای خالی منزل به زیبایی تشویق کنند و « هرگز به کار آنها ایــــــراد نگیرند » (و شاید لازم باشد خودشان هم با همسرشان همکاری کنند و با گفتگوها و بیان خاطرات شیرین، کار کردن را برای آنها تسهیل نمایند.)
چه زیباست زن و شوهر در هر فرصت مناسبی خصوصا در ایام بازنشستگی ، با هم قرآن و دعا بخوانند و با هم بر روی آیات خاصی و عبارتهای زیبای ادعیه با هم گفتگو و مباحثه و درک و فهم یکدیگر را به هر بهانه ای تشویق کنند. زیرا هر قدر توجه آنها به خدا و آخرت و تعالیم نورانی قرآن بیشتر باشد ، نشاط و سرزندگی و أنگیزه زندگی و کار و تلاش و شکر و قدردانی از امکانات موجود در آنها بیشتر موج می زند.
در هر حال زن و شوهر همانطور که دوران جوانی و شادابی را با هم بوده اند در دوران بازنشستگی هم باید با هم باشند و « أنگیزه » کار و فعالیت را در یکدیگر زنده نگهدارند تا زندگی با شیرینی ادامه پیدا کند.
در این دوران زن و شوهر بیش از هر زمانی دیگری به هم نیازمند و متعهدند لذا نباید فرصتهای طلایی با هم بودن را برای بچه ها و نوه ها خرج کنند. امیدوارم شما بانوان عاقل و با اراده و مؤمن در « هنر زن بودن » و « هنر هدایت نامحسوس » خود همواره از عنایت و الطاف الهی برخوردار باشید.
🍃 واژه: #هدایت_نامحسوس #جهاد #هنر_زن_بودن
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۱۹
♦️سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد
🔺کار او و راه او متوقف و بسته نخواهد شد
🔺انتقام سختی در انتظار جنایتکاران است
در پی شهادت سردار پرافتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس رهبر انقلاب پیامی صادر کردند.
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت عزیز ایران!
🔹سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبهی شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند.
🔹سالها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدانهای مبارزه با شیاطین و اشرار عالم، و سالها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقیترین آحاد بشر بر زمین ریخت.
🔹این شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیةاللهارواحناهفداه و به روح مطهر خود او تبریک و به ملت ایران تسلیت عرض میکنم.
🔹او نمونهی برجستهای از تربیتشدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همهی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بیوقفهی او در همهی این سالیان بود،
🔹با رفتن او به حول و قوهی الهی کار او و راه او متوقف و بسته نخواهد شد، ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثهی دیشب آلودند.
🔹شهید سلیمانی چهرهی بینالمللی مقاومت است و همهی دلبستگان مقاومت خونخواه اویند.
🔹همهی دوستان - و نیز همهی دشمنان - بدانند خط جهاد مقاومت با انگیزهی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است، فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلختر خواهد کرد.
🔹ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در کشور اعلام میکنم و به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریک و تسلیت میگویم.
سیدعلی خامنهای
🍃واژه: حاج #قاسم_سلیمانی
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۲۰
🌾اطلاعیه:
ضمن عرض تبریک و تسلیت این « ابتلاء بزرگ الهی = و نقص من الأموال و الأنفس و بشر الصابرین »،
و ضمن نفرین و لعنت بر « ممهدین » این « إبتلاء » (وَ لَعَنَ اللَّهُ أُمَّةً قَتَلَتْكُمْ وَ لَعَنَ اللَّهُ الْمُمَهِّدِينَ لَهُمْ )،
امیدوار باشیم که « خون » این « قربانیان برگزیده بارگاه حق » بتواند موحدین انقلابی را فعال تر و شیعیان را متعهدتر و مسلمین جهان را بیدارتر کند و جمیع مردم مستضعف جهان را از خواب غفلت درآورد.
اکنون که دلها به برکت این واقعه بزرگ به تپش افتاده و شعار غالب دوستداران ایشان اینست که « پرچم » تو را زمین نخواهیم گذاشت و راه شما را ادامه خواهیم داد »
توصیه می شود برای « اثبات صداقت در این ابراز همراهی » با آن « شهید و شهیدان عالی مقام »:
۱ـ افراد عاقل و بالغ و مؤمنی که تا کنون به هر دلیلی، « مجرد » مانده اند، از حساسیت های غیر عقلانی و غیر اسلامی و سختگیری های غیر منطقی دست بردارند و سریعا خود را برای ازدواج اسلامی آماده کنند.
۲ـ آنان که بنا به تکلیف الهی و بر خلاف نظر عوامل استکبار و با لطف الهی ازدواج کرده اند، با « مرور مشترکات » از « مرور گفتارها و رفتارهای ناخوشایند و غلط گذشته و کینه ها » دست بردارند و کدورت و قهر را به کوری شیاطین کنار بگذارند و برای « حل منطقی اختلافات » خود تلاش کنند و خودشان و فرزندانشان را از « پرتگاه طلاق » حفظ کنند.
۳ـ زوج های عاقل و مؤمن و منتظری که حداقل شرائط برایشان فراهم است، از فرزندآوری جلوگیری نکنند و برای خشنودی مستکبرین، خودشان را عقیم نکنند و با « نیت پُر کردن جای یک شهید »، بر فرزندانشان بیافزایند و « افتخار مظهر اراده الهی بودن در تکثیر مؤمنان » را أحراز کنند.
۴ـ مردان و زنان برومندی که به هر دلیلی گرفتار « قهر » یا « طلاق » شده اند، عاقلانه و مؤمنانه و هنرمندانه و بزرگوارانه، « شرائط آشتی و مصالحه » را فقط برای خشنود مادر نازنینمان حضرت زهرای أطهر سلام الله علیها فراهم آورند و اگر همسرشان هنوز « ازدواج نکرده »، با هنرمندی و عذرخواهی های مبتکرانه، به او « رجوع » کنند و تمام أنبیاء و أولیاء الهی را با این بزرگواری خود، از خود راضی نمایند.
۵ـ « تمام افراد دغدغه مند و دوستداران این شهیدان والامقام »، خود را از اصولگراها و اصلاح طلبها و چپ و راست و هر عنوان دیگری، « جدا » کنند و به جبهه « مقاومت » و « انقلابیون ولایتمدار » برسانند.
لطفا همه توجه داشته باشیم که تا « صداقــت » مؤمنانِ منتظر در « شعارها و گفتار و رفتارشان » برای خداوند « إثبات » نشود، « ظهور آخرین حجت الهی » فراهم نمی شود: فَلَيَعْلَمَنَّ اللَّهُ الَّذينَ صَدَقُوا وَ لَيَعْلَمَنَّ الْكاذِبينَ (عنکبوت/۳)
🍃واژه: #اطلاعیه #شهدا #ازدواج #ولایتمدار #جبهه_مقاومت
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۲۱
🌴اشتباه دشمنان کافر خارجی و منافق داخلی اینست که این آیه زیبای قرآن را ندیده اند که می فرماید:
*ما نَنْسَخْ* مِنْ *آيَةٍ* أَوْ نُنْسِها *نَأْتِ بِخَيْرٍ مِنْها أَوْ مِثْلِها*
أَ لَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ؟ (بقره/۱۰۶)
هیچ *« آیتی »* را نسخ نمی كنيم يا آن را به فراموشى نمی سپاريم مگر اینکه *بهتر از آن* يا *مانندش* را مى آوريم، مگر ندانستى كه خدا بر هر كارى تواناست؟
🍃واژه: #نسخ
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۲۲
🌿حضرت امام خمینی رحمه لله علیه (نقل به مضمون) فرمودند:
🍂مردم امروز ایران از مردم زمان تمام أنبیاء و أولیاء الهی و حتی از مردم زمان رسول اکرم صلی الله علیه و آله هم بهتر هستند.
هیچیک از أنبیاء و أولیاء الهی، چنین حامیان و یاورانی از نظر کثرت و معرفت، نداشته اند.
و این « خون گرم شهید » است که این حامیان و یاوران صادق را با هم همدل و متحد می کند.
🍃واژه: خون_گرم_شهید
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۲۳
🌾با سلام و احترام و عرض تبریک و تسلیت این « إبتلای وحدت آفرین » و « دشمن شکن »،
دیروز این پرسش مطرح شد که:
🌷مهمترین « رذیلت اخلاقی » که انسان را از « عشق ورزیدن » و از « رشد و شکوفایی و زندگی و شادی و نشاط »، قطعا و حتما باز می دارد و محروم می شود، چیست؟ که در « پایان » یکی از سوره های قرآن مطرح شده است؟
خواهش کردم: ابتدا آن آیه و آن « کلمــــه » را بیابید و با یکی دو جمله بفرمائید:
چرا تنها راه درمان این صفت بسیار بـــد*، فقط *خـــودشناسی و یا فهم اصل زیباآفرین تبعیض است؟
🍂ضمن تشکر از أعضاء محترمی که پاسخ دادند و ده صلوات به کارنامه آخرتی آنان که پاسخ درست داده بودند حواله شد، هر چند که تعداد پاسخها به چهل نفر نرسید اما به خاطر شرائط امروز پاسخ را تقدیم حضورتان می کنم:
🌿پاسخ:
آن رذیله و آن بیماری بسیار خطرناک از منظر خداوند، « حسادت » است که در آیه پایانی سوره فلق بیان شده است: وَ مِنْ شَرِّ حاسِدٍ إِذا حَسَدَ
و تنها راه درمان آن، « خودشناسی » و فهم « سنت زیباآفرین تبعیض » است.
زیرا طبق این سنت الهی، « هر مخلوقی » و « هر فردی »،« ویژگیهای خاص خودش » را دارد. یعنی « هیچ دو انسانی، هیچ دو رد أنگشتی، هیچ دو مورچه یا زنبور یا پشه یا ... پروانه ای مثل هم نیستند » و هر اتم و سلول و گیاه و جانور و جن و ملک و انسانی، « منحصر به فرد » است و « قابلیت و ظرفیت و لیاقت و استحقاق خاص خودش » را دارد.
و اینکه « بعضی ها » اینطوری و « بعضی ها » آنطوری هستند، باعث پیدایش « زیبایی و تنوع و برکات بسیار زیادی در جهان » شده است.
پس اگر انسان این دو نکته را عاقلانه بفهمد خودش را با هیچ مخلوق دیگری « مقایسه » نمی کند و به راحتی می تواند به « هر جلوه الهی »،« صادقانه عشق » بورزد.
اما افرادی که خود یا والدین یا همسر یا فرزند را با دیگران « مقایسه » می کنند (در اثر تحریک و فوران نفسانیت و منیتشان)، به « رقابت » و « حسادت » و « نفرت » گرفتار می شوند و هرگز نمی توانند « عشق ورزی صادقانه ای » را تجربه کنند.
لذا « هیچ حسودی »،« سالک راه حق » نمی شود.
زیرا سالک راه حق، می خواهد برای همگان، « واسطه خیر » باشد و می گوید:
خدایا؛ *أجر للناس علی یدی الخیر* (خدایا؛ خیر را از دست من برای مردم جاری کن.)
در حالی که « حسود »، دوست ندارد « خیر » در دست دیگران باشد.
خداوند ما و شما را از هر مرتبه ای از حسادت حفظ فرماید. إن شاء الله تعالی
🍃واژه: #خودشناسی #حسادت #تبعیض #مقایسه #سالک_راه_حق
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۲۳/۲
🌷ولی استاد در قران صفات رذیله دیگه مثل تکبر همون فخر هم اومده .
چطور ثابت کردید این رذیله بدترین نوع هست ک انسان را از رشد دور نگه میداره؟
🌿آیا برای انسان امکان دارد « بدون مقایسه »، به « تکبر » و « حقارت » آلوده شود؟
آیا در هیچ نوزادی، « سیادت یا حقارت » و « تکبر و خودبزرگ بینی و خود کم بینی » دیده می شود؟
هیچ انسانی بدون تلاش برای خودشناسی هرگز به تصور و باور درستی از « خالق » خود نمی رسد.
لذا قرآن، به جای دعوت به « خداشناسی »، افراد بشر را فقط به « بصیرت در خود » فرامی خواند.
اما مردم باسواد اما از خودغافل و جاهل، برای رفع مسئولیت از خود، خدا را متهم و خود را از رعایت قوانین طبیعی و سنت های الهی ، خلاص می کنند.
بشر باید « خدای ساخته وهم و خیال خود » را کنار بگذارد تا بتواند عاقلانه و عالمانه پاسخ را بیابد.
🍃واژه: #خودشناسی #تکبر
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۲۴
🌴عزیزی از شهرستان برای کاری زنگ زد، به او تسلیت گفتم.
پرسید: چی شده؟
به ایشان عرض کردم که چه « بلایی » سرمان آمده.
پرسید: جداً؟ سردار قلبها را کی بشهادت رساندند ؟؟؟
عرض کردم: دیشب وقتی که ما خواب بودیم...!!!
و بعد با خودم گفتم: نکند ما باز هم خواب بمانیم و دشمن هر غلطی را مرتکب شود ...!!
🍃واژه: #خواب
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۲۵
🍂شهادت، یک ابتلاء الهی است و چه خوب است که ممهدین این ابتلاء را لعن و نفرین کنیم.
ولعن الله امه قتلتکم، لعن الله الممهدین لهم
چرا دو دفعه این لعن تکرار شده؟
اون هایی که این فاجعه را کردند، یک لعن و اون هایی که شرایط این ترور را ایجاد کردند لعنشون فرق می کند.
امیدواریم خون این قربانیان را موحدین را فعال تر و شیعیان را متعهدتر و مسلمین جهان را بیدارتر کند و جمیع مردم مستضعف جهان را از خواب غفلت درآورد.
🍃واژه: #شهادت #لعن
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۲۶
🌾یک خصوصیت مهم و یک خطر مهم
در طول این ایام و۱۵ قرن اخیر، اشتباه کافرین و منافقین چه بود؟
این آیه ۱۰۶ قرآن را ندیدند در سوره بقره
ماننسخ من آیه او ننسها نات بخیر منها او مثلها.هیچ آیتی را نسخ نمی کنیم یا آن را به فراموشی نمی سپاریم مگر این که بهتر از آن یا مانندش را می آوریم.
نه دشمنان کور دل خارجی و نه منافقین کور دل داخلی این آیه را فهمیدند.
🌾رفراندوم:
طی این شش سال، چند بار مسئول خائن دولت بحث رفراندوم را برای مذاکره با آمریکا و یا مسائل دیگر مطرح کرده است در حال که انواع راهپیمایی های با شکوه در هر سال خودش بهترین سندو مدرک است.
🍃واژه: #ننسخ #رفراندوم
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۲۷
🌾یکی از خصوصیات مهم انسان، بیان اوست و اصلی ترین نشانه داشتن بیان، قدرت تفهیم مظاهر زیبای هستی و قدرت تفهیم و تبین جلوه های زیبای حق است.
به همین دلیل هر انسانی از ابهام و شک و تردید و ظلمت بیزار است و از آنها نفرت دارد.
پس انسان عاقل و بالغ و مومن و منتظر، گفتار و رفتار و اخلاق و سکوت و نگاه و ازدواج ودرس و کار......و زندگیش بی ابهام است و بیان روشنی دارد.
🌴چیزی که سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی را برای عموم مردم دوست داشتنی و قابل احترام کرده است همین شفافیت و صداقت و اخلاصش در تبری و تولی است.
متاسفانه بعضی چه اشک تمساحی دادند برای سردار قاسم سلیمانی ولی منافقانه است.
بیاییم خودمون خلوص و شفافیت داشته باشیم در تمام نیات و اعمال و گفتار مان و موضع خود را مشخص کنیم.
🍃واژه: #بیان_شفافیت #ابهام #قاسم_سلیمانی
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۲۸
🌷 سلام اگر مردی نخواد زیر بار مسوولیت و سرپرستی خانواده بره ومثل یک بچه رفتار کنه باید چه کرد ؟ آیا وقتی نظر او عاقلانه وبه صلاح خانواده نیست ؟هيجانات خود رو نتونه کنترل کنه ؟ مثل بچه ها قهر کنه و لوس بشه بازم باید به حرفش عمل کرد و گوش داد ؟ این سوالی بود که یه نفر تومسجد امروز بعد از تفسیر سوره تحریم پرسید ؟
🌿 در پاسخ به نظر می رسد بهترین کار و تنها راه ممکن اینست که برای او، « همسری » عاقل، بااراده، خودیافته، خودساخته، شاد، آراسته، معطر، جذاب و « فریبنده » پیدا کنید که با « خانه داری = سرایداری » و « بچه داری » و تلفن بازی و ..... از « جهادهمسرداری » غافل نشود و با « هنر زن بودن » و « هنر هدایت نامحسوس » خود بتواند شوهرش را « مجذوب » خود کند و مردی عاقل، با اراده، مؤمن، فعال، وظیفه شناس و ..... بسازد. ظاهرا هیچ راه دیگری برای « اصلاح مردان » وجود ندارد.
🍃واژه: #هنر_زن_بودن
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۲۹
🌷در پاسخ به این پرسش که:
« جامعــترین و کوتـاه ترین تعریف » برای « امــام » (منصوب خدا) چیست؟
🌿 امام (منصوب الهی)، فرد بسیار عزیزی است که « هیچ استعداد ناشکفته » ندارد.
پس « مأموم »، باید فرد « عزت طلب و عاشق و مشتاقی » باشد که می کوشد « مجازترین و مفیدترین و زیباترین و بیشترین بروزات و ظهورات » را « در هر فرصتی » داشته باشد.
یک جمله کوتاه است از « دعای کمیل »
حتی اسرع الیک قی میادین السابقین .......
🍃 واژه: #امام
@dr_ghofran2
متن پیاده شده_ج۴_نهج البلاغه.docx
31.4K
#قطرات_بارانی_۱۳۰
👈نوع فایل: متن پیاده شده
👈موضوع: #نهج_البلاغه
👈جلسه_چهارم_دوره_اول
👈خطبه: ۶۴-۷۶-۸۲-۹۸-۱۱۳-۱۷۳-۱۹۹
👈نامه و قصار: ۳۱-۱۳۱
🍃واژه: #زیارت_اربعین #دنیا #زیارت_عاشوراء #خودشناسی #فرصت
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۳۱
🌾سلام و رحمت الهی بر تمام اهالی گروه صبح جمعه روز جمع شدن افراد بشر حول کلمه حق , روز همدلی و یکپارچه و امت شدن حول محور امام , روز ظهور آخرین حجت الهی بر شما مبارک.
🌴با سلام و احترام به هر حامد و محمد و محمود و حمدی. حمد دیدن زیبایی نیست بلکه، حمد زیبادیدن. بدون ذهنیت و قضاوت. دیدن و مشاهده کردن است. (مثل نگاه یک نوزاد به جهان. که بدون جانبداری می بیند و آن را جذب می کند)
سعی کنیم عبارت های حامدانه مثل: الحمد لله کما هو اهله , حمدالشاکرین , فسبح بحمد ربک را استخراج کنیم.
🍃 واژه: #جمعه #حمد
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۳۲
🌷سلام و عرض ادب خدمت استاد گرانقدر .استاد من دو تا برادر داشتم که یکیشون فوت شدند و برادر دیگرم که الان سی سالشون هست بعد فوت ایشون، کلا از کار دست کشیدن ،هیچ فعالیتی انجام نمیدن ،نماز نمیخونن روزه نمیگیرن ،کلا به هر چیزی که اعتقاد داشت اعتقاداتش از بین رفته منکر همه چیز شده،حتی
ازدواج و اینها هم دیگه قبول ندارن و فقط خونه نشستن و بازی های کامپیوتری انجام میدن .خیلی کم میخوابه ،غذا به اجبار میخوره ،بیزحمت راهنماییم کنید که باید چیجوری باهاش رفتار کنیم ؟چه کاری باید انجام بدیم؟
🌿با سلام به سرکار خانم....
که کاش از دولت و اکثر مردم کثیف انگلیس متنفر می شدند و نام محترمشان را به فارسی می نوشتند.
ایشان پرسیده اند: برای برادرشان که سی سال دارد و هیچ فعالیت مفیدی ندارد و با نماز و روزه و ازدواج مشکل دارد ... چه باید کرد؟
خانم محترم ؛ اگر خود شما ازدواج کرده اید باید همه چیز را کنار گذاشته و فقط و فقط به « جهاد همسرداری » خودتان برسید تا همسر محترمتان در این سیل و طوفان شدیدی که امروز در جامعه ما مردان زیادی را به سقوط کشانده سالم بماند.
و اگر هنوز ازدواج نکرده اید، لطفا در مدیریت والدین و « ولایت پدر محترمتان » کمترین دخالتی نکنید.
تنها کاری که خداوند از هر مادر، خواهر، همسر، دختر، خاله، عمه، مادر زن، مادرشوهر و مادربزرگی انتظار دارد اینست که با « شیرین زبانی » و « شادی » و « عبارتهای مناسب و جذاب » ، « نکات مثبت » پدر و برادر و شوهر و فرزندانتان را به زیبایی « تشویق » کنید و با « هنر زن بودن » و « هنر هدایت نامحسوس » خود، به تقویت عقلانیت و اراده و ایمان و امید آنها بپردازید. امیدوارم در این « شارژر » بودن موفق باشید.
🍃واژه: #ازدواج #ولایت_پدر #هدایت_نامحسوس
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۳۳
🌷سلام و عرض ادب
استاد ینی اگه یه خانمی بتونه در کنار رسیدگی به همسر و فرزندان و خانه اش، و در صورتی که اونا راضی باشن، میتونه بره سراغ درس و کار؟ (و البته توو اون محیط هم باوقار و متانت رفتار کنه 👍🏻)
🌿 علیکم السلام.
« حضور » بانوان در « تمام عرصه های اجتماعی » هیچ منعی ندارد مشروط به اینکه اولآ: « قدر و منزلت و کرامت و ظرافت و لطافت » زن، با « ظهور مردانه و نگاه ابزاری و شهوانی » به او خدشه دار نشود و ثانیا: در « جهاد همسرداری » او اختلال ایجاد نشود و ثالثا: با « قهرمان » پنداشتن خود به خودش « ظلم » نکند.
لذا حضرت خدیجة کبری سلام الله علیها که دهها کاروان تجاری داشتند از فردای ازدواج مقدسشان همه چیز خود و حتی سند منزلشان را به همسرشان که جوانی یتیم و بی پناه بود واگذار نمودند و فقط و فقط به جهاد همسرداری پرداختند و فرمودند: من در خدمت شما هستم.
و زنان رشید و بزرگوار عاشوراء هم با اینکه می توانستند و برخی می خواستند کار نظامی بکنند و از امام تک و تنها و « وتر الموتور » خود حمایت کنند، اما « حضور » خود را فدای « ظهور » نکردند و « جنگنده پروری » و « شهیدپروری » را مهمتر از « جنگیدن » و « شهید شدن » دیدند و « جز زیبایی ندیدند » و لذا توانستند حماسة عاشورا را برای همیشه « زنده » نگهدارند.....
ضمنا می دانید که « طلب » علم واجب است پس هیچ زن و مردی، نباید عمر خود را فدای « کسب » علم یا هر چیز دیگری کند. زیرا شیعه هر روز در تجدید عهد خود با آخرین حجت الهی (باید به خودش توجه دهد و) بگوید: ظهــــر الفساد فی البر و البحر بما کســــــــــبت ...
و اینکه پرسیدید: آیا زن می تونه سراغ درس و « کار » برود ناشی از اینست که تحت تاثیر إلقائات عوامل شیطانی، « همسرداری » و « حضور » در عرصه های زندگی متأسفانه « کار » تلقی نمی شود. در حالی که « مراقبت ظریف و لطیف » از مردها (که موجودی زمینی و عاشق تنبلی، کم کاری، ثروت، قدرت، شهوت، شهرت، اختلاس، تقلب، دلالی، زمین بازی، زمین خواری، حقوق های نجومی و وادادگی در برابر دشمن هستند) و « مدیریت نامحسوس » آنها برای « قهرمان پروری » قطعا از ادارة یک مغازه، بانک، کلاس، مدرسه، اداره و از شهرداری، استانداری و یا کشورداری ، بسیار بسیار با ارزش تر و مهمتر و مفیدتر است.
از منظر قرآن، دختر و زن، « جواهری بسیار گرانقیمت و مقدس » است لذا (همانطور که به أمر الهی مردم برای ملاقات رسول الله صلی الله علیه و آله باید صدقه می دادند)، تماس با هر دختر و زنی، مشروط به پرداخت صداق و مهریه است. پس چنین موجود ظریف و لطیف و گرانبهایی نباید در دسترس أغیار باشد. و السلام
🍃واژه: #طلب_علم #کار #حضور #ظهور
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۳۴
🌷 استاد پس اگر زنی مثلا مثل حضرت خدیجه -سلام الله علیها- که استعداد تجارت داشتند، استعداد هایی داشته باشد، آیا باید برای شکوفا کردن آنها قدمی بر دارد؟ ایا باید از آنها برای جامعه استفاده کند؟ یا باید آنها را در همسر داری شکوفا کند.
به علاوه باید بپذیریم جامعه به وجود زنان معلم و پزشک نیاز مند است، پس آیا این وظیفه ای (در حد کفایت جامعه) بر دوش زنان توانمند نیست تا «علاوه بر همسری» و «مادری» این وظایف را هم انجام دهند.
سوال دیگر من این است که ، مگر نمی گویند حضرت خدیجه (س) چند بار ثروت خود را خرج اسلام کردند، پس ایشان پس از ازدواج هم تجارت می کردند. ایا این حرف درست است؟
🌿 با سلام
یک جلد از کتاب ۱۱۰ جلدی بحار الانوار فقط در شأن بانوی بزرگوار حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها است لطفا به آن رجوع کنید احتمالا مطلبی را که فرمودید به این شکل درست نیست.
(همچنین به قطرات بارانی_۱۳۳)رجوع کنید.
اما تنها « بهانه ای » که در طول پنجاه سال اخیر شنیده ایم همین است که جامعه معلم و پزشک زن نیاز دارد پس تمام دخترها باید وارد دانشگاه و انواع رشته ها شوند و بانک جهانی در اولین وامی که در دوران جنگ به ایران داد و ظاهرا دوازده شرط داشت یکی از شروط همین بود که زنان باید بتوانند بدون بحث سهیمه وارد دانشگاهها شوند اما آنچه در عمل دیده می شود اینست که غالب زنان مدرکدار به منشیگری مدیر کلها و رؤسا و مسئولین (هوسباز) و کارمند بانک و فروشنده مغازه ها و مشاغل دون شأن والای زن مشغولند و تعداد اندکی از آنان معلم و پزشک شده اند.
در هر حال مردان و زنان « عاقل و بالغ و مؤمن » قبل از اینکه ببینند جامعه به چی نیاز دارد باید ببینند آنکه اینها را « آفریده » چه مقصودی داشته و چه نقش و مأموریت و رسالتی را برایشان مقدر کرده و از چه « رضایت » دارد.
🌾خیلی ممنون که من رو متوجه اشتباهم در مورد حضرت خدیجه سلام الله علیها کردید و یکی از سوالات ذهنی منرو پاسخ دادید...،
الان متوجه شدم ایشان، ثروتمند بودند و کسانی برای ایشان تجارت می کردند
پس از ازدواج همه ثروت را در اختیار حضرت رسول (صل الله علیه و اله ) قرار دادند و حضرت رسول(ص) اون ثروت رو د راه اسلام خرج کردند.
🍃واژه: #حضرت_خدیجه_سلام الله علیها #کار_بانوان #بحارالانوار #نقش
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۳۵
🌷پرسش: کدام آیة قرآن، « بزرگواری بانوان » را « بعــــــــد از ازدواج » بیان می کند؟
🌿پاسخ:
آیه ۴ سوره مبارکه النساء
وَ آتُوا النِّسَاءَ صَدُقَاتِهِنَّ نِحْلَةً فَإِن طِبْنَ لَكُمْ عَن شَيْءٍ مِّنْهُ نَفْسًا فَكُلُوهُ هَنِيئًا مَّرِيئًا
ﻣﻬﺮ ﺯﻧﺎﻥ ﺭﺍ به عنوان ﻫﺪﻳﻪ و با نیتی پاک ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﺪﻫﻴﺪ. ﭘﺲ ﺍﮔﺮ آنان بخشی ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺭﺿﺎﻳﺖ ﺧﺎﻃﺮ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺨﺸﻴﺪﻧﺪ، ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺭﻳﺪ ﻭ ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻧﺘﺎﻥ کنید.
طبق این آیة کریمه، در ذات بانوان، « نگاه مادی » نیست و آنان آنقدر بزرگوارند که از « بخشی از مهریه » خود به راحتی می گذرند.
البته بعضی از بانوان موقع « طلاق » و برای « طلاق گرفتن » از مهریه خود (بالإجبار) صرفنظر می کنند.
اما بسیاری از بانوان مؤمن، برای « دلربایی و جذب و تکریم » همسرشان، (و بدون هیچ إجباری) از « بخشی » از مهریه خود صرفنظر می کنند.
🍃واژه: #بزرگواری_بانوان #نساء_۴ #مهریه
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۳۶
🌷 با سلام و احترام.
صبح ما و شما با ذکر « یا ذالجلال و الإکرام » در این روز عزیز إن شاء الله بخیر باشد.
با اینکه قرآن در سوره حمد (و چند سوره دیگر) تمام مردم جهان و تاریخ را به « سه گروه » (و در موارد اندکی به چهار گروه) تقسیم کرده اما سرانجام تمام مردم در « دو گروه و جبهه اصلی حق و باطل » قرار می گیرند و لایق « بهشت یا جهنم » می شوند.
نکته مهمی که در « آیات زیادی » مورد تاکید قرار دارد اینست که « بیشتر مردم »:
۱ـ لاَ يَشْكُرُونَ، ـ لاَ يَعْلَمُونَ، ۳ـ لاَ يُؤْمِنُونَ. ۴ـ عَنْ آيَاتِنَا لَغَافِلُونَ، ۵ـ بِلِقَاءِ رَبِّهِمْ لَكَافِرُونَ، ۶ـ لَفَاسِقُونَ.(و: لَمُسْرِفُونَ، يُسَارِعُونَ فِي الإِثْمِ وَ الْعُدْوَانِ، سَاء مَا يَعْمَلُونَ، يَتَوَلَّوْنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ، مَا يَتَّبِعُ ... إِلاَّ ظَنًّا، لَا يَعْقِلُونَ.) هستند.
بنابراین:
۱ـ اینکه گفته می شود: « حق با اکثریت است »، درست نیست.
۲ـ « کثرت جبهه باطل »،« نباید باعث ترس مؤمنین شود » زیرا « قدرت آنها پوشالی و ظاهری است » و « با هم بودنشان عاقلانه نیست. »: تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَ قُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا يَعْقِلُونَ . (حشر/۱۴)، (ای كافران خودخواه) اگر (براي اثبات حقانيت اسلام) پيروزي (آن) را ميخواستيد، اينك اين فتح (مکه و اقتدار اسلام)، پس اگر حقستيزی را كنار بگذاريد به نفع شماست اما اگر لجاجت بورزید با قهر ما مواجهيد و « تعداد زیاد » شما كارساز نيست زيرا خداوند حامی مومنان است: إِن تَسْتَفْتِحُواْ فَقَدْ جَاءكُمُ الْفَتْحُ وَ إِن تَنتَهُواْ فَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَ إِن تَعُودُواْ نَعُدْ وَ لَن تُغْنِيَ عَنكُمْ فِئَتُكُمْ شَيْئًا وَ لَوْ كَثُـــــرَتْ وَ أَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُؤْمِنِينَ (أنفال/۱۹)
۳ـ مؤمنین اگر در جایی (مثل غزوه حُنین) « کثرت » پیدا کردند، نباید به آن « مغرور » شوند.(توبه/۲۶)
۴ـ « تمام مؤمنین » باید « تا سر حد امکان » برای « افزایش نفرات و تجهیزات خود بکوشند: وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَ مِنْ رِباطِ الْخَيْلِ (انفال/۶۰)
۵ـ پس تمام مردان و زنان مؤمن « موظف » هستند: ۱ـ مراقب سلامتی و شادابی و توانمندی خود باشند. ۲ـ به موقع ازدواج کنند، ۳ـ با اعتماد به « رزاق » بودن خداوند، با فرزندانشان باعث مباهات پیامبر أکرم صلی الله علیه و آله شوند، ۴ـ رشد و هدایت فرزندانشان را به غافلان و ناأهلان و دیگران نسپارند، ۵ـ زمینه ی تشویق و ترغیب « مجردین » را فراهم آورند و آنها را حمایت کنند: وَ أَنْكِحُوا الْأَيامى مِنْكُمْ وَ الصَّالِحينَ مِنْ عِبادِكُمْ وَ إِمائِكُمْ. ۶ـ فرزندانشان را « سقط » نکنند، ۷ـ از « تحقیر » فرزندان و « تحمیل خود » بر آنها و « متنفر کردن آنها از اسلام » بپرهیزند و موجبات « سیادت » و « عقلانیت و بلوغ » آنها را فراهم آورند.
۶ـ مؤمنین باید « با مرور خصوصیات اکثریت منفور خدا »، خود را در پایان هر روز « محاسبه و ارزیابی » کنند تا « مبادا » به دامن اکثریت غافل و جاهل و کافر، ریزش و سقوط کنند.
۷ـ طبق آیه « ۱۷ سوره اعراف، « شیطان از چهار طرف به انسان یورش می آورد » تا « خداوند او را قدردان نیابد: ثُمَّ لَآتِيَنَّهُمْ مِنْ بَيْنِ أَيْديهِمْ وَ مِنْ خَلْفِهِمْ وَ عَنْ أَيْمانِهِمْ وَ عَنْ شَمائِلِهِمْ وَ لا تَجِدُ أَكْثَــــرَهُمْ شاكِــــرينَ (۱۷) پس مؤمنین باید « تمام توانایی ها و تمام امکانات و تمام حوادث و تمام موانع و مشکلات » زندگی را « نعمت الهی » و « امانت الهی » و « آزمایش الهی » بدانند و « قدر » هر چیزی را عاقلانه بفهمند و مؤمنانه و صبورانه آنها را « فرصت رشد و عامل تعالی » خود قرار دهند.
🌿🌿 بعضی از خصوصيات « اکثریت مردم » و « جبهه باطل »:
۱ـ شنوا و بينا و أهل تعقل و منطق نيستند: لاَيَسْمَعُ .. صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَعْقِلُونَ.
۲ـ اهل تفكر و شعور و خودشناسي نيستند: لاَّيَشْعُرُونَ ... لَمْ يَتَفَكَّرُوا فِي أَنفُسِهِمْ.
۳ـ سفیه هستند و به علم خودشان احترام نمی گذارند: إِنَّهُمْ هُمُ السُّفَهَاء وَ لَكِن لاَّ يَعْلَمُونَ.
۴ـ حاکمیت قطعی دین در جهان و حسابرسی آخرت را باور ندارند: وَ كُنَّا نُكَذِّبُ بِيَوْمِ الدِّينِ.
۵ـ سکولار هستند و نبوت و امامت و رهبری منصوب الهی را قبول ندارند: يَقُولُ آمَنَّا بِاللّهِ وَ بِالْيَوْمِ الآخِرِ وَ مَاهُم بِمُؤْمِنِينَ.
۶ـ حرف و نظر مردم برایشان مهمتر از « نظارت الهی » است: يَسْتَخْفُونَ مِنَ النَّاسِ وَ لاَ يَسْتَخْفُونَ مِنَ اللّهِ وَ هُوَ مَعَهُمْ .
۷ـ آزمون الهی را باور ندارند لذا فرصتهايشان را هدر ميدهند: وَ كُنَّا نَخُوضُ مَعَ الْخَائِضِينَ.
۸ـ بسيار خيالباف و خائن به خود و تشنة تفاخر و تكبر و أهل تخلفند: يَخْتَانُونَ أَنفُسَهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبُّ مَن كَانَ خَوَّانًا أَثِيمًا.
۹ـ با آنكه از همه توقع
كمك دارند، به نيازمندان کمک نميكنند: وَ لَمْ نَكُ نُطْعِمُ الْمِسْكِينَ.
۱۰ـ قلبي بيمار، زباني دروغگو، دلي نابينا دارند و حريمشكني هستند: يُخَادِعُونَ اللّهَ وَ الَّذِينَ آمَنُوا وَ مَا يَخْدَعُونَ إِلاَّ أَنفُسَهُم وَ مَا يَشْعُرُونَ(۹) فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ (۱۰) ... قَالُواْ إِنَّا مَعَكْمْ إِنَّمَا نَحْنُ مُسْتَهْزِؤُونَ (۱۴) اللّهُ يَسْتَهْزِىءُ بِهِمْ وَ يَمُدُّهُمْ فِي طُغْيَانِهِمْ يَعْمَهُونَ (بقره/۱۵)
۱۱ـ با بد اخلاقی و عیبجویی از دیگران دنبال دنیاطلبی و غارت مردم هستند: وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ (۱) الَّذِي جَمَعَ مَالًا وَ عَدَّدَهُ (۱۰۴/۲)
۱۲ـ أهل شرك، كفر، ظلم، بغي، فسق، جور، تعدي، فساد، فحشاء و منكرند.
۱۳ـ از تذکر و رجوع به علم و عقل خودشان، گريزانند و حسابرسی آخرت را باور ندارند: فَمَا لَهُمْ عَنِ التَّذْكِرَةِ مُعْرِضِينَ (۴۹) كَأَنَّهُمْ حُمُرٌ مُّسْتَنفِرَةٌ (۵۰) فَرَّتْ مِن قَسْوَرَةٍ (۵۱) بَلْ يُرِيدُ كُلُّ امْرِئٍ مِّنْهُمْ أَن يُؤْتَى صُحُفًا مُّنَشَّرَةً (۵۲) كَلَّا بَل لَا يَخَافُونَ الْآخِرَةَ (۵۳)
۲۴ـ دلسوزي ديگران برايشان تلخ است و خيرخواهان را دوست ندارند: ... وَ لَكِن لاَّ تُحِبُّونَ النَّاصِحِينَ
۱۵ـ دوست دارند به خاطر كار خوبي كه انجام ندادهاند تشويق شوند: وَّ يُحِبُّونَ أَن يُحْمَدُواْ بِمَا لَمْ يَفْعَلُواْ
۱۶ـ به خاطر « غفلت قلبی »، با هر چیزی « بازی » می کنند: وَ هُمْ يَلْعَبُونَ (۲) لاهِيَةً قُلُوبُهُمْ
۱۷ـ « مختار بودن » همسر و فرزندان و اطرافیانشان را قبول ندارند و در امور شخصی دیگران تجسس و خودشان را به دیگران « تحمیل » می کنند: وَ لا تَجَسَّسُوا وَ لا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضاً
۱۸ـ با خودخواهی و خودپرستی و غرور و تکبر، دیگران را تحقیر می کنند: لا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسى أَنْ يَكُونُوا خَيْراً مِنْهُمْ وَ لا نِساءٌ مِنْ نِساءٍ عَسى أَنْ يَكُنَّ خَيْراً مِنْهُنَّ.
🍃 واژه: #حمد #حق #باطل #اکثریت #اقلیت
@dr_ghofran2
#قطرات_بارانی_۱۳۷
🌷 سلام علیکم
استاد از پاسخ هاتون سپاسگزارم
در این متن یک سوال برای من پیش آمد :
اینکه فرمودید طلب علم واجب است پس هیچ زن و مردی نباید عمر خود را فدای کسب علم دیگری کند.
تشکر از وقتی که میگذارین
من فرمایش شما رو درست متوجه شدم یا خیر؟ صحبت شما اولویت بندی و میزان اهمیتی هست که یه خانم به همسر داری و بعدش کار بیرون میده، ینی اگه یه خانم کار بیرون داشته باشه، اما از زن بودن خودش و از همسرداری خودش غافل نشه، کار کردن او بلامانع است؟
و خواهشی که از شما داشتم اینه که در صورت امکان لطف کنین و بعضی مطالب رو که میفرمایید، راهکار عملی و کاربردیش رو هم بفرمایید، من واقعاً ممنون میشم.
مثلاً این هدایت نامحسوس رو که میفرمایید، توو عمل و رفتار ما دقیقا چطور باید باشه؟
استاد بزرگوار میخواستم بدونم
راه ارزیابی و سنجش خود در مسیر زن بودن و ایفای نقش زنانگی چیست!؟
بعد از اینکه متوجه شدیم نگاهمان به خود و ونقشمان غلط بوده و حالاباید روی ایفای نقش اصلی خودمان در خانه و در راستای همسرداری درست تمرکز بکنیم، باتوجه به نواقصی که در عمل و مهارت داریم
چطور میتوانیم بسنجیم که مسیر درستی را طی میکنیم!؟
🌿 سلام به مقام والا و رسالت آسمانی زن.
از آنجا که تمام افراد بشر دنبال « سود » اند و از زیان و خسران گریزانند خواهش می کنم ماشین حساب یا چرتکه ای را آماده کنید و « سود و زیان » نمونه های زیر را منصفانه محاسبه کنید:
بانویی را در نظر آورید که منشی یک اداره یا فروشنده یک فروشگاه یا کارمند یا صندوقدار بانک یا مدیر یک مهد کودک یا معلم یک کلاس یا مدیر یک مدرسه یا رئیس یک دانشگاه یا شهردار و فرماندار و استاندار شده است.
به نظر شما « سهم » او در پیشرفت علمی، فرهنگی، عاطفی، اعتقادی، اخلاقی و سیاسی جامعه و « سود » او چقدر است؟
حالا سود چنین بانوانی را مقایسه کنید با سودی که حضرت هاجر سلام الله علیها با اطاعت از شوهر در آن سرزمین « غیر ذی زرع » بُرد یا سود و سعادتی که « همسر زهیر » در کربلاء با دوختن شوهرش (که مزدور معاویه بود) به اردوگاه أهل البیت بُرد یا سود و سعادتی که « همسر مقام معظم رهبری » از لحظه لحظه زندگیش می برد یا سودو سعادتی که « همسر جناب سید حسن نصر الله » یا « همسر سردار سلیمانی » .... از تلاش و نشاط و زندگی خود می برند؟
آیا وسعت نفوذ و نقش مفید کدامشان بیشتر است؟ اصلا اینها قابل مقایسه با هم هستند؟
این سه بانوی اخیر ، نه تنها کشور و نه تنها منطقه بلکه جهان را « به طور نامحسوس » در مشت خود گرفته و نقشه سیاسی منطقه و دنیا را تغییر داده اند.
انصافا « حضـــــور » این بانوان ظاهرا ساکت و بی نام و نشان (که شاید یک حساب بانکی هم ندارند)، از « ظهـــــور » هزاران هزار بانویی که هیچ حُرمت و ارزشی برای « زن » بودن خود قائل نیستند و « تشنة نگاه و توجه و احترام دیگرانند » و می کوشند رفتار پسرانه و مشاغل مردانه و ثروت دنیایی داشته باشند و با خودآرایی و اختلاط و تبرج و تحریک خود، خود را اسباب التذاذ رایگان هوسرانان معرفی می کنند ...
آیا این دو در سود و سعادت برابرند؟
آیا اتاق کار یک منشی، یک فروشنده، یک صندوقدار، یک معلم، یک مدیر، یک شهردار، یک فرماندار، یک استاندار .... وسیعتر است یا کوچکترین « خانه » ای که بانویی بااراده و هنرمند و مؤمن در آن خانواده داری میکند؟
چرا به آنها می گویند: شهــــــردار ، استانـــــدار و به اینها می گویند: خانــــه دار = سرایدار ؟؟؟؟
چرا آنها را « شاغل » می نامند اما اینها را « خانه دار » و « غیر شاغل » ؟؟؟؟
چرا از حضرت آدم تا آخرین انسان ، « شرط قبولی » عبادات و قربانی ها و ... « رو » به یک « بیت و قبله » بودن است؟ آیا آن « بیت » خیلی بزرگتر از کاخ ها و قصرها و تالارها و اهرام مصر است؟
🍃 واژه: #سود #زیان #حضور #ظهور #بیت
@dr_ghofran2