انجمن علمی علوم تربیتی
#تدریس_بهتر پارت هفتم🌿 61 درس را مرحله به مرحله تدریس کرده و از شاخه به شاخه پریدن بپرهیزیم. 62-
#تدریس_بهتر
پارت آخر✨
71- ظاهری آراسته و منظم داشته باشیم و در نظر بگیریم که زیبایی ، سادگی است .
72- در کارهایمان نظم داشته باشیم تا الگوئی مناسب برای دانش آموزان باشیم.
73- نتایج ازمونها را بررسی کنیم تا نقاط ضعف و قوت را بیابیم.
74- در هنگام خشم، بر احساسات و عواطف خود غلبه کنیم.
75- در تمام کارهای خود ، قاطعیت و برش داشته باشیم.
76- دانش آموزان را در بالا رفتن از نردبان علم و دانش یاری کنیم.
77- در هنگام تدریس سعی کنیم تمام توجه دانش آموزان را به خود جلب کنیم.
78- فرصت انتقاد از خود را به دانش آموزان بدهیم.
79- از اینکه نسبت به پاسخگوئی به برخی از سؤالات قادر نیستیم ، هراس به خود راه ندهیم و به راحتی اقرار کنیم که پاسخ آن را نمی دانیم.
80- تجارب تازه خود را در اختیار دانش آموزان قرار دهیم و به یاد داشته باشیم که معلم هنرمند کسی است که با ایجاد شرایط و موقعیتهای مناسب آموزشی ، خود کمتر تدریس می کند ، ولی دانش آموزان بیشتر یاد می گیرند.
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
انجمن علمی علوم تربیتی
#فن_بیان پارت هفتم 🌿 ۳. فضای صحنه متعلق به شماست یکجا ایستادن بر روی صحنه سخنرانی یکی از اشتباه
#فن_بیان
پارت هشتم✨
۴. دست های در هم گره کرده
در ابتدای سخنرانی زمانی که وارد سالن می شوید و در جایگاه مخصوص خود قرار می گیرید، دست هایتان را به آرامی جلوی بدن خود قرار دهید. آرنج هایتان را خم کنید و پنجه دست ها را به آرامی در هم گره بزنید. انجام این کار به مخاطب شما احساس احترام و آرامش منتقل میکند. زیرا وقتی شما در مقابل کسی این حرکت را از خود نشان می دهید به این معنی است که او راا به آرامش دعوت میکنید و از سوی دیگر با صحبتهای او موافق هستید. بنابراین وقتی مخاطب شما در ابتدای حضور تان این حرکت را از شما می بیند، ناخودآگاه تشویش ذهنی او فروکش کرده و در مقابل شما آمادگی بیشتری برای پذیرش صحبتهایتان خواهد داشت.
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
انجمن علمی علوم تربیتی
#تربیت_کودک 👼پیشگیری از دروغگویی کودکان: ۱. واکنش درست داشته باشید: بخش بزرگی از دروغگویی کودکان
#تربیت_کودک
✨ادامه مطالب پیشگیری از دروغگویی کودکان:
۳. بخشنده باشید:
سیستم اخلاقی مشخصی داشته باشید. گناه های بخشودنی و غیرقابل بخشش را تعیین کنید. از چه اشتباهاتی می توانید چشم پوشی کنید؟ با چشم پوشی از برخی اشتباهات کوچک ارتباط بهتری با فرزندتان ایجاد می کنید و او را به راست گویی تشویق می کنید.
۴. به او نشان دهید که همیشه پشتیبانش هستید:
فرزندان باید بدانند که والدین در هر صورتی از آنها حمایت می کنند، حتی اگر بعدا قرار است مجازاتی را تحمل کنند. این به او کمک می کند که در آینده در خطاهای بزرگ به اولین کسی که پناه می برد شما باشید و از بزرگ تر شدن مشکلات جلوگیری کند. حتی اگر به خاطر دروغگویی کودکان می خواهید آنها را مجازات می کنید، با رافت نشان دهید که راستگویی بهتر از پنهان کاری بود.
۵. توقعات به جا داشته باشید:
از فرزندتان بر اساس توانایی های سنی خودش انتظار داشته باشید. این باعث می شود که به خاطر مسائل جزئی و فراتر از توانش بی جهت تنبیه نشود و در آینده زمینه دروغگویی در او شکل نگیرد.
همچنین با دادن آزادی های معقول و مناسب سنش، به او حق انتخاب بدهید تا مجبور نشود برای رسیدن به آنچه حق اوست یا همسالانش تجربه می کنند، به شما دروغ بگوید. آزادی های او باید بر اساس فرهنگ خانواده و آزادی های طبیعی/عرف/و همسطح با دوستانش باشد.
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
#دانستنی
✨کدام طایفه به دفن شهدای کربلا پرداختند؟
قبیلهٔ بنی اسد که ساکن قریهٔ غاضریه بودند، پس از یک روز از شهادت امام و یاران با وفایش به کربلا آمدند و بر بدن مطهر امام حسین (علیهالسّلام) و یارانش نماز گزاردند و آنان را دفن کردند.
✨عزاداری زنان بنیاسد در ۱۳ محرم
هر ساله در ۱۳ محرم زنان طایفه بنیاسد در مراسمی نمادین در حرم امام حسین(ع) عزاداری میکنند. در این روز، حرم در قرق زنان بنیاسد است. آنان زنبیلهایی بر سر دارند که در آنها کفن و بوریا است.
سوم آقا امام حسین (علیه السلام) تسلیت باد 🖤
اطلاعات بیشتر
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
#حدیثگرافی
سُئِلُ الاْءمامُ الْحُسَيْنُ[عليه السلام] عَنِ الْأدَبِ فَقالَ: هُوَ أنْ تَخَرُجَ مِنْ بَيْتِكَ، فَلاتَلْقى أحَداً إلاّ رَأيْتَ لَهُ الْفَضْلَ عَلَيْكَ
از امام حسين عليه السلام سؤال شد:
ادب چيست؟
امام فرمودند: ادب آن است كه از خانه خود كه بيرون مى روى، با هيچ كس بر خورد نكنى جز آنكه او را برتر و بهتر از خود ببينى
📚 موسوعة كلمات الامام الحسين عليه السلام 750 ح 90
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
#معلم_یادگیرنده_مادام_العمر
آبانا، فیلیپین: برای اینکه یک معلم ابتدائی خوب باشد لازم است که:
1-احساسی مثل یک بچه داشته باشد;
2-مثل یک بچه فکر کند;
3-مثل یک بچه عمل کند;
4-در فکرکردن و واکنش دادن بزرگسال باشد;اما به خاطر داشته باشد که او نیز یک بچه بوده و زمان آن است که آن دوران بچگی را احیا کند.
منبع: مهروماه
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
انجمن علمی علوم تربیتی
#فن_بیان پارت هشتم✨ ۴. دست های در هم گره کرده در ابتدای سخنرانی زمانی که وارد سالن می شوید و در
#فن_بیان
پارت نهم🪴
۵.کنترل حالت صورت متناسب با صحبت
باید تمرکز بسیار زیادی بر روی حالات صورت خود داشته باشید. اگر در حال صحبت کردن درباره یک موضوع ناراحت کننده هستید، حتماً از لبخند زدن خودداری کنید و سعی کنید تاسف خود را با حالت صورت خود، علی الخصوص چشمانتان به طور کامل به مخاطب نشان دهید. یا وقتی که میخواهید هیجان خود را به مخاطب منتقل کنید تا او هم به اندازه شما از موضوعی که در حال مطرح شدن است، شگفت زده شود حتماً چشم های خود را کمی باز کنید و با دهان باز لبخند بزنید. به علاوه می توانید از دست های خود هم کمک بگیرید. البته منظور از لبخند زدن با دهان باز خنده بیش از اندازه بلند نیست و یا آنقدر دهان خود را باز نکنید که تا ته حلق شما مشخص شود!
تنها کمی لب ها را از هم فاصله دهید تا ردیف دندان های شما هنگام خندیدن پیدا باشد. همین چند حرکت کوچک می تواند هیجان شما را به مخاطب انتقال دهد. حالت صورت یکی از مهمترین بخش های زبان بدن است.
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
#نکات_تربیتی_کودک
عوامل موثر در یادگیری کودکان
🌟عوامل فردی
1⃣ رشد و آمادگی 🦋
آموزش و یادگیری زمانی اثر بخش خواهد بود که کودک از هر نظر، رشد و آمادگی لازم را داشته باشد. در غیر این صورت عوامل پیرامون کودک میتواند موجب گمراهی یا ترس، فشار روانی، تنبلی، سستی و در نهایت عدم توجه و دقت او شود.
فردی که از نظر جسمی یا از نظر تمایلات و زمینههای عاطفی رشد کافی نکرده است یا فاقد سلامتی کامل باشد و یا در بعد اجتماعی دچار مشکل بوده و قادر نباشد با محیط خود سازگاری اجتماعی به عمل آورد و … نمیتواند در جریان یادگیری حضوری فعال داشته باشد.
بنابراین والدین و مربیان باید هنگام شروع آموزش، آمادگی کودکان را از جنبههای مختلف، مورد توجه قرار دهند. مربی باید در تدریس مواد درسی، میزان آمادگی هر یک از شاگردان را در نظر داشته باشد و تعلیمات خود را متناسب با سطح آمادگی آنها فراهم کند. کودکی ممکن است از لحاظ جسمی برای فرا گرفتن امری آماده باشد ولی از لحاظ عقلانی آمادگی درک مطلبی را نداشته باشد. همچنین ممکن است برای درک مطلبی از نظر ذهنی آمادگی لازم را داشته باشد اما علاقهمند و راغب نسبت به امر مورد نظر نباشد. رشد و آمادگی عقلانی در دروس مختلف نیز تفاوت دارد؛ مثلاً دانشآموزی در درس علوم از آمادگی و رغبت لازم برخوردار باشد اما همین دانشآموز ممکن است در درس ریاضی آمادگی لازم را نداشته و دچار مشکل باشد.
ادامه دارد....
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
#ویژگیهای_کودکان
🪴خصوصيات بدني
الف) كودكان 6 تا 9 سال ( دروه ابتدايي)
بيش از حد فعال هستند.
چنانچه اين كودكان در كلاس درس مجبور شدند كه اغلب نشسته و آرام باشند ،انرژي بسيار خود را به شكل عادات عصبي همچون جويدن مداد ، بيقراري عمومي، ايجاد سروصدا و مزاحمت براي كلاس، صرف خواهند كرد.
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی