eitaa logo
امام حسین ع
21.9هزار دنبال‌کننده
414 عکس
2.1هزار ویدیو
2هزار فایل
کانال مداحی و شعر و سبک https://eitaa.com/emame3vom
مشاهده در ایتا
دانلود
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@emame3vom مداحی بسیار زیبای #پویانفر برای #امام_زمان زمان به سبک #من_غلام_نوکراتم فوروارد با لینک کانال مجاز می باشد صوت الحسین
. ما را شکست بیش و کم ِ آخرالزمان عاصی شدیم از ستم ِ آخرالزمان گم کرده ایم بی تو عجب راهِ راست را در انحنایِ پیچ و خم ِ آخرالزمان دلتنگ و خسته ایم از آشوب های شهر از فتنه های دم به دم ِ آخرالزمان تدبیرِ گرگ ها نفس گله را گرفت تیز و بُرنده شد قلم ِ آخرالزمان سختی کشیده ایم ولی بر زمین نخورد از دست هایمان علَم ِ آخرالزمان تنها به شوقِ دیدن تو صبر می کنیم در زیرِ آخرین قدم ِ آخرالزمان جا دارد از لبان تو یکروز بشنویم صدها درود بر عجم ِ آخرالزمان «یا أیهاالعزیز» بیا و ظهور کن برگرد ای أبالکرم ِ آخرالزمان ای عشقِ هاشمی نسب ای منجیِ جوان ما را که پیر کرد غم ِ آخرالزمان! 🔹 🔹 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔉 مـــــــــــــــــــراســــــم‌هــــــــفــتگی یـــادواره‌شــــهـدای‌‌جــهان‌اســــلام سخنران:حــــــاج‌قــــاســم‌مــحـبی بامداحی: حـــــــــــاج‌مـــــهـــدی‌رســـــــولــی بــــــــــرادر‌مــــجــتبی‌مــحــمـودی پنجشنبه‌هـــفـتم‌آذرمــــــــــاه۱۳۹۸ گلزارشهدای‌پایین|حـسینیه‌شـهـدا هیئت‌ثاراللّٰه‌(رهـروان‌امام‌و‌شهدا) 👇👇👇👇👇👇👇
امام حسین ع
. ‍ ┄┅═══✼✨✼═══┅┄ 🔷 #جلسه‌دوم_زیارت‌عاشورا_وگریزها ┄┅═══✼✨✼═══┅┄ @emame3v
. . ‍ ‍ ┄┅═══✼✨✼═══┅┄ 🔷 ┄┅═══✼✨✼═══┅┄ @emame3vom فَلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسَّسَتْ اَساسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَيْكُمْ اَهْلَ الْبَيْتِ وَلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ وَاَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتى رَتَّبَكُمُ اللَّهُ فيها در این بخش از زیارت عاشورا می توان به مدینه و روضه ی حضرت زهرا گریز زد. : خدا لعنت کند کسی که اساس ظلم را بر شما اهل بیت (ع) بنیان کرد و حق شما را گرفت. زیارت عاشورا با غربت امیر المومنین(ع)، با روضه ی مادر، با روضه ی فاطمه ی زهرا گره خورده . این همه پیغمبر فرمود علی جانشین و وصی من است. اینهمه مردم در غدیر خم آمدند و ولایت امیر المومنین را تبریک گفتند. اما هنوز بدن پیغمبر خاک نشده بود سقیفه تشکیل دادند. ای کاش فقط همین بود . برای بیعت گرفتن آمدند در خانه ی فاطمه زهرا(س)، هیزم آوردند . ابن ابی دارِم کسی است که اهل سنت خیلی قبولش دارند اما بعد ها بخاطر نقل بعضی از روایات گفتند رافضی است. چون حرف حق را زد. ابن ابی دارِم می گوید... نا نجیب چنان لگدی به در زد ... اگر ناله می زنی برات بگویم. اگر جلوی امام زمان (عج) آبرو داری می کنی برایت بگویم ... می ترسم عبارت را بگویم و حقش را ادا نکنید... دست شما عاشقان اهل بیت را می بوسم. قسمتون می دم من رو شرمنده ی حضرت نکنید. با ناله حقش رو ادا کنید. نانجیب چنان لگدی به در زد که نوشته اند حَتّی أسْقَطَتْ بِمُحْسِنٍ ... یه ناله ی یا زهرا می زنی ؟ ... تمرین : روضه های دیگری از حضرت زهرا (س) پیدا کرده و آن را به این فراز از زیارت گره بزنید. پانوشت: از نقل اسامی و مطالبی که به اتحاد مسلمانان ضربه می زند پرهیز کنید. .