eitaa logo
امام حسین ع
21.3هزار دنبال‌کننده
413 عکس
2.1هزار ویدیو
2هزار فایل
کانال مداحی و شعر و سبک https://eitaa.com/emame3vom
مشاهده در ایتا
دانلود
امام حسین ع
👆 . مثل شمعی به روی خاک چکیدن سخت است با پر و بال پر از زخم پریدن سخت است تا چهل سال فقط آه کشیدن سخت است یاد گودال و حرم جامه‌دریدن سخت است روضه و گریه شده روزی او در هر شب خاطرش را همه دیدند مکدّر هر شب با لب تشنه و با یک دل مضطر هر شب... ...یاد یک واقعه از خواب پریدن سخت است بر امامی که اسیری به بیابان دیده زخم پا بر اثر خار مغیلان دیده اهل بیتش همه با صورت عریان دیده معجر و پوشیه و جامه خریدن سخت است آب را دید و دلش یاد عمو سوخته است جگرش سوخت... لبش سوخت... گلو سوخته است بهر آنکه سر و عمامه‌ی او سوخته است حرف، از کوچه و بازار شنیدن سخت است چقدَر از غم این فاجعه افروخته است چشم بر نیزه‌ی شش‌ماهه فقط دوخته است یاد حلقوم علی حنجر او سوخته است این وسط حرمله را یکسره دیدن سخت است پیش آن کس که شرر بر جگرش افتاده خنجری کند به جان پدرش افتاده دیده که در ته گودال سرش افتاده تشنه‌لب کشتن مذبوح شدیدا سخت است یک نفر که شده گریانِ پدر تا حالا یادش افتاده تن خونی بابا حالا بوریایی که خودش دیده و اما حالا دم آخر کفنش را طلبیدن سخت است .
. 📋 از یاد خدا دوری و غفلت، به چه قیمت؟ حاج سید رضا نریمانی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ از یاد خدا دوری و غفلت، به چه قیمت؟ من مانده‌ام و این همه ذلت، به چه قیمت؟ از نعمت سرمایه‌ی خود، بهره نبردم سرمایه‌ی عمرم شده حسرت، به چه قیمت؟ گیرم که گناه است و نشاطش که چنین نیست ای دل تو بگو بُردنِ لذت، به چه قیمت؟ یکبار نگفتم به خودم، لحظه‌ی غفلت آزرده شود حضرت حجت، به چه قیمت؟ از بس که نچرخیده زبانم به مناجات شد ورد لبم تهمت و غیبت، به چه قیمت؟ غافل شدن از مرگ و قیامت هنری نیست رسوایی در روز قیامت به چه قیمت؟ دلبسته‌ی دنیا شدم و ماحصلم سوخت رفت از کف من فیض شهادت، به چه قیمت؟ درمانده‌ام از معرفت حق که مرا هم با کوه گناه، کرده دعوت، به چه قیمت؟ مقصود، علی باشد و فردوس بهانه است بی روی علی، دیدنِ جنت به چه قیمت؟ صد شکر که در خِیل مُحِبین حسینم خارج شوم از بَزم محبت به چه قیمت؟ در کوفه همه پشت به ارباب نمودند حیرت زده‌ام که به چه قیمت؟ به چه قیمت؟ از کوچکی و پستی دنیا چه بگویم غارت شده پیراهن حضرت به چه قیمت؟ *شاعر: ✍ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ .👇
4_6030454324935529470.mp3
36.9M
از خواب ناز، کودک من پا نمی‌شود می‌خواستم که پا شود اما نمی‌شود هاجر اگر دوید به زمزم رسید، آه سعی رباب، ختم به دریا نمی‌شود چسبیده حلق کودکم از تشنگی به هم با تیر هم گلوی علی وا نمی‌شود چشم امید من به ابالفضل بود آه! عباسِ روی نیزه که سقّا نمی‌شود بی فایده است سعی شما نیزه‌دارها سر، کوچک است بر سر نی جا نمی‌شود من رو زدم به نیزه، علی را به من نداد این نی چه محکم است چرا تا نمی‌شود خم شو برای خاطرم ای چوب! رحم کن از پای نیزه خوب تماشا نمی‌شود ✍ .
. حمد شایسته ی ربّی است که نامحدود است او که هر جا که بر آن می نگری موجود است گرچه دیر آمدم و عمر هدر شد اما بخشش صاحب این خانه، همیشه زود است آخر کبر، تباهی است، گواهش این بس پشه ای قاتل خودکامگیِ نمرود است دل اگر نشکند و اشک مهیا نشود توبه و ذکر و دعا بی ثمر و بی سود است آخر سال، همه خانه تکانی کردند دل من مانده که بدجور غبارآلود است برسانید مرا زود به ایوان نجف طفلِ آواره کنار پدرش خشنود است بارها با مددش پا شدم از روی زمین در همه زندگی ام لطف علی مشهود است کاش تا هست زمان، کرب و بلایی بشوم که اجل پشت سرم هست و زمان محدود است روزه و ذکر و مناجات بهانه است رفیق گریه بر تشنه لبِ کرب و بلا مقصود است دید زینب بدن زخمی و بی جان حسین... ته گودالِ بلا، بین سنان مفقود است تشنه لب رفت به گودال و یقین دارم که خونِ جاری ز تنش بر عطشش افزوده است گیسویش هست معطر به شمیم مادر شمر بس کن، مبر آخر سوی آن گیسو دست ✍ .
4_6035351489596100721.mp3
34.5M
حمد شایسته ربّی است که نامحدود است
4_6035351489596100723.mp3
27.67M
خواهم اگر به آن قد و بالا ببینمت باید تو را به وسعت صحرا ببینمت تکه به تکه جسم تو را جمع کردم و می چینمت به روی عبا تا ببینمت حالا که نیزه خورده و پهلو گرفته ای پیغمبرم... به کسوت زهرا ببینمت خوبست این که حداقل مادر تو نیست ور نه چگونه در بر لیلا ببینمت جان کندن مرا به تمسخر گرفته اند پیش بساط خنده این ها ببینمت ترسم ز عمه بود بیاید... که آمده حالا من عمه را ببرم ... یا ببینمت؟! تشنه نرفته است ز خون تو دشنه ای باید به نیزه ها نگرم تا ببینمت (محمد علی بیابانی)✍ .
4_6035351489596100724.mp3
15.88M
زندگی قبل از زندگیم حسینه از قدیما قلبم و زدم به نامش جز خدا که راز هر دل و می‌دونه هیچ کسی نمی‌دونه چقدر می‌خوامش توو عالم ذَر با خطِ زَر اسمِ حسین و روی دل زَنگاری نوشتم و طلا شد خوش به حال هرکس که از اون اول خلقت به عشقش مبتلا شد، به عشقش مبتلا شد دیوونه‌شم از روزِ قَالُواْ بَلَى دیوونه کار نداره با عاقلا واسه همینه صبح تا شب می‌خونم اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء «اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء، اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء، اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء» زندگیه حینِ زندگیم حسینه از روز تولدم باهاش عَجینم تُربت و یه جرعه آبِ سقاخونه‌ش شد دلیلِ عشقِ بی‌حدش توو سینه‌م از روزی که گلدوزیِ اسمش و نوشتن روی پَرِ قنداقم شده تمومِ دنیام تا الان که سینه‌زنِ هیئتم به وَاللّٰه فقط حسینه آقام، فقط حسینه آقام مَحَبَتِش قلبم و داده جَلا دلم رو کرده مثِ گنبد طلا به شوقِ دیدنش توو دنیا میگم اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء «اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء زندگیه بعد از زندگیم حسینه وقتی می‌میرم چِشای من به راشِه تنها نمی‌ذاره منو دستِ لطفه اون که تا قیامت فکرِ نوکراشه دلشوره ندارم من از احوال قیامت دلشوره‌ی من ندیدن روی حسینه با من از بهشت حرف نزنید بهشتِ نوکر فقط کوی حسینه، فقط کوی حسینه حسین بهشته واسه اهل دِلا بهشت بی حسین چیه جز بَلا بهشت من خونه‌ی اربابمه اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء «اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء، اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء، اللّٰهُمَّ ارْزُقنٰا کَربَلاء»
12-fosooli-emamhasan-11.mp3
3.08M
حاج محمد فصولی نیمه ماه قرآن ماه علی امشب شده پیدا تبارک و بخونید به لطف حق مادر شده زهرا آی گداها بیایید 2 امشب میخواد عیدی بده مولا ( خنده تو برای علی فصل بهاره کرامت داره مثل بارون میباره) 2 ذکر حسین به لب من شیرین آقا اما کسی شیرینی تو رو نداره حسن بن علی مولا 🔃🔃🔃 علی داره میخونه اللّهُمَّ لَكَ صُمنا بوسید حسنشُ گفت رب عَلى رِزقِكَ افطرنا نبی میگه با زهرا 2 علیک يارب توکلنا توکلم همه با مهر حسن شد توسلم همه با ذکر تا حسن شد سجود من به درگاه خدا شد اما قنوت من زمزمه شعر حسن شد حسن بن علی یا مولا .
. اِلهي قَلْبي مَحْجُوبٌ وَ نَفْسي مَعْيُوبٌ وَ عَقْلي مَغْلُوبٌ وَ هَوائي غالِبٌ وَ طاعَتي قَليلٌ وَ مَعْصِيَتي كَثيرٌ وَ لِساني مُقِرٌّ بِالذُّنُوبِ فَكَيْفَ حيلَتي يا سَتّارَ الْعُيِوبِ وَ يا عَلّامَ الْغُيُوبِ وَ يا كاشِفَ الْكُروُبِ اِغْفِرْ ذُنُوبي كُلَّها بِحُرْمَةِ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ يا غَفّارُ يا غَفّارُ يا غَفّارُ بِرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ . .
. ✅بند اول توی ذهن من پره از شعر و غزل شیرینه لبم مثه کندوی عسل مسته مستم از باده های کوثر و آخه اومده پسره شیره جمل خنده ش به دل میشینه مثل عسل شیرینه بی همتا چون عباس و زیبا رو مه جبینه جانم جانم جانم به قدو بالای رشید حضرت قاسم «ع» به جلالش، سکناتش و به هیبت قاسم «ع» وجناتش،به مثال اسدالله العلی به پدر رفته چنان کوه ابهت قاسم«ع» یا قاسم یا قاسم «ع» ✅بند دوم حماسی در میرن لشکر همه بی مُعَطّلی میگن الفرار که اومد عجب یلی آنی ازرق رو با تمومه پسراش به درک واصل کرده با یه یا علی«ع» تا میزنه به میدون یک تنه مثل یه لشکر کوچیکه اما دلیره مثل باباشه دلاور ضربه های دستش مداوم و توفنده میزنه با تیغش به دشمنا کوبنده همه میگن الفرار این قاسم ابن الحسنه نوه ی آقایی که خیبر از جا کنده یا قاسم یا قاسم «ع» 💠💠1⃣4⃣4⃣5⃣💠💠 ✍ .👇