11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توحید بدون مبارزه اصلا معنا دارد؟
اسلام میتواند نسبت به کفر و نفاق بیتفاوت باشد؟
#جهاد
#مقاومت
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سرلشکر جعفری: ممکن است اسرائیل حمله محدود و کوچک به ایران انجام بدهد/ کار بزرگی بکنند قطعاً چند برابر پاسخ آن را میبینند
فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیهالله در جمع خبرنگاران:
🔹اسرائیل خیلی کوچکتر از آن است که بتواند به ایران حمله بکند.
🔹ممکن است اسرائیل حمله مذبوحانه و محدود و کوچک برای اینکه بگوید من یک حرکتی کردم و جواب دادم انجام بدهد ولی حملهای که درخور وعده صادق۲ باشد قطعا نمی تواند داشته باشد.
🔹پاسخ ایران بستگی به شدت حمله دشمن دارد اگر کار بزرگ و قابل توجهی انجام بدهد قطعاً چند برابر پاسخ آن را میبیند؛ این مهم اعلام شده و در طرح های ما از قدیم هم برای مقابله با تجاوزات و درگیریها وجود داشته است.
🔹به طور قطع و یقین به مردم اطمینان میدهم که صهیونیستها حرکت عمده و قابل توجهی انجام نمیدهند و هر کاری بکند تلاش مذبوحانهای بیش نیست.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
⭕️ سرلشکر جعفری: ممکن است اسرائیل حمله محدود و کوچک به ایران انجام بدهد/ کار بزرگی بکنند قطعاً چند ب
🎥سرلشکر جعفری، فرمانده سابق کل سپاه: "ممکن است اسرائیل حملهیِ محدود و کوچک به ایران انجام بدهد/ کار بزرگی بکنند قطعاً چند برابر پاسخ آن را میبینند."
🔻دربارهی این مصاحبه چند نکته مهم است:
▪️۱. در شرایط فعلیِ منطقه، یک فرمانده بلندپایهیِ سابق نظامی بدون هماهنگی در مقابلِ این همه رسانه، مصاحبه نمیکند! بنظر سرلشکر جعفری در اتاقِ مشورتِ نهاییِ "کُنش_واکنشهای" مهم نظامی کشور حضور دارد.
▪️۲. با توجه به استقرارِ "سامانه تاد" و "پاتریوت پک ۳" در سرزمینهای اشغالی، اسناد افشا شده و همچنین پیغامهای رد و بدل شده خصوصا در عراق توسط آمریکاییها، برآورد ایران این است که احتمالا اسرائیل به کشورمان حمله میکند، حتی محدود و اندک!
▪️۳. دقت کنیم، بابِ حملهی مستقیم و رسمیِ نظامیِ اسرائیل به کشور تاکنون باز نشده است؛ اسراییلیها خصوصا در سوریه نشان دادند که اگر احساس کنند که توانِ انجام کاری را بدونِ دریافتِ پاسخ دارند، پلکانی جلو میآیند!
"واکنشِ احتمالیِ ایران" به "حملهیِ محتمل اسرائیل به کشور وَلو محدود"، معادلاتِ آینده را مشخص میکند!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅وقتی نظریهپرداز «اسلام رحمانی» هم به پوچ بودن سازمان ملل میرسد.
🔹چه حرفهای درستی میزند جناب دکتر سروش. واقعا باید شرمنده باشیم از انسان بودن. همانها که دیروز حقوق بشر از دهانشان نمیافتاد امروز لال شدهاند. سازمان ملل به هیچ دردی نمیخورد. واقعا حرفهای درستی است.
📣فقط چند سوال باقی میماند جناب دکتر سروش:
⁉️آیا با آن «اسلام رحمانی» که سالها تجویز میکردید، این جهان شایسته زندگی است؟
⁉️آیا بدون «جهاد در راه خدا» میتوان در این جنگلی که ساختهاند زندگی کرد؟
⁉️چه کسی باید دست و دهان ظالمان را به نفع مظلومان ببندد؟
💠خوشحالیم که این سخنان را از دکتر سروشی میشنویم که سالها، قبلهی آمال #جریان_روشنفکری غربگرا در ایران بودند.
🔺دکتر سروش در ۱۴۰۱، پلیدی غربگرایان داخلی را دید و برآشفت و اکنون پلیدی خود غرب را. چه موقع بقیه غربگرایان بیدار میشوند؟
#غربگرا
#اصلاحطلبان
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آیه ۱۲۵ سوره النحل
ادْعُ إِلَى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُمْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ إِنَّ رَبَّكَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَنْ ضَلَّ عَنْ سَبِيلِهِ وَهُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِينَ
با حكمت و اندرز نيكو به راه پروردگارت دعوت كن و با آنان به [شيوه اى] كه نيكوتر است مجادله نماى در حقيقت پروردگار تو به [حال] كسى كه از راه او منحرف شده داناتر و او به [حال] راهيافتگان [نيز] داناتر است
🔶در اين آيه سه روش براى دعوت به حق ذكر شده كه پيامبر خدا بايد در دعوت خود آنها را به كار مى گرفت تا به نتيجه مطلوب مى رسيد.
👈🏻اين سه روش عبارتند از: حكمت، موعظه نيكو و مجادله احسن كه هر كدام از آنها كاربرد و جايگاه خاصى دارد.
🔸منظور از حكمت، بيان مطلب همراه با استدلال هاى محكم و برهانى كردن آن است به طورى كه شنونده را قانع كند.
🔸 منظور از موعظه نيكو ، بيان مطلب به صورت پند و اندرز است به گونه اى كه عواطف و احساسات شنونده در جهت پذيرش مطلب تحريك شود.
🔸و منظور از مجادله احسن، مباحثه و مناظره و استدلال با مطالب مورد قبول طرف مقابل براى اثبات مطلب است.
🔶انسان ها در پذيرش حق با يكديگر متفاوتند و بايد هر كسى را با شيوه اى كه مطابق با استعداد و ظرفيت اوست، هدايت كرد. كسانى را كه اهل منطق و استدلال هستند بايد با شيوه عقلى كه همان شيوه #حكمت است تبليغ كرد. و كسانى كه عواطف در آنها غلبه دارد و زود تحت تأثير احساسات خود قرار مى گيرند، بايد با #موعظه و پند و اندرز و برانگيختن احساسات و ذكر مثل ها و داستان ها در آنها نفوذ كرد، و گروهى كه اهل #جدل هستند و اصرار دارند كه به هر طريقى كه باشد حرف خود را به كرسى بنشانند و اهل تعصّب و لجاجت هستند، بايد با آنها با روش #مجادله و مناظره برخورد كرد و با استفاده از مطالبى كه نزد آنها از مسلّمات است اگر چه در واقع سخن درستى نيست، آنها را وادار به سكوت و تسليم نمود. البته طبق راهنمايى قرآن كريم، مجادله بايد با نيكوترين صورت انجام گيرد، به طورى كه احساسات طرف مقابل جريحه دار نشود و او در برابر سخن حق جبهه گيرى نكند.
🔸مقيد ساختن (موعظه ) به (حسنه ) شايد اشاره به آن است كه اندرز در صورتى موثر مى افتد كه خالى از هر گونه خشونت ، برترى جوئى ، تحقير طرف مقابل ، تحريك حس لجاجت او و مانند آن بوده باشد،
🔸مجادله و مناظره نيز هنگامى مؤ ثر ميافتد كه (بالتى هى احسن ) باشد، حق و عدالت و درستى و امانت و صدق و راستى بر آن حكومت كند و از هر گونه توهين و تحقير و خلافگوئى و استكبار خالى باشد
🧡و جمله آخر آیه (ان ربک هو اعلم ....)، اشاره به اینستکه وظیفه شما دعوت به راه حق است، از طرق سه گانه حساب شده فوق، اما چه کسانى سر انجام هدایت مىشوند، و چه کسانى در طریق ضلالت پافشارى خواهند کرد ، آن را تنها خدا مىداند و بس.🌸🍃🌸🍃🌸
#تفسیر_قرآن
#تدبر
#نحل
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🍃🌸و شکیبایی کن، و شکیبایی تو جز به توفیق خدا نیست، و بر [گمراهی و ضلالت] آنان [و کارهایی که انجام می دهند] اندوهگین مباش، و از نیرنگی که همواره به کار می گیرند، دلتنگ مشو.
«آیه ۱۲۷سوره مبارکه النحل»
🌸🍃
#تفسیر_قرآن
#تدبر
#نحل
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🍃🌸نـام مـشـهـور ايـن سـوره «بـنـى اسـرائيـل »اسـت و نـامـهـاى ديـگـرى نـيـز از قبيل «إسراء »و «سبحان »دارد.
روشـن است كه هر يك از اين نامها به تناسب مطالبى است كه در اين سوره در رابطه با آن وجـود دارد، اگـر نـام بـنـى اسـرائيـل بـر آن گـذارده شـده بـه خـاطـر آنـسـت كه بخش قـابـل مـلاحـظـه اى در آغـاز و پـايـان ايـن سـوره پـيـرامـون بـنـى اسرائيل است .
و اگـر بـه آن إسـراء گـفـتـه ميشود به خاطر نخستين آيه آن كه پيرامون إسراء (معراج یا سیر شبانه) پـيـامـبـر (صـلى اللّه عـليـه و آله و سـلّم ) سخن ميگويد، و سبحان نيز از نخستين كلمه اين سوره گرفته شده است .
نخستین آیه این سوره از «اسرا» یعنى، سفر شبانه پیامبر از «مسجد الحرام» به «مسجد اقصى» که مقدمه اى براى معراج بوده است ،سخن مىگوید.
ايـن سـوره بـنـا بـر مـشـهـور از سـوره هـائى اسـت كـه در مـكـه نازل شده است و طبعا ويژگيهاى سوره هاى مكى در آن جمع است ، از جمله 👈🏻دعوت مؤ ثر به تـوحـيـد، و تـوجـه دادن بـه مـعاد، و نصائح سودمند، و مبارزه با هر گونه شرك و ظلم و انحراف ..🌸🍃
#تفسیر_قرآن
#تدبر
#اسرا
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیه ۷ سوره #إسرا
🍃🌸 ﴿إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لأَنفُسِكُمْ﴾ رابطهٴ عمل و عامل تكويني است قطع شدني نيست ! عمل احسن مختصّ مُحسن است ﴿وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا﴾ و عمل اسائه مختصّ مسيء است. این آيه ، نظير آيه۱۴۱ سورهٴ «بقره» 👈🏻﴿تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُمْ مَا كَسَبْتُمْ وَلاَ تُسْئَلُونَ عَمَّا كَانُوْا يَعْمَلُونَ﴾ و آیه ۴۶ سوره فصلت 👈🏻﴿مَنْ عَمِلَ صَالِحاً فَلِنَفْسِهِ وَمَنْ أَسَاءَ فَعَلَيْهَا﴾ و آیه ﴿لَّيْسَ لِلاِْنسَانِ إِلَّا مَا سَعَي﴾ است.
توجه کنیم اينكه اثر هر عملى به عاملش برمى گردد مربوط به آثار #اخروى اعمال است كه به هيچ وجه به غير صاحب عمل ربطى ندارد، و در اين باره فرموده است : ﴿من كفر فعليه كفره و من عمل صالحا فلانفسهم يمهدون ﴾. و اما آثار #دنيوى اعمال در صورتى كه خدا بخواهد به عنوان انعام و يا عذاب و يا امتحان ، اثر عمل شخصى را به شخص ديگر نيز مى رساند، و اما اثر فعل خود فاعل، دائما و بدون هيچ تخلفى به خودش برمى گردد. همچنانكه فرمود: ﴿فمن يعمل مثقال ذره خيرا يره و من يعمل مثقال ذره شرا يره ﴾. 🌸🍃
#تفسیر_قرآن
#تدبر
#اسرا
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آیه ۱۱ #إسرا
وَيَدْعُ الْإِنْسَانُ بِالشَّرِّ دُعَاءَهُ بِالْخَيْرِ وَكَانَ الْإِنْسَانُ عَجُولًا
و انسان [همان گونه كه] خير را فرا مى خواند [پيشامد] بد را مى خواند و انسان همواره شتابزده است
🔷اين آيه بيان كننده يكى از حالات روحى انسان است و آن اين كه انسان هر چيزى را كه در وهله اول به نفع خود مى بيند، طلب مى كند، در صورتى كه گاهى آن چيز به ضرر اوست ولى او از آن آگاهى ندارد و در واقع با طلب كردن آن، براى خود طلب شرّ مى كند و بدى راخواستار مى شود !
🔹بنابراين، انسان كه در زندگى خواسته هايى دارد و تلاش مى كند كه به آنها برسد، گاهى دچار اشتباه مى شود و به جاى نيكى، بدى را هدف خود قرار مى دهد و اين از عجول بودن و شتابزدگى او ناشى مى شود. اگر او دمى بينديشد و عواقب و پى آمدهاى كارها را در نظر بگيرد و با حزم و احتياط و دور انديشى وارد شود، خواهد ديد كه برخى از خواسته هاى اوليه او به زيان اوست و براى او شرّ است.
🔹چنانکه در آیه ۲۱۶ بقره آمده
و عسى ان تحبّوا شيئاً و هو شرّ لكم و اللّه يعلم و انتم لا تعلمون
و اى بسا چيزى را دوست بداريد در حالى كه آن براى شما شرّ است، و خدا مى داند و شما نمى دانيد.
🌀«دعـا» در ايـنـجـا مـعـنـى وسـيـعـى دارد كـه هـر گـونـه طـلب و خـواسـتـن را شامل مى شود، اعم از اينكه با زبان بخواهد، و يا عملا براى بدست آوردن چيزى بپا خيزد و تلاش و كوشش كند.
🌀مراد از «انسان» جنس آدمى است نه افراد معينى از انسانها، از قبيل كفار و مشركين ، چنانكه بعضى گفته اند
🌀و مقصود از «خير و شر» هر آن چيزى است كه در حقيقت مايه سعادت و يا شقاوت آدمى است ، نه مطلق هر چيزى كه مضر يا نافع باشد
🌀و مراد از «عجله» علاقه آدمى است به اينكه آنچه ميل دارد به زودى تحقق يابد، نه لجاجت و درخواست عذاب .
🔵 پس بطور خلاصه تنها راه رسيدن به #خير و #سعادت آنست كه #انسان در هر كار قدم مى گذارد با نهايت دقت و هوشيارى و دور از هر گونه #عجله و شتابزدگى تمام جوانب را بررسى كند و خـود را در انـتـخـاب راه از هر گونه پيشداورى و قضاوتهاى آميخته با هوى و هوس بر كـنـار دارد، از خـدا در ايـن راه يارى بطلبد تا راه خير و سعادت را بيابد و در پرتگاه و بيراهه گام ننهد.
🌸🍃🌸🍃🌸
#تفسیر_قرآن
#تدبر
#اسرا
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir