eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
881 عکس
319 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 خوب بودن هر ویروسی برای آنکه خودش را تکثیر کند به بدنی محتاج است، به میزبانی که پذیرایش باشد. ویروس اگر بر در و دیوار بماند و کسی به او دست نزند، سرانجام از بین خواهد رفت. هر رذیلتی نیز به بدنی محتاج است، به تنی که آن را در خود جا بدهد. دروغ اگر روی زمین افتاده باشد و کسی آن را بر ندارد، خواهد مرد. اما دروغ را که در دهان می گذاری جان می گیرد؛ دروغ را که می گویی زنده می شود و خودش را می سازد و تکثیر می کند و سرایت می کند از این دهان به آن دهان. نفرت اگر روی زمین افتاده باشد، خودش خواهد مرد؛ اما وقتی آن را بر می‌داری و در دلت می‌گذاری، از تو تغذیه می‌کند تا بزرگ شود. حیات او ممات تو خواهد شد. تنت میزبان نفرت می‌شود. او تمام تو را می خورد تا زنده بماند. تو هر روز متنفرتر و متنفرتر و متنفرتر می‌شوی تا نفرت جان بگیرد. تو می‌میری تا نفرت زنده بماند. حسادت هم همین است، خشمگینی و کینه ورزی و بدخواهی و حیله گری و دسیسه چینی و بی رحمی و بداندیشی هم همین طور است. همه شان بدن می خواهند، میزبان می‌خواهند. جسمی می‌خواهند تا آن را بخورند، روحی می‌خواهند تا سوارش شوند. آنها تنت را می خورند، روحت را می خورند، قلبت را می خورند، جانت را می خورند. بعدها جنازه‌ات را هم خواهند خورد. 🔸حالت خوش نیست؟ شاید که بیماری. بدنت را نگاه کن، روحت را، جانت را، روانت را، قلبت را، ببین کدام رذیلت در تو جا خوش کرده است. ببین میزبان کدامینی؟ خوب بودن،...خوب بودن همان عقلانیت است. همان سلامت است. خوب بودن این است که نگذاری رذیلت ها در تنت تکثیر شوند، این است که نگذاری روحت میزبان ناراستی‌ها باشد. حالت خوب می شود اگر جانت مزرعه پلشتی‌ها نباشد. *عرفان_نظرآهاری* @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تجسم کنید بانکی وجود دارد که به جای پول، کلمه‌ها در آن ذخیره می‌شود و اعتبار دارد. این بانک روزانه به هر فرد، اعتبار معیّنی برای استفاده از کلمه‌ها می‌دهد و این اعتبار هم جنبۀ کمّی دارد و هم کیفی. برای مثال، ما فقط می‌توانیم هفت هزار کلمه در روز استفاده کنیم. به لحاظ کیفی نیز میزان استفاده از هر کلمه محدود است. به عبارت دیگر، باید کلمه‌های خاصی را به تعداد مشخصی در روز به کار ببریم. در این صورت آیا باز هم بی‌محابا لب به سخن باز می‌کنیم؟ باز هم هر کلمه‌ای را که به ذهنمان می‌رسد، در گفت و گو با دیگران یا خودمان به کار می‌بریم؟ یا در استفاده از واژه‌ها و چگونگی به کارگیری‌شان دقت بیشتری می‌کنیم؟ برای بهسازی ارتباط و تعامل با دیگران، نیازمند کسب مهارت هستیم. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
نگاه انسان‌های موفق، نگاه انسان‌های ناموفق ❇️انسان‌های موفق روی چیزهایی که می‌توانند کنترل کنند تمرکز می‌کنند. آن‌ها می‌دانند شادی‌شان به واکنش‌شان به اتفاقات پیرامون‌ خود بستگی دارد. انسان‌های موفق باور دارند به چیزهایی که بر آن‌ها تمرکز می‌کنند کنترل دارند، پس از قدرت تمرکزشان هوشمندانه استفاده می‌کنند. ⏹آدم‌های ناموفق در درجه اول اتفاقات منفی را با دقت می‌بینند، علاوه بر این، تمرکزشان را بر روی چیزهایی(معمولا منفی) می‌گذارند که نمی‌توانند کنترل‌کنند.(در نتیجه به جای حل مشکلات، فقط رنج می برند و گاهی غر می زنند.) برای نمونه آن‌ها راجع‌به مکالمات گذشته خود یا دیگران بسیار فکر می‌کنند، خود و یا دیگران را به‌خاطر اشتباه‌های گذشته سخت سرزنش می‌کنند... و اجازه می‌دهند ترس از آینده آن‌ها را از حرکت در مسیر امروز باز بدارد. خلاصه رفتار این گروه دوم همان منفی نگری است. @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی اگر کسی را دیدید که از کوچک‌ترین چیزها لذت می‌برد، محو طبیعت می‌شود،کمتر سخت می‌گیرد، می‌بخشد،می‌خندد، می‌خنداند و با خودش در یک صلح درونی‌است، او نه بی‌مشکل است نه شیرین مغز! شاید طوفان‌های هولناکی را در زندگی پشت‌سر گذاشته و قدر آنچه امروز دارد را می‌داند. شاید یاد گرفته است که لحظه به لحظه‌ی زندگی را در آغوش بگیرد... @ertebatmoaserdini .
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر سید محسن فاطمی(فوق دکتری روانشناسی): هدف عمیق آموزش، تغییر نگرش و رفتار است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوست داشتن یک‌ نفر، یا یک عقیده و یا یک مرام و اندیشه، شبیه نقل مکان کردن به یه خانه‌ست. اول عاشق همه‌ی چیزهایی می‌شوید که در آن خانه برای شما تازگی دارند. بعد به مرور زمان دیوارها فرسوده می‌شوند. درها و کمد‌های چوبی از بعضی قسمت‌ها پوسیده شده و صدا می دهند، و می‌فهمی که دیگر دلبستگی ات به آن خانه، به خاطر امکانات و کمالش نیست، بلکه به خاطر عیب و نقص‌های آن هم هست. انگار تمام سوراخ سنبه‌هاش رو یادگرفته‌ای. درست می‌دانی چطور کاری کنی که وقتی هوا سرد شد، کلید توی قفل گیر نکند، اگر پشت در ماندی چگونه آن را باز کنید یا در کمد رو چطور باز کنید که جیرجیر نکند. اینها رازهای کوچیکی هستند که آن خانه را مال آدم می‌کنند. خانه‌ای که دیگه به آن عادت کرده‌ای. خانه‌ای که برای تو سرپناهی امن و دوست‌داشتنی است... بسیاری از داشتنی ها، همینطور هستند... شاید کاستی هایی داشته باشند اما همان ها پناه انسان هستند. قدر خانواده و اطرافیان و دوستان و سایر نعمت‌های به ظاهر قدیمی خود را بدانیم. نکند به بودن شان عادت کرده و شکرگزار نباشیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گفته‌اند: قدرتمندترین نیرو برای متوقف کردن شما افکاری است که در ذهن خودتان پرورش می‌دهید. @ertebatmoaserdini .
🚫 گاهی گفته می‌شود: با هرکسی مثل خودش رفتار می‌کنم...، این جمله یعنی : ما هیچ کنترلی بر رفتار خودمان نداریم و این دیگرانند که تعیین کننده رفتار ما هستند. یعنی شبیه عروسک خیمه شب بازی؛ ضعیف و ناتوان و بازیچه دست دیگران هستیم. ✅ اگر افرادی با رفتار نادرست‌شان روح ما را آزار می‌دهند و به ما آسیب می‌رسانند و هیچ امیدی به اصلاح رفتارشان نیست، می‌توانیم آنها را از زندگی‌مان حذف کنیم، نه اینکه مثل خودشان رفتار کنیم. 🌹مهربانی، احترام، گذشت و همدلی باید در ذات ما باشد، نه در دست دیگران. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا