eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
877 عکس
317 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روضه‌کوتاه : این حسن‌ها چقدر مظلومند. 🎙 بانوای: حاج‌ میثم‌ مطیعی 🏴 شهادت امام حسن عسکری (علیه‌السلام) @ertebatmoaserdini
⭕️ چرا بی انگیزه می شویم؟ تحقیقی که دربارۀ حالات احساسی افراد در ساعات شبانه‌روز انجام شده بود، نشان داد ما انسان‌ها معمولاً شب‌ها قبل از خواب و صبح‌ها که تازه از خواب بیدار شده‌ایم، بیش از هر ساعت دیگری، احساس آسودگی و خوشحالی می‌کنیم. شاید دلیل این حس خوشبختی آن باشد که هر شب تصمیم می‌گیریم فردا کلی از کارهای عقب‌مانده‌مان را انجام دهیم، و صبح‌ها می‌خواهیم روز بی‌نظیری بسازیم. اما به محض آنکه از روزمان را شروع می‌کنیم، انگار همۀ اهدافمان دود می‌شود و از بین می‌رود. چرا نمی‌توانیم بی‌حوصلگی و اهمال‌کاری را کنار بگذاریم؟ چه کنیم تا انگیزه بهتری پیدا کنیم؟ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به مناسبت گفتگویی شبیه کلاس در مدرسه علمیه کریمه با عنوان: چرا بی‌حوصله و بی‌انگیزه می شویم؟ داستان انگیزه ، جذاب، پیچیده و طولانی است. @ertebatmoaserdini .
و گفت: غافلان در حکم خدای زندگانی می‌کنند و ذاکران در رحمت خدای و عارفان در قرب خدای. تذکرة الاولیاء عطار @ertebatmoaserdini .
سرو است و به ایستادگی متهم است از شش جهت آماج هزاران ستم است شعرم همه ارزانی این یک مصراع: جمهوری اسلامی ایران، حرم است شعر: میلاد عرفان‌پور @ertebatmoaserdini
🔴 با احساس ترس و نا امنی، چه کنیم؟1⃣ ناامنی و به نوعی ترس، احساسی نسبتاً رایج است که می تواند منبع بسیاری از ناراحتی‌ها شود و مانعی برای موفقیت و رشدِ شخصی ما باشد. ❓ ناامنی چیست؟ همه ما در لحظاتی از زندگی ترس و ناامنی را تجربه می کنیم. به خصوص در شرایطی که در زمینه آینده زندگی ناامیدانه فکر می کنیم و یا دچار مشکلاتی مثل بی‌کاری،کمبود بودجه و امکانات می‌شویم و یا وضعیت اقتصادی نابسامان و چشم اندازی مبهم نسبت به اهواف مان مواجه می‌شویم. 🔶 اگر حس ناامنی و ترس و نگرانی تمام و یا اکثر اوقات روزانه ما را پر کنند، کج خلق و عبوس می شویم، کارایی و کارآمدی‌مان کاهش می‌یابد و احساس خستگی جسمی و روحی ما را فرا می‌گیرد. زمانی می رسد که همه چیز را از دریچه ناامنی می بینیم. در این صورت در آستانه اختلالات روانی ایستاده‌ایم و زندگی را بر خود و اطرافیانمان سخت و تلخ می‌کنیم. در چنین شرایطی اگر فقط به دنبال عوامل بیرونی و یافتن مقصر باشیم، معمولا احساس زمین‌گیری و ناکارآمدی بیشتری خواهیم داشت. 🔶 ناامنی می تواند ریشه های مختلفی داشته باشد. با این حال، یکی از دلایل اساسی آن کاهش عزت نفس (و در نتیجه کمبود اعتماد به نفس نسبت به کارها) است. با کاهش عزت نفس، گویی با ضعف بیشتری روبه رو می‌شویم و عامل ناامنی و ترس را نیز بزرگتر از قبل در نظر می‌گیریم... به عبارت دیگر با کمبود عزت نفس، احساس ترس و ناامنی بیشتر می‌شود و همان احساس هم موجب کاهش بیشتر عزت نفس ما می شود. چرخه‌ای معیوب که ادامه آن موجب ناتوانی بیشتر می‌شود. 📌 همه ما گاهی در موقعیت های خاص احساس ناامنی کرده‌ایم. وقتی چنین احساسی دارید، می ترسید شکست بخورید، مورد تایید قرار نگیرید یا طرد شوید، یا نتوانید چنانکه دلتان می‌خواهد، خودتان را نشان دهید. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🔴 با احساس ترس و نا امنی، چه کنیم؟1⃣ ناامنی و به نوعی ترس، احساسی نسبتاً رایج است که می تواند منبع
🔴 با احساس ترس و نا امنی، چه کنیم؟2️⃣ 🔶 ناامنی روانی یکی از تکرارشونده ترین ابعاد ناامنی در جوامع معاصر است. در واقع، گاهی ناامنی پشت حالت هایی مانند احساس طرد شدن، تنهایی، اضطراب اجتماعی و حتی اعتماد به نفس پایین پنهان شده و موجب می شود که نتوانیم آن را به روشنی تشخیص دهیم. عواملی موثر در ایجاد ناامنی طیف وسیعی از عوامل را، از آسیب های دوران کودکی تا مدیریت ضعیف مهارت های اجتماعی، در بر می گیرد. با این وجود، همیشه امکان غلبه بر ناامنی وجود دارد. و با غلبه بر آن شما می توانید به عنوان فردی با عزت نفس، شایسته تر و ارزشمند تر ظاهر شوید. دانیل گلمن می گوید یکی از راه‌های تقویت اراده و تمرکز، مدیریت کردن عوامل حواس‌پرتی است به جای اینکه اجازه دهیم آن‌ها ما را مدیریت کنند. ❓چرا احساس ناامنی می کنیم؟ برخلاف احساس امنیت، ناامنی وضع یا حالتی است که درآن آسایش خاطر و امنیت شخصی، دست‌خوش تهدید شده است. ناامنی، احساس تنهایی، بی‌چارگی، عدم محافظت و ناشایستگی و نیز ناتوانی در مقابل اضطراب‌های گوناگون است. معمولا شخص به علت عدم مهارت و توانایی در تصمیم‌گیری و شک و تردیدهای مختلف، ناکارآمدی اهداف‌، ایده‌آل‌ها، استعدادهای شخصی، و روابط با افراد دیگر با آن مواجه می‌شود. 🔷 اگر فکر می کنید که در روابط اجتماعی خود فاقد انگیزه یا تعادل هستید، در آموزش و تقویت عزتِ نفس خود تردید نکنید. نواحی و موارد ناامنی‌های خود را کم کنید و خود را با هر موقعیتی که در آن قرار می‌گیرید، سازگار کنید. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
🔴 با احساس ترس و نا امنی، چه کنیم؟3️⃣ ⛔️ علل و ویژگی‌های ناامنی شخصی شخصیت ما را مجموع چیزهایی شکل می دهند که در زندگی ما اتفاق می افتند؛ درست است که ژنتیک، وراثت و زیست‌شناسی در رفتار و خلقیات افراد تاثیر دارد، اما هر فرد همچنین تحت تأثیر رویدادها، پیش فرض‌ها، باورها، افکار، انتظارات، تربیت و محیط اجتماعی، تجربیات، خاطرات، فرهنگ و بسیاری عوامل مشابه دیگر قرار گرفته و تابع میزان اثر هر کدام از متغیرها، اتفاقات را درک و تفسیر می‌کند. 📋 مطالعه ای که در مجله بین المللی اپیدمیولوژی منتشر شد و توسط دیمیتروس بالوس و دنی دورلینگ از دانشگاه شفیلد (بریتانیا) انجام شد، توضیح داد که ۴۰ درصد از «ضریب شادی» افراد بر اساس رویدادهای اخیر زندگی است. بنابراین، اگر شکست، طردشدگی یا ناامیدی عمیق را تجربه کنید، معمولاً با فاصله زمانی به نسبت کوتاهی، دچار احساس ناامنی می شوید. 🔶علاوه بر این، عواملی مانند اضطراب اجتماعی و نگرانی مداوم ازقضاوت شدن توسط دیگران نیز باعث ایجاد احساس ناامنی در شخص می‌شود. این نوع اضطراب اغلب به واسطه وقایع زندگی ایجاد می شود. بنابراین، تربیت و آموزش مقتدرانه، انتقادی و حتی توهین آمیز، چهره ای ناامن را در فرد شکل می دهد. 🔶 نوع دیگری از ناامنی ناشی از کمال گرایی است. در واقع، اگر خودتان را سرزنش کنید که به اندازه کافی عالی (بدون نقص) نیستید، دارای ناامنی شخصی عمیقی خواهید شد. تا جایی که ناامنی ناشی از کمال گرایی می تواند باعث شود که شما از برخی اختلالات روانی رنج ببرید. آسیب‌های ناشی از کمال‌گرایی(افراطی) متعدد و فراوان است. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
نوشته‌اند: «گوش کردنی که با بی‌اعتنایی همراه باشه که اسمش گوش کردن نیست... گوش کردن واقعی اونیه که خودت رو جای طرف بذاری و درکش کنی. نمی‌تونید تصور کنید کسی که گوش کردن واقعی رو بلد باشه چقدر کمیابه!» ــــــــــــــــــــــــــــــ مهارت گوش دادن موثر، مهارتی لازم و تاثیرگذار، و البته کمیاب... @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
🔴 با احساس ترس و نا امنی، چه کنیم؟3️⃣ ⛔️ علل و ویژگی‌های ناامنی شخصی شخصیت ما را مجموع چیزهایی شکل
🔴 با احساس ترس و نا امنی، چه کنیم؟4️⃣ ⛔️ احساس ناامنی چگونه خود را نشان می دهد؟ بعضی نشانه‌ها گویای احساس ناامنی در افراد است: 🔸معمولا افرادی که احساس ناامنی دارند، همواره برای رفتار، گفتار و نظرات خود به دنبال تایید دیگران هستند. آنها تمایل دارند با به دست آوردن تایید دیگران به نوعی احساس امنیت دست یابند. برخی از این علائم به شرح زیر است: 🔸حالت تدافعی دارند و انتقاد را نمی پذیرند. افراد ناامن هر انتقادی را نسبت به خودشان حمله‌ای علیه شخصیتشان تلقی می کنند و به آن واکنش تدافعی نشان می دهند. در نتیجه، گفتگوی سازنده، صریح و انتقادی با فرد ناامن بسیار دشوار است. 🔸افراد ناامن که نمی دانند چگونه ناامنی خود را مدیریت کنند، اغلب توانایی عجیبی در تسری حس ناامنی به دیگران دارند. آنها باعث می شوند دیگران نیز احساس ناامنی کنند و توانایی های خودشان را زیر سوال ببرند. 🔸فردی که دچار ناامنی روانی یا عاطفی است مدام در حال حرف زدن با خود یا دیگران است. در واقع آن‌ها نمی توانند سکوت را تحمل کنند و مایلند که هر لحظه را با صحبت های غیرضروری و تکراری پر کنند چرا که نمی توانند با افکار منفی خود تنها بمانند. آنها اغلب مدام از خود حرف می زنند تا نظر مثبت دیگران را نسبت به خود جلب کنند. 📌عجیب است که این افراد تمایل زیادی به شوخی دارند. در واقع، آنها به دنبال خنداندن دیگران هستند. در عین حال، تمایل دارند که نسبت به دیگران بیش از حد بی احساس باشند و در تلاش برای جلب توجه، هم آنها و هم خودشان را مسخره می کنند. 🔸افراد ناامن غالبا خودخواه یا خودشیفته هستند و دائماً خود را تبلیغ می کنند. آنها این کار را به این دلیل انجام می دهند که به تأیید افراد دیگر نیاز مبرم دارند. یک ضرب المثل چینی می گوید: "تکبر استتار ناامنی است." 🔸از سوی دیگر، افراد ناامن به شدت رقابتی هستند و تحمل شکست را ندارند. در عین حال، آنها بیش از حد اقتدارگرایند و کمبود اعتماد خود را با اطاعت پذیری از زیردستان خود، به ویژه افرادی که بیش از حد مطیع هستند، جبران می کنند. 🔸در روابط اجتماعی یا شخصی، افراد ناامن حسود و اغلب بدرفتار هستند، زیرا به شریک زندگی یا کاری خود اعتماد ندارند. این امر منجر به بی اعتمادی و درگیری مداوم با همسر و همکاران می‌شود. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
در آینۀ احکام 💠 تهمت مسأله 26: 🔸 از گناهان كبیره در اسلام تهمت است، و معناى آن این است كه عیبى را به كسى نسبت دهد كه آن عیب را نداشته باشد. مسأله 27: 🔸 افترا بر خدا و پیامبران و اوصیاى گرامی«ص» و نیز تهمت به مراجع تقلید و علما و وابستگان به دین، گناه مضاعف دارد. مسأله 28: 🔸 اگر كسى تهمت به كسى زده باشد و او مطّلع شده باشد، باید او را راضى كند و اگر مطّلع نشده باشد، علاوه بر لزوم دعا و استغفار براى او، باید اگر قدرت دارد رفع آن تهمت را بنماید، وگرنه به اندازۀ ممكن جبران آن خسارت را بنماید. (رسالۀ جوان و نوجوان) آیت‌الله العظمی مظاهری 🆔 @almazaheri
ارتباط موثر
🔴 با احساس ترس و نا امنی، چه کنیم؟4️⃣ ⛔️ احساس ناامنی چگونه خود را نشان می دهد؟ بعضی نشانه‌ها گویا
🔴 با احساس ترس و نا امنی، چه کنیم؟5️⃣ ⛔️ چگونه بر ناامنی غلبه کنیم؟(۱) چند توصیه که به شما کمک می کند بر ناامنی غلبه کنید: 🔹مثبت فکر کنید. سمت و سوی افکار خود را تغییر داده و آنها را به سمت مثبت اندیشی سوق دهید. به تدریج، متوجه خواهید شد که چگونه این رویکرد به شما اجازه می دهد بر ترس، نگرانی‌، پوچی و اضطراب ها غلبه کنید. در همه جنبه‌های زندگی امور منفی و شکست و ناکامی وجود دارد، مثبت نگری مورد نظر، توجه به فرصت‌ها و راه حل‌ها و نعمت‌ها است برای رسیدن به اهداف و موفقیت. همانطور که به دیگران انتقاد می کنید از خودتان انتقاد کنید، اما اجازه ندهید با سرزنش پیوسته خود و آزردن و رنج دادن به خود، که شما را زمین‌گیر کند. 🔹بر نقاط ضعف خود غلبه کنید. درک کنید که در همه کارها رسیدن به تمام موفقیت و کمال، غیرممکن است. نقاط ضعف خود را بشناسید، آنها را بپذیرید و سپس آنها را متحول کنید. تا به نفع خود عمل کنند. به نقاط قوت خود فکر کنید و استراتژی هایی را ایجاد کنید که به شما امکان می دهد تغییر ایجاد کنید و با آرامش و اطمینان به پیش بروید. همچنین نباید احساس حقارت کنید اگر داشته‌های خود را بشناسید و توسعه دهید. نوشتن نقاط ضعف و قوت در یک دفترچه به شما کمک می کند که به مرور بر موارد منفی فائق بیایید و به داشته های خود بیفزائید. 🔹خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. زیرا این کار فقط حسادت و ناامنی را در شما تحریک می کند. به خودتان افتخار کنید. به توانمندی‌ها و نعمت‌های خدادای‌تان توجه کنید، شما متفاوت و خاص هستید، به همین دلیل نیازی نیست که شخص دیگری را به عنوان شاخص(برای مقایسه) انتخاب کنید. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🔴 با احساس ترس و نا امنی، چه کنیم؟5️⃣ ⛔️ چگونه بر ناامنی غلبه کنیم؟(۱) چند توصیه که به شما کمک می
🔴 با احساس ترس و نا امنی، چه کنیم؟6️⃣ ⛔️ چگونه بر ناامنی غلبه کنیم؟(۲) 🔹افکار منفی و ناامنی خود را با دیگران(حتی المقدور افراد مطمئن و همدل) درمیان بگذارید. احساسات منفی خود را با نزدیکترین دوستان و نیز خانواده خود در میان بگذارید. جلوی بروز احساسات خود را نگیرید و ناامنی های خود را صادقانه به افرادی بگویید که مطمئن هستید به شما اهمیت می دهند. این کار می توانند به شما کمک کند تا هر روز کمی احساس امنیت کنید و از موقعیت ها یا تجربیاتی که شما را دچار ترس و ناامنی می کند، بگذرید. 🔹به ایده های پارانوئید (همراه با منفی نگری و بدبینی مداوم) یا مزخرف "نه" بگویید. به افکاری شبیه موارد زیر توجه کنید: "اگر این کار را بکنم مطمئن هستم همه چیز اشتباه خواهد شد"؛ "آنها اینطور به من نگاه می کنند زیرا مسخره‌ام می کنند و فکر می کنند من یک شکست خورده هستم"؛ "رئیسم(یا استادم و یا والدینم...) می‌خواهد مرا اخراج کند برای همین جواب سلامم را به سردی داد" ... . اگر گرفتار چرخه‌ای از افکار منفی و پارانوئید و یا حتی وسواسی شده‌اید، سعی کنید که آن‌ها را متوقف کنید. این افکار شما را به جای مثبتی نمی برند. آنها فقط شما را محدود می کنند، ذهن‌تان را نسبت به دیگران مسموم کرده و با فرسایش عزت نفس‌تان به شما حس کوچکی و حقارت می‌دهند. حرف‌های مثبت و امیدوار کننده بزنید. صحبت کردن از ایده‌ها و تصورات مثبت به شما کمک می کند تا خود را ارتقا دهید و کنترل روانی خود را در دست بگیرید. 🔹برای خوش گذشتن ساعات و ایام ، طرح و برنامه داشته باشید. به موقع و در حد کافی، استراحت کنید. بین کارهای‌ مهم و روزمره، از لحظات و شادی‌های کوچک لذت ببرید. یاد بگیرید برای اینکه خودتان را پیدا کنید، سرزنش‌ها و مکالمه مخرب درونی تان را قطع کنید. تعادل درونی خود را حفظ کنید و با ذهن ناآرام و ناامن خود و ترس‌های موجود در آن با وظایف و کارهای‌تان مواجه نشوید. برای خلاص شدن از شر آنها اقدامات لازم را انجام دهید. با ذهن ناآرام و نگرانی‌های خود صحبت کنید. احتمالات و برداشت‌های منفی را زیر سوال ببرید.(گاهی به آنها بگویید که بروند زیرا شما نیاز دارید که خوشحال باشید واحساس امنیت، لیاقت و رضایت کنید.) 🔹از ذهن خود مراقبت کنید. ترس و نگرانی و اضطراب محصول افکاری است که ناامنی را به ذهن شما القا می‌کنند. برای مقابله با این افکار نیاز به کنترل و مدیریت ذهن داریم. مراقبت از ذهن و ذهنیات، در هر سطحی می تواند یکی از برترین و بهترین راه حل‌ها باشد. همین که ببینید هنگام مراقبت از محتوای ذهن، لحظاتی از شر ناامنی روانی خود خلاص می شوید به شما انگیزه لازم برای ادامه می دهد. اوقاتی از روز را به توجه و بررسی افکارتان اختصاص دهید و در اوقاتی که درگیر حس ناامنی می‌شوید از تکنیک‌های آرامش بخش از جمله تنفس عمیق (شکمی) استفاده کنید تا بلافاصله غیرواقعی بودن ناامنی را دریابید. اگر در مراقبت از ذهن استاد و یا فردی متخصص و امین می شناسید سکان افکار و ذهن‌تان را به او بسپارید تا به شما کمک کند. 🔹به آسمان و طبیعت نگاه کنید. نگاه کردن به طبیعت این عرصه شکوهمند نعمت‌های خداوند، و آسمان به خصوص در شب یا تصاویری از گستره کیهان که به سادگی در دسترس است، باعث می شود که نگرانی و ترس های شما در مقابل عظمت کیهان و ستارگان رنگ ببازند. گاهی هم از منظر همان آسمان و کهکشان و طبیعت عظیم الهی، به خود نگاه کنیم، و اندازه خود و مشکلات‌ و دغدغه‌های‌مان را ببینیم و بسنجیم. و گاهی با خود بگوئیم: تا وقتی که هر روز خورشید طلوع می‌کند و خدایی داریم که در میان شکوه آفرینش، هیچ لحظه ما را تنها نمی‌گذارد،جایی برای نگرانی وجود ندارد. با استفاده از مطالب نشریه اینترنتی سواد زندگی 📌بسیاری از راهکارهای غلبه بر ناامنی (از جمله موارد فوق) در دوره مدیریت ذهن بررسی می شود. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رنجهای امت اسلامی در زمان کنونی ناشی از با هم نبودن است/ رنج مسلمانان روح مطهر پیامبر را به رنج در می‌آورد 🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: یکی از درسهای زندگی و ولادت پیامبر(ص) این است که فرمود: «لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُم بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَّحِيمٌ» من روی این مسئله‌ی عزیزٌ علیه ما عنتم میخواهم تکیه کنم. شما که رنج میکشید، پیغمبر رنج میکشد. بلاشک این مخصوص به مسلمان معاصر پیغمبر نیست، خطاب به عموم مؤمنین در طول تاریخ است، یعنی اگر امروز مسلمانها در فلسطین و میانمار و... رنج می‌کشند، بدانند این رنج روح مطهّر پیغمبر را به رنج و زحمت در می‌آورد؛ در نقطه‌ی مقابل، وضع دشمنان است که از رنج شما خوشحال میشوند. طبعاً وقتی یک چنین حالتی دارد آن جبهه سعی میکند شما را به سمت سختی و بدبختی پیش ببرد. خب حالا این رنجهای امت اسلامی در زمان کنونی ناشی از چیست؟ یکی از مهمترین عوامل تفرّق مسلمین است: از هم جداییم، متفرقیم، وقتی که متفرّق هستیم وقتی خیرخواه هم نیستیم، وقتی گاهی حتی بدخواه همدیگر هستیم؛ خب نتیجه همین است. اینجا هم باز قرآن صریح است: وقتی تنازع کردید فشل بوجود می‌آید. فشل یعنی سستی. اختلاف که پیدا کردید قهراً خاک ‌نشین و ذلیل میشوید و قهراً وسیله‌ی تسلط دیگران بر خودتان را فراهم میکنید. این طور است. نتیجه تفرّق این است.۱۴۰۱/۰۷/۲۲ 🏷 💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روایتی از رفتار برترین فرستاده خدا از قول مرحوم استاد علی صفائی حائری «مهربان برای همه» در روایت است حضرت رسول با یک یهودی رابطه برقرار می‌کنند. معلمی بچه های مسلمان را به او می سپارند و در نظر دارند، حضرت با او داد و ستد دارند. یک چند روزی می بینند از این یهودی، جوان یهودی خبری نشد. حضرت می‌پرسند چه شده؟ می‌گویند مریض است، در خانه خوابیده. حضرت می آیند سراغ او. در حال جان کندن است . حضرت بالای سرش می نشیند. او حالش که بهتر می شود، نگاه می‌کنند رسول خدا را می‌شناسد. حضرت می گویند که اگر تو شناخته‌ای که حقیقت چیست، شهادت بده. نگاهی به پدر و مادرش می کند، سرشان را آنها پایین می اندازند. ساکت می‌شود، بیهوش می‌شود. به هوش می‌آید تا چند مرتبه و آخرین بار پدر و مادرش می گویند؛ خودت می دانی، اگر می‌خواهی اسلام بیاور. مسلمان می شود. رسول خدا او را برمی دارند، نعش او را برمی‌دارند و می آیند و در قبرستان مسلمانان دفن می کنند. من حرفم این است که ببینید؛ چه شوری ،چه حرصی در رسول است؛ یکی از شیطان بگیرد، یکی را بیاورد. آن هم یک جنازه یهودی، این چه خاصیتی دیگر دارد؟ تو این دنیا همه حسابها تمام شده. این آخرین رمقش هم تمام شده، در خدمت پدر و مادرش یا در قوم یهود بوده. ولی رسول خدا حتی اینکه یک نفر از شیطان کم کنند، از این کوتاهی نمی کنند. 🎙 عین‌صاد ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ بدون شرح... و چقدر جای اخلاق الهی برگزیده‌ترین بنده خدا در زندگی ما خالی است... @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
حال مرا نپرس که هنجارها مرا مجبور می‌کنند بگویم که بهترم شعر: نجمه زارع ــــــــــــــــــــــــــــــــــ در ناملایمات مراقب خود و اطرافیان باشیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
21.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 گفتگوی یک معترض خیابانی، و یک نیروی مدافع امنیت و ضدشورش 📌 مهارت گفتگو از مهارت‌های حیاتی مورد نیاز در جامعه ما است. در یادگیری، تقویت و ترویج آن بکوشیم. @ertebatmoaserdini .
⛔️ احساس پوچی و بیهودگی... انسان نمی‌تواند طولانی مدت با احساس پوچی سر کند. اگر به سوی چیزی رشد نکند، کاملاً راکد و منفعل هم نمی‌ماند؛ بلکه استعدادهای فروخورده‌اش، به ناخوشی، نومیدی و در نهایت فعالیت‌های ویران‌گر تبدیل می‌شود. احساس پوچی یا خلأ ، معمولاً از این احساس سرچشمه می‌گیرد که افراد، از انجام هر کار مؤثر در زندگی خود یا دنیایی که در آن زندگی می‌کنند، ناتوانند. خلأ درونی حاصل انباشتگی درازمدت این باورِ‌ِ خاص فرد درباره‌ خودش است که قادر نیست به عنوان یک موجود هستی‌مند و موثر، زندگی خود را اداره کند یا نگرش ‌دیگران را نسبت به خود تغییر دهد یا تأثیر مفیدی بر دنیای اطراف‌اش بگذارد. در نتیجه گرفتار همان حس عمیق نومیدی و بیهودگی‌ای می‌شود که بسیاری از مردم روزگار ما به آن دچارند؛ و از آن‌جا که خواست و احساس فرد تغییر و تاثیر مهمی ایجاد نمی‌کند، خیلی زود خواستن و احساس کردن را کنار می‌گذارد. از سوی دیگر بی‌احساسی و فقدان عاطفه، دفاع‌هایی هستند در برابر نگرانی، ناآرامی و اضطراب. وقتی کسی مدام خود را با خطری مواجه می‌بیند که قادر نیست بر آن غلبه کند، آخرین دفاعش این است که حتی از حس کردن آن خطرات هم پرهیز کند. 📚برشی از کتاب عشق و اراده @ertebatmoaserdini .
🔹برای تامل نقل است که یکی از مشایخ بصره پیش رابعه آمد و بربالین او بنشست و مذّمت دنیا آغاز کرد. رابعه گفت: "تو دنیا را عظیم دوست می داری. که اگر دوست نداشتی ذکرش نکردی. که شکننده ی کالا، خریدار بود. اگر از دنیا فارغ بودی، به نیک و بد یاد او نکردی. اما از آن یاد می کنی، که مَن احبَّ شیئاً، اکثَرَ ذِکرَهُ" -هر که چیزی دوست دارد، یادش بسیار کند. 📚از کتاب تذکره الاولیا |عطار نیشابوری ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مراقب پیام‌های پنهان و ضمنی در گفتار و رفتار خود باشیم. پیام‌هایی که به وضوح بیان نمی‌شود؛ اما مخاطبان با هوش و دقیق ما آنها را دریافت می کنند. بسیاری اوقات با پیام‌های ضمنی و پنهان ، خود را بیشتر معرفی می‌کنیم. @ertebatmoaserdini .
پیش آدم درست غر زدن، خیلی خیلی مهم‌تر از غر زدن و خالی شدن پیش هرکسی است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا