eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
904 عکس
325 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
عزت نفس(احساس ارزشمندی) همان چیزی است که باعث می‌شود حتی بدون موفقیت شغلی،بالا رفتن مقام و طبقه اجتماعی ویا پول و دارایی قابل توجه باز هم خشنود باشیم. وقتی به سطح سالمی از عزت نفس برسیم، زندگی معنای بیشتری پیدا می‌کند. بهترین مزیت آگاهی از ارزش خود، تأثیری است که بر رفتار ما دارد. احساس ارزشمندی بر کارها و انتخاب‌های آگاهانهٔ ما تأثیر می‌گذارد. عزت نفس باعث می‌شود از آنچه در زندگی‌مان تأثیر منفی دارد دوری کنیم و پذیرای چیزهایی باشیم که ما را به آدم بهتری تبدیل می‌کنند. @ertebatmoaserdini .
✳️ روایت یک معلم: داشتم از کلاسشون میومدم بیرون، طوری که دوستای دیگش نبینن این برگه رو بهم داد گفت لطفا تو دفتر بخونید... ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ از همدیگر حمایت کنیم... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ "ر" مثل مادر آموزش خلاقانه یک معلم دبستان @ertebatmoaserdini .
🔶 یکی از عیوب دوری از جامعه انزوا عیبی دارد که (مانند معایب دیگر آن)، به‌آسانی قابل درک نیست و آن این است: همانطور که اگر آدمی به طور مستمر در خانه بماند، جسمش در برابر تأثیرات بیرون چنان حساس می‌شود که هر نسیم خنک او را بیمار می‌کند، خُلق آدمی هم در اثر انزوا و تنهاییِ ممتد چنان حساس می‌شود که بی‌اهمیت‌ترین حوادث، حرف‌ها یا حتی حالت چهره دیگران او را نگران، رنجیده خاطر یا مجروح می‌کند، در حالی که کسانی که مدام در آشوب و اغتشاش زندگی می‌کنند، هیچ متوجه اینها نمی‌شوند. 📚از کتاب در باب حکمت زندگی| نوشته‌:آرتور شوپنهاور @ertebatmoaserdini .
📌 نکته: کار بسیار سخت و پیوسته، موجب ترشح موادی سمی، در مغز ما می‌شود و بر تصمیم‌گیری ما بعد از مدتی تاثیر منفی می‌گذارد. 1️⃣ در یک تحقیق اخیر که مغزِ افراد را در ساعات مختلف کاری اسکن کرد، در نتایج نشان داد: کار‌هایی که نیاز به تمرکز شدید و ثابت دارند، می‌توانند منجر به ایجاد یک ماده شیمیایی بالقوه سمی به نام گلوتامات شوند. گلوتامات که معمولاً برای ارسال سیگنال‌ها از سلول‌های عصبی استفاده می‌شود، در مقادیر زیاد عملکرد ناحیه‌ای از مغز را که در برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری نقش دارد، یعنی قشر جلوی پیشانی جانبی (lPFC) تغییر می‌دهد. 🔹 پس دانش توانسته نشان بدهد که خستگی ذهنی اثرات واقعی دارد. مطالعات متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد تصمیمات قضات در دادگاه می‌تواند به میزان خستگی قاضی بستگی داشته باشد. به عنوان مثال، پس از یک روز طولانی در دادگاه، قضات به احتمال زیاد آزادی مشروط را رد می‌کنند (که گزینه ایمن‌تر در نظر گرفته می‌شود). مطالعات نشان می‌دهد که پزشکان در پایان یک جلسه بالینی خسته‌کننده، بیشتر آنتی بیوتیک‌های غیر ضروری را تجویز می‌کنند. مطالعه جدید که در مؤسسه مغز پاریس (ICM) انجام شد، بررسی کرده که: آیا عملکرد‌های شناختی مانند تمرکز، حافظه، چندوظیفگی و حل مسأله می‌توانند باعث خستگی قشر جلوی پیشانی جانبی lPFC شوند، که بر تصمیم‌گیری‌های ما در هنگام حذف چیز‌ها از فهرست تأثیر می‌گذارد. ادامه دارد @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
📌 نکته: کار بسیار سخت و پیوسته، موجب ترشح موادی سمی، در مغز ما می‌شود و بر تصمیم‌گیری ما بعد از مدتی
📌 نکته: کار بسیار سخت و پیوسته، موجب ترشح موادی سمی، در مغز ما می‌شود و بر تصمیم‌گیری ما بعد از مدتی تاثیر منفی می‌گذارد. 2️⃣ مغز مرکز فرماندهی بدن است که گردش خون، تنفس، عملکرد حرکتی و سیستم عصبی را تنظیم می‌کند. مغز این فعالیت‌ها را به بهای مصرف عظیم انرژی هماهنگ می‌کند. سلول‌های عصبی مواد مغذی را برای آزادسازی انرژی (متابولیسم) تجزیه می‌کنند. اما این فرآیند مولکول‌های محصول جانبی معروف به متابولیت‌ها را انباشته می‌کند. گلوتامات نوعی متابولیت است. مغز این ماده شیمیایی سمی را در خواب پاک می‌کند. نویسندگان مطالعه جدید می‌خواستند ببینند که آیا کار‌های شناختی طولانی‌مدت ذخایر مواد مغذی مغز را تحلیل می‌برند یا خیر. آن‌ها همچنین آزمایش کردند که آیا این نوع تقاضای تمرکز بالا غلظت بیشتری از مواد سمی را در lPFC نسبت به سایر بخش‌های مغز ایجاد می‌کند یا خیر؟ برای آزمون فرضیه خود، ۴۰ شرکت‌کننده خود را به دو گروه تقسیم کردند. هر دو گروه به مدت شش ساعت و نیم در دفتری جلوی کامپیوتر نشستند. یک گروه باید کار‌های دشواری را انجام می‌داد که حافظه کاری و توجه مداوم آن‌ها را به دنبال داشت. گروه دوم کار‌های مشابه اما بسیار ساده‌تری انجام دادند. هر دو گروه به طور متوسط ۸۰ درصد نرخ پاسخ صحیح را مدیریت کردند. پس از وظایف شناختی پرتقاضا و کم تقاضا، به این دو گروه آزمون تصمیم‌گیری داده شد. آزمون شامل انتخاب‌هایی در مورد تمایل آن‌ها برای انجام تلاش فیزیکی (این که آیا دوچرخه سواری با سرعت‌های مختلف داشته باشند)، تلاش شناختی (این که آیا نسخه‌های سخت‌تر یا ساده‌تر از وظایف کنترل شناختی را انجام دهند) و صبر (مدت زمانی که آن‌ها مایل بودند برای دریافت یک برنامه صبر کنند) بود. و پاداشی برای تصمیم‌گیری‌های آنها در نظر گرفته شد. نویسندگان دریافتند که گروه پرتقاضا، که سطح بالایی از متابولیت‌ها در lPFC داشتند، انتخاب‌هایی را ترجیح می‌دادند که پادلاش آنها مالیات کمتری در بر داشته باشد. مردمک‌های این شرکت‌کنندگان کمتر گشاد شده بودند (مردمک‌های گشاد نشان دهنده برانگیختگی است) و زمان کمتری برای تصمیم‌گیری صرف می‌کردند. ادامه دارد @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
📌 نکته: کار بسیار سخت و پیوسته، موجب ترشح موادی سمی، در مغز ما می‌شود و بر تصمیم‌گیری ما بعد از مدتی
📌 نکته: کار بسیار سخت و پیوسته، موجب ترشح موادی سمی، در مغز ما می‌شود و بر تصمیم‌گیری ما بعد از مدتی تاثیر منفی می‌گذارد. 3️⃣ با توجه به نتایج این مطالعه، ما باید وظایف شناختی سخت و یا حساس را که نیاز به حافظه فعال و توجه مداوم دارند، در زمان مناسب انجام دهیم. این واقعیت را در نظر بگیریم که عملکرد ما در پایان روز پر کار و سخت و یا پس از یک فعالیت سخت، به هر حال ضربه می‌خورد. در طول نوبت کاری و یا کلاس و مطالعه و یا فعالیت سخت و دقیق ، به خود استراحت دهید. استراحت کنید و یا فعالیت جسمی و یا تحرک ورزشی داشته باشید. مشاغل حساس و دقیق لازم است از استراحت‌های منظم و اجباری بهره‌مند شوند. مغز ما مناطق مختلفی دارد که در حین انجام وظایف مختلف مانند صحبت کردن، شنیدن و برنامه‌ریزی فعال هستند. بنابراین همه تصمیمات ما را نمی‌توان با یافته‌های مطالعه پاریس توضیح داد. دفعه بعد که در پایان یک روز طولانی و یا کاری پر تمرکز(مانند مطالعه و یا کلاس پر تفکر)مجبور به گرفتن یک تصمیم دشوار هستید، توجه داشته باشید که به سمت اقدامات کم تلاش با پاداش‌های کوتاه مدت متمایل خواهید شد! منبع: The Conversation (به نقل از سایت یک پزشک) @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ یک توصیه، یک درس نوشته‌اند: «هرگز پلی را که از روی آن عبور می‌کنی خراب نکن؛ حتی اگراحتمال بدهی دیگر مسیرت به آنجا نمی‌خورد. در زندگی از اینکه چقدر مجبور می‌شوی از روی یک پل قدیمی عبور کنی، تعجب خواهی کرد!» بعضی آدم‌ها روزی پلی برای رشد و یا بهتر شدن حال ما بوده‌اند... مراقب کسانی که حقی بر ما دارند باشیم. @ertebatmoaserdini .
روزی تو خواهی آمد از کوچه‌های باران تا از دلم بشویی غم‌های روزگاران تو روحِ سبز گلزار، گلِ شاداب بی‌خار مرا از پا فکنده شکستن‌های بسیار شعر: محمدعلی شیرازی @ertebatmoaserdini .