eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
881 عکس
319 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔘 تاثير سرکوب‌کردن احساسات بر مغز انسان تحقیقات جدید نشان داده است سرکوب شدن احساسات بر اندازه مغز تاثیر می‌گذارد. 🔻در آخرین تحقیق تعیین شد: بی‌احساس بودن، بی‌علاقگی یا احساس کمتر بوجود می‌آورد. در این تحقیق، اندازه مغز در تعیین سرعت پیری مورد بررسی قرار گرفت. محققان اظهار کردند: اندازه مغز به طور طبیعی با افزایش سن کاهش می‌یابد. با این وجود از دست دادن اندازه بزرگتری از مغز نشان دهنده بیماری مغزی است. 👤 محقق این تحقیق دکتر لنور.ج .یولینور از انجمن ملی سلامت (NIH) در بتسدا و عضو آکادمی عصب شناسی آمریکا اظهار کرد: علائم از دست دادن حافظه نشان از تغییرات مغزی مرتبط با بیماری‌های مغز است، و بی‌احساس بودن تعیین کننده این تغییرات است. 🔻در تحقیقات جدید مشخص شده است اندازه مغز در افراد مسن‌ بی‌احساس بدون افسردگی، کوچک‌تر است. علائم بی‌احساسی در افراد مسن بدون زوال عقل شایع است. در این تحقیق، شرکت‌کنندگان بی‌احساس البته بدون افسردگی مورد بررسی بیماری‌های مغزی قرار گرفتند. در این پژوهش، ۴۳۵۴ فرد بدون زوال عقل با متوسط سن ۷۶ سال تحت اسکن ام.آر.ای قرارگرفتند و علائم احساسی از جمله فقدان احساس، علاقه، فقدان هیجان، کاهش فعالیت‌ و ترجیح به ماندن در منزل وخستگی ارزیابی شد. ✍️ نتایج نشان داد ماده خاکستری مغز که به یادگیری و نگهداری خاطرات کمک می‌کند و نیز ماده سفید که وظیفه ارتباط بین قسمت‌های مختلف مغز را برعهده دارد در افرادی با نشانه بی‌احساس بودن کمتر است. این نتایج حتی در افراد افسرده نیز صادق است. 👤 وی افزود: این نتایج به شناسایی افراد بی‌احساس در معرض خطر، کمک خواهد کرد. نتایج این تحقیق در نشریه آنلاین عصب شناسی منتشر شده است. 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◽️ماهیت افکار خودآیند. افکار خودآیند معمولاً چنین ویژگی‌هایی دارند: 🔻افکار خودآیند، اغلب کوتاه و مجمل هستند. 🔻افکار خودآیند، تقریباً همیشه(برای خود شخص)قابل باورند. 🔻افکار خودآیند، به‌صورت خود انگیخته تجربه می‌شوند. 🔻افکار خودآیند، اغلب در قالب قوانین و الزامات(بایدگویی، اجبارگویی، و حتماًگویی) ظاهر می‌شوند. 🔻افکار خودآیند، تمایل دارند وقایع را افتضاح جلوه دهند. 🔻افکار خودآیند، نسبتاً شخصی و فرد-ویژه‌اند. 🔻افکار خودآیند، ثابت و خود-تداوم‌بخش‌اند. 🔻افکار خودآیند، اغلب با صحبت‌هایی که در جمع می‌کنید، متفاوت‌اند. 🔻افکار خودآیند، در قالب مضمون‌های عادت‌گونه(شبیه اعتیاد...) تکرار می‌شوند. 🔻افکار خودآیند، آموختنی هستند. 📚 منبع: کتاب رهایی از مشکلات هیجانی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اریک تمپل بل در کتاب «ریاضیات؛ ملکه و خدمتگزار علم» می‌گوید: «بارها پیش آمده که آن‌چه واضح پنداشته می‌شده، از زوایای مختلف بررسی شده و متوجه شده‌اند که نه‌تنها واضح نبوده، که حتی غلط هم بوده است.» او در همان کتاب می‌گوید: «واضح، خطرناک‌ترین کلمه در قلمرو ریاضیات است.» 🔶 «واضح است که» واضح در ریاضیات می‌تواند واژه‌ای خطرناک باشد؛ اما استفاده از این کلمه در خارج از فضای ریاضیات هم چندان کم‌خطر نیست. بسیار پیش می‌آید که آن‌چه ما واضح در نظر می‌گیریم، بر پایهٔ یک فرض نادرست بنا شده و با استفاده از برچسب «واضح» آن نکته یا فرض از زیر ذره‌بینِ بررسی و تحلیل و ارزیابی فرار می‌کند و ما را به بی‌راهه می‌برد. 🔷 خودمان را عادت دهیم که هر بار عبارت «واضح است که…» را به کار بردیم، بلافاصله از خودمان بپرسیم: «آیا واقعاً واضح است؟» 🔷 بسیاری اوقات به واسطه همین برچسب، خود را از دانستن بهتر و برتر یک موضوع، محروم می کنیم. و به سبب آشنایی با عنوان و یا بخشی از موضوع، به بقیه مطالب توجه کافی نمی‌کنیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
│هنگامى كه انسان نيازهاى عظيم دارد و وقت كم، چاره‌‏اى جز اين نيست كه خودش را زياد كند و رشد بدهد. 📚 کتاب مسئولیت و سازندگی | ص ۱۷ ╭✤ @Einsad ✤╮ @ertebatmoaserdini .
تلاوت استاد حامد شاکر نژاد.mp3
2.39M
در آستانه روز مادر، با این درس عمیق قرآنی، روح و جان‌تان را جلا دهید. به صوت استاد حامد شاکرنژاد 🌸... فَلَا تَقُلْ لَهُمَا أُفٍّ وَلَا تَنْهَرْهُمَا وَقُلْ لَهُمَا قَوْلًا كَرِيمًا ﴿۲۳﴾ 🌸واخْفِضْ لَهُمَا جَنَاحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَةِ وَقُلْ رَبِّ ارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيرًا ﴿۲۴﴾ 🔸... [چنانچه تو را به ستوه آورند] به آنان اُف مگوی و بر آنان [بانگ مزن و] پرخاش مکن، و به آنان سخنی نرم و شایسته [و بزرگوارانه] بگو.(۲۳) 🔸و برای هر دو از روی مهر و محبت، بال فروتنی فرود آر و بگو: پروردگارا! آنان را به پاس آنکه مرا در کودکی تربیت کردند، مورد رحمت قرار ده.(۲۴) 📗سوره مبارکه اسراء @ertebatmoaserdini .
📎 انسانِ عاقل مختار... هیچ چیز محصورتان نمی‌کند, مگر افکارتان... هیچ چیز محدودتان نمی‌کند, مگر ترس هایتان... هیچ چیز مجـبورتان نمی‌کند, مگر باورهای‌تان...* ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ * توجه: محدودیت‌های ناشی از باورها، اگر معقول و مستدل باشند، شرط مهم عقلانیت زندگی است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا