eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
872 عکس
315 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
❓کدورت و کینه به وجود آمده نسبت به دیگران را چگونه برطرف کنیم؟(۹) 8️⃣ سعی کنید با همان کسی که موجب کدورت شما شده و یا از او کینه دارید، همدلی کنید. 🔵 همدلی به معنای درک کردن احساس و ذهنیت طرف مقابل(بدون موافقت یا مخالفت) است، به نحوی که انگار در موقعیت او قرار دارید. با کسی که از او دلگیر بوده و کینه دارید، اگر بتوانید همدلی کنید، مزایای مختلفی برای شما خواهد داشت. ✳️ همدلی با فردی که موجب آزردگی و کینه ما شده است باعث می شود، به جای تکرار امر ناراحت کننده در ذهن و فاجعه سازی و رنجش بیشترِ خودمان، در سطح مناسب تری از درک شرایط او به مشاهده وضعیت، پرداخته و تصمیمات سنجیده‌تری بگیریم. ✳️ همدلی شرایط بخشش را فراهم می‌کند. شناختن افکار دیگران کمک می‌کند تا با چالش کدورت و کینه خود بهتر کنار بیایید. مثل اینکه: کسی که نمی تواند در موضوعی با شما رقابت کند و شکست می خورد از سر ناتوانی با شما برخوردی ناشایستی کرده و موجب دل آزردگی تان شده استو باقی ماندن این آزردگی باعث کینه شده است. و یا مثل اینکه: وقتی کسی به سبب ناتوانی در پیشبرد کاری از شما باز می ماند و به شما حسادت می ورزد. و نتیجه حسادت او برخورد و رفتاری می شود که موجب کدورت شما شده است. همدلی کنیم تا زمینه عفو و کظم غیظ و گذشت را برای خود فراهم کنیم. این مطلب ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
❓کدورت و کینه به وجود آمده نسبت به دیگران را چگونه برطرف کنیم؟(۹) 8️⃣ سعی کنید با همان کسی که موجب
❓کدورت و کینه به وجود آمده نسبت به دیگران را چگونه برطرف کنیم؟(۱۰) 9️⃣ حس قربانی بودن را کنار بگذارید. 🔶ذهنیت قربانی، جایی است که در زندگی اتفاقی برای ما افتاده و خود در شکل گیری آن نقشی نداشته‌ایم؛ و به گمان ما همان منشاء بسیاری از نابسامانی های زندگی مان بوده است. 🔷ذهنیت قربانی یک درک همه جانبه آگاهانه و ناخودآگاه است که در آن احساس امنیت نداریم، بنابراین با انواع بهانه ها، فرضیات، برداشت ها و پاسخ هایی آماده می شویم که از داشتن مسئولیت کارهایمان طفره رویم و دیگران را مسئول احساسات خود می دانیم. 🔶داشتن ذهنیت قربانی بودن، باعث از دست رفتن قدرت شخصی می شود، مهارت هایمان را محدود می کند و این احساس را به ما می دهد که نمی توانیم کنترل زندگی خود را داشته باشیم. پس رهایی از احساس قربانی بودن یکی از مهارت های زندگی است که می تواند نجات بخش کیفیت زندگی افراد باشد. 🔷شما احساس می کنید قربانی شرایط هستید. رخدادهای بد همیشه برای شما اتفاق می افتد، بنابراین خودتان تصمیم می گیرید که تسلیم شوید. در چنین وضعیتی این احساس اجتناب ناپذیر است که هیچ چیز به نتیجه نمی رسد، بنابراین چرا باید تلاش کنید؟ 🔶کسانی که در نقش قربانی است، معمولا به نیمه خالی لیوان نگاه می کنند. بعضی اوقات، حتی وقتی به آنها امید می دهید، احساس می کنند که شما آنها را درک نمی کنید، بنابراین بیشتر شکایت می کنند تا به شما نشان دهند که چقدر بدبخت هستند. اگر راه حلی ارائه دهید، مشکل دیگری برای آن راه حل ارائه می دهند تا به شما ثابت کنند هیچ کاری به نتیجه نمی رسد. 🔷انسان با احساس قربانی، از خود تحرکی نشان نمی دهد، و منتظر می ماند که دیگران و یا نوعی امداد غیبی او را نجات دهد. در چنین حالتی معمولا فرد با جملاتی شبیه: «این تقصیر من نیست.» مایل است بار مشکل را بر دوش دیگران و یا سابقه تلخ گذشته بیاندازد، برخی قربانی‌ها چنین سخنانی را ابراز نمی کنند و به جای آن با نجوای با خود، موجب رنج بیشتری برای خود می شوند. برخی صاحب نظران معتقدند:«این یکی از ویران کننده ترین مشکلاتی است که می توانید داشته باشید.» ⛔️ این ذهنیت توان ویرانگری در روحیه، اخلاق و حتی ایمان آدمی را دارد. فرد قربانی معمولا تصور نمی کند که در نگهداشت این حالت اختیاری دارد. با چنین ذهنیتی، انسان خود را ضعیف‌تر از آن می داند که با کینه و کدورت، مقابله کند. @ertebatmoaserdini .
امام صادق عليه السلام : ما ضَعُفَ بَدَنٌ عمّا قَوِيَت علَيهِ النِّيَّةُ . هيچ بدنى در انجام آنچه نيّتِ بر آن قوى باشد، ناتوان نيست. كتاب من لا يحضره الفقيه : ۴ / ۴۰۰ / ۵۸۵۹. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚برای تامل نوشته‌اند: ۱۰ درصد زندگی،چیزهایی است که برایتان اتفاق می‌افتد و ۹۰ درصد آن، واکنشی است که به آن اتفاقات نشان می‌دهید. 🔵 برای واکنش‌های بهتر ، نیاز به توانمندی و مهارت داریم. و میزان مهارت ما در مواجهه با چالش‌های زندگی، موفقیت ما را تعیین می کند. ❓شما برای موفقیت در این گستره وسیع از زندگی خود، چه برنامه‌ای دارید؟ @ertebatmoaserdini .
صبر در سازندگی مرحوم استاد صفائی حائری @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐مراقب سلامتی خود و اطرافیان باشیم. ۱۰ تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن @ertebatmoaserdini .
تصویری از نوشته یک راننده تاکسی در جلوی ماشین خود، که در آن با گذر روزگار و افزایش تورم، کرایه با یک برچسب تغییر می‌کند؛ اما با وجود افزایش مشکلات، مرام او در میهمان کردن سربازان وطن ، و فتوت و کرامت او در یاری نسبت به هم‌وطنان کم‌بضاعت، ضمن مراقبت از آبروی آن‌ها تغییر نمی‌کند. سعی کنیم هوای همدیگر را بیشتر داشته باشیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دروغ‌گوئی در کودکان دروغ گویی کودکان ویژگی شخصیتی آنها نیست؛ بلکه واکنشی است به ویژگی‌های شخصیتی والدین! دو دلیل مهم دروغ‌گویی در کودکان عبارت است از: ۱. نیازی که ابراز شده اما مورد بی‌توجهی پدر و مادر قرار گرفته، در این صورت کودک نیازش را بزرگنمایی می‌کند تا بتواند نظر مثبت پدر و مادر را جلب کند. مثلا دلش درد می‌کند و مادر توجهی به او نمی‌کند، کودک درد و بدحالی خود را شدیدتر نشان می‌دهد تا مادر یا پدر به دادش برسند. ۲. ترس از این‌که گفتن حقیقت باعث روبرو شدن با واکنش منفی پدر و مادر شود. کودک یا خطایی کرده یا فکر می‌کند کارش از نظر پدر و مادر اشتباه است و اگر بفهمند او را سرزنش، بازخواست یا توبیخ می‌کنند. این پیش‌بینی از رفتار پدر و مادر باعث پنهان‌کاری و دروغ‌گویی او می‌شود. دکتر رباب حامدی(روانشناس) @ertebatmoaserdini .
میراث.mp3
1.19M
💐میراث شعرِ شنیدی استاد سید حمید برقعی ...حب الحسین یجمعنا یعنی ایران عراق بود و عراق، ایران ما اربعینِ واعتصموا هستیم دریای ماست ، معجزه دوران ما عهد بسته‌ایم جد اندر جد هیهات اگر که بشکند این پیمان... @ertebatmoaserdini
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 نظر رهبر انقلاب درباره خانم‌های بدحجاب و دلبسته به انقلاب اسلامی «بعضی از همین‌هائی که در استقبالِ امروز بودند، خانم‌هائی بودند که در عُرف معمولی به آنها میگویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد میریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟» ◽️در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی ۱۳۹۱/۰۷/۱۹ @HawzahNews| خبرگزاری‌حوزه
🔵 عزت نفس هدیه نیست که آن را از دیگران قبول کنیم کالا نیست تا آن را از بازار تهیه کنیم غنیمت نیست تا آن را با جنگ تصاحب کنیم گنجی نهفته در اعماق نیست که با یک اتفاق کشف شود و ما را ثروتمند کند... با یک حادثه بالا نمی رود... نتیجه شانس و بخت و اقبال و... هم نیست. عزت نفس سرمایه ای است که از دورن انسان نشات می گیرد. سرمایه‌ای که زیر بنای بسیاری از فضائل اخلاقی است. باید راهش را آموخت و برای به دست آوردن آن تلاش کرد. 🌹 به زودی دوره آموزشی عزت نفس و راهکارهای تقویت آن برگزار می شود. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوره آموزشی، کاربردی عزت نفس و احساس ارزشمندی عزت نفس چیست؟ چگونه عزت نفس خود را ارتقاء ببخشیم؟ چگونه برای موفقیت های اخلاقی ، شخصی و شغلی برنامه‌ریزی کنیم؟ چکونه به سوی خودباوری، خودارزشمندی و خودتوانمندی برویم؟ چگونه از خودفریبی، خودشیفتگی و خودخواهی دور شویم؟ ❇️ زمان برگزاری : شنبه‌ها از ساعت ۱۶ تا ۱۸ به مدت ۶ هفته شروع دوره از روز سوم آبان ماه خواهد بود. مکان برگزاری:قم، بلوار امین،سه راه سالاریه، مرکز ملی پاسخگوئی به سوالات دینی 🔷 هزینه دوره: ۱۰۰ هزار تومان ۶۰ درصد تخفیف به سبب مضیقه های ناشی از بیماری کرونا مبلغ ۴۰ هزار تومان هزینه دوره را از طریق لینک زیر (پویش خیر و احسان) جهت کمک به نیازمندان ، واریز فرمائید: https://esakha.ir/request/anonymousperson لطفا تصویر رسید و کد رهگیری را برای مسئول هماهنگی دوره خود ارسال کنید. 🔶جهت ثبت نام به مسئول هماهنگی دوره خود مراجعه فرمائید. با توجه به ظرفیت محدود دوره، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کرده اند. 🔷 به فضل الهی دوره های بعد جهت آقایان و خانم ها به صورت حضوری و برخط(آنلاین)از طریق سایت ثبت نام و برگزار خواهد شد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
برای همه بیماران و گرفتاران دعا کنیم...
29.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊 نماهنگ زائر الحسین ... با نوای مهدی رسولی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک سلام بر مولای ما و یارانش در همه زمان‌ها و مکان‌ها @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷به زندگی فکر کنید! در زندگی هدف داشته باشید و برای رسیدن به اهداف برنامه ریزی کنید. ولی برای زندگی(و یا شکست های آن) غصه نخورید. ⭕️ فرهنگ عاشورا به ما آموخت که: ديدن، حقيقت است؛ اما درست ديدن فضليت. 🖊 درست ببینیم و مراقب اندوختنِ سرمایه فضائل خود باشید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
دوره آموزشی، کاربردی عزت نفس و احساس ارزشمندی عزت نفس چیست؟ چگونه عزت نفس خود را ارتقاء ببخشیم؟ چگو
با سلام و احترام به اطلاع می رساند: ظرفیت ثبت نام قطعی دوره آموزشی عزت نفس تکمیل شده است. با توجه به استقبال صورت گرفته، لطفا تا اعلام دوره بعد واریز و ثبت نام نفرمائید. چنانکه در اطلاعیه ثبت نام ذکر شده بود تمام پرداخت ها مستقیم به حساب پویش احسان واریز شد.
‏ننه: فقط یه هنر رُ باید یاد بگیری اونم تحمله. ‏مریم: تحملِ چی ننه؟ ‏ننه: نگران اون نباش، موضوع کم نمیاری... نوشته: خالد حسینی @ertebatmoaserdini .