eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
887 عکس
323 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💎 راهکاری برای جبران گذشته 🔻امام هادى عليه‌السلام: اُذْكُـرْ حَسَـراتِ التَّـفْريـطِ بِـأَخْـذِ تَقْـديمِ الْحَـزْمِ ✳️ حسرت و پشيمانىِ كوتاهى در انجام كارها را به ياد آور و بـا تصميم جــدّى و تدبير جبـران كن. 📚 بحارالانوار، ج ۷۸، ص ۳۷۰ ‌@ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی اگر کسی را دیدید که از کوچک‌ترین چیزها لذت می‌برد، محو طبیعت می‌شود،کمتر سخت می‌گیرد، می‌بخشد،می‌خندد، می‌خنداند و با خودش در یک صلح درونی‌است، او نه بی‌مشکل است نه شیرین مغز! شاید طوفان‌های هولناکی را در زندگی پشت‌سر گذاشته و قدر آنچه امروز دارد را می‌داند. شاید یاد گرفته است که لحظه به لحظه‌ی زندگی را در آغوش بگیرد... @ertebatmoaserdini .
مهارت زیستن یک روز بیدار می‌شوید و می‌بینید هیاهو تمام شده است و تنها هستید. وای به‌حال‌تان اگر تنها‌زندگی‌کردن را بلد نباشید. |نوشته: فهیم عطار| @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
📚 چند سطر از یک کتاب: -‍ بهت یک نصیحت می‌کنم؛ شایدم یک وصیّت! + آن چیست؟ - روزشماری مکن! حتّی اگر فکر می‌‌کنی در مهلکه افتاده‌‌ای روزشماری مکن! حالا هم لحظه‌‌شماری مکن! شب نمی‌تواند تمام نشود. طبیعت شب آن است که برود رو به صبح. نمی‌تواند یک‌جا بماند. مجبور است بگذرد؛ اما وقتی تو ذهنت را اسیر گذر لحظه‌ها کنی، خودت گذر لحظه‌ها را سنگین و سنگین‌تر می‌کنی؛ بگذار شب هم راه خودش را برود. از کتاب طریقه‌ی بسمل شدن | نوشته‌ی محمود دولت‌آبادی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 وقتی بر خشمِ نفسانی، لگام(لجام) می‌زنیم. در هر بگومگو، مجادله، مباحثه یا مقابله‌ای، طرفین فقط در صورتی واقعاً خشم‌گین می‌شوند که «احساس محق بودن» داشته باشند. اما این خشم ربط خاص و معناداری به درست بودن یا نبودن آن «احساس» ندارد. یعنی این که گمان می‌کنید حق با شماست، توجیه کافی برای رها کردن افسار خشم‌تان نیست. در واقع، روش‌های کنترل خشم، بیش‌تر مبتنی بر رفتار، کردار و آثار بیرونی هستند و نه کنترل منشاء آن و توجیهات فکری و روانی؛ از این رو برای مهار کردن همین احساس واقعی اما شاید نابه‌جا تجویز می‌شوند، نه برای یادآوری، توجیه یا توضیح امکان نابه‌حق بودن احساس ِ حقانیت. به عبارتی بدون بررسی دقیق‌تر، افکار و ذهنیت‌های خود را به جا و برحق دانسته و عدم هماهنگی با آنها را شایسته تندی و خشم می‌شماریم. 🔅گاهی با اطلاع از عدم حقانیت و نادرستی موضع خود، در صورت تعارض و اختلاف با دیگران، به همان شکل عصبانی نمی شویم و فقط می‌توان نمایشی عامدانه از خشم بروز داد؛ و بدون پشتوانه تایید کننده ذهنی، ابراز ناراحتی کرد‌. چراکه در پشتوانه ذهنی می دانیم که کاملا در موضع حق و درست قرار نداریم و شاید مشکل آسیب دیدن منافع و یا اموری مخالف با سلیقه ما باعث ناراحتی مان شده است. در واقع یک‌چنین خشمی از پیش و به صورت ریشه‌ای مهار شده است. بسیاری از توصیه‌های کنترل خشم اصولا برای چنین مواردی اختراع نشده‌اند، در نتیجه ممکن است بازدارندگی موقت داشته باشند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 برای استعدادهای فرزندان‌مان، فرصت جوانه زدن فراهم کنیم. رزیدنتم پرسید: آیا پدر و مادرهایی که برای یافتن استعداد فرزندان‌شان آنها را کلاس‌های مختلف ثبت نام می‌کنند، کار درستی می‌کنند؟ گفتم قطعا کار غلطیست.. . مثل این می‌ماند که در خاک مستعد، بجای تماشای جوانه‌ها، دائم شخمش بزنیم و گلهای مختلف بکاریم. این کاریست که قسمت فضای سبز شهرداری انجام می‌دهد و هر فصل خاک حاصل خیز پارکها را شخم می‌زند و گلهای مختلف می‌کارد. تا حالا دیده‌اید در خاک پارک‌ها، استعدادی شکوفا شود؟ استعدادیابی تماشا و مراقبت از خاک‌های مستعد و انتظار برای جوانه زدن (عطایا) و بعد سپردن هر گیفت(عطیه)، به فردیست که باغبان اختصاصی آن استعداد ویژه است. «دکتر روح الله صدیق»/ روانپزشک @ertebatmoaserdini .
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَرَحْمَهُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ @ertebatmoaserdini
🔹گوهر کمیاب محبت پیری در کوهستان سفر میکرد. سنگ گران قیمتی را در جوى آبى یافت. روز بعد به گرسنه‌ای رسید. کیسه‌اش را باز کرد تا در غذایش با او شریک شود. مرد گرسنه، سنگ قیمتی را دید. از آن خوشش آمد و خواست که آن سنگ را بگیرد. مسافر پیر، بی‌درنگ، سنگ را به او داد. مرد بسیار خوشحال شد و از این که شانس به او رو کرده بود، سر از پا نمى‌شناخت. او فهمیده بود که جواهر، به قدرى قیمتی است که تا آخر عمر مى‌تواند راحت زندگى کند، ولى چند روز بعد، به دنبال آن پیر دوید و پیدایش کرد. هنگامى که او را دید سنگ را پس داد و گفت: این چند روز خیلی فکر کردم. من مى‌دانم این سنگ چقدر گرانبهاست، اما آن را به تو پس مى‌دهم، با این امید که چیزى ارزشمندتر از آن به من بدهى. اگر مى‌توانى، آن محبتی را به من بده، که به تو این قدرت را داد تا این سنگ را به چون منی ببخشی. آن را می‌خواهم. _____________________ در زندگی، قدر آدم‌هایی را که بدون چشم‌داشت ، هدایای مادی و معنوی به ما می‌دهند بدانیم. @ertebatmoaserdini .