eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
904 عکس
325 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵 سواد عاطفی (۵) چگونه سواد عاطفی داشته باشیم؟ گاهی ممکن است ابراز احساسات عمدا انجام شود (یعنی شما آگاهانه آن را ابراز کنید) و گاهی هم غیرعمدی (مثل وقتی که توجه ندارید زبان بدن یا حالت چهره شما به دیگران نشان می‌دهد که عصبانی هستید). درست مثل یادگیری درس ریاضی یا ورزش اسکیت و یا هر دانش و مهارت دیگر، تقویت سواد عاطفی نیز به زمان نیاز دارد. 🔹بااین‌حال مهارتی نیست که لزوما در خانه، مدرسه یا محل کار به ما معرفی و آموزش داده شود. سواد احساسی نیازی است که در بزرگ‌سالی ضورت آن را درمی‌یابیم وخود را به یادگیری آن متعهد کنیم. اولین قدم تمرینِ توجه و شناسایی احساسات خود است. قبل از آنکه ابراز احساسات و عواطف دیگران را درک کنیم، لازم است با دقت ویژگی های خود را بشناسیم. همچنین با نحوه ابراز احساسات مختلف در روح و بدن خود آشنا شوید. مثلا برخی از اولین علائم ناراحتی، شادی، شگفتی یا عصبانیت شما چیست؟ هرچه بیشتر چنین تمرینی را انجام دهید، نام‌گذاری و شناسایی احساسات آسان‌تر می‌شود. هنگامی که متوجه می‌شوید احساسی درون شما شکل گرفته است و آن را نام‌گذاری می‌کنید، بلافاصله خود را در لحظه حال مستقر می‌کنید و جلوی واکنش ناخودآگاه ناشی از آن احساس را می‌گیرید. این کار به شما فرصتی می‌دهد تا خودتنظیمی کنید، مکث کنید، محیط خود و اطرافیانتان را در نظر بگیرید و سپس مناسب‌ترین راه برای ابراز احساسات را تعیین کنید. پس از آن و به مرور سعی کنید با مطالعه و دقت و حتی استفاده از کلاس و کارگاه توانمندی شناساییی احساسات افراد را به دست آورید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚برشی از کتاب 🔻بسیاری از اصول و استانداردهای کلی ما در زندگی، در نگاه خودمان، به مثابه حکم‌های اخلاقی هستند، نظیر این‌که: «باید همیشه در اوج باشم» و «باید همیشه موفق باشم». هنگامی که این بایدها به‌عنوان احکام اخلاقی پذیرفته شوند، به نوعی معیار قضاوت درباره‌ی ارزشمندی و اعتبار خویشتن یا دیگران تبدیل می شوند. مثلاً، جمله‌ی «همیشه باید در اوج باشم»، دلالت بر این موضوع دارد که «اگر در اوج نباشم، فرد بی‌ارزشی هستم» و یا این‌که «اگر بهترین شرایط زندگی را نداشتم، مستحق خوشبختی نیستم». احکام به ظاهر اخلاقیِ بایددار باعث انتقاد از خود، احساس گناه و حالت شرمندگی می‌شوند. حتی اگر در واقع یک معیار دینی و یا قانونی و اخلاقی را نیز زیر پا نگذاشته باشیم، احساس گناه برای خود فراهم می کنیم. 🔻اِلیس (۱۹۹۴) به این نکته اشاره کرده است که اکثر این «بایدها»، شامل ایده‌های غیرمنطقی، بیش از حد تعمیم‌داده‌شده و ناکارآمد هستند. 📚 کتاب: فنون شناخت‌درمانی 🖊 ترجمه: دکتر لادن فتی، و همکاران @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📋 اولویت‌بندی در کارها و برنامه‌ها 🔹توانایی اولویت بندی، یکی از مهمترین مهارت‌های مدیریت زمان است. اولویت بندی باعث می شود حداکثر بهره‌برداری بیشتری را از فعالیت‌ها و تلاش خود و همکاران ببرید. اگر بتوانید انرژی و تلاش خود را روی مسائل و فعالیت‌هایی که واقعا اهمیت دارد، متمرکز کنید، می توانید استرس را کاهش داده و زندگی آرامتری داشته باشید. با اولویت بندی دیگر کار ضروری و پراهمیتی وجود ندارد، که به تعویق افتادن آن موجب اضطراب طاقت فرسا شود. @ertebatmoaserdini .
⭕️ برای تامل @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ریحانه
🔰 عظمت مادری 🔺رهبرانقلاب‌اسلامی: روز ولادت فاطمه‌ی زهرا (سلام‌الله‌علیها) را روز زن و روز مادر نام‌گذاری کرده‌اند؛ میشد گفت روز رهبر یا روز والاترین انسان، اشکالی نداشت؛ امّا امروز نیاز جامعه‌ی ما به این است که بداند مادری یعنی چه؟ زنِ خانه بودن و کدبانو بودن یعنی چه؟ فاطمه‌ی زهرا با آن مقام و عظمت، یک خانم خانه‌دار است؛ یکی از شئون همین عظمت عبارت است از همسر بودن یا مادر بودن و خانه‌داری کردن. فایل باکیفیت این لوح(پوستر): https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=39160 🗓۱۳۹۵/۱۲/۲۹ 🌱 @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از ارتباط موثر
23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ "ر" مثل مادر آموزش خلاقانه یک معلم دبستان @ertebatmoaserdini .