◼️انجمن حجتیه نوین (قسمت اول)
✖️بزرگنمایی قدرت دشمنان اسلام، ایجاد جو رعب و وحشت در دل مومنان، پاشیدن بذر ناامیدی در بین قلوب مسلمانان و محکوم به شکست دانستن هر قیام و خیزش علیه کفر و شرک، در کنار توجیه بدتر شدن اوضاع در صورت هرگونه اقدام انقلابی و مقاومت در برابر حاکمان جور از ویژگیهای انجمن حجتیه و مریدان فکری آنان بوده و هست.
↗️ تمسخر انقلابیون مومن توسط انجمن حجتیه در آغاز نهضت و تعبیر آنان از حرکت مردم به وِزوِز پشهها در مقابل فانتومها و نیز اهانت آنان نسبت به امام راحل و تاکید بر این نکته که امام با یک قلم و یک نوشته میخواهد آمریکا را شکست بدهد هرگز از ذهن و خاطر یاران امام زدوده نمیشود.
📝حسن ابراهیم زاده
#شماره_1
#انقلاب_اسلامی
#انجمن_حجتیه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
◼️انجمن حجتیه نوین (قسمت اول) ✖️بزرگنمایی قدرت دشمنان اسلام، ایجاد جو رعب و وحشت در دل مومنان، پاشی
◼️انجمن حجتیه نوین (قسمت دوم)
💢 منادیان جدایی دین از سیاست و مریدان فکری انجمن حجتیه معتقد بوده و هستند که وظیفه آنان تنها حرکت علمی و تبلیغ در راستای احیای دین است و هیچ وظیفه دیگری بر عهده آنان و اعضای آن انجمن نبوده و نیست. چنین تفکری بعد از دوم خرداد با طرح مسئله گفتگو، تحمل پذیری و احترام متقابل و... زنده شد.
🔛 امروزه اندیشههای انجمنحجتیه نه تنها در لوای نبرد علمی دنبال میشود بلکه اصلاحطلبان آمریکایی تا حدودی توانستند چنین تفکری را در بین برخی از جوانان و انقلابیون دیروز تزریق کند و با مطلق کردن نبرد علمی وابسته فکری خود را به انجمن به اثبات رسانند.
📝حسن ابراهیم زاده
#شماره_1
#سیاست
#انجمن_حجتیه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💸 فروشندگان وطن (قسمت هشتم) 🌐 موضع اروپا در شرایط فعلی بعد از موضع اخیر ترامپ علیه برنامه هستهای و
💸 فروشندگان وطن
(قسمت آخر)
1⃣ نتیجه: در نظر آقای روحانی،
تجربه همکاری با اروپا در سالهای (۱۳۸۲-۱۳۸۴) روشن ساخته است که اروپا اولا ضعیف است و با تشر آمریکا عقبنشینی خواهد کرد. دوم اینکه قابل اعتماد نیست و سوم در اهداف با آمریکا متحد است و چهارم پیشنهادات تحقیرآمیز نسبت به ملت ایران ارائه کرده است؛ از این رو نمیتوان با اروپا همکاری قابل اعتماد داشت.
2⃣ تجربههای سال (۱۳۹۲ - ۱۳۹۶) در مذاکرات ژنو، لوزان و به ویژه برجام روشن کرده است که آمریکا نیز به هیچ وجه قابل اعتماد نیست؛ بنابراین تنها مسیر درست، اعتماد به ملت ایران و تخصص نخبگان و جوانان با ایمان ایرانی است.
‼️ آقای روحانی، نه بنز آمریکایی مفید بوده و منافع ملت ایران را تأمین میکند و نه پیکان اروپایی. امید است مسئولان سیاست خارجی با بدعهدی آمریکا دوباره در دام اروپایی که بدعهدی آن را تجربه کردهاند، گرفتار نشوند و بار دیگر منافع ملت بزرگ ایران را از دست ندهند.
📝 سید محمود نبویان
#شماره_37
#سیاست
#وطن_فروشان
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
◼️انجمن حجتیه نوین (قسمت دوم) 💢 منادیان جدایی دین از سیاست و مریدان فکری انجمن حجتیه معتقد بوده و ه
◼️انجمن حجتیه نوین (قسمت سوم)
❎ شکی نیست اظهار علاقه محبت نسبت به اهل بیت عصمت و طهارت از ویژگیهای بارز شیعیان و منتظران حضرت مهدی(عج) است اما خلاصه کردن اظهار محبت و پررنگتر کردن این ویژگی در مقابل وظایف دیگر منتظران به گونهای که شیعه هیچ وظیفهای جز اظهار علاقه و گریستن و نشستن و منتظر بودن ندارد از ویژگیهای اعضای انجمن حجتیه است که تا حدودی به اندیشه ایمانگرایی مسیحیت نزدیک است.
‼️تبلیغ چشمگیر ایمان گرایی و مکفی دانستناظهار علاقه و محبت به ائمه اطهار پس از تکیه زدن اصلاحطلبان بر مسند قدرت به گونهای دنبال شد که یکی از اهداف از پیش تعیین شده انجمن حجتیه نیز تحقق یافت این روند زمانی سرعت گرفت که حتی واژه مولا نیز از سوی رئیس دولت اصلاحات به دوستی تعبیر شد!
📝 حسن ابراهیم زاده
#شماره_1
#سیاست
#انجمن_حجتیه
🆔 @farhang_puya
⚠️ آسیبهای غرب بر ایرانیان
(قسمت اول)
🔱 گفتنی است مقصود از فرهنگ مآبی، اخذ تمدن غرب با بهرهوری از تکنولوژی و فناوری اروپا نیست؛ بلکه تمام سخن در تأثیر و انفعال در مقابل فرهنگ غرب میباشد که موجب سستی تمسک انسان به اصالتها و پایههای فرهنگی خودی گردیده، اورا به بازیچه و عنصری منفعل یا خنثی و نقشپذیر مبدل میسازد. در یک تقسیمبندی کلی میتوان اثرپذیری را به دو نوع تقسیم کرد: در نوع اول، انسان از محیط، اجتماع، دولت و حتی دشمن اثر میپذیرد
🔺 ولی این اثرپذیری همراه با آگاهی، انتخاب، اختیار و گزینش خودخواسته است؛ یعنی شخص با حفظ هویت دینی، اخلاقی، سنتی یا خانوادگی اصیل خود، آگاهانه برای ایجاد بست و تکامل شخصیت خویش، روش، منش و یا تکنیکی را از غیر میپذیرد. در این فرایند، شخص چیزی را بر سرمایههای خود میافزاید، بدون آنکه از هویت اصلیش پر کاهی کم شود.
📙 برگرفته از کتاب «استحاله نهضت مشروطه» تألیف حجتالاسلام جواد سلیمانی
#شماره_39
#تاریخی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
⚠️ آسیبهای غرب بر ایرانیان (قسمت اول) 🔱 گفتنی است مقصود از فرهنگ مآبی، اخذ تمدن غرب با بهرهوری
⚠️ آسیبهای غرب بر ایرانیان
(قسمت دوم)
🔰 در این برخورد، نوعی اقتدار و توانمندی شخصیتی نهفته است و حاکی از عظمت شخصیت فرد اثرپذیز میباشد؛ اما در فرآیند اثرپذیری نوع دوم، فرد یا جامعه در مقابل فرهنگ و سرمایههای فرد با جامعهی دیگر تسلیم میشود. در جریان چنین تأثیری، شخص، هویت خویش را فراموش کرده، خود را حقیر و کوچک، رقیب را بزرگ و فخیم مینگرد. از نشانههای اثرپذیری نوع دوم این است که در آن، انتخاب و گزینش مشاهده نمیشود.
❎ فرد یا جامعه، همهی جلوهها و نمادهای رقیب را یکسره و یکجا خریدار میشود، افزون بر این، در این خرید، آگاهی و بصیرت مشاهده نمیشود. اگر از عنصر متأثر بپرسید که چرا همهی جلوههای رقیب را یکسره تأیید میکنید، جواب قانع کننده و عقلپسندی نخواهد داشت. به دنبال از بین رفتن صنایع و کالاهای داخلی و ورود صنایع و کالاهای خارجی و مواجههی بزرگان کشور با ترقیات غرب، بزرگان کشور به کلی از آن چه خود در داخل داشتند، نومید شده، احساس کمبود و نقص، سراسر وجودشان را فرا گرفته؛... .
📙 برگرفته از کتاب «استحاله نهضت مشروطه» تألیف حجتالاسلام جواد سلیمانی
#شماره_39
#تاریخی
🆔 @farhang_puya
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
شماره «#997» هفتهنامه پرتو منتشر شد👆
💢#عناوین_اصلی شماره #997💢
📜 #سرمقاله
و این گونه فتنه کرونایی علیه مذهب خنثی شد
📒 #سیاسی
🔻پاسخ امام خمینی)ره (به همفکران آقای علوی بروجردی
🌐 #بین_الملل
🔻وضعیت زنان در آمریکا
💰#اقتصادی
🔻متاسفانه بانک مرکزی مبنای کشف نرخ ارز را بازار آزاد قرارداده است
👥 #فرهنگی اجتماعی
🔻چرا یاد امام حسین علیه السلام هرگز کهنه نمیشود؟
🔻من با مطالعات بسیار به ا ین نتیجه رسیدم که اسلام دینی کامل است
🔻ویژگیهای یک بانوی نمونه چیست؟
🗂 #جریان_شناسی
🔻 مطالبهگر حقیقی انقلاب، دیدبان بصیر کستی انقلاب
⏳ #حوزه و دانشگاه
🔻پارادایم حاکم بر توسعه دانش در آینده،جهانبینی اسلام ناب خواهد بود
🗃 #جوان
🔻ارزش فرزندآوری در قرآن
👈🏽 نشریه پرتو، صبح چهارشنبه "23مهر" روی دکه مطبوعات
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🔹
http://dpfqom.ir/node/1180
🆔 @difqom
✳️ امام یک امت
✅ امام خمینی شخصی کاملاً متعهد، متدین، شجاع، باتقوا و فهیم بودند. ایشان در هر حال فقط رضای خدا را در نظر میگرفتند و پایبند دنیا و امور دنیایی نبودند همین ویژگیها ایشان را متمایز ساخته بود به گونهای که آن دست از مردم که ایشان را ندیده بودند نسبت به امام ارادت و محبت بسیار داشتند.
✨ این محبوبیت تنها ایرانیان را در برنمیگرفت و فراتر از مرزهایش میرفت همه اقشار از هر گروه سنی حرف امام را میفهمیدند و با گوش جان به آن عمل میکردند. مصداق این حرف چنین جملهای است که آنچه از دل بر آید لاجرم بر دل نشیند.
📼 غیر از این هم نیست در فراسوی مرزها میدیدیم یک نوار یا فیلم امام خمینی بسیار مورد استقبال قرار میگرفت و همه به حقایق سخنان امام پی میبردند و حرفهایش را میفهمیدند.
✂️ برشی از سخنان حجتالاسلام دکتر آقاتهرانی در نشریه فرهنگ پویا #شماره_11
#امامین_انقلاب
🆔 @farhang_puya
👨💻اختراعی به نام انسان مدرن (قسمت۱)
👤 فلاسفه ماهیت انسان را به حیوان ناطق تعریف میکنند اما آیا میتوان ماهیت انسان تمدن جدید را نیز در حیوان ناطق خلاصه کرد یا باید صفتهای جدیدی چون لذتگرایِ عقل پرستِ خود مختارِ قدرت طلبِ رفاه زدهِ را به آن اضافه کرد؟ در این صورت آیا میتوان او را انسان نامید؟
💢 تمدن جدید دنیای غرب تعریف جدید و به مقتضیات شرایط فکری و فرهنگی خود از انسان ارائه کرده است تا آغاز دوران جدید انسان شناخته شده مطلق گرا نبود. یعنی در لذت، عقل، قدرت و اعتقاد به غیب جوانب اعتدال را نگه داشته و آنها را با قید هایی در زندگی خویش میشناخت اما انسان جدید مطلقگرا است.
❌ فلسفهای که بشر را معیار ارزش هر امری میدانند در واقع منظور از واژه امانیسم این بود که همه چیز را محدود به موازین و مقادیر بشری سازد و در اصل و تقلبی را که شخصیت معنوی و بر این داشت به صورت انتزاعی و مجرد در آورند.مقصود این بود که به بهانه تسلط بر زمین از آسمان روی گردانند.
📝امین بابازاده
#شماره_10
#جامعه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
⚠️ آسیبهای غرب بر ایرانیان (قسمت دوم) 🔰 در این برخورد، نوعی اقتدار و توانمندی شخصیتی نهفته است و ح
⚠️ آسیبهای غرب بر ایرانیان
(قسمت سوم)
📜 مرحوم کربلایی مینویسد: «بزرگان ایران را تدریجا از ترقیات صناعیه و تنظیمات ملکیه و سایر هنرمندیهای فرهنگستان تکامل حاصل آمده، صنایع پریشان ایران را چون با آن همه ساز و سامان فرنگستان سنجیدند، نسبت نقص مطلق با کامل مطلق دیدند.»
〽️ چنان که ملاحظه میکنید فرنگی مآبی به معنی تقلید افراطی و غیر منطقی از غرب، زمانی آغاز شد که قشر فرهیختهی ایران، سرمایههای خود را بیش از حد، ناچیز و [در مقابل] کالای بیگانه را بیش از حد، ارزشمند دید و مرغوب بیگانه شد.
❌ این باور، آنها را از هرگونه در مورد ماهیت حقیقی مدنیت جدید و پیامدهای خود کمبینی و محاسن سرمایههای خودی بازداشت؛ از این رو بیدرنگ، حکم به پیشرفت مطلق غرب و عقبماندگی مطلق خویش در همهی امور، حتی در ابعاد فرهنگی علمی صادر کردند یا لااقل علم و فرهنگ بومی و دینی و رهآورد مثبت آن را به فراموشی سپردند.
📙 برگرفته از کتاب «استحاله نهضت مشروطه» تألیف حجتالاسلام جواد سلیمانی
#شماره_39
#تاریخی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
⚠️ آسیبهای غرب بر ایرانیان (قسمت سوم) 📜 مرحوم کربلایی مینویسد: «بزرگان ایران را تدریجا از ترقیات
⚠️ آسیبهای غرب بر ایرانیان
(قسمت چهارم)
❌ این افراد به جای تأمل بیشتر در ژرفای تمدن غرب و مقایسهی حساب شده بین تمدن خوبی و بیگانه، در پی کپیبرداری مظاهر تمدن غرب رفتند و تمام مشکلات بعدی [نیز] از همین حکم حتمی و دفعی زود هنگام عجولانه آغاز شد؛ چرا که وقتی شخص دارا خود را فقیر و ندارِ مطلق دیده، برای رسیدن به دارایی، هرچه از او فوت شود، آن را نمیبیند؛ چون احساس میکند چیزی نداشته تا از دست داده باشد.
🚫 بنابراین در یک جمعبندی باید گفت که تماشای رشد و ترقی بهتانگیز فرنگیان موجب نومیدی کامل بزرگان ایران از رقابت با آن تمدن چشمگیر و ساحر گردید و این نومیدی افراطی و غلط، آنان را از هرگونه بازسازی داخلی بنای تمدن مبتنی بر سرمایهی موجود خودی، و بهرهوری حساب شده از دستاوردهای بیگانگان باز داشت؛ از این رو غیر از دو راه پیش روی خود ندیدند: یا تسلیم محض [شدن] و تأسی تمامعیار از فرنگ و فرنگی، یا سر کردن با آن عقبماندگی، کمبودها و کاستیهای داخلی.
📙 برگرفته از کتاب «استحاله نهضت مشروطه» تألیف حجتالاسلام جواد سلیمانی
#شماره_39
#علوم_انسانی
🆔 @farhang_puya